Σελίδες

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 5



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 4 – 26 Μαρτίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – styling problems
Β. Παπαγεωργόπουλος: Είναι δυνατόν;
“Το χτύπημα μεγάλο. Απίστευτο!
Όταν μάλιστα είναι αποτέλεσμα μιας ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.
Να βάζεις το καλό σου κοστούμι και να πηγαίνεις χαμογελαστός στο δικαστήριο για να ακούσεις την «πανηγυρική σου αθώωση» και να φεύγεις με την κλούβα της Αστυνομίας για τα Διαβατά είναι πολύ βαρύ. ΑΣΗΚΩΤΟ.”

Στο Εφετείο να πας με μαγιό. Που ξέρεις…;



Είδηση Νο 9 – για λύπηση
Στουρνάρας: “Δεν περπατάω μόνος μου στο δρόμο...”
Για τις απειλές που δέχεται κατά της ζωής και για τον περίφημο φάκελο με μια σφαίρα που δέχθηκε στο γραφείο του μίλησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στην εφημερίδα Bild, λέγοντας ότι έχει αλλάξει άρδην η καθημερινότητά του.
«Δεν περπατώ μόνος στο δρόμο, δεν κάνω πλέον σπορ, δεν βγαίνω πια έξω με φίλους. Δεν έχω καθόλου χρόνο για όσα με ευχαριστούν» τόνισε χαρακτηριστικά παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι έχει διαμορφωθεί επικίνδυνο κλίμα στην Ελλάδα.
Κατά τα άλλα, στην ερώτηση για τις υπερβολικές θυσίες που καλείται να κάνει ο ελληνικός λαός και τη μεγάλη φτώχεια, ο υπουργός Οικονομικών απαντά πως «δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση», ενώ αναφέρεται σε προσπάθεια να πληρώσουν περισσότερους φόρους οι έχοντες από τους φτωχότερους.

Στη προσπάθεια βρίσκεται ο άνθρωπος ρε καρντάσια.
Αφήστε τον να κάνει σπορ και μη του στέλνετε σφαίρες. Αν πάθει τίποτα από την έλλειψη γυμναστικής αυτό το αθλητικό κορμί θα το ‘χετε τύψεις!



Είδηση Νο 8 – Ειρήνης;;;
Ρεκόρ υποψηφιοτήτων για το Νόμπελ Ειρήνης
Σε αριθμό ρεκόρ φτάνουν φέτος οι υποψήφιοι για το Νόμπελ Ειρήνης, που ανέρχονται σε 259, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Νόμπελ.
«Η λίστα περιέχει 209 πρόσωπα και 50 οργανώσεις. Κάθε χρόνο αυξάνεται ο αριθμός των υποψηφίων» τόνισε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Νόμπελ, Γκέιρ Λούντεσταντ, ανακοινώνοντας το ρεκόρ.
Μεταξύ αυτών που θα διεκδικήσουν το Νόμπελ τον Οκτώβριο στο Όσλο, συγκαταλέγεται ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής Μπιλ Κλίντον.

Ο τριετής πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία, ο διαμελισμός της χώρας σε 6 κράτη και 2 αυτόνομες επαρχίες, οι ανελέητοι βομβαρδισμοί όλων των υποδομών και οι δολοφονίες χιλιάδων αμάχων, εντάσσονται στις προϋποθέσεις για την απόκτηση του Νόμπελ Ειρήνης.
Σε καμιά δεκαετία θα βρεθεί στην ίδια θέση και ο Μπους ο νεότερος.
Κρίμα να μη ζει και ο Χίτλερ. Θα σάρωνε…!



Είδηση Νο 7 – μαθήματα δημοκρατίας
Σάλος με e-mail του Χατζησωκράτη για θέσεις προς "ημέτερους"
Ένα e-mail για προκήρυξη θέσεων διοικητών και υποδιοικητών νοσοκομείων που έφτασε σε χιλιάδες παραλήπτες, μέλη της ΔΗΜΑΡ, προκάλεσε αντιδράσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης
Πρόκειται για ενημέρωση από τον Δημήτρη Χατζησωκράτη προς μέλη του κόμματος, για την προκήρυξη θέσεων διοικητών και υποδιοικητών σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.
Με την επιστολή του αυτή, ενημερώνει πότε λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, αποστέλλει κατάλογο των νοσοκομείων όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις και καλεί τους παραλήπτες να καταθέσουν εγκαίρως τα δικαιολογητικά τους αλλά και να ενημερώσουν την ΔΗΜΑΡ για τις αιτήσεις που θα κατατεθούν.
Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αίσθηση σε αρκετούς, ότι «τακτοποιούνται» δικά τους παιδιά κατά παράβαση κάθε διαδικασίας opengov.
Το thepaper.gr επικοινώνησε με τον κ. Χατζησωκράτη ο οποίος επιβεβαίωσε το e-mail και υποστήριξε πως πρόκειται για μια απολύτως θεμιτή και δημοκρατική διαδικασία.
«Πληροφορούμε τα μέλη του κόμματος γι’ αυτή την διαδικασία, ώστε να γίνει γνωστή και στο ‘πόπολο’ και όχι μόνο σε μια κάστα καθηγητάδων» μας είπε και αναρωτήθηκε: «Υπάρχει πιο δημοκρατική λειτουργία απ’ αυτό;»

Μη λιποθυμήσεις που θα στο πω, υπάρχει πιο δημοκρατική λειτουργία: στέλνεις email ΣΕ ΟΛΟΥΣ ή αφήνεις να το κάνουν άλλοι. Η επιλεκτική επιλογή ημετέρων δεν λέγεται δημοκρατική λειτουργία, κομματική πουστιά λέγεται!
ΥΓ: Στα πλυντήρια χρησιμοποιούνται απορρυπαντικά με μπλε και πράσινους κόκκους. Οι ξεθωριασμένοι κοκκινο-φούξια-προς-το-ροζ είναι για να πασπαλίζεις παιδικές τούρτες.



Είδηση Νο 6 – Μη Κυβερνητικά Όργια
Γερμανία: Κάνουν σεξ για …περιβαλλοντικούς σκοπούς!
Με σκοπό τη διάσωση του πλανήτη, αλλά και των δασών, μη κυβερνητική οργάνωση στη Γερμανία γυρίζει ταινίες πορνό, τις οποίες για να τις δει κάποιος πρέπει να καταβάλει χρηματικό ποσό σαν δωρεά για τη συγκεκριμένη οργάνωση.
Το ποσό που θα μαζέψει η συγκεκριμένη ΜΚΟ θα διατεθεί στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διάσωση των τροπικών δασών.
«Κάντε σεξ. Σώστε τον κόσμο» είναι το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας και του ντοκιμαντέρ, το οποίο έκανε πρεμιέρα στην Αμερική, με τους πρωταγωνιστές να μιλούν για το εγχείρημά τους.
Πρόκειται για ένα χρονογράφημα, σκηνοθετημένο από τον Πολωνό σκηνοθέτη, Μίκαλ Μαρτζακ, το οποίο «ακολουθεί» την πορεία της οργάνωσης με όνομα «Fuck for Forest». Τα μέλη της, ντύθηκαν σαν σύγχρονοι χίπηδες, και επιδόθηκαν σε ομαδικό σεξ για να προωθήσουν την προσπάθεια που κάνουν για τη διάσωση των δασών, σε όλον τον κόσμο.
Η ομάδα τους, δημιουργήθηκε το 2004 και όταν δεν κάνουν σεξ -για τις ανάγκες της οργάνωσης- βγαίνουν στους δρόμους της Γερμανίας και αναζητούν εθελοντές για να συμμετάσχουν και εκείνοι στο επόμενο όργιό τους.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εισπράξεις τους, αφού έχουν μαζέψει στο λογαριασμό τους, περισσότερα από 420.000 ευρώ.

Πηδάτε γιατί χανόμαστε.



Είδηση Νο 5 – επίκαιρο
ΠΑΜΕ: Δεν ύψωσε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός το λάβαρο του '21!
Εντελώς διαφορετική φαίνεται να είναι η θέση του ΠΑΜΕ όσον αφορά την επανάσταση του 1821, όπως προκύπτει από το κείμενο με τίτλο «Οι λαϊκές επαναστάσεις μπορούν να νικήσουν!» που υπογράφει η πανελλαδική γραμματεία εκπαιδευτικών και μοιράστηκε σε μαθητές.
Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ μέχρι σήμερα οι μαθητές μαθαίνουν τη μισή αλήθεια για ό,τι συνέβη τόσο το 1821 όσο και το 1940.
Για παράδειγμα στην επιστολή αναφέρουν ότι «είναι ψέμα ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε πρώτος τη σημαία της επανάστασης του 1821. Τη σημαία στην Πάτρα την ύψωσε ο λαϊκός ηγέτης Παναγιώτης Καρατζάς, τον οποίο δολοφόνησαν οι πρόκριτοι της Πάτρας».
Σε άλλο σημείο αναρωτιούνται: «Δεν σου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι γιορτάζουμε την έναρξη της επανάστασης του 1821 στις 25η Μαρτίου ενώ ήδη στις 23 Μάρτη του 1821 η Καλαμάτα και άλλα μέρη της Πελοποννήσου είχαν απελευθερωθεί από τους Τούρκους; Η απάντηση είναι ότι με διάταγμα του 1838, δηλαδή 13 χρόνια αργότερα, ορίσθηκε εθνική γιορτή η μέρα του Ευαγγελισμού για να ντύσουν την επανάσταση με θρησκευτικό μανδύα».

Δεν θα σταθώ στην ουσία της υπόθεσης, απλά θέλω να ρωτήσω: πραγματικά πιστεύετε εκεί στο ΠΑΜΕ ότι αυτό πρέπει να το λύσουμε σήμερα; Δεν μπορεί να περιμένει ή δεν έχουμε άλλα σοβαρότερα θέματα; Έλεος!



Είδηση Νο 4 – κάτι μάθαμε και σήμερα
Πόσο αντέχει μια γυναίκα χωρίς ερωτική επαφή;
Για την απάντηση σε αυτή την ερώτηση το γερμανικό γυναικείο περιοδικό "Petra" πραγματοποίησε μια δημοσκόπηση σε περισσότερες από 1000 κοπέλες ηλικίας μεταξύ των 29 και 39 ετών.
 Το εκπληκτικό αποτέλεσμα έδειξε πως το συντριπτικό ποσοστό των Γερμανίδων μπορούν να ζήσουν χωρίς καθόλου σεξ, όπως απάντησε το 58% των ερωτηθέντων!
Το 33% παραδέχτηκε πως απείχε από την ερωτική πράξη για περισσότερα από δυο χρόνια συνεχόμενα, το 41% για περισσότερο από ένα χρόνο και το 27% για περισσότερο από έξι μήνες...
Τα αποτελέσματα της αποχής όμως σύμφωνα με τους ειδικούς ήταν περισσότερο από εμφανή. Μετά από τρεις μήνες χωρίς ερωτική επαφή οι γυναίκες απέκτησαν μια εριστική και ανήσυχη συμπεριφορά, μετά από έξι μήνες επέδειξαν ισχυρό στρες και από ένα χρόνο και πάνω πραγματική απελπισία!

Πηγαίνετε να ρωτήσετε τη Μέρκελ από πότε έχει να το κάνει. Μετά θα καταλάβετε γιατί έχει αυτή τη μισητή συμπεριφορά, το στρες και την απελπισία.
Δεν είναι κακιά, αγ@μητη είναι…



Είδηση Νο 3 – πιο μπακούρι πεθαίνεις!
Σε δημοπρασία η παρθενιά μιας... πλαστικής κούκλας!
Θα ξοδεύατε ποτέ 80.000 ευρώ, για μια βραδιά γεμάτη πάθος με μια παρθένα... πλαστική κούκλα;
Όσο παράξενο και αν φαίνεται στη Βραζιλία υπάρχουν αρκετοί άνδρες που θα πλήρωναν αδρά για να πάρουν την παρθενιά της Valentina, η οποία δημοπρατείται από το διαδικτυακό sex shop,  Sexonico.
Σύμφωνα με το Sexonico, η Valentina δεν είναι μια συνηθισμένη κούκλα, καθώς είναι φτιαγμένη από υλικό που μοιάζει με το ανθρώπινο δέρμα, έχει πράσινα μάτια, σαρκώδη χείλη και ένα σώμα γεμάτο καμπύλες!
Η δημοπρασία λήγει στο τέλος του Μαρτίου και όποιος κερδίσει την Valentina θα δειπνήσει μαζί της σε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών και θα περάσει μία νύχτα στην αγκαλιά της σε προεδρική σουίτα ξενοδοχείου. Η «καυτή» βραδιά θα καταγράφεται μάλιστα από κάμερα!

Στα υπέρ: δεν κινδυνεύεις από πεθερά, αδέλφια, πρώην γκόμενους και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.
Στα κατά: τοποθετείσαι στο top των μαλάκηδων όλων των εποχών.



Είδηση Νο 2 – πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες
Ενισχυμένη η ΠΑΣΚΕ στις εκλογές της ΓΣΕΕ
Ενισχυμένη κατά μία έδρα αναδείχθηκε η ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ), στις εκλογές που διεξήχθησαν κατά το 34ο συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος στη Χαλκιδική. Την έδρα έχασε η ΔΑΚΕ (Νέα Δημοκρατία). Τις έδρες τους διατήρησαν το ΠΑΜΕ που πρόσκειται στο ΚΚΕ και η Αυτόνομη Παρέμβαση που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
[Σε παρένθεση είναι τα αποτελέσματα των εκλογών του προηγούμενου συνεδρίου (Μάρτιος 2007)]

ΠΑΣΚΕ: 48,2% (45,9), έδρες 22 (21)
ΔΑΚΕ: 24,69% (26,96), έδρες 11 (12)
ΔΑΣ: 20,92% (20,92), έδρες 9 (9)
Α.Π: 6,08% (6,23), έδρες 3 (3)

Αποφάσεις συνεδρίου
Στο συνέδριο εγκρίθηκαν οι βασικές αρχές και θέσεις του Προγράμματος Δράσης, της Συνομοσπονδίας, οι οποίες αφορούν την αγωνιστική διεκδίκηση όλων των οικονομικών, ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Η αντιμετώπιση της ύφεσης και της κρίσης με τις επιπτώσεις στην απασχόληση και την ανεργία είναι ζήτημα άμεσης προτεραιότητας για τη ΓΣΕΕ.
Η ΓΣΕΕ αξιώνει από την κυβέρνηση «να ανακαλέσει τα κοινωνικά άδικα, μονομερή και αντιαναπτυξιακά μέτρα, και να ακολουθήσει μία άλλη πολιτική που θα έρχεται σε σύγκρουση με τις νεοφιλελεύθερες συνταγές της ΕΕ οι οποίες έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τα κοινωνικά θεμέλια των εργαζόμενων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Καλέ, άει στο διάολο. Εκλέξατε τα ίδια ξεπουλημένα @@@ μεγαλοσυνδικάλες και περιμένετε …αγωνιστικές διεκδικήσεις; Μα πόοοοοοοοοοσο επικίνδυνα ηλίθιοι είστε;
Ίδρωσε ο στούρνος, χέστηκε ο Βρούτσης, ξύνεται ο Σαμαράς.
Και, φίλοι μου αγαπημένοι, ρίχνουν ένα γέλιο με τα χάλια μας. Μα ένα γέλιο…!


Είδηση Νο 1 – αυτός που περιμένω … αυτός .. αυτός!
Τον Κ. Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας προτείνει ο Π. Καμμένος!
Να εκλέγεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθείας από το λαό ζητά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και, μάλιστα, προτείνει για το αξίωμα τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή!
Πιο συγκεκριμένα, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας θα πρέπει να έχει αυξημένες αρμοδιότητες.
Παράλληλα, χαρακτηρίζει ανυπόληπτο τον Αντώνη Σαμαρά, δηλώνει πως αρνείται κάθε επαφή με την τρόικα και καλεί την κυβέρνηση να διακόψει κάθε διαπραγμάτευση μαζί με τους «κατακτητές», όπως χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους των δανειστών.

Καμμένε, το ’καψες εντελώς το καύκαλο; Ζητάς να εκλέγεται ο ΠτΔ απευθείας από το λαό (αλλαγή Συντάγματος δηλαδή) και προτείνεις για το αξίωμα τον ακαταλληλότερο όλων των εποχών; Μάλλον τον πρότεινες επειδή θέλεις να τον κάνεις ξεφτίλα διεθνώς. Θα γελάσουν και οι πεθαμένοι με τις ψήφους που θα συγκεντρώσει! Πραγματικά πιστεύεις ότι το απόλυτο τίποτα έχει να προσφέρει το παραμικρό, που θες να του δώσεις και …αυξημένες αρμοδιότητες;

ΥΓ1: Σου αναγνωρίζουμε την προσπάθεια αγιοποίησης αυτού του πολιτικά φαιδρού προσώπου, μιας και υπήρξες υπουργός του και επειδή διεκδικείς τις ψήφους των Καραμανλικών ψηφοφόρων. Όμως, για στύψε λίγο το κεφάλι σου και πες μας τίνος οι μαλακίες έφεραν τους κατακτητές στη χώρα μας; Νομίζεις ότι ο ΓΑΠ το έκανε μονάχος του;;;
ΥΓ2: Στην περίπτωση που η πρότασή σου γίνει αποδεκτή, τότε θα μιλάμε για τον ανώτατο πελατειακό άρχοντα…!


6 σχόλια:

  1. Ε εντάξει... σήμερα οι ειδήσεις σου ήταν ίσως από τις γελοιότητες.

    Πεθαίνω για τα σχόλιά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω ότι επιτελώ λειτούργημα.
      Πάω να παρκάρω το καλάμι και τα λέμε...

      Διαγραφή
  2. Δυο δηλώσεις:

    Α) Για το "1": Κράτα και κανά μικρό καλάθι... Ελληνάρες γαρ!
    (Ο Καμμένος-καμμένος ψάχνει για συμμαχίες άρχοντα!)

    Β) Για το "4": Να ξεκαθαρίσω πως δεν εκδίδω...εγώ το γερμανικό γυναικείο περιοδικό!!!
    Οποιαδήποτε "ομοιότης" με πρόσωπα είναι συμπτωματική!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α) Φιλενάδα δεν κρατάω κανένα καλάθι. Ειδικά όταν μιλάμε για πωλητικούς και ..."δικαιοσύνη".

      Β) Ψάχνω να βρω ποιος εκδίδει το περιοδικό. Μέχρι τότε...;;;

      Διαγραφή
  3. Γεια σου Πέτρο!...
    Γελοίος Στουρνάρας και γελοίος "ροζ πάνθηρ", Χατζησωκράτης...
    Το ΠΑΜΕ έχει δίκιο ιστορικά, αλλά πράγματι το "τάιμινγκ" που αποφάσισε να δώσει την ανακοίνωση ήταν λάθος... Ο γκόσμο (βαρυ)βογκομά, και δεν "καίγεται" τώρα για το "Κρυφό σχολειό" και την "Αγία Λαύρα"... Τα σχετικά με το θέμα τα είπαμε κι απ' το μπλογκ μου, όπου στο σχόλιό μου σου παρέθεσα και δυο links με παλιότερες σχετικές αναρτήσεις μου.
    *Δεν ξέρω από πού πήρες τα αποτελέσματα για τη ΓΣΕΕ, αλλά δεν είναι αυτά... Η ΠΑΣΚΕ κατέβηκε διασπασμένη... Ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ πήρε τρείς έδρες και η Αυτόνομη Παρέμβαση (ΣΥΡΙΖΑ) κέρδισε δυο έδρες... Ξανακοίταξέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ για τις εκλογές της ΓΣΕΕ και ζητώ συγγνώμη για το λάθος μου. Εδώ και δεκαετίες απέχω συνειδητά από οποιαδήποτε συνδικαλιστική διαδικασία και στην προσπάθεια να βρω πληροφορίες για τα χάλια της ΓΣΕΕ έπεσα πάνω στα αποτελέσματα του 34ου Συνεδρίου (Μάρτιος 2010), ενώ το προχθεσινό ήταν το 35ο.

      Στο πρόσφατο συνέδριο λοιπόν η ΠΑΣΚΕ έχασε 6 έδρες (από 22 πήγε στις 16) αλλά διατηρεί την πρωτοκαθεδρία. Αυτό από μόνο του εξακολουθεί να αποτελεί γελοία είδηση!
      Η ΔΑΚΕ διατήρησε τις έδρες της (11), το ΚΚΕ ενισχύθηκε κατά μία (πήρε 10), η Αυτόνομη Παρέμβαση (Σύριζα) ενισχύθηκε κατά 2 (πήρε 5), ενώ το ΕΜΕΙΣ (πρώην στελέχη ΠΑΣΟΚ) πήρε 3 έδρες.

      Τα αποτελέσματα τα βρήκα στο
      http://ergasiakodeltio.wordpress.com/2013/03/24/εκλογές-στη-γσεε-αποτελέσματα/
      και όποιος καθίσει και διαβάσει το ψήφισμα και τις …διεκδικήσεις του Σώματος θα βάλει τα γέλια. Τα ίδια έλεγαν και πριν 3 χρόνια στο 34ο Συνέδριο (που αρχικά έγραψα).

      Συμπέρασμα: εφόσον στα αποτελέσματα του 35ου Συνεδρίου η ΠΑΣΚΕ παραμένει πρώτη και η ΔΑΚΕ δεύτερη, παρά το αρχικό μου λάθος, το σχόλιο μου ισχύει στο ακέραιο!

      Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση…

      Διαγραφή