Σελίδες

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Γελοίες ειδήσεις 35



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 28 Απριλίου έως 9 Μαΐου 2014. 
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – αααααχχχχχ … γκντούπ!
Κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω…
Μαλάκας - Μαλάκω
Τα ζευγάρια βρίσκουν πρωτότυπους και εφευρετικούς τρόπους να κρατούν το πάθος ζωντανό, όμως στην περίπτωση του Ντένις και της Άσλι αποδείχθηκε ότι οι ερωτικές περιπέτειες δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος. 
Ενώ το νεαρό ζευγάρι έκανε τα ψώνια του στο σούπερ μάρκετ, ο νεαρός Ντένις ενεργοποίησε τον ενσωματωμένο δονητή στο εσώρουχο της συντρόφου του, με αποτέλεσμα εκείνη να γλιστρήσει και να χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι της.
Το ζευγάρι παραδέχθηκε ότι δεν είχε πειραματιστεί με κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν και μοιράστηκε την ιστορία του στην εκπομπή Sex Sent Me to the ER του δικτύου TLC.
Ο σύμβουλος της εκπομπής Δρ Τζόρνταν Μόσκοφ δηλώνει πως αντίστοιχα περιστατικά "σεξουαλικών ατυχημάτων" καταγράφονται στα νοσοκομεία περίπου δύο φορές κάθε εβδομάδα.
………………………….

-Εμπρός;
-Έλα αγάπη μου, εγώ είμαι. Τι τα ‘θελα τα φασόλια χθες το βράδυ; Εκεί που σιδέρωνα ήσυχα ήσυχα μού ‘φυγε μια πορδίτσα και έγινε χαμός!
-Δηλαδή;
-Τι δηλαδή; Εκείνο το αναθεματισμένο μαλακιστήρι άρχισε να παίζει μόνο του. Πήρα γρήγορα το τηλεκοντρόλ αλλά του είχαν τελειώσει οι μπαταρίες. Πανικοβλήθηκα! Βγήκα με απανωτούς οργασμούς στο δρόμο. Μέχρι να φτάσω στο περίπτερο με είχαν πάρει στο κυνήγι 9 λιγούρηδες και 15 σκύλοι. Σε παρακαλώ, όπως έρχεσαι φέρε μια τετράδα αλκαλικές.



Είδηση Νο 9 – θέλω κι άλλη
Εμφανίστηκε σε εκπομπή ζητώντας γυναίκα γιατί τις άλλες δύο …τις σκότωσε!
Σοκ προκάλεσε στο τηλεοπτικό κοινό της Τουρκίας ένας άντρας, ο οποίος εμφανίστηκε σε εκπομπή συνοικεσίων αναζητώντας σύντροφο, όταν αποκάλυψε ότι είχε δολοφονήσει μία σύζυγο και μια ερωμένη του!
Όπως παραδέχθηκε στην εκπομπή του καναλιού Flash TV, ο 62χρονος Σεφέρ Τζαλινάκ φυλακίστηκε για κάθε μία από τις δυο δολοφονίες και αφέθηκε ελεύθερος με χάρη.
"Είμαι ένας τίμιος άνθρωπος ο οποίος αναζητεί νέα σύζυγο" είπε ο Τζαλινάκ, εξηγώντας ότι σκότωσε την πρώτη του γυναίκα επειδή τον εκνεύριζε η συμπεριφορά της και δολοφόνησε μια μετέπειτα ερωμένη του διότι θεωρούσε πως ήθελε τα λεφτά του.
Μετά την αποκάλυψη αυτή, ο Τζαλινάκ κλήθηκε από τον παρουσιαστή του σόου να εγκαταλείψει το στούντιο, ο οποίος και αποχώρησε εν μέσω χειροκροτημάτων από το ακροατήριο.
………………………….

Στην αρχή σκέφτηκα να σου στείλω μια γειτόνισσα που "λατρεύω". Κάνοντας όμως ωριμότερες σκέψεις κατέληξα ότι τέτοιο κελεπούρι (ε;;;) δεν το χαρίζω σε καμιά σας. 
Τρέχω να προλάβω να τον καπαρώσω.
Κάντε στην άκρη γιατί θα σκοτωθούμε λέμε!
(οι άλλοι χειροκροτούσαν;;; ε, ρε γλέντια!)



Είδηση Νο 8 – καλέ που ‘σαι;
Ουκρανή ηθοποιός είχε ερωτική επαφή με… φάντασμα!!!
Την ευχαρίστηση που της πρόσφερε το σεξ με ένα …φάντασμα, θέλησε να μοιραστεί μία Ουκρανή ηθοποιός!
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της, το "μοιραίο" συνέβη αρκετές φορές, ενώ οι επιδόσεις του επιβήτορα …Κάσπερ, όχι μόνο ήταν άξιες ιδιαίτερης αναφοράς, αλλά είχαν και “κατευναστική” επίδραση πάνω της, ηρεμώντας την!
“Μάλλον είμαι το είδος της γυναίκας που της αρέσουν αυτά τα πράγματα”, εξήγησε η παντρεμένη Natasha Blasick, προχωρώντας σε πιο πικάντικες λεπτομέρειες για την πρωτοφανή μεταφυσική εμπειρία της. “Ήμουν μόνη στο σπίτι και ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Ένιωσα κάποιον να μπαίνει στο δωμάτιο, ωστόσο δεν μπορούσα να τον δω. Στη συνέχεια αισθάνθηκα να με αγγίζουν και ένιωσα το βάρος του σώματός του πάνω μου, ενώ αντιδρούσα. Δεν μπορούσα να αισθανθώ κανέναν, μόνο την πίεση, την ενέργεια και τη ζεστασιά προς όλες τις κατευθύνσεις.”
Και μπορεί την πρώτη φορά να ήταν λίγο σφιγμένη, ωστόσο μετά απελευθερώθηκε!
“Στην αρχή είχα συγχυστεί, ωστόσο μετά χαλάρωσα και πραγματικά το απόλαυσα”, ανέφερε, η Natasha, τονίζοντας ωστόσο ότι με το που τελείωσε ο… αλήτης, όχι μόνο δεν της είπε ένα “ευχαριστώ”, αλλά σηκώθηκε και έφυγε!
Όσο για τον… κερατά; “Ο σύζυγός μου δεν πιστεύει σε αυτά και έτσι θεωρεί ότι τον απάτησα”, κατέληξε.
………………………….

Κι ύστερα λένε ότι το φάντασμα του εμφυλίου είναι πάνω από την Ουκρανία. Μωρέ το φάντασμα του επιβήτορα που θα μας απαυτώσει ολονών τις γυναίκες ίπταται!
Άντε να αρχίσουμε όλοι μαζί τα ξόρκια να τον διώξουμε γιατί αν παραμείνει όχι μόνο θα έρχεται ακάλεστος όποτε έχει [μπιπ….], αλλά ο παλιοαλήτης θα φεύγει δίχως ένα ευχαριστώ και χωρίς να αφήνει λεφτά στο κομοδίνο.



Είδηση Νο 7 – κάθε πράγμα στην ώρα του
Νηπιαγωγείο ακύρωσε εκδήλωση "για να συνεχίσουν τα παιδιά να διαβάζουν για το Πανεπιστήμιο"
Η ετήσια θεατρική παράσταση νηπιαγωγείου της Νέας Υόρκης ακυρώθηκε γιατί τα παιδιά θα έπρεπε "να συνεχίσουν να εργάζονται και να διαβάζουν για να προετοιμαστούν για το Πανεπιστήμιο και την μελλοντική τους καριέρα". Ναι, δεν είναι φάρσα, πρόκειται για την επίσημη απόφαση υπεύθυνων σχολείου.
Η απόφαση κοινοποιήθηκε στους γονείς των παιδιών του νηπιαγωγείου με επιστολή που εστάλη από την Ellen Best-Laimit, την επικεφαλής του Harley Avenue Primary School που βρίσκεται στο Elwood της Νέας Υόρκης. Την συνυπογράφουν 4 καθηγητές του νηπιαγωγείου, οι οποίοι κάνουν λόγο για "χάσιμο πολύτιμου χρόνου".
Η Washington Post που δημοσίευσε την είδηση, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του σχολείου χωρίς όμως επιτυχία. Τελικά, μετά από επανειλημμένες προσπάθειες, έλαβε ένα απαντητικό mail το οποίο ανέφερε:
"Ναι, το γράμμα των καθηγητών προς τους γονείς είναι αυθεντικό. Οι καθηγητές του Harley Avenue Primary School  πιστεύουν ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το καλό των μαθητών. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον".
Και συνεχίζει: "Είμαστε υπεύθυνοι για την προετοιμασία των παιδιών για το κολέγιο και την καριέρα με την πολύτιμη δια βίου μάθηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ότι καλύτερο για αυτούς για να γίνουν ικανοί αναγνώστες, συγγραφείς, και λύτες προβλημάτων. Ξέρουμε ότι η απόφαση μας δεν θα ικανοποιήσει τους πάντες, αλλά έγινε έχοντας κατά νου το καλό των μαθητών μας"
………………………….

Πριν προλάβουν όμως να πάνε στο πανεπιστήμιο ήδη οι καθηγητές του γυμνασίου θα τους παραδώσουν μαθήματα σχετικά με τη συνταξιοδότηση, το περπάτημα με πι, την ζωή που αρχίζει στα 80, χρηστικές συμβουλές για τις πάνες ακράτειας, τεχνική οδοντοστοιχία – το παρόν και το μέλλον, πώς να καμακώνουν ένα 70χρονο πιπίνι κλπ.
Μωρά μου, ραντεβού στον άλλο κόσμο.



Είδηση Νο 6 – ενωμενηαποπισωευρωπη
Γερμανία: Ανοίγουν τον έναν οίκο ανοχής πίσω από τον άλλο για … κτηνοβάτες!!!
Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες εξαπλώνονται στη Γερμανία πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη σε ένα νόμο που κάνει το σεξ με ζώα …νόμιμο!
Η Madeleine Martin δήλωσε στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau ότι η ισχύουσα νομοθεσία δεν προστατεύει τα ζώα από τους κτηνοβάτες που επιχειρούν όλο και περισσότερο να παρουσιάσουν την κτηνοβασία ως "επιλογή τρόπου ζωής".
“Υπάρχουν τώρα οίκοι ανοχής με ζώα στη Γερμανία”, δήλωσε η Martin στην εφημερίδα. “Υπάρχουν ακόμη και "ερωτικοί ζωολογικοί κήποι", στους οποίους οι "άνθρωποι" μπορούν να επισκεφθούν και να κακοποιήσουν ζώα, από λάμα έως κατσίκες.”
Η ομάδα των Γερμανών κτηνοβατών ΖΕΤΑ ανακοίνωσε ότι αποτελεί νομική πρόκληση ο νόμος που θα απαγορεύει την κτηνοβασία.
“Οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο”, είπε ο πρόεδρος της ΖΕΤΑ Michael Kiok. “Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξ αιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε.”
………………………….

Μα και βέβαια αγόρι μου είναι φυσιολογικό το να πηδάς λάμα, κουκουβάγιες, συναγρίδες και χελώνες.
Μην ακούτε τα οπισθοδρομικά ανθρωπάκια που συνουσιάζονται - άκουσον άκουσον - μεταξύ τους! Είπαμε, εσείς είστε η άρια φυλή και ξέρετε καλύτερα. Ανοίξτε λοιπόν κι άλλα μπουρδέλα με γάτες, μυρμηγκοφάγους και σαλιγκάρια και συνεχίστε απτόητοι να αναπαράγετε το είδος σας.



Είδηση Νο 5 – στραβοί νόμοι
Ο άνδρας που θέλει να παντρευτεί το…
Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ένας άνδρας στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή το δικαστήριο δεν του αναγνωρίζει το δικαίωμα να νυμφευτεί το… λάπτοπ του.
Ο 50χρονος Chris Sevier προσέφυγε στο Εφετείο διεκδικώντας το νόμιμο δικαίωμα να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με το Macbook του, τη "συσκευή - σύζυγό" του…
Ο ίδιος υποστηρίζει πως η αγάπη που έχει για το γεμάτο υλικό πορνογραφίας υπολογιστή δεν διαφέρει σε τίποτα από την αγάπη που μοιράζονται ομοφυλόφιλοι σύντροφοι, όπως γράφει το skynews.
"Υπάρχει διάκριση σε βάρος μου όταν απορρίπτουν το αίτημά μου να νυμφευτώ τον υπολογιστή μου", γράφει ο Sevier στην προσφυγή του. "Προσέγγισα τον αρμόδιο υπάλληλο για να βγάλω τις άδειες γάμου για μένα και τη μηχανική σύζυγό μου και εκείνος μου αρνήθηκε…"
………………………….

Πρόεδρος: Για ποιο λόγο θέλετε αυτό το γάμο;      
Ενάγων: Την έχω γεμίσει με γιγαμπάιτ απίστευτης τσόντας. Κάθε φορά βλέπω και διαφορετική και έχω την αίσθηση ότι είναι το δικό μου χαρέμι. Επειδή έχει touch screen, βάζω χέρι στο μόνιτορ και ακούω τα βογκητά της!
Τέλος, το πήγα στον γυναικολόγο της και μου αφαίρεσε το dvd player. Έτσι έμεινε το κενό και κάνω τη δουλειά μου.
Επίσης δεν έχω πεθερικά και ότι θέλει να μου πει της το πληκτρολογώ εγώ. Είναι απίθανη σου λέω. Χάνεις…



Είδηση Νο 4 – μμμμμ!
Έφαγε τον ...πλακούντα της συζύγου του!
Ο Nick Baines, δημοσιογράφος της εφημερίδας Guardian, έγινε πατέρας και όταν έφυγε από το μαιευτήριο, μαζί με την ευτυχισμένη μητέρα και το νεογέννητο μωρό, πήρε και ένα κομμάτι πλακούντα για να τον …φάει!
Ο μαιευτήρας μάλιστα που του τον έδωσε, του έκανε πλάκα λέγοντας του τον τρόπο που θα το μαγειρέψει.
Ο Baines αναζήτησε στο διαδίκτυο διάφορους τρόπους που θα μπορούσε να μαγειρέψει τον πλακούντα γιατί η αρχική του προσπάθεια να τον κάνει... smoothie, ήταν μάλλον αποτυχημένη.
Βρήκε τελικά την καλύτερη συνταγή, αφού το έκανε με καρυκεύματα για το κρέας και το συνόδεψε με ένα τάκο.
………………………….

Αφού τελικά βρήκες (!!!) πως θα μαγειρέψεις πλακούντα, μήπως να ψάξεις και για συνταγή μαλακοπίτουρα-σαγανάκι; Αν και ένας τόοοσο τεράστιος μαλακοπίτουρας δεν θα τρώγεται με τίποτα.



Είδηση Νο 3 – agapoulini
Μανωλίδου σε Άδωνι: “Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει…”
Σκηνές απείρου κάλλους σημειώθηκαν στη σύνοδο των υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έγινε την Τρίτη (29/4) στο Ζάππειο υπό την προεδρία του  Άδωνη Γεωργιάδη.
Την ώρα που οι υπουργοί συζητούσαν σε μια βαριά ατμόσφαιρα για τις μεταρρυθμίσεις στην Υγεία, το τηλέφωνο (αυτό με το τεράστιο γαλάζιο gadget ακουστικό) του κ. Γεωργιάδη χτύπησε. Ήταν η σύζυγός του κυρία Ευγενία Μανωλίδου, η οποία χωρίς καν να ρωτήσει εάν ενοχλεί του είπε: “Αγάπη μου, χρειάζομαι έναν γυναικολόγο”.
Ο κ. Γεωργιάδης πετάγεται από τη θέση του, αφού η εγκυμονούσα σύζυγός του ζητούσε γυναικολόγο, αλλά δεν ήθελε να εγκαταλείψει και την προεδρία της συνόδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αφού ρώτησε και ξαναρώτησε τι πρόβλημα υπήρχε και όταν βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν κάτι το επείγον, αποφάσισε να κάνει στους ευρωπαίους υπουργούς το δικό του... σόου: “Να πάρεις το τριψήφιο τηλέφωνο του ΠΕΔΥ και να κλείσεις ραντεβού και μετά να με ενημερώσεις” είπε στη γυναίκα του και έκλεισε το τηλέφωνο.
Σε δέκα λεπτά η κυρία Μανωλίδου στέλνει στον σύζυγό της ένα sms: “Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε ημέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας”.
Και ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει το σόου του: “Κύριοι”, είπε στους έκπληκτους υπουργούς Υγείας, “θέλω να σας διαβάσω ένα μήνυμα της συζύγου μου για να δείτε πόσο αποτελεσματικές είναι οι μεταρρυθμίσεις εδώ στην Ελλάδα” και άρχισε να διαβάζει το μήνυμα της Ευγενίας, μεταφράζοντας το “αγάπη μου” σε... dear.
………………………….

Αληθινός διάλογος Γεωργιάδη προς υπουργούς Υγείας της ΕΕ:
Ladies and gentlemen ministers, she called me "dear". Oh yes, I am the one who has fallen in love.
Here in Greece we call her "htipimeni". How do you say "htipimeni" in your language? I call her back



Είδηση Νο 2 – επιτέλους βρέθηκε
Υποστηρίζει ότι είναι ξαδέρφη της Παναγίας!
Μια Αμερικανίδα, η Mary Elizabeth Webb υποστηρίζει πως είναι μακρινή ξαδέρφη της Παναγίας! Όλα ξεκίνησαν όταν η συγκεκριμένη γυναίκα άρχισε να μελετά το γενεαλογικό της δέντρο και σύμφωνα με την έρευνα της προέκυψε πως είναι 64η ανιψιά του Ιωακείμ, πατέρα της Παναγίας και κατ’ επέκταση 64η ξαδέρφη με την ίδια.
Η Mary Elizabeth Webb ξεκίνησε να ψάχνει τις ρίζες της το 2010 και ύστερα από δύο χρόνια ανακάλυψε μέσω μιας ιστοσελίδας ότι έχει μακρινή συγγένεια με τον Ιωσήφ.
Η Αμερικανίδα στη συνέχεια επικοινώνησε με την ιστοσελίδα και τους μίλησε για την ανακάλυψή της, αλλά όπως αποκάλυψε η ίδια ο υπεύθυνος παραξενεύτηκε με όσα του ανέφερε.
“Μου είπαν ότι καλά όλα αυτά, αλλά πιθανότατα έχει γίνει κάποιο λάθος στην αναζήτηση κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο.”
(Στη βλακεία υπάρχει και  βίντεο.)
………………………….

Ρε παιδιά, ποια είναι αυτή η ιστοσελίδα που σου βρίσκει από πού κρατάει η σκούφια σου; Χρόνια τώρα προσπαθώ να αποδείξω ότι είμαι του ξάδελφος του Περικλή, βαφτιστήρι των 7 σοφών της αρχαιότητας, ανίψι της Αικατερίνης της Μεγάλης, και εξώγαμο του Νώε.  
Άσε που άμα αποδείξω ότι είμαι το 28ο εγγόνι του Κολόμβου θα απαιτήσω τα εύρετρα.




Είδηση Νο 1 – τέχνη με "κόλπο"
Ζωγραφίζει με τη δύναμη του …
Η Ελβετίδα performance artist Μάιλο Μόιρ αποφάσισε πως το πιο ταλαντούχο σημείο του σώματός της είναι ο κόλπος της. Κι αποφάσισε να «γεννήσει» τους πίνακές της …σε ζωντανή μετάδοση. 
Τι κάνει; Ανεβασμένη σε ένα μεταλλικό βάθρο, σπρώχνει αβγά παραγεμισμένα με μελάνι και ακρυλική μπογιά μέσα στον κόλπο της και έπειτα, ολόγυμνη, και μιμούμενη τη διαδικασία της γέννας, σφίγγεται και τα εκσφενδονίζει πάνω σε λευκό καμβά, δημιουργώντας ένα ... μοναδικό και ανεπανάληπτο έργο. Στο τέλος της διαδικασίας διπλώνει τον καμβά σαν ένα σεντόνι και κάπως έτσι δημιουργείται ο τελικός ζωγραφικός πίνακας.
………………………….


Η μαλακία δεν έχει όρια. Εδώ και δεκαετίες το έχει διατυπώσει ο Αϊνστάιν και οι ανά τον κόσμο μαλάκες φροντίζουν να μη διαψευστεί ποτέ. 
Εμένα όμως άλλα ερωτήματα με καίνε:
1. Πόσα αυγά χωράει ο κόλπος της;
2. Είναι χωριάτικα ή 3 ευρώ η εξάδα;
3. Είναι σωστό να τα βάζει μόνη της ή πρέπει να προσλάβει αυγοσπρώχτη;
4. Αν κάποιο σπάσει μέσα, αυτό που θα πέσει μετά θα θεωρείται επίσης τέχνη ή πρέπει να του βάλει μπλάνκο;
5. Αν αντί για τον κόλπο της χρησιμοποιήσει την επόμενη …είσοδο-έξοδο, το αποτέλεσμα μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε του κώλου;





ΥΓ: Σε αυτές τις Γελοίες Ειδήσεις δυσκολεύτηκα πολύ στην ταξινόμηση. Οι περισσότερες θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται στην πρώτη θέση.



22 σχόλια:

  1. ενταξει οτι να ναι. μιλαμε εχω λυθει στο γελιο.
    σιγουρα πολλα επρεπε να ειναι στην πρωτη θεση. εγω και το δεκα το βλεπω για πρωτια. ειδικα το παραδειγμα σου. χαχαχα

    να εισια καλα! καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για μοναδική συλλογή σαχλαμάρας! Μετά από 34 αναρτήσεις πρώτη φορά υπήρξε τέτοιος συναγωνισμός!
      Καλησπέρα.

      Διαγραφή
  2. η γελοιότητα των ανθρώπων δεν έχει όρια, όπως και η μωρία. δεν μπορεί να συμβαίνουν όλ' αυτά! δεν μπορεί να υπάρχουν τόσοι άρρωστοι στον κόσμο! μα τι λέω! και βέβαια υπάρχουν!
    γέλασα μέχρι δακρύων. να είσαι καλά Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώρες ώρες απορώ αν είναι αληθινές κάτι τέτοιες ειδήσεις ή κάποιοι έχουν βαλθεί να μας κάνουν πλάκα. Αμ δεν μας κάνουν πλάκα!
      Γι' αυτό και δημοσιεύω φωτογραφίες απ' όλους αυτούς τους σαλταρισμένους. Είναι δημόσιος κίνδυνος και πρέπει να τους αποφεύγουμε!
      Γεια σου Βίκυ.

      Διαγραφή
  3. Πόσοι χαμένοι και δυστυχισμένοι άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο, είναι λυπηρό!
    Τα περισσότερα δεν μπορεί ούτε να τα χωρέσει το μυαλό μου!
    Οτι και να πω είναι λίγο!
    Πάντως τα σχόλιά σου όπως πάντα είναι απίστευτα!
    Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είναι δυστυχισμένος; Αυτός που παντρεύεται το λάπτοπ, αυτός που τρώει πλακούντες ή αυτή με το ενσωματωμένο μίξερ;
      Ώρες ώρες δεν σας καταλαβαίνω. Μια χαρά παιδιά είναι όλα τους!
      Μη δείτε άνθρωπο ευτυχισμένο, αμέσως να τον βαφτίσετε @@@!

      (με 3 @ γράφεται ή με 4;)

      Διαγραφή
  4. Απίστευτες όλες!!!
    Κι όλοι αυτοί οι τρελοί είναι ελεύθεροι (ω ναι, αναρωτιέμαι και για τον υπουργό μας (βοήθειά μας) και την dear του!!
    Κι ένας μπόγιας να τους μαζέψει δεν υπάρχει!!
    Τι να πω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς Μαρία μου με τόοοοοσα προβλήματα (χρέους) και τόσο κόπανοι δεν καταλήξαμε (εξαιρούνται οι υπουργοί).
      Λες αυτό που μας ψεκάζουν να είναι καλύτερο από το δικό τους;

      Διαγραφή
  5. Μα Τιιιιιιιιιιιιιιιι πίνουν? όλοι αυτοί ? Θα τρελαθώ Παναγία μου.....
    Είσαι απίστευτος, με τέτοια σπουδαία συλλογή πληροφοριών πάντως,
    όχι internet -iko blog διατηρείς, TV... sousouro ανοίγεις!
    Την καλησπέρα μου και να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TV... sousouro ε; Μμμ... δεν είν' κακό!
      Λες να μου δώσουν εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ ή θα διαμαρτυρηθεί ο τηλεγλάστρας για αθέμιτο ανταγωνισμό;

      Επίσης Κατερίνα. Καλό Σαββατοκύριακο.

      Διαγραφή
  6. Λέω να κάνω και εγώ πρόταση γάμου στο laptop μου αλλά φοβάμαι μην παρεξηγηθεί το Ipad μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θελω και εγω να παντρευτω το λαπτοπ μου.. :(
    Εχουμε μια πολυ ιδιαιτερη σχεση...
    Με πολιτικο φανταζομαι γινεται ε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α βλέπω ο πυροβολημένος απέκτησε οπαδούς! Βλέπω να πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς τα μπακούρια!

      ΥΓ: Οι γάμοι γίνονται στα σκαλιά του ΠΛΑΙΣΙΟ.

      Διαγραφή
    2. Τι ειναι το πλαισιο ? Εγω στην Κυπρο ειμαι :p

      Διαγραφή
    3. Ουπς, σόρρυ, έχεις δίκιο. Το Πλαίσιο είναι αυτό.

      Διαγραφή
  8. Για ένα πράγμα απορώ, βρε Πέτρο (ή μάλλον για τρία): α. Που τις βρίσκεις αυτές τις ειδήσεις, β. Πως αντέχεις να τις διαβάζεις ως το τέλος, γ. Με τι κουράγιο τις σχολιάζεις!
    Όσο για το ΠΕΔΥ που σκίζει, ας πει κάποιος στο Άδωνι (και στη γυναίκα του) ότι το νούμερο για τα ραντεβού είναι πενταψήφιο κι όχι τριψήφιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α) Στο διαδίκτυο και ειδικά στα "ενημερωτικά" σάιτ η βλακεία βασιλεύει.
      β) Τις διαβάζω γιατί γελάω (δυστυχώς όχι πάντα).
      γ) Τις σχολιάζω για να τις μοιραζόμαστε, σαν απόδειξη ότι υπάρχουν και χειρότερα χάλια από τα δικά μας.

      Λες να τηλεφώνησε η ίδια; Ή λες να την παρακολουθεί γιατρός του Δημοσίου; Η πλειοψηφία τους βέβαια είναι καλύτεροι από τους ιδιώτες, αλλά δεν νομίζω να καταδέχονται κάτι τέτοιο. Σιγά μη την ξεγεννήσει ο εφημερεύων και την βάλουν σε τρίκλινο θάλαμο!

      Διαγραφή
  9. Μοιραία η προσοχή μου αποσπάστηκε στην είδηση νούμερο 6. Μου κόπηκαν τα γέλια. Είναι τραγικό ρε γαμώτο... Τι φυλή είναι αυτή; Στην κατηγορία των ζώων δεν ανήκουν. Στα τέρατα ίσως... Και μας κάνουν μαθήματα αυτοί οι μπαμπουίνοι για πρόοδο και ανάπτυξη!!!!....
    Πέτρο αν ο Άδωνις φάει τον πλακούντα της γκαστρωμένης, κράτα μας ενήμερους πληζ... Που να φάει το ύστερο του!...
    Φιλιά ρε Ακυβέρνητε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πάνω που πίστευα πως διαθέτω το πιο διεστραμένο μυαλό εδώ μέσα, μπήκε η Κανελλάκη και με έκανε σκόνη!
      Να 'σαι καλά ρε Μαράκι.

      Διαγραφή
  10. Είμαι διαταραγμένη; Κόλλησα στην είδηση 1! Θα είναι ένεκα της καλλιτεχνίας!

    Πέτρο μου μπήκαν ιδέες!!!!

    (έκανα ένα μίνι διάλειμμα από το ντεκουπάζ μου! Μιλ μερσί για το γέλιο που μου πρόσφερες! ματς μουτς!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή