Σελίδες

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 32



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 8 – 27 Μαρτίου 2014. 
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – άμα τρως καλά!
Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στη Βουλή - πλημμύρισε ο βόθρος
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης (11/3) στους βουλευτές και τους υπαλλήλους της Βουλής, καθώς πλημμύρισε ο βόθρος του Κοινοβουλίου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.
Όπως αναφέρει ο "Βηματοδότης", ορισμένοι βουλευτές βρήκαν την ευκαιρία και απέδρασαν εκτός Κοινοβουλίου, αλλά άλλοι, όπως ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δρ. Μαρκογιαννάκης, είχαν σοβαρότερο πρόβλημα: "Παρ' ολίγον να λιποθυμήσω από τη μυρωδιά. Ήμουν μέσα στο ασανσέρ και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πω πω βρώμα! Σου ερχόταν όντως να λιποθυμήσεις" έλεγε σε συναδέλφους του βουλευτές.
………………………….

Με απόντες τους βουλευτές θα ήταν η καλύτερη μέρα να επισκεφθεί κάποιος τη Βουλή. Θα μύριζε λιγότερο.
(Άσχετο: ο υπόνομος αργεί πολύ να περάσει από το Σύνταγμα;)


Είδηση Νο 9 – …μερακλήδες
Με χρήματα από την κρατική επιχορήγηση αγόρασαν …
Εκλεγμένοι εκπρόσωποι μιας σχετικά άγνωστης εκτός της Ιταλίας ακροδεξιάς πολιτικής δύναμης του βορρά, ονόματι Die Freiheitlichen (Υπέρμαχοι της Ελευθερίας), αγόρασαν …ερωτικά παιγνίδια με χρήματα που προορίζονταν για την κάλυψη των εκλογικών δαπανών των κομμάτων, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.
Κατά την διάρκεια ελέγχων στα γραφεία του κόμματος η ιταλική οικονομική αστυνομία ανακάλυψε αποδεικτικά στοιχεία για το σκάνδαλο.
Σύμφωνα με την Κοριέρε Ντέλα Σέρα, η οικονομική αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει ποιος ή ποιοι σύμβουλοι προχώρησαν στην αγορά των τριών ερωτικών παιγνιδιών, ενός δονητή και άλλων δύο αντικειμένων, προκειμένου να ζητηθεί η άμεση επιστροφή του ποσού που δαπανήθηκε.
Το κόμμα αυτό στις τοπικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου είχε καταφέρει να εξασφαλίσει το 17,9% των ψήφων και να αναδειχθεί σε κύρια δύναμη της αντιπολίτευσης, προβάλλοντας θέσεις όπως "όχι στους μετανάστες, όχι στα κοινωνικά παράσιτα, ναι στην δημιουργία του ανεξάρτητου κράτους του Νοτίου Τιρόλου".
………………………….

Αποκλειστικές δηλώσεις του αρχηγού στο σταθμό μας:
“Αρκετά έως σήμερα το είχαμε ρίξει στην δια χειρός αυτοϊκανοποίηση. Έφτασε επιτέλους η ώρα της τεχνολογικής επανάστασης. Με έναν δονητή που θα περνάει από χέρι σε χέρι (και όχι μόνο) θα μπορεί να εξυπηρετηθεί όλο το κόμμα. Στη συνέχεια θα το χρησιμοποιούμε και ως αναδευτήρα γι’ αυτή την αηδία που κουβαλάμε στο κρανίο. Αν το καλοσκεφτείτε … οικονομία σας κάνουμε!”



Είδηση Νο 8 – πανηγυρίζουμε
"Σήμερα σκίζω το Μνημόνιο"…
… φώναζε ο  βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος υπό τους ήχους πνευστών, χάλκινων και κρουστών, πανηγυρίζοντας την επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.
Όπως αναφέρει το “Βήμα” ο Ταμήλος φρόντισε και έφερε και μερικούς λαγούς. "Έχω κι άλλους αν θέλετε, έχω ένα ψυγείο γεμάτο λαγούς", φώναζε και με τη συνοδεία κλαρίνων τραγούδησε, χόρεψε, χοροπήδησε…! Κάποια στιγμή ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός αυτών που είχε προσκαλέσει στην ταβέρνα, που ορισμένοι σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και κόλλησαν στα κούτελα των μελών της ορχήστρας …πενηντάρικα.
………………………….

Από εκείνη τη στιγμή γυρεύω τον Τόμσεν για χαρτούρα. Ψοφάω να τον δω με ένα σβέρκο λαγού στο χέρι και ένα 5ευρω στη μάπα να χορεύει την “Ιτιά”.



Είδηση Νο 7 – έρωτας είναι όχι αστεία
47χρονη παντρεύτηκε τον… σκύλο της
Μια γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία παντρεύτηκε τη σκυλίτσα της, που όπως τόνισε είναι το μοναδικό ον στον κόσμο που μπορεί να την κάνει ευτυχισμένη, αφού ποτέ δεν αντιδράει αρνητικά και είναι πάντα χαρούμενη, ό,τι και αν συμβεί.
Η Amanda Rodgers δήλωσε ότι βρήκε την απόλυτη ευτυχία σε μια σκυλίτσα ράτσας τεριέ, που ακούει στο όνομα Σέμπα. Η γαμήλια τελετή έγινε παρουσία 200 ατόμων.
Το γεγονός έλαβε χώρα στο Σπλιτ της Κροατίας, τόπο καταγωγής του σκύλου. Μάλιστα, η 47χρονη Βρετανή είπε πως έκανε πρόταση γάμου στο τετράποδο και εκείνο δέχτηκε, κουνώντας την ουρά του!!!
………………………….

Και αν την κούναγε για να το πας για κατούρημα;;;
Αμέσως να το παντρευτείς! Λεσβία!!



Είδηση Νο 6 – κάτι μας είπες!
2013: Η χρονιά του … πωπού στην πλαστική χειρουργική
Σύμφωνα με την Αμερικανική Κοινότητα Πλαστικής Χειρουργικής, το 2013 ανακηρύσσεται επίσημα η "χρονιά του πωπού", καθώς παρατηρήθηκε αύξηση 58% τις αισθητικές επεμβάσεις στα οπίσθια σε σχέση με το 2012.
Οι πλαστικοί χειρουργοί στις ΗΠΑ δηλώνουν ότι όλο και περισσότερες γυναίκες καταφθάνουν στο ιατρείο τους, ζητώντας να αποκτήσουν παρόμοια οπίσθια με γνωστές σταρ.
Ο συνηθέστερος τύπος επέμβασης περιλαμβάνει τη λιποαναρρόφηση από τους μηρούς και τους γοφούς, την επεξεργασία του λίπους και, τέλος, τη χορήγηση του λίπους με ένεση στα οπίσθια.
………………………….

Για την Ελλάδα δεν ήταν η πρώτη χρονιά του κώλου, απλά μια ακόμη στον κατάλογο που προβλέπεται μακρύς.
Μεταξύ μας, από τις πολλές επισκέψεις της τρόικας, μια …"επιδιόρθωση" στο κέντρο την θέλουμε όλοι.



Είδηση Νο 5 – τρίχες
Κούρεμα (στιλιζαρισμένου) σοσιαλισμού αλά …Κιμ Γιονγκ Ουν
Στη Βόρεια Κορέα, υπάρχουν 18 εγκεκριμένα από το καθεστώς κουρέματα και χτενίσματα μαλλιών για τις γυναίκες, ενώ για τους άνδρες οι επιλογές είναι ακόμα λιγότερες, καθώς επιτρέπεται να επιλέξουν ανάμεσα σε 10 μόλις "νόμιμα" κουρέματα.
Για να λιγοστέψει κι άλλο τη γκάμα των επιλογών, ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν αποφάσισε να καθιερώσει μόνο ένα κούρεμα για τα αγόρια, το δικό του "καπελάκι", όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης. Έτσι οι άνδρες σε αυτή τη χώρα είναι ... "ελεύθεροι" να κουρευτούν όπως ο ηγέτης τους.
Η κρατική αυτή οδηγία εκδόθηκε πριν από δύο εβδομάδες για την πρωτεύουσα Πιονγκγιάνγκ και φυσικά θα ισχύσει σε όλη την επικράτεια της Β. Κορέας.
Σύνθημα για το στιλ στην κώμη των Βορειοκορεατών έδωσε το 2005 η κρατική τηλεόραση της χώρας προβάλλοντας πρόγραμμα με τίτλο: “Ας κόψουμε τα μαλλιά μας σύμφωνα με τον σοσιαλιστικό τρόπο ζωής”.
………………………….


Σύμφωνα με ακόμη νεότερη οδηγία οι Βορειοκορεάτες υποχρεούνται να κατουράνε με το ένα πόδι σηκωμένο σε δέντρο όπως κι αυτός, όταν τον βλέπουν στην τηλεόραση να τους τρέχουν τα σάλια και να κουνάνε την ουρά τους χαρούμενοι, ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα υποβληθούν όλοι ανεξαιρέτως σε πλαστική προσώπου ώστε να μοιάσουν σ’ αυτήν την γεμάτη μαλακία παρανοϊκή λινάτσα.
Ντόινγκ!



Είδηση Νο 4 – ονόματα που βλαστημάνε
Λίστα με 50 ονόματα που απαγορεύονται στη Σαουδική Αραβία
Πριν ταξιδέψετε για τη Σαουδική Αραβία, πρώτα φροντίστε να έχετε το σωστό όνομα. Κι αυτό γιατί το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας έχει απαγορεύσει 50 ονόματα που έρχονται σε αντίθεση με τον πολιτισμό ή τη θρησκεία του Βασιλείου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ, οι υποψήφιοι γονείς του Βασιλείου πλέον δεν θα μπορούν να επιλέγουν για τα παιδιά τους συγκεκριμένα ονόματα, καθώς το τμήμα πολιτικών υποθέσεων του υπουργείου (πως είπατε;) εξέδωσε έναν κατάλογο με ονόματα που αποτελούν κόκκινο πανί.
Μερικά ονόματα στη λίστα φέρεται να απαγορεύτηκαν επειδή θεωρούνται "βλάσφημα", μη αραβικά ή μη-ισλαμικά, ή αντιφατικά με τον πολιτισμό ή τη θρησκεία του βασιλείου.
Ιδού η λίστα με τα απαγορευμένα ονόματα:
Abdul Aati, Abdul Naser, Abdul Musleh, Binyamin, Naris, Yara, Sitav, Loland, Tilaj, Barrah, Abdul Nabi, Abdul Rasool, Sumuw (υψηλότατος), Tabarak, (ευλογημένος), Nardeen, Sandy, Rama (ινδουιστικός θεός), Maline, Elaine, Inar, Maliktina, Maya, Linda, Randa, Basmala (έκφραση του ονόματος του Θεού), Jibreel (άγγελος Gabriel), Abdul Mu'een, Abrar, Iman, Bayan, Baseel, Wireelam, Nabi (προφήτης), Nabiyya (γυναίκα προφήτης), Amir (πρίγκηπας), Taline, Aram, Nareej, Rital, Alice, Lareen, Kibrial και Lauren.
………………………….

Από τα απαγορευμένα ξεχώρισα τα: Malaak (άγγελος),  Al Mamlaka (ο βασιλιάς) και Malika (βασίλισσα).
Επιτρέπεται το ‘Μαλάκας’ για να θυμόμαστε ποιος το αποφάσισε.
Παρακαλώ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον συγκεκριμένο στόκο.



Είδηση Νο 3 – αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις
Στο εδώλιο για αυθαίρετη …σπηλιά
Η είσοδος και το εσωτερικό της βίλας
Ο 40χρονος Ηρακλειώτης, Μηνάς Κλάδος, ζει μαζί με τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά τους (5, 11 και 12 ετών) σε μία σπηλιά και το αυθαίρετο δωματιάκι που έχουν φτιάξει από πάνω. Εκεί έζησαν οι παππούδες του και μένουν ακόμη και σήμερα οι γονείς του και ο ίδιος με την οικογένειά του, καθώς βρίσκονται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση. Ο κ. Κλάδος βρέθηκε αντιμέτωπος με το νόμο, όταν αποφάσισε να αντικαταστήσει ένα τμήμα του σπασμένου ελενίτ που καλύπτει το διαστάσεων 3Χ3 δωμάτιο, προκειμένου να μην μπαίνει μέσα σε αυτό το νερό της βροχής.
Η δικαστική περιπέτεια ξεκίνησε το 2010, έπειτα από καταγγελία, με αποτέλεσμα ο κ. Κλάδος να συλληφθεί και να περάσει αυτόφωρο, ενώ την Τρίτη κάθισε στο εδώλιο για να δικαστεί. Εξαιτίας της σύλληψης, ο 40χρονος άνδρας φοβήθηκε να αντικαταστήσει τελικά το φθαρμένο ελενίτ, με αποτέλεσμα για καιρό η οικογένειά του να ζει με τα νερά που έμπαιναν στο μικροσκοπικό δωμάτιο, όπως δήλωσε στο "ΕΘΝΟΣ".
Ο κ. Κλάδος εξήγησε ότι η οικονομική του κατάσταση δεν του επιτρέπει να παρέχει στα παιδιά του καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και έτσι "σπίτι" τους είναι η σπηλιά και το μικρό αυθαίρετο δωματιάκι. “Εδώ γεννήθηκαν, εδώ μεγάλωσαν, αυτό το περιβάλλον ξέρουν”.  
“Μου είπαν ότι θα έπρεπε να πληρώσω 600-800 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, γιατί η περιοχή είναι αναπτυσσόμενη. Αν είχα τόσα χρήματα, δεν θα ήμουν εδώ. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω καμία παρέμβαση. Το απαγορεύει το κράτος που με θεωρεί παράνομο”, κατέληξε.
………………………….

Κάτσε ρε μάστορα γιατί θα σκοτωθούμε! Χρωστάει ο παππούς σου, χρωστάει ο πατέρας σου, θα μας χρωστάς κι εσύ;;;
Για πόσες γενιές δηλαδή θα μας κλέβετε;
Εγώ στη φωτογραφία και σαλοτραπεζαρία βλέπω, και καναπέ που γίνεται κρεβάτι, και μίνι μπαρ, και πάω στοίχημα ότι στο βάθος κρύβεις το τζακούζι!
Εδώ και τώρα πόθεν έσχες να μας πει που τα βρήκε…!



Είδηση Νο 2 – …δημιουργίες!
Η Lady Gaga προσέλαβε κοπέλα για να…
Τελικά η Lady Gaga δεν έχει κανέναν φραγμό και αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα από εκείνην, κάνετε μεγάλο λάθος. Μέχρι και κοπέλα προσέλαβε για να … ξεράσει, την ώρα που εκείνη τραγουδούσε σε συναυλία της.
Πιο συγκεκριμένα, προσέλαβε την Millie Brown, μία …ζωγράφο(;!) η οποία "δημιουργεί" κάνοντας εμετό. Έτσι, κατά την ώρα που η τραγουδίστρια ερμήνευε την επιτυχία της "Swine", η Millie ήπιε ένα πράσινο υγρό από μπουκάλι και στη συνέχεια έβαλε το δάχτυλο στο λαιμό της, ώστε να προκαλέσει στον εαυτό της εμετό, τον οποίο στη συνέχεια έριξε πάνω στη σταρ!
Το εμετικό βίντεο εδώ.
………………………….

Γιατί δεν λέτε και στον Αχόρταγο πριν πάει να αδειάσει να την φωνάξει να πάρει το μπάνιο της; 
Γεια σου ρε λέιντι γκαγκά! Βλέπουμε πως κατάλαβες τι είναι αυτό που σου αξίζει.




Είδηση Νο 1 – έχουμε αυτό που δεν έχουν οι άλλοι
Ο Άδωνις, ο Αλέξης και ... το χαρτί υγείας
Κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στράφηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από τηλεοπτική του συνέντευξη.
"Μας έλεγαν να γίνουμε Αργεντινή. Ο κ. Τσίπρας τη λέξη Αργεντινή σπίτι του την έχει απαγορεύσει, δεν τη λέει πια. Μετά μας είπε να γίνουμε Βενεζουέλα και ξέρετε τι έβλεπα χθες στο BBC; Έβλεπα που σκοτώνονταν στη Βενεζουέλα για ένα κωλόχαρτο. Παίζανε ξύλο για ένα χαρτί υγείας. Αυτό ήθελε να μας κάνει ο Τσίπρας. Από αυτό γλιτώσαμε. Να μην το πούμε;", είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Για να προσθέσει στη συνέχεια: "ο κόσμος πρέπει να ξέρει από τι μας έσωσε ο Σαμαράς. Να μην γκρινιάζουμε μόνο".
………………………….

Ο πρώτος πρωθυπουργός στην παγκόσμια ιστορία που εξασφαλίζει το κωλόχαρτο για τη χώρα του. Άντε να μαζευτούμε όλοι να προσευχηθούμε μη μας φύγει και μαζί μ’ αυτόν χάσουμε και το χαρτί υγείας μέσα από τα χέρια μας.
Φήμες που μεταδόθηκαν ότι το κωλόχαρτο θα καταργηθεί επειδή οσονούπω καταργείται και το φαί, διαψεύστηκαν από τον Σίμο Παπαγάλογλου.
Πάρε κουβά δίπλα σου και δες το βίντεο. Σημ: Ακόμη και αν δεν το πιστεύεις, το σούργελο δεξιά είναι ο υπουργός (χαρτιού) υγείας.

ΥΓ: Αντί να ασχολείται με τον Χάρτη Υγείας ασχολείται με το χαρτί. Έχεις κανείς σας μπλάνκο να του αλλάξει τον τόνο;


21 σχόλια:

  1. Μπλάνκο που να τους σβήσει όλους από τον χάρτη θέλουμε Πέτρο!
    Το έχουμε στα χέρια μας οι Ελληνες αλλά δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα!
    Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι!!
    Όλα καλά και όλα ωραία!
    Και το κακό είναι ότι έχουμε πάλι εκλογές και πάλι οι ίδιες κωλόφατσες θα ξαναβγούν την κοινωνία μου μέσα!
    Αχ ρε Ελληνα βολεμένε!!!
    Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενα, μπλάνκο θα κυκλοφορεί ελεύθερο στις 25 Μαϊου 2014. Κάτσε να δούμε πόσοι θα το χρησιμοποιήσουν, γιατί δεν τους έχω καμιά εμπιστοσύνη στους Ελληνάρες.... Την καληνύχτα μου (ή την καλημέρα μου;)

      Διαγραφή
    2. Μαντάμ καλημέρα λέμε στις 12.41!!
      Κοιμάσαι ποτέ καλέ;;;;
      Θα βρυκολακιάσεις!!!
      Σμουυυυτσςςςςςς!

      Υ.Γ Σιγά μην το χρησιμοποιήσουν πάλι οι ίδιες φάτσες θα γράψουν!

      Διαγραφή
    3. Κυρίες μου,
      πραγματικά απορώ που όλοι μας, όλοι όσοι βρισκόμαστε στα μπλογκς, συμφωνούμε πως πρόκειται για απατεώνες που καταστρέφουν εμάς και τη χώρα.
      Αν κάνουμε μεταξύ μας ένα γκάλοπ θα βγάλει πως παίρνουν ένα πανυγηρικό 0%.
      Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος διάολος ... να το πω ακριβέστερα ... ποιος μαλάκας τους ψηφίζει!

      Έλενα: για τα νυχτοπούλια 40' μετά τις 12 είναι νωρίς. Το κορίτσι κλείνει το μπλογκ και γυρνάει στα club!
      Σαν κι εμάς που κοιμόμαστε με τις κότες;;;
      Άτιμη κενωνία...

      Διαγραφή
    4. Πέτρο μου σήμερα το σκεφτόμουν ότι πρέπει να το κάνω ανάρτηση !
      Ποιος τους ψηφίζει;

      Ε ρε δεν ξέρετε από ύπαιθρο! Από χωριά! τα ζω κάθε μέρα. κατεβαίνει η ορεινή Ηλεία να ψωνίσει και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους μέχρι να "ψωνιστούνε"!

      Τώρα ζούμε στο κλίμα των εκλογών! Ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας μηχανικών κατεβαίνει Σύμβουλος και μας διηγούνταν σήμερα τι γίνεται στις συγκεντρώσεις και στις χοροεσπερίδες που κάνουν στα γύρω χωριά!
      Πώς πουλιούνται κι αγοράζονται οι ψήφοι ...τι σκληρό παιχνίδι που γίνεται για ένα κουκί... τι υποσχέσεις δίνονται και οι αγρότες ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
      Μιλάμε τώρα για ένα παλικάρι 31 χρόνων και να τρέχει για τις ψήφους!

      Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα με όσα άκουγα σήμερα! και δνε μπορώ ν ατα μεταφέρω για διάφορους λόγους!
      Φεύγω!

      Συγχύστηκα πάλι!

      Διαγραφή
    5. Κοπέλα μου, δεν ζω και δεν ζούμε σε άλλον πλανήτη. Ασφαλώς και υπάρχουν ακόμη πολλοί πολλοί κολλημένοι και ηλίθιοι και αυτό το γνωρίζουμε όλοι.
      Το λάθος όμως δεν το κάνουν αυτοί. Χρόνια τώρα το φωνάζω πως εμείς οι (που λέει ο λόγος) …"σκεπτόμενοι" ευθυνόμαστε για το κακό μας το χάλι.
      Ο βλάκας που περιμένει διορισμό, μετάθεση, άδεια προποτζίδικου… θα πάει νωρίς νωρίς σαν την κοτούλα στο εκλογικό τμήμα και θα ψηφίσει το ίδιο κάθαρμα που ψηφίζει επί δεκαετίες και ας καταστρέφει τη χώρα του. Κάτι "έξυπνοι" που, υποτίθεται, έχουν αηδιάσει από όλους, θα πάνε για φραπέ για να βγαίνουν από το ίδιο κιόλας βράδυ και να αναθεματίζουν τα τούβλα που εκλέγουν τα λαμόγια.

      Ο Πλάτωνας έλεγε "Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου".

      Δε υποστηρίζω πως σώνει και καλά πρέπει να ασχοληθούμε όλοι ενεργά με την πολιτική. Ενεργός πολίτης δεν είναι άλλωστε όποιος ψηφίζεται αλλά αυτός που ψηφίζει στέλνοντας στο κοινοβούλιο τους καλύτερους. Όταν λοιπόν πάρα πολλοί συνειδητά απέχουν, ουσιαστικά δια της σιωπής τους επικροτούν την υπάρχουσα κατάσταση και στέλνουν το μήνυμα πως δεν θέλουν να αλλάξει στο παραμικρό.

      Σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα το πρωί (τα μεγάλα πνεύματα…) να κάνω διαδικτυακό γκάλοπ. Να κάνω ένα αφιέρωμα στο ποια είναι αυτά τα προσόντα που θέλουμε να έχουν οι πολιτικοί και ποια τα αρνητικά τους για τα οποία δεν θα τους ψηφίζαμε. Ε, λοιπόν, το έχω σίγουρο το αποτέλεσμα. Ποιος θα απαντούσε πως επιθυμεί έναν ψεύτη, έναν κλέφτη, έναν απατεώνα, έναν καταχραστή της εμπιστοσύνης που του έδειξαν;
      Κανένας!
      Έλα τώρα και πες μου γιατί ψηφίζουμε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτούς!

      Διαγραφή
    6. Kαλα ολα αυτα! Αλλα που θα τους βρουμε τους αξιολογους και κυριως με ποιο συνδυασμο;;;

      Διαγραφή
    7. Η δική μου εντύπωση είναι πως υπάρχουν και αξιόλογοι. Απλά τους εξαφανίζει το σύστημα το οποίο προμοτάρει μόνο τους τενεκέδες. Δεν γίνεται στην πόλη σου να μη γνωρίζεις 2-3 άτομα καταξιωμένα στο επάγγελμά τους που να θέτουν υποψηφιότητα. Είμαι σίγουρος πως εάν ασχοληθείς να ψάξεις θα τους βρεις. Είμαι όμως επίσης σίγουρος πως αν θελήσουν να παραμείνουν καθαροί θα πρέπει λίγες μέρες μετά να παραδώσουν τη βουλευτική τους έδρα.
      Τέλος πάντων, η δική μου γνώμη είναι να ψηφιστούν τα μικρά κόμματα (δεν εννοώ το πασόκ του Βενιζέλου) που θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή και να ενισχύσουν το μέτωπο της αντιπολίτευσης. Όσο περισσότερα είναι, τόσο δυσκολότερα θα περνάει το οποιοδήποτε νομοσχέδιο της Μέρκελ.

      Διαγραφή
  2. Φτου γκαμώτο! Αν πάω στη Σαουδική Αραβία και χρησιμοποιήσω το airis λέτε να το περάσουν για Naris και να με απαγορέψουν;
    Σε βρίσκω πολύ σεμνό σήμερα: πωπού; Ντρεπόσουν να αποκαλέσεις τη χρονιά ( και κάθε χρονιά τα τελευταία χρόνια στο ελλάντα) με την παχιά ωραία λέξη;
    Με την είδηση δύο παραλίγο να ξεράσω τη ...σαλάτα που τρώω!
    Αλά όχι ! Είχε συνέχεια και το άλλο σούργελο από κάτω!
    Τι να σου πω; ...Μια σαλάτα τρώω σήμερα ...μου την έβγαλαν ..ξινή!

    Υγ θα σου κάνω μήνυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλά ....κοίτα να δεις που τρώω γράμματα

      Διαγραφή
    2. Άσε, γιατί αυτή τη φορά σχεδόν όλες οι ειδήσεις είχαν να κάνουν με την συγκεκριμένη περιοχή. Ήταν από λίγο έως πολύ αποκρουστικές.
      Τι να κάνουμε όμως; Άλλοι ασχολούνται με το τι θα βάλουν στον απαυτό τους, άλλοι με το τι θα βάλουν στον δικό μας.

      (να τρως ότι θες, φτάνει να είναι υγειινό)

      Διαγραφή
  3. Λοιπον, με τη 47χρονη γελασα πολυ! Δυστυχως μονο με αυτην! Οι υπολοιπες ειδησεις ειναι στην κατηγορια "για κλαμματα"... Που βαδιζομεν; Που βαδιζομεν;...
    Καλησπερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η 47χρονη δεν είναι για κλάματα, είναι μόνο για κλωτσιές.
      Τέλος πάντων, ας είναι ευτυχισμένα τα παιδιά.

      Διαγραφή
  4. Με τόσους "πωπούς", τι να σου κι ο βόθρος; Ούτε αυτός δεν τους άντεξε (πολύ τη φχαριστήθηκα αυτή την είδηση!)...
    Ζητείται κοπέλα να κρατάει το σακουλάκι μόλις ακούμε δηλώσεις του Άδωνη...
    Άντε μη πω κανένα απαγορευμένο τώρα (Abdulah Adonis - έκφραση του θεού της τσιρίδας)...
    Πέτρο έγραψες κυριολεκτικά πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Μαρία, γέλασα με το δικό σου. "Ο Θεός της Τσιρίδας"!
      Και της κωλοτούμπας, και της ασυναρτησίας, και του γλυψίματος, και πολλά πολλά άλλα.

      Διαγραφή
  5. τι να πρωτοπω ......... περνα και απο μενα σου κραταω κερασμα που δεν χρειαζεται την εγκριση του ααααααααααααααααααα...κατανομασταδωνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω! Ευχαριστώ για το κέρασμα. Το λευκό κρασί είναι η αδυναμία μου. Και όταν συνοδεύεται με θάλασσα... απογειώνεται!
      Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου.

      Διαγραφή
  6. Περιττό να σου πω πως την είδηση νούμερο ένα, με το νούμερο ένα της κοινωνίας, την έβλεπα και ήθελα για νιοστή φορά να σπάσω την τηλεόραση! Ο άνθρωπος είναι ψυχάκιας! Ε, ρε..."επιδιόρθωση" στο "κέντρο" που του χρειάζεται! Με σύγχυσες πάλι! Πάω να φύγω. Μπάααααιιιιοαφ! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον άκουσα σήμερα να λέει (youtube, εκπομπή "Στον Ενικό") "εγώ είμαι εκλεγμένος κύριε".
      Το ότι τον ψήφισαν μερικά χοντρομαλακισμένα πρέπει τώρα για μας να σημαίνει ότι θα του καθόμαστε σούζα και θα του λέμε 'ευχαριστώ για το πήδημα'! Αυτό κατάλαβε.

      Πάω να φύγω κι εγώ. Γεια σου ξανθέ σίφουνα....

      Διαγραφή
  7. Α, ρε Πέτρο, πήραμε τις σπηλιές...
    Ιστορίες του κώλου και καθημερινής εμετικής τρέλας!!!
    Άλλοι σκίζουν τα μνημόνια και τα χρησιμοποιούν με φειδώ για να σκουπίσουν τους πισινούς τους...
    Η μπόχα του κοινοβουλίου έφτασε μέχρι εδώ! Ε, ας τους πνίξει εκεί μέσα που βρίσκονται!!!
    Μείναμε τελικά με το κωλόχαρτο στο χέρι!!!

    Τα λόγια που έχεις βάλει να λέει στην εικόνα του ο μπούλης Κορεάτης τα καλύτερα απ' όλα!!!!
    Φιλιά, Πετρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα εγώ τι να πω μετά από αυτόν τον χείμαρρο; (δεν λέω 'ποτάμι' γιατί κατάντησε παρεξηγήσιμο).
      Οι περισσότερες γελοίες αυτή τη φορά όντως ήταν του κ#λου! Τι να κάνουμε κοπέλα μου; Αφού όλοι με αυτόν ασχολούνται. Το πρόβλημα το έχω με αυτούς που δεν ασχολούνται μόνο με τους δικούς τους αλλά και με τους δικούς μας.

      Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα.
      (πολύ όμορφο το avatar)

      Διαγραφή