Σελίδες

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Χατζηαβάτες και γιουσουφάκια


Τον τελευταίο καιρό διαπιστώνω (σίγουρα δεν είμαι ο μόνος) την τεράστια βλακεία που σέρνεται στα μπλογκς και την εμετική προσπάθεια χαζοχαρούμενων που παριστάνουν τους μπλόγκερς να υπερασπιστούν τους (ηλίθιους, ή δωσίλογους, ή και τα δυο μαζί) πωλητικούς που μας κυβέρνησαν και που με την ψήφο του ο λαός μας τους έστειλε πρόσφατα στο διάολο.

Δεν θα έλεγα η πλειοψηφία, δεν είμαι τόσο καλός. Θα έλεγα πως ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ είναι παντελώς αστοιχείωτοι με την οικονομία, παντελώς άσχετοι (ηθελημένα μάλιστα!) με την κατάσταση που βιώνει ο λαός μας, παντελώς ανενημέρωτοι με την προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση να κρατήσει την αξιοπρέπεια και την περηφάνια σε λαό και χώρα.  
Με μια λέξη: είναι ζώα!

Έχει αποδειχτεί από αυτοκτονίες, απολύσεις, φτώχεια, μετανάστευση, συσσίτια, άνοδο του φασισμού, ότι τα μνημόνια κατέστρεψαν. Δεν βελτίωσαν σε τίποτα απολύτως την ελληνική οικονομία, την εισροή κεφαλαίων, τις επενδύσεις, την εργασία, τις παροχές υγείας, την καθημερινότητα του πολίτη. Απεναντίας, διόγκωσαν περεταίρω το χρέος, καταβαράθρωσαν το ΑΕΠ, βάθυναν την ύφεση, ενώ μετέτρεψαν την Ελλάδα σε γιουσουφάκι της Ευρώπης. Το κωλοπαίδι που για ένα πιάτο φαί θα κάνει ότι του ζητήσουν. Από τον κλόουν, μέχρι την πουτάνα!

Έχει αποκαλυφθεί, με ατράνταχτα στοιχεία, ότι το έλλειμμα μαγειρεύτηκε για να έρθει το ΔΝΤ και να δεθούμε χειροπόδαρα με μνημόνια. Το είπε ο Στρος Καν, το λέει η ΕΛΣΤΑΤ, συμφωνεί η Eurostat, το αποκαλύπτουν ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες, δεν το παραδέχεται όμως ο ΓΑΠ! Αυτό, για κάποιους, είναι αρκετό!
Τι να πεις;
Πόσο στοίχημα πάμε ότι ακόμη και αν βγει ο Γιωργάκης και παραδεχτεί την πουστιά, δεν θα πουν οι οπαδοί του ότι πρόκειται για σωσία;

Έχει αποκαλυφθεί πως μνημονιακά παπαγαλάκια πληρώθηκαν και πληρώνονται ακόμα με κονδύλια του ΔΝΤ για να πλασάρουν στο πόπολο ψέματα, κακοήθειες και μαλακίες του στυλ:
- δουλεύαμε λίγο κερδίζαμε πολλά
- ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας
- όλοι μαζί τα φάγαμε,
- φταίνε οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις
- ο δημόσιος υπάλληλος είναι εχθρός
- ο έλληνας δουλεύει λιγότερο από όλους
και άλλα τέτοια που ενεργοποιούν τον κοινωνικό αυτοματισμό και τα ταπεινότερα ένστικτα των ψυχικά διαταραγμένων.

Δεν έχουν βρει ως τώρα τίποτα θετικό. Ακόμη και το άνοιγμα της ΕΡΤ λοιδορήθηκε από ελληναράδες που αντέδρασαν με την επαναπρόσληψη αδίκως απολυθέντων ανθρώπων.

Ο σκέτος μαλάκας: λέει πως η ΕΡΤ κάνει φιλοκυβερνητική προπαγάνδα. Ότι δηλαδή η ΝΕΡΙΤ ασκούσε αντιπολίτευση και θέλει αυτό να συνεχιστεί.
Δεν ξέρω πότε πρόλαβες να διαγνώσεις την προπαγάνδα, υποψιάζομαι επειδή το διάβασες στην πατσαβούρα του Θέμου που παίρνεις για τα κουπόνια, ή στο είπε ο Τράγκας και ο Μπογδάνος που εκτιμάς. Κάνει κρύο στον πλανήτη σου;

Ο προχωρημένος μαλάκας: κάνει λόγο για χαμηλής θεαματικότητας πρόγραμμα. Στο μυαλό αμοιβάδας που διαθέτει θεωρεί πως ένας δημόσιος τηλεοπτικός σταθμός πρέπει να είναι ανταγωνιστικός, όπως έχει καταλάβει αυτός τον όρο ‘ανταγωνιστικός’. Επειδή τα μηχανάκια της AGB έχουν μοιραστεί σε χάπατα (γιατί αλήθεια;) που όλη μέρα κάνουν ζάπινγκ μεταξύ Τατιάνας, Ανίτας, Καρντάσιανς, (σα)Λιαγκα, Μενεγάκη, και σε εκπομπές ποιότητας σαν τους ΡάδιοΒρωμύλα, The Voice, Όλα Μπιπ, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δικιά σου και το αυτό της θειάς σου και κάθε αμερικανιά που με κόπι/πέιστ την κουβάλησαν, θεωρούν ότι όλη η Ελλάδα είναι σαν τα μούτρα τους.
Δεν τους ενδιαφέρει ότι οι υπόλοιποι δεν γουστάρουμε να μας γαμάνε το μυαλό με ναρκω-εκπομπές που αποχαυνώνουν. Η δημόσια τηλεόραση -κατά τη δική τους γνώμη- αφού δεν είναι ανταγωνιστική, πρέπει να κλείσει.

Αν όλο το 24ωρο βάζει σκληρό πορνό, χάπενινγκ από τη Μύκονο και τον Τρύφωνα Σαμαρά να ξυρίζει τα πόδια του σε απευθείας μετάδοση, θα είσαι ευχαριστημένος; Πας στοίχημα προχωρημένε μαλάκα ότι θα σκίσει;

Ο τελειωμένος μαλάκας: μιλάει για γλείφτες που επανέρχονται.
Ναι! Μάστα!
Ο Τσίπρας ξαναδιόρισε αυτούς που είχε χώσει στην ΕΡΤ πριν χρόνια, όταν πήγαινε στο Δημοτικό.
Λοιπόν φίλε, ξέρεις τι γίνεται με σένα; Έχεις εθιστεί στα τόσα πολλά ψέματα που σε μπούκωναν επί δεκαετίες και τώρα που βλέπεις ότι επιτέλους βρέθηκε κάποιος να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Σου κάηκε και το τελευταίο εγκεφαλικό κύτταρο που φύλαγες για ώρα ανάγκης.
Μη σε πιάνει πανικός αγορίνα μου. Δεν είναι τίποτα. Πήγαινε να γίνεις δωρητής σώματος να προσφέρεις και κάτι. Γράψε μάλιστα για τελευταία σου επιθυμία πως όταν σου ανοίξουν το κρανίο, αφού δεν θα βρουν τίποτα μέσα, να βάλουν ένα ρεσώ στη μέση και να στο κάνουν φαναράκι.

Θες γιουσουφάκι του Σόιμπλε που μηρυκάζεις το ευρώ (τις ώρες που δεν μασάς σανό με ιλιγγιώδη ταχύτητα) να μάθεις τι πρόσφερε το ευρώ στην Ελλάδα και στους Έλληνες; Ξεστραβώσου:


Κάτσε να στο κάνω φραγκοδίφραγκα. Για 41 χρόνια (1960–2001) η παραγωγή της χώρας μας αυξήθηκε περίπου 600%. Στο ίδιο χρονικό διάστημα η παραγωγή της Γερμανίας αυξήθηκε 255%. Από το 2002, που αποκτήσαμε το ευρώ, η παραγωγή της Γερμανίας αυξήθηκε κατά 20% και της Ελλάδας έπεσε κατά 26%.
(οι πληροφορίες από εδώ)

Η παραγωγή πλέον στη χώρα μας έχει πέσει κάτω και από τα επίπεδα του 1985. 30 χρόνια πίσω!
Ξέρω τι σκέφτηκες. Δεν είσαι ο μοναδικός ψυχάκιας, έχω συναντήσει και άλλους στο διαδίκτυο και έχω μάθει πως σκέφτεστε.
Ώστε φταίνε οι Έλληνες που επαναπαύτηκαν στα δάνεια και σταμάτησαν να δουλεύουν;
Κοίτα γιουσουφάκι τι σου ‘χω για την πτώση της παραγωγής σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία:

 
Όταν καταλάβεις τους λόγους που υιοθετήθηκε το κοινό νόμισμα, πάρε ένα τηλέφωνο στο Δαφνί και πες να σου στείλουν ασθενοφόρο να σε πάρει.


Θες κι άλλα μνημονιακό σούργελο; Το Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Διεθνών και Αναπτυξιακών Μελετών της Γένοβα δημοσίευσε για το 2014 αυτό:
Χρησιμοποίησε τα αγγλικά σου (αφού ελληνικά δεν ξέρεις) και διάβασε τι γράφει για τη βιωσιμότητα του ιταλικού χρέους στη σελίδα 1: 


 
Πάμε τώρα στον σχετικό πίνακα:



Μήπως μπορείς φιλομνημονιακό σούργελο να απαντήσεις γιατί η Ιταλία με 2 τρισ., 134 δισ. δημόσιο χρέος που φτάνει στο 135% του ΑΕΠ της μπορεί ακόμη να δανείζεται από τις Αγορές χωρίς πρόβλημα και χωρίς μνημόνια, όταν πριν 5 χρόνια έβαλαν τη χώρα μας σε μνημόνιο επειδή το χρέος της είχε φτάσει στα 300 δισ. δηλαδή χρωστούσε το 120% του ΑΕΠ της;



Άργησα να το καταλάβω. Ο εχθρός μου τελικά δεν είναι οι πωλητικές μαριονέτες, ο εχθρός μου φιλομνημονιακό σούργελο είσαι εσύ. Είσαι εσύ που μέχρι χτες η μοναδική σου συμβολή στην πολιτική μας ζωή ήταν το ψηφοδέλτιο στο παραβάν. Ένα χαρτάκι με το οποίο ανέβαζες και κατέβαζες τις κυβερνήσεις, με μοναδικό κριτήριο την τσέπη σου. Εσύ που επί δεκαετίες κυκλοφορούσες και κυκλοφορείς ακόμη στα κομματικά γραφεία και πίνεις καφέ με βουλευτάδες, τους καλείς και σπίτι να τους δουν οι φίλοι σου και να βγάλετε σέλφις.
Για να σου τάξουν.
Και να τους τάξεις.
Εσύ που η κομματική σου γκαβομάρα δεν σε κάνει να καταλάβεις τίποτα παραπάνω από αυτά που πιάνεις στις τσέπες σου.

Τώρα απέκτησες και μπλογκ. Αφήνεις εκεί τις εγκεφαλικές σου πορδές με την ελπίδα να τις μυρίσουν και άλλοι. Περιφέρεις την ασυναρτησία σου από μπλογκ σε μπλογκ, παριστάνεις τον ευγενή, λες αγαπησιάρικα λόγια, πασπαλίζεις τις αρλούμπες σου με τσιτάτα που είδες αλλού και γκούγκλαρες να δεις τι σημαίνουν, το παίζεις αδέσμευτος, αγαπάς τη χώρα, ξέρεις τι φταίει, ρίχνεις ευθύνες σε όλα τα κόμματα, αλλά μόνο τα πρόσωπα της σημερινής κυβέρνησης κατονομάζεις. Φτου κακά που θα πεις κακό λόγο για το ξεφτιλισμένο πωλητικό προσωπικό που ξεπροβοδήσαμε.

Γελοιωδέστερος όλων είσαι εσύ μνημονιακό παπαγαλάκι (άνοιξες και μπλογκ τρομάρα σου ενώ δεν μπορείς να συντάξεις ούτε μια πρόταση), που ενώ ζεις στο εξωτερικό, μας γράφεις (εμείς να δεις) τις μνημονιακές πίπες που διαβάζεις στη νουδού και στα ποτάμια. Δεν πληρώνεις φράγκο για την αναστήλωση της πατρίδας μας και έχεις και άποψη ρε μαλακισμένο!
"Ξέρεις" (την τύφλα σου δεν ξέρεις!) ότι πρέπει να περικοπούν μισθοί, συντάξεις, φάρμακα, να απολυθούν χιλιάδες έλληνες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Μήπως να πας σε κανά γιατρό;
Μήπως να ζητήσεις να σε κάνουν το ρεσώ που λέγαμε;


Ρε σίχαμα γενίτσαρε, έχεις περάσει ποτέ από δημόσιο νοσοκομείο να δεις τον πόνο του καρκινοπαθή από τα γαμώσημα του άδωνι;
ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!!!
Έχεις δει ποτέ άστεγο στη στοά με τα κουρέλια του; Έχεις δει ποτέ μαθητή να μην έχει για κουλούρι; Έχεις δει ποτέ έξω από φούρνο πόσα απλωμένα χέρια περιμένουν; Έχεις δει ποτέ ηλικιωμένο να ψάχνει με τη μαγκούρα του στα σκουπίδια; Έχεις δει ποτέ γιαγιά να περιμένει να τελειώσει η λαϊκή και να τρέχει να μαζεύει τα σάπια κρεμμύδια πριν τα μαζέψει η σκούπα;

Και τώρα Χατζηαβάτη μου πήγες ένα βήμα πιο πέρα.
Τώρα κατεβαίνεις στο Σύνταγμα με δημοσιοπρήχτες του Σκάι-διάολο, με το άδωνι, τον Τζήμερο, τον Πλεύρη, το γιό γκαντεμόσαυρου, αριστερούς του όπου.φυσσάει.ο.άνεμος.πάμε, ΔΑΠίτες, φασίστες, ποταμόβλακες, σκυλούδες, ανεπάγγελτους, θαμώνες της Αράχωβας και του Nammos, γηραλέες με 7 στρώματα σοβά.
Παρ’ τους έναν προς έναν. 
Με τον καθένα τους κάνεις και από ένα διδακτορικό στην Ψυχιατρική!

Άκου κορόιδο. Μέχρι χτες η μάπα σου μού προκαλούσε μόνο αποστροφή γιατί σε θεωρούσα ανίκανο να μου κάνεις κακό. Η γελοία πολιτική σου στάση νόμιζα πως εξαντλείται στο ρουσφέτι και το βόλεμα. Πως σου αρκούσε ο διορισμός, η μετάθεση του κανακάρη σου σε κοντινό στρατόπεδο, το τηλέφωνο στο διοικητή νοσοκομείου για μονόκλινο, να μπει το ρεύμα στο αυθαίρετο και καταπατημένο, η εσωτερική πληροφόρηση για μετοχές που θα ανέβουν, οι "τακτοποιήσεις" στην Εφορία.

Είσαι πολύ πιο επικίνδυνος. Γιατί αν και μαλάκας βουτυροχλεχλές περνάς προς τα έξω την εικόνα της κατσαρίδας που θα επιβιώσει και από πυρηνικό όλεθρο. Σε βλέπουν οι χαζοβιόληδες/χαζοβιόλες γύρω σου να ξεγλιστράς σε κάθε κατάσταση και κοιτάνε να σε μιμηθούν.

Από αυτό το μπλογκ θα σε πολεμήσω. Γιατί παρότι μαλάκας νομίζεις πως δικαιούσαι να έχεις άποψη για την πατρίδα μου.
Όχι κακέ μου "φίλε". Άποψη μπορούν να έχουν μόνο όσοι πόνεσαν και πονάνε. Όχι οι ανισόρροποι που αναπαράγουν ότι η έξοδος από το ευρώ είναι καταστροφή, ενώ δεν έχουν συνεισφέρει τίποτα στον αγώνα, ή βλέπουν την Ελλάδα μόνο στο χάρτη. Την καταστροφή την ζούμε σήμερα.

Ακούς μαλάκα; Σήμερα!

Κράτα τις διαπιστώσεις για την πάρτη σου και μη προσπαθείς να συμπαρασύρεις στον πάτο σου και άλλους.

Πριν το ευρώ δεν ζούσαμε σε σπηλιές, δεν τρεφόμασταν με ρίζες, ούτε μας κυνήγαγαν αρκούδες.
Την Ελλάδα θα την αναστυλώσουμε όσοι την αγαπάμε και όχι οι μαλάκες εσωτερικού και εξωτερικού που μια ζωή κοιτάτε το τομάρι σας.


12 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Αυτοί που θα έπρεπε να το διαβάσουν δεν ξέρουν ούτε ανάγνωση.
      Μόνο μπεεεε!

      Διαγραφή
  2. Τουλάχιστον βγήκαν απ' τις φωλιές τους και αποκαλύφθηκαν.
    Κι επειδή ως φαίνεται τους πάει σερπαντίνα απ' το φόβο, προσποιούνται και τους διαδηλωτές. Και την έννοια της διαδήλωσης, τη λερώσανε κι αυτή. Την κάνανε σφυρίχτρες & ανορθόγραφα πλακάτ, με τη λέξη: "YES" να πρωτοστατεί.
    Οι μαλιστάνθρωποι...
    Μακάρι να "πέσουν" σ' αυτή την ανάρτηση όσο πιο πολλοί.
    Όσο παχύδερμα κι αν είναι, μέσα τους έχει φωλιάσει ο φόβος. Το οσμίζονται πως η εποχή της κραιπάλης τερματίζεται και φτάνει η ώρα της πληρωμής.
    Μπράβο για τη φωνή σου Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία, για τα μνημονιακά σούργελα δεν έχω καμία ελπίδα. Αφού ο λαός μας έχει υποστεί όλο αυτό το έγκλημα για 5 ολόκληρα χρόνια και δεν τους ενδιαφέρει αν και για πόσο θα συνεχιστεί,
      όταν σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες κρατάνε πανό που γράφουν ΌΧΙ' και αυτά τα ευρωμαλακισμένα κρατάνε πλακάτ με 'YES',
      όταν βλέπεις την ηλίθια να λέει πως τα παιδιά της και τα εγγόνια της είναι άνεργα γιατί με την κρίση έκλεισαν την επιχείρηση, αλλά θέλει ευρώ,
      όταν μαζεύονται πωλητικά ζώα από τις παρατάξεις που μας βούλιαξαν συν τα ποταμίσια ζώα που θέλουν να βουλιάξουμε κι άλλο,
      αρκεί για να πειστεί ο καθένας πως η Ελλάδα της πουστιάς/λαμογιάς δεν θέλει να χάσει την βόλεψή της και "παλεύει".
      Όσο αναλογίζομαι ότι κάνουν δημοσκοπήσεις στη Γερμανία για τη δική μας παραμονή στο ευρώ, σκέφτομαι πως δεν χρειάζεται να ρωτάμε άλλους αν θέλουν να μας σκοτώσουν. Μια χαρά πυροβολιόμαστε και μοναχοί μας.

      Διαγραφή
  3. Γιουσουφακια ξεγιουσουφακια, παλι ο σοφος λαος εβαλε τα χερακια του κι εβγαλε τα ματακια του και μειναμε οι μαλακες να κοιταμε απορρημενοι!
    Αν φυσικα- μια που εχω μαθει ολα να τα περιμενω- δεν ηταν ολο αυτο στημενο!
    Γιατι, δεν μπορει... ποσοι ηταν στις συγκεντρωσεις, 100000, 500000; Οι υπολοιποι Ελληνες που εχουμε αλλη αποψη δεν μετραμε; Δυο μερες μετα και παμε για συμφωνια με ακομα χειροτερους ορους... τυχαιο; Μακαρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιές 100 και ποιες 500 χιλιάδες; Κάτι μεταξύ 3.500-4.000 είχαν μαζευτεί.
      Μόνο οι ψηφοφόροι του άδωνι ήταν 70.000.
      Με τη μαλακία λοιπόν που βολοδέρνει σε αυτή τη χώρα και λίγοι ήταν.

      Διαγραφή
  4. Εχθρός μιας κοινωνίας είναι μόνο αυτός που κοιτά πάντα το τομάρι του και τίποτε παραπέρα! Μπορεί να μείνει και μόνος αν έχει τα κότσια, αλλά δεν το κάνει, γιατί το τομάρι του πρέπει να ντυθεί με περιβολή που θα του δώσουν ή θα κλέψει από τους άλλους. Σε άλλη περίπτωση θα μείνει γυμνός και μάλλον δεν το αντέχει!
    Όποιος επιλέγει να ζει σε μια κοινωνία, είναι αναγκαίο ν' ακολουθεί τα πλαίσιά της και να προσφέρει για το κοινό καλό με κάποιο τρόπο. Δεν μπορεί να ζει μόνο για την πάρτη του και συχνά σε βάρος των άλλων, κατηγορώντας τους υπόλοιπους για αποχή από επαναστάσεις που δεν έχει καν τολμήσει ο ίδιος υπερασπιζόμενος τις ιδέες του για μια άλλη κοινωνία (μιλώ γι' αυτούς που ονειρεύονται μια πολύ πιο ανοιχτή κι ελεύθερη κοινωνία). Υπάρχει και το βουνό ως εναλλακτική, όταν δεν μπορείς να ζήσεις με κανέναν τρόπο στην κοινωνία που γεννήθηκες, αντί να κάθεσαι να μουρμουράς για τους άλλους που προσπαθούν να κάνουν κάτι καλύτερο γι' αυτήν, ενώ ούτε εκείνοι την δέχονται.
    Όπως λένε: Ή σκάσε ή δράσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι νεοφιλουλούδες αποφάσισαν να "δράσουν" όταν κινδύνεψε το δικό τους εικόνισμα: το ευρώ. Ποτέ δεν θα αγωνίζονταν για καλύτερη υγεία ή παιδεία, εκτός και αν ήταν να βγάλουν χρήμα.
      Ο μαλάκας να ξέρεις επιβιώνει παντός καιρού. Ανατριχιάζω μόνο με τη σκέψη ότι αυτοί οι 3000-4000 που είχαν μαζευτεί γνωρίστηκαν μεταξύ τους. Σκέφτεσαι να αρχίσουν το π#δημα και να γεννήσουν κι άλλους;

      Διαγραφή
  5. Σκέφτομαι μήπως η λοβοτομή θα ήταν χρήσιμη!
    Να κάνουμε ένα τεράστιο έξοδο, να χρεωθούμε, αλλά να αξίζει τον κόπο βρε αδερφέ!
    Να έχουμε άλλα μυαλά μετά πιο καθαρά!
    Κατα παραγγελία γεμίζει ο εγκέφαλος άραγε;;
    Πως πας και παραγγέλνεις γύρο με πίτα χωρίς κρεμμύδι;
    Ετσι!
    Μυαλά καλύτερα χωρίς έξτρα μαλακία και ηλιθιότητα!
    Αχ και να γινόταν!
    Το καλύτερο σουβλατζίδικο μυαλών θα γινόμασταν!
    Το έχεσα το θέμα σου αλλά είπα να το ρίξω στην παλαβή γιατί αν το πάρω σοβαρά πρέπει να βρω πόρτα να φύγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να το ρίχνουμε που και που στην πλάκα είναι μια κάποια λύση.

      Διαγραφή
  6. Πέτρο, αυτά τα αγαπησιάρικα, όσο και γλοιώδη λόγια (τής δήθεν καλοσύνης), τα λένε κάτι λούγκρες, που ζηλεύουν, επειδή εκείνες δεν θα φορέσουν ποτέ τα συνολάκια που φοράνε οι κυρίες! (με θαυμαστικό κι όχι ερωτηματικό) Όχι φανερά τουλάχιστον. Παίρνουν σβάρνα όλα τα blogs, ανεξαρτήτως θεματολογίας (από πλέξιμο, μέχρι και μόδα για παχουλές), περιμένοντας την ανταποδοτικότητα τής επίσκεψης, χωρίς να αναρωτηθούν καμιά φορά μήπως γράφουν τόσες πολλές μαλακίες μαζεμένες στο δικό τους blog ("κρίμα" την επαγγελματική ιδιότητα που νομίζουν ότι έχουν), ενώ όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι άλλοι θα τους φτύνουν και εκείνοι θα νομίζουν ότι βρέχει. Επίσης, βάρδα μην και δεν πας με τα νερά τους, έστω και μια φορά. Ή τους αποκαλύψεις με επιχειρήματα ότι είναι για τα μπάζα όσα γράφουν. Μαύρο φίδι που σε έφαγε. Κατασκευάζουν στο μυαλό(;) τους, από θεωρίες συνωμοσίας, μέχρι εκστρατείες λάσπης εναντίον σου και γεμίζει η ζωή τους με ενδιαφέρον.

    Δεν είδα όμως να τόλμησε να πατήσει το πόδι της εδώ καμία "τέτοια" περίπτωση σαν τις παραπάνω. Κλασσική περίπτωση θρασυδειλίας θα μου πεις. Στις γυναίκες πουλάνε τσαμπουκά (πάντα σε απόσταση ασφαλείας) και προκαλούν με εμετικά σχόλια, αλλά με τους άντρες είναι κότες λυράτες! Τυχαίο; Δε νομίζω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτούς αφορά το μεγαλύτερο μέρος της ανάρτησης. Φυσικά και δεν περίμενα να αντιδράσουν. Το πολύ πολύ να γράψουν καμιά σάχλα στο δικό τους μπλογκ για να περάσουν τα ανεγκέφαλα φιλαράκια τους (που τρέφονται από το ίδιο σανό) και να σχολιάσουν πόσο όμορφα τα λένε.
      Πάντως καλό είναι να μαζεύονται τα αρσενικοθήλυκα ζαβά σε παρέες. Λερώνουν λιγότερο αλλού.

      Διαγραφή