Σελίδες

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 43




Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 6 έως 26 Οκτωβρίου 2014.
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – και ματόχαντρο να βάλετε
Ομάδα ποδοσφαίρου προσέλαβε υπνωτιστή
Η Πορτουγκέζα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, δεν έχει κερδίσει κανένα από τα οκτώ τελευταία ματς.
Κι έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να αναθέσουν σε υπνωτιστή την ανασύνταξη της ομάδας τους, που κινδυνεύει με νέο υποβιβασμό.
Η ιδέα ανήκει στον προπονητή, Βάγκνερ Μπενάτζι, ο οποίος προσέλαβε τον Όλιμαρ Τέσερ, έναν επιτυχημένο υπνωτιστή, προκειμένου να ανακάμψει ο σύλλογος.
………………………….

Εμείς εδώ έχουμε μείνει πίσω. Όταν η ομάδα δεν τσουλάει αλλάζουμε προπονητή και παίκτες. Άκου να δεις!
Άμα όμως είστε ματιασμένοι σας έχω λύση: Μήπως να μικραίνατε τα τέρματα και να τους κρεμάγατε σκόρδα;



Είδηση Νο 9 – ρε που τις φτάσανε τις κλήσεις!
Αστυνομικός έκανε συμφωνία με συλληφθείσα έναντι…
Συνελήφθη ο 32χρονος βοηθός σερίφη στη Φλόριντα Ted Arboleda, αφού ομολόγησε σε συναδέλφους του ότι δεν συνέλαβε μια γυναίκα με αντάλλαγμα … στοματικό σεξ!
Ο Arboleda βρισκόταν στην περιοχή Dania Beach και ετοιμαζόταν να συλλάβει μια γυναίκα που δεν είχε το δίπλωμα οδήγησης μαζί της, ενώ στην κατοχή της υπήρχε μικροποσότητα μαριχουάνας.
Σύμφωνα με την Huffington Post, η γυναίκα αρχικά προσέφερε στον αστυνομικό χρήματα για να μην τη συλλάβει, καθώς ήταν έξω με αναστολή.
Όταν εκείνος αρνήθηκε του προσέφερε στοματικό σεξ στο σπίτι της.
………………………….

Εγώ το ήξερα με τον σκουπιδιάρη που χτύπησε το κουδούνι χριστουγεννιάτικα να ζητήσει πίτα και επειδή η κυρία δεν ήξερε από πίτες … τέλος πάντων του έκανε ό,τι ήξερε.
Άμα βγαίνει και σε τροχονόμο να το ξέρουμε να πηγαίνουμε με ταξί.



Είδηση Νο 8 – πάρτα μωρή
Στη φυλακή γιατί χαστούκιζε γυναίκα με…
Στη φυλακή κατέληξε ένας φοιτητής νομικής, με την κατηγορία ότι έδινε χαστούκια σε μια γυναίκα που κοιμόταν, χρησιμοποιώντας το... πέος του!
Ο 21χρονος John Luke Dale αφού γδύθηκε εντελώς από τη μέση και κάτω, άρχισε να χτυπάει τη νεαρή κοπέλα στο μάγουλο, σε ένα πάρτι στο Νόττινχαμ.
Η πράξη του αποκαλύφθηκε, όταν ένας φίλος του που είχε σε βίντεο όλο το σκηνικό, το έδειξε σε συμφοιτητές του. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία στο πανεπιστήμιο του Νόττινχαμ και ο 21χρονος παραδέχτηκε την πράξη του, με αποτέλεσμα να φυλακιστεί για εννέα μήνες.
………………………….

Σήμερα μάθαμε και κάτι χρήσιμο. Όχι πες μου, εσύ την ήξερες αυτή τη χρήση;
Επίσης μπορείς να τη χρησιμοποιείς και ως μυγοσκοτώστρα, για να καρφώνεις πρόκες, για αποκρούσεις όταν σου πετάνε χαρτάκια, ενώ με το κατάλληλο ανταλλακτικό σκουπίζεις και τα φύλλα.
Μόνο μη δοκιμάσεις να ανοίξεις φύλλο! Το δοκίμασα αδελφέ και γέμισα αλεύρι.



Είδηση Νο 7 – i-stodiaolo
Βγήκε γυμνή στους δρόμους για το i-phone 6!
Απίστευτο πού μπορεί να φθάσει κανείς για να αποκτήσει το νέο i-phone 6! Μία γυναίκα από την Κίνα, η οποία ήθελε διακαώς να αποκτήσει το νέο κινητό της Apple, έβαλε ένα τολμηρό στοίχημα με τους φίλους της. Θα περπατούσε γυμνή τη νύχτα μπροστά από το μαγαζί και οι φίλοι της θα της αγόραζαν το πολυπόθητο κινητό.
Χωρίς να διστάσει μπροστά στο πάθος της να το αποκτήσει περπάτησε ολόγυμνη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών που άλλοι την κοιτούσαν αμήχανα και άλλοι τραβούσαν βίντεο…
………………………….

Για το i-phone7 έχει ήδη συμφωνήσει να “κάτσει” σε σκύλο.



Είδηση Νο 6 – αντρούλη μου σ’ άρεσε;
Έκανε σεξ με τον νεκρό άνδρα της για να τον κληρονομήσει
Η Σάρα Σιμιραγί από την Ζιμπάμπουε είχε εγκαταλείψει πριν από δύο χρόνια τον άνδρα της για έναν νεότερο αλλά τελικά γύρισε πίσω στον σύζυγο της καθώς την άφησε ο εραστής της για μία άλλη γυναίκα. Μόλις γύρισε σπίτι της, η Σάρα είδε τον 68χρονο σύζυγο της πολύ άρρωστο και λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή της ο άνδρας εξέπνευσε.
Ο Νουνουράγι Μουσάμο είχε αφήσει ένα σημείωμα-διαθήκη πριν πεθάνει και ζήτησε να διαβαστεί στην κηδεία του. Ο αποθανών είχε σαν τελευταία επιθυμία να κάνει σεξ η Σάρα με το …πτώμα του μέσα στην κάσα, προκειμένου να της αφήσει την περιουσία του!
Μπορεί αρχικά η γυναίκα να αντιστάθηκε, αλλά τελικά ενέδωσε και έκανε σεξ με τον νεκρό σύζυγο της. Ένας συγγενής του αποθανόντα είπε ότι μόλις άνοιξε το φέρετρο, η Σάρα έβγαλε το εσώρουχο της και καβάλησε το πτώμα ενώ έβλεπαν οι αδερφές του αποθανόντα. Οι δύο γυναίκες είπαν πως ο αδερφός τους είχε στύση, κάτι που υφίσταται καθώς οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν σε κάθετη θέση με το κεφάλι προς τα κάτω και ονομάζεται «αγγελικός πόθος».
………………………….

68χρονος και πεθαμένος και με σηκωμάρες! Τι λε ρε!
Περιπτωσάρα ο παππούς. Όπου και να βρίσκεται τώρα, θα καλοπερνάνε οι γιαγιάδες.

ΥΓ: Για όποιον έχει απορία: Όχι, μετά δεν άναψε τσιγάρο. Του το ‘χε κόψει ο γιατρός για λόγους υγείας.



Είδηση Νο 5 – έχετε κ*λο για πιάσιμο; ελάτε σ’ εμάς
Εταιρεία ζητάει εγγύηση 1800 ευρώ για να προσλάβει υπάλληλο!
Αυτή είναι αγγελία για εργασία! Μπορεί να μην υπάρχουν δουλειές και κατά συνέπεια και χρήματα, αλλά υπάρχει μια επιχείρηση που ζητά εγγύηση 1800 ευρώ για να προσλάβει υπάλληλο!
Τον γύρο των social media κάνει η αγγελία μιας επιχείρησης στην Kυψέλη η οποία ζητά εγγύηση 1800 ευρώ από τον μελλοντικό της υπάλληλο!
Η επιχείρηση τροφίμων ζητά μάλιστα Έλληνες υπαλλήλους - "ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ - ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ" - και τους διευκρινίζει ότι η εγγύηση είναι "επιστρεφόμενη" (!).
Όσο για τον μισθό; 650 ευρώ μηνιαίως και ασφάλιση!
………………………….

Ντάξει ρε παιδί μου, δεν ζητάνε υπαλλήλους οι άνθρωποι, για συνεταιράκια και σπόνσορες ψάχνουν.
Αναζητούν άφραγκους που θα καταβάλλουν 3 μόλις μηνιάτικα για να ξεκινήσουν δουλειά.
Μια μικρή εγγύηση πως δεν θα την κοπανήσουν νωρίτερα από το 3μηνο και άντε μετά ψάξε βρες τους να τους μοιράσεις τα κέρδη!
Τους πρόλαβαν όμως άλλοι. [βίντεο]



Είδηση Νο 4 – Μια βοήθεια καλέ. Αόματοοος!
Ο Ντινόπουλος χρωστάει 25.000 στο Ασφαλιστικό του Ταμείο
Κόλαφος η απόφαση του επικουρικού ταμείου των δημοσιογράφων για τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο, που τον υποχρεώνει να καταβάλει περίπου 30.000 ευρώ, τα οποία δεν πλήρωσε εξαπατώντας τον ΕΔΟΕΑΠ.
Από το 2008 που ο κ. Ντινόπουλος -κατά δήλωσή του- εγκατέλειψε το δημοσιογραφικό επάγγελμα καθώς εκλέχτηκε βουλευτής, έχει καταφέρει με κουτοπονηριές να μην έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ στο Ταμείο, ενώ από τότε και έως σήμερα αξιοποιεί συστηματικά τις ιατρικές, φαρμακευτικές, εργαστηριακές παροχές και υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ.
Η μέθοδος ήταν απλή: έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα για τις οικονομικές του υποχρεώσεις βάσει του νόμου, παρά τις προφορικές και γραπτές ειδοποιήσεις των υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ και τις συνεχείς συζητήσεις για να λύσει με τον συμφερότερο τρόπο την "εκκρεμότητα".
Έτσι από τον Ιούνιο του 2013 προσπαθεί με ορισμένους φίλους του να εξαπατήσει τον Οργανισμό ζητώντας "διακανονισμό" του χρέους του ως να ήταν άνεργος (…με ετήσιο δηλωθέν εισόδημα 68.000 ευρώ).
………………………….

Διαφωνώ κάθετα με όλα τα παραπάνω και καταγγέλλω τον ΕΔΟΕΑΠ ως τσιράκι αναρχοάπλυτων συριζαίων!
Πότε ρε πούστη μου ο Ντινόπουλος υπήρξε δημοσιογράφος; Δεν θα το ξέραμε; Μαλακίες έλεγε και πριν μαλακίες λέει και σήμερα. Απλά σε άλλη καρέκλα και με μεγαλύτερο μισθό.
Για να τελειώνει η παρεξήγηση (άκου δημοσιογράφος!) και επειδή το παρόν μπλογκ έχει αποδείξει την ευαισθησία του στην πανίδα αυτού του τόπου στα θύματα της κρίσης, από κάτω σάς έβαλα ένα κουμπαρά γουρουνάκι.
Παρακαλώ, τον οβολό σας.
Έλα ρε σπάγκο που το σκέφτεσαι…



Είδηση Νο 3 – πήραν την κάτω βόλτα
Αγελάδες φοράνε …πάνες!
Οι κτηνοτρόφοι της Βαυαρίας είναι εξοργισμένοι, καθώς θα αναγκαστούν να φορέσουν πάνες στις περίφημες αγελάδες των Άλπεων, εξαιτίας των περιβαλλοντικών νόμων που επιβάλλει η Ε.Ε.
Σύμφωνα με οδηγία της Ε.Ε., απαγορεύεται η ρίψη λιπάσματος ή κοπριάς σε πλαγιές με κλίση ανώτερη του 15%.
Ο αγρότης Johann Huber δήλωσε ότι η αγελάδα του, η Doris, δεν έδειξε να ενοχλείται από την χρήση της σπιτικής πάνας!
………………………….

Για να το καταλάβω, κατρακυλάνε στις πλαγιές οι κουράδες;
Λοιπόν, στο εξής οι αγρότες θα παίρνουν μαζί τους μοιρογνωμόνιο και αν η κλίση είναι από 14% και κάτω να δίνουν το σύνθημα: “εντάξει είναι, χέστε;”!
Βρε, μήπως με τον όρο “ρίψη” απαγορεύουν στα γελάδια να παίζουν ρακέτες με το σκατό τους.



Είδηση Νο 2 – παντού ψέμα ρε γαμώτο;
Η Red Bull θα αποζημιώσει με 13 εκατ. δολάρια τους πελάτες της γιατί δεν έβγαλαν …φτερά!
Εάν πίνεις Red Bull επί 12 συναπτά χρόνια και δεν έχεις βγάλει ακόμα φτερά, τότε θα λάβεις ένα μέρος των αποζημιώσεων που η εταιρεία θα αναγκαστεί να δώσει στους καταναλωτές για την παραπλανητική διαφήμισή της.
Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, εντούτοις είναι αληθινό. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η εταιρεία που παρασκευάζει το γνωστό ποτό, βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο αγωγές. Μετά το πέρας της δικαστικής διαμάχης συμφώνησε να πληρώσει 13 εκατομμύρια δολάρια επειδή το σλόγκαν της "το Red Bull δίνει φτερά" δεν είναι αληθινό!
Έτσι ο οποιοσδήποτε έχει αγοράσει το συγκεκριμένο ποτό από την 1η Ιανουαρίου 2002 έως τις 3 Οκτωβρίου 2014, μπορεί να λάβει αποζημίωση 10 δολάρια σε μετρητά ή 15 δολάρια σε προϊόντα της εταιρείας, ανεξάρτητα αν υπάρχει απόδειξη αγοράς που να το αποδεικνύει.
………………………….

Αααα, το φχαριστήθηκα! Γιατί τόσα χρόνια που εμείς πίνουμε Red Bull, φτερά έβγαλαν μόνο οι σερβιέτες.
Μένει να δικαιωθεί και αυτός που έκανε μήνυση στον ταβερνιάρη επειδή το κοκορέτσι δεν είχε μέσα κόκορα.

(Δεν βάζετε έναν μπόγια να μαζεύει όσους πάνε να εισπράξουν;)




Είδηση Νο 1 – σωθήκαμε σου λέω
Πως να ζεστάνετε ένα δωμάτιο με 3 ευρώ τον μήνα
Πρόκειται για μια οικονομική εναλλακτική για την θέρμανση του χώρου σας, που θα σας γλιτώσει από περιττά έξοδα αφού το κόστος δεν ξεπερνάει τα 0,10 ευρώ την ημέρα.
Αν συνηθίζετε να περνάτε πολλές ώρες της ημέρας σε ένα δωμάτιο, τότε αυτή η λύση μπορεί να είναι ιδανική για εσάς, ειδικά μάλιστα αν στο ίδιο δωμάτιο έχετε τον υπολογιστή σας (ο οποίος βοηθάει επίσης στη θέρμανση).


………………………….

Είμαι σε δίλημμα! Να καταναλώσω το ένα κεράκι από την τούρτα του γιού μου ή να περιμένω να ζεσταθώ του χρόνου που θα έχει γίνει δύο; Κάτι τα κεράκια, κάτι το σπίρτο που θ’ ανάψω … μιλάμε θα βράσει το τόπος! 
Προς το παρόν, για να ευχαριστήσω τον κυριούλη για την εφεύρεσή του, του έστειλα το από κάτω βίντεο.




 Δε πάμε καλά...!

23 σχόλια:

  1. "...ενώ με το κατάλληλο ανταλλακτικό σκουπίζεις και τα φύλλα. Μόνο μη δοκιμάσεις να ανοίξεις φύλλο! Το δοκίμασα αδελφέ και γέμισα αλεύρι"...
    "Αααα, το φχαριστήθηκα! Γιατί τόσα χρόνια που εμείς πίνουμε Red Bull, φτερά έβγαλαν μόνο οι σερβιέτες"...Αχαχαχαχα! Πόσο πολύ γέλασα ρε συ!! Είσαι και πολύ παιδί κουμπί τελικά!! Το βίντεο με το μωρό είναι τόσο υπέροχο :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνο που με τρομάζει, είναι πως οι ειδήσεις όσο πάνε και πιο γελοίες γίνονται.
    Παρεμπιπτόντως, ο Αργύρης δεν έλεγε παλιά ειδήσεις;
    Το μωρό στο υστερόγραφο, όλα τα λεφτά!
    Να'σαι καλά ρε Ακυβέρνητε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θυμάμαι αυτό το πράμα με ένα μαρκούτσι στο χέρι να κάνει ρεπορτάζ (λέμε τώρα) στο δρόμο. Να λέει ειδήσεις δεν το θυμάμαι.
      Δε ξέρω ρε Μαρία. Μάλλον έχει δίκιο αυτός που είπε ότι στην Ελλάδα όσο πιο καθυστερημένος είσαι τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάρεις υπουργείο. Σκέψου ποιους έχουμε και ποιοί πέρασαν και θα συμφωνήσεις.

      Αν όλοι αυτοί οι γελοίοι δεν έγλειφαν τα πλούσια αφεντικά τους και στη συνέχεια τον αρχηγό του κόμματος θα είχαν καμία τύχη;
      Ποια η αξία τους που θα τους αναδείκνυε αν δεν ήσαν υπάκουα σκυλάκια;

      Χιλιάδες είναι οι άξιοι που θα παραμείνουν για πάντα απλοί επιστήμονες, λογοτέχνες, επιχειρηματίες, εργάτες και που δεν θα δουν ποτέ καρέκλα γιατί δεν έμαθαν να σκύβουν το κεφάλι (και όχι μόνο)!

      Διαγραφή
  3. Εεεεε εγώ κόλλησα με τον συμπαθέστατο κυριούλη και τα ρεσό. Ενδιαφέρουσα πατέντα αλλάαααα μη μας λέει ότι είναι και οικονομική! Τα ρεσό καίγονται μέσα σε 3 ώρες, πόσα κεράκια πρέπει να κάψει συνολικά για να κρατήσει η ζέστη;; Μάλλον μπερδεύτηκε ο κύριος. Μου άρεσε και η ομάδα με τον υπνοτιστή! Μου άρασε γιατί έχει κουλαμάρα και αθωότητα και φαντασία!. ¨Ολα τα άλλα διαθέτουν απλώς κακομοιριά και ξεπεσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν και ρεσώ που κρατάνε υποτίθεται 8 ώρες. Δεν έχω αγοράσει, έχω δει που το γράφει η συσκευασία.
      Θεωρώ εντελώς γελοία την είδηση, τόσο γελοία που πραγματικά άξιζε την 1η θέση στο σχετικό πίνακα.
      Ο κυριούλης υποθέτει ότι ένα κεράκι ζεσταίνει ένα δωμάτιο (το σπίτι δεν διαθέτει άλλα δωμάτια). Αν ίσχυε αυτή η σαχλαμάρα το πετρέλαιο θα ήταν πάμφθηνο και ο πλανήτης δεν θα βρισκόταν σε διαρκή πόλεμο για να αποκτήσει την κυριότητά του.
      Οι πόλεμοι θα γίνονταν για τα ρεσώ που θα ήταν πανάκριβα!

      Διαγραφή
    2. Ότι έχει πατέντες έχει, αλλά δυστυχώς όλες οι πατέντες είναι κατασκευαστικές κι έχουν να κάνουν με την ανοικοδόμηση ενός κτιρίου. Αν είσαι φραγκάτος και τα ακουμπήσεις από την αρχή, για να φτιάξεις ένα σούπερ ενεργειακό σπίτι που θα κρατάει ζέστη το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι τότε έχεις λύσει το πρόβλημα της θέρμανσης για μια ζωή. Αλλά επειδή οι περισσότεροι όμως ζούμε σε έτοιμα εργολαβικά σπίτια και διαμερίσματα τρώμε το πακέτο... Βέβαια και στα παλιά σπίτια μπορούν να γίνουν βελτιώσεις αλλά άντε βρες εσύ τα λεφτά... χαχαχα καλό ε;;;;

      Διαγραφή
    3. Αααα ξέχασα είναι και οι μαντεμένιες σόμπες που είναι ότι καλύτερο σε απόδοση θέρμανσης! Κάτι ξέραν οι παππούδες μας!

      Διαγραφή
    4. Θεωρώ ότι η καλύτερη λύση είναι η επιδαπέδια θέρμανση. Αν γίνει σωστή δουλειά (εννοείται από την κατασκευή του κτιρίου) τότε έξω χιονίζει κι εσύ περπατάς στο πλακάκι ξυπόλυτος και δεν φοράς ούτε καν πιτζάμες.
      Στην Ελλάδα λίγοι έχουν τις γνώσεις για να κάνουν σωστή εγκατάσταση και αν γίνει λάθος κλάφτα Χαράλαμπε. Αρχίζεις και ξηλώνεις πλακάκια!
      Οι μαντεμένιες σόμπες, πράγματι, είναι πολύ καλή λύση. Αν και από την ώρα που ακρίβυνε το πετρέλαιο θέρμανσης και αυτές (όπως και τα καυσόξυλα) πήραν τα "πάνω" τους.
      Το θέμα είναι να ζεστάνεις όλο το σπίτι. Και ποιος παίρνει την απόφαση να τρυπήσει όλους τους τοίχους για να περάσει τα μπουριά;
      Καλημέρα.

      Διαγραφή
  4. Εγώ επιλέγω να κρατήσω το γέλιο του μωρού γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι τρομακτικοί!!
    Αλλά τρομακτικοί όμως!
    Πολλά φιλιά την καλημέρα μου και βοήθειά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Έλενα.
      Όταν διάβασα την είδηση με τον κυριούλη, γέλασα τόσο πολύ που αυτομάτως θυμήθηκα τον αξιολάτρευτο πιτσιρικά.
      Φιλιά.

      Διαγραφή
  5. Εγώ γέλασα με το βίντεο όπου οι δύο τύποι πλειοδοτούν για μια θέση σερβιτόρου! Δυστυχώς, με τόση προσφορά εργασίας, έχει μεγάλη δόση αλήθειας! Και δυστυχώς, θα βρεθούν άνθρωποι που θα απαντήσουν και στη γελοία αγγελία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ πολύ γρήγορα μάθαμε Σοφία μου να αρκούμαστε με τα λίγα. Με τα ελάχιστα. Με το τίποτα.
      Ποιος ξέχασε την απίστευτη ...ιδέα του Πέτρου Δούκα, αυτής της μεγάλης φυσιογνωμίας των Οικονομικών επί εποχής ακαταλληλότερου, ο οποίος πρότεινε να δουλεύουν οι άνεργοι χωρίς να πληρώνονται, μόνο και μόνο για να είναι κοντά στην ...αγορά εργασίας;
      Ε, το επόμενο βήμα είναι αυτό που δείχνει το βιντεάκι.
      Καλή σου μέρα.

      Διαγραφή
  6. αχ ειμαι άτυχη εψαχνα για δουλεια, βρηκα, αλλά στεναχωρηθηκα που δεν θα μου τον πιασουν! Ελεος χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μα κι εσύ δεν περίμενες λίγο!!!
      Μήπως να το ξανασκεφτόσουν βρε παιδί μου;
      Περιμένουν οι άνθρωποι...

      Διαγραφή
  7. Μην μου μιλάς για Ντινόπουλο γιατί μου ανεβαίνει η πίεση και δεν θα το αποφύγω το εγκεφαλικό!
    Είμαι και σε κρίσιμη ηλικία και θέλω ηρεμία.
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι καλά! Τόση τσάμπα διασκέδαση σου προσφέρει η προσφιλής μας κυβέρνηση κι εσύ διαμαρτύρεσαι. Αλλού πληρώνουν για να πάνε σε τσίρκο.
      Αχάριστε λαέ!

      Διαγραφή
  8. Να'σαι καλά Πέτρο! Η στήλη κάθε φορά τα σπάει!
    Καλή εβδομάδα ☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στέκομαι στο βίντεο με το μωρό!
    Αυτό είναι που λέμε γελάω με την ψυχή μου για όσα διάβασα παραπάνω!!!
    Απίστευτος ο μικρός, αφού επιζητούσε τη συνέχεια των αστείων, για να αισθανθεί την ίδια ευφορία μέσα από το ξεκαρδιστικό γέλιο, που του προκαλούσε αυτός που έπαιζε μαζί του, ξανά και ξανά!
    Όσο για τις παραπάνω ειδήσεις είναι για τέτοια γέλια κι ένα χοντρό φτύσιμο!
    Απ' όλα μου έμειναν τα σχόλιά σου όπως πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν διάβασα την είδηση και είδα και το σχετικό βίντεο γέλασα τόσο πολύ που το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο απίθανος αυτός πιτσιρικάς.
      Τρελά γέλια!
      Καλημέρα και καλή δουλειά.

      Διαγραφή