Σελίδες

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 22


Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 24 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – μωρέ λες;
Δολοφόνησε τον άντρα της και τώρα λαμβάνει σύνταξη… χηρείας!
Τη σύνταξη του συζύγου της, τον οποίο σκότωσε η ίδια, φέρεται να λαμβάνει μία γυναίκα, η οποία έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Το θύμα δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 2009 από τη σύζυγο του, η οποία, όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, τον έπνιξε με ένα μαξιλάρι. Κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μάλιστα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη, χωρίς να της αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό.
Το θέμα έφερε στην επικαιρότητα ο αδελφός του θύματος, ο οποίος μάλιστα εδώ και δύο χρόνια έχει καταθέσει έγγραφο στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ζητώντας να πληροφορηθεί αν η φυλακισμένη νύφη του λαμβάνει σύνταξη χηρείας. Για την ιστορία, απάντηση ακόμα δεν έχει λάβει.
…………………………

Τρώει, πίνει, κοιμάται, και μετά από καμιά 15αριά χρόνια θα βγει και θα έχει ένα κομπόδεμα γύρω στα 150 χιλιάρικα. Ωραία μπίζνα, ε;
Μη μου πεις ότι δεν μάντεψες τη χώρα διαβάζοντας μοναχά τον τίτλο;;;



Είδηση Νο 9 – για το δρόμο
Ιταλία: Σε σιδηροδρομικό σταθμό τοποθετήθηκε αυτόματος πωλητής με...
Στην βορειοανατολική Ιταλία, στην πόλη Κασάρσα, έβαλαν στον σιδηροδρομικό σταθμό αυτόματο πωλητή ...δονητών! Οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν και άλλα ερωτικά παιχνίδια, μέχρι και φουσκωτή κούκλα...!
Αρκετοί γονείς αντέδρασαν έντονα, καθώς όπως λένε δεν είναι καλό να βλέπουν τα παιδιά τους κάτι τέτοιο και ζητούν την άμεση απόσυρση του μηχανήματος.
"Ο γιος μου είδε ένα τεράστιο ερωτικό παιχνίδι και με ρώτησε ‘μαμά τι είναι αυτό’;", είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης μια μητέρα.
…………………………

- "Αυτό παιδί μου είναι μπλέντερ για μαρέγκα. Μόλις αγοράσεις μαστίγιο πατάς και το διπλανό κουμπί για να βγει το άλογο. Οι χειροπέδες είναι για τους αστυνομικούς που ξέχασαν τις δικές τους στο σπίτι."
- "Και η φουσκωτήρα για την κούκλα που είναι;"
- "Όποιος την αγοράσει δεν χρειάζεται. Είναι από μόνος του τρόμπας!"



Είδηση Νο 8 – διακριτοί ρόλοι
ΚΚΕ: Πόλεμος φαρμακοβιομηχάνων η διαμάχη κυβέρνησης-Σύριζα
Η αντιπαράθεση της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ “εκφράζει τον πόλεμο ανάμεσα στους φαρμακοβιομήχανους για τη διεκδίκηση μεγαλύτερου μέρους της αγοράς που σχετίζεται με την έρευνα, την παραγωγή και τη διακίνηση του φαρμάκου ως εμπόρευμα” υποστηρίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του για τη διαμάχη των τελευταίων ημερών.
Το ΚΚΕ εξαπολύει επίθεση τόσο στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας: “Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τα "διαφορετικά χέρια που νίβουν το ίδιο πρόσωπο", τους φαρμακοβιομήχανους”...
…………………………

…την ίδια στιγμή που υπάρχει και ένα τρίτο χέρι, το ΚΚΕ, που από την πολλή αγωνία να λυθεί το θέμα, ξύνει τα @@@ του!



Είδηση Νο 7 – λόγω … τιμής σου λέω
Πληρώσαμε  €4.500 σε κλειδαρά για να ανοίξει τις πόρτες της ΕΡΤ!
Σε μια ακόμη πολυέξοδη κίνηση όσον αφορά το λουκέτο (κυριολεκτικά!) στην ΕΡΤ προχώρησε η κυβέρνηση, καθώς ανέθεσε σε κλειδαρά να ανοίξει τις κλειδωμένες πόρτες του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, έναντι  … 4.500 ευρώ!
Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 569/27.11.2013 έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο αναρτήθηκε στη Δι@γεια, ο Ειδικός Διαχειριστής της ΕΡΤ Γκίκας Μάναλης, ανέθεσε στην εταιρεία “ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΔΗΜ. ΧΡΗΣΤΟΣ” λόγω ... χαμηλότερης τιμής όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, να ανοίξει τις πόρτες της ΕΡΤ που είχαν κλειδωθεί κατά τη διάρκεια της κατάληψης.
…………………………

Μετά τις παράλογες αντιδράσεις η κυβέρνηση ξεκαθάρισε πως η μειοδότρια εταιρεία μάς έδωσε:
α) δωρεάν μπρελόκ για τα καινούρια κλειδιά
β) ένα ζευγάρι πάτους για αντρικό παπούτσι Νο43 και…
γ) έξτρα δώρο το TV Ζάπινγκ με τα 5 επόμενα επεισόδια από τα "Κλεμμένα Όνειρα". Θα προβάλλονται σε κάθε κυβερνητικό συμβούλιο για να τους θυμίζει τι κάνουν στην Ελλάδα.
Τώρα θα το βουλώσετε;



Είδηση Νο 6 – για όσους δεν κατάλαβαν…
Μηδενικό ενοίκιο για συγκάτοικο ωραίο και... γυμνό
Μία πρωτότυπη αγγελία στο Craiglist για συγκατοίκηση …υψηλής ποιότητας κάνει το γύρο του διαδικτύου:
“Θέλεις να ζήσεις σε ένα ρετιρέ στην Τσαϊνατάουν πρακτικά δωρεάν (με ένα δολάριο μηνιαίως για να βγει συμβόλαιο); Τότε διάβασε παρακάτω: 
Είμαι άνδρας και αναζητώ γυμνό συγκάτοικο (ετεροφυλόφιλο, αμφιφιλόφιλο με γυναίκα σύντροφο ή και αρρενωπό γκέι). Πρέπει να είσαι 26 ή μικρότερος και πολύ ελκυστικός. Η συμφωνία περιλαμβάνει κυρίως το να σε "βλέπω" αλλά κάποιες "επαφές" θα είναι αναγκαίες (το πόσες και πόσο συχνά είναι διαπραγματεύσιμο).”
…………………………

- Είμαι άντρας αλλά το πάω το γράμμα. Εσύ μπορείς να είσαι ότι θες, αλλά εγώ είμαι άντρας.
- Αν είσαι ετεροφυλόφιλος δεν με νοιάζει, αφού και εγώ άντρας είμαι.
- Επειδή ακριβώς είμαι άντρας δεν με ενοχλεί να είσαι αμφιφιλόφιλος, αμφίβιο, βατραχάνθρωπος ή ομπρέλα, αρκεί που εγώ είμαι άντρας. Θα προτιμηθούν όσοι φέρουν μαζί τους γυναίκα, γιατί ξένα σώβρακα εγώ δεν πλένω.
- Όσοι είναι αρρενωποί γκέι να ξυρίσουν στήθος, μούσια, πόδια, επειδή (δεν ξέρω αν σας το ‘πα) εγώ είμαι άντρας.
- Αν δεν είσαι ελκυστικός παρακαλείσαι να μη γδύνεσαι γιατί μια παλινδρόμηση την έχω.
- Οι "επαφές" είναι υποχρεωτικές. Αν είσαι ετεροφυλόφιλος την πρώτη φορά θα "κάτσεις" εσύ, γιατί, είπαμε, εγώ είμαι άντρας.
- Στην αγγελία μπορούν να απαντήσουν και αγγούρια, κατά προτίμηση εγχειρισμένα.



Είδηση Νο 5 – κάτω κάτω και πιο κάτω ξέπεσες πιο παρακάτω (Μητροπάνος)
Εκτεθείτε στη βιτρίνα για να βρείτε δουλειά…
Η δανέζικη εταιρεία Reputation Copenhagen σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να βοηθήσει τους ανέργους να βρουν δουλειά. Αντί να στέλνουν διαρκώς βιογραφικά να… εκθέσουν εαυτούς σε μία βιτρίνα και να λειτουργήσουν ως εμπόρευμα! Ένα μικρό γραφείο τοποθετήθηκε στη βιτρίνα της εταιρείας όπου κάθε μέρα και για 3 ώρες ένας άνεργος κάθεται στην καρέκλα και …εργάζεται. Εν είδει μανεκέν(!) ελπίζει να τραβήξει την προσοχή εργοδοτών που θα έχει ανάγκη τις υπηρεσίες του.
“Είμαι πρόθυμος να δοκιμάσω οτιδήποτε”, λέει στη «Wall Street Journal» ο Hannibal Camel Holt, ένας άνεργος πολιτικός επιστήμονας, και συνεχίζει: “Παρά τα προσόντα μου και μιλώντας έξι γλώσσες, ήδη ψάχνω για δουλειά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μπορεί να νιώθω σαν …πίθηκος σε κλουβί και όλοι να με κοιτάζουν σαν αξιοθέατο, όμως εάν έχω έστω και μία πιθανότητα να εργαστώ δεν με πειράζει καθόλου αυτό”.
…………………………

Για περάστε παρακαλώ!
Εδώ ο σωστός εργασιακός μεσαίωνας.  Εδώ οι διακοσμητικές γλάστρες που δεν χρειάζεται να τις εξευτελίζετε, μπορούν και ξεφτιλίζονται από μόνες τους.
Για περάστε παρακαλώ!
Εδώ οι καλές οι μαϊμούδες με δίπλωμα. Με ένα μπολ φιστίκια και μια μπανάνα μπορούν να δουλέψουν έως και 27½ ώρες την ημέρα.
Να τους υπολογίσετε μόνο το λουρί για να φτάνει στον καμπινέ. Δεν το ‘χουν σε τίποτα να χέζονται καθημερινά επάνω τους απ’ τη χαρά που τους διάλεξαν.



Είδηση Νο 4 – τα δικά μας τα παιδιά
Δημοτικοί αστυνομικοί: 20 μόρια παραπάνω σε όσους μπήκαν …τελευταίοι.
Στον αστερισμό της αναξιοκρατίας μπαίνουν οι μετατάξεις των δημοτικών αστυνομικών που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Το θέμα αφορά 3.042 εργαζόμενους και δείχνει το βόλεμα "κυβερνητικών" παιδιών σε θέσεις "φιλέτα".
Με παρασκηνιακές διεργασίες, ο Κ. Μητσοτάκης δίνει αντισυνταγματικό προβάδισμα 20 μορίων σε όσους δημοτικούς αστυνομικούς μπήκαν στο σώμα το 2010 (με την προκήρυξη του 2009).
Με βάση λοιπόν την "αξιοκρατία" του κ. Μητσοτάκη, ένας πτυχιούχος ανώτατου ιδρύματος με βαθμό πτυχίου άριστα, κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου που γνωρίζει άπταιστα 2 ξένες γλώσσες και ο οποίος διορίστηκε με την προκήρυξη του έτους 2008 στη δημοτική αστυνομία λαμβάνει τα ίδια μόρια με κάποιον που κατέχει απλώς πτυχίο με βαθμό 5 αλλά διορίστηκε με την προκήρυξη του 2009!
Η δικαιολογία στην οποία πατά ο "αξιοκρατικός" υπουργός είναι ότι (δήθεν) οι επιτυχόντες της τελευταίας προκήρυξης πέρασαν τον έλεγχο του ΑΣΕΠ, κάτι που δεν ισχύει καθότι το ΑΣΕΠ ερεύνησε μόνο τις ενστάσεις που ετέθησαν. Άλλωστε εξ αυτού του λόγου, της έλλειψης ελέγχου δηλαδή, δεν έγινε κατορθωτό να εξευρεθούν όσοι πέρασαν στις εξετάσεις με πλαστά πιστοποιητικά.
…………………………

Όποιος πιστεύει πως αυτοί θα αλλάξουν ποτέ, παρακαλείται να παραδοθεί μόνος του στις Αρχές και να απαιτήσει τον εγκλεισμό του σε ίδρυμα.



Είδηση Νο 3 – γεμίσαμε αχάριστους!
Ξάνθη: Χαλασμένα τρόφιμα για τους άπορους έστειλαν από το πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Με την όρεξη έμειναν φορείς της Ξάνθης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όταν πήγαν την Πέμπτη 28/11 να παραλάβουν τα γαλακτοκομικά τα οποία έφτασαν στην πόλη, καθώς σχεδόν το σύνολο αυτών, ήταν ακατάλληλα!
Όπως είναι γνωστό το Υπουργείο υλοποιεί με πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρόγραμμα, το απευθύνεται σε άπορους πολίτες που λαμβάνουν μια μικρή ενίσχυση μέσω ενός πακέτου τροφίμων.
Την Πέμπτη οι φορείς είχαν προετοιμαστεί ώστε να παραλάβουν γαλακτοκομικά και πιο συγκεκριμένα τυρί, κασέρι και γραβιέρα, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της ποσότητας αυτών που έφτασε στην πόλη ήταν μουχλιασμένο και αισθητά ακατάλληλο για κατανάλωση!
Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν φυσιολογικό πάγωσε τους εκπροσώπους των φορέων, οι οποίοι αρνήθηκαν να παραλάβουν τα τρόφιμα, καθώς κατά τον έλεγχο παραλαβής αυτών διαπιστώθηκε η ακαταλληλότητά τους.
…………………………

Βρε, πάτε καλά; Εδώ οι βουλευτές μας τρώνε αποξηραμένα σκ@τά κι εσείς αρνείστε τα ληγμένα; Φέτα ζητήσατε, ροκφόρ σας στείλαμε. Δωρεάν είναι ρε φτωχοκερατάδες, φάτε τα που μου έχετε και απαιτήσεις!
(Αν δεν τα φάτε τώρα θα σας τα ξαναστείλουμε πιο ληγμένα)



Είδηση Νο 2 – ταξιδάκια, ε;
Ζήτησαν 500 ευρώ από τους συγγενείς του νεκρού της Ρόδου!
Αντιμέτωποι με την αναλγησία του ελληνικού κράτους βρέθηκαν οι συγγενείς του άτυχου 50χρονου εκπαιδευτικού Κώστα Αργυρόπουλου, που έπεσε θύμα της κακοκαιρίας στη Ρόδο και η σορός του βρέθηκε στα τουρκικά παράλια.
Τα αδέλφια του άτυχου δασκάλου, που αναγκάστηκαν να μεταβούν με σκάφος στην Ντάτσα απέναντι από τη Σύμη και μετά οδικώς 200 χιλιόμετρα στα Μούγλα για το επίπονο έργο της αναγνώρισης, καταγγέλλουν πως το ελληνικό προξενείο της Σμύρνης τους ζήτησε 500 ευρώ για τη μεταφορά του νεκρού πίσω στην Ελλάδα.
Όπως λένε, όταν ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση του νεκρού παρουσία εισαγγελέα και ενώ το κράτος της Τουρκίας απλοποίησε ουσιαστικά τις διαδικασίες ώστε οι συγγενείς να συνοδεύσουν άμεσα τον άνθρωπό τους στη Ρόδο, το ελληνικό προξενείο Σμύρνης τούς ζήτησε να καταβάλουν το ποσό αυτό για το φέρετρο που θα μετέφερε τον νεκρό στη Ρόδο!
…………………………

Μετά τον τουρισμό γάμου, τον θρησκευτικό τουρισμό, τον ιατρικό τουρισμό, τον αγροτοτουρισμό και το σεξοτουρισμό (!), έρχεται και ο …νεκροτουρισμός. Το ελληνικό κράτος (αχαχαχα!!!) αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που προσφέρονται. Όχι που θα περιφέρεσαι πεθαμένος και θα επιστρέφεις τζάμπα!

Μετά το ‘άντε μου στο διάολο για κράτος’, ακολουθεί τοποθέτηση προϊόντος:
"Πέθανες αλλού; Σε παρέσυρε το ρέμα και άλλαξες πόλη, νομό ή και χώρα; Εμείς είμαστε δω! Αναλαμβάνουμε την κατάψυξη, συσκευασία και αποστολή της σορού σας, σ’ εκείνη την διακριτική μαυροσακούλα με το φερμουάρ. Τώρα και σε νέα σχέδια που θα σας καταπλήξουν!
Διαθέτουμε υποκαταστήματα σε όλες τις γειτονικές χώρες που πιθανόν θα ψαρευτούν πτώματα.
Για τους φτωχότερους φίλους μας αποστολή και με το ΚΤΕΛ.
Με τιμές συζητήσιμες και πάντα στο πλευρό του πεθαμένου μας πελάτη".





Είδηση Νο 1 – ποιος π#στης μας κάρφωσε;
Έκθεση σοκ – Έλληνες κολλάνε AIDS για το επίδομα
Στοιχεία που προκαλούν σοκ για τη χώρα μας αποκαλύπτονται σε νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Όπως προκύπτει από την έκθεση που μεταδίδει η αγγλική έκδοση του Al Jazeera,  ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων φαίνεται ότι κάνουν οι ίδιοι ένεση με τον ιό HIV, με σκοπό να μπορέσουν να διεκδικήσουν το σχετικό επίδομα που φτάνει στα 700 ευρώ το μήνα.

Νεότερα …"νέα":
ΠΟΥ: “Συγγνώμη, τυπογραφικό λάθος” για τους Έλληνες που κολλάνε επίτηδες AIDS!
"Οι άνθρωποι στην Ελλάδα δεν κάνουν ένεση στον εαυτό τους, για να πάρουν το επίδομα" λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), σε σχετικό ‘tweet’ του, σπεύδοντας να χαρακτηρίσει εσφαλμένα όσα κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.
Στο λογαριασμό του στο Twitter, ο ΠΟΥ κάνει λόγο για τυπογραφικό λάθος στην έκθεσή του για την Ευρώπη και αναφέρει ότι θα υπάρξει πλήρης ανακοίνωση για το θέμα, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.


…………………………

Οι Έλληνες, οι γνωστοί και χειρότεροι κομπιναδόροι της υφηλίου αυτοκτονούν για να πάρουν 700 (ολόκληρα παρακαλώ!) ευρώ το μήνα επίδομα. Τους επόμενους μήνες που τους απομένουν από την …αυτομόλυνση, μπορούν να χαρούν ανέμελοι όση  ζωή τούς απέμεινε απολαμβάνοντας το αμύθητο ποσό των 700 ευρώ, κάνοντας σχέδια για το τέλος που έρχεται. Αλληλούια.






(Μεταξύ των δύο τελευταίων δυσκολεύτηκα να διαλέξω την πλέον γελοία. Με μικρή διαφορά κέρδισε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μαλακίας που αναδημοσιεύει ότι να ’ναι)


12 σχόλια:

  1. Με τι να γελάσω και με τι να κλάψω;
    Να μείνω στη δύο που με καίει;
    Τα αυτόματα πωλητήρια δέχονται πιστωτικές :-Ρ
    Καλησπέρα Πέτρο μου!
    Κέντησες για άλλη μία φορά με τους σχολιασμούς σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Αριστέα,
      να μείνω στην ερώτηση που με καίει;; έχεις πιστωτική;;....!!

      @ Ακυβέρνητε τύπε
      ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ και μπορώ να αντέχω μέσω του χιούμορ σου το παράλογο γύρω μου. Παράλογοοοοο! Να, βλέπεις; Δεν απαντάει! Άρα λογικό!...... Φιλάκι λέμε χχχχ

      Διαγραφή
    2. Πλάκα κάνεις μανούλα μου;
      Ρωτάω όμως αν είναι να βγάλω. Να εξυπηρετούμαι άμεσα! :)))
      Τι λέω η χριστιανή... Το έχασα απόψε αγάπη μου το μυαλό! (Ναι, είχα λίγο!)
      Από το πρωί η μέρα ήταν τρελή !

      Διαγραφή
    3. Έλειψα λίγες μέρες (το κερατό μου για browser…) και έγινε το έλα να δεις. Δεν φτάνει δηλαδή που τα λένε όλη την ώρα σε μπλογκ, μέιλ και τηλέφωνα, άρχισαν το πίτσι-πίτσι και αλλού. Εν …συντωνυμία:

      @Αριστέα
      Το μηχάνημα δέχεται πληρωμή και σε 6 άτοκες δόσεις. Σε αυτή την περίπτωση το προϊόν διατίθεται …σε δόσεις.

      @ Τρελοκομείο
      Με αυτό το μπλογκ δεν ξέρεις από πού θα σου ‘ρθει. Κάτι σαν το μαγαζάκι του τρόμου. Λύπη και γέλιο κάνουν συνέχεια τραμπάλα.
      (Κάτι σου έγραψα για χθες)

      Διαγραφή
  2. Σωστά δυσκολεύτηκες για να ξεχωρίσεις απ' τις δύο τελευταίες. Όχι την πιο γελοία, μα την πιο τραγική. Εύχομαι ολόψυχα όλοι όσοι ευθύνονται για τον Μεσαίωνα που ζούμε, να τους ξεβράσει το κύμα στα βάθη της Τουρκίας και να μείνουν στα αζήτητα! Ούτε το χώμα μας να μη βρωμίζουν! Ούτε αυτό!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν βέβαιος πως θα συμφωνούσαμε (και) σε αυτό.
      Είναι οι φορές που το γελοίο δεν βγάζει γέλιο.

      Διαγραφή
  3. Είναι πολύ μπροστά οι Ιταλοί λέμε!Πέθανα και αναστήθηκα Πετράν με τον σχολιασμό σου!Είσαι τόσο απολαυστικός,που θα πέσω στο κρεβάτι με χαμόγελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω πάντως να το αντιγράφουμε και εδώ. Με τόσους φόρους ένα “βοήθημα” μας χρειάζεται γιατί κάνει τα πράγματα πιο …εύκολα.
      Ευχαριστώ για το χαμόγελο.

      Διαγραφή
  4. Είμαστε πολύ μπροστά οι Ελληνες στις μαλακίες όμως δεν υπάρχουμε!
    Εχουμε καταντήσει όταν διαβάζουμε μια είδηση να ξέρουμε ότι πρόκειται για ελληνική μαλακία!
    Συγχαρητήρια!!

    Υ.Γ. Δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με αυτά που έγραψες Πέτρο!
    Κάτι σε υστερικό κλαυσίγελο μου βγήκε και ένα τραγουδάκι που λέει "αμα τα πάρω θα πάρω φόρα, θα σας μουρλάνω στις κλωτσιές στην ανηφόρα!"
    Που είσαι βρε Ελληνα που κοιμάσαι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο μπροστά είναι οι πολιτικοί μας Έλενα. Στις επόμενες “Γελοίες Ειδήσεις” θα δεις κάτι ακόμη καλύτερο!
      (παρακαλείσαι μόνο να μη φωνάζεις και ξυπνήσεις κανέναν)

      Διαγραφή
  5. Γιατί απορείς, Πέτρο μου; Η εργασία είναι εμπόρευμα που υπόκειται στους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης και ως εμπόρευμα πρέπει να εκτίθεται για να μην απομείνει στοκ και στα αζήτητα. Αυτό το ξέρουν καλά οι ιερόδουλες από αρχαιοτάτων χρόνων. Τι ψάχνεις τώρα εσύ; υπεραξία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως περνούν απ’ το σπίτι κάτι παράξενοι και σου λένε “Βοηθήστε με, είμαι εγώ που με έδειξε ο Άλφα”; Ε, αυτό αλλάζει σε “είμαι αυτός στη βιτρίνα στο ρουχάδικο της Αιόλου με το καρό σακάκι, δίπλα από την κούκλα με το κοτλέ παντελόνι και το καφέ κασκόλ. Τώρα με θυμάστε;”
      Βρε σαν ποιον μοιάζει…;

      Διαγραφή