Σελίδες

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Τοξικά και απόβλητα #10



* Γιώργος Λιάνης, πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στις περικοπές της βουλευτικής σύνταξης (στο MEGA):  «Δεν μπορώ να ζω με 1.500 με τη ζωή που κάνω.»

Α, είναι απλό. Άλλαξε ζωή και κάνε πως ΔΕΝ ζεις όπως και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες. Για πάμε…

**********


* Όλγα Γεροβασίλη, κυβερνητική εκπρόσωπος (στο Mega): «Αν δεν δεχτούμε αυτό το ασφαλιστικό έρχεται μείωση των κύριων συντάξεων.»

Πρέπει λοιπόν να αποδεχτούμε τις περικοπές των συντάξεων για να μην περικοπούν …οι συντάξεις,
όπως πέρασε ο προσωρινός ΕΝΦΙΑ (για 1 χρόνο που έγινε για πάντα)
όπως φάγαμε όλους τους μνημονιακούς νόμους για να ΜΗ γίνει κατάσχεση της πρώτης κατοικίας που γίνεται σήμερα,
όπως δεν αντιδράσαμε στο 1ο μνημόνιο για τη μείωση κατά 50% του 13ου-14ου μισθού και σήμερα παίρνουμε 9,
όπως σε κάθε ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών χάνουν τα ασφαλιστικά μας ταμεία και από μερικά δισ.
Χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Είναι το μνημόνιο, ηλίθιε…

**********

* Μάκης Μπαλαούρας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (στον ΒΗΜΑ fm): «Οι οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα λαθεμένο αλλά ένα ιδεώδες που ήταν υπέρ του ανθρώπου. Είχαν ας πούμε αντίληψη μιας κοινωνίας εντελώς διαφορετικής, μιας καλής κοινωνίας εν πάσει περιπτώσει και οι κακοί έπρεπε να τιμωρηθούν

Το ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου, κατά την 17Ν και τον Μπαλαούρα, είναι ότι οι κακοί καίγονται, πυροβολούνται, ανατινάζονται. Επίσης ξαλαφρώνουμε τράπεζες από μερικές δεσμίδες μετρητό.
Μάστορα, βάλε μου δυό κιλά …ιδεώδους!!!

**********

* Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια (σε Μοναστήρι στην Αιτωλοακαρνανία): «Ψηφίσαμε ένα σύμφωνο στη Βουλή. Ζήτησα να αφαιρεθούν τα δύο άρθρα και μάλιστα το ένα αφορούσε την υιοθεσία και αφαιρέθηκαν. Η μόνη διάταξη που ψηφίστηκε, με λυπεί. Ψηφίστηκε και από εμένα. Ο Θεός να με συγχωρέσει. Νιώθω μεγάλο το βάρος πάνω μου. Να προσεύχεστε στο Θεό να με συγχωρέσει.»

Πιστέψτε με καλοί μου ψηφοφόροι, ούτε που κατάλαβα πότε το ψήφισα! Εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου που πρόσεχε την Ξανθοπούλου που μιλούσε με την Γιαδικιάρογλου…

**********

* Νίκος Δένδιας, βουλευτής ΝΔ (στο twitter):


Καλούνται όλοι οι φίλοι απόψε λίγο μετά τις 9 στην αγρυπνία συμπαράστασης για τη Νέα Δημοκρατία. Στα θύματα της παράταξης θα απευθύνει διάγγελμα ο ΔΟΛ, ο Μπόμπολας θα κλαίει σε εμφανές σημείο, ο Ψυχάρης θα συμπαρασταθεί ρίχνοντας πυροτεχνήματα, ενώ ο Μπογδάνος και ο Πορδοσάλτε μεταμφιεσμένοι σε γκαρσόνια θα μοιράζουν φρυγανιές και ροφήματα.
Στο τέλος θα κάψουμε τον καρνάβαλο.

**********

* Γιώργος Κατρούγκαλος, υπουργός Ανεργίας για την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού (στην βελγική εφημερίδα La Libre Belgique): «Τα μέτρα συνάδουν με τις αξίες της Αριστεράς.»

Κι εγώ που νόμιζα ότι συνάδουν με τις αξίες του δουνουτού, των τοκογλύφων, των δολοφόνων της εργατιάς και του φον γ@μημένου.
Να που έκανα λάθος.
Γιώργο μου συγγνώμη, παρεσύρθην!

**********

* Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος ΝΔ, απευθυνόμενος στον Αλ. Τσίπρα (στη Βουλή): «Δεν σας αρέσουν οι αριθμοί. Βλέπετε, εσείς ενδιαφέρεστε μόνο για τους ανθρώπους. Όμως οι αριθμοί λένε την πραγματικότητα.»

100 χρόνια διαφήμιση για το τι σημαίνει Αριστερά και τι νεοφιλελές να κάνει ο Τσίπρας, δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρει καλύτερα απ’ ότι ο τάκα-τάκας σε λίγες μόνο λέξεις.
Τσίπρα, απέλυσε όλους τους επικοινωνιολόγους σου και κόψε μισθό του Κούλη. Το παιδί δεν παίζεται!!

**********

* Γιάννης Μιχελογιαννάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (στο ράδιο ΚΡΗΤΗ): «Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και όσα προβλέπει για τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, όταν έρθει στη Βουλή.»

Στον Γιάννη Μιχελομαλ… Μιχελογιαννάκη απαντάει ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης:




Γιάννη μου επαναστάτη, έχω σκυλομετανιώσει που δεν άνοιξα εργοστάσιο παραγωγής καλσόν! Μόνο εσένα να είχα πελάτη θα είχα χεστεί στο τάλιρο!

**********

* Σοφία Βούλτεψη, βουλευτής ΝΔ (στην ΕΡΤ1): «Εμείς δεν πνίγαμε παιδάκια. Επί των ημερών σας πνίγονται.»

Επιβεβαιώνω την κα Βούλτεψη. Έχω δει με τα μάτια μου τον Τσίπρα να αναποδογυρίζει φουσκωτό και τον έχω ακούσει με τα αυτιά μου να απαγορεύει τα μαθήματα στο κολύμπι που διοργάνωνε παλιότερα ο Σαμαράς.
Και μη ξεχνάμε ότι επί των ημερών του Τσίπρα χτύπησε το Μεξικό ο τυφώνας Πατρίτσια, Τσίπρα είχαμε και όταν πάνω από τη Χερσόνησο του Σινά συνετρίβη το ρωσικό αεροσκάφος, άσε τον προχτεσινό σεισμό στη Χιλή.
Έχω βγάλει τον εγκέφαλό μου και τον χτενίζω.

**********

* Ευάγγελος Βενιζέλος, χωρίς άλλες συστάσεις, για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών (στο twitter): 


Σου έχει φτάσει το σκατό στη κάλτσα, ε Βαγγέλη;
Γιατί αν κλείσουν τα αβανταδόρικα βοθροκάναλα, φερέφωνα δικά σας και της διαπλοκής, πως θα καθησυχάζετε τον μαλάκα αυτό λαό ότι όλα πάνε καλά και τον σώσατε;
Βαγγέλη, επειδή απειλείς με δικαστήρια (ποιος; εσύ!!!) σου έχω νέα. Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, δήλωσε:
“Είναι μνημονιακή υποχρέωση η συγκέντρωση εσόδων από την πώληση των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών.”
Ερωτηθείς για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό για την πώληση τεσσάρων αδειών τηλεοπτικών καναλιών, ο κ. Σχοινάς απάντησε ότι Tο μνημόνιο δεσμεύει την ελληνική κυβέρνηση να εκκινήσει έναν διεθνή διαγωνισμό για την πώληση των τηλεοπτικών αδειών, τονίζοντας ότι τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων.”

Το έγκλημα που λέγεται συνεχόμενα μνημόνια και που εσύ Βαγγέλα συμμετέχοντας σε τρεις κυβερνήσεις χωρίς ίχνος τσίπας τα εφάρμοσες (εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι ήταν δική σου ιδέα, αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα) περιλαμβάνει και ξεπάτωμα (ως ένα βαθμό, μη τρελαθούμε κιόλας) του μεταστατικού καρκίνου που λέγεται ελληνικά ΜΜΕ.
Πήγαινε στις εκπομπές εκείνης της καραφλής κουράδας του ΣΚΑΙ να κλαίτε μαζί τον πόνο σας…


Και τώρα μπορείτε
να πα να γ@μηθείτε

τραλαλα τραλαλα

17 σχόλια:

  1. Ουφ τι καλά που τα έχωσες!!!
    Και να φανταστείς αυτούς τους δημοσιογράφους
    ( Μπογδάνους και Σια )τους θεωρούν περιωπής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περί ντροπής και ξεφτίλας, θα έλεγα καλύτερα.
      Αν το καραφλό σίχαμα είναι δημοσιογράφος, εγώ είμαι ο Λεωνίδας με τους τριακόσιους και είμαστε όλοι κομμώτριες.

      Διαγραφή
  2. Τους ξεμπρόστιασες όλους, αλλά πρόκειται γιά τόσο χαμένα κορμιά , που δεν αξίζουνε ούτε γιά φτύσιμο....Μακάρι να ξελαμπικάρει ο ελληνικός λαός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις δίκιο, το φτύσιμο το έχουν κερδίσει επάξια.
      Αν σιχαίνεσαι και να τους φτύσεις, μην ανησυχείς, έχω εγώ μπόλικο σάλιο και ευχαρίστως σε αντικαθιστώ.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα σου Πέτρο μου....! χαχαχαχαχαχα. Πραγματικά ...διαμάντια επιλεγμένα ένα κι ένα ως προς τους εκφραστές της άποψης...
    Τι να πει κανείς με αυτά που ακούμε. Ειλικρινά ή μας περνάνε για μαλάκες ή τόχουνε χάσει και δεν ξέρουν τι λένε.
    Καλό απόγευμα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς βρε Γιάννη να μου πεις τι ράτσα ψηφοφόροι βρίσκονται πίσω τους και τους στέλνουν στη βουλή;
      Πιο ελεεινούς και πιο γελοίους αποκλείεται να έχουμε!
      Ή μήπως όχι;;;

      Διαγραφή
  4. Όλα καλά. Μόνο μια διευκρίνιση γιατί δεν παρακολουθώ κανέναν και τίποτα πλέον. Η Βούλτεψη έκανε τέτοια δήλωση; Ρητορικό το ερώτημα, δεν αμφιβάλλω για την εγκυρότητα των πηγών σου και για την απύθμενη μ@@@ία που την χαρακτηρίζει.
    Έχει άραγε παιδιά αυτή η γυναίκα; Γιατί αν έχει και κάνει τέτοιες δηλώσεις, της αξίζουν τα χειρότερα. Αν δεν έχει, γλύτωσε η ανθρωπότης απ' τη διαιώνιση του σπάνιου είδους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φυσικά το είπε. Η εν λόγω είναι και (Κρατιέσαι; Κρατήσου από κάπου) τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης της νουδού. Και γαααααμώ τις επιλογές ο Κούλης!!!
      Δες τώρα και το βίντεο με τις σιχαμέρες δηλώσεις της.

      Διαγραφή
  5. Τι να πρωτοσχολιάσω;;;; ήδη συγχύστηκα και μονο που τα διαβασα!
    Ας κοψουν τις βουλευτικες συνταξεις και τα προνόμια τους! Και ολα θα πανε ρολόι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τις κόψουν ποιοι; Αυτοί για την πάρτη τους;
      Ούτε για αστείο!
      Και για όσες περικοπές έγιναν (για τα μάτια του κόσμου) έχουν βρει από αλλού και τα μαζεύουν.
      Γι' αυτό έχω πει ότι αφού αποφασίζουν αυτοί για τα χρήματα που θα παίρνουμε εμείς και εμείς θα πρέπει να αποφασίζουμε για τα δικά τους.
      Να δούμε, είναι ωραία να δουλεύουν (σιγά τη δουλειά που κάνουν δηλαδή) για ψίχουλα;

      Διαγραφή
  6. Φούντωσα από την πρώτη είδηση! Αυτό που όλοι αυτοί οι χλεδέδες δεν μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους, ενώ εμείς μπορούμε ακόμα και με 0 εισόδημα με ξεπερνάει!!
    Αλλά βρε Πέτρο όσο διάβαζα τόσο φούντωνα...σαν κόκκινο μπαλόνι (ένεκα και της μέρας) είμαι τώρα!
    Θα σκάσω, να δεις, αλλά πριν σκάσω να προλάβω να φτύσω τον Αιτωλοακαρνάνα βουλευτή, αλλά και τη Βούλτεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τους υπόλοιπους φτύνω άνετα, δεν κάνω διακρίσεις!

      Διαγραφή
    2. Είδες κοπέλα μου τι μαργαριτάρια στέλναμε και στέλνουμε ακόμα στη Βουλή;
      Αυτός ο έλληνας δεν αλλάζει με τίποτα. Ούτε με 200 μνημόνια. Ούτε με 200 χούντες. Ηλίθιος από κούνια.

      Διαγραφή
  7. Πέτρο, για να μην τραβάω τις κοτσίδες μου, "έχω βγάλει τον εγκέφαλό μου και τον χτενίζω"! Αχαχα! Το ρεσιτάλ για άλλη μια φορά, κρύβεται στα σχόλια σου: "Στα θύματα της παράταξης θα απευθύνει διάγγελμα ο ΔΟΛ, ο Μπόμπολας θα κλαίει σε εμφανές σημείο, ο Ψυχάρης θα συμπαρασταθεί ρίχνοντας πυροτεχνήματα, ενώ ο Μπογδάνος και ο Πορδοσάλτε μεταμφιεσμένοι σε γκαρσόνια θα μοιράζουν φρυγανιές και ροφήματα. Στο τέλος θα κάψουμε τον καρνάβαλο"! Λες να μην το δούμε κι αυτό να συμβαίνει; Τα άτομα δεν παίζονται... Υ.Γ Προτείνω κάποια στιγμή να κάνεις συλλογή "τοξικών κι από-βλητων" κι από τον λαό, τι λες;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συλλογή τοξικών και απο-βλήτων από το λαό;
      Θες να πάθω κακό;
      Ξέρεις τι εμετίλα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο; Μπες π.χ. στο πρώτο θέμα ή στον σκάι, ή στο έθνος, ή στο βήμα και δεν θα προλαβαίνεις να αδειάζεις την μπανιέρα! Το τι επίπεδο μόρφωσης σχολιαστών θα συναντήσεις δεν μπορείς ούτε να το φανταστείς.
      IQ γομολάστιχας!
      Άσε να περνάμε την ώρα μας με τα χαζοχαρούμενα που στέλνουμε στη Βουλή. Απλά για να μαθαίνουν, όσοι έχουν απομείνει ακόμα με λίγο μυαλό σε αυτόν τον τόπο, πόσο χαμηλά έχει κατρακυλήσει το πολιτικό τους σινάφι.

      Διαγραφή
  8. Μα είσαι υπέροχος Πέτρο!
    Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς τα είπες όλα με στόμφο και με αλήθειες που είναι σαν θεατρική παράσταση! Έμαθα πως χθες δείπνησαν μαζί ο Κυρ. Μητσοτάκης με την Μπόμπολοπαρέα, άραγε τι να είπανε???
    Εκείνη τη Βούλτεψη να 'ξερες πόσο τη σιχαίνομαι...η γυναίκα είναι αισχρή. Και τα ΜπογδανοΠορδολαμόγια είναι εμετικοί, δεν παίζονται...
    Να είσαι καλά κι ευχαριστούμε για την ενημέρωση Πέτρο!
    Καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να είπαν; Τον πόνο τους είπαν. Είναι πια τόσο γελοίοι που ό,τι κάνουν το κάνουν απροκάλυπτα. Και χ#σμένους μας έχουν. Ποιος άλλωστε θα βρεθεί να το κατακρίνει; Οι ίδιοι από τα σαπιοκάναλα;
      Πολύ λυπάμαι Κατερίνα μου που θα χάσω (;) από το γυαλί τους ντολμαδοπαρασκευαστές, τα πρίτι μπρα, τις έξυπνες σήτες, το καραφλό σκατό, τον Μπάμπη τον Φτού, την Τρέμει ο κώλος της μη χάσει τη μάσα, τον Παπαχαλβά, τον Αρναουτογλού, την Μπεκατώρου, την Τατιάνα, τον Εισαγγελάτο, τον Ντερμπεντέρη και όλο αυτό τον κουβά με τον εμετό.
      Δεν φαντάζεσαι πόσο θα μου λείψει!

      ΥΓ: Μόνο που σκέφτομαι ότι ο εθνικός μας τηλεμαλάκας δεν θα τσιρίζει από το πρωί ίσαμε το βράδυ, με πιάνει πανικός…

      Διαγραφή