Σελίδες

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Τοξικά και απόβλητα #21


* Κώστας Χρυσόγονος, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (στο ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης North 98): «Το πρόβλημα για το μεταναστευτικό αποτελεί σοβαρό ζήτημα για την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων.»

Ένας ένας για τον κάδο ρε παιδιά, όλοι χωράτε. Ειδικά εσύ Χρυσόγονε είναι ευχή όλων μας να είσαι βιοδιασπώμενο σκουπίδι. Μη μολύνουμε και τη χωματερή.

 **********

* Τάσος Πετρόπουλος, υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων (σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο): «Πολλοί αυτοί που μου ζητούν να υπάρχει η δυνατότητα να καταβάλλουν παραπάνω εισφορές.»

Ναι.
Δεν ξέρω από τι το έπαθες, αλλά από την ώρα που σε άκουσα αισθάνομαι μια τεράστια ανάγκη να βγάλω τον εγκέφαλο και να του κάνω ανταύγειες.

 **********

* Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος Ένωσης Κεντρώων (στο κανάλι ‘Ε’ στην εκπομπή "La biri biri"): «Τώρα ο Τσίπρας επιβάλλεται με το 153. Με το ζόρι. Ό,τι σοφό κι αν πω εγώ, το ρίχνουν στα σκουπίδια… Δηλαδή είτε Παπαδόπουλο και Παττακό έχουμε, είτε Τσίπρα και Καμμένο, να με συγχωρήσετε πολύ αλλά είναι το ίδιο.»

Τσίπρα και Καμμένε: Να μας κάνετε τη χάρη και να παρακολουθείτε La biri biri μπας και μάθετε ότι είστε Παττακοπαπαδόπουλοι!
Άντε γιατί παρατράβηξε το αστειάκι!!!
Ακούς εκεί να νομοθετείτε με μόλις 153 και να αγνοείτε τις σοφές προφητείες του πατρός Λεβέντη.

 **********

* Γιάννης Βρούτσης, Βουλευτής ΝΔ – τέως υπουργός Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας:


Σύμφωνα με τον πάλαι ποτέ, ένας από τους λόγους που δεν έκλεισε η αξιολόγηση (δηλαδή το τετ α τετ με τους κομπιναδόρους, τοκογλύφους-εκβιαστές-δανειστές) ήταν το απαράδεκτο βέτο στις απολύσεις που έθεσε ο Υπουργός.
Για όσους δεν κατάλαβαν, δεν μιλάμε για απολύσεις στο Δημόσιο. Μιλάμε για τις ομαδικές απολύσεις στον Ιδιωτικό Τομέα.
Το καταλάβατε ή θέλετε να κάνει και κακά;

 **********

* Άδωνις Γεωργιάδης (15/2/2017, στην υπ’ αριθμ. 3482 κοπή πίτας): «Εχθρός δεν είναι ο Σόϊμπλε, είναι οι Συριζαίοι. Κοκκινίζει το μάτι μου όταν τους βλέπω.»

Μιας και είσαι αρχαιομαθής (τρομάρα σου) θα σου απαντήσει καλύτερα ο παππούς Θουκυδίδης:
"Ο άνθρωπος από τη φύση του συμπεριφέρεται με ξιπασιά απέναντι σ’ αυτούς που τον κολακεύουν και με σεβασμό προς εκείνους που δεν υποκλίνονται."

Α και για το μάτι πάρε κολλύριο. Ή βγάλτο. Το ίδιο μου κάνει.

 **********

* Μάκης Βορίδης, ακτιβιστής -  ξυλοκόπος.


Μόνο δεξιά τρομοκρατία είναι ανεκτή στην εβρόπη, την εβρόπη που ονειρεύεσαι εσύ Μαυρουδή μου. Το καταλάβαμε.
Που ακούστηκε Μάκη μου αριστερή τρομοκρατία!!! Ε;;;
Να την ξεριζώσετε! Και αν δεν ξεριζώνεται να την κόψετε με κανά τσεκούρι. Κάπου θα έχεις φυλαγμένο ένα.

 **********

* Γεράσιμος Γιακουμάτος, Βουλευτής ΝΔ (στα "Παραπολιτικά"): «Στην τηλεόραση, η οποία μπαίνει στο σπίτι μέσα, όλα τα παραδείγματα, το 90%, που είναι επιτυχημένα είναι ομοφυλοφιλικά. Όταν το παιδί βλέπει πως ανεβαίνει, ανεβαίνει, ε… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια.»

Σύμφωνα με τον ιατρό –ΠοιοςΤουΕδωσεΠτυχιο;- Γιακουμάτο, η ομοφυλοφιλία όχι μόνο είναι κολλητική αλλά μεταδίδεται και από την τηλεόραση.
Παρακαλούνται οι γονείς να ψεκάζουν συχνά τις οθόνες ή να κατεβάζουν πιο κάτω τα σεμέν.
Στω.

 **********

* Γιάννης Μπαλάφας, υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (σε καφενείο στη Σάμο απευθυνόμενος σε πολίτη): «Τους τραμπούκους δεν τους φοβηθήκαμε στη δικτατορία, δεν θα τους φοβηθούμε ούτε τώρα. Άντε πάενε από ‘δω!»

Είναι γνωστό ότι όταν ο κώλος σου ζεστάνει καρέκλα, ξεχνάς πως πριν δεν την είχες και, κυρίως, πως δεν θα την έχεις πάντα.
Πρόσεξε κε Μπαλάφα μου γιατί κάποια στιγμή, νομοτελειακά, ούτε καρέκλα θα έχεις, ούτε μπάτσους να σε προστατεύουν. Και τότε ο κώλος σου θα είναι εκτεθειμένος.

 **********

* Κώστας Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. (στην ΕΡΤ1): «Φυσικά και νοιάζονται οι θεσμοί για την καθημερινότητα των Ελλήνων, αυτοί που δεν νοιάζονται είναι το σύστημα που έχει καταλάβει το Μέγαρο Μαξίμου.»

Και δεν καταλαβαίνουμε γιατί να κάνουμε εκλογές αφού οι «Θεσμοί» μας νοιάζονται και οι κυβερνώντες μας γράφουν.
Ψιτ Κυρανάκη, μπες στη γραμμή για το βραβείο του υποτελή βλάκα, το διεκδικείτε πολλοί. Για παράδειγμα, αν μέχρι το τέλος του έτους δεν υπάρξει εμετικότερη δήλωση (ποτέ δεν ξέρεις!) ο αποκάτω παίζει να σηκώσει την κούπα.

 **********

* Γιώργος Φλωρίδης, πρώην βουλευτής και υπουργός ΠΑΣΟΚ (στην ΕΡΤ3): «Θα τρώγαμε χαλίκια και χορτάρια αν δεν ήταν ο Σόιμπλε.» 

Με τόσο γλείψιμο από τα ντόπια γιουσουφάκια που έχει δεχθεί ο Σόιμπλε, παίζει να έχει τον καθαρότερο κώλο του πλανήτη. 

*** The end ***

10 σχόλια:

  1. Φοβάμαι πως ο κατήφορος
    θα μας βγάλει στο κενό!!!
    Ελεύθερη πτώση....

    Καλησπέρα Πέτρο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο κενό είμαστε. Σε μια ελεύθερη πτώση δίχως ορατό πάτο.
      Καλησπέρα.

      Διαγραφή
  2. Στην πρόσφατη ιστορία μας οι δωσίλογοι και οι συνεργάτες των γερμανών, απολάμβαναν προνόμια, καταδίδανε συμπατριώτες, και εξυμνούσαν τους κατακτητές. Δεν βρίσκω να διαφέρουν σε τίποτα οι νεώτεροι "δημοκράτες" που προκειμένου να ξαναπάρουν την εξουσία, κατάντησαν τσιράκια του κάθε σόϊμπλε και της αλητοπαρέας του. Πόσο πιο κάτω ακόμα θα πέσουν;
    "Θα τρώγαμε χαλίκια" ε; Είπε τέτοιο πράγμα το άτομο;
    Α ρε Πέτρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.
      Είναι πολλά αυτά που διακυβεύονται μετά την απομάκρυνση από την εξουσία. Ποτέ δεν φανταζόμασταν πόση παράνοια γεννά το στερητικό αυτό σύνδρομο. Τηλεπωλητές, τηλεδημοσιογράφοι, τηλεπερσόνες, ανεπάγγελτοι, απατεώνες, νονοί της νύχτας, νταβατζήδες της εν(ξ)ημέρωσης και λοιπός υπόκοσμος που δεν έμαθε τίποτα άλλο στη μίζερη ζωή του από το να εξαπατά το πόπολο και να ζει παρασιτικά εις βάρος του, δείχνουν πλέον τα δόντια τους και τους πέφτουν τα σάλια. Αν μείνουν για λίγο ακόμη έξω από τη μάσα θα βαρέσουν μπιέλα και θα τους ψάχνουμε σε ψυχιατρικές δομές.
      Πλέον δίνουν τα ρέστα τους. Ενώθηκαν στο όνομα της κοινής μάσας και παρελαύνουν καθημερινά από το χαζοκούτι σκορπώντας την ασυναρτησία τους.
      Δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ αλλά πολύ θέλω να παραμείνει για 1-2 χρόνια στην εξουσία, ώσπου όλο αυτό το εμετικό συνονθύλευμα να διαλυθεί, είτε μπαίνοντας φυλακή είτε σε ψυχιατρεία, μπας και ησυχάσουμε. Θα είναι ίσως η μοναδική ουσιαστική δουλειά αυτής της κυβέρνησης.

      ΥΓ: Γκούγκλαρε την δήλωση Φλωρίδη και θα δεις ότι αναπαράγεται από δεκάδες sites.

      Διαγραφή
  3. Κάθε μα κάθε δήλωση των στελεχών της ΝΔ βρωμάει και ζέχνει φασισμό και παλιανθρωπιά. Δηλωμένοι γερμανοτσολιάδες απόγονοι των αφεντικών τους της ρουφιανιάς και της κατοχής σαν ανοίγουν το στόμα τους μας παίρνει η μπόχα.
    Α ρε Στάλιν που σας χρειάζεται......!
    Μια σημείωση για τον εκλεκτό "κύριο" Πετρόπουλο. Στα χρόνια που ο ΣΥΡΙΖΑ το έπαιζε "επανάσταση στα κάγκελα" επί παλιότερων κυβερνήσεων ήταν νομικός σύμβουλος της ΟΤΟΕ.....!
    Σήμερα προσυπογράφει την φυσική εξόντωση των συνταξιούχων με ειδική κακία στους τραπεζικούς.
    Την καλησπέρα μου Πέτρο και καλή βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ Γιάννη δεν ενστερνίστηκα την άποψη ότι ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης, ο Πλεύρης (παλιότερα ο Μπαλτάκος, ο Φαήλος) κλπ είναι απλά "κάποιες φωνές στο κόμμα". Αυτοί είναι το κόμμα! Αυτό είναι το κόμμα. Ακροδεξιό του κερατά. Οποιοσδήποτε αισθάνεται ότι αυτοί δεν ανήκουν στην παράταξη του Καραμανλή μπορεί είτε να παλέψει για να τους διώξει, είτε να αποχωρήσει.
      Βλέπεις να γίνεται κάτι τέτοιο; Το αντίθετο!
      Έχουν βάλει στην πρώτη γραμμή φασίστες, ρατσιστές, καθυστερημένους και ανισόρροπους. Αυτοί δίνουν το στίγμα και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Και επειδή είναι αδύνατο κάποιος να κολυμπάει στα σκατά και να μη λερωθεί, εφόσον παραμένει στο κόμμα ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ. Τελεία και παύλα.
      Ας σταματήσει κάποτε το χαζό παραμύθι περί "κεντροδεξιάς" αφού ούτε κέντρο είναι, ούτε καν δεξιά. Απολειφάδια της χούντας έχει, μη κοροϊδευόμαστε!
      Τώρα θα μου πεις πως Φωφώκα με τον Ποτάμη παριστάνουν την ...κεντροαριστερά. Ό,τι να'ναι!

      ΥΓ: Κάποτε είχε πει ο Χάρρυ Κλυν "ποτέ μη δίνεις εξουσία σε αυτόν που την έχει ανάγκη". Τύποι σαν τον Πετρόπουλο τον επιβεβαίωσαν πανηγυρικά.
      Καλή εβδομάδα Γιάννη.

      Διαγραφή
  4. Πάντως εγώ όσο έχουμε γιατρούς και πολιτικούς σαν αυτούς δε φοβάμαι τίποτα!

    Να, κι εγώ παρακαλάω να μου κρατάνε κι άλλες εισφορές,αλλά αυτοί ανένδοτοι!
    Όχι μου λένε, από σένα δε θα πάρουμε άλλα...έδωσες έδωσες!
    Εμένα θα μου κάνουν την ιδιαίτερη τιμή να με συμπεριλάβουν στις ομαδικές εκτελέσεις, ε απολύσεις ήθελα να πω, όταν θυμηθούν πως ζω!
    Τι να πεις, είναι που είναι υπεράνω τα "παιδιά"
    Καλή εβδομάδα Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως και η εμμονή αυτού του λαού να στέλνει συνεχώς στο κοινοβούλιο τους ίδιους και τους ίδιους αποτυχημένους, κάπως πρέπει να λέγεται.
      Γιατί δεν είναι δυνατόν να επιλέγεις για γιατρό στον πατέρα σου αυτόν που πριν λίγες μέρες σου σκότωσε τη μάνα!!!
      Αυτός ο λαός είναι που τους επιτρέπει και να μην διορθώνονται, και να συνεχίζουν την καταστροφή του.
      Δεν είμαι ισοπεδωτικός. Υπάρχει και λαός που σκέφτεται πριν πάει να ψηφίσει. Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι έχουν για κριτήριο (ακόμα!!!) είτε το προσωπικό βόλεμα είτε (το ηλίθιο) σκεπτικό του να ψηφίζουν κάποιον για να μη βγει ο άλλος.
      Καλή εβδομάδα Μαράκι.

      Διαγραφή
  5. Ποικιλία όσο και ποσότητα βιοδιασπώμενων σκουπιδιών, ωστόσο, αυτός ο Χρυσόγονος δίνει σκληρή μάχη για να τον "προσλάβει" ένα άλλο κόμμα, απορώ πως δεν το βλέπουν οι "αρμόδιοι"... Καλά, το σχόλιό σου στο τέλος τής ανάρτησης, περί του καθαρότερου κ@λου, όλα τα λεφτά!!! Αχαχαχα! ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη βιάζεσαι για τον Χρυσόγονο, στην αρχή της χρονιάς είμαστε ακόμη. Και μακάρι οι σαχλαμάρες να σταματούσαν εδώ, αλλά δεν το βλέπω. Ή έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν ή απονέμεται κάποιο βραβείο σε αυτόν που θα αμολήσει τη μεγαλύτερη αρλούμπα.
      Είμαι σίγουρος ότι όταν οι πολιτικοί μας ηλίθιοι συναντιόνται θα ανταλλάσσουν κουβέντες του στυλ
      - Είπα κι εγώ μαλακίες αλλά εσύ με νίκησες.
      - Ντάξει μωρέ, αν βάλεις τα δυνατά σου αύριο θα με κερδίσεις εσύ...

      Διαγραφή