Σελίδες

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Οι κυριότερες ειδήσεις Νο23



Δέκα σημαντικές και ασήμαντες ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε σε αντίστροφη μέτρηση: 

Στη θέση Νο10:
Ηλικιωμένη έμεινε έγκυος από... καλαμαράκια!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια 63χρονη γυναίκα έμεινε έγκυος από… καλαμαράκια!!! Η ηλικιωμένη γυναίκα από τη Νότια Κορέα το τελευταίο διάστημα υπέφερε από έντονους πόνους στο στόμα και αποφάσισε να επισκεφθεί το γιατρό για να δει τι συμβαίνει. Οι γιατροί που την εξέτασαν έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι έφερε μικροοργανισμούς εντός της στοματικής της κοιλότητας. Η 63χρονη ουσιαστικά, κυοφορούσε μέσα στο στόμα της μικροσκοπικά κεφαλόποδα που όπως ανέφεραν οι επιστήμονες, προέρχονται από ...σπέρμα καλαμαριού! Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων βρέθηκαν 12 τέτοιοι λευκοί μικροοργανισμοί, οι οποίοι αναμείχθηκαν με τη βλεννογόνο ουσία, γύρω από τη στοματική κοιλότητα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» μετά τη μορφολογική τους ανάλυση, οι μικροοργανισμοί ταυτοποιήθηκαν ως έμβρυα καλαμαριού.

Κόβονται τα μαλάκια. Εκτός κι αν μπορείτε να αφαιρείτε το σπέρμα τους…!


Στη θέση Νο9:
Κασιδιάρης ή Καιάδας ο αντιπρόεδρος της Βουλής;
Εκπροσώπηση στο προεδρείο της νέας Βουλής θα έχει αυτή τη φορά και η Χρυσή Αυγή, καθώς όπως ορίζει ο Κανονισμός ο έβδομος αντιπρόεδρος του σώματος προέρχεται από την πέμπτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, θα προτείνει για τη θέση του έβδομου αντιπροέδρου ή τον Ηλία Κασιδιάρη ή τον Γιώργο Γερμενή, γνωστό και ως Καιάδα.
Η χρυσή αυγή στο προεδρείο
Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής για την εκλογή του Αντιπροέδρου απαιτείται το 1/4 των βουλευτών, δηλαδή να ψηφιστεί από 75 τουλάχιστον βουλευτές. Δεν φαντάζομαι να τον συγκεντρώσει, συνεπώς η θέση θα μείνει κενή.
Φαντάζεσαι όμως την Κανέλλη να λέει στον ***ιδιάρη: “Ευχαριστώ κε πρόεδρε που μου δώσατε το λόγο…”


Στη θέση Νο8:
Αλβανός εισαγγελέας έπαιρνε φάρμακα ως άπορος!
Εξαιρετικά γενναιόδωρη στην έγκριση προνοιακών επιδομάτων και στη χορήγηση βιβλιαρίων υγείας ήταν η τοπική αυτοδιοίκηση της Ηπείρου. Εκατοντάδες ομογενείς της Αλβανίας, αλλά και Αλβανοί πολίτες, που δε ζούσαν στην Ελλάδα απολάμβαναν δωρεάν και παράνομη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή» χαρακτηριστική είναι η περίπτωση εισαγγελέα από την Αλβανία, ο οποίος δήλωσε άπορος στις ελληνικές αρχές και λάμβανε χωρίς να πληρώνει ακριβά φάρμακα. Ήδη έχουν αφαιρεθεί τα βιβλιάρια υγείας σε 300 περιπτώσεις ενώ πριν από λίγες ημέρες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το ζήτημα.

Δεν μας ‘φτάναν τα αιδοία, ήρθαν κι απ’ την Αλβανία!


Στη θέση Νο7:
Κατέθεσαν το τρίτο τους παιδί στην εφορία!
Θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τη βαριά φορολογία και βρήκαν τον πλέον πρωτότυπο τρόπο. Κατέθεσαν στην εφορία το τρίτο παιδί τους, επειδή, όπως λένε, για την πολιτεία αποτελεί τεκμήριο διαβίωσης!
Την ευφάνταστη διαμαρτυρία για τη φορολογική πολιτική πραγματοποίησε ο Σύλλογος Τριτέκνων νομού Κορινθίας. Μέλη του συλλόγου πήγαν στη ΔΟΥ Κορίνθου και “επέστρεψαν” -συμβολικά βέβαια- στο ελληνικό δημόσιο το μικρότερο παιδί τους, υποστηρίζοντας ότι η φορολογική μεταχείριση των τριτέκνων είναι εντελώς άδικη.

Εναλλακτικά μπορείτε να τους δώσετε το τρίτο το μακρύτερο.


Στη θέση Νο6:
Independent: Η Ελλάδα πληρώνει τα σπασμένα ενός ανόητου σχεδίου!
Με ένα άρθρο παρηγοριάς και συμπόνιας στην Ελλάδα, επιστρέφει η βρετανική εφημερίδα "Independent".
Η τοποθέτηση του αγγλικού εντύπου είναι σαφής: «Στο κατώφλι μας έχουμε μια χώρα που πληρώνει το τίμημα ενός ανόητου οικονομικού προγράμματος. Τι χρωστάμε στην Ελλάδα; Συμπάθεια, αλληλεγγύη, αλλά και μια συγγνώμη, αν ήσασταν υπέρ του ευρώ. Τι χρωστάμε στον ελληνικό λαό; Συμπόνια, αλληλεγγύη και υποστήριξη και μία συγνώμη επίσης, εάν κάνουμε εκστρατείες υπέρ του ευρώ.
Ακριβώς στο κατώφλι μας στην Ευρώπη η χώρα που γέννησε την ήπειρο πληρώνει το τίμημα του πιο ηλίθιου οικονομικού πειράματος στη σύγχρονη ιστορία» αναφέρει το δημοσίευμα περιγράφοντας το Ελληνικό μαρτύριο της ύφεσης τα τελευταία 5 χρόνια, συμπεριλαμβάνοντας την κατάσταση των ζητιάνων, αλλά και την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου στο Σύνταγμα.

Ακριβώς έτσι!
Αφού πληρώσαμε τα λάθη των δικών μας πολιτικών επιλογών, πληρώνουμε τώρα και το πιο άθλιο/ηλίθιο πείραμα στην παγκόσμια οικονομική ιστορία.
Αλλά δεν μας φταίνε οι άλλοι. Ήταν στο χέρι μας να αποδράσουμε από το εργαστήριο κι εμείς προτιμήσαμε να παραμείνουμε στα κρεβάτια μας για να δούμε πόσο δηλητήριο αντέχουμε ακόμα, πόσο θα μας ξεσκίσουν άλλο.


Στη θέση Νο5:
Άγριο επεισόδιο στην Αθήνα, ανάμεσα σε Γλύξμπουργκ και πολίτες!
Συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος, ώρα 13:15. Ανύποπτοι πολίτες πίνουν τον καφέ τους στη γωνιακή καφετέρια, όταν ξαφνικά βλέπουν τον Γλύξμπουργκ να βγαίνει από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας συνοδευόμενος από δυο σωματοφύλακες. Με έκπληξη τον βλέπουν να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Πλησιάζει στην καφετέρια και αρχίζει τις δημόσιες σχέσεις ρωτώντας τον κόσμο τι κάνει, πως βλέπει την κατάσταση κλπ.
Τότε, εξαγριωμένοι οι θαμώνες άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν, να τον ρωτούν τι δουλειά είχε εκεί και να του ζητούν να φύγει. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς πήγαν προς την κουζίνα αναζητώντας γιαούρτια και ντομάτες. Τους είπε σε έντονο ύφος πως δεν πρόκειται να φύγει και προς στιγμήν απειλήθηκε σοβαρό επεισόδιο.
«Τι ζητάς εδώ; Να φύγεις, να πας στην πατρίδα σου την Βαυαρία», του είπαν κάποιοι για να πάρουν την απάντηση: «γιατί εσείς έχετε πατρίδα; Είναι πατρίδα σας η Ελλάδα;».
Τα αίματα άναψαν και πάλι με αποτέλεσμα κάποιοι από τους πολίτες να τον κράξουν άγρια, αποκαλώντας τον «μπάσταρδο και μούλικο της Φρειδερίκης».
Ο τέως τούς απείλησε με μηνύσεις και το επεισόδιο θα έπαιρνε εκ νέου διαστάσεις εάν ένα πολυτελές αυτοκίνητο με ξενικές πινακίδες δεν παραλάμβανε άρον – άρον τον ίδιο και τη συνοδεία του.

Ήξερα για τον λύκο που χαίρεται στην αναμπουμπούλα.
Για τα αρχίδια δεν γνώριζα.


Στη θέση Νο4:
Η εφορία έστειλε ειδοποιητήριο στον Νικόλα Άσιμο!
Ο στιχουργός, συνθέτης και τραγουδιστής Νικόλας Άσιμος είχε αυτοκτονήσει σε ηλικία 39 ετών στις 17 Μαρτίου του 1988, δηλαδή 24 χρόνια πριν!
Με τα ταμεία του κράτους να είναι στην κυριολεξία άδεια, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών άρχισαν να ψάχνουν στα αρχεία τους οποιαδήποτε εκκρεμότητα. Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «το Ποντίκι», οι υπάλληλοι της εφορίας έστειλαν ακόμα και στον Νικόλα Άσιμο ειδοποιητήριο να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του διότι «αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερου επαγγελματία, θα θεωρηθεί ότι άσκησε τη δραστηριότητα του και για το 2011 και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδεύματος».

Με τη “λογική” ότι οι πεθαμένοι λαμβάνουν σύνταξη, θα πρέπει και να φορολογούνται!
Δεν μπορείς ούτε καν να εξοργιστείς. Μπορείς μόνο να γελάς.
Προς αρμόδια Δ.Ο.Υ: Επειδή το θεωρώ απίθανο ο συχωρεμένος να καταβάλλει τέλος επιτηδεύματος για το 2011 (λες και για τα προηγούμενα χρόνια είχε καταβάλλει!!!), δεν ψάχνετε να βρείτε κανα ζωντανό να τα πάρετε;
Εκτός κι αν νομίζετε ότι σας χρωστάμε και πεθαμένοι.


Στη θέση Νο3:
Αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ.
Τα αλλάζει όλα στο ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ακόμη και το όνομα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα με το οποίο διατήρησε τις δυνάμεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Πρωτοδικείο έχει ήδη κατατεθεί το νέο όνομα του Κινήματος το οποίο κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.
Η απόφαση αυτή σχετίζεται ασφαλώς και με τα υπέρογκα χρέη του ΠΑΣΟΚ που αγγίζουν τα 130 εκατομμύρια ευρώ τα οποία είχαν ληφθεί με ποσοστά… μεγάλου κόμματος. Δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, εφόσον υπαχθεί σε πτωχευτικό καθεστώς το χρέος «το τρώει» η τράπεζα η Αγροτική!
Οι σχεδιασμοί του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν σταματούν στην αλλαγή ονόματος. Αφενός αναμένεται να εξαγγείλει μέσα στο καλοκαίρι Συνδιάσκεψη, πριν το Συνέδριο της 3ης Σεπτέμβρη.
Παράλληλα, θα προχωρήσει στη διάλυση τόσο της συνδικαλιστικής οργάνωσης ΠΑΣΚΕ όσο και της ΠΑΣΠ της φοιτητικής νεολαίας. Συν τοις άλλοις όπως έχει ήδη ανακοινώσει την Τετάρτη εγκαθίσταται στην Ιπποκράτους διεθνής ελεγκτική εταιρία που θα διενεργήσει τον οικονομικό έλεγχο του κόμματος.

Είχα την εντύπωση πως όταν το μαγαζί πτωχεύσει, βάζει λουκέτο και ο καθένας σπίτι του. Όμως το Πασόκ ΕΠΕ του Βενιζέλου φρόντισε να μας κάνει δώρο το χρέος του, να ανοίξει άλλο μαγαζί, σε άλλο δρόμο και με άλλη επωνυμία για να τη σκαπουλάρει.


Στη θέση Νο2:
Γίναμε ένα εκατομμύριο λιγότεροι μέσα σε μια δεκαετία.
Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερους από ένα εκατομμύριο Έλληνες (!), στην – δημογραφικά – χειρότερη περίοδο από την δεκαετία του 1940!
Ακόμα και στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δεν είχε υπάρξει τόσο μεγάλη αναλογικά πληθυσμιακή απώλεια, καθώς ούτε οι περίπου 350.000 νεκροί από τον πόλεμο και την πείνα, ούτε οι 100.000 νεκροί του Εμφυλίου, ούτε η φυγή χιλιάδων στις χώρες του ανατολικού μπλοκ επέφεραν πληθυσμιακή απώλεια ενός εκατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια.
Και τώρα, από την μία πλευρά, η κρίση και, από την άλλη, η άρνηση – ή μήπως η αδυναμία (;) – των Ελλήνων να κάνουν παιδιά, μας έφεραν σε πληθυσμιακά επίπεδα προ εικοσαετίας!

Λιγότερες γεννήσεις, περισσότεροι θάνατοι και φυγή στο εξωτερικό, είναι οι κυριότερες αιτίες της μείωσης του ελληνικού πληθυσμού. Παράπλευρες απώλειες της κρίσης που βάζουν το πρόβλημα στη πραγματική του διάσταση.
Οι Έλληνες λιγοστεύουν και αυτό δεν θα αλλάξει όσα πακέτα …διάσωσης (του τραπεζικού συστήματος) κι αν στείλουν.


Στη θέση Νο1:
Η μνημονιακή κυβέρνηση!!!
Και επιτέλους το σήριαλ της ακυβερνησίας μας τελείωσε. Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι πως δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα και θα ζήσουμε την τραγωδία μέχρι το τέλος της.
Οι εταίροι και δανειστές πήραν τη διαβεβαίωση πως μπορούν να συνεχίσουν το γαμ*σι για τα επόμενα 4 χρόνια, 
ο Σαμαράς πήρε τη διαβεβαίωση ότι επιτέλους θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, 
ο Βενιζέλος πήρε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα διωχθούν ποινικά ο ΓΑΠ και οι πρώην υπουργοί του (συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου), 
ο Κουβέλης πήρε τη διαβεβαίωση ότι θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας 
και ο λαός πήρε τη διαβεβαίωση ότι είναι μαλάκας…!
 
Κλείστε το φως. Καληνύχτα... 

1 σχόλιο:

  1. 10: Η μαλακία δεν φέρνει εγκυμοσύνες.
    Τα μαλάκια όμως...

    9: Στη ΧΑ έχουν χιούμορ...

    8: Είμαστε εισαγωγικη χώρα.
    Εξάγουμε φιλότιμους και εισάγουμε απατεώνες, εξ ου και το εμπορικό ισοζύγιο έχει τα χάλια του...
    Τι αξίζει ενας φιλότιμος εργαζόμενος μπροστά σ έναν τετραπέρατο απατεώνα;

    7: Αν τους φοροαπαλλάξουν, θα τους πάρουν κανα παιδί τελικά;

    6: Τι να πω;
    Τα γνωστά...

    5: Τώρα το πρωτοδιαβάζω!
    Τουλάχιστον έχουμε κρατήσει ως λαός σε μεγάλο ποσοστό το IQ μας..

    4: Θα στείλουν και στη Βέμπο όπως το πάνε.

    3: Ο Βενιζέλος ακολουθεί τακτικές Μπέου και Ψωμιάδη με "Νέο Πανιώνιο" και "Νέα Καβάλα".
    Οι συγκρίσεις αναπόφευκτες..

    2: Γενοκτονία λέγεται με μία λέξη

    1: Τρεις γάιδαροι μαλώνανε (?) σε ξένο αχυρώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή