Σελίδες

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Τώρα Σωτήκαμε!




Κατέβασε δυο λεξοτανίλ και πάμε:

Η επέτειος του Πολυτεχνείου πρέπει να πάψει να γιορτάζεται – ας δώσουμε ένα τέλος το 2013, μετά από σαράντα χρόνια λάβαρα, ντουντούκες κι οδοφράγματα

Έτσι κι αλλιώς, οι ετήσιες υπενθυμίσεις στερούνται περιεχομένου, δημιουργούν κοινωνική αταξία, υποδαυλίζουν τον φανατισμό και, εν κατακλείδι, εφόσον βασίζονται στην ιστορική άγνοια, επικεντρώνονται περισσότερο στο παρόν, ένα παρόν που εκλαμβάνεται ως διαρκώς επιδεινούμενο…

Έτσι κι αλλιώς, η επιμονή μας στην επέτειο του Πολυτεχνείου ταυτίζεται με την τυραννική παρουσία της αριστεράς που, μέσω των επετείων, υπενθυμίζει τον ηρωισμό και την πρωτοπορία της στους «αγώνες του λαού»

Από την πλευρά της η δημοκρατική δεξιά ενθαρρύνει τις γιορτές ώστε να φανεί αρκούντως φιλολαϊκή και να κλέψει λίγη από τη λάμψη του θύματος.

Η περίοδος από το 1974 μέχρι σήμερα διέπεται από τον μιζεραμπιλιστικό λόγο της αριστεράς

Έτσι, μετά το 1974, επικρατεί η αντιευρωπαϊκή, αντιαμερικανική και γενικώς η αντιδυτική νοοτροπία που συνοδεύεται από κοινωνικά οράματα σοσιαλιστικής γραφειοκρατίας, εχθρότητας προς τις επενδύσεις (ιδιαίτερα προς το λεγόμενο «ξένο κεφάλαιο»), απόρριψης κάθε ατομικής πρωτοβουλίας, περιφρόνησης των θεσμών και των νόμων, καθώς και υποκριτική προσκόλληση στην «πολιτική ορθότητα», στη δημοκρατική υπερευαισθησία (λόγου χάρη, το ΚΚΕ εκφέρει λόγο δημοκρατικής νομιμότητας ενώ δεν είναι καν κοινοβουλευτικό κόμμα) και σε μια κατασκευασμένη εκδοχή για την ελληνική ιστορία…

Η ιστορική λήθη είναι επικίνδυνη για τα έθνη – άλλο τόσο είναι επικίνδυνη η παραμορφωτική υπερμνησία

Η ελληνική αριστερά έχει την παθολογική τάση να θυμάται ό,τι τη συμφέρει, όπως τη συμφέρει –και να μας επιβάλλει ξανά και ξανά τις αναμνήσεις της

Πριν με βαρέσετε για όσα διαβάσατε παραπάνω θέλω να σας ρωτήσω:
Την κυρία Σώτη την γνωρίζετε;

Εγώ που δεν είμαι άνθρωπος των γραμμάτων, συγχωρέστε με, ομολογώ πως όχι. Διότι η κυρία Σώτη, έχοντας εκδώσει διηγήματα, μυθιστορήματα και νουβέλες κατατάσσεται επάξια στους ανθρώπους του πνεύματος. Τι να φτουρήσω εγώ μπροστά της που δεν έχω καν εκδοθεί;
(Διότι και για να εκδοθείς, πρέπει να σε θέλουν!)

Τις παραπάνω (να το πω ευγενικά) χοντρομαλακίες, της έγραψε η κυρία Σώτη πριν από δύο χρόνια και δημοσιεύτηκαν στο athensvoice.gr/.
Επειδή δεν παρακολουθώ το συγγραφικό έργο της κας Σώτης, ούτε και την πορεία της στα πολιτικά, πολιτιστικά και δημοσιογραφικά δρώμενα της χώρας, δεν είχα αντιληφθεί πως κατατέθηκε ένα τόσο σπουδαίο συγγραφικό πόνημα. Ναι, είμαι τραγικός, το ξέρω!
Εύχομαι ο υπουργός Παιδείας και Δια Βίου Αποβλάκωσης να δώσει αρμοδίως εντολή ώστε το άρθρο της κας Σώτης να τεθεί ως θέμα στην Έκθεση των προσεχών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ήδη καθυστερήσαμε 2 χρόνια και το θεωρώ άδικο.

Τι τα θες Σώτη μου; Μας φάγαν τα κυκλώματα καλή μου… Καλά που είσαι κι εσύ εδώ και δίνεις γραμμή στα παιδιά τι πρέπει να κάνουν!

Όποιος έχει πρόβλημα δυσκοιλιότητας παρακαλείται να διαβάσει ολόκληρο το άρθρο της κας Σώτης και θα του φύγουν με τη μία. Συστήνω μάλιστα πρώτα να πάρει το λάπτοπ κι ύστερα να καθίσει στη λεκάνη για να είναι έτοιμος.
Τι πάει να πει δεν έχεις λάπτοπ;;; Εκτύπωσέ το, κάτσε στη χέστρα και διάβασε! Μα όλα εγώ θα στα λέω;

Του λοιπού…
Τέρμα οι ντουντούκες και τα λάβαρα! Στο εξής θα γιορτάζετε το Πολυτεχνείο ήσυχα ήσυχα στα σπιτάκια σας με τσαγάκι, καφεδάκι, παξιμαδάκι, βερμουτάκι και άλλα χαλαρά. Τέρμα τα οδοφράγματα, εντάξει; Έχουν και οι ΜΑΤατζήδες οικογένειες! Να πάνε μια φορά κι αυτοί νωρίς στο σπίτι.

Είναι άδικο να φανατίζονται και αυτοί που βάραγαν και έβγαζαν τα νύχια και οι άλλοι που τις έτρωγαν και έκαναν τσάμπα μανικιούρ. Μη ξαναδώ κοινωνική αταξία 17 Νοέμβρη γιατί θα χεστούμε άγρια. Έχεις άλλες 364 ημέρες όπου όλα βαίνουν καλώς σε αυτόν τον τόπο. Γιατί να μας χαλάς την αισθητική, μέρα που ‘ναι;

Εδώ θέλω να πω και κάτι άλλο: πότε επιτέλους θα ησυχάσουμε από την τυραννική παρουσία της αριστεράς που συνέχεια μιλάει για «αγώνες του λαού»; (αυτά τα πούστικα τα εισαγωγικά δεν βγαίνουν μεγαλύτερα;!)
Δηλαδή, ντάξει τώρα, ως πότε θα λαϊκίζει η δημοκρατική μας δεξιά; Δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου πιο λαϊκό κόμμα από το δεξιό, ούτε πιο τυραννικό από το αριστερό! Οι δεκαετίες αριστερής διακυβέρνησης και δεξιάς αντιπολίτευσης είναι που μας έφεραν εδώ. Τα ίδια λέει και ο Πάγκαλος, άρα συμφωνούμε.

Αυτός ο “μιζεραμπιλιστικός λόγος της αριστεράς” μη σε μπερδεύει με το μιζανπλί. Μάλλον προέρχεται από γαλλική λέξη, αλλά επειδή η Σώτη είναι σπουδασμένη εν Παρισίοις μπέρδεψε λίγο γαλλικά και ελληνικά και της βγήκε μια σούπα. Όπως δηλαδή και όλο το υπόλοιπο κείμενο.
  
Μακριά από αντευρωπαϊσμούς και αντιαμερικανισμούς! Ούτε η Ευρώπη διέρχεται από μια παρατεταμένη περίοδο δυσανεξίας κατά του οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, ούτε οι αμερικάνοι μας θεωρούν τουλάχιστον μαλάκες. Μέχρι και σήριαλ έφτιαξαν - το οποίο ξεκίνησε πέρσι και προβάλλεται ακόμη - με δαίμονες και μάγισσες που μιλούν όλοι ελληνικά. Τυχαίο θα είναι και αυτό και κυκλοφορεί σε ψεκασμένων στόματα.

Ας αφήσουμε όμως τα αμερικανάκια που έχει αναλάβει αυτοβούλως και εργολαβικώς η καλή μας Σώτη να τους κάνει τον συνήγορο, ίσως επειδή σύμφωνα με την wikipedia: “έχει ειδικευτεί στις αμερικανικές υποθέσεις … έχει εργαστεί ως καθηγήτρια της Ιστορίας του Κινηματογράφου και της Αμερικανικής Ιστορίας και Γεωγραφίας…”, ας αφήσουμε τους μίζερους που επί 40 χρόνια απαγορεύουν στις πολυεθνικές να μας πουλήσουν οποιαδήποτε άχρηστη μαλακία και να ξεσκιστούν στη κονόμα και ας πάμε πάλι στο διαβολικό ΚΚΕ.
Δεν ξέρω αν τα μάθατε, το ΚΚΕ δεν είναι καν κοινοβουλευτικό κόμμα!!! Παραμένει κόμμα του βουνού, κάπου κάπου μόνο κατηφορίζει τις πλαγιές για κανα ψάρι, κλέβει κανα κοτέτσι ή καμιά μπουγάδα και το σούρουπο αποσύρεται πάλι σε σπηλιές και λαγούμια.
Αυτό δεν το υποστηρίζει όποιος όποιος, το λέει η Σώτη που, εκτός των άλλων, “έχει συγγράψει δοκίμια περί εθνικισμού και αριστερής τρομοκρατίας”.

Για να μη σε κουράζω γιατί έχεις να πας και για κείνο το χέσιμο που λέγαμε: όταν αισθάνεσαι ότι σου ’ρχεται παραμορφωτική υπερμνησία, κοπάνα μια το κεφάλι σου στον τοίχο να ισιώσει από τη μεριά που στράβωσε. Δώστου μερικές μέχρι να έρθει εντελώς στα ίσια του, μέχρι δηλαδή να αρχίζεις να θυμάσαι την αποστασία, την εθνοσωτήριον επανάστασιν, το «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», τον Σκυλίτση, τον Τριανταφυλλίδη… και ώπα … ώπα λέμε, μη το βαράς άλλο … θα αρχίσεις να θυμάσαι και άλλα που δεν κάνει.
Εκεί, καλά είναι. Βάρα τώρα παλαμάκια στην τηλεγλάστρα που τσιρίζει, στον υπουργό των τσεκουριών, στον σαμαρωμένο, στον μιχαλοβλαμμένο, στο κασιδιασμένο και σε κάθε γλόμπο ξυρισμένο και που ’σαι, μην αφήνεις την αριστερά να θυμάται ό,τι την συμφέρει, ούτε να σου επιβάλλει ξανά και ξανά τις αναμνήσεις της!
Η Σώτη τι δουλειά θα κάνει;

Lost in the toilet


25 σχόλια:

  1. Ενταξει εγραψες!!!!! Μόνο αυτό θα σου πω! Τα φιλιά μου στη Σώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ακούει Σώτο (Παναγόπουλο) και θα πηγαίνουν παρέα με την Διβάνη σε συζητήσεις περί ρέουσας υψηλής διανόησης, λοιδορώντας την έκπτωση του διανοητικού επιπέδου στη χώρα...
    Α ρε Πέτρο! Απ' τον τίτλο σου ως το τελευταίο σημείο στίξης, σου σφίγγω το χέρι γι αυτό που έγραψες. Μεγάλη τιμή της έκανες βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι (για να το ρίξω το επίπεδο) λέω ότι ακούει Σώτη Βολάνη!
      "Ποια είσαι εσύ
      που απόψε κρίνεις την δική μου τη ζωή
      που με δικάζεις με τα μάτια δικαστή
      με ποιο δικαίωμα μιλάς ποια είσαι εσύυυυυ"...

      Επίσης, για να "εκδοθεί" κάποιος κύριε Πέτρε μας,
      πρέπει να το 'χει η κούτρα του να κατεβάζει ψείρες.
      Καλά, είδες στο βιογραφικό τι κατεβατό έχει εκδώσει;
      Νιώθω μυρμηγκάκι (και) σήμερα! :))))))
      Το κακό είναι ότι κάτι τέτοιοι τύποι βγάζουν χρήμα, ενώ παράλληλα κάποιοι άλλοι που αξίζουν, είναι στη μαύρη ανεργία.

      Διαγραφή
    2. Ε λοιπόν Μαράκι κι εγώ διαβάζοντας αυτά τα σιχάματα, τον άλλο μεγάλο ογκόλιθο της ελληνικής διανόησης, την Διβάνη θυμήθηκα.
      Σίγουρα θα κάνουν οι δυό τους παρέα. Πρέπει να γνωρίστηκαν στο χωλάκι του ίδιου ψυχίατρου.



      Εσύ καπελαδοφορούσα που με κοιτάς με το ένα μάτι, δεν ήξερα ότι ακούς … πως τον είπες;;;
      Να υποθέσω ότι αυτά είναι στίχοι τραγουδιού από ταινία του Bollywood;

      Διαγραφή
  3. Μήπως είπε και σ' ατούς τι να κάνουν;

    http://tvxs.gr/news/ellada/ergazomenos-peripteroy-pros-mat-re-eiste-kala-tha-klepsete-ta-nera

    (σήμερα το κάνω βόλτες στην μπλογκογειτονιά αυτό το βίντεο, γιατί είναι άλλο ένα που μου έκατσε στο λαιμό)

    Αυτήν την ακατανόμαστη που λες παραπάνω δεν την χωνεύω καθόλου. Άσε που τα βιβλία της είναι δήθεν με πολύ από άστοχη φλυαρία... πώς λέμε "πίτα καλαμάκι", αλλά... χωρίς το καλαμάκι... μένεις με την πίτα στο χέρι!
    Με τι "φτιάχνεται" δεν έχω καταφέρει να μάθω, γιατί μάλλον συμβαίνει κι αυτό (από εκπομπή που την παρακολούθησα έχω αυτή την εντύπωση).
    Άνευ λόγου και ουσίας, που όμως κρατούν τον δημόσιο λόγο κι επηρεάζουν συνειδήσεις!!!

    Το κείμενό σου καυστικό, ειρωνικό και αντιμιζεραμπιλιστικό, χαχαχα!!! Αναφέρεται όμως σε μιζεράμπλ καταστάσεις, που η θέση τους είναι στην λεκάνη μετά το τράβηγμα του καζανακίου!!!!
    Φιλιά και καλό σου ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά εσύ δεν είδες [αυτό] (μετά το 1:45) που είπε η γνωστή τηλεγλάστρα.
      Έπρεπε να συλλάβουν τον περιπτερά “γιατί οι τσαμπουκάδες πρέπει να πληρώνονται κάποτε στη ζωή.”
      Ίνα τηρηθεί το λεχθέν υπό του προφήτου: μια φορά μαλάκας για πάντα μαλάκας!
      Και όλα αυτά επειδή απολαμβάνει ασυλίας ενώ θα έπρεπε να τον έχουν σε άσυλο.
      Ανιάτων!


      Με λύπη μου πάντως διαπιστώνω ότι την Σώτη δεν την διαβάζει κανένας σας. Τι διάολο! Κανένας δεν έχει εντερικά;

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν κάτι έχεις πάθει τον τελευταίο καιρό και θέλεις συνέχεια να με συγχύζεις.
    Για μένα το κάνεις το ξέρω, εμένα έχεις στόχο είμαι σίγουρη!!!
    Πρώτον πια είναι η κα Σώτη;;;
    Δεν την ξέρω αλλά και τώρα που την γνώρισα χαίρομαι που δεν την ήξερα!
    Δεύτερον εγώ σε θέλω, να εκδοθείς!!!!
    Δεν κατάλαβα δηλαδή, οι άλλοι καλύτεροι είναι ( βλέπε Σώτη) που θα έπρεπε να εκδίδονται αλλά με άλλο τρόπο(τι με κάνεις και λέω πρωί πρωί).
    Τρίτον καλή φόρα στο χτύπημα των κεφαλιών τους, ξέρεις για ποιους λέω, Σώτηδες, σαμαρωμένους, μιχαλοβλαμένους. κασιδιασμένους και όλους τους φίλους τους.
    Σιγά που θα χτυπήσω εγώ το κεφάλι μου επειδή αυτοί είναι μ@@@@@ς!!!
    Και όπως λέει και το τραγουδάκι:
    Αμα τα πάρω θα πάρω φόρα θα σας μουρλάνω στις κλωτσιές στην ανηφόρα!!!
    Τους το αφιερώνω!
    Γκουντμορνινγκ! (λέμε τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστέ μου σε τι κατρακύλα με έχεις ρίξει και έρχονται και άγιες μέρες;;;

      Διαγραφή
    2. 1) Μη με ρωτάς πια είναι η Σώτη, εγώ από εσάς ήλπιζα να μάθω κάτι. Χαίρομαι που δεν την ήξερες, λυπάμαι που δεν θα μου την γνωρίσεις και πρέπει να ψάξω αλλού.
      2) Πιπέρι! Δεν είμαστε όλοι κακόγουστοι.
      3) Χτυπημένοι ήδη είναι. Τι; Έτσι λες να γεννήθηκαν; Γκάου από κούνια;
      4) Ωραίο το τραγουδάκι. Που το βρίσκω;

      ΥΓ: Μην υποθέτεις ότι όλα αυτά τα γράφω για να σε συγχύζω. Να είσαι σίγουρη.

      Διαγραφή
  5. απο τα πιο ολοκληρωμενη και διεκπαιραιωμενα ποστ που ετυχε να διαβασω επι του θεματος. μπραβο Πετρο! μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να με καλέσουν και στο άθενς βόις;
      (θέλω γραφείο δίπλα της)

      Διαγραφή
  6. κατι τετοια εγραφα και γω κανα 3 χρονια πριν και μου επιτεθηκανε καρτι και καλα αριστεροι και με λεγανε φασιστακι
    μα τελικα εχει καταντησει αυτη η ημερα να ειναι το παρτυ του κκε για να πουλησει οδηγητες και να ενισχυθει
    και ολα αυτα στα γραφει καποιος που εχει πουλησει οδηγητη στα 20, και εχει ψηφισει και συνασπισμο πριν γινει τη μοδας
    τωρα γελαω απλα με τη παρουσια της αριστερας που την θεωρω επισης πολυ υπευθυνη για την ανοδο της ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το ΚΚΕ (την ηγετική του ομάδα) με χωρίζει άβυσσος. Μην επεκταθώ, τα έχω γράψει πολλές φορές.
      Η αναφορά μου δεν έχει να κάνει με «υποστήριξη». Με τίποτα! Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω και μαλακίες! Ακόμη να μάθει η κυρούλα ότι το ΚΚΕ από το ’74 και μετά, είτε μόνο του, είτε συνεργαζόμενο με άλλα κόμματα εκλέγεται και μπαίνει στο Κοινοβούλιο;
      Κομματική γκαβομάρα ή εμμονή στην αποβλάκωση;
      Επειδή ποτέ δεν ήμουν της άποψης πως όλοι φταίνε για όλα, αν δεν βαριέσαι, αυτό το τελευταίο θα ήθελα να το αναλύσεις.

      Διαγραφή
  7. Ντεν έχω καρντιά μου λεξοτανίλ,
    (ούτε λάπτοπ, ούτε εκτυπωτή εδώ που τα λέμε)!
    Τι μου κάνεις...θα διαβάζω και θα τρέχω στη λεκάνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς επίσης να τραβήξεις το desktop στο wc. Λίγα μέτρα μπαλαντέζα χρειάζονται.
      Λύσεις υπάρχουν.

      Διαγραφή
  8. Τη φάγατε τη γυναίκα! :P Γιατί; Αφού είναι καμένη από μόνη της!
    Τι; Δεν το πιστεύεις; Ορίστε!

    [Καλό κουράγιο!]

    ...Και καλό βράδυ, βεβαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο σε κάτι φωτογραφίες την είχα δει. Κάνει κρα ότι έχει πρόβλημα!
      Μόλις είδα και το βίντεο σιγουρεύτηκα.
      Τρόφιμος του ιδρύματος Πάνια.


      Διαγραφή
  9. Αυτή, η πώς τη λένε, πάω στοίχημα, νομίζει πως κάποια είναι...η ζωή της λέει έχει κινητικότητα είδα και το βίντεο που ανέβασε η Ρούλα)...θα της έλεγα για την κινητικότητα που προκαλεί αυτή, αλλά κρατιέμαι!!
    Είχα διαβάσει κάποτε τις παραπάνω αναλαμπές της, τα βιβλία της όχι και σκορδοκαΐλα να τα διαβάσω δεν έχω...άλλωστε με τόση κινητικότητα που να την προλάβω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, ο καθένας μπορεί να έχει όποια ιδέα νομίζει για τον εαυτό του. Από ψωνάρες έχουμε πια γεμίσει. Αλλά η κυρία πετάει κάτι ανεκδιήγητες μαλακίες με τεράστια άνεση, ξέροντας πως ότι και να πει θα βρεθεί το σινάφι της (Τατσόπουλος, Διβάνη και λοιποί διανοούμενοι) να την στηρίξει.

      Και μετά σου λένε μερικοι "που είναι ο πνευματικός κόσμος;"

      Αν είναι αυτής της συνωμοταξίας, άστο καλύτερα, ας μας αφήσουν ήσυχους. Αρκετά με τους αυτόκλειτους σωτήρες του κιλού...!

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα, Πέτρο!... Αυτή έχει καταντήσει μεγάλο νούμερο, είναι πλέον για γέλια η "συγγραφεύς" με τα δημοσιογραφικά πονήματά της που άλλο στόχο δεν έχουν παρά να χτυπήσουν τη Αριστερά και τα κινήματα...
    Είπε περίπου τις ίδιες μαλακίες για το Πολυτεχνείο και μια μοντέλα, μέλος λέει της ΟΝΝΕΔ...Της απάντησε όμως με συνταρακτικό κείμενο ένας οικοδόμος, o Ανδρέας Μαλεφάκης, που συμμετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου και την "τάπωσε" για τα καλά... Δεν ξέρω, αν διάβασες το κείμενο... μπορείς να το δεις εδώ:
    http://www.iefimerida.gr/news/179125/oikodomos-grafei-sti-sexi-onneditissa-gia-polytehneio-eisai-anistoriti-agrammati-kai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις μαλακίες της οννεδίτισας τις είχα διαβάσει και σχολιάσει [εδώ]. Επίσης έχω διαβάσει και την πολύ καλή απάντηση του Μαλεφάκη.
      Είχα σκεφτεί να αφιερώσω μερικές αράδες αλλά γρήγορα το μετάνιωσα. Αξία σε ασήμαντα και αγράμματα βόδια δεν θα δώσω.

      Επισκέφτηκα τη σελίδα της στο facebook. Τι να σου πω; Μαλακίας το ανάγνωσμα!
      Θα μεταφέρω μόνο ένα:
      11 Νοεμβρίου 2014: “Βρέθηκα σήμερα στην εφορία για να εισπράξω (όπως όλοι οι εργαζόμενοι) την επιστροφή φόρου για το 2013”.

      Σύμφωνα με την επιστημονική φαντασία της μοντέλας (σιγά τα μούτρα!) όλοι οι εργαζόμενοι παίρνουν επιστροφή φόρου. Ε, να ψηφίσουν Σαμαρά τότε!
      Μπορείς ρε Γιάννη να μου πεις πως γίνεται τέτοια βόδια να ψηφίζουν και να αποφασίζουν για μια ολόκληρη χώρα;

      ΥΓ: Διάβασε και εσύ τι είπε για το θέμα ο Κουμουτσάκος και τι απάντησε το φασιστοειδές χοντρομούσχαρο Φαήλος. Να ξερνάς!

      Διαγραφή
  11. Ακόμα γελάω με το ΚΚΕ που σκάει μύτη για κανένα ψάρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κι άλλοι ασχολήθηκαν με την τέχνη της προπαγάνδας, αλλά είχαν και ταλέντο!
    Ωστόσο, αυτοί οι διανοούμενοι τύπου Σώτη κυκλοφορούν ανάμεσά μας και προβάλλονται ως... διανοούμενοι, ζητιέται η άποψή τους... Και θα είναι ωραίο να αρχίσουμε να διαβάζουμε κι εκείνους που δεν δέχτηκαν να αναγμωριστούν έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άδειοι τενεκέδες κάνουν μεγαλύτερο θόρυβο.
      Της ταιριάζει γάντι.
      Είμαι βέβαιος ότι κάθε άρθρο της θα μπορούσε να αποτελέσει ξεχωριστή ενότητα εκνευριστικού γέλιου. Εύχομαι πάντως να μην ξαναασχοληθώ με παρόμοια "διανοούμενα" τίποτα.
      Καλό βράδυ.


      Διαγραφή