Σελίδες

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Οι κυριότερες ειδήσεις Νο11



Δέκα σημαντικές και ασήμαντες ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε σε αντίστροφη μέτρηση:

Στη θέση Νο10:
Πληρωμένος δολοφόνος προσέφυγε στο δικαστήριο γιατί δεν τον πλήρωσαν!
Στον τουρκικό Σύνδεσμο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσέφυγε ένας Τούρκος επαγγελματίας εκτελεστής, επειδή  η συμμορία η οποία του ανέθεσε τη δολοφονία επιχειρηματία δεν του κατέβαλε το ποσό των 500 χιλιάδων λιρών Τουρκίας που είχαν συμφωνήσει.  Πρόκειται για πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος πυροβόλησε μεν στο κεφάλι τον επιχειρηματία, αλλά δεν κατάφερε να τον σκοτώσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Taraf" ο πληρωμένος δολοφόνος ανέφερε στο Σύνδεσμο ότι του ανατέθηκε από συμμορία η δολοφονία επιχειρηματία, αλλά δεν μπόρεσε να εισπράξει την αμοιβή του. Ανέφερε επίσης και τα ονόματα αστυνομικών που μετέχουν στη συμμορία.

Κοίτα να δεις πως εννοούν στη Τουρκία τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δικαίωμα στο φόνο!
Τουλάχιστον βρε θεομπαίχτες τον γράψατε στον ΟΑΕΔ;


Στη θέση Νο9:
Μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα εξετάζει η Κυβέρνηση.
Τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα Εμπορίου, Στέφανου Κομνηνού. “Όταν οι διεθνείς τιμές αυξάνονται, πρέπει το Δημόσιο να ξαναδεί τη φορολόγηση του καυσίμου, ώστε η τελική τιμή να είναι υπέρ του καταναλωτή”, δήλωσε ο κ. Κομνηνός στο ραδιοφωνικό σταθμό “Ράδιο 9”.
Μπορεί το κράτος να έχει ανάγκη από έσοδα, όταν όμως η αύξηση είναι μεγάλη τότε μειώνεται η κατανάλωση και τα όποια έσοδα εξανεμίζονται”, σημείωσε μεταξύ άλλων...

Κε Γενικέ μας κούφανες! Να μειωθεί ο φόρος στα καύσιμα ώστε να είναι «υπέρ» του καταναλωτή, ή επειδή μειώνεται η κατανάλωση, άρα τα κρατικά έσοδα; Πάρ’το αλλιώς…!
Υ.Γ: Το υπουργείο Οικονομικών απάντησε ότι “η πρόταση είναι μη υλοποιήσιμη, διότι αυτές τις απώλειες εσόδων δεν μπορεί να τις αντέξει ο κρατικός προϋπολογισμός”. 
Κανένα πρόβλημα, εμείς αντέχουμε!


Στη θέση Νο8:
Λαγκάρντ: “Με περικοπές μισθών θα περάσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη”.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο ABC η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, δήλωσε πως “για να επανέλθει η χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης, είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν επώδυνα μέτρα, με τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη τόσο σε κυβερνητικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό”.
Επεσήμανε ότι “όπως και στην περίπτωση της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας, μπορούν οι χώρες να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να προχωρήσουν σε μείωση του εργασιακού κόστους”.
Τόνισε ότι “απαιτείται πολιτική και κοινωνική αποδοχή, στήριξη των εφαρμοζόμενων μέτρων, προκειμένου να καταστεί η χώρα πιο ευέλικτη και ανταγωνιστική, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ανάπτυξη και να προκύψουν νέες θέσεις εργασίας, αλλά και συνειδητή στάση εκ μέρους των ιθυνόντων να βάλουν σε μία τάξη τα δημόσια οικονομικά”.

Τι μας λες μωρή παπάρω; Δύο χρόνια τώρα που εφαρμόζεται η πολιτική σας είδες πουθενά την ανάπτυξη; Γιατί εμείς το μόνο που βλέπουμε είναι ανεργία, ύφεση και απόγνωση! Που την είδες την ανταγωνιστικότητα και τις νέες θέσεις εργασίας με τη μείωση του εργασιακού κόστους; Έχεις καταλάβει ότι οι μισθοί – όσων έχουν ακόμη δουλειά - μειώθηκαν στο μισό; Έχεις μάθει ότι όσοι εργάζονται μετατράπηκαν και σε ατομικά ΟΑΕΔ, μιας και αυξήθηκαν οι εισφορές τους προς τα Ταμεία προκειμένου να πληρώνονται οι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι; Πόσο ακόμη να μειωθεί το εργασιακό κόστος προκειμένου να έρθουν επενδύσεις; Μήπως να σας πληρώνουμε κι από πάνω για να μας επε…γδύσετε; Άντε μου στο διάολο καρακάξα που παίζεις με τον πόνο μας.


Στη θέση Νο7:
Η Ελλάδα είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας οπλικών συστημάτων στην Ευρώπη.
Παρά το γεγονός ότι την τελευταία πενταετία η Ελλάδα παραγγέλνει λιγότερα συμβατικά όπλα, παραμένει ο μεγαλύτερος εισαγωγέας στην ευρωπαϊκή ήπειρο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ερευνών για την Ειρήνη SIPRI που δημοσιεύθηκαν σήμερα.
Η σουηδική οργάνωση στην έκθεση με τίτλο «Trends International Arms Transfers, 2011» αναφέρει ότι η χώρα μας μαζί με τη Βρετανία και τη Νορβηγία, είναι οι μοναδικές ευρωπαϊκές χώρες που συγκαταλέγονται στους 20 μεγαλύτερους εισαγωγείς στον κόσμο.
Παρά το γεγονός ότι 2011 η Ελλάδα δεν προχώρησε σε νέες παραγγελίες οπλικών συστημάτων, παρέλαβε το δεύτερο από τα συνολικά τέσσερα βρετανικά Super Vita, όπως επίσης και παρόμοια συστήματα από την Ιταλία και την Ολλανδία. Επίσης παρέλαβε το πρώτο από τα συνολικά 20 γαλλικά ελικόπτερα ΝΗ-90, ενώ εκκρεμεί η παραγγελία των 5 γερμανικών υποβρυχίων τύπου 214.
Σύμφωνα με την έκθεση, οι πέντε μεγαλύτεροι εξαγωγείς στον κόσμο για την πενταετία ήταν οι ΗΠΑ (30%), η Ρωσία (24%) Γερμανία (9%), Γαλλία (8%) και Βρετανία (4%). Οι χώρες αυτές αντιστοιχούν στο 75% των συνολικών εξαγωγών.

Δηλαδή, οι χώρες που αρνούνται να μας δανείσουν (έστω και με τα ληστρικά τους επιτόκια) αν δεν «συμμορφωθούμε» με τις υποδείξεις τους, αν δεν αλλάξουμε τη δομή του κράτους, αν δεν απολύσουμε 500.000 υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα και 150.000 του δημοσίου, αν δεν ανοίξουμε όλα τα κλειστά επαγγέλματα, αν δεν συνυπογράψουμε τον ενταφιασμό όλων των εργασιακών κατακτήσεων, αν δεν αποδεχθούμε την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και της αποζημίωσης, αν δεν συναινέσουμε στην κατάργηση των εφάπαξ και των επικουρικών συντάξεων και χίλιες δυο άλλες παπάρες, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μας πουλήσουν τα οπλικά τους συστήματα. Σε εμάς, τους κουτοπόνηρους, τους τεμπέληδες, τους αναξιόπιστους.
Α, και μη το ξεχάσω, τα γερμανικά υποβρύχια τύπου 214 της Ferrostaal-HDW δεν είναι αυτά που γέρνουν; Δεν είναι αυτά για τα οποία έχει ασκηθεί ποινικές διώξεις για οκτώ κακουργηματικές πράξεις (και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα) σε όλους τους εμπλεκόμενους; Δεν είναι αυτά που σύμφωνα με τη Γερμανική Δικαιοσύνη έχουν διακινήσει σε άγνωστους αποδέκτες στη χώρα μας περισσότερα από 82 εκατομμύρια ευρώ;
Άντε λοιπόν να τα πάρουμε (μιας και τα παραγγείλαμε δηλαδή) και παράλληλα να γίνονται και τα δικαστήρια για τιμωρία …των ενόχων!
Το δούλεμα πάει σύννεφο.


Στη θέση Νο6:
Δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής για τα προνοιακά επιδόματα.
36.294 δικαιούχοι δεν προσήλθαν να απογραφούν και από τον επόμενο μήνα θα σταματήσουν να πληρώνονται.  Από όλη αυτή την ιστορία της απογραφής τα Ταμεία εξοικονομούν πλέον πόρους ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ.
Επιπλέον, οι μαϊμού δικαιούχοι καλούνται να επιστρέψουν τα χρήματα, ενώ απειλούνται και με ποινικές διώξεις.

Αίσθηση προκαλούν όμως κάποιες κραυγαλέες περιπτώσεις. Ενδεικτικά:
-   Ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Ζακύνθου εισέπραττε ο ίδιος επίδομα τυφλότητας, το οποίο έπαιρνε παράνομα και η θεία του.
-    Ταξιτζής στη Ζάκυνθο έπαιρνε επίδομα τυφλότητας.
-    Γυναίκα «ξέχασε» να δηλώσει το θάνατο της μητέρας της από το 2006. Έτσι έπαιρνε κανονικά το επίδομα τυφλότητας (κόστος 17.000 €).
- Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπαλλήλων των ΚΕΠ, άτομα με νοητική στέρηση συμπλήρωναν μόνα τους (!!!) τις αιτήσεις, που πιστοποιούσαν την αναπηρία τους.
- Γυναίκα εισέπραττε 17 προνοιακά επιδόματα, ενώ σε άλλη περίπτωση ασφαλισμένη εισέπραττε 9 προνοιακά επιδόματα.
-   Δημοσιογράφος μεγάλης ηλικίας με ολική τυφλότητα είχε αποποιηθεί το επίδομά του και το είχε μεταβιβάσει, άγνωστο με ποιο τρόπο, σε άλλο άτομο!!!
-    Πνευμονολόγος πιστοποίησε σε πολίτη βαριά νοητική στέρηση και εκείνος πήρε επίδομα.
-  Γυναικολόγος πιστοποίησε άσθμα, ενώ άλλος γυναικολόγος χορήγησε πιστοποιητικό για κατάθλιψη.

Και μετά από όλα αυτά βγαίνουν κάποιοι πανηλίθιοι και δηλώνουν πως το μνημόνιο μας έκανε καλό. Πως αν δεν ερχόταν η (κατασ)τρόικα αυτά θα συνεχίζονταν. Επειδή ως λαός έχουμε χιλιάδες απατεώνες (ίσως και εκατομμύρια), επειδή πίσω από κάθε αθλιότητα βρίσκεται κάποιος πολιτικός, κάποιος δικαστής, κάποιος δημόσιος λειτουργός, κάποιος συνδικαλιστής, που έμαθαν να μασάνε κοινοτικούς πόρους, πρέπει το σύνολο του ελληνικού λαού να υποστεί τον οικονομικό και τον κοινωνικό εξευτελισμό;
Βρείτε όλα τα καθάρματα, μικρά και μεγάλα, και ξεσκίστε τους. Πάρτε τους ότι απέκτησαν από τη μέρα που γεννήθηκαν και αφήστε στην ησυχία του τον κόσμο που έμαθε να παλεύει τίμια για να τα φέρει βόλτα.
Αυτή η «συνευθύνη» είναι η ύψιστη π**στιά!


Στη θέση Νο5:
Το ΙΚΑ ξόδεψε 23.000€ για... αλεξίσφαιρα γιλέκα!
Σε μια μεγάλη ...επένδυση για τους ασφαλισμένους προχώρησε πρόσφατα το ΙΚΑ. Στις 23 Ιανουαρίου του 2012 το ΙΚΑ δαπάνησε 23.000 ευρώ για να  προμηθευτεί αγνώστου αριθμού αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Η εν λόγω προμήθεια αναφέρεται στο πρόγραμμα Διαύγεια με ημερομηνία 23/01/12. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι στο αναλυτικό έγγραφο της Διαύγειας δεν αναφέρεται για ποιο λόγο εγκρίνεται η δέσμευση πίστωσης ύψους 23.707,50 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος.

Και που βρίσκεται η είδηση; Η Αντιτρομοκρατική τις προάλλες δεν παρήγγειλε καθετήρες;


Στη θέση Νο4:
Αποχωρεί η Νέα Δημοκρατία από το διάλογο για το φορολογικό.
Αποχωρεί από το διάλογο για το φορολογικό η ΝΔ, καταγγέλλοντας το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο πως ως υπουργός Οικονομικών «προχώρησε σε νέα χαράτσια για τα ακίνητα, χαράτσια της τελευταίας στιγμής για τα οποία η ΝΔ δεν είχε ποτέ ενημερωθεί».
Σε δήλωσή του ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης κατηγορεί το Υπουργείο Οικονομικών πως «με όχημα τα ακίνητα, επιβάλει ένα νέο χαράτσι, με το οποίο η ΝΔ διαφωνεί».
Με διάταξη στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, θεωρούνται τεκμήρια οι πρόσφατα τακτοποιηθέντες ημιυπαίθριοι χώροι.

Τέλεια! Και ποιος μπορεί να διαφωνήσει; Λύστε μου μόνο δύο απορίες.
Απορία 1η: εφόσον συγκυβερνάτε τι πάει να πει «αποχωρούμε»; Τα κουκιά του ΠΑΣΟΚ δεν βγαίνουν, συνεπώς η ρύθμιση καταψηφίζεται. Τόσο απλά. Επομένως γιατί δεν παραμένετε στη Βουλή να  συμβάλλετε στην καταψήφισή της. Τσάμπα μάγκες!
Απορία 2η: αν η ρύθμιση ψηφιστεί με τις ψήφους άλλων κομμάτων ή ανεξάρτητων βολευτών, εσείς δεσμεύεστε ότι ως κυβέρνηση θα την καταργήσετε;


Στη θέση Νο3:
Δεν έχω ιδιαίτερη γνώση για το έλλειμμα του 2009, είπε ο Γ. Αλογοσκούφης.
Υπόμνημα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει την υπόθεση των στοιχείων του 2009 απέστειλε ο πρώην υπουργός Οικονομικών επί ΝΔ, Γ. Αλογοσκούφης, δηλώνοντας άγνοια για τις συνθήκες εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2009 και την διαμόρφωση του ελλείμματος. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι «σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση της ΝΔ δεν "παραποιούσε" στατιστικά στοιχεία».
Παράλληλα, ο κ. Αλογοσκούφης εκτιμά πως από το 2007, η δημοσιονομική προσαρμογή που εφάρμοζε η κυβέρνηση Καραμανλή, ανακόπηκε και αντιστράφηκε λόγω της οικονομικής κρίσης και του υψηλού χρέους, που της είχαν κληροδοτήσει οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
Στο υπόμνημά του ο κ. Αλογοσκούφης, δηλώνει αναρμόδιος να τοποθετηθεί επί της πορείας εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2009, καθώς ο ίδιος απομακρύνθηκε από το υπουργείο στις 7 Ιανουαρίου.

Αρχικά θα σου απαντήσω πως αφού δεν σε έχωσαν φυλακή μαζί με τον Παπαθανασίου και τον ακαταλληλότερο, καλά κάνεις και λες ότι μαλακία σου κατεβαίνει, κι εσύ κι άλλοι.
Επίσης θα σου πω πως ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος από το δεξιό θίασο της αρπαχτής, μέχρι τώρα έχετε απαντήσει ποιο ήταν το έλλειμμα που παραδώσατε. Το μόνο που απαντάτε είναι πως το ΠΑΣΟΚ το φούσκωσε τεχνητά για να υπαχθούμε στο ΔΝΤ. Που το παρέλαβε, το αγνοείτε!
Το ότι η συμμορία που είχατε συστήσει, παραποιούσε συνεχώς τα στοιχεία, στο έχει απαντήσει ήδη η Eurostat, όταν περιπαικτικά τα βάφτισε “greek statistics”. Εναλλακτικά μπορείς να διαβάσεις και το άρθρο για “τα επτά καθάρματα της κρίσης” που αναφέρεται στον λατρεμένο σας ηγέτη και θα καταλάβεις.
Τον προϋπολογισμό του 2009 που αποδείχθηκε ελλειμματικός εσύ τον συνέταξες. Επειδή σήμερα κάνεις τη πάπια και μας λες πως δεν έχεις ευθύνες, να σου θυμίσω το καρακιτσαριό που στήσατε το Δεκέμβρη του 2008 μέσα στη Βουλή; Σε θυμάμαι να παραδίδεις τον προϋπολογισμό σε memory stick στον Σιούφα και από κάτω τα στρουμφάκια να σε χειροκροτάνε. Λίγες μέρες μετά έχασες το υπουργείο. Σου είπαν γιατί;    
Λύσε μου και μια απορία: αφού (παριστάνατε ότι) κυβερνάγατε από το 2004, πως γίνεται το 2007 να ανακοπεί η δημοσιονομική προσαρμογή της κυβέρνησης του ακαταλληλότερου, λόγω του χρέους που σας κληροδότησε το ΠΑΣΟΚ;
Είπαμε να λέτε μαλακίες, αλλά μεταξύ σας. Τα γραπτά μένουν!


Στη θέση Νο2:
Όργιο σπατάλης δείχνει η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2009.
Διαφθορά και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος χωρίς φραγμούς καταδεικνύει η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2009. Στενός δημόσιος τομέας και Τοπική Αυτοδιοίκηση μοίραζαν αφειδώς εκατομμύρια ευρώ για παράτυπες και παράνομες δαπάνες, σε απευθείας αναθέσεις έργων, προσλήψεις, μισθούς, επιδοτήσεις.
Οι μη νόμιμες δαπάνες εξαπλασιάστηκαν το 2009 συγκριτικά με το 2008, φθάνοντας από τα 106,4 εκατ. ευρώ στα 657,7 εκατ. ευρώ. Από αυτά, τα 505,5 εκατ. ευρώ είναι μη νόμιμες δαπάνες του κεντρικού κράτους, τα 113 εκατ. ευρώ των ΝΠΔΔ -σχεδόν διπλάσια από το 2008 - και τα 38 εκατ. ευρώ των ΟΤΑ. Κι όλα αυτά, εκτοξεύοντας το δανεισμό του κράτους, καθώς ενώ είχαν προϋπολογιστεί δάνεια ύψους 64,5 δισ. ευρώ, το 2009 η χώρα δανείστηκε 105,5 δισ. ευρώ.
Τα έξοδα που είχαν προϋπολογιστεί για το 2009 ήταν 99,3 δισ. ευρώ, αλλά έφθασαν στα 146,5 δισ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 47,7%. Παράλληλα, τα έσοδα παρουσίασαν «μαύρη τρύπα» 12,8 δισ. ευρώ.
   
Μα τι είναι αυτά που μας τσαμπουνάτε; Γίνονταν αυτά επί δεξιάς-αδέξιας; Μοίραζαν χρήμα ενόψει εκλογών; Ο Αλογοκλέφτης δεν έχει ιδέα γιατί έφυγε νωρίς, ο Παπαθανασίου (που ξόδεψε 47 δισ. περισσότερα από τα προβλεπόμενα) πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος, ο κουρασμένος άφαντος, όπως το συνηθίζει.
Φως φανάρι, δάκτυλος ΠΑΣΟΚ είναι!


Στη θέση Νο1:
Πρωτοφανή μέτρα της ΕΛ.ΑΣ στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
- Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων τις βραδινές ώρες αφαιρούσαν από τις νεραντζιές τα νεράντζια.
- Περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος στήθηκαν μερικά χιλιόμετρα κάγκελα, σε δύο και τρεις σειρές.
- Η είσοδος θα γίνεται από τέσσερις προκαθορισμένες εισόδους, μόνο από όσους διαθέτουν την αντίστοιχη πρόσκληση, ενώ και οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να διαθέτουν διαπίστευση.
- Έχει προβλεφθεί σχέδιο διαφυγής του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού.
- Επιστρατεύθηκαν περίπου 7.000 αστυνομικοί (!!!), όσοι περίπου και τα άτομα που θα παρελάσουν.
- Κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης θα παραταχθούν 40 διμοιρίες των ΜΑΤ.
- Υπάλληλοι της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής (!) θα παρακολουθούν διακριτικά, ενώ (το καλύτερο) στις ταράτσες θα βρίσκονται …ελεύθεροι σκοπευτές.
- Δεκάδες μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ θα αναπτυχθούν στον εξωτερικό κύκλο του σχεδίου των μέτρων ασφάλειας.

Αρχικά αυτό με τα νεράντζια το εξέλαβα ως ανέκδοτο. Όχι μόνο ήταν αλήθεια, αλλά όσο προχωρούσαν οι μέρες και πλησιάζαμε τη σημερινή Κυριακή το πράγμα γινόταν ακόμη “καλύτερο” (βλ. φαιδρό). Το σκεπτικό είναι απλό: όποιος θέλει να ρίξει νεράντζια στους επίσημους (χαραμοφάηδες) ας τα αγοράσει, να γίνει και τζίρος, να εισπράξουμε και ΦΠΑ. 
Αν αυτοί οι 7.000 αστυνομικοί βρίσκονταν καθημερινά στους δρόμους της πρωτεύουσας, η εγκληματικότητα δεν θα είχε πάρει αυτές τις δραματικές διαστάσεις.  Αλλά απ’ ότι φαίνεται τους διατηρείτε ξεκούραστους, για να τους χρησιμοποιείτε όταν πρόκειται να προστατέψουν τα τομάρια σας.
Οι ελεύθεροι σκοπευτές σε τι θα χρησιμεύσουν; Αν σημειωθεί πανικός θα σημαδεύουν το πλήθος που θα τρέχει;
Αν είναι να γίνεται επιστράτευση και να παίρνονται μέτρα στρατιωτικού νόμου, ή καταργείστε τις παρελάσεις, ή μη συμμετέχετε. Είναι δυνατόν να σπαταληθούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μόνο και μόνο για να μοστράρετε ως επίσημοι, για να σας καμαρώνουν τα σόγια σας;

2 σχόλια:

  1. Γουστάρω Νο10 με τα χίλια!
    Τόσο νομοταγής πληρωμένος δολοφόνος δεν ξανάγινε!

    Και είχα πάντα την απορία αν γίνω ποτέ πληρωμένος δολοφόνος και μου τη φέρουν και δε μου δώσουν τα λεφτά, τι μπορώ να κάνω...

    Ελπίζω να δικαιώθηκε ο άνθρωπος.
    Ή τουλάχιστον να του πλήρωσαν τα έξοδα: τις σφαίρες, τα κυάλια, την εφημερίδα παρακολούθησης με τις δύο τρύπες και την τυρόπιτα ξεκαρφώματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή