Σελίδες

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 44


 
 

Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 27 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου 2014.
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – τι σου κάνει η έλλειψη ε;!
Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με ...99 iPhone 6!
Έναν ιδιαίτερο τρόπο σκέφτηκε ένας κινέζος προγραμματιστής προκειμένου να εντυπωσιάσει την εκλεκτή της καρδιάς του και να πει το πολυπόθητο "ναι" στην πρόταση γάμου. Αποφάσισε λοιπόν να σχηματίσει μια καρδιά από 99 iPhone 6. Η πρόταση έγινε μια ημέρα πριν την "Ημέρα του Εργένη" που γιορτάζεται στην Κίνα στις 11 Νοεμβρίου.
Η προσπάθεια αυτή κόστισε στον προγραμματιστή περίπου 82.000 δολάρια, ποσό, δηλαδή, που ισούται με τον μισθό δύο ετών στην Κίνα.
Ωστόσο, η κοπέλα δεν συγκινήθηκε καθόλου από την επίδειξη του φίλου της και απέρριψε πανηγυρικά την πρότασή του.
………………………….

Και έτσι από φέτος καθιερώθηκε η παραμονή της "Ημέρας του Εργένη" ως η "Ημέρα του Λιγούρη" με τη μη αναστρέψιμη βλάβη λόγω παρατεταμένης αγαμίας.

 

Είδηση Νο 9 – για δες ποιος μιλάει
Οι τσάντες μαϊμού στη Βουλή, εκνεύρισαν τη Φωτεινή Πιπιλή
Η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε στον Βήμα FM και αποκάλυψε πως έχεις παρατηρήσει πολλές τσάντες "μαϊμού" μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Πράγμα που την απογοητεύει.
"Είναι αληθινή και δερμάτινη η δική μου τσάντα. Άλλες φοράνε μαϊμούδες… Πολλές βουλευτίνες κυκλοφορούν με μαϊμούδες, πάρα πολλές! Το τι μαϊμού κυκλοφορεί στη Βουλή", είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καταθέτοντας την πρότασή της για το "φαινόμενο" των απομιμήσεων.
………………………….

Τι μάθαμε σήμερα:
α) Ότι τις τσάντες τις φοράνε.
β) Ότι η πιπίλω με αυτά εκνευρίζεται.
γ) Ότι εσύ που την ψήφισες είσαι τελειωμένος παπάρας. Να το ξανακάνεις βρε.

Ερώτηση για το σπίτι: γίνεται μια αυθεντική τσάντα να κρατάει από το χέρι μια μαϊμού δημοσιογράφο και να την μπάζει στη Βουλή;



Είδηση Νο 8 – νο σέλφιν μπικόουζ πσίριν
Ρωσία: Οι «σέλφι» βοηθούν να μεταδίδονται οι... ψείρες
Οι "σέλφι", οι φωτογραφίες του εαυτού τους που τραβούν μέσω των κινητών τηλεφώνων τους πολλοί χρήστες, αποτελούν μία από τις βασικές αιτίες για την εξάπλωση των ψειρών στα παιδιά και τους εφήβους, προειδοποίησε η ρωσική υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή, συμβουλεύοντας τους πάντες να σταματήσουν αυτήν την πρακτική.
“Οι ψείρες εξαπλώνονται στους εφήβους και τα παιδιά λόγω της "τρέλας" για τις σέλφι, σύμφωνα με τους ειδικούς”, διαβεβαίωσε σε ανακοίνωσή του τοπικό παράρτημα της υπηρεσίας Rospotrebnadzor.
Ο λόγος; Οι φωτογραφίες αυτές, στις οποίες συχνά ποζάρουν δύο ή περισσότεροι άνθρωποι, “διευκολύνουν τη μετάδοση των παρασίτων επειδή οι φωτογραφιζόμενοι φέρνουν σε επαφή τα κεφάλια τους”.
………………………….

Στο εξής όσοι βγάζουν σέλφι θα φοράνε κράνος και ό,τι φαίνεται.
Και επειδή μαλλί με μαλλί δεν πρέπει να σμίγει, φροντίστε όταν κάνετε 69 το ένα από τα δύο να είναι γλόμπος!



Είδηση Νο 7 – γυναίκες κλάψτε!
Παντρεύτηκαν αφού πέρασε από ... ανιχνευτή ψεύδους!
(Σημ: Δεν τον πείραξε κανένας. Έτσι είναι στ' αλήθεια)
Η Debbie Wood, 43 ετών, από το Leicester, φοβόταν τόσο πολύ ότι ο σύντροφος της - και τώρα πλέον σύζυγος της - θα την απατούσε, που του ζητούσε, κάθε φορά που επέστρεφε σπίτι, να περνάει από ανιχνευτή ψεύδους!
Εκτός από καθημερινό έλεγχο σε τηλέφωνα, κινητά, email και τραπεζικούς λογαριασμούς, η Wood τον υπέβαλε σε τεστ αλήθειας, κάθε φορά που επέστρεφε σπίτι του. Όταν αποδείχθηκε ότι δεν την απατούσε, τότε μόνο η γυναίκα χαλάρωσε και τον παντρεύτηκε.
Η γυναίκα ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση, όπως ισχυρίστηκε πρόσφατα σε βρετανική εκπομπή, που δεν μπορούσε να ανεχτεί ούτε στην τηλεόραση να κοιτάει γυναίκες ο σύντροφός της.
………………………….

Μπα! Χαλασμένο μηχάνημα σου πούλησαν. Είναι δυνατόν τέτοιο κελεπούρι να μη το λιγουρεύονται και άλλες; Ξέρεις για την πάρτη του πόσοι σκεφτόμαστε μέχρι και εγχείρηση αλλαγής φύλου;
Να το πας πίσω!



Είδηση Νο 6 – ρε μένα θα μου πείτε;
Ερντογάν: Ποιος Κολόμβος;
“Μουσουλμάνοι ναυτικοί έφτασαν στην Αμερική το 1178”, δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε χαιρετισμό του για μια σύνοδο μουσουλμάνων κληρικών από τη Λατινική Αμερική, η οποία πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Ερντογάν μπερδεύοντας ορολογίες, ονόματα και γεγονότα κάνει λόγο για επαφές που είχαν οι λαοί της… "Λατινικής Αμερικής" με το Ισλάμ ήδη από τον 12ο αιώνα μ.Χ.: “Οι επαφές ανάμεσα στη Λατινική Αμερική και το Ισλάμ χρονολογούνται από τον 12ο αιώνα. Οι μουσουλμάνοι το 1178 ανακάλυψαν την Αμερική και όχι ο Χριστόφορος Κολόμβος”.
Η θεωρία περί ανακάλυψης της αμερικανικής ηπείρου από τους μουσουλμάνους, εμφανίστηκε το 1996, όταν ο ιστορικός Γιουσέφ Μρούε, έκανε λόγο για μια αναφορά στο ημερολόγιο του Χριστόφορου Κολόμβου, περί ενός τζαμιού στην Κούβα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ιστορικών αμφισβητούν την εκδοχή του Μρούε, λέγοντας ότι ο θαλασσοπόρος αναφερόταν μεταφορικά στο σχήμα του λόφου και όχι σε ένα μουσουλμανικό τέμενος.
………………………….

Το συζητάς; Αφού και οι πρώτοι Μάγιας σαρίκι φόραγαν. Υπάρχουν και φωτογραφίες που τους αποθανατίζουν να προσεύχονται στα ταπετάκια.

Καλές οι μαλακίες κουμπάρε Ταγίπ για να τις διηγείσαι στα εγγονάκια σου. Πες του Μρούε να διαβάσει προσεκτικά [αυτό] και κυρίως [αυτό] μπας και ξεστραβωθεί (ξεστραβωθείτε), αν και δεν το βλέπω!



Είδηση Νο 5 – τεχνολογία τροφίμων
Οι Αμερικανοί στρατιώτες θα τρώνε εκτυπωμένα γεύματα!
Εκτυπωμένα γεύματα πιθανότατα θα τρέφουν σε λίγο καιρό τους Αμερικανούς στρατιώτες. Οι επιστήμονες του αμερικανικού στρατού εξετάζουν τη λύση στο πρόβλημα της σίτισης των Αμερικανών στρατιωτών, και προτείνουν τους τρισδιάστατους εκτυπωτές.
Δεν είναι λίγες οι φορές που Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται σε απομονωμένες περιοχές του πλανήτη και η πρόσβαση σε τροφή είναι εξαιρετικά δύσκολη. Για το λόγο αυτό, ο στρατός των ΗΠΑ εξετάζει το ενδεχόμενο εκτύπωσης τροφίμων.
Μιλώντας στο αμερικανικό ραδιοφωνικό δίκτυο NPR, ο Λόρεν Ολέκσικ, επικεφαλής της ομάδας του στρατού που πειραματίζεται με την εκτυπωμένη τροφή, δήλωσε: "Είναι συνθετικά γεύματα, τα οποία όμως προέρχονται από πραγματικό μοσχάρι ή ψάρι".
………………………….

- Ρε μάγειρα, κοκκινιστό δεν ζήτησα; Αυτό είναι φασόλια μαυρομάτικα!
- Μωρέ κυρ λοχία, μου τέλειωσε το μελάνι. Δεν πας να δεις αν εκτυπωτής σου έχει καθόλου τόνερ;



Είδηση Νο 4 – μιας και έχουμε λύσει όλα τα υπόλοιπα
Ερωτικές συνευρέσεις στις φυλακές και με νόμο!
Ερωτική συνεύρεση εντός των φυλακών για τους κρατούμενους με τις συντρόφους τους, προβλέπει ο νέος σωφρονιστικός κώδικας, που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή.
Όπως ενημέρωσε ο υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου, η Επιτροπή Σωφρονιστικού συστήματος της Βουλής προτίθεται να κάνει δεκτές τις σχετικές εισηγήσεις επισημαίνοντας πως το συγκεκριμένο μέτρο εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και πως πρέπει να υιοθετηθεί και από την Ελλάδα.
Ωστόσο, προβληματισμό δημιουργούν ορισμένα πρακτικά προβλήματα όπως το που θα βρεθούν διαθέσιμοι χώροι για τις ερωτικές συνευρέσεις την στιγμή που το σύνολο των ελληνικών φυλακών αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα χωρητικότητας.
………………………….

Να σας πω εγώ: μετά το φαί να μένει στην τραπεζαρία όποιος έχει γκόμενα, να πετάει τα πιάτα από το τραπέζι και να κάνει τη δουλειά του. Στο κελί δεν το συνιστώ γιατί εκεί είναι άλλοι 2 και δεν ξέρω μήπως έρθει η όρεξη του Βαγγέλη να ξαπλώσει με τον Μπάμπη.



Είδηση Νο 3 – και λίγα είναι
Ξενοδοχείο έβαλε πρόστιμο σε ζευγάρι που έγραψε κακή κριτική!
"Ποινή" έβαλε ένα ξενοδοχείο σε ένα ζευγάρι που το επισκέφτηκε γιατί έγραψαν κακή κριτική για αυτό!
Οι Τόνι και Τζαν Τζένκινσον δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Broadway Hotel. Έτσι, μπήκαν στο γνωστό σάιτ Trip Advisor και έγραψαν κακή κριτική.
Την επόμενη μέρα βρήκαν στην πιστωτική κάρτα με την οποία είχαν πληρώσει το ξενοδοχείο μια χρέωση 100 λιρών. Η χρέωση ήταν από το ξενοδοχείο με την αιτιολόγηση ότι έγραψαν κακή κριτική.
Όπως εξήγησε το ξενοδοχείο έχει σαν πολιτική να χρεώνει τόσο για κάθε κακή κριτική. Μάλιστα υποστήριξε πως είναι σε ένα συμφωνητικό ενοικίασης των δωματίων που υπογράφει κάθε πελάτης.
Οι Τζένκινσον παραδέχονται πως δεν διάβασαν το συμφωνητικό γιατί δεν είχαν τα γυαλιά τους μαζί.
………………………….

Πάτε καλά; Το ξενοδοχείο φταίει που δεν βλέπετε; Πάλι καλά που δεν συμπεριελάμβανε το συμφωνητικό να σας ρίξουν και έναν … στα όρθια να μη μπορείτε μετά να κάτσετε. Και αν δεν μπορείτε να κάτσετε να δω πως θα ποστάρετε!
Γκαβοί!!



Είδηση Νο 2 – μαζέψτε λεφτά: έρχεται!
Το sex toy που θα κάνει τον κόσμο καλύτερο για τις γυναίκες
Η εταιρεία Dame Products δημιουργεί προϊόντα …"οικειότητας", τα οποία, όπως γράφει και η κεντρική τους σελίδα στο διαδίκτυο είναι έμπνευση έξυπνων γυναικών κι έχουν σαν αποστολή τους να δημιουργούν sex toys τα οποία αυξάνουν την οικειότητα και ενδυναμώνουν τις σεξουαλικές εμπειρίες της γυναίκας.
Η τελευταία τους δημιουργία, είναι ένας δονητής με το πρωτότυπο όνομα "Eva", που υπόσχεται να προσφέρει την διέγερση που χρειάζεται μια γυναίκα στην κλειτοριδική περιοχή, ώστε να φτάσει σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Ο δονητής αυτός είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να τοποθετείται στην ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας και να μένει εκεί, χωρίς να χρειάζεται στήριξη με τα χέρια. Δεν το δένεις κάπου, δεν υπάρχει διείσδυση, απλά έχει δύο πτυσσόμενα πόδια που εφαρμόζονται σε κάθε περιοχή ανεξάρτητα από τις ανατομικές διαφορές.
Οι Alexandra Fine και Janet Lieberman θεώρησαν κομβικής σημασίας το να έχουν οι γυναίκες ελεύθερα και τα δυο τους χέρια ώστε να ασχολούνται με τον παρτενέρ τους, ενώ παράλληλα ο δονητής θα τους παρέχει τη διέγερση που χρειάζονται, χωρίς να χρειάζεται να τον κρατάει κάποιος από το ζευγάρι.
Ο "Eva" έχει τρεις ταχύτητες, οι οποίες περιγράφονται "από απαλό μέχρι σχεδόν τρομακτικό". Θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2015 και θα κοστίζει 84 ευρώ.
[Βίντεο] για να μαθαίνεις

………………………….

Πως όταν ήσασταν μικρές κάνατε ποδήλατο με αμολητά χέρια; Αυτό!
Μέχρι τώρα έβγαζαν "βοηθήματα" στο σχήμα και το μέγεθος (εχμμ … γκουχ … και όχι μόνο) του ανδρικού μορίου. Τώρα που αλλάζει η μόδα, μήπως ρε Θεέ να το ξανασκεφτόσουν και να άλλαζες τον εξοπλισμό στους άντρες; Κανα νέο μοντελάκι; Για να κάνεις τον κόσμο καλύτερο δηλαδή.

(Τώρα που το κοιτάω καλύτερα, μοιάζει με μια κρεμάστρα που έχω στο μπάνιο. Πάω αμέσως να το κρύψω)




Είδηση Νο 1 – οι μουσικές μου επιλογές
Παίζει Μπετόβεν με τα οπίσθιά της… μόνο
Η καλλιτέχνιδα παρουσιάζει ένα μοναδικό θέαμα του κ@λου...
Συντονίζει τα οπίσθιά της σχεδόν με τέλειο τρόπο στις μουσικές του Μπετόβεν, και εισπράττει το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού που την παρακολουθεί σχεδόν εκστασιασμένο!
Άλλοι παίζουν πιάνο, άλλοι παίζουν μόνο κουνώντας τα γυμνασμένα οπίσθια και μάλιστα μόνο τα μάγουλα…


 ………………………….

Με ξενέρωσες λίγο βρε κορίτσι μου. Με τέτοια (κυριολεκτικά!) κωλ… κορμάρα και να την έχεις για κλασσική μουσική; Αυτά περίμενα εγώ από σένα;
Τελικά, είχε δίκιο αυτός που είπε “όλα είναι στο μυαλό εκτός από την κυτταρίτιδα που είναι στον κώλο”.
Να σου πω, σε Καρρά έχεις κάτι;




 

30 σχόλια:

  1. Συγγνώμη, ο Κινέζος τι τα έκανε τα άι-φόνια, μετά;!
    Ο Ερντογάν, καλάαα... έχει ξεφύγει! Τη διάβασα κι εγώ την είδηση και προσπαθούσα να δω αν είναι από "το Κουλούρι"!
    Όσο για την κυρία της νο.1 είδησης... ωραίος φιόγκος, α, όλα κι όλα, το καλό να λέγεται!

    [Γελώ για να μην κλάψω, δεν το λένε αυτό...;]

    Καλό Σαββατοκύριακο, τι να πω;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άι-φόνια μάλλον θα τα πούλησε. Ή μπορεί και να τα κράτησε για την επόμενη χυλόπιτα. Πρέπει όμως να βιαστεί πριν βγει το 7.

      Ο Ερντογάν χτίζει τη βιλάρα του των 500 εκατομμυρίων και μας έχει χεσμένους. Απλά πετάει και καμιά επικοινωνιακή παπάρα που και που στο κοινό του για να το απασχολεί με άλλα.

      Τον φιόγκο πρόσεξες; Εκείνη την κυταρρίτιδα που πλυμμύρισε το σκαμπό δεν την είδες;
      Τελικά, άντρες και γυναίκες προσέχουμε άλλα!
      :)))

      Καλό Σ/Κ

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχα!
    Εντάξει για άλλη μια φορά τα σχόλιά σου μοναδικά.
    Η κρεμάστρα στο μπάνιο με αποτελείωσε!
    Χαχαχαχαχα!
    Βρε τι τρέλα κουβαλάει ο κόσμος.
    Επίσης κάτι που να εντοπίζει τους μαιμού πολιτικούς έχει η κα Πιπιλή η περιορίζεται μόνο στις τσάντες;
    Θα μου πεις αν το είχε θα είχε πάει σπίτι της εδώ και καιρό.
    Τι να πει κανείς.
    Γκουντνάιτ Πέτρο πάω να τυπώσω ένα σουβλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την πιπίλω την έχουν δείξει οι Αρβύλα σε κάτι βιντεάκια μέσα στη Βουλή... σαν να βλέπεις την τσίτα. Δεν εξηγείται, πρέπει να τους περνούν από κάστιν. Κερδίζει ο χειρότερος!

      (πιάσε μια παϊδάκια)

      Διαγραφή
  3. Ναι ε; 84 ευρώ; πωπω και πώς θα πληρώσω και τον ΕΝΦΙΑ μανούλα μου ( αν αποφασίσω να τον πληρώσω;)
    Κοίτα που θα βγω στη ζητιανιά ..... ☺ ☻

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε γιατί δεν το 'πιασα: Στη ζητιανιά θα βγεις για τον ΕΝΦΙΑ ή για το άλλο;
      Σου προτείνω να αγοράσεις το ... εκείνο τέλος πάντων. Ακόμη και αν δεν χρειαστεί πας και το καταθέτεις στην εφορία και ξοφλάς μια δόση. Τα λεφτά του τα πιάνει.
      :)))

      Διαγραφή
  4. Αυτή η γαμήλια φωτογραφία... τι ζευγάρι!!!
    Πώς το "κουμαντάρεις" αυτό το πράμα άραγε; Η νύφη φέρνει λίγο σε Βενιζέλο ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χοντρή του Ζαχαρία, για όποιον θυμάται...
      Εγώ πάντως απορώ που το παλλικάρι το λιγουρεύονται και άλλες.

      Διαγραφή
  5. Ε τι να κανει η κοπελα! Σου λεει αυτος ειναι πολυ σπαταλος, τι σπιτι θα ανοιξουμε!!!!Εμ αγορακι μου ρομανισμος και χαι τεκ δεν πολυταιριαζουν! Κριμα παντως....
    Κατα τα αλλα τι να πρωτοσχολιασω! Κι οι ειδησεις απειρως γελοιες και τα σχολια σου απαιχτα!
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε ρωτήσω, ειλικρινά τώρα: βλέποντάς τον σου ξυπνάει εσένα ο ρομαντισμός; Μόνο η φωτογραφία του μου προκαλεί γέλια.
      Δηλαδή αν ήταν κανένας της προκοπής θα τον είχε δέσει με αλυσίδα στον τοίχο;

      Διαγραφή
  6. χαχαχαχα γελαω απο το βλακομετρο ακομη!
    ενταξει οι ειδησεις μια προς μια!
    σουπερ ποστ!
    καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ Παναγία μου, πόσο γέλιο έριξα! Και να φανταστείς ότι ήμουν χάλια (ψυχολογικά ντε) όταν ξεκίνησα να διαβάζω! "Ερώτηση για το σπίτι: γίνεται μια αυθεντική τσάντα να κρατάει από το χέρι μια μαϊμού δημοσιογράφο και να την μπάζει στη Βουλή;"!!!!!!! Δηλαδή εσύ εδώ (στο ίντερνετ και μόνο εννοώ) χαραμίζεσαι αστέρι μου! Άσε το φινάλε σου: "Αυτά περίμενα εγώ από σένα; Τελικά, είχε δίκιο αυτός που είπε “όλα είναι στο μυαλό εκτός από την κυτταρίτιδα που είναι στον κώλο”. Να σου πω, σε Καρρά έχεις κάτι;" Αχαχαχα! Ε, τώρα θα το πω: Θεός! Να είσαι καλά ωρέ ακυβέρνητο άτομο! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ζητήσω επίδομα ανεβάσματος ψυχολογίας.
      Τι; Τσάμπα;
      Α δεν δουλεύω έτσι!

      Διαγραφή
  8. Πόση μ#$%@^%$ κουβαλάει τούτος ο κόσμος;;;;;
    Η νικήτρια δε αυτής μάς αηδίασε κατάλληλα... την επόμενη φορά να παίξει με το στήθος σε αναγεννησιακούς ρυθμούς!!!!!
    Βρε αϊ σιχτίρ!!!
    Ευτυχώς, που το διασκεδάζουμε με τα δικά σου σχόλια!!!
    Είσαι μοναδικός στο είδος και ο ... Σαμαράς στους τενεκέδες!!!
    Φιλιά μοναδικά και καλό ΣΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με το στήθος που χορεύει το έχει πανεντάρει άλλη βλαμένη. Ψάξε στον γκούγκλη και θα βρεις δύο μπάλες σιλικόνης να χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής.
      Το μόνο που έμεινε είναι να βγει μια τρίτη που με τη μουσική θα χορεύει ρυθμικά το ...... της.
      Καλό Σ/Κ.

      Διαγραφή
  9. Αν η αγορά γεμίσει με κινέζικα i-phone, μην απορήσετε γιατί.
    Θα σας πει ο πλανόδιος "πάρε-πάρε! σαν καινούρια είναι-μόνο για πρόταση γάμου έχουν χρησιμοποιηθεί!"
    Εσείς να τον πιστέψετε...

    Ο Ερντογάν (αν τελειώσει ποτέ η θητεία του) θα κάνει εκπομπή στην τηλαόραση.
    Θα πουλάει βιβλία με τις αποκαλύψεις του, όπως ότι οι πυραμίδες χτίστηκαν από Τούρκους, ότι το Τρίγωνο των Βερμούδων πριν το εγκαταλείψον οι Τούρκοι το 5.000 π.Χ. ήταν τετράγωνο, ότι η Ακρόπολη χτίστηκε από τον Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή και άλλα τέτοια όμορφα.
    Θα φωνάζει "Σηκωθείτε από ντιβάνια, πολυθρόνες, καναπέδες...
    ΟΣΟ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ, ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ!"

    Τι απορείς γι' αυτήν που παίζει μουσική με τον κώλο;
    Οι δικές μας στα μπουζούκια, τι διαφορετικό κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα συγκεκριμένα έχει ανέβει η τιμή. Στα ράφια που τα πουλάνε έχουν την ένδειξη: "είναι αυτά που είδατε σε όλα τα σάιτ".
      Από Wikipedia:"Μέχρι και σήμερα υπάρχουν καταστήματα σουβενίρ στο Βερολίνο τα οποία πουλάνε μικρά κομμάτια από το τείχος με ή χωρίς πιστοποιητικό αυθεντικότητας."
      (οι 2 τελευταίες λέξεις με τρελαίνουν!)

      Ο κουμπάρος καλά το πάει. Με μεγαλοϊδεατισμούς, γκλαμουριές, ψευτοτσαμπουκάδες και λίγες μπάλες σανό και εξακολουθεί να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Άλλωστε ο τούρκικος λαός δεν φημιζόταν ποτέ για την εξυπνάδα του. Στην Ελλάδα τουλάχιστον κάποτε κατοικούσαν σοφοί, μη κοιτάς σήμερα που συναγωνιζόμαστε (αν δεν ξεπερνάμε) την Τουρκία στη βλακεία.

      Η ερμηνεία του κώλου είναι μια απάντηση σε όλους αυτούς που δεν τους αρέσουν κάποιοι έλληνες αοιδοί(ες).


      Διαγραφή
  10. Πιπιλή Δαγκωτό!!!! Της αξίζει η πρωτιά! ¨΄Άντε και λίγο ο Ερντογάν... δε με λες τα μήλα των Εσπερίδων του Ηρακλή δεν μετράνε ως ντοκουμέντο για τη δική μας πρωτιά; Δεν έχω ρέντα σήμερα για καλό σχολιασμό. κρίμας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν δαγκώνουμε πιπίλω γιατί κάτι θα πάθουμε σίγουρα.
      Όσο για τα μήλα των Εσπερίδων, αστοιχείωτη, ήταν τούρκικα και μας τα έστειλαν τότε ως οικονομική βοήθεια.
      Βρε, ανοίξτε και κανα βιβλίο! Ο παγκόσμιος πολιτισμός χρωστάει τα πάντα στους τούρκους.
      Αν και οι σκοπιανοί είναι σίγουροι πως αυτοί ήσαν πρώτοι.

      Διαγραφή
    2. αχαχαχαχαχα και οι Τεξανοί είναι οι μόνοι γηγενείς αμερικάνοι όπως οι λευκοί της Νοτίου Αφρικής!

      Διαγραφή
    3. Πάντως, χωρίς αστεία, διάβασε τα λινκ στην είδηση για τον Ερντογάν.

      Διαγραφή
  11. Δηλαδή η Πιπιλή μόνο τις τσάντες μαϊμούδες είδε στο κοινοβούλιο, τις άλλες μαϊμούδες δεν τις βλέπει εκεί μέσα, που αν πετάξεις μπανάνες απ΄ έξω θα αδειάσουν τα έδρανα?
    Αλλά τι ρωτάω....μαϊμού βουλευτής δεν είναι κι αυτή?
    Αυτός με τα άιφον πρέπει να πόνεσε πολύ και όχι μόνο οικονομικά...αλλά τόσα λεφτά?..να που υπάρχουν τελικά, αλλά είναι στην Κίνα!
    Καλά για το ζευγάρι δε θα μιλήσω...φαίνεται εξάλλου τόσο ανατριχιαστικά ταιριαστό...σαν το κοινό του κ@λου παρακάτω...που αν πλήρωσε για να δει αυτή την αηδία επιβεβαιώνει πως λεφτά υπάρχουν στην Κίνα, αλλά και στις τσέπες των ηλιθίων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πιστεύεις ότι πήγε για να προσφέρει έργο ή για να χαζεύει τι φοράνε οι άλλες;
      Τα άιφόνια θα πουληθούν. Από γκόμενα τι γίνεται μου λες; Στην επόμενη πρέπει να προσφέρει ελικόπτερο και βλέπουμε.
      Την ίδια απορία με σένα είχα κι εγώ. Ποιος μαλάκας πληρώνει για να δει κώλο τίγκα στην κυτταρίτιδα να κουνιέται.
      Και μερικοί τον φωτογράφιζαν κιόλας. "Ήμουν κι εγώ εκεί" να έχουν αν λένε!

      Όλοι αυτοί ζουν ανάμεσά μας!

      Διαγραφή
  12. Με απογοήτευσες! Πρωτιά στην Πιπιλη πάει βρεεεεεεεεε! Α να μου χαθεί το κατσικοκουραδο! Φοβερή ανάρτηση έκλαιγα απ τα γέλια με τα σχόλια σου. Ανυπομονώ για το επόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και της Πιπιλή και η πρώτη είναι ειδήσεις του κώλου. Αυτή που κέρδισε τον έδειξε όμως!
      Κέρδισε λοιπόν με διαφορά στήθ... λάθος, κώλου ήθελα να πω!
      Διάβασε και τις προηγούμενες 43 παρόμοιες αναρτήσεις. Θα χάσεις το χρόνο σου, θα γελάσεις όμως σίγουρα.

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα, Πέτρο!!!.... Γελοίες ειδήσεις, γελοίοι άνθρωποι, η γελοιότητα μας κατακλύζει..."Σημεία των καιρών"!

    Βοήθεια: Πέτρο, αν μπορείς να με βοηθήσεις... Στο μπλογκ μου, στις αναρτήσεις μου, αν και υπάρχουν σχόλια, η ένδειξη στην κορυφή της ανάρτησης εμφανίζεται "χωρίς σχόλια"... Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη καλησπέρα. Δυστυχώς δεν έχω ιδέα τι γίνεται με το wordpress. Ψάχνοντας όμως στο google έπεσα πάνω σε [αυτό]. Στα ελληνικά δεν βρήκα κάτι. Νομίζω όμως πως είναι αρκετά κατατοπιστικό. Αν δεν βγάλεις άκρη στείλε μου mail για να το ψάξω αλλού.

      Διαγραφή
  14. Το ξενοδοχείο δεν διευκρίνισε στους αγαθούς Τζένκινσον αν θα τους έδινε 100 λίρες για θετική κριτική.
    Μήπως να ξαναβάλουν τα γυαλιά να το (ξανα)κοιτάξουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα. Θετική κριτική γράφουν όλοι για να μη πληρώνουν το πρόστιμο. Μόνο όσοι δεν έχουν μαζί τους γυαλιά την πατάνε.
      Ήθελα να 'ξερα, η ομοσπονδία ξενοδόχων γνωρίζει και αποδέχεται τέτοιες πρακτικές; Παραείναι γελοίο, όπως και να το δεις!

      Διαγραφή