Σελίδες

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Εσύ τι ψήφισες;


Στις ευρωεκλογές ψήφισα τον Σύριζα. 
Όχι, δεν έγινα Συριζαίος, αν αυτό είναι το πρόβλημα κάποιων κολλημένων, ούτε και πρόκειται να γίνω, αν αυτό είναι το πρόβλημα άλλων.
Όπως ποτέ μου δεν κούνησα σημαιάκια σε κανέναν κερατά, όπως ποτέ μου δεν έκανα αφισοκολλήσεις ούτε έπαιξα ξύλο για κανένα κόμμα - για να μου υπόσχονται διορισμούς και βολέματα - δεν προτίθεμαι να το κάνω και τώρα.

Καλό θα είναι και για τον Σύριζα, αλλά πρωτίστως για τον τόπο, να μη μας θεωρούν δεδομένους. Θα πρέπει ανά πάσα ώρα και στιγμή να γνωρίζουν ότι κρίνονται και ολοένα θα κρίνονται από τις πράξεις τους και να σταματήσουν όλοι τους να επενδύουν στη λογική του λιγότερο χειρότερου.
Να πάψουν να στηρίζονται στο φόβο του πολίτη. Να σταματήσουν τους τακτικισμούς, τις παλινωδίες, τις ανέξοδες υποσχέσεις, τη σαχλαμάρα. Να καταλάβουν ότι ο (σκεπτόμενος, τουλάχιστον,) κόσμος δεν γυρεύει να τον κυβερνήσει ο λιγότερο μαλάκας, ή αυτός που θα τον ξεσκίσει λιγότερο, αλλά αυτός που έχει όραμα για την πατρίδα και δεν είναι ενεργούμενο κανενός. Εντός και εκτός συνόρων!

Δεν ψήφισα τον Σύριζα επειδή ξαφνικά τον ερωτεύτηκα, αλλά περισσότερο λόγω των άθλιων επιλογών των κυβερνώντων, καθώς και των επιθέσεων που δέχεται από όλους ανεξαιρέτως. Την λάσπη που έχει φάει τους τελευταίους μήνες δεν την έχει δει ούτε η εγκληματική συμμορία των πιθηκοπίθηκων, που της αξίζει κιόλας.
Ένα κόμμα του 3-3,5% που δεν ασχολείτο ποτέ κανείς μαζί του (πλην της ηγεσίας του ΚΚΕ λόγω της παροιμιώδους εμμονής της στην παλινδρόμηση της χούφτας), από την ώρα που ταρακούνησε το σύστημα «απειλώντας» να το ανατρέψει (μένει να αποδειχτεί!!!), ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν την ύπαρξή του και άρχισαν να πυροβολούν.

Δεν θα ξεχάσω την απίστευτη ατάκα Βενιζέλου, που στη συνέχεια αναπαρήγαγαν όλα τα βλαμμένα του, ότι "ο Σύριζα θέλει να καταλάβει με έφοδο την εξουσία". Όποιος διώξει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!) από την καρέκλα τον μπαλαντέρ όλων των κυβερνήσεων, περίπου θα έχει κάνει …πραξικόπημα! 
Η πανθομολογούμενη λογόρροια του προέδρου Βαγγέλη, όταν χάνει την ψυχραιμία του (χαμένη την έχει εδώ και χρόνια) μετατρέπεται σε εμετόρροια.

Και να ήταν αυτή η μοναδική αρλούμπα που έχει εκστομίσει!

Ακολουθεί ποταμός (μην κάνεις συνειρμούς) βλακείας κατά του Σύριζα και του αρχηγού του από διάφορους αστείους πολιτικάντηδες, που στόχο είχαν να μας αποτρέψουν να ψηφίσουμε Αριστερά. 
Σε ότι με αφορά κατόρθωσαν το ακριβώς αντίθετο!
Ίσως εάν το βούλωναν, ή έστω εάν άνοιγαν το ρημάδι τους μόνο για να κάνουν την αυτοκριτική τους, ο κόσμος να τους άκουγε.
Εύχομαι (δυστυχώς δεν προβλέπω να πραγματοποιείται στον επιθυμητό βαθμό), τόσο για τις επιθέσεις στην Αριστερά, όσο και για την διάλυση της χώρας και της κοινωνίας, η αποψινή κάλπη να τους χαρίσει πολλούς αντρικούς γεννητικούς αδένες.

Βενιζέλος:
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λάθος όταν φλερτάρουν άμεσα ή έμμεσα με την ηγεσία την πολιτική ή την αυτοδιοικητική της Χρυσής Αυγής.
Αυτό μόνο στην κεφάλα σου υπάρχει. Δεν ψάχνεις τα πρακτικά της Βουλής να δεις πόσα νομοσχέδια της δικής σας συγκυβέρνησης ψήφισαν τα χρυσαυγά;

Ο  ΣΥΡΙΖΑ  είναι το κόμμα εκείνο που θα έχει πρόβλημα μετά τις εκλογές και όχι το ΠΑΣΟΚ.
Α, ναι! Αυτό κατάλαβες από την πρώτη Κυριακή, αυτό σου λένε και τα γκάλοπ που παράγγειλες. Να σε ρωτήσω: αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και τελικά το πρόβλημα το έχει το (δικό σου) Πασόκ, εσύ τι θα κάνεις;
Μάλλον θα διαγνώσεις ότι η νουδού πήγε καλύτερα, οπότε θα κολλήσεις κι εσύ τσόντα.


Ο ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει για ένα επικίνδυνο αποτέλεσμα.
Να είστε καλά που όσο κυβερνήσατε εσείς και η νουδού, η χώρα δεν γνώρισε κανέναν κίνδυνο.
Μου λες ποια χάπια παίρνεις για να τα αποφεύγω;

Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει για άλλο λόγο τώρα, μόνο για τη χώρα.
Για την ακρίβεια μέχρι να παραγραφούν τα εγκλήματά του. Να κάνω μια πρόβλεψη; Εσείς που θεσμοθετήσατε το 3% ως όριο για να μπαίνει ένα κόμμα στη Βουλή, μόλις δείτε τα χαΐρια σας θα κάνετε άρση του πλαφόν. Ναι;

Ο Τσίπρας καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν κατά της κυβέρνησης και της κυβερνητικής πολιτικής για να εξανεμιστούν οι θυσίες, να γυρίσουμε πίσω στο μηδέν και πίσω από το μηδέν.
Μαλακίες λες, αλλά κάτσε να απαντήσω με τους δικούς σου όρους: Όταν είσαι στο -1000 και πας στο 0 μήπως αυτό λέγεται επανεκκίνηση;

Ακολουθεί μίξη δηλώσεων. Προσοχή: όλα τα παρακάτω ο ίδιος τα είπε.

Επικίνδυνη επιλογή να θέλουν να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.
Τους έχουμε πατήσει σφραγίδα στα καπούλια και δεν επιτρέπουμε να αλλάξουν μαντρί. Οι δικοί μας ψηφοφόροι είναι πατενταρισμένοι Πασόκ και με πιστοποίηση ISO. Τα παιχνιδάκια σας αλλού!

Αναφορικά όμως με τους ψηφοφόρους της Χ.Α:
Ο ψηφοφόρος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, υπάρχει και η ανάνηψη, υπάρχει και η μετάνοια, υπάρχει η μεταστροφή.

Τι κατάλαβες; Τίποτα; Α, γειά σου! Το ίδιο καταλάβαμε.

Και το κορυφαίο:
Θα πάω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εάν όχι τη Δευτέρα, την Τετάρτη, γιατί μπορεί να χρειαστεί να πάω στις Βρυξέλλες, λόγω του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Δεν είχες εξαγγείλει ότι αν το αποτέλεσμα της Ελιάς ήταν χαμηλό θα πήγαινες να του πεις ότι παραιτείσαι; Τώρα θα πας να του πεις ότι θα συνεχίσεις το σώσιμο;
(Εκείνο το αεροπλάνο καταπακτή έχει;)


Σαμαράς:
Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει την ύστατη προσπάθεια να εκτροχιάσει την πορεία της χώρας. Θέλω να επιβεβαιωθεί η σταθερή πορεία της χώρας για να φέρουμε επενδύσεις, για να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τη θέση και τις συμμαχίες της Ελλάδας, για να προχωρήσω την Αναθεώρηση του Συντάγματος, για να διορθώσουμε τις αδικίες που έγιναν.
Οι αδικίες έγιναν ακριβώς λόγω καταστρατήγησης του Συντάγματος από τη δική σου κυβέρνηση. Όταν εξαγγέλλεις Αναθεώρηση του Συντάγματος, είναι για να προσθέσεις άρθρα που θα εξασφαλίζουν τα νώτα σου και το μελλοντικό κυνήγι για την καταστροφή που έφερες.

Ο κ. Τσίπρας δεν είναι απειλή για την Ελλάδα. Είναι το ατύχημα που δεν πρέπει να της συμβεί. Αυτό το ατύχημα πρέπει να το εμποδίσουμε όλοι την Κυριακή. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα για να έλθουν τουρίστες φέτος το καλοκαίρι, για να επιστρέψουν οι καταθέσεις στις τράπεζες, για να έλθουν επενδύσεις στην οικονομία.
Σε παραδέχομαι! Αυτές τις πουτάνες τις ευρωεκλογές περίμεναν οι τουρίστες για να κάνουν τα μπάνια τους και οι καταθέτες το κατακαλόκαιρο για να φέρουν τα λεφτά τους στις τράπεζες (θα έχουν ανάψει τα κλιματιστικά).
Αυτό με τις επενδύσεις στην Οικονομία θα μπορούσε να το αποφύγεις πρόεδρε. Δύο χρόνια τώρα, κάθε μέρα, όλοι μας "επενδύουμε" στην Οικονομία. Έχεις μαζέψει τόσο πολύ χρήμα από την πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά υπερφορολόγηση, που όποιον εμίρη και να κουβαλήσεις αποκλείεται να επενδύσει όσα έχουμε "επενδύσει" εμείς.

Οι κάλπες που στήθηκαν την περασμένη Κυριακή, αλλά και αυτές που θα στηθούν, δεν αφορούν κάποιο "δημοψήφισμα". Το να δίνει όποιος θέλει, όποιο νόημα θέλει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για άλλο ζήτημα, είναι εκβιαστικό και επικίνδυνο.
Όμως σε άλλη συνέντευξη:
Αν αποδοκιμαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη, η Βουλή μπορεί να εξαντλήσει την τετραετία.

Άρες μάρες σαχλαμάρες. Μου θύμισες τα Ζάππεια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εμποδίζει την ανάπτυξη.
Α, ναι, αυτό πρόεδρε το καταγγέλλω και εγώ. Τις προάλλες που είχες πάλι μιλήσει για την ανάπτυξη που έρχεται, είχα ανέβει στο βουνό να τη συναντήσω πρώτος. Βράδιασε, την ανάπτυξη δεν την είδα και αποφάσισε να γυρίσω σπίτι. Στη διαδρομή άνοιξα το τρανζιστοράκι και άκουσα ότι την ίδια μέρα είχαν πάει οι Τσιπραίοι στη Σαχάρα και σκούπιζαν την άμμο προς τα μέρη μας. Με τέτοιο σύννεφο σκόνης ήταν δυνατόν να δω την ανάπτυξη που ερχόταν;
Ε, ρε πού#τηδες αριστεροί, να δω τι άλλο θα σκεφτείτε πια!



Κουτσούμπας:
Δεν γνωρίζουν οι "φωστήρες" του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι νικήτριες καπιταλιστικές χώρες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στήριξαν τη γερμανική οικονομία, όχι από αλληλεγγύη -όπως είπε ο κ. Τσίπρας στο debate- αλλά για να υπάρχει ένα ισχυρό αντίβαρο στο ανερχόμενο τότε σοσιαλιστικό σύστημα;
Δεν είχε πάρει μαζί του το κόκκινο βιβλιαράκι, σύντροφε. Βάλανε τώρα το πιτσιρίκι να ερμηνεύσει αυτά που έγιναν το ’53 στο Λονδίνο, χωρίς να έχει διαβάσει πρώτα τον θεό Μαρξ και τον προφήτη αυτού Λένιν. Ε, μα...

Ικανοί άνθρωποι υπάρχουν και σε άλλους συνδυασμούς, αλλά δεν θα ενισχύσουμε τον δικομματισμό. Ο κόσμος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, ή οποιοδήποτε άλλο πολιτικό κόμμα, μπορεί πολύ καλά να εκφραστεί μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.
Να μη ψηφίσουμε τους ικανούς, για να μη το πάρουν επάνω τους τα άλλα κόμματα! Τέλειο;
Αλλά, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να εκφραστούν μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ. Πιο τέλειο;;;

Και μη ξεχνάμε την απίστευτη παπάρα που πέταξε στη διακαναλική ομιλία του την Παρασκευή, στην οποία προέτρεψε τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ όπου δεν υπάρχει συνδυασμός του ΚΚΕ στον β' γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών, να ψηφίσουν λευκό ή άκυρο.
Γιατί;
Γιατί το ΚΚΕ δεν κάνει παζάρια!

Ελπίζω κάποτε να τερματίσετε το μαλακόμετρο, μπας και σταματήσετε το τάκα-τάκα.
Ή μήπως ούτε και τότε;


Για κάτι Κουβέληδες, Αλαβάνους και Θεοδωράκηδες δεν σπαταλάω χρόνο να πατάω πλήκτρα.
Και σε όσους σήμερα στην κάλπη έστειλαν το λάθος μήνυμα, τους έχω λύση: 




30 σχόλια:

  1. Μόνο εκεί μπορούμε να στηρίξουμε τις ελπίδες μας
    για να ξεκουμπιστούν από μπροστά μας οι δωσίλογοι!
    Του δίνουμε την ευκαιρία αν δεν φανεί αντάξιος
    της εμπιστοσύνης μας θα φάει τον πούλο και αυτός !!

    Και ο Κολάτος είχε γερά επιχειρήματα αλλά λίγος..

    Με τη νίκη εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά νίκησαν όλοι!
      Ο καθένας (κυρίως οι χαμένοι) κρατάνε τα χαρτιά με τα αποτελέσματα ανάποδα και καταλαβαίνουν ότι να'ναι! Αυτό πια!

      Διαγραφή
  2. Ξέρεις πόσοι τους πιστεύουν ;
    Όσοι έχουν κολλημένα μυαλά ( κι είναι μιλούνια) και η ενημέρωση τους γίνεται από την ΤV κι όχι από το ίντερνετ... Στο λέω με ντοκουμέντα :)
    Άντε καλή μας εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα δεν σου μιλάω!
      Βρε, που τον βρήκατε αυτόν τον απίθανο;;;;;
      Μια δημοκρατική πόλη αυτόν βρήκε να (επαν)εκλέξει;
      Θα που πεις υπάρχουν και χειρότερα (βλ. Βόλος).
      Καλή εβδομάδα και τα κεφάλια μέσα.

      Διαγραφή
  3. να πω την ''αμαρτία '' ,ακριβώς έτσι σκέφτηκα κι εγω σημερα ,μάλλον και αρκετοί άλλοι και ψήφισα Σύριζα ...μόλις το έιπα σε κάτι νεόπλουτους φίλους μου ,μόνο που δεν με λιντσάρησαν....άρχισαν να μου λένε πως ο Συριζα θα επιστρεψει τη δραχμή κ.τ.λ....αυτό τους ενδιαφερει μόνο!
    καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καληνύχτα μας γενικώς.
      Νάσια να αλλάξεις φίλους. Αυτοί το έχουν κάψει!

      Διαγραφή
  4. Πέστα Πέτρο, γιατί εκτός από μ-----ς, μας θεωρούν και δικούς τους μ-----ς!!
    Έλεος πια...κάποιοι σκεφτόμαστε κιόλας!
    Και συμφωνώ με τη λύση που έχεις για όσους μπήκαν στο παραβάν πρόβατα και βγήκαν εγκληματίες (για άλλη μια φορά)!!!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρισκόμαστε στη μοναδική χώρα όπου προηγείται η Αριστερά.
      Επίσης βρισκόμαστε στην ίδια που εκλέγει νεοναζί!
      Δυο Ελλάδες!!!
      Η Ελλάδα της ελπίδας vs η Ελλάδα για ψυχίατρο.

      Διαγραφή
  5. Μπα πανάθεμά σε.... άστους καλέ να μας σώσουν!
    Πέτρο μου άραγε πόσο γέλιο ρίχνουν με τις ατάκες τους όταν κλείνουν οι κάμερες και πάνε σπίτια τους; Πόσο πρέπει να χλευάζουν με εμάς τον λαουτζίκο που μας δουλεύουν ψιλό γαζί;
    Σοβαρολογείς; Να παραιτηθεί ο Βαγγέλης; Για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις φιλότιμο καλέ μου και αυτός ειδικά ούτε γνωρίζει την λέξη ! Όχι πως είναι ο μοναδικός, αλλά ας του βγάλουμε το καπέλο, είναι ένας από τους καλύτερους δολοπλόκους που γνώρισε αυτός ο τόπος!!!!

    Καλό βράδυ να έχεις και καλή εβδομάδα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι άλλο σώσιμοοοοοο...!
      Δεν αντέχει ο απαυτός μουυυυυυυυ....!

      Ο αγαπημένος μου αντιπρόεδρος αναμένεται να φέρει για ψήφιση νέο άρθρο στο Σύνταγμα, όπου θα έχει το ακαταδίωκτο όποιος ονομάζεται Βενιζέλος και ταυτόχρονα Ευάγγελος.

      Καλή μας εβδομάδα εύχομαι και ταυτόχρονα καλά τους ξεκουμπίδια.


      Διαγραφή
  6. Όλα καλά κι όλα ωραία, μια μόνο παρατήρηση. Είμαι εξήντα, και είμαι Συριζα, πριν ήμουνα Συνασπισμός και πιο πριν ήμουνα ΕΑΡ, και πιο πιο πριν ΚΚΕεσωτ. και Ρηγάς, έπαιξα και ξύλο στις αφισοκολλήσεις και πήγα κατηγορούμενος πάμπολλες φορές γιατί πούλαγα την Αυγή, κούναγα και σημαιάκια γιατί τότε ήταν μεγάλη μαγκιά, γιατί τότε είχαμε και έναν ασφαλίτη να μας κάνει παρέα, από μακρυά βέβαια, σήμερα βλέπω τους νέους, που πλαισιώνουν το κόμμα που αγάπησα, απ' όποιο χώρο κι αν προέρχονται και τους καλωσορίζω, και νοιώθω απέραντη ευχαρίστηση, και τους ευγνωμονώ, γιατί θα κάνουν πραγματικότητα ένα όνειρο που να σου πω την αλήθεια, είχα πάψει να το πιστεύω, και μην το πάρεις σαν παραίτηση, ποτέ μου δεν παραιτήθηκα, κι αν χρειαστεί, που θα χρειαστεί, από δω και πέρα, πάλι θα κουνήσω σημαιάκια. Α, όσο για το βόλεμα, σου έχω κάτι άλλο. Εμείς, τουλάχιστον, είμασταν και παραμείναμε αβόλευτοι.
    Τα υπόλοιπα, να το ξαναπώ, όλα όμορφα κι ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Σύριζα τον ψήφισα για πρώτη φορά. Αριστερά ψήφιζα και παλιότερα (ΚΚΕ) έως την ημέρα που οι μακαρίτες Φλωράκης και Κύρκος πήραν χωρίς να με ρωτήσουν την ψήφο μου και την χάρισαν στον εφιάλτη της Δημοκρατίας.

      Ψήφισα τότε ενιαία Αριστερά και μου βγήκε ΝΔ!!! Από τότε τους χαιρέτησα.

      Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα κάνει τεράστιο λάθος ο Σύριζα εάν μας θεωρεί δεδομένους. Πρέπει να αποδείξει ότι έχει αφήσει πίσω του τις παιδικές ασθένειες του παρελθόντος και πραγματικά οραματίζεται μια αριστερή διέξοδο στα προβλήματα του λαού.
      Αν γίνει μια από τα ίδια, αν καταντήσει καθεστωτικό κόμμα όπως το Πασόκ, θα εξαφανισθεί όπως κι εκείνο.

      Πραγματικά χαίρομαι όταν ακούω ανθρώπους μεγαλύτερους από εμένα να δηλώνουν αριστεροί. Υπήρξαν εποχές στην πρόσφατη πολιτική ιστορία όπου εάν δεν ήσουν μπλε ή πράσινος ήσουν τουλάχιστον γραφικός. Τις θυμάμαι πολύ καλά!

      Επειδή σήμερα ο Σύριζα είναι στα πάνω του ίσως να έχει γίνει «λίγο της μόδας» από την πιτσιρικαρία. Δεν πετάω στα σύννεφα. Μακάρι να παγιωθούν αυτές οι καταστάσεις και να στείλουν το μήνυμα στα πολιτικά μας καθάρματα πως οι νέοι δεν είναι όλοι χρυσαβγομαλάκες.
      Χάρηκα που τα είπαμε.

      Διαγραφή
  7. Με κάλυψες!!! Όλη αυτή η επιθετικότητα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ μόνο υπόνοιες δημιουργεί πως δεν παίζει το παιχνίδι τους και δεν είναι σαν τα μούτρα τους. Το μικρο καλάθι πρέπει πάντα να το έχουμε παραμάσχαλα αλλά αν δεν βάλλουμε λίγη πίστη, πίστη και όχι γλήψημο και δουλοπρέπεια, δεν θα του δώσουμε ποτέ αυτά τα καύσιμα που χρειάζεται για να ορθοποδίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως πιστεύω –και το έχω πει πολλές φορές- ότι όσοι ψηφίζουν χ.α. δεν είναι παρασυρμένοι αλλά φασίστες και συνειδητά μαλάκες, έτσι θεωρώ ότι και όσοι ψηφίζουν Αριστερά δεν είδαν φως και μπήκαν, αλλά εκεί μέσα εκφράζονται.
      Στο χέρι του Σύριζα είναι να εκφράσει τις προσδοκίες όλων αυτών των ανθρώπων και να τους κρατήσει κοντά του.
      Το σύστημα και το παρασύστημα καραδοκούν.

      Διαγραφή
  8. Το πόσο γέλασα όταν πριν απο τις εκλογές που είχαν βγει όλα τα κανάλια και έλεγαν για τις κακές συνέπειες αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Χαχαχαχα! Πόσο τραγικοί!
    Είναι πολύ αστείοι αλλά και ο λαός δεν πάει καλά αν ακόμα ψηφίζει Σαμαρά, Βενιζέλο και Μπέο!
    Ελεος Παναγία μου!
    Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με το iq του Ελληνα ή ακόμα χειρότερο, έχουν απόλυτη συνείδηση του τι ψηφίζουν (πολύ πιο επικίνδυνο κατά την γνώμη μου από το προβληματικό iq)
    Tέλος πάντων ας το πάρουμε απόφαση ότι είμαστε ένα διεφθαρμένος λαός και ότι αυτούς θα τρώμε στην μάπα δια παντώς!
    Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γέλασες με τα δικά μας κανάλια σου έχω καλύτερο:
      "Η ημέρα των ευρωεκλογών χαρακτηρίζεται από τουλάχιστον δύο εθνικές καταστροφές: την τεράστια εκλογική επιτυχία της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ελλάδα και την επέλαση των ακροδεξιών στη Γαλλία», παρατηρεί η γερμανική General-Anzeiger της Βόννης."
      Διάβασε εδώ.

      Το IQ εκατομμυρίων (όπως αποδείχθηκε) ελλήνων, συναγωνίζεται αυτού. Δες το από το 2ο λεπτό και μετά.

      Καλησπέρα (και με το συμπάθειο για το βιντεάκι)

      Διαγραφή
    2. Καθόλου με το συμπάθειο έτσι ακριβώς είναι Πέτρο!
      Η μαλακία πάει σύννεφο σε όλη την Ευρώπη προφανώς!!!

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα, Πετρή.
    Ας μην παραδώσουμε τα όπλα, επειδή όλοι αυτοί επιδιώκουν νας μας καθηλώσουν με κάθε προπαγανδιστικό μέσο. Είναι συνήθειά τους, εξάλλου, και καθιερωμένη τακτική τους. Προετοίμαζαν έτσι κι αλλιώς το έδαφος με τα κομματικά μορφώματα που δημιούργησαν.
    Συμφωνώ με την Χριστίνα Ανδρομέδα, λίγη πίστη χρειάζεται, κι άλλη υπομονή και ό,τι περνάει από το χέρι μας να γίνεται, παρακολουθώντας τις εξελίξεις!
    Δεν είμαι γραφική, αλλά ρεαλίστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου δεν παραδίδω τα όπλα! Αυτό θα έλειπε να αφήσουμε μόνους τους κρετίνους να αλωνίζουν.
      Θα τους ταράξουμε στην Αριστερά Γλαύκη μου.
      Δεν ξέρω που θα βγει. Η επιτακτική ανάγκη είναι να φύγουν οι καταστροφείς πριν ξεπουλήσουν τα βουνά και τη θάλασσα. Μετά στρωνόμαστε στη δουλειά και δεν αφήνουμε σε χλωρό κλαρί τον Σύριζα να αλωνίζει επειδή οι άλλοι είναι χειρότεροι και ο λαός τους φοβάται.
      Οι λευκές επιταγές μας τέλειωσαν.

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι πολύ που το ακούω αυτό, Πέτρο.
      Εδώ θα είμαστε όλοι να ανταλλάσσουμε απόψεις και να παρακινούμε ο ένας τον άλλο. Η μικροομάδα μας έχει λόγο ύπαρξης αρκετά σημαντικό, τα έχουμε πει σχεδόν όλοι κατά καιρούς. Δεν ξέρεις, επίσης, ποτέ πώς μπορεί να χρειαστεί να δράσει στο μέλλον...

      Διαγραφή
    3. Αναλαμβάνω την ηγεσία.
      Τον άλλον τον έχω για να μου βουρτσίζει το άλογο.
      (το λοφίο μου Ειρήνη, το λοφίο μου...!)

      Διαγραφή
  10. - Δηλαδή εγώ νομίζω πως πρέπει να είναι ένα σύμπλεγμα.
    - Σύμπλεγμα;
    - Ναι μια συμβολική παράστασις. Εσείς πάνω στο άλογο σας, τα γκέμια του οποίου θα κρατάει η Ελιά, ενώ από πάνω σας, θα σας στεφανώνει το Ποτάμι.
    - Αχ, αχ, αχ! Πολλοί μαζευόμαστε βρε παιδιά! Εγώ, η Ελιά, το Ποτάμι, τα χρυσοφέγγαρα... Από μακριά θα φαινόμαστε θα φαινόμαστε σα σούστα.

    Άσε με να συγχιστώ βρε Πέτρο! Άμα δε συγχιστώ τώρα, πότε θα συγχιστώ;;;
    Καλό βράδυ Ακυβέρνητε.... Να'σαι καλά και μπράβο στα πατριωτάκια σου;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα, Πέτρο!... Συγχαρητήρια για το κείμενο, που κάθισες και μάζεψες τόσες δηλώσεις για να τις σχολιάσεις!... Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μια ιστορική, καθαρή, νίκη στις ευρωεκλογές κι ας λένε άλλα αντί αλλων οι συγκυβερνώντες πολιτικάντηδες και τα παπαγαλάκια τους!... Οσονούπω έρχεται και η ώρα της μεγάλης Ανατροπής!
    Για τον αχρείο Βενιζέλο: όταν το 2009 που κέρδισε τις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ με 4% τότε για τους Πασόκους και τις φυλλάδες τους (ΕΘΝΟΣ, ΝΕΑ) υπήρχε "δυσαρμονία" και ήταν μήνυμα "Ανατροπής", τώρα που τα λέει ο Τσίπρας συνιστούν συνταγματική εκτροπή (Δες εδω: http://left.gr/news/o-venizelos-kai-ta-hrysopsara-dysarmonia-2009-thesmiki-ektropi-2014-vinteo)...
    Α, παρά την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο Άδωνης παραιτήθηκε, ούτε ο Πάγκαλος και Σάλεχ έφυγαν από την Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους μπουμπούνες που λένε αυτές τις μπαρούφες.
      Εγώ απλά τις συλλέγω για να τις θυμόμαστε μετά από χρόνια που αυτοί θα τις έχουν ξεχάσει.
      Ο Πάγκαλος κατά καιρούς λέει τις μεγαλύτερες μαλακίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Είπα να μην ασχοληθώ μαζί του επειδή δεν εκπροσωπεί τίποτα και κανέναν. Ο άδωνις είναι κλινική περίπτωση και πρέπει να ασχοληθεί η επιστήμη.
      Η άλλη μου είναι αδιάφορη. Σκούζει μόνο για να κάνει εντύπωση, αλλά φυσικά δεν κάνει.

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα Πέτρο! Συμφωνώ μαζί σου. Ψηφίζω πάντα ΣΥΡΙΖΑ και ο όρος Συριζαίος είναι υποτιμητικός για εκείνον που το λέει.
    Δεν παρακολουθώ ειδήσεις- κάπου όμως πέτυχα τη λασπολογία εναντίον του και δεν πίστευα στα μάτια μου και στα αυτιά μου.
    Προσωπική μου άποψη, δεν θα έπρεπε κανείς να πανηγυρίζει σε αυτές τις εκλογές και δυστυχλως δείξαμε πάλι ότι κάτι δε πάει καλά με την συνείδησή μας, δεν εξηγείται αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι δεν πάμε καλά είναι γεγονός.
      Αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο είναι οι αναλύσεις του τύπου: οι ψηφοφόροι της χ.α. δεν είναι όλοι ακροδεξιοί.
      Σοβαρά; Οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ είναι όλοι κομμουνιστές, του Σαμαρά δεξιοί, αλλά των χρυσαυγών είναι κάτι άλλο από ακροδεξιοί; Πάτε καθόλου καλά; Γιατί δεν θέλει κανένας τους να το παραδεχτεί και λένε αρλούμπες;;;
      Η απάντηση μου είναι ότι τους πάνε "με το καλό" για να τους μαζέψουν κάποια στιγμή στο δικό τους μαντρί.
      Και όλοι αυτοί οι βλάκες καμαρώνουν παριστάνοντας τους ...ρυθμιστές.

      Διαγραφή
  13. Άστα Πέτρο μου. Εγώ αυτό που ψήφισα, από ο,τι έμαθα από τους "καλά" πληροφορημένους τύπους, δεν πήγε καθόλου καλά στις εκλογές, σε αντίθεση με κάποια άλλα (μορφώματα)κόμματα, που "θριάμβευσαν"! Ας πρόσεχα κι εγώ :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι που να πάρει! Κι εγώ μετάνιωσα που δεν πήγα στα χρυσαυγά να είμαι με τους θριαμβευτές!
      Γαμώτη...!

      Διαγραφή