Σελίδες

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Μηνιάτικο #21: Δεκέμβριος 2016



Στις 2 Δεκεμβρίου ψηφίστηκαν στη Βουλή με ονομαστική ψηφοφορία τα 4 άρθρα του νομοσχεδίου κατά των διακρίσεων στην εργασία, προκειμένου να αποτυπωθεί η διαφοροποίηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα άρθρα 1 έως και 4, που αποτελούσαν και βασικό κομμάτι του νομοσχεδίου. Με τα άρθρα που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία ορίζεται η προώθηση της αρχής της ίσης μεταχείρισης και η καταπολέμηση των διακρίσεων στον τομέα της απασχόλησης και της εργασίας (σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα) σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες, ενώ επανακαθορίζεται - διευρύνεται η έννοια των διακρίσεων (έμμεση και άμεση). Μεταξύ άλλων, προστίθενται ως λόγοι απαγορευμένων διακρίσεων η εθνική καταγωγή, οι γενεαλογικές καταβολές, η χρόνια πάθηση, η οικογενειακή και κοινωνική κατάσταση, ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά του φύλου.
Τα άρθρα ψηφίστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι, την Ένωση Κεντρώων. «Κατά» δήλωσαν η Χρυσή Αυγή και τρεις βουλευτές των ΑΝΕΛ οι κ.κ. Κ. Κατσίκης, Δημήτρης Καμμένος και Μαρία Κόλλια. «Παρών» δήλωσε το ΚΚΕ.

Λατρεμένο ΚΚΕ! 
Ο βουλευτής του κόμματος Μανώλης Συντυχάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υπερασπίζεται το κεφάλαιο και έχει προδιαγράψει νέα μέτρα για το μέλλον. “Το παρόν νομοσχέδιο μετατρέπει ενώσεις του κεφαλαίου σε τοποτηρητές της εργασιακής ισότητας. Ανάγετε τους φορείς αυτούς σε υπερπροστάτες των εργαζομένων. Ο λύκος θα φυλάξει τα πρόβατα; Προβληματικές οι διατάξεις αυτές. Στο ΣτΠ θα απευθύνονται οι πολίτες και όχι στα συνδικάτα τους; Σας ενδιαφέρει η προστασία των  κεφαλαιαγορών, γι' αυτό ενσωματώνετε τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Υπηρετείτε βάρβαρη πολιτική εις βάρος του ελληνικού λαού”.

Λατρεμένο ΚΚΕ!
Στην προσπάθεια του να τα βάλει με όλα και με όλους δεν αντιλαμβάνεται (πλάκα κάνω) ότι τα βάζει με τους εργαζόμενους;;; Το ΚΚΕ που συμμετέχει στις ευρωεκλογές και εκλέγει ευρωβουλευτές (μια χαρά πέφτουν οι μισθάρες!) αδυνατεί να καταλάβει (ξανακάνω πλάκα) ότι η εναρμόνιση με κάθε κοινοτική οδηγία δεν αποτελεί επιλογή, αλλά είναι επιβεβλημένη;;;
Τέλος πάντων, η άρνηση του ΚΚΕ να ψηφίσει το νομοσχέδιο κατά των εργασιακών διακρίσεων ανάλογα με το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την εθνική καταγωγή κλπ, λέει πολλά από μόνη της.



Στις 5 Δεκεμβρίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και 10 βουλευτές, μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, επισκέφθηκαν τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη και το Καστελόριζο.
Στην αποστολή συμμετείχαν και 10 ακόμη βουλευτές, μεταξύ των οποίων οι Κασιδιάρης Ηλίας, Χρήστος Παππάς και Ιωάννης Αϊβατίδης από τη Χρυσή Αυγή.


Εμένα πάντως παρόμοιες φωτογραφίες υπουργών αντάμα με νεοναζί σκουπίδια με θίγει ως πολίτη. Ξευτίλα του Καμμένου, του Βίτσα και όσων θέλουν να αυτοπαρουσιάζονται ότι ανήκουν στο λεγόμενο "Συνταγματικό τόξο".
Χαϊδέψτε κι άλλο το κεφάλι του φιδιού και μετά ελάτε να μας πείτε ότι γύρισε και σας δάγκωσε.
Γελοίοι!!!


Στις 7 Δεκεμβρίου «γαλάζιοι» βουλευτές και στελέχη συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο, στο πλαίσιο εκδηλώσεων της ΝΔ για την εβδομάδα αφιερωμένη στα ΑμΕΑ.
Στον αγώνα μεταξύ της ΝΔ και της ομάδας Άτλας, έλαβαν μέρος ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλης Κικίλιας, ο γραμματέας Π.Ε της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος και ο αναπλ. εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.


Κάτι τέτοιες ώρες όπου παρόμοιες επικοινωνιακές σαχλαμάρες σε κανέναν υγιή νου δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, είναι που θυμόμαστε τα ΜΑΤ που έστειλε το ΝΔχωριό το 2012 που κυβερνούσε για να υποδεχθεί τους ΑμΕΑ.
Η ακροδεξιά ΝΔ έχει την εντύπωση ότι με στρακαστρούκες θα θαμπώσει κανέναν.

Αξιότιμον κον Κούλη
ΕΝΤΑΥΘΑ
Επειδή κάποτε γελάγαμε με τα καμώματά σας, τώρα ούτε και αυτό δεν μπορούμε, αν θες να αποδείξεις τις ευαισθησίες του κόμματός σου για τους ΑμΕΑ, φέρε νόμο στη Βουλή που θα αυξάνει τα επιδόματα και τις ευκαιρίες αυτών των ανθρώπων για δουλειά και ίση μεταχείριση.
Τα μπασκετάκια είναι αστειότητες.


Στις 10 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017» από το βήμα του προεδρείου ενημέρωσε πως το πλεόνασμα ύψους 5 εκ. ευρώ του Προϋπολογισμού της Βουλής του 2016 θα διατεθεί στην κοινωνική πολιτική.
“Από την ορθολογική εκτέλεση του Προϋπολογισμού της Βουλής του οικονομικού έτους 2016 διαφαίνεται η δυνατότητα σημαντικά βελτιωμένου δημοσιονομικού αποτελέσματος της τάξης των 5 εκ. ευρώ, δημιουργώντας έτσι χώρο για τη χρηματοδότηση άλλων κοινωνικών προτεραιοτήτων. Το ποσό αυτό θα μπορούσε να αξιοποιηθεί άμεσα για την αντιμετώπιση π.χ. της προσφυγικής κρίσης και διερευνάται η δυνατότητα από το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών” η χαρακτηριστική δήλωση του Ν. Βούτση.

Υπό άλλες συνθήκες (βλ. Σαμαροβενιζέλους) τα 5 εκατ. δεν θα έφθαναν ούτε για τα βουτήματα στους καφέδες των βου-λεφτάδων.
Και τώρα περιμένουμε τους κατά συνήθεια, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ηλίθιους: “Ναι αλλά για τους Έλληνες δεν κάνετε τίποτα”.


Στις 12 Δεκεμβρίου στο ΦΕΚ 3976Β δημοσιεύτηκε η απόφαση της κυβέρνησης για εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 1.000€ σε κάθε άνεργο της επιχείρησης "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ & ΧΗΜΙΚΑ ΕLFΕ ABEΕ".


Το πρόβλημα της άλλοτε κραταιάς επιχείρησης ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2009, όταν η τότε κυβέρνηση Καραμανλή ανακοίνωσε την πώλησή της στο (όπως αποδείχτηκε) μεγαλολαμόγιο Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Το 2010, η Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων εντάχθηκε στον όμιλο Λαυρεντιάδη ως ELFE. Και ενώ το εργοστάσιο της Καβάλας το 2011 σημειώνει ρεκόρ παραγωγής και πωλήσεων, από την αρχή του 2012 αρχίζουν τα σοβαρά προβλήματα, που οφείλονται στο γεγονός ότι το μεγαλολαμόγιο έκανε αφαιμάξεις στα κέρδη της επιχείρησης για να χρηματοδοτεί άλλες δραστηριότητές του.
Η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει εφάπαξ επίδομα 1.000€ σε καθέναν από τους 170 απλήρωτους και ανέργους της επιχείρησης.


Στις 15 Δεκεμβρίου στο ΦΕΚ 4029Β δημοσιεύτηκε η απόφαση της κυβέρνησης για εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 1.000€ σε κάθε άνεργο της επιχείρησης με την επωνυμία "ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ ΑΒΕΕ".


Πολύ φοβάμαι ότι ο σκατόψυχος φον Καρότσης δεν είχε ενημερωθεί ούτε γι’ αυτό, ούτε για το προηγούμενο επίδομα. Και εκεί βρίσκεται η ηδονή: Να περνάς σε ΦΕΚ το ότι τον γράφεις στα @@@ σου.
Όχι σε όλα, μη τρελαθούμε κιόλας, ο Τσίπρας μια χαρά υπογράφει τη συντριπτική πλειοψηφία των μνημονιακών μέτρων.


Στις 15 Δεκεμβρίου εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής η χορήγηση του εφάπαξ βοηθήματος στους συνταξιούχους.
Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, «παρών» δήλωσε η Ν.Δ., ενώ απείχαν από την ψηφοφορία το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων.
Ανάμεσα στους απόντες ήταν ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και  η Φώφη Γεννηματά από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (βρίσκονταν αμφότεροι στις Βρυξέλλες), ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με Ποταμίσιους και Λεβέντηδες δεν ασχολείται κανένας. Άλλωστε δεν θα ξαναδούν Βουλή αφού όποιος τους ψήφισε μπορεί κάλλιστα την επόμενη φορά να ψηφίσει Κούλη και να μη κοροϊδεύει τα μούτρα του.
Η ΠασοκοΔημάρ κράτησε πιο ψύχραιμη στάση, πέραν από τις ασυναρτησίες των Βενιζελο-λοβέρδων.
Δείγμα σαχλαμάρας:


Όταν δεν ψηφίζεις σύμφωνα με τα γούστα του πολυχρονεμένου, τότε “αλλοιώνεται το περιεχόμενο της ψήφου των κομμάτων”. Και για σένα που δεν το ‘ξερες “υφαρπάζεται μια ψευδής εντύπωση δημιουργίας εθνικού μετώπου στήριξης της κυβέρνησης”.
Ένα μάτσο ασυναρτησίες όπως μόνο ο Μπένυ ξέρει να σερβίρει!

Περισσότερο αστείο αποδείχτηκε το χωριό-τσίρκο των Κούληδων (τι πρωτότυπο ε;), που ενώ αρχικά είχε διαμηνύσει ότι θα υπερψηφίσει το εφάπαξ βοήθημα στους συνταξιούχους, όταν ο γερμαναράς σκατόψυχος είπε το "nein", έκανε κωλοτούμπα.
Στις 6:31 στο site του Ελεύθερου Τύπου δημοσιεύεται αυτό


και σε λιγότερο από 1 ώρα αργότερα αυτό


Σημ: Ο αποκάτω, με τη …σαφή θέση, είναι αντιπρόεδρος στο χωριό-τσίρκο των Κούληδων.



Στις 19 Δεκεμβρίου δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 236Α η απαλλαγή των άπορων ανασφάλιστων από την καταβολή του παράβολου των 46,14 ευρώ στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.).


Ψίχουλα;
Ναι, ψίχουλα!
Αυτά τα ψίχουλα οι Σαμαροβενιζέλοι τα πέρναγαν για φούρνους γεμάτους καρβέλια. Και αυτό δεν ξεχνιέται!!


Στις 21 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας της ΝΔ και της Εθνικής Ομάδα Αστέγων. Ο αγώνας, στον οποίο συμμετείχε και ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το παιχνίδι έγινε στο αθλητικό κέντρο του δήμου Αθηναίων στο Ρουφ και η ομάδα της ΝΔ κέρδισε 3-2.

Το κόμμα που μαζί με το Πασόκ ευθύνεται για τους χιλιάδες άστεγους-ξεσπιτωμένους είχε
α) το θράσος;
β) την αναλγησία;
γ) την αναισθησία;
δ) το σαδισμό;
ε) το σταρχιδισμό;
(διαλέξτε λέξη)
να τους κάνει πλάκα διοργανώνοντας ποδοσφαιρικό αγώνα μαζί τους. Φαίνεται το να υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΕΓΩΝ για το χωριό των Κούληδων αποτελεί πρόκληση για …νίκη.
(ούτε καν κάθισαν να χάσουν τα γίδια!)
“Τα παιδιά της Εθνικής Αστέγων ξέρουν πολύ καλή μπάλα στο γήπεδο. Και η μεγάλη πρόκληση για την επόμενη χρονιά, είναι να βγουν να παίξουν μπάλα και στο μεγάλο γήπεδο της ζωής. Πρέπει, κάποια στιγμή, σε αυτήν τη χώρα, να σχεδιάσουμε στοχευμένες κοινωνικές προοπτικές, που να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ακραίας φτώχειας, τα οποία δυστυχώς τείνουν να κάνουν την εμφάνισή τους με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα.”
είπε ο Κούλης στο τέλος του ματς και δεν ξηλώθηκαν τα τέρματα να τον πάρουν στο κυνήγι!

Πάντως μπράβο βρε Κούλη. Κάτι το ΝΔ-ΑμΕΑ μπάσκετ του Κικίλια, κάτι το δικό σου ματσάκι με τους άσπιτους, αποδεικνύετε στην πράξη αυτό το…
πως το ‘πες…
μωρέ κάτσε να δεις…
έλα εδώ το ‘χω…
α ναι θυμήθηκα


ΥΓ: Για όσους νομίζατε ότι ο Κούλης είναι λαϊκιστής, μάθετε ότι την επομένη, 22 Δεκεμβρίου, επισκέφτηκε τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων "Ο Καλός Σαμαρείτης" και μεταξύ άλλων είπε:


(πρόκειται για τον ίδιο Κούλη που με εντολή του φον Καρότση αρνήθηκε να ψηφίσει τη χορήγηση του εφάπαξ βοηθήματος στους χαμηλοσυνταξιούχους)


Στις 28 Δεκεμβρίου δόθηκαν στη δημοσιότητα οι δηλώσεις πόθεν έσχες των μελών του κοινοβουλίου. Μεταξύ άλλων ξεχώρισε η δήλωση περιουσιακής κατάστασης του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη για δύο έτη και συγκεκριμένα για το 2014 (χρήση 2013) και 2015 (χρήση 2014).

Για το 2013 ο Κούλης της καρδιάς μας, παρότι «άριστος», δήλωσε ανορθόγραφα



Για την ίδια χρονιά δήλωσε τις μετοχές που έχει στον πτωχοποιημένο και με λουκέτο "Κήρυκα Χανίων".


Μια επιχείρηση που χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά της,
άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους σε αυτήν και εξακολουθεί να μη τους πληρώνει παρά τις δικαστικές αποφάσεις,
δεν έχει δώσει φράγκο εδώ και 10 χρόνια (μόλις αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο στην Εξεταστική της Βουλής έκανε ρύθμιση)
παρόλα αυτά όμως δηλώνει μέτοχος (και σωστά) ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο οποίος, το δίχως άλλο, έχει και άλλους οικονομικούς πόρους. Κανείς όμως δεν ασχολήθηκε, ούτε ασχολείται, να κατάσχει μέρος της περιουσίας του για να αποπληρωθούν τα χρωστούμενα σε εργαζόμενους, κράτος, τράπεζες.

Για το 2014 ο Κούλης της καρδιάς μας δήλωσε ότι πήρε (ναι, ΠΗΡΕ!!!) μερικά χιλιάρικα αγροτικές ενισχύσεις. Ακόμα και αυτά τα είχε ανάγκη το παιδί.


Πολύ μας αρέσει που το κράτος τον ενισχύει για τα χωράφια του, ενώ αυτός μπορεί κάλλιστα να χρωστάει.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΤΟΥΣ …ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ

ΥΓ: Με τις καταθέσεις της Ευρωβουλευτού Κούνεβα που προέρχονται από δωρεές συμπολιτών της δεν θα ασχοληθώ. Το έκαναν "μια χαρά" τα γιδοφιλελέδια, κάτι "δημοσιογράφοι" της φάπας και οι ανισόρροποι φασίστες που έχει μαζέψει το ΝΔχωριό. Όποιο όμως καθυστερημένο φιλελέδι ζήλεψε τις καταθέσεις μιας γυναίκας που βασανίστηκε επειδή πήγε κόντρα στα καθάρματα αφεντικά της, ας καταπιεί ένα μπουκάλι βιτριόλι και ορκίζομαι να τον συνδράμω.


12 σχόλια:

  1. Για να ειμαι ειλικρινης δεν σε διαβασα. Να συγχιστω αποφευγω...
    Ευχες περασα να αφησω για ενα ομορφο υγιες κι ευλογημενο 2017!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη συγχύζεσαι. Εγώ πάλι λειτουργώ ανάποδα. Για να μη συγχύζομαι τους τα χώνω. Ξεσπάω.
      Καλή Χρονιά να έχεις.

      Διαγραφή
  2. Κι αυτό το όρθιο ον τώρα, περιμένει να μας μεταρρυθμίσει ε;
    Για τη νέα χρονιά εύχομαι σ' όλους τους τενεκέδες της πολιτικής και της αλητοδημοσιογραφίας, να νιώσουν τον πόνο της γυναίκας που βασανίστηκε άγρια και διασύρθηκε γιατί δεν έσκυψε το κεφάλι της. Ήξερα πως είναι αχρείοι, αλλά ότι θα έφταναν σε τέτοια εσχατιά δεν το περίμενα. Άβυσσος μαύρη η ψυχή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βαρέλι της σκατοψυχιάς τους δεν έχει πάτο. Απορούν (ως βόδια που είναι) πως είναι δυνατόν να έχει τις καταθέσεις της στο εξωτερικό (ενώ είναι γεννημένη στη Βουλγαρία) οι κωλοελληναράδες που έβγαλαν τα δικά τους (συνήθως μαύρα) σε Ελβετία και φορολογικούς παραδείσους. Απορούν οι αντιπρόεδροι στο ΝΔχωριό που έλεγαν ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό. Μάλλον η Κούνεβα πρέπει να φέρει στην Ελλάδα τα χρήματα (από δωρεές πολιτών) που έχει, οπότε αν χρειαστεί και άλλα χειρουργεία να μπορεί να σηκώνει κάθε εβδομάδα 420ευρα!!!
      Δε βαριέσαι Μαράκι, έπαψα πια να εκπλήσσομαι για το πόσο απολίτιστα δίποδα κυκλοφορούν γύρω μας.

      Διαγραφή
  3. Πέτρο μου καλή χρονιά. Κρατώ την τελική σου ευχή μπας και πιάσει για το 2017. Κατά τα λοιπά ο κατάλογος των όσων συμβαίνουν στη ζωή μας κάθε μήνα και μακραίνει και βαραίνει μαζί.
    Να είσαι καλά, να χαμογελάς, να εμπνέεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) Μέγα φάουλ τών Καμμένου-Δρίτσα κι όσων άλλων ακολούθησαν, η κοινή παρουσία τους με τα φασισταριά, στο άλαλο (να υποθέσω!) Καστελόριζο, που η μοίρα του το 'χει να το επισκέπτεται κάθε τρεις και λίγο, ο καθείς για/με τις ορέξεις του... 2) Πέτρο, τα 'μαθες τα νέα;; Μετά τον...αγωνιστικό χαιρετισμό από το ταλαίπωρο Ντα Κάπο τού Κολωνακίου, ο γιος τού Εφιάλτη σήμερα φωτογραφήθηκε ενώ έκανε σκι. Διότι όπως καταλαβαίνεις, έπρεπε κάπως να παρηγορηθεί κι αυτό το παλικάρι, μετά το σοκ που υπέστη μέσα στο καφέ τού Κολωνακίου με τον ακριβό καφέ (της παρηγοριάς!) 3) Μα να είσαι στην εθνική ομάδα αστέγων και να δέχεσαι να συμμετάσχεις σε έναν...φιλικό αγώνα με όσους σε φτωχοποίησαν;;; Αντί να τους πλακώσεις στις γρήγορες! Οκ, πιο μεγάλη ικανοποίηση δεν πρέπει να έχει ξαναπάρει ο mr siemens φαντάζομαι. Ο αγώνας του -να ξεκάνει τους φτωχούς- τώρα δικαιώθηκε! Είχα κι ένα τέταρτο, αλλά μου διέφυγε! Άντε βρε, και καλή μας χρονιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μας χρονιά Πέτρα μου με τα σούργελα που μας περιτριγυρίζουν. Δεν αντέχεται αυτή η αβάσταχτη βλακεία όλων τους εκεί μέσα.

      Το δεν αντέχεται είναι σχηματικό. Μια χαρά την αντέχουμε, γι' αυτό άλλωστε και συνεχίζουν.

      Να κλείσω με μια ευχή: εύχομαι οι δανειστές να δεχτούν κάποια στιγμή τη μείωση της τιμής του καφέ, για να μπορεί ο Κούλης μας να πιεί έναν χωρίς να σκέφτεται τα έξοδα.

      Διαγραφή
  5. Στην αρχή νόμιζα πως κάνεις πλάκα με τους αγώνες, αλλά ήταν αλήθεια...
    Επικοινωνιακές σαχλαμάρες δε θα πει τίποτα....μα δεν ντρέπονται που έχουν τα μούτρα να κοροϊδεύουν κι από πάνω?
    Για τον άλλο τον καμένο, όνομα και πράγμα δύο σε ένα, ό, τι κι αν πω θα είναι λίγο! Εννοείται πως θα έλεγα τα χειρότερα!

    Καλή χρονιά να έχουμε Πέτρο και μακάρι όλα να γίνουν καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να κάνω πλάκα; Αυτοί μας κάνουν και μάλιστα χοντρή, χοντροειδέστατη, απόδειξη πόσο μακριά από την κοινωνία βρίσκονται.

      Καλή Χρονιά να έχουμε και όσο αντέχουμε ας γελάμε με τα εγκεφαλικά χάλια τους, μπας και ξεχνάμε τα οικονομικά δικά μας.

      Διαγραφή
  6. Είναι όλοι τους για γέλια και για κλάματα
    και για κλωτσιές κυρίως!
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαρίστως θα έδινα πολλές αλλά είμαι μόνος μου και θα με πάνε μέσα.
      Ελάτε λοιπόν να γίνουμε πολλοί!

      Διαγραφή