Σελίδες

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Γελοίες ειδήσεις 39



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 5 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου 2014.
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – φοριέται στον …. σαν κόσμημα     
Κόσμημα διπλής χρήσης: Κολιέ... δονητής!
Στην πλήρη απενοχοποίηση της χρήσης ερωτικών παιχνιδιών στοχεύει μια εταιρεία που δημιούργησε ένα κόσμημα που είναι και δονητής!
Πρόκειται για ένα χρυσό κολιέ 24 καρατίων της Vesper Crave, με τρεις ταχύτητες που αντέχει μισή ώρα. Η τιμή του ξεκινά από 49 δολάρια.
"Είναι ένα κολιέ, με κομψές και λεπτές γραμμές, καθώς και ένα κομμάτι, που μπορεί να φορεθεί με όλα σας τα ρούχα και μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση ανά πάσα στιγμή», δήλωσε ο σχεδιαστής, Ti Chang.
 ………………………….

- Α, τι ωραίο κόσμημα!
- Ο άντρας μου είναι. Έδωσα παιδάκι μου $49 και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Γλίτωσα από νυφικά και μπομπονιέρες, πεθερικά, γκρίνια και εγκυμοσύνες. Άσε που ξέρω ανά πάσα στιγμή που είναι. Φοριέται με όλα μου τα ρούχα και κυρίως μέσα από αυτά.
Το μόνο που φοβάμαι είναι μη μου τον κλέψουν.
Αν σου πω τον κρύβω…!


 
Είδηση Νο 9 – μιλάμε για επιστήμονα!
Βρετανός …γατοψυχολόγος
Φανατικός των γατών ο 29χρονος Βρετανός Louis Denver, ισχυρίζεται πως διαθέτει μια σπάνια ικανότητα. Λέει ότι μπορεί να διαβάζει το ... μυαλό και τις επιθυμίες των γατών!
Ο αυτοαποκαλούμενος ''Cat man'' μάλιστα έχει ανοίξει και ένα γραφείο προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες που θέλουν να καταλάβουν τι σκέφτεται και θέλει η γάτα τους.
''Διαβάζω τη γλώσσα του σώματος της γάτας και κάνω το απρόβλεπτο, προβλέψιμο'', εξηγεί.
Ο Denver ισχυρίζεται ακόμα ότι είναι αυτοδίδακτος και ότι μπορεί να λειτουργήσει και σαν... γατοψυχολόγος!
………………………….

Είχαμε κι εδώ έναν Catman.
Στα παρατράγουδα. 
Αυτός το έκανε χωρίς γάτες.



Είδηση Νο 8 – κιλοτομάνια
Φόρεσαν εσώρουχα στα φρούτα
Ένας Κινέζος επιχειρηματίας είδε τα ροδάκινα με «άλλο μάτι» και σκέφτηκε πως πρέπει να τα κάνει πιο σέξι και ελκυστικά, προκειμένου να αυξήσει τις πωλήσεις του. Έτσι αποφάσισε να τα ντύνει με… δαντελένια εσώρουχα!
Ο λόγος για τον Γιάο Γουάν από το Ναντζίνγκ στην ανατολική Κίνα που συνδύασε τα εσώρουχα με τα ροδάκινα ως ένα τέλειο δώρο να χαρίσει κάποιος στην αγαπημένη του την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Ο κ. Γιάο «ντύνει» τα φρούτα με μικροσκοπικά εσώρουχα γυναικών, τα οποία βάζει σε ένα καλοσχεδιασμένο κουτί και τα πωλεί για 63 ευρώ το ένα. Καθόλου φιλική τιμή αν σκεφτεί κανείς ότι το κουτάκι αυτό περιέχει μέσα μόλις εννέα ροδάκινα. Ωστόσο, όπως ο ίδιος λέει, μέσω αυτής της επιχειρηματικής του ιδέας, οι πωλήσεις του έχουν αυξηθεί σημαντικά.
………………………….

Θες να σου στείλω τις σωβράκες της γιαγιάς απέναντι να τυλίγεις τα λάχανα;



Είδηση Νο 7 – είμαστε χρόοονια μπροστά!
Εφαρμογή για …προσευχές!!!
Όταν οι χριστιανοί ορθόδοξοι της Ουκρανίας νιώσουν την ανάγκη να αναζητήσουν την πνευματική καθοδήγηση, δεν έχουν παρά να κοιτάξουν στο κινητό τους, καθώς υπάρχει ειδική εφαρμογή για προσευχές.
Η εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να μπει σε μια εικονική εκκλησία για να προσευχηθεί αλλά και να ζητήσει συμβουλές από τον ιερέα. Μάλιστα, οι ιερείς με τη σειρά τους προωθούν την εφαρμογή, μιλώντας γι’ αυτή στους ναούς που εφημερεύουν.
Ο καθεδρικός ναός της Αγίας Τριάδας ενέκρινε και επισήμως τη συγκεκριμένη εφαρμογή, που αποτελεί έμπνευση φοιτητών από το πανεπιστήμιο του Κίεβου.
"Οι νέοι σπάνια πηγαίνουν στην εκκλησία και προτιμούν να κάθονται μπροστά στους υπολογιστές τους, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε να κεντρίσουμε το θρησκευτικό τους ενδιαφέρον με την ενσωμάτωση της εκκλησίας στην τεχνολογία των κινητών" λέει ένας από τους εφευρέτες.
………………………….

Πως με το κινητό σου τσεκάρεις τις τιμές στη λαϊκή, ψωνίζεις από σκρουτζομάγαζα, ή παραγγέλνεις ροδάκινα σε κιλότα; Έτσι λοιπόν θα εκκλησιάζεσαι, θα προσεύχεσαι, θα εξομολογείσαι ή ακόμη και θα παντρεύεσαι από απόσταση - αρκεί να βουτήξεις το κινητό σε ρύζι.
Μόνο στη βάπτιση θα ακολουθείται ο παραδοσιακός τρόπος γιατί άμα ρίξεις το κινητό στη μπανιέρα μετά θες άλλο.
Και μη ξεχνάτε: με ένα απλό sms με χρέωση 1,90/λεπτό ανάβεις και ηλεκτρονικό κερί.

(αλλού τα πράγματα είναι χειρότερα)



Είδηση Νο 6 – είναι μέχρι να ανακαλύψει τη βιντεοκλήση
Πολωνός ιερέας: Δαίμονας μου στέλνει απειλητικά sms
Ο ιερέας Μαριάν Ράιχελ δηλώνει αποδέκτης γραπτών μηνυμάτων στο κινητό του με απειλητικό περιεχόμενο από δαίμονα. Ο ιερέας από το Γιάροσλαβ υποστηρίζει ότι τα μηνύματα ξεκίνησαν μετά τον εξορκισμό που έκανε σε έφηβη και θεωρεί ότι τα μηνύματα αποδεικνύουν ότι ο εξορκισμός δεν πέτυχε και τώρα ο Δαίμονας χρησιμοποιεί το κορίτσι για να του επιτεθεί.
"Ένα σατανικό πνεύμα γράφει αυτά τα μηνύματα και έχει καταλάβει την ψυχή του παιδιού", είπε ο καθολικός ιερέας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης προσθέτοντας ότι ο Σατανάς και οι πιστοί σε αυτόν δεν φοβούνται τη σύγχρονη τεχνολογία.
Ένα μηνύματα που έλαβε έγραφε: "Δεν θα βγει από αυτήν την κόλαση. Είναι δική μου. Όποιος προσεύχεται γι’ αυτήν θα πεθάνει".
Ο πατέρας Μαριάν απάντησε πως θα συνεχίσει να προσεύχεται και τότε ο Δαίμονας έγινε έξαλλος: "Σκάσε κήρυκα. Δεν μπορείς να την σώσεις. Ηλίθιε".
………………………….

Λέω να το απενεργοποιήσεις για να δούμε τι θα κάνει!
Και μετά θα σου δώσω το δικό μου να του κάνουμε αναπάντητες με απόκρυψη μέχρι να χεστεί απ’ το φόβο του.



Είδηση Νο 5 – βρέθηκε τρόπος
Ταΐζεις αδέσποτα; Θα περικοπεί ο μισθός σου
Με περικοπές στους μισθούς τους απειλούνται οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Χανίων «Άγιος Γεώργιος», σε περίπτωση που ταΐσουν τα αδέσποτα που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο, όπως καταγγέλλει ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων.
Όπως αναφέρει ο φιλοζωικός σύλλογος “η περιοχή του νοσοκομείου εδώ και χρόνια αποτελεί γνωστό σημείο εγκατάλειψης σκύλων, που συχνά πυκνά δηλητηριάζονται μαζικά. Γνώστες του προβλήματος, έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες ώστε να γίνουν μια σειρά δράσεων με σκοπό να περιοριστεί ο αριθμός των αδέσποτων στο χώρο του Νοσοκομείου και να σταματήσουν οι αθρόες εγκαταλείψεις”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.
Kαι συνεχίζει: “Σαν λύση στο πρόβλημα, η διοίκηση του νοσοκομείου, ακολουθώντας την τακτική της κυβέρνησης, απειλεί με ...περικοπές μισθού τους εργαζόμενους που δίνουν μια μπουκιά φαγητό και νερό στα ταλαιπωρημένα πλάσματα, που κάποιοι άλλοι -και όχι οι εργαζόμενοι- εγκαταλείπουν στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου”.
………………………….

Ακόμη μια χρήσιμη ιδέα για να συλλεγούν χρήματα και να μειωθούν οι σπατάλες του δημοσίου.
Όποιος ταΐζει αδέσποτο στο εξής θα παίρνει λιγότερα και τα λεφτά θα πηγαίνουν σε αυτούς που τους κάρφωσαν.
Όποιος δώσει βοήθεια σε ζητιάνο θα μπαίνει αυτομάτως σε διαθεσιμότητα, ενώ όσοι βοηθήσουν αστέγους θα απολύονται και θα παλουκώνονται για παραδειγματισμό.
Ανήμερα του Αγίου Αντωνίου Σαμαρά του Αναπτυγμένου θα ανάβουμε φωτιές και θα χορεύουμε γύρω από το τοτέμ του αλαλάζοντας για τη νέα Ελλάδα.



Είδηση Νο 4 – καλλιτεχνίες
Ακατάστατο και βρόμικο κρεβάτι πουλήθηκε για 3,2 εκ. ευρώ!
Πρόσφατα, σε δημοπρασία του Οίκου Christie’s στο Λονδίνο, ένα ατημέλητο κρεβάτι θεωρήθηκε έργο τέχνης και πουλήθηκε για 3,2 εκατομμύρια ευρώ. Η ηλικίας 51 ετών Βρετανίδα καλλιτέχνις Τρέισι Έμιν, το αποκαλεί, "Το Κρεβάτι μου", επειδή ήταν το κρεβάτι όπου πέρασε τέσσερις μέρες το 1998, “πληγωμένη και νιώθοντας απαίσια”, όπως δηλώνει στο CNN.
Μόλις η Έμιν έφυγε από το κρεβάτι, συνειδητοποίησε το χάος που άφησε πίσω της και αποφάσισε να το κάνει τέχνη. “Ξαφνικά είδα ένα όραμα: να βγάλω το κρεβάτι έξω από το υπνοδωμάτιο και να το τοποθετήσω στον λευκό χώρο μιας γκαλερί”, δήλωσε. “Ξαφνικά η κίνηση αυτή απέκτησε νόημα. Σκέφτηκα: είναι ένα φανταστικό έργο τέχνης”.
Τα αντικείμενα που το περιστοιχίζουν διηγούνται την ιστορία μιας ραγισμένης καρδιάς. Υπάρχει τασάκι που ξεχειλίζει από τσιγάρα, άδεια μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών, βρώμικα εσώρουχα, απομεινάρια τροφίμων, αντισυλληπτικά και κάτι που μοιάζει με ένα προφυλακτικό κατασκευασμένο πριν από 16 χρόνια. “Είναι σαν ένα κομμάτι Ιστορίας, μια χρονομηχανή”, λέει η δημιουργός. Οι λάτρεις της τέχνης συμφώνησαν, και το αντισυμβατικό "γλυπτό" πουλήθηκε πάνω από την τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας. Ο Οίκος Christie’s δεν αποκαλύπτει ποιος αγόρασε "Το Κρεβάτι Μου".
………………………….

Αλλάζω επαγγελματικό προσανατολισμό. Γίνομαι καλλιτέχνης. Αμέ!
Από σήμερα κιόλας άρχισα να πετάω στο κρεβάτι μου ότι μαλακία μου κατεβαίνει και αύριο παραιτούμαι από τη δουλειά.
Πάω να φτιάξω και μια πινακίδα “ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΠΑΖΑ”
(μόνο σοβαρές προτάσεις)



Είδηση Νο 3 – από 4 μπάλες του ράγκμπι το κάθε βυζί
Τα μεγαλύτερα ψεύτικα στήθη στην Αγγλία
Έναν έξυπνο τρόπο για να αποσβέσει την "επένδυσή" της ύψους 10.000 ευρώ προκειμένου να μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται ότι είναι η Βρετανή με τα μεγαλύτερα στήθη, βρήκε η 34χρονη Ντέμπι Ντελαμάρ: πουλάει τις φωτογραφίες της στο τουίτερ αντί 44 ευρώ.
H Ντέμπι έχει πιστούς φίλους στο τουίτερ και δέχεται εκατοντάδες μηνύματα καθημερινά. Τα στήθη της Ντέμπι περιέχουν 2,8 κιλά σιλικόνης και ζυγίζουν 3,17 κιλά, όσο δηλαδή ένα X-Box 360,  ή οκτώ μπάλες του ράγκμπι.
Η Ντέμπι υποβλήθηκε στην τελευταία επέμβαση τον περασμένο Μάιο σε νοσοκομείο του Λονδίνου, μολονότι οι περισσότεροι γιατροί τής αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε νέα μεγέθυνση του στήθους της.
Με περιφέρεια στήθους σχεδόν το μισό του ύψους της η Debbie υποστηρίζει ότι δυσκολεύεται ακόμα και να χειροκροτήσει, ενώ όπως η ίδια λέει "Έχω πρόβλημα ισορροπίας όταν φοράω πολύ ψηλά τακούνια".
Δουλεύει σε εργοστάσιο ανταλλακτικών αυτοκινήτων και λόγω του υπερβολικού στήθους της αναγκάζεται να στέκεται πίσω από την γραμμή παραγωγής.
………………………….

Να δώσεις 22€ για το κάθε βυζί, δεν το λες και ποσό. Άμα θες να πάρεις μάτι κύριε follower, θα βάζεις το χέρι στη τσέπη.
Όσο για τα γιατρουδάκια τα έχουμε χεσμένα. Πίσω από τη γραμμή παραγωγής θα κάθεται το κορίτσι με μια τρόμπα και θα τα φουσκώνει.
Φσσσσς … φσσσσς … φσσσσς
(μη ξεχνάς να βάζεις μετά τη βαλβίδα στη ρώγα, ε;)
Το πρόβλημα ισορροπίας λύνεται αν προσθέσεις και δύο ψεύτικα κωλομέρια. Επίσης όταν θες να χειροκροτήσεις μπορείς να σκουντάς τον δίπλα σου και να χειροκροτάει αυτός.

(άσχετο: αν αυτή είναι 34, εγώ είμαι το X-Box)



Είδηση Νο 2 – έρχονται…
Έτοιμο το πρώτο αεροδρόμιο για … εξωγήινους!
Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Η πρώτη επίσημη πίστα για προσγείωση εξωγήινων αεροσκαφών είναι γεγονός!
Στην Χαβάη εγκαινιάστηκε το "Hawaii Star Visitor Sanctuary", το πρώτο αεροδρόμιο στον κόσμο, για εξωγήινους.
“Μπορεί να αμφισβητηθεί. Σε άλλους μπορεί να φανεί αστείο, ενδεχομένως και ανόητο. Δεν είμαστε όμως τρελοί, αλλά ανοιχτόμυαλοι”, ανέφερε ο επικεφαλής του έργου.
………………………….

Περιμένω με μεγάλη αγωνία τις πρώτες αφίξεις.
Θέλω να δω τι θα έχουν στις βαλίτσες τους, σε ποιο νόμισμα θα πληρώσουν, πως θα φουλάρουν πάλι το ρεζερβουάρ (ο κρυπτονίτης μας τέλειωσε).
Αλήθεια, όταν ειδοποιήσουν τον πύργο ελέγχου ότι έρχονται, είναι σίγουροι ότι δεν θα ερημώσει;
(τι λέω Παναγία μου!)



Είδηση Νο 1 – Ελλαδάρα!!!
Αναρτούν στη "Διαύγεια" πού θα κάνει ελέγχους το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας!
Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά!
Μία ημέρα πριν από τους προγραμματισμένους ελέγχους που έχει σχεδιάσει το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας να πραγματοποιήσει στην περιφέρεια για να εντοπίσει ανασφάλιστους απασχολούμενους, η "Διαύγεια" καρφώνει τους ελεγκτές!
Όπως αποκαλύπτει η "Ημερησία" μέσω της Διαύγειας οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν σε ποιες περιοχές θα μετακινηθούν οι ελεγκτές και να μπορέσουν να ‘κρύψουν’ τις όποιες παρανομίες έχουν κάνει.
Χαρακτηριστικό είναι πως αναφέρεται στη "Διαύγεια" ο τόπος που θα μετακινηθούν την επόμενη ημέρα ‘εκτός έδρας’, το ονοματεπώνυμο του επιθεωρητή εργασίας ακόμη και ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο θα κινηθεί.
………………………….

- Ναι, ποιος είναι;
- Ναι γεια σας, από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας είμαστε. Δεν ξέρω αν με βλέπετε, κάθομαι στην καφετέρια απέναντι… όχι αυτός που σας κουνάει τη σημαία και ρίχνει φωτοβολίδες, ο δίπλα, ναι; Είμαι το τρελό μωρό που φοράει τη στολή του σούπερμαν, ημίψηλο, και κρατάει πυροσβεστήρα. Η Ποκαχόντας δίπλα μου που παίζει ντραμς είναι συνάδελφος.
Μας βλέπετε τώρα;
Ναι κοιτάξτε, αύριο κατά τις 12 θα έρθουμε για έλεγχο. Μη δούμε ατασθαλίες γιατί δεν έχει παγωτό.
- Μα… αύριο είναι Κυριακή. Είμαστε κλειστά.
- Α, τι κρίμα! Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι. Αλήθεια, να φέρουμε ξυλάκι ή πύραυλο;





14 σχόλια:

  1. Ομολογώ πως τα ροδάκινα με τα βρακάκια είναι πολύ προχωρημένη ιδέα και ίσως μας φανεί χρήσιμη, στις παρτίδες που επιστρέφουν από Ουκρανία. Το σχόλιο σου δε, με τις σωβράκες της γιαγιάς, μεγαλειώδες!
    Η τελευταία είδηση με τους ελέγχους της Επιθεώρησης Εργασίας, που κατά βάση στηρίζονται στον αιφνιδιασμό, αλλά στην πράξη -ως φαίνεται- πραγματοποιούνται με ραντεβού, τι να πω; Ευτυχώς που τα ξετρυπώνεις και μας τα γνωστοποιείς.
    Την καλησπέρα μου και τις ευχές μου για τη σημερινή μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα αγγούρια θα έπρεπε να τα έχουν ντύσει με προφυλακτικά. Ειδικά τώρα με τον ΕΝΦΙΑ επιβάλλεται!
      Το τελευταίο με τους ‘ελέγχους’ θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο. Επειδή όμως γίνεται στην πραγματικότητα γελάμε περισσότερο!
      Καλό Σ/Κ Μαράκι.

      Διαγραφή
  2. Εγώ πάλι έμεινα στην είδηση ένα για ευνόητους λόγους!
    Τον κρεμάς το σύζυγο στο λαιμό και δεν σε πνίγει κι από πάνω βρε αδερφάκι μου !!! :))
    Καλημέρα Πέτρε μας!
    Χρόνια πολλά και καλά , έτσι να μας βρίσκονται! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, εδώ που τα λέμε, φαίνεται και καλό παλικάρι.
      Σταθερή δουλειά να έχει και δε βαριέσαι! Τα άλλα θα ‘ρθουν!
      Στο βιντεάκι δείχνει ότι φορτίζει μέσω usb. Τον βάζεις στο λάπτοπ και σε 1,5 - 2 ώρες είναι και πάλι …ντούρος!
      Εγώ πάντως για να ενημερώνω το πολυπληθές κοινό μου είμαι στην αναζήτηση “νύφης”. Τι; Όλα μόνο για εσάς δηλαδή;;;
      Χρόνια πολλά και καλά από την ακριτική Πάτρα…

      Διαγραφή
  3. Εμένα μ' άρεσε ο τρελοπαπάς που του στέλνει μηνύματα ο Σατανάς.
    Μια απορία έχω: ολόκληρος Σατανάς τσιγκουνεύεται να πάρει τηλέφωνο;
    Τι φοβάται; Μήπως δεν ε΄χει κι ο άλλος whats up και χρεωθεί, Σατανάς άνθρωπος;

    Όσο για την καλλιτέχνιδα με το κρεβάτι, θέλω να την ευχαριστήσω διότι χάρη σ' αυτήν ανακάλυψα μια ακόμη καλλιτεχνική μου κλίση.
    Αυτή τησ τιγμή το σαλόνι μου είναι ένα έργο τέχνης.
    Λέω να το βγάλω στο δρόμο και σε δημπρασία, μπας και φιλοτιμηθεί καμιά περαστική να συγυρίσει λιγάκι.

    Όσο για το "σύζυγο λαιμού" που λέει κι η Αριστέα, έχω να παρατηρήσω τα εξής:
    αυτός ο "σύζυγος" δεν σε πηγαίνεισ τοσούπερμάρκετ, δε σου κουβαλάει τις εκατοντάδες σακούλες με τα άχρηστα πράγματα, δεν ακούει την μητροπαράδοτη γυναικεία γκρίνια, δεν επικσευάζει τις πρίζες, δεν αλλάζει τη λάμπα που δε φτάνετε, δεν βάζει τη βενζίνη το αμάξι και τέλος δεν πληρώνει τα ποτά στο μπαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες τι σκέφτεται ο άνθρωπος για να βρει πελατεία; Έχω απευθείας σύνδεση με το Χάρο σου λέει, οπότε ψαρώνεις και τρέχεις να δεις τι παίζει. Στο δρόμο ανάβεις και μερικά κεριά (ποτέ δεν ξέρεις).

      Αυτό με το κρεβάτι το είχα κι εγώ από παιδί. Κρίμα που δεν ήξερα τότε ότι εξηγείται καλλιτεχνικώς και δεν τα κονόμησα.
      (όταν παντρεύτηκα έκοψε τις καλλιτεχνίες γιατί πονάει η παντόφλα)

      Τέλος θα σε ρωτήσω (και οι υπόλοιποι θέλω των προσοχή σας): πας στο σούπερ μάρκετ, κουβαλάς σακούλες, ακούς τη γκρίνια της, βάζεις βενζίνη και επισκευάζεις πρίζες;;;
      Τι να σου πω ρε φίλε, εγώ πιο πολύ στον δονητή φέρνω.
      Χαρά στο κουράγιο σου…

      Διαγραφή
    2. Πες του φίλου σου ότι μου τον έχουν ζητήσει για γάμο 15 κοπελιές στο μέιλ μου.
      Οι υπόλοιποι ούτε να τον ξέρουμε!

      Διαγραφή
  4. Γάτα ο ψυχολόγος, γάτα και η "Διαύγεια"!!! Α ρε, σφαλιάρες που μας χρειάζονται!!!
    Το σχόλιό σου στο τέλος άπαιχτο... καρτούν σκέτο!!!!

    Στα φρούτα, πάνες μιας χρήσης την άλλη φορά σε μέγεθος σωβρακογιαγιάς!!!

    Όσο για τον πάτερ τον πήρε και τον σήκωσε ο διάολος και δεν το έχει καταλάβει ακόμα... θα πρέπει να του το γράψει σε φωτεινή πινακίδα στην εθνική οδό!!!

    Στο αεροδρόμιο για εξωγήινους προτείνω να χρησιμοποιήσουν τα υπερμεγέθη βυζόμπαλα της παραπάνω κυρίας ως αερόστατα, θα κάνουν και οικονομία καυσίμων!!!

    Τι κάθομαι και καθαρίζω και συμμαζεύω ο βλάκας και εκνευρίζομαι;;;; Υπάρχουν τόσο έξυπνες λύσεις, όπου βγάζεις φράγκα κι εγώ κάθομαι;;; Είμαι πολύ κορόιδο τελικά...

    Ρε συ Αριστέα, σίγουρα το πραματάκι "σύζυγος" δεν γκρινιάζει, αλλά πώς θα του λες μωρέ "αγόρι μου γλυκό" και να ανταποδίδει; Και τι θα χαϊδεύεις;;; Χωρίς κορμί δε γίνεται! Γίνεται; Χεχε!!!

    Μαζεστίξ, πρόσθεσε στη λίστα όσων κάνει ο συμβατικός σύζυγος το ότι αλλάζει πάνες στα μωρά, τα κάνει μπάνιο, τα πάει βόλτα, ακούει τη γκρίνια τους πρωί, μεσημέρι, βράδυ...
    Όμως το ότι θεωρεί πως είναι σχεδόν σε όλα πάντα καλύτερος δεν παίζεται μωρέ αδερφάκι μου και πως για όλα τα κακά και μόνο φταίνε οι γυναίκες...!!! Το μέταλλο, πού είναι το μέταλλο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γατάκια ξένοι! Τη σκόνη μας ρεεεε!!!!
      Μαλάκες υπάρχουν παντού, όπως στην Ελλάδα μας ΟΧΙ. Συγκρίνεται τώρα ο κάτμαν με τα δικά μας αστροπελέκια;
      Τι να μας πουν οι ξενέρωτοι βρε Γλαύκη. Όταν αυτοί ερχόντουσαν εμείς πηγαίναμε να δούμε αν έρχονται (τι είπα τώρα;)

      Ποιος σου είπε να καθαρίζεις; Δείξε στον άντρα σου τη φωτογραφία της καλλιτέχνιδος και να δεις που θα τον βρεις συμπαραστάτη.

      Στα θετικά του άντρα κόσμημα είναι ότι δεν έχει γκόμενα (δεν κινδυνεύεις να σου κουβαλήσει κανα ‘παράσημο’), ούτε ποτέ θα σου πει "χέσε με, δεν θέλω σήμερα, τσακώθηκα με το αφεντικό". Θα είναι πάντα έτοιμος και σε κέφια.

      Αυτό το "θεωρεί πως είναι σχεδόν σε όλα πάντα καλύτερος" καθόλου δεν το κατάλαβα.
      Υπάρχουν άντρες που θεωρούν πως είναι ΣΧΕΔΟΝ (!!!) σε όλα καλύτεροι;
      Φλώροι θα είναι.

      Διαγραφή
  5. Το νο 10 κομψό είναι, δε λέω, αλλά για τη δουλειά που το πουλάνε μούφα μου φαίνεται. Συγγνώμη δηλαδή, αλλά τι να σου κάνει το στιλό; Άσε που από ένα σημείο και μετά πιο χρήσιμο είναι να έχεις κάποιον να σου φέρνει τα ψώνια από το σουπερμάρκετ!
    Και τα ροδάκινα πολύ χαριτωμένα, αλλά 63 ευρώ δε δίνω ούτε για το σώβρακο της Ελισάβετ!
    Το κρεβάτι μου έδωσε μια ιδέα. Σκέφτομαι να εκθέσω το νεροχύτη μου μετά από τραπέζι 20 ατόμων και το WC μου μετά από μια ξεγυρισμένη σούρα! Θα το εκτιμήσουν δεόντως στου Christie's!
    Για το νο 1 ξέρω γιατί συμβαίνει, αλλά από κάτι τέτοιες ιστορίες έχω πάθει overdose!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ Σοφία. Για να σκαλίζεις τη μύτη καλό είναι. Για το άλλο όμως ... τσάμπα τα λεφτά.

      Με τα ροδάκινα πάντως μια γυναίκα μπορεί να κάνει οικονομία. Τρώει τα φρούτα και μετά το ρίχνει στη δίαιτα. Λίγα κιλά να χάσει (καμιά 50αριά) και θα έχει 9 βρακιά μόνο με 63 ευρώ.
      Δεν πετάμε τίποτα!

      Το εντελώς γελοίο είναι που αυτού του είδους οι "καλλιτεχνίες" δημοπρατούνται και μάλιστα βρίσκουν και αγοραστές. Αλλού ο κόσμος πεινάει και αλλού αγοράζουν βρωμοσέντονα με μεταχειρισμένα προφυλακτικά.

      Το Νο1 όλοι έχουμε καταλάβει γιατί συμβαίνει. Γι' αυτό όταν ακούω για "σαφάρι" των ελεγκτικών μηχανισμών, σκέφτομαι ότι κάποιος εκεί έξω θέλει πολύ ξύλο.

      Διαγραφή
  6. Τρελοπαπάς for ever. Αλλά με τους αλήτες από το νοσοκομείο συγχύστηκα! πφφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο παπάς θέλει επειγόντως νοσοκομείο και στο νοσοκομείο των Χανίων επειγόντως παπά να τους διαβάσει...

      Διαγραφή