Σελίδες

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Γελοίες ειδήσεις 8



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 23 Απριλίου έως 16 Μαΐου  2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – δεν έχετε δει χειρότερα
Η μις Ρωσία επέστρεψε το στέμμα της λόγω... βλακείας!
Μια άτυχη στιγμή ήταν αρκετή για την πανέμορφη πρώην, πλέον, Μις Ρωσία, Ίνα Ζίρκοβα η οποία σε μια συνέντευξή της «γκρέμισε» τη θεωρία του Γαλιλαίου για την κίνηση της Γης προκαλώντας σάλο, αναγκάζοντάς την να παραιτηθεί από τον τίτλο της.
Όλα ξεκίνησαν όταν η 23χρονη Ίνα ήταν φιλοξενούμενη σε τηλεοπτική εκπομπή. Η ερώτηση που την μπέρδεψε ήταν εάν η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο ή το αντίθετο με το μοντέλο να δηλώνει αμήχανα «Ίσως ο ήλιος να γυρίζει γύρω από τη Γη ...ή ίσως το αντίθετο. Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω».

Παραείστε αυστηροί εσείς οι Ρώσοι. Να φανταστείτε πως εμείς στην Ελλάδα στέλνουμε (και ξαναστέλνουμε) στο κοινοβούλιο κάποιους που πιστεύουν σε αεροψεκασμούς και άλλους που πιστεύουν πως τα μνημόνια θα έχουν αίσια κατάληξη.
(κάτι μου λέει πως αυτοί που πιστεύουν στα μνημόνια είναι οι ψεκασμένοι)


Είδηση Νο 9 – για λόγους υγείας
Οι εξωσυζυγικές σχέσεις ...αδυνατίζουν!
Η απιστία αναδεικνύεται σε ένα αποτελεσματικό τρόπο απώλειας βάρους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρετανικής έρευνας.
Τρία κιλά κατά μέσο όρο χάνουν οι άνδρες που έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ οι άπιστες γυναίκες χάνουν κατά μέσο όρο 4,5 κιλά. Στην έρευνα παρατηρήθηκε ότι το 50% των ανδρών και το 62% των γυναικών είπαν ότι είχαν αδυνατίσει, ενώ είχαν μια παράλληλη σχέση.
Ορισμένοι από τους λόγους που επισημαίνουν είναι το στρες της διατήρησης μιας εξωσυζυγικής σχέσης, το οποίο οδηγεί σε αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού και ως εκ τούτου και των καύσεων.

Ρε γυναίκα, μη βαράς!
Εγώ κάτι χθεσινοβραδινά κοκορέτσια πήγα να αφήσω!
Αλήθεια … τώρα που σε κοιτάζω … αδυνάτισες;



Είδηση Νο 8 – κι αν σου κάτσει…;
Έκανε κλήρωση για να πληρώσει μισθούς
Ελλείψει χρημάτων διευθύντρια σχολείου έκανε… κλήρωση, για να δει ποιους καθηγητές θα πληρώσει αυτό το μήνα! Η διευθύντρια σχολείου στην Αβιλιάνα της Ιταλίας αποφάσισε να διεξάγει κλήρωση, καθώς τα χρήματα που είχε στη διάθεσή της δεν επαρκούσαν για να πληρωθούν όλοι οι αναπληρωτές.
«Με δεδομένα τα κονδύλια που διέθετε το υπουργείο, δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε όλους τους προσωρινούς αναπληρωτές αυτό το μήνα. Αποφασίσαμε να γίνει κλήρωση και να πληρωθούν οι... τυχεροί».
Η κλήρωση δεν αποτελεί πρωτοτυπία, καθώς έχει επαναληφθεί σε σχολείο στην Τοσκάνη.

Μετά από αυτά, η εφορία, η τράπεζα, η ΔΕΗ και ο μπακάλης πληρώνονται κατόπιν κλήρωσης.
Και να φανταστείς ότι εδώ ακόμη κάνουμε κλήρωση για τους αριθμούς του ΛΟΤΤΟ.
Που ‘σαι στούρνο να παίρνεις ιδέες!



Είδηση Νο 7 – δια πάσαν …
Κ. Τζαβάρας: «Είμαι ένας απλός βουλευτής Ηλείας που ο πρωθυπουργός του ανέθεσε τον Πολιτισμό»
Στριμωγμένος από τα πυρά των Γιώργου Βέλτσου, Δημήτρη Παπαϊωάννου και Μιχαήλ Μαρμαρινού για τις απίστευτες καθυστερήσεις στη στελέχωση κομβικών πολιτιστικών οργανισμών, όπως το Φεστιβάλ Αθηνών αλλά και το Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου, βρέθηκε ο Κώστας Τζαβάρας στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Ο συνήθως λαλίστατος, ρήτωρ αναπληρωτής υπουργός φανερά εκνευρισμένος είπε τότε το απίστευτο…
Αφού παραδέχθηκε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις και πως η κριτική και τα σχόλια είναι αποδεκτά πρόσθεσε: «Δεν είμαι εδώ για να θεραπεύω πάσα νόσο. Είμαι ένας απλός βουλευτής Ηλείας που ο πρωθυπουργός του ανέθεσε το χαρτοφυλάκιο του Πολιτισμού…» Στο σημείο αυτό έκανε παύση για να προσθέσει υπομειδιώντας: «Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει πια Υπουργείο για τον Πολιτισμό. Είμαι λοιπόν ο προϊστάμενος της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού. Δυστυχώς.» είπε και έκλεισε εκνευρισμένος το μικρόφωνο. Ήταν η στιγμή που δυνάμωσε το σούσουρο κάτω από την αίθουσα μαζί με σχόλια όπως «δεν είναι για πάσα νόσο ναι, μήπως για πάσα μ….;».  

Πρώτος διδάξας ο Καραμανλής που είχε κουραστεί να πρωθυπουργεύει.
Ακολούθως είχαμε την άλλη μουτσούνα, το λόρδο Μπάιρον Πολύδωρα, με το αμίμητο “ποινήν εκτίω, αγγαρεία κάνω”. 
Και τη σκυτάλη πήρε ο ομόσταβλος Τζαβάρας, υπουργός Πολιτισμού μιας χώρας που – κατά δήλωσή του - δεν διαθέτει υπουργείο Πολιτισμού.
Με αυτούς όμως που επέλεξε να την εκπροσωπούν απέδειξε ότι διαθέτει πολύ χιούμορ…!



Είδηση Νο 6 – κάτι καλύτερο;
Αντιδήμαρχος ζήτησε έκπτωση από οίκο ανοχής
Αίσθηση προκάλεσε η πρόταση του Αντιδημάρχου Τρικκαίων Θεόδωρου Σπανού σε οίκο ανοχής για την παροχή έκπτωσης 20% στους πελάτες.
Ο αντιδήμαρχος μαζί με εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, αστυνομικό του Α.Τ. Τρικάλων και υπάλληλο της Υγειονομικής Υπηρεσίας πραγματοποίησαν αυτοψία στον 4ο κατά σειρά οίκο ανοχής που άνοιξε στην περιοχή.
Κατά την αυτοψία, ο αντιδήμαρχος ζήτησε από την υπεύθυνη του οίκου ανοχής μια έκπτωση 20% λόγω της οικονομικής κρίσης. Μάλιστα, όρισε και τις ηλικιακές ομάδες, αποδεικνύοντας πως το θέμα είναι άκρως σοβαρό. Από την πλευρά της η υπεύθυνη του καταστήματος, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε πως θα το ερευνήσει και θα το πράξει.

Σωστός ο αντί.
Αντί να προτείνει μείωση στα δημοτικά τέλη, ή να έρθει σε επαφές με τοπικούς παράγοντες για μειώσεις στις τιμές των προϊόντων ή για δωρεάν διανομή τροφίμων, προτίμησε τις τσάρκες στα μπουρδέλα για να ‘χτυπήσει’ τις τιμές τους με …ηλικιακά κριτήρια!
Κοίτα μη ξαναπάς στο μπουρδέλο χωρίς ταυτότητα.
Θα το πληρώσεις ακριβά!



Είδηση Νο 5 – αλλού τα κακαρίσματα…
Στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για τα ...ορνιθοσκαλίσματα
Είχαμε διορία 12 χρόνια για να αλλάξουμε το σύστημα της ορνιθοτροφίας στην Ελλάδα, αλλά δεν το πράξαμε. Τώρα η Κομισιόν μας παραπέμπει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, μαζί με την γείτονα Ιταλία, γιατί δεν πληρούμε όρους «ανθρώπινης» ζωής στα πτηνοτροφεία.
Η Ευρωπαϊκή οδηγία 1999/74/ΕΚ προβλέπει ότι από 1ης Ιανουαρίου 2013 όλες οι όρνιθες ωοπαραγωγής πρέπει να διατηρούνται σε «διευθετημένους κλωβούς» με συμπληρωματικό χώρο για να φωλιάζουν, να σκαλίζουν και να κουρνιάζουν ή σε εναλλακτικά συστήματα. Συνεπώς, μπορούν να χρησιμοποιούνται κλωβοί μόνο εάν προσφέρουν σε κάθε όρνιθα τουλάχιστον 750 cm² επιφανείας δαπέδου, φωλιά, στρωμνή, κούρνιες και διατάξεις ξυσίματος των νυχιών, που να επιτρέπουν στις όρνιθες να ικανοποιούν τις βιολογικές ανάγκες τους, καθώς και τις ανάγκες συμπεριφοράς τους.

Μπορεί να μη καταφέραμε να δημιουργήσουμε …ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για τα πετεινά, κατορθώσαμε όμως να μεταβάλλουμε τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων σε ζωώδεις! Αυτό δηλαδή δεν πιάνεται;
ΥΓ: Βρίσκω την οδηγία ελλειμματική. Προτείνω τα κοτέτσια να αποκτήσουν μπιλιάρδο, καρτοτηλέφωνο, καλωδιακή, πισίνα με βατήρα, εκκλησία και γήπεδο τένις.
Να αποκλειστούν τα μπαράκια γιατί τα κοκόρια δεν θα ξυπνάνε νωρίς.



Είδηση Νο 4 – ξεπατικωσούρες
Ομιλία με …copy paste!
Όπως αναφέρει ο δικτυακός τόπος thepressproject.gr η ομιλία του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια στο John Jay College of Criminale Justice αποτελεί σε μεγάλο βαθμό συρραφή αποσπασμάτων από άρθρα της Wikipedia.
Ο υπουργός, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, μίλησε για το κράτος δικαίου, την αρχή της αναλογικότητας, τον Αριστοτέλη, τον Πλάτωνα και άλλα, αλλά μεγάλο μέρος του θεωρητικού μέρους της ομιλίας που το υπουργείο δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του, είναι προϊόν αντιγραφής, χωρίς φυσικά να αναφερθεί η πηγή του κειμένου.
Η ιστοσελίδα σημειώνει τα εξής: “η αντιγραφή αποσπασμάτων από την Wikipedia δεν απαγορεύεται αλλά η χρήση των κειμένων πρέπει να γίνεται με αναφορά πηγής. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν επικεντρώνεται ωστόσο στην λογοκλοπή υπό το πρίσμα της πνευματικής ιδιοκτησίας αλλά στην προσπάθεια παρουσίασης ιδεολογικού πλαισίου με ξένα κόλλυβα.” (αποδείξεις εδώ)

Μοναδική λύση για να βγούμε από την κρίση είναι να πουλάμε ρόμπες.
Έχουν γίνει απίστευτα πολλές.



Είδηση Νο 3 – προσόντα
Δείξε μου το στήθος σου να σου πω το IQ σου
Πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες, έδειξε ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι πιο έξυπνες από εκείνες που είναι λιγότερο προικισμένες.
Η έρευνα είχε στόχο να διαπιστώσει κατά πόσον το μέγεθος του μπούστου μιας γυναίκας επηρεάζει το διανοητικό της επίπεδο.
Στη μελέτη, συμμετείχαν 1.200 γυναίκες. Οι εθελόντριες χωρίστηκαν σε 5 ομάδες, από αυτές που φορούσαν extra small μέχρι αυτές που φορούσαν extra large. Η μελέτη αποδίδει το γεγονός ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος ήταν πιο έξυπνες στο υψηλότερο επίπεδο των γυναικείων ορμονών, που θα μπορούσε να οδηγήσει και στην καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Και περιμένατε να γίνει έρευνα; Δεν έχετε προσέξει πως στις πρωτοετείς αρχίζει και φουσκώνει, ενώ στο μεταπτυχιακό απογειώνεται;
Αυτά να τα βλέπουν οι γυναίκες που δεν αντιλαμβάνονται γιατί βολοδέρνουμε στα στριπτιτζάδικα!!!



Είδηση Νο 2 – κωλοκατάσταση
Πουλάει τα... αέρια της σε βάζο!
Μία περίεργη ιδέα είχε μία Αμερικανίδα. Αποφάσισε να συγκεντρώσει τα αέρια της σε ένα μπουκαλάκι και στη συνέχεια να τα πουλήσει. Βρήκε λοιπόν τη μέθοδο που κρατιέται η μυρωδιά φρέσκια και ζωντανή και προτείνει στον αγοραστή να κάνει ένα δώρο ή μία φάρσα σε κάποιον που αντιπαθεί ή απλά θέλει να τον κάνει να γελάσει. Όποιος αγοράσει το μπουκαλάκι με τα αέρια της θα έχει και μία φωτογραφία της, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά να ξέρει και την πηγή τους. Η πώληση έχει ξεκινήσει μέσω e-bay και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο η αρχική τιμή είναι 2,5 δολάρια.

Όποιος θέλει να γελάσει ανοίγει βαζάκια με πορδές. Παίρνοντας και τη φωτογραφία της μανταμίτσας συστήνεσαι και με το κωλαράκι της! Την πηγή του …γέλιου.

Αν μου στείλεις mail τη μέθοδο που κρατάς τα αρώματα …ζωντανά και φρέσκα (!), λέω να σου στείλω μια νταμιτζάνα με ντόπια παραδοσιακά προϊόντα.
Η “πηγή” είναι η ίδια.





Είδηση Νο 1 – ψάξε ψάξε δε θα το βρεις!
Διάταξη "αγνώστου πατρός"
Μια ολόκληρη κυβέρνηση ψάχνει τον συντάκτη της διάταξης του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τους συμβασιούχους, που προκάλεσε πολλά ρίχτερ στο εσωτερικό της.
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης δήλωσε: “Δεν γνωρίζω ποιος την συνέταξε, ούτε με πήρε κάποιος τηλέφωνο να μου το πει – και καλά θα έκανε, γιατί δεν είμαστε τσακωμένοι. Αλλά είναι κάτι που αφορά πάντες και πάσες. Και τον ιδιωτικό τομέα, δηλαδή, και τον δημόσιο.”
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι “ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε το περιεχόμενο της διάταξης του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αν. Μανιτάκη για τους συμβασιούχους. Το πρωθυπουργικό γραφείο, ο πρωθυπουργός και οι δύο αρχηγοί -για να είμαστε ακριβέστεροι- είχαν συμφωνήσει ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα το φαινόμενο των επ' αόριστον προσωρινών μέτρων αυτής της "φάμπρικας", αν θέλετε, η οποία είχε δημιουργηθεί και η οποία προκαλεί προφανείς δυσλειτουργίες. Είχαν συμφωνήσει ότι αυτό το φαινόμενο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η διατύπωση, φυσικά και δεν είχε περάσει ακόμα από το Μαξίμου”.
Αλλά και από τον κ. Μανιτάκη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η διάταξη συντάχθηκε από το υπουργείο του. Έτσι, μάλλον μιλάμε για μια διάταξη – φάντασμα!

Προσοχή-προσοχή! Έκτακτο ανακοινωθέν!!!
Άγνωστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα προσγειώνονται νύχτα στις ταράτσες των υπουργείων και ύποπτοι εξωγήινοι ξεκλειδώνουν πόρτες, χώνονται από ανοιχτούς φεγγίτες ή σέρνονται στους αεραγωγούς και εισβάλλουν στα υπουργικά γραφεία. Στη συνέχεια παραβιάζουν κλειδωμένα συρτάρια και αφού βρουν τα υπό ψήφιση νομοσχέδια προσθέτουν γραμμές και σβήνουν άλλες.
Το τρίο καρό αγνοεί τα πάντα, ενώ κάνει λόγο για ένα ακόμη δόλιο σχέδιο της αντιπολίτευσης.
Αν τους δείτε ξαφνικά μπροστά σας μη τους πλησιάσετε. Ψηφίζουν Τσίπρα.



7 σχόλια:

  1. "Η κωλοκατάσταση" σίγουρα θα μπορούσε να φιγουράρει στο νούμερο 1!!! Ε, ρε δώρα που θα κάναμε. Θα βγάζαμε πολλές..."υποχρεώσεις"!!!
    Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται σε..βαζάκι! Αχαχαχα! (το σχόλιο σου ως συνήθως, "έγραψε")!
    Α! Καλή επιτυχία από αύριο στο παιδί!
    Η απεργία ήταν ένα αστείο, γελάσαμε, τέλος.....
    Να' μαστε και λογικοί, μην είμαστε πλεονέκτες!
    Φιλί! χχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://pistos-petra.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4761.html#comment-form

      ΜΑΣ ΕΚΑΝΑ ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΥ! Για ξαναπέρνα μια βολτίτσα!
      (Προτείνω κι άλλες συνεργασίες στο μέλλον..)

      Διαγραφή
    2. Προηγήθηκε με διαφορά στήθους ή 'αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενη διάταξη' λόγω του ότι οι εγκεφαλικές πορδές του τρίο Μούτζες επηρεάζουν πολύ περισσότερους από τις πορδές της μανταμίτσας.

      Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
      Οι κυβερνώντες 'πέρασαν' στους πιο πολλούς ότι ...νοιάζονται για το μέλλον των παιδιών μας (κατά που να μουτζώσω;). Για τους έχοντες το στοιχειώδες νιονιό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πως πρόκειται για ανάλγητη χούντα που μηχανεύεται πουστιές για να περάσει τα δικά της και της τρόικας.

      Διαγραφή
    3. Στερόγραφο (που ξέχασα): Οι αθάνατοι στίχοι μου πωλούνται στο e-bay σε βαζάκια. Στο μέλλον μόνο όποιος έχει λεφτά θα τους απολαμβάνει. Να βγάλουμε και κανα ψιλό βρε αδελφέ.
      Βοηθήστε τον αόμματο...!

      Διαγραφή
  2. Στα αλήθεια δίνουν λεφτά για να πάρουν κάποιοι τέτοια μπουκάλια?
    Τι να πω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχαχα! Από όλες τις ειδήσεις κι εγώ στα μπουκαλάκια σκάλωσα! αχχαα! Και στο σχολιασμό σου! Σε όλα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή