Σελίδες

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογές και κάτι βερεσέδια



 

Οι πρόθυμοι μας τέλειωσαν. Πάμε επιτέλους σε εκλογές.
Έφτασε η ώρα να τους δείξουμε τα δικά μας δόντια. Αρκετά έπαιξαν με το φόβο μας. Αρκετά σκύψαμε το κεφάλι και υπομείναμε τις ανερμάτιστες οικονομικές τους θεωρίες, τους ανέξοδους λεονταρισμούς μιας ακροδεξιάς κάστας, τις εκ του ασφαλούς απειλές από καθυστερημένα που τουιτάρουν, τις χυδαιότητες μαυρογιαλούρηδων, το "μαζί τα φάγαμε".
Ήρθε η ώρα να τον φάτε κι εσείς!

Το περιμένατε; Ο Σαμαράς πάντως έδειχνε σαν να μη το περίμενε. Τα μαξιλάρια που είχε επικαλεστεί φαίνεται πως ήταν …αέρος (κάτι σαν τις πορδές) και φστττττ … ξεφούσκωσαν.
Κάτι στη διαδρομή στράβωσε. Για την ακρίβεια 12 βουλευτές ή είδαν τη φάκα πίσω από το τυράκι, ή δεν είχαν αντοχή να υποστούν τη γιούχα της ζωής τους, ή, στην καλύτερη, είχαν τα κότσια να αντισταθούν στον εκμαυλισμό.
Αυτό που αισθάνεσαι πρωθυπουργέ και τρίβεις τα δαχτυλάκια σου, βέβαιος για την επανεκλογή σου, μάλλον η μυρωδιά από τις συγχρονισμένες πορδές τους θα είναι.

Έχω αφήσει κάτι βερεσέδια. Τις τελευταίες ημέρες που έλειπα μου δημιουργήθηκαν πολλές απορίες κύριε πρωθυπουργέ. Με το πρώτο σου διάγγελμα και τη δεύτερη διαγγελματοσυνέντευξή σου στο κανάλι της ΝΔ φρόντισες να μου τις κάνεις περισσότερες.
Θα σου κάνω τώρα τις ερωτήσεις λατρεμένε μου πρωθυπουργέ γιατί σε λίγο φεύγεις και θα χαθούμε.

Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές για πολλοστή φορά κατηγόρησες την Αριστερά για τρομοκρατία. Όμως γιατί να με τρομοκρατεί αυτός που ζητάει εκλογές (τις οποίες, ας μη σου αρέσει, ορίζει το Σύνταγμα) και να μη με τρομοκρατεί αυτός που τις (συνταγματικά οριζόμενες εκλογές) βαφτίζει "εθνική περιπέτεια"; Τα ίδια και χειρότερα δεν κάνατε εσύ και ο χοντρός φιλαράκος σου πριν 3 χρόνια όταν πετάξατε από την εξουσία τον νόμιμα εκλεγμένο πρωθυπουργό; Καλό χαϊβάνι όμως και αυτός που σήμερα σας στηρίζει! Γιατί λοιπόν να μας βάζει σήμερα σε περιπέτειες μια νέα κυβέρνηση; Επειδή δεν θα περιλαμβάνει κι εσένα; Μωρέ, μήπως να σε δει γιατρός;

Γιατί να φοβάμαι αυτόν που ευαγγελίζεται το τέλος των μνημονίων και όχι αυτόν που μου ζητάει να καθίσω φρόνιμος για να τα συνεχίσει; Λες να πέσει έξω η τράπεζά μου ή να μη μπαίνει πελάτης στα καράβια μου; Ακόμη και ψέματα να λέει ο πρώτος (μένει να αποδειχτεί) δεν είναι μαλακία μεταξύ των δύο να επιλέξω τη δική σου πολιτική που το μόνο που (αποδεδειγμένα πια) κατορθώνει είναι να αυξάνει τα κέρδη των οικονομικών δολοφόνων και να ρημάζει την πατρίδα μου;

Γιατί να θεωρούνται ανεξάρτητοι οι "άστεγοι" βουλευτές που ψήφισαν τον εκλεκτό σου για Πρόεδρο και να μη θεωρούνται εξαρτημένοι; Γιατί ντε και καλά να παίζουν παιχνίδια με τη δημοκρατία όσοι έμειναν μέχρι τέλους σταθεροί στην πρώτη τους ψήφο και να μη παίζουν οι χαζοχαρούμενοι που πηγαινοέρχονται;
Περισσότερο γέλασα με εκείνο το πρώην (και νυν και αεί) χρυσαυγίτικο το οποίο μυξόκλαιγε όταν το έχωναν μέσα, που δικαιολόγησε στη 2η ψηφοφορία την ψήφο του υπέρ του Σ. Δήμα, λέγοντας ότι τον ψήφισε επειδή …κατάγεται από τη περιοχή του.
Και γαμώ τα κριτήρια ε!
Άσχετο: στην πρώτη ψηφοφορία καταγόταν από άλλη;

Την απόπειρα χρηματισμού Χαϊκάλη την κλείσατε με συνοπτικές διαδικασίες ρίχνοντας πολύ λάσπη και κοροϊδία. Επιστρατεύατε κάθε γλοιώδες παπαγαλάκι, τη φυλλάδα και το κανάλι του, το ρίξατε στην πλάκα, στα χαχαχα και χουχουχου, και τίποτα δεν ήτανε, και το πιστολάκι ήταν αγιοβασιλιάτικο και μπαμ ηκούσθη στον αέρα…
Με το βίντεο έχει βουίξει το διαδίκτυο, μόνο ο ανακριτής αρνήθηκε να το δει και ας έχει το πρωτότυπο από την πρώτη μέρα. Παρακολουθούσε ο ένας τον άλλον, αλλά ούτε καν ζήτησε από το λαμόγιο Αποστολόπουλο να φέρει το δικό του. Ούτε καν άσκησε δίωξη για παράνομη παρακολούθηση σε αμφότερους. Ούτε καν αναρωτήθηκε πως γίνεται να σκαρφαλώνουν στο σύστημα πυρανίχνευσης ενός ξενοδοχείου και να τοποθετούν κάμερα. Πρωί; Μεσημέρι; Βράδυ; Και με ποιού την άδεια; Τι ακριβώς είπαν στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου όταν κατέφθασαν με τη σκάλα και την εργαλειοθήκη παραμάσχαλα;

Εμένα Αντωνάκη και κύριοι δικαστές που τον καλύπτετε δεν με ενδιαφέρει αν η βιντεοσκόπηση ενός εγκλήματος έγινε με "παράνομο" τρόπο. Άσε που "παράνομο" βαφτίζετε μόνοι σας ότι σας βολεύει και ηθικό/νόμιμο επίσης. Αν ένας βιασμός, η ληστεία μιας τράπεζας ή μια τρομοκρατική επίθεση εναντίον ξένης πρεσβείας καταγραφεί από κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, ο εισαγγελέας θα αρνηθεί να δει το υλικό επειδή τραβήχτηκε παράνομα; Σιγά μη ζητηθεί η άδεια από τον βιαστή, τον ληστή και τον τρομοκράτη για να καταγραφούν οι πράξεις του.
Οι δικαστικοί λειτουργοί οφείλουν να έχουν στο νου τους το αποτέλεσμα και το κοινό καλό. Αν η βιντεοσκόπηση από τον Χαϊκάλη είναι παράνομη, η πράξη που κατέγραψε είναι τουλάχιστον εγκληματική. Η υπεράσπιση ποιανού αγαθού υπερισχύει;

Αν τα πράγματα ήσαν ανάποδα; Αν κάποιος είχε προσεγγίσει βουλευτή για τον ακριβώς αντίθετο λόγο; Αν για παράδειγμα ο Β. Πολύδωρας κατήγγελλε ότι έχει καταγράψει απόπειρα εξαγοράς του για να μη ψηφίσει Πρόεδρο τι θα λέγατε; Ότι δεν τρέχει τίποτα, είναι αστεία η καταγγελία και θα την βάζατε στο Αρχείο;

Οφείλω ένα μπράβο και ένα συγγνώμη στον Β. Πολύδωρα που ομολογώ δεν περίμενα να εμμείνει στο "παρών". Από τη μια έχουμε τον Πολύδωρα, πρώην βουλευτή, υπουργό και Πρόεδρο της Βουλής με τη ΝΔ, ακραιφνή δεξιό οπαδό του νεοφιλελευθερισμού και από την άλλη κάτι τραβεστί αριστερούς -  δεκανίκια του πλέον σάπιου οικονομικοπολιτικού κατεστημένου.
Ε ρε ποταμίσιε, έχεις να συγκεντρώσεις ακόμα πολλά σαράβαλα. Όσα μπάζα σταματήσουν στις όχθες να είσαι εκεί να τα μαζεύεις.

Και μιας και μιλάμε για τον ποταμίσιο. ο Βενιζέλος έχει πάθει παράκρουση. Πολύ την βρίσκει με τον Μπόμπολα και τον ΔΟΛ που με τον υπαλληλάκο τους κόβουν ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, δεν την βρίσκει όμως καθόλου με το εκκολαπτόμενο κόμμα ΓΑΠ που θα κόψει μεν από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ενδέχεται να αφήσει και το πασόκ του εκτός Βουλής.
Τα ζάναξ με τη σέσουλα!


Τι περιμένω; Το προφανές. Από δω και πέρα και μέχρι τις εκλογές σταματάνε οι εκφοβισμοί (βλ. κουραδομαγκιές) βουλευτών της συγκυβέρνησης από τηλεοράσεως. Έχουν να πάνε στις πόλεις και τα χωριά τους μπας και μαζέψουν όσο μπορούν περισσότερα από τα προηγούμενα κορόιδα που τους ψήφισαν.
Από δω και πέρα αναλαμβάνουν δράση οι ξένες τράπεζες, τα επενδυτικά funds (που εξειδικεύονται στις …αποεπενδύσεις) και το ελληνικό χρηματιστήριο που θα πέφτει κάθε μέρα μέχρι τις εκλογές. Να κάνω μια πρόβλεψη; Μετά τις εκλογές, ως δια μαγείας, το χρηματιστήριο και το ευρώ θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και οι άλλοι να μαζεύονται.
Από κοντά και εφημερίδες, περιοδικά και εκπομπές - γερμανικές κυρίως. Ο έλληνας άρρωστος …ξανααρρώστησε θα μας πουν.
Τσόντα και οι ξένοι ηγέτες φίλοι του Σαμαροβενιζέλου. Εκεί να δεις κατατρομοκράτηση. Τύφλα να έχουν οι τζιχαντιστές!
Εντός των τειχών την σκυτάλη θα πάρουν οι συνήθεις πατσαβουροφυλλάδες τύπου Real Deal, Πρώτο Φλέμα, Βλήμα, Έσχος, Ελ. Ρύπος κλπ.
Συνεργάζονται στενά και οι γκαλοπατζήδες. Θα δεις και θα ακούσεις τον πιο πικραμένο σαχλαμαράκια να μας λέει πως ο λαός βγάζει υπεύθυνη για την κρίση την Αριστερά και καταλληλότερη κυβέρνηση μια αυτοδύναμη νουδού που θα θέλει να κλείσει το πασόκ φυλακή.
Στον αγώνα έχουν ριχτεί ήδη τα γνωστά κανάλια με τους δημοσιοβλάκες τους. Μπορείς να τα κλείσεις; Μπορείς να μη παρακολουθείς την προπαγάνδα τους που σε θεωρεί τουλάχιστον αμοιβάδα; Εκτός και αν συνήθισες και σου αρέσει πια το ντοπάρισμα αρλούμπας.
Και ένα εξτραδάκι: προβλέπω να βρουν στην Αμφίπολη τον Μεγαλέξανδρο και όλο του το σόι. Ζωντανούς, εννοείται!


ΥΓ1: Ο Πάγκακος δήλωσε πως "Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αυτοκτονήσουμε μαζί". Και μόνο γι’ αυτό μήπως πρέπει να το σκεφτόμαστε σοβαρά;

ΥΓ2: Στενοχωριέμαι για τον Καραμανλή. Μέσα σε 2 εβδομάδες είπε 3 φορές "Σταύρος Δήμας" ρε παιδιά. Αναγκάστηκε μέσα σε 5 χρόνια να πει έξι (6) ολόκληρες λέξεις! Μία για κάθε χρόνο. Του χρόνου μπορεί να καθίσει σιωπηλός στη θέση του και να μην τον ενοχλούμε…

ΥΓ3: Ετοιμαστείτε να σφίξουμε το ζωνάρι. Αν το άδωνι πραγματοποιήσει την απειλή του και βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό, δυστυχώς δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε συντάξεις για 0,000000000000000000000000001 νανοσεκόντ!



22 σχόλια:

  1. Πες μου πως δε θέλεις στα αλήθεια απαντήσεις, γιατί πολύ θέλω να του πω:
    -Σκασμός Αντωνάκη!!!!
    Δεν αντέχεται άλλο λέμε το κουτσαβάκι!!!
    Όσο για το ποτάμι...με τόσα μπάζα χωματερή είναι!!!
    Ελπίζω ο Πάγκαλος να αυτοκτονήσει γρήγορα κι ο Άδωνης να βάλει τα λεφτά του...άσε να μην το πω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντήσεις θέλουμε όλοι από τον ελληνικό λαό. Άντε να δούμε τι κατάλαβαν μετά από 5 χρόνια συνεχές πήδημα. Ο προκάτοχος της καρέκλας ακόμη ψάχνεται, μετά την κατραπακιά και ο αντωνάκης θα πάει στη γωνία.
      Αμήν!

      Αν αυτοκτονήσει ο πάγκακος θα είναι το μοναδικό καλό που θα έχει κάνει στη θλιβερή ζωή του. Προτείνω να βάλουμε το πτώμα του σαβούρα/σημαδούρα μπροστά από τα Ίμια και εκεί μπορούν οι κωλότουρκοι να χώσουν όσες σημαίες θέλουν.

      Το άδωνι πριν βγάλει τα λεφτά του έξω ας φροντίσει να ξοφλήσει [εκεί που χρωστάει.] Γεμίσαμε μπαταξήδες.

      Διαγραφή
  2. 1) Αν ο λαός πείθεται κάθε φορά και "εκφοβίζεται" από το κάθε κουτσαβάκι, ας το πάρουμε απόφαση ότι είναι λαός-χέστης! Τι να του κάνουμε πια; Και πολύ ασχολούμαστε.
    2) Ως τις εκλογές έχει να γίνει σφαγή πάντως. Μέχρι και για τα αεροπλάνα που πέφτουν στην Ινδονησία, να δεις που θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
    3) Δεν είναι αυτοί παρανοϊκοί(που είναι), ο λαός όπως είπαμε, θα είναι χέστης, αν ξαναψηφίσει αυτούς τους σχιζοφρενείς τύπους: βάζουν υποψήφιο πρόεδρο τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ δεξιόμαγκα Σταύρο Δήμα. Ο Δήμας βγαίνει και δηλώνει "μην τολμήσει και με ψηφίσει η χρυσή αυγή, γιατί δεν θα το δεχτώ". Όντως, πάει στη βουλή η χρυσή και δεν τον ψηφίζει τον Δήμα. Όποιος τον ψήφιζε έλεγε "Δήμας" κι όποιος δεν τον ψήφιζε έλεγε "παρών". Πάει λοιπόν η χ.α και ψηφίζει "παρών" και μετά βγαίνει ο φασίστας ο Αντώνης και λέει πως...συναθροίζονται τα "παρών" του ΣΥΡΙΖΑ με αυτά τις χ.α!!!!!!!!!!! Σόρρυ κιόλας, αν ένας λαός ψηφίσει ΑΥΤΑ τα λαμόγια, τότε είναι ο λαός ο σχιζοφρενής και ουχί το κάθε κουτσαβάκι! Τσάγια :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαός μας πρωτίστως είναι παρτάκιας και μετά χέστης. Δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς αν εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους δεν έχουν πρόβλημα να υποστηρίξουν και την πιο χυδαία χούντα.
      Μέχρι τις εκλογές θα φάμε πλύση εγκεφάλου πραγματικά πρωτοφανέρωτη. Είναι λίγες οι ημέρες που μεσολαβούν και δεν προλαβαίνουν να διορίσουν και να τάξουν. Το μόνο που τους μένει είναι να αμολήσουν για μια ακόμη φορά τα λυκόσκυλα της προπαγάνδας για να τρομάξουν τα πρόβατα.
      Μόνο τα πρόβατα θα τρομάξουν. Μόνο όσοι είναι ήδη έτοιμοι και περιμένουν τον τρόμο.
      Οι υπόλοιποι απλά τους έχουν χεσμένους προ πολλού και δεν θα μασήσουν.
      Πολύ "χαίρομαι" που με πλήρη ομοψυχία τα εναπομείναντα βλαμμένα του σημερινού πασόκ ψήφισαν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. Ανταπέδωσαν με τη σειρά τους την πολύ κοντή μνήμη της ΝΔ που πριν 2,5 χρόνια υποσχόταν δίκες και καταδίκες.
      Για την …συνάθροιση χ.α με ΣΥΡΙΖΑ άσε να μη πω τίποτα. Αυτή η μνημειώδης παπάρα έμεινε πια στην Ιστορία και θα την συζητάμε για χρόνια.

      Διαγραφή
  3. πετρα μου ο λαος ειναι σχιζοφρενης το ξερεις , και πολυ φοβαμαι οτι μπορει να ξαναβγει γιατι καθαρο παιχνιδι δε παιζεται αλλ και ο τσιπρας να βγει , τι νομιζεις οτι μπορει ν αλλαξει?
    καταρχας κια αυτοι οι ιδιοι ειναι 3 λαλουν και 2 χορευουν , μια αριστερα που δεν μπορει να ενωθει , δε μου εμπνεει εμπιστοσυνη
    εννοειται οτι δεν υπαρχει αλλη λυση, απλα κρατω μικρο καλαθι γιατι ο τσιπρας μερικες φορες λαικιζει σαν τον αντρεα παληα και αυτο δεν ειναι καλο
    αυτα στα γραφει καποιος που εχει ψηφισει και συριζα σε εποχες που δεν ηταν της μοδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν είπα τι μπορεί να αλλάξει, αν βγει ο Τσίπρας, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έχει κυβερνήσει ποτέ πριν, συνεπώς τα χέρια του δεν έχουν "βαφτεί" από κανένα σκάνδαλο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να συγκριθεί ο "λαϊκισμός" του, με τα κουκουλωμένα σκάνδαλα και την εξαφανισμένη (στο σπίτι τού Βαγγέλη) λίστα Λαγκάρντ και τις απάτες και την καταπάτηση κάθε ανθρωπίνου δικαιώματος και την ξεπουλημένη δικαιοσύνη (τρομάρα της) και φυσικά με τον αρχιλαϊκιστή Σαμαρά, που μας έχωσε ακόμα πιο βαθιά στα μνημόνια, που έκλεισε την ερτ, που έκλεισε τον εοπυυ, που έκλεισε κάθε μικρή ή μεγαλύτερη ιδιωτική επιχείρηση, που ξεπούλησε όλη τη χώρα στους ιδιώτες και στους ξένους, που έκανε τα 2/3 των Ελλήνων άνεργους, που έστειλε τη νεολαία μας στο εξωτερικό, και παράλληλα έστειλε χιλιάδες κόσμου να πέφτουν από τα μπαλκόνια, κατηγορώντας την αντιπολίτευση (που όπως ανέφερα πιο πάνω, δεν έχει κυβερνήσει και ποτέ!).. Συνεπώς αρνούμαι να συγκρίνω δυο ανόμοια πράγματα.

      Υ.Γ Η πείρα μου με έχει διδάξει πως κάθε κόμμα ενώνεται κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης του. Επίσης, όλα τα κόμματα έχουν προβλήματα συνοχής και ατομικών φιλοδοξιών/συμφερόντων, ας μην γελιόμαστε.

      Διαγραφή
    2. @ ασωτος γιος
      Αν πιστεύουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει είμαστε όχι απλά χαμένοι αλλά πεθαμένοι. Κάθε νέα κυβέρνηση φέρνει κοντά της την ελπίδα. Ακόμη περισσότερο όταν μια Αριστερή διαδέχεται μια ακροδεξιά και σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για το λαό.
      Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές. Φρόντισε η παρέα του αντωνάκη να κάνει τα πράγματα όσο γίνεται χειρότερα και μη αναστρέψιμα. Θα το παλέψουμε όμως. Αυτό οφείλει να κάνει η Αριστερά. Διαφορετικά ας μείνουν στα σπίτια τους δηλώνοντας πως είμαστε χαμένοι και να μη παίζουν με τις ελπίδες τόσων ανθρώπων που τους πιστεύουν ως μοναδική σανίδα σωτηρίας.
      Λαϊκισμό βαφτίζει ο Σαμαράς (και οι δημοσιοβλάκες που ταΐζει) όλα όσα πάνε κόντρα στην πολιτική της Γερμανίας που εφαρμόζει κατά γράμμα. Πιστεύεις πραγματικά πως η ακολουθούμενη πολιτική είναι μονόδρομος και πως η Αριστερά μας κάνει πλάκα πως θα την αλλάξει;
      Αν πραγματικά ισχύει αυτό τότε να πάει να γαμηθεί η Ευρώπη τους. Βγαίνουμε από το ευρώ, περνάμε για κάποια χρόνια από φτωχά έως άθλια - όπως γίνεται μετά από κάθε Κατοχή και προσπάθεια αποτίναξης του ζυγού – και κρατάμε την πατρίδα μας.
      Είμαστε κάτι παραπάνω εμείς από τους προγόνους μας και αρνούμαστε να ξεβολευτούμε; Δεχόμαστε να παραχωρήσουμε Ελλάδα για να μην ξεμείνουμε από μισθούς, συντάξεις και πετρέλαιο;
      (άσε που όλες αυτές τις απειλές τις θεωρώ παπαριές χωρίς αρχή και τέλος)

      ΥΓ: Αν ρίξουμε μια ματιά στο υλικό που διαθέτει η απερχόμενη κυβέρνηση (Ντινόπουλος, Γιακουμάτος, Βορίδης, Βούλτεψη, Κυριάκουλας…) νομίζω πως πρόκειται για τον ορισμό του «3 λαλούν και 2 χορεύουν».


      @ Mia Petra
      Ακόμη περιμένουμε έναν δικαστικό λειτουργό να στείλει στη δικαιοσύνη τον ισόβιο αντιπρόεδρο/πασπαρτού όλων των κυβερνήσεων. Ο Παπακωνσταντίνου οδηγείται στο Ειδικό Δικαστήριο επειδή κατακράτησε την λίστα και (πιθανολογούν πως αυτός) την αλλοίωσε, αλλά απαλλάχτηκαν οι συγγενείς του. Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό (της κατακράτησης) γιατί ο ΒΒ δεν διώχθηκε ακόμη; Επειδή τον θέλει για συνομιλητή του ο ανάπηρος στο μυαλό κωλόγερος της φωτογραφίας;

      Διαγραφή
  4. Το ενσταντανέ με τον Βαγγέλη και τον Σόϊμπλε, τέλειο!!!
    Κατά τ' άλλα, περιμένω τις "κάλτσες", το νέο κόμμα του ΓΑΠ, την αυτοκτονία του Θόδωρου και την μετανάστευση του Άδωνη. Σαν όνειρο μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώστε "κάλτσες" λοιπόν!
      Ωραία, δεν θα έχουμε και σαρδάμ πλέον.

      Διαγραφή
  5. Προσωπικά δεν έχω καμία ελπίδα. Και ο Τσιπρας τα ίδια θα κάνει και μακάρι πραγματικά να βγω ψευτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέχασα να αφήσω και τις ευχές μου στο φευγιό :Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά! Εύχομαι το 2015 να σας χαρίσει υγεία αγάπη ευτυχία δημιουργικοτητα και πολλές πολλές όμορφες στιγμές για υπέροχες αναμνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατώ μικρό (πολύ μικρό) καλάθι για τον Τσίπρα, αλλά όχι ότι θα κάνει τα ίδια. Τότε πάμε εντελώς κατά διαόλου!!! Καλά θα κάνει η Κουμουνδούρου να μην υπόσχεται δεξιά-αριστερά γιατί δεν μπορεί να ξέρει τι σκατά έχουν υπογράψει οι δυνάστες μας.
      Αν (όπως λένε) αρνηθούν τις υπογραφές των προηγούμενων τότε σίγουρα αρχίζει μια πολύ μεγάλη και ενδιαφέρουσα κουβέντα που θα περιλαμβάνει πείνα, πόνο, κι άλλη φτώχεια αλλά και αξιοπρέπεια.
      Έτσι το βλέπω.

      Αντεύχομαι. Για να γίνουν όλα τα παραπάνω πρέπει να αλλάξει το πολιτικό προσωπικό και η πολιτική που εφαρμόζεται. Πόση υγεία, αγάπη, ευτυχία και δημιουργικότητα να έχουμε όταν συνεχίζει κόσμος να αυτοκτονεί και να "ζει" σε παγκάκια;

      Διαγραφή
  7. Πέτρο μου καλή χρονιά σου εύχομαι το 2015 να σου φέρει ότι επιθυμείς μέσα από την καρδιά μου.
    Για όλα τα άλλα θα μιλήσω μετά τις περιβόητες εκλογές που μεταξύ μας δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι.
    Θα περιμένω να δω τι θα κάνει ο Έλληνας γιατί πολύ τον φοβάμαι!
    Καλά να περάσεις!
    Χαπι νιου γιαρ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε χαρτί και μολύβι. Θέλω:
      - 5 δισ. (σε ράβδους χρυσού),
      - μια τρίπατη βίλα 10.000 τ.μ (κάθε μέρα να ανακαλύπτω νέα δωμάτια)
      - μια (ή και 2,3,4…) δίμετρη ξανθιά (ή ότι να’ναι, λεφτά υπάρχουν-θα τα βάψουμε)
      - την ησυχία μου και
      - εκλογές.

      Επειδή δεν γίνονται όλα μέσα σε μια χρονιά βολεύομαι και με τις εκλογές. Για τα υπόλοιπα μπορώ να περιμένω (όχι για πολύ).
      Γκουντ γίαρ (ή μισελέν)

      Διαγραφή
  8. Έχουν αρχίσει οι εκφοβισμοί κι έχουν αρχίσει και πιάνουν! Σου έχω πει ξανά, ο μπαμπάς ενημερώνεται από τα κανάλια τους και έτσι μαθαίνω τις τάσεις! Τώρα μου άρχισε: μην ψηφίσεις Τσίπρα παιδάκι μου, θα καταστραφούμε! Το είπαν καθαρά!
    Προηγουμένως είδα αφίσα των κυνηγών που μαζεύει όλους τους κυνηγούς ενάντια στο Σύριζα γιατί λέει έχει σκοπό μετά την εκλογή του να παύσει εντελώς το κυνήγι! Τι άλλο θα ακούσουμε;

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά Πέτρο !
    καλή χρονιά και με τη νίκη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακριβύνει το στιφάδο. Καρατσεκαρισμένο, το λένε όλοι οι κρεμμυδοφάγοι.
      Μ’ αυτά δεν παίζουμε!

      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
      (ωραίο το καπέλο και πιο πολύ αυτό που είναι από κάτω)

      Διαγραφή
  9. Ευτυχισνένος ο καινούργιος χρόνος!

    'Ο,τι καλύτερο για σένα και τους αγαπημένους σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να αγιάσει το στόμα σου, ακυβέρνητο πλάσμα, για όσα αναφέρεις γι' αυτούς που μας κυβερνάνε... τους καπετάνιους των ναυαγίων και της συμφοράς!
    Τι να πω άλλο; Συμφωνώ με κάθε σου λέξη βάζοντας και την σφραγίδα του άγνωστου προς το παρόν προέδρου της μπανανίας-ψευδοδημοκρατίας!
    Από εδώ και πέρα σίγουρα θα λέν, θα λένε, θα λένε, θα λένε, θα λένε, θα λένε, θα λένε, θα λένε, θα λένε, θα λένε, θα λένε...............................................................
    Ακούει κανείς;;;;
    Όλο και κάποιοι ακούν, αλλά ας είναι λιγότεροι από τις άλλες φορές!!!!
    Κείμενο και εκόνα Σοϊμπλοβαγγέλη εμπνευσμένα!!!
    Συνέχισε όπως ξέρεις, διότι τώρα είναι που χρειάζεται η πένα και η δράση, ό,τι προλάβουμε...
    Μια Καλύτερη Χρονιά εύχομαι για όλους μας (εκτός από μερικούς χυδαίους...) και μεγαλύτερη ελπίδα στην καρδιά μας!
    Να είσαι καλά, Πετρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ καλή μου Γλαύκη δεν είμαι τόσο καλός όσο εσύ. Εύχομαι καλό ψόφο σε όσους μας έφεραν σε αυτά τα χάλια και σε όσους συνεχίζουν να τους στηρίζουν.
      Τα παιδιά μας ή θα γίνουν μετανάστες ή θα ζητιανεύουν για να ζήσουν. Με αυτή την εικόνα στο μυαλό μου δεν μπορώ να πω καλή λέξη για κανέναν τους.
      Καλή χρονιά να έχεις.

      Διαγραφή
  11. Κατ' αρχάς, κάθε φορά που ο Πάγκαλος ανοίγει το στόμα του, ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει δυο μονάδες.
    Δεύτερον, έχει πλάκα το ότι πολλοί ακόμη δίνουν βάση στα γκάλοπ. Χτες είχ μια συζήτηση με μια απρέα και καθόντουσαν και αποδέχονταν ως αληθινά αυτά που λένε τα γκάλοπ. Έλεος!
    Τρίτον, νομίζω πως οι εκλογές επισπεύθηκαν για να μην προλάβει να κάνει κόμμα ο ΓΑΠ και αφήσει το Βενιζέλο εκτός Βουλής και επομένως η φυλακή θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά. Όχι ότι αλλιω΄ς τη γλίτωσε και 100%.
    Τέταρτον, νομίζω πως η τρομοκρατία πλέον έχει πολύ μικρότερα αποτελέσματα απ' ό,τι είχε πριν 2,5 χρόνια.
    Πέμτπον, υπάρχουν πλέον κάποια συμφέροντα που δεν τον θέλουν το Σαμαρά και μπορεί κάνα 10ήμερο πριν τις εκλογές -αν διαβεβαιωθούν ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη- να αλλάξουν νταούλι.
    Θα 'χει πολύ πράμα αυτό το 25ήμερο.
    Δε θα πλήξουμε.
    Καλή μας χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πάγκακος έχει σπάσει και το πιο ανθεκτικό μαλακόμετρο. Σε κανά μήνα θα μας λέει πως πάντοτε ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ αλλά τον πείραζε για να γίνεται καλύτερος.
      Τελικά οι πλέον χυδαίοι είναι αυτοί που κάποτε πέρασαν από την Αριστερά και αφού εξαργύρωσαν τους υποτιθέμενους αγώνες τους στη συνέχεια μεταλλάχτηκαν στους πιο ακραιφνείς διώκτες της Αριστεράς και του λαού.

      Για όσους ακόμη εμπιστεύονται τα γκάλοπ κάνε μια εκτύπωση του τι έδιναν οι γκαλοπατζήδες πριν τις εκλογές του 2012 και πριν τις ευρωεκλογές και να τους τις δώσεις.
      Θυμάμαι μια από δαύτες τον Μάιο του 2012 έδινε το Πασόκ ...αυτοδύναμο!

      Το ότι θα έχει "πολύ πράμα" μέχρι τις εκλογές είναι βέβαιο. Δεν είμαι σίγουρος αν έχουν εξαντλήσει όλο το οπλοστάσιο πλύσης εγκεφάλων και τρομοκρατίας. Πολύ φοβάμαι ότι κάτι έχουν κρατήσει για την τελευταία ακριβώς στιγμή. Με δεδομένο ότι τώρα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις ακόμη και την παραμονή των εκλογών, φοβάμαι μην πετάξουν καμιά στρακαστρούκα από αυτές που τσιμπάει ο (χαζοβιόλης) κόσμος.
      Καλή Χρονιά.


      Διαγραφή