Σελίδες

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 18


Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 1-11 Οκτωβρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – οι πύλες για την …τουαλέτα
Άνοιξε τις πύλες της η Παγκόσμια Διάσκεψη ...Τουαλέτας
Η έλλειψη δημοσίων αποχωρητηρίων και η αφόδευση σε δημόσιους χώρους είναι δύο από τα ζητήματα που ετέθησαν επί τάπητος κατά την έναρξη της Παγκόσμιας Διάσκεψης Τουαλέτας που διεξήχθη στην Ινδονησία.
Στην Ινδονησία, 63 εκατομμύρια άνθρωποι αφοδεύουν δημοσίως στο ύπαιθρο επειδή δεν έχουν πρόσβαση σε τουαλέτες, δήλωσε η Νάνινγκ Αντιουόζο, πρόεδρος της Ινδονησιακής Ένωσης Τουαλέτας.
Κατά την τριήμερη διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Σόλο, οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο πώς καθαρίζουμε, επιδιορθώνουμε και συντηρούμε τις τουαλέτες καθώς και στον σχεδιασμό των δημοσίων αποχωρητηρίων.
…………………………

Τώρα που μάθαμε ότι υπάρχει ‘Ένωση Τουαλέτας’ με Πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο, θα κοιτάξουμε να βολέψουμε και εδώ όσους μετά τον ανασχηματισμό ξέμειναν:
Πρόεδρος: Μ. Βορίδης. Μια ζωή κολυμπώντας στα σκ@τά απέκτησε την ειδικότητα.
Αντιπρόεδρος επί του χεσίμ@τος: Α. Ντινόπουλος. Τον έχουμε τόσο πολύ χ*σμένο που κέρδισε τη θέση με το σπ… το χαρτί υγείας του.
Μέλη: Βούλτεψη, Ντόλιος, Γιακουμάτος. Όλοι βουλευτές του κ^λου!

 

Είδηση Νο 9 – το παιδί μίλησε
Καραμανλής: ‘Όχι’ στις απολύσεις 35.000 συμβασιούχων με το ΠΔ Παυλόπουλου.
Φρένο στις απολύσεις στις οποίες θέλει να προχωρήσει η κυβέρνηση με επίκεντρο τους περίπου 35.000 συμβασιούχους που μονιμοποιήθηκαν με το περίφημο Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου, βάζει ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το μήνυμα αυτό έχει σταλεί προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης από στελέχη της λεγόμενης «καραμανλικής» πτέρυγας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός μέσω των ανθρώπων που συνομιλεί, επιθυμώντας να εκφράσει το ανθρώπινο  ή λαϊκό πρόσωπο της ΝΔ, μεταφέρει την αντίθεσή του στις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων στο βωμό της τρόικας.
…………………………

Ρε! θα σοβαρευτείτε καμιά φορά; Ψάξτε επιτέλους να βρείτε τους αναρχοάπλυτους αριστερούς που μπήκαν με πτυχίο και ΑΣΕΠ. Δεν είναι δυνατόν να απολύετε ψηφοφόρους μας και μετά να αναρωτιέστε για τα χαμηλά ποσοστά της ΝΔ!
Ακούς εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται πρώτος στα σωματεία.
Μεταρρύθμιση ΤΩΡΑ!!!
(φήμες αναφέρουν πως ο Καραμανλής τα είπε στην πιο πάνω διάσκεψη)



Είδηση Νο 8 – τζάμπα πράμα
Η κυβέρνηση χαρίζει με νόμο τις τηλεοπτικές άδειες σε 9 τηλεοπτικούς σταθμούς
Με ένα άρθρο εφτά λέξεων σε πολυνομοσχέδιο - σκούπα του υπουργείου Υγείας (!) η κυβέρνηση χάρισε στους σημερινούς καναλάρχες και τις άδειες ψηφιακής μετάδοσης τηλεοπτικού προγράμματος, θεωρώντας τους, έτσι, νομίμως λειτουργούντες και στη νέα εποχή. Όσοι εξέπεμπαν μέχρι τον περασμένο Αύγουστο ημιπαράνομα και με διαρκείς χαριστικές παρατάσεις, μπορούν πια, ανέξοδα, να περάσουν στην ψηφιακή εποχή μόνο με τις προσωρινές άδειες που κατείχαν τα τελευταία χρόνια.
Πρόκειται για τους σταθμούς που εκπέμπουν πανελλαδικά (MEGA, ΑΝΤ1, STAR, ALPHA, SKAI, TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΡΤ, Ε) αλλά και όσους είναι τοπικής ή περιφερειακής εμβέλειας. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Πως οι τηλεοπτικοί σταθμοί που εκπέμπουν επί 23 χρόνια με προσωρινές άδειες, μπορούν να υπογράψουν νόμιμη σύμβαση με τους παρόχους δικτύου που θα πάρουν τις ψηφιακές συχνότητες, ώστε να περάσουν, σύμφωνα με τις επιταγές της Ε.Ε, στην ψηφιακή εποχή, χωρίς κανένα κόστος.
Η συγκεκριμένη διάταξη ουσιαστικά «νομιμοποιεί» τα ιδιωτικά κανάλια και καταργεί τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών στην Ελλάδα. Αυτή η διάταξη εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης των μνημονιακών υποχρεώσεων της χώρας αναφορικά με την απελευθέρωση του ψηφιακού μερίσματος.
Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση ξεπερνά και το μείζον ζήτημα που είχε προκύψει, λόγω των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με τις οποίες η συνεχής παράταση της προσωρινής νομιμότητας τα τελευταία 8 χρόνια ήταν πλέον αντισυνταγματική.
…………………………

Βρισκόμαστε στη χώρα όπου το Σύνταγμά της καθώς και οι αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χρησιμοποιούνται από τους συντάκτες των μνημονίων για να σκουπίζουν τους κώλους τους!
Κι αυτό επειδή Αλαφούζοι, Μπομπολαίοι, Βαρδινογιάννηδες, Ψυχάρηδες και λοιπά φτωχαδάκια, που κονόμησαν δισεκατομμύρια τόσα χρόνια, δεν έχουν φράγκα να πληρώσουν τις άδειες!
Άντε τώρα να αρχίζω να υποψιάζομαι γιατί έκλεισαν τον μοναδικό τηλεοπτικό φορέα που διέθετε άδεια.
Κι αυτά τα σύννεφα ρε παιδί μου… Μα να μην κρατάνε τίποτα πια!
Γεια σου ρε μπουμπούκε με τα ωραία σου! Για τις στιγμές γέλιου που μας χαρίζεις σου αφιερώνω την αποκάτω…



Είδηση Νο 7 – να φύγετε … να πάτε αλλού  
"Μην αυνανίζεστε στις τουαλέτες"

Το κείμενο της φωτογραφίας αποτελεί την προειδοποίηση - απαγόρευση από την ηγεσία του αμερικανικού πεζικού προς τους πεζοναύτες που υπηρετούν στο Αφγανιστάν και πιο συγκεκριμένα εκείνους που εδρεύουν στο στρατόπεδο Leatherneck στην επαρχία Helmand. Η προειδοποίηση έχει αναρτηθεί στο εσωτερικό των τουαλετών:



“ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ τους ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ”

“Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τις δημόσιες τουαλέτες ως εγκαταστάσεις αυνανισμού. Έχουν υπάρξει πολυάριθμες αναφορές για ασθένειες οφειλόμενες σε εκκρίσεις σωματικών υγρών.

Οποιοσδήποτε - άνδρας ή γυναίκα - συλληφθεί να αυνανίζεται εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με πειθαρχικά μέτρα, σύμφωνα με το άρθρο 92”

H ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ
…………………………

Τα όπλα δεν τα πήρατε για πλάκα! Μπορείτε κάλλιστα να αυνανίζεστε πάνω σε Αφγανούς με αληθινά πυρά, ώστε να μη πηγαίνει χαμένη τόση …ενέργεια! Μη ξεχνάτε ό,τι εδώ και πολλές δεκαετίες το μεγάλο μας έθνος έχει αποδείξει πόσο μαλάκας μπορείς να καταντήσεις με το όπλο στο χέρι!
Πάρτε παράδειγμα τον από κάτω…
  


Είδηση Νο 6 – άντρες έτοιμοι για όπλα
Μιχάλης Αρβανίτης: “Γυρίζω σπίτι και χαϊδεύω τα όπλα μου”
“Ο δολοφόνος του Φύσσα ήταν κομμουνιστής που διείσδυσε στις τάξεις της ΧΑ με σκοπό να διαπράξει το φόνο και να συλληφθεί” υποστηρίζει ο βουλευτής της ΧΑ, Μιχάλης Αρβανίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε το Nouvel Observateur.
Στη συνέντευξη του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υπερασπίζεται την οπλοκατοχή. “Κι εγώ έχω ένα συλλεκτικό Winchester, το όπλο των καουμπόηδων. Μου αρέσει τόσο πολύ ώστε την ημέρα που το αγόρασα έδιωξα τη γυναίκα μου από το κρεβάτι για να κοιμηθώ μαζί του”.
Σε μια προσπάθεια να πείσει πως πρόκειται για απολύτως φυσιολογική τάση, ο Μιχάλης Αρβανίτης επικαλείται την “αδυναμία όλων των περήφανων Ελλήνων για τα τουφέκια”! “Εγώ προσωπικά, όταν επιστρέφω στο σπίτι μου, τα χαϊδεύω, τα αγαπώ. Ποιος άνδρας που έχει υπηρετήσει στον ελληνικό Στρατό δεν αγαπά τα όπλα!”.
…………………………

Το τρίβω, το γλύφω, κάνουμε έρωτα (διαθέτω μικρό καβλιτζέκι που χωράει), ενώ εδώ και καιρό του μαθαίνω να μαγειρεύει και να μου πλένει τα σώβρακα. 
Καρπός αυτού του έρωτά ήταν ο γιός μας, που του δώσαμε το όνομα του πεθερού μου: βλήμα.



Είδηση Νο 5 – Hotzas slim
Χότζας προς γυναίκες: Να τρώτε ξύλο για να μην έχετε κυτταρίτιδα!
Στο κήρυγμά του ένας Χότζας του θρησκευτικού τάγματος Χαζρετουλάχ,  απευθυνόμενος σε γυναίκες τους εξηγεί γιατί είναι καλό να τρώνε ξύλο από τους άνδρες τους. Σύμφωνα με τον εν λόγω Χότζα, τέσσερεις είναι ...οι ωφέλειες του ξύλου:
1) Η γυναίκα που την δέρνουν είναι σαν να κάνει σπορ, αιματώνεται το πρόσωπο της και φαίνεται πιο όμορφη στον άντρα της
2) Το σώμα της πάντα είναι ζωντανό, γυμνασμένο και έτσι την καθιστά πάντα έτοιμη για τον άντρα της
3) Γυναίκα που την δέρνουν δεν έχει κυτταρίτιδα, και τα μαλλιά της όσο τα τραβάνε τόσο μακραίνουν
4) Η γυναίκα που την δέρνουν παραμένει πιστή στον άντρα της. Η γυναίκα που δεν την δέρνουν στρέφει τα μάτια της και σε άλλους άντρες, ο παράδεισος για τις γυναίκες που τις δέρνουν είναι έτοιμος.
…………………………

Οδηγίες προς τους …“άντρες”:
1) Η γυναίκα που τρώει το περισσότερο ξύλο αναμένεται να κερδίσει και το πρωτάθλημα. 
2) Για να την διατηρείτε ζωντανή πρέπει να την βαράτε συνέχεια. Όταν μετά από κάποια χρόνια την βαρεθείτε, σταματήστε το ξύλο και θα πεθάνει μόνη της. Τέλος, μη ξεχνάτε πως χτυπώντας τη γυναίκα σας γλιτώνετε τα λεφτά για γυμναστήρια και μπουρδέλα
3) Για ένα νεανικό και σφριγηλό σώμα σπάστε της το κεφάλι. Για ακόμη θεαματικότερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε βαριοπούλες, ρόπαλα, σιδερογροθιές. Μη το παρακάνετε στο τράβηγμα των μαλλιών γιατί μακραίνουν και θα ξοδεύει περισσότερο σαμπουάν
4) Το όνειρο της γυναίκας από τη στιγμή που θα γεννηθεί είναι να βρει εκείνον που θα την σαπίσει στο ξύλο για να πάει στον παράδεισο. Όσο περισσότερο την χτυπήστε, τόσο περισσότερο θα σας είναι πιστή.
Όποιος το καταφέρει θα πάρει δώρο ένα σκυλόσπιτο και μια casual αλυσίδα για να την δένει.

(Στο ίδιο μήκος κύματος και η επόμενη αθλιότητα!)



Είδηση Νο 4 – τρεχάτε ανώμαλοι
Ιράν: Οι πατεράδες θα μπορούν να παντρεύονται τις υιοθετημένες κόρες τους!
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Guardian", η ισλαμική Δημοκρατία ψήφισε νόμο ο οποίος επιτρέπει στους άντρες να παντρεύονται τις υιοθετημένες κόρες τους όταν αυτές φθάσουν σε ηλικία 13 ετών, εάν το δικαστήριο κρίνει ότι ο γάμος είναι προς όφελος του παιδιού.
Στο Ιράν, τα κορίτσια από την ηλικία των 13 ετών μπορούν να παντρευτούν, ωστόσο, σύμφωνα με ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο νέος νόμος του Ροχανί υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Όπως εξηγεί ο Σάντι Σαντρ, δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων της οργάνωσης «Δικαιοσύνη για το Ιράν», με έδρα το Λονδίνο, ο νόμος αυτός ουσιαστικά νομιμοποιεί την παιδοφιλία.
“Με το νόμο αυτό, μπορεί κανείς να είναι παιδόφιλος και να δρα ανεξέλεγκτα παριστάνοντας κάποιον που θέλει να υιοθετήσει παιδιά”, υποστηρίζει ο Σαντρ.
…………………………

Εάν το δικαστήριο κρίνει…!!!
Ότι δηλαδή ένας δικαστής γνωρίζει σε ποιες περιπτώσεις το παιδί ωφελείται (ε;) και σε ποιες περιπτώσεις βλάπτεται από το γάμο με τον πατέρα του! Και στην περίπτωση που ο δικαστής κρίνει αρνητικά, αυτό το παιδί δεν θα πεταχτεί στο δρόμο από τα 13 του, βορά των άλλων αρπακτικών;
Να χαρώ εγώ μια …“δημοκρατία” και μια θρησκεία που κάτω από τις μπούρκες και τις πολύωρες γονυκλισίες στα ταπετάκια, κρύβει δεκάδες διαστροφές και χιλιάδες ψυχανώμαλους.
Όπως αυτό το κάθαρμα.



Είδηση Νο 3 – ανισόρροποι
Κασιδιάρης: Τους γκρέμισε η δύναμη του μυαλού μου
Σε διαδικτυακή εκπομπή του κόμματος εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης και αρνήθηκε ότι έριξε κάτω τον εικονολήπτη που βρέθηκε στο δρόμο του κατά την έξοδό του από το χώρο των δικαστηρίων, λέγοντας ότι “είτε με τη δύναμη του μυαλού μου, είτε με τα ηχητικά κύματα, αυτός σωριάστηκε κάτω. Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε καμία επαφή μαζί μου. Έπεσε μόνος του”.
…………………………

Φανάρια αναβόσβηναν τρελά, κινητά κόλλησαν, αεροπλάνα άρχισαν να πέφτουν, υποβρύχια έπεσαν σε ξέρα (π.χ. εδώ), δορυφόροι βγήκαν εκτός πορείας, βραχυκύκλωσε το NORAD, ενώ το HAARP τέθηκε οριστικά εκτός λειτουργίας. Και όλα αυτά λόγω Κασιδιάρη.
Μεγάλο κρίμα!
Τόσα δισεκατομμύρια δαπάνησε η ανθρωπότητα και να πάνε χαμένα από τη δύναμη του κασιδιαρομυαλού!
Εμένα ποιος θα με αποζημιώσει για τον αποκωδικοποιητή που μου βγήκε άχρηστος;;;



Είδηση Νο 2 – πλύσου κι έρχομαι
Πλυθείτε, έρχεται ανάπτυξη!

Νουθεσίες προς τους …ιθαγενείς του δήμου Οινουσσών, για την άφιξη κρουαζιερόπλοιου: 
“Στις 8/10/2013 και από τις 14.00 έως τις 23.00 το κρουαζιερόπλοιο EUROPA 2 της γερμανικής εταιρείας HAPAG LLOYD θα πιάσει στην Εγνούσσα. Για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού μας έχουμε τέτοιαν επίσκεψη. Από πλευράς της εταιρείας, αυτή είναι μια δοκιμαστική επίσκεψη. Αν οι επισκέπτες μείνουν ευχαριστημένοι, θα ακολουθήσουν κι άλλες. Αν όχι, δεν θα μπει στο πρόγραμμά της και δεν πρόκειται να επαναληφθεί και ο τόπος θα ζημειώσει.
“Το βιος μας το κερδίζουμε μόνοι μας. Η ανάπτυξη δημιουργείται, δεν έρχεται από μόνη της”.
Για αυτό καλούμαστε όλοι μαζί να συμμετέχουμε με αλληλεγγύη και μεράκι για το αγαπημένο μας νησί. Πρέπει να φροντίσουμε:
Εμφάνισις προσώπων και υπηρεσιών: Επιμελημένη (ξυρισμένοι, καθαροί και ευπρεπώς ενδεδυμένοι). Χαμόγελο! Καλημέρα! Φιλοξενία! Εξυπηρέτησις! Προθυμία! Ζεστασιά!”
“Όχι «νεκρόπολις». Όχι «νεκροταφείο». Όχι «ερημούπολις».”
…………………………

Οι άντρες: να πλυθούν, να ξυριστούν και να χτενιστούν (η χωρίστρα αριστερά με μπόλικο μπριγιόλ). Να τρέξουν στο λιμάνι με ανοιχτό πουκάμισο δεμένο σφιχτά στη μέση, φρεσκοπλυμένο τζιν με μεγάλες τρύπες για να μας λυπούνται και να πετάνε κέρματα στα κουτάκια, να πιάσουν όλοι και να τραβάνε από ένα δίχτυ τραγουδώντας “Στον ήλιο του μεσημεριού”, την ώρα που κοπελιές θα τρέχουν ανεμίζοντας πολύχρωμες κορδέλες.

Οι γυναίκες: να πλύνουν πολλές φορές το στόμα τους, τις μασχάλες, το στήθος καλά-καλά, να σπάσουν τα σπυράκια, να κάνουν αποτρίχωση και μπιντέ με μπόλικο αφρό. (Περάστε από το Δημαρχείο, διανέμεται δωρεάν σαπούνι) 
Να φορέσουν αέρινες αρχαιοελληνικές ενδυμασίες με χιτώνες που θα αφήνουν ακάλυπτα τα επίμαχα σημεία. Δεν επιτρέπονται τα εσώρουχα που θα καθυστερήσουν τους λατρεμένους μας τουρίστες.

Τα παιδιά: Παλιά ρούχα, τρύπια παπούτσια, με άπλυτο κεφάλι και βρώμικο δακρυσμένο πρόσωπο (στο Δημαρχείο μοιράζουμε δάκρυα και λάσπη). Από ένα κασελάκι-Καΐλας έκαστο, ή νταβάδες με κουλούρια και σάμαλι. Σε ένα υπερτυχερό θα κληρωθεί ο νταβάς με τα τσολιαδάκια.

Οι γριές στα σπίτια τους να υφαίνουν και οι γέροι στα καφενεία για καφέ και μπεγλέρι. Προσοχή: Όταν δουν τους τουρίστες μας θα σηκώνονται και με τεμενάδες θα παραχωρούν τις θέσεις τους.

Σκυλιά-γατιά μαζέψτε τα. Με τους γερμανούς ποτέ δεν ξέρεις.
  


Είδηση Νο 1 – στον δικό μου κόσμο καλά είναι!
Ο Γ. Στουρνάρας χαρακτήρισε "αστεία" περίπτωση έκτρωσης!
Ο Υπουργός Οικονομίας Γ. Στουρνάρας βρέθηκε στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου “Στον Ενικό” και απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε ένα ζευγάρι το οποίο προχώρησε σε έκτρωση (στο πρώτο τους παιδί), επειδή και οι δύο έμειναν άνεργοι μέσα σε μία νύχτα όταν μπήκε λουκέτο στην επιχείρηση που εργαζόντουσαν στον Πειραιά, είπε:  "Την ιστορία αυτή τη θεωρώ αστεία. Δεν πιστεύω πως είναι αληθινή. Αυτός ο κύριος είναι άξιος της τύχης του".(βίντεο
…………………………

Υπάρχουν γελοιότητες που δεν μπορώ να σχολιάσω.



28 σχόλια:

  1. γελοιότητες για γέλια και για κλάματα
    γελοιότητες επικίνδυνες λόγω αθλιότητας....

    οι σχολιασμοί σου απολαυστικοί!
    καλό βράδυ να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για γέλια και για κλάματα, ακριβώς.
      Η ζωή, δυστυχώς, έχει απ’ όλα.

      Διαγραφή
  2. Φίλε Πέτρο, αυτή τη φορά οι γελοίες ειδήσεις δεν μου έφεραν γέλιο.
    Βγαίνω από το διαδίκτυο, με το στομάχι ανακατωμένο, και πάω ν'αγκαλιάσω την κορούλα μου, τρέμοντας για το μέλλον της και γεμάτη αγανάκτηση, πόνο και ενοχές, στην σκέψη των εκατομμυρίων κοριτσιών και αγοριών που βιώνουν αυτή τη στιγμή την κόλαση στη γη...
    Είναι όλα τους παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ γέλασα, άλλωστε δεν είναι εκεί η ουσία.
      Όταν το γέλιο με το γελοίο εναλλάσσονται, πάντοτε μένει μια πίκρα στο στόμα.
      Γιατί το κακό έχει μεγαλύτερη δύναμη!

      Διαγραφή
  3. Ωραίες είναι Πέτρο, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου έχω πει εδώ και καιρό, στην είσοδο να μοιράζεις σακουλάκια του εμετού...... Ξερνάω σήμερα, σόρρυ κιόλας, με όλα ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που βρήκες κι έγραψες μαζεμένα! Είναι πολύ μεγάλα καθάρματα και δεν μου βγάζουν ίχνος γέλιου! Θέλω να τους δω κρεμασμένους σ΄ένα δέντρο, γίνεται;; Αλλά, να πεθαίνουν αργά και βασανιστικά, έτσι όπως πεθαίνει κι ο μαλάκας ο λαός που τους κρατάει τα μπόσικα! (εμ, Παρασκευή, τι περίμενες κι εσύ;; κι έρχομαι κι από τη δουλειά -ακόμα....- οπότε καταλαβαίνεις...). Προσπαθώντας να καταλήξω στο ποιος είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης, ψηφίζω στουρνάρι δαγκωτό........ Τη σακούλα γρήγορα!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μου υποσχεθείς πως θα ρίξεις τον εμετό στα μούτρα όλων αυτών των μαλάκηδων, σου υπόσχομαι να φέρω σακούλες σκουπιδιών.
      Ο στούρνος στην εκπομπή είπε κι άλλα. Αν αντέχεις να τη δεις θα καταλάβεις πως ό,τι και να λέει πια αποτελεί αιτία για ανάρτηση.
      Να σου πως και κάτι; Η συντριπτική πλειοψηφία νομίζει πως αυτά τα καθάρματα μας δουλεύουν. Πως μας γεμίζουν φούμαρα για να παίρνουν συνεχώς παράταση χρόνου.
      Εγώ δεν πιστεύω πως είναι έτσι, τουλάχιστον δεν ισχύει για όλους. Ο στούρνος πραγματικά πιστεύει ό,τι κάνει έργο που θα σώσει τη χώρα. Πραγματικά νομίζει πως εφαρμόζει το μοναδικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.
      Δεν είναι ψεύτης, είναι τραγικά ηλίθιος και συνάμα σαλταρισμένος. Ένας βουτυρομπεμπές που τον έφτιαξε το σύστημα από τα μικρά του χρόνια για να απογαμήσει ό,τι άφησαν οι προκάτοχοί του.
      Δεν είναι ούτε ανόητος, ούτε ψεύτης. Ψυχασθενής είναι. Γιατί έχει πει το ποίημα τόσες πολλές φορές μπροστά στον καθρέφτη, που τελικά το πίστεψε!

      Διαγραφή
    2. "Αγγλοσαξονική" (δικός του ο χαρακτηρισμός) μαλακισμένη προσωπικότητα... Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι όλοι τους και παράφρονες και καθίκια -ο Παπαδόπουλος ας πούμε, συνδύαζε άνετα και τα δυο αυτά "προνόμια"- και ποντάρουν τόοοοοοοσο πολύ στην "φυτοποίηση" αυτού του λαού, που μάλλον μας γνωρίζουν άριστα! (πω πω! μας βλέπω σε κάνα τμήμα κάνα βράδυ, με τόσο μπινελίκι που τους ρίχνουμε, και δεν θα γνωριζόμαστε κιόλας, να λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα μέσα στη μπουζού!! αχαχα!)

      Διαγραφή
    3. Σ’ αυτή την κυβέρνηση και σ’ αυτά τα κόμματα υπάρχουν ηλίθιοι και πανηλίθιοι. Και από κάτω ένας μαλάκας λαός που νομίζει πως είναι υποχρεωμένος να διαλέξει μόνο από εκεί!

      Για να με γνωρίσεις θα φοράω κελεμπία, θα παίζω σαξόφωνο και θα κλωτσάω μια μπάλα του μπάσκετ.

      Διαγραφή
  5. Πικρό το γέλιο από τις γελοιότητες που κυκλοφορούν!
    Ευτυχώς η υπερπαραγωγή Νο2 έκανε το χειλάκι μου λίγο να γελάσει!
    Σχεδόν ακούω το κομμάτι (στον ήλιο του μεσημεριού)και μου έρχεται να σηκωθώ και να χορέψω!
    Καλό βράδυ! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να έχεις το νου σου. Αν το εγχείρημα επιτύχει μπορεί το κρουαζιερόπλοιο να έρθει και στα μέρη σου. Έρχεται η ανάπτυξη λέμε.

      Διαγραφή
  6. Αυτές δεν είμαι γελοίες ειδήσεις.
    Είναι αίσχος για το ανθρώπινο είδος.
    Τέτοιοι είμαστε, τέτοιες ειδήσεις βγάζουμε....
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν Φλώρα μου αυτοί ανήκουν στο ανθρώπινο είδος, μπορούμε να τους ζητήσουμε να πάμε σε άλλο;

      Διαγραφή
  7. Όταν τρως ξύλο δεν έχεις κυτταρίτιδα;
    Επιτέλους ευχάριστα νέα για αυτές που έχουν κυτταρίτιδα (όχι για μένα καλέ!χα,χα,χα).
    Έχει να πέσει ξύλο!
    Να δει η xristin την xristin να παρακαλάει την κολόνα να την πλακώσει στο ξύλο για να αποκτήσει κορμάρα ζωντανή και γυμνασμένη,και ας πεθάνει μόνη, καταφρονεμένη και με την κυτταρίτιδα ως τις μασχάλες!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιστημονικές έρευνες απέδειξαν πως:
      όταν βγουν τα δόντια γυμνάζονται καλύτερα τα ούλα
      αν αφαιρεθούν τα νύχια απαλλάσσεσαι οριστικά και από τα πετσάκια
      άμα βγάλεις το ένα μάτι αυξάνεται η όραση του άλλου
      Άσε που άμα κοπούν και τα δύο πόδια στοιχίζει λιγότερο η κάσα.

      Χωρίς πλάκα τώρα, έχει αποδειχτεί πως τα μανεκέν είναι πρώην σάκοι του μποξ, οι δε ανορεκτικές είναι όλες μαζόχες και στον ελεύθερο χρόνο τους χτυπιούνται μονάχες.

      Καλό ξύλ … ε.. βράδυ.

      Διαγραφή
  8. Περίμενα ότι θα σχολίαζες την αποστολή δέματος στον Στουρνάρα για τη φουκαριάρα τη μάνα του... Αλλά η δική σου είδηση είναι όντως για πρωτιά! Δεν το είχα ακούσει, είναι όντως κορυφαία γελοιότητα!
    Με το έξι σου γελάω ακόμα (το βλήμα χαχαχα...)
    Να'σαι καλά ρε Πέτρο και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γελοιότητα ό,τι η μάνα του και τα πεθερικά του ζουν με 500 € το μήνα είναι από την ίδια εκπομπή. Ποια μαλακία του λοιπόν να πρωτοσχολιάσεις;
      Ελπίζω μόνο να συνεχιστεί η προσπάθεια στήριξης της μάνας Στουρνάρα, γιατί αν πεθάνει απ’ την πείνα δεν θα έχει λεφτά ο γιός της να την θάψει.
      Καλό Σαββατοκύριακο.

      Διαγραφή
  9. πραγματι γελοιες ειδησεις! και κυριως με αυτον που χαιδευει τα οπλα! χαχαχα

    ελεος δηλαδη!

    καλημερα! καλο σκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ένας ηλίθιος μαθαίνει πως κάποιος χαϊδεύει τα όπλα του και κοιμάται μαζί τους, το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο νου είναι να τον στείλει στο Κοινοβούλιο να τον εκπροσωπήσει.
      Πως αλλιώς θα αποδείξει τι διαμετρήματος βλήμα είναι;

      Καλό Σαββατοκύριακο επίσης.

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα Πέτρο! Και μόνο για το κουράγιο που έχεις να συλλέξεις και να σχολιάσεις όλες αυτές τις αηδιαστικές και σιχαμένες περιπτώσεις, αξίζεις βραβείο! Ευτυχώς που υπάρχουν και τα από κάτω σχόλια για παρηγοριά. Ευτυχώς που δεν έχουμε γίνει ακόμη όλοι κτήνη.
    (Το ούζο το ήπιες πριν ή μετά την ανάρτηση;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πιστεύεις τι μεγέθους αθλιότητες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (και στον πλανήτη). Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν αντέχεται ούτε η αναπαραγωγή τους, ούτε ο σχολιασμός. Πέφτει απίστευτο σβήσε-γράψε για να φτάσω στο επίπεδο να μην μου δημιουργούνται συνεχώς τάσεις …«εξαγωγής»!

      (Αν έπινα ούζα πριν την ανάρτηση, μάλλον θα έγραφα άλλα)

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν! Ένα σφηνάκι μετά από κάθε είδηση! Όπως ο Σταυρίδης στα Κίτρινα Γάντια! Αλλιώς δεν παλεύεται!

      Διαγραφή
    3. Μου αρέσει που για την τελευταία γουλιά γυρίζει το ένα ποτήρι μέσα στο άλλο!
      Και φυσικά εκείνο το μαντήλι που πηγαινοέρχεται και σκουπίζει...!

      Διαγραφή
  11. Ο Στουρνάρας είναι γελοίος από μόνος του...οι δηλώσεις του απλά τον ξεπερνούν!!
    Όσο για τα υπόλοιπα τι να πρωτοσχολιάσω...τη δύναμη του ανύπαρκτου μυαλού του Κασιδιάρη, τις προτροπές του Χότζα, ή την ανωμαλία των και καλά "πατεράδων"...
    Α, υπάρχει και η ανωμαλία των Χρυσαυγιτών και της κυβέρνησης και και και ...ατέλειωτος ο κατάλογος....
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει μέρα, πίστεψέ με, που να μη διαβάσω και καμιά δεκαριά γελοιότητες. Άλλες που προκαλούν αυθόρμητα τον αστείο σχολιασμό και άλλες που με κάνουν τούρμπο. Θέλω να συγχαρώ τους πρώτους και να χτυπήσω τους δεύτερους.
      Επειδή τίποτα από τα δύο δεν μπορώ να κάνω, απλά γκρινιάζω και εσείς με ανέχεστε.
      Να είσαι καλά και να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

      Διαγραφή