Σελίδες

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Άδωνις über alles



Πρόκειται για την επιτομή της αποτυχίας του πολιτεύματος που ζούμε σήμερα, με άλλα λόγια της ψευτοδημοκρατίας που μας επέβαλλαν. Ένα ακροδεξιό ίζημα που με μοναδικό όπλο τα τηλεοπτικά του γκαρίσματα έγινε αναγνωρίσιμος, μπήκε στο κοινοβούλιο, πήρε υπουργείο (και του γάνωσε τα πρέκια) και έφτασε μέχρι και να εκπροσωπεί κοινοβουλευτικά το σημερινό κόμμα του. Γιατί, σοβαρά τώρα, αν δεν πούλαγε βιβλία σκούζοντας, ποιός θα γνώριζε την ύπαρξή του;

Ξέρω, θα μου πεις πως είναι ένα από τα σημεία των καιρών. Πως αποτελεί δυστυχώς ένα από τα πολλά τραγικά αποτελέσματα του απόλυτου ξεχαρβαλώματος που έφερε στην πατρίδα μας η οικονομική κρίση (που τελικά είναι μεγαλύτερο και από αυτό που προϋπήρχε αυτής).
Θα μου πεις να μη αγχώνομαι, θα περάσει κι αυτός όπως πέρασαν κι άλλοι και το μόνο που έμεινε στο λαό να τους θυμάται είναι κάτι συνθήματα στους τοίχους μέχρι να τους βάψουν. Και επειδή έχουμε περάσει σε άλλες, "ψηφιακές" εποχές, άντε να μείνουν και μερικά βιντεάκια με τις χοντρομαλακίες του να τα βλέπουμε κάποτε για να γελάμε και να διδάσκουμε τα παιδιά μας τι δεν πρέπει να γίνουν.
Όσο όμως παραμένει και κυκλοφορεί ανάμεσά μας κάνοντας τουρνέ στα κανάλια τις ανεκδιήγητες παπαριές του, πόσο να τον αντέξουμε; Ποιος δεσμεύεται για το πότε θα απαλλαγούμε οριστικά από τη θλιβερή του παρουσία;
 
Το να κλείσω την τηλεόραση ή να αλλάξω κανάλι δεν είναι λύση. Την αγόρασα για να βλέπω, όχι για να τρέχω πανικόβλητος να βρω το τηλεκοντρόλ κάθε φορά που διαβάζω τα γράμματα στο κάτω μέρος: “σε λίγο μαζί μας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ”. Μερικοί τηλεθεατές ούτε καν ξέρουν τι δουλειά κάνει σήμερα! Γράψτε τουλάχιστον “Σε λίγο θα βρίσκεται κοντά μας το πυροβολημένο, που θα σας κάνει να δείτε την ευθανασία με άλλο μάτι”. Να ξέρουμε να φυλαγόμαστε!

Αν τον ρωτήσεις για το βρίσιμο που εισπράττει χρόνια τώρα, θα σου πει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Γιατί άλλωστε να αγχώνεται ένας που εκτός από βλάκας είναι και αναίσθητος; Ποιοι εσωτερικοί μηχανισμοί κοινωνικής ευαισθησίας θα φρενάρουν τη βλακεία του και την κακία του πριν την ξεστομίσει; Τι είναι αυτό που θα τον ταρακουνήσει, θα τον συνεφέρει και θα του δώσει να καταλάβει ότι σφάλλει και ότι τα λεγόμενά του εκτός από θυμηδία προκαλούν και αμέτρητα διαόλια στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών;

Εντάξει, υπάρχουν και μερικές χιλιάδες που τον θαυμάζουν. Ε και; Και στο τρελοκομείο άμα πεις ότι είσαι ο Μεγαλέξανδρος κανένας δεν σου φέρνει αντίρρηση. Και ποιος να σου φέρει δηλαδή; Ο Μέγας Ναπολέων ή ο στρατάρχης Τίτο; Μια χαρά συμφωνούν όλοι αυτοί μεταξύ τους και ας φοράνε τα πουκάμισα ανάποδα. Και οι θαυμαστές του της ίδιας συνομοταξίας με αυτόν είναι.


Αν οι αμερικάνοι είχαν χιούμορ
έπρεπε να σου παραχωρήσουν το σημερινό του σπίτι

Εκτός από της Μιχαλούς χρωστάει περίπου 43.000 στον πρώην αρχηγό του και βγαίνει και δηλώνει σε εμάς ότι το τζάμπα πέθανε και πρέπει όλοι να πληρώνουν. Καλεί όσους έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό να τα φέρουν πίσω αλλά διατυμπανίζει ότι σε περίπτωση που χάσει το κόμμα του την εξουσία αυτός τα δικά του χρήματα θα τα βγάλει έξω.
Και εντάξει, χεστήκαμε για τα λεφτά του, μπορεί να τα στείλει ή και να τα βάλει όπου θέλει. Μπορούμε ακόμη και να γελάμε με τα καμώματα ενός παλιάτσου, που ελέω βουλευτικής ασυλίας κατάντησε από τα χειρότερα κακομαθημένα σκατόπαιδα. Όταν όμως τον ακούει αυτός που θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα (έτσι δεν μας λένε συνέχεια;) αλλά σε περίπτωση επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ τα λεφτά του κινδυνεύουν, τι συμπεράσματα θα βγάλει; 
Θέλει ψυχίατρο λοιπόν ή ξύλο; Ας αποφασίσει κι εμείς εδώ είμαστε.

Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που προηγείται δημοσκοπικά σε διψήφιο ποσοστό και φλερτάρει με την αυτοδυναμία. Σαμαρά, εσύ που κόπτεσαι για την ανάπτυξη στην Ελλάδα, σοβαρό άτομο έβαλες να εκπροσωπεί το κόμμα σου. Σοβαρά μηνύματα στέλνει(ς) στο εξωτερικό για το που θέλει να πάει την Ελλάδα ο ίδιος της ο λαός!

“Δεν καταλαβαίνετε από λεφτά, γιατί είστε κομμουνιστές”, είπε τις προάλλες απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση. 
Κατάλαβες τώρα γιατί δεν δίνουν λεφτά στον κόσμο παρά μόνο σε εφοπλιστές και τραπεζίτες; Για να μην κομπλάρει ο λαουτζίκος με άχρηστα χαρτιά και θα πρέπει μετά να του εξηγούν πως χρησιμοποιούνται.
Να παίζουν με τα λεφτά της μονόπολης και πολύ τους είναι!!!

Προσωπικά δεν θα τον πλήρωνα ούτε για να μου αδειάζει τα σκουπίδια στον κάδο. Ο πρωθυπουργός του όμως κάτι είδε σ’ αυτόν - που κανένας άλλος δεν έχει δει και ούτε πρόκειται - και τον έχρισε εκπρόσωπο στο κόμμα τους.

Ήρθαν οι δύο σώγαμπροι κι έφτιαξαν ένα κόμμα μούρλια!

Είναι αυτοί που λένε πως αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει τίποτα απ’ όσα δεσμεύεται. Θες να είναι αλήθεια; Θες αυτό να είναι το μοναδικό στο οποίο θα πέσει ‘μέσα’ αυτό το θλιβερό δίδυμο που τα τελευταία 4 χρόνια έχει ανεβάσει την αρλούμπα σε άλλο επίπεδο; Και έτσι να είναι, περιμένω με αγωνία να δω σε ποιο βόθρο θα τους πετάξει μετά τις εκλογές το κόμμα τους αμφότερους. Ο ένας θα γυρίσει στα βιβλία του και ο άλλος στις πίτσες (Όχι τις μπλε! Αμέσως εκεί το μυαλό σου!)



Σου έχω κι εγώ, πιο τεράστιους:




Γελάσαμε βρε!

Και μιας και μιλάμε για βιβλία και ανάπτυξη, κάτσε να διαβάσουμε μαζί ένα απόσπασμα:
...Είναι θλιβερή η διαπίστωση της απουσίας από το λεξιλόγιο των σύγχρονων πολιτικών, της λέξεως «Πρόοδος» αλλά και ταυτοχρόνως της υπερβολικής χρήσης της λέξεως «Ανάπτυξις».
Κατά το λεξικό, η λέξη «Αναπτύσσω = ανοίγω τι διπλωμένον, τυλιγμένον». Η έννοια «Αναπτύσσω» δηλώνει συνεπώς «έκτασιν», «επέκτασιν», δηλ. «εκτείνομαι», «επεκτείνομαι». Από την φύση της η έννοια αυτή δεν εμπεριέχει το ποιοτικό στοιχείο παρά μόνον το εκτατικό, δεν υπονοεί ή υποκρύπτει ποιοτική διαφοροποίηση, παρά μόνο εκτατική και ανούσια, δεν εμπεριέχει σύγκριση.
Αντιθέτως, κατά το λεξικό, η έννοια «προοδεύω = προηγούμαι, προπορεύομαι είναι κατ’ εξοχήν δηλωτική της σύγκρισης και μέσω αυτής, της ποιότητας». Προηγούμαι, προπορεύομαι = είμαι καλύτερος (ποιότης), Επεκτείνομαι = αυξάνομαι (ποσότης). 

Πρόκειται για απόσπασμα από το βιβλίο “Το Θείον Ελληνικόν Αλφάβητον” του Στάμου Καραμούζη, σελ. 79-80. Εκδόσεις Γεωργιάδη.
Όχι, δεν χάζεψα για να αγοράζω τα βιβλία που πουλάει. Για να πολεμήσεις όμως τον εχθρό χρησιμοποιείς τα ίδια του τα όπλα. Έπεσε λοιπόν στα χέρια μου (δανεικό) αυτό το βιβλίο και το μάτι μου πήγε και κόλλησε σε αυτό το μικρό κομμάτι. 
Κοίτα να δεις τι υποστηρίζει ο τυπάκος όταν πουλάει την πραμάτεια του! Τώρα τι σχέση έχουν τα παραπάνω με τις πολιτικές επιλογές του κόμματός τους δεν ξέρουν να σου πουν ούτε οι ίδιοι!

Πάντως τον "χαίρομαι". Στη σουρεαλιστική εποχή που ζούμε τύποι σαν κι αυτόν όχι μόνο έχουν θέση, πρέπει να έχουν θέση. Είναι η κωμική πλευρά του πράγματος. Αντί να βάλουν σε υπουργεία καραδεξιές μουτσούνες με πολυετή πείρα στη μακροοικονομία, στη διοίκηση, στην εκπαίδευση, στο τραπεζικό σύστημα, στα δημοσιονομικά της υγείας, βάζουν στρατιωτάκια που τα κουρδίζουν για όσο τα χρειάζονται. Και μετά πέταμα και στη θέση τους άλλοι.

Πώς να μη γελάσεις βλέποντας αυτό το θέαμα;
Στο μέγκα-μούγκα βγήκε σήμερα για διαφήμιση …ταμπλέτας. Δεν έχει βρει ακόμη κανάλι για να κάνει εκπομπή και όταν τον καλούν να πει τις πίπες του εντελώς τυχαία κουβαλάει μαζί του και την ταμπλέτα του για …τηλεπώληση.

Κρίμα που ξέχασαν οι δύο μεγκάαααλοι δημοσιογράφοι να τον ρωτήσουν αν εκτός από ταμπλέτα το βγάζει και σε …φιδάκι.

Μισό να τελειώσω την πίστα

ΥΓ: Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Περισσότερο γιατί υπάρχουν κάτι τύποι που σε κάθε ευκαιρία που τους βολεύει, σου πετάνε ένα "και τότε που τα έκανε αυτός γιατί δεν αντιδρούσε κανένας;". Κάτι τέτοιοι τύποι είναι που θέλουν να μας "χρεώσουν" τον οποιονδήποτε άχρηστο, ίσα για να πουν την κοτσάνα τους. Σε λίγο καιρό που θα γκρεμοτσακιστούν -ελπίζω- από την εξουσία, θα βάζω το λινκ της ανάρτησης σε κάθε βλάκα που θέλει να αστειεύεται...
 

24 σχόλια:

  1. Εμένα Πέτρο έχει κολλήσει η βελόνα μου: αυτόν τον τύπο μαζί με τον άλλον που μας κυβερνάει, αλλά και το άλλο φαιδρό πρόσωπο επίσης, τον τσεκουράτο, τους θεωρώ τρεις από τους πιο επικίνδυνους "πολιτικούς" -με ωμέγα. Εμμένω στην (ακραία ίσως) άποψη μου ότι αυτοί οι 3 τύποι (και όχι μόνο) συνεργάζονται για να αποτελειώσουν ο,τι απέμεινε από τον κοινωνικό ιστό και δυστυχώς, τα καταφέρνουν περίφημα... Μιας και μου δίνεται άλλη μια φορά η ευκαιρία, θα πω πόσο πολύ τους μισώ, με τον άδωνι να βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας... Ναι, θα φύγουν οσονούπω, ως τότε όμως θα έχουν προλάβει δυστυχώς, να ολοκληρώσουν την επικίνδυνη αποστολή που ανέλαβαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παιχνίδι που παίζεται με τα χρυσαβγά είναι χοντρό. Γι' αυτό μπήκαν αυτά τα δύο ακροδεξιά ιζήματα στη νουδού του Σαμαρά: για γέφυρες.
      Γελάω με τις μαλακίες του Βενιζέλου κάθε φορά που καλείται να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Που παίρνει το μέρος στη φασιστική αυτή συμμορία και υβρίζει τον Τσίπρα.
      Τι στοίχημα πας ότι αν μπει στη Βουλή και τα κουκιά βγαίνουν θα κοιτάξει να κολλήσει βεντούζα στον Τσίπρα για να κάνουν μαζί κυβέρνηση.
      Ελπίζω ο Τσίπρας να μην είναι τόσο μαλάκας!
      Διάβασε αυτό το άρθρο.

      Διαγραφή
    2. Βάλε στοίχημα με κάναν άλλον, εμείς είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος (απλά εγώ προηγούμαι ως...εξυπνότερη!!!!!) :
      "Στο μεταξύ, αυτή η μαϊμού ο Βαγγέλας, την πέταξε τη μπόμπα του
      στο κεφάλι του Αντώνη, αφού άνοιξε...παραθυράκι για συνεργασία με τον Αλέξη!"...
      http://pistos-petra.blogspot.gr/2014/09/blog-post_23.html
      Α, και κάτι ακόμα: εγώ το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για κανέναν (μαλάκα)...

      Διαγραφή
    3. Γελάω. Σα κάτι ηλίθιους κάνουν που ο ένας πηδάει τη γυναίκα του άλλου και ο καθένας σκέφτεται για την πάρτη του πόσο έξυπνος είναι!
      Παραμένει λέει ο ΒΒ στην κυβέρνηση για να της δίνει ...προοδευτικό πρόσημο. Το ότι αν αποχωρούσε θα διέλυε αυτή τη φασιστοπαρέα δεν το σκέφτεται καν!
      Με άλλα λόγια, μπορεί να τρώει σκ@τά αλλά τα πλένει πρώτα...!
      (ακράτητα γέλια)

      Διαγραφή
    4. Δεν τρώει σκ@τ@.
      ΕΙΝΑΙ τα σκ@τ@.
      Μη σου πω πως ισχύει το..ανάποδο: είναι τα σκ@τ@ βουτηγμένα μέσα στον ΒΒ!! Αχαχα! Τα @ μας μάραναν, αν και ταιριάζουν πολύ με την περίσταση :)

      Διαγραφή
    5. Γύρισες πιο κακιά ή μου φαίνεται;

      Κι εγώ γελάω με τα @ που γράφουμε.
      Το σαβουάρ βιβρ μας μάρανε με τα καθίκια!

      Διαγραφή
  2. "Παλαμάς, Κρυστάλλης, Πηνελόπη Δέλτα... μόνο με 199 ευρώ! Τζάμπα πράμα! Δώρο το σιντί "Μάνα μας κλέψαν το τρακτέρ"...

    Α ρε Πέτρο... δε λυπάσαι τα δάχτυλά σου; Τόσος κόπος για ένα κατακάθι;
    Άστον να κωλοχτυπιέται. Τα στερνά του είναι.
    Φιλιά πολλά και άσχετα με το περιεχόμενο, έγραψες ένα εξαιρετικό κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι ξεσπάω. Καταθέτω όπως χιλιάδες άλλοι στο διαδίκτυο τη σιχασιά που νιώθω για το κάθε κάθαρμα που στραπατσάρει τη ζωή της οικογένειάς μου και την πατρίδα μου.
      Δεν είμαι τρομοκράτης να τους ξεπαστρέψω, δεν έχω τα οικονομικά μέσα να τους συντρίψω. Ένας μαλάκας είμαι, αποδέκτης της διεστραμμένης τους συμπεριφοράς.
      Τουλάχιστον δεν την δέχομαι αδιαμαρτύρητα.

      Διαγραφή
  3. Με ξεπερνάει το γεγονός πως κάποιοι θαυμάζουν αυτόν τον πίθηκο....με ξεπερνάει!!!!!
    Κατά τα άλλα να συμπληρώσω μόνο πως θα τον ξέραμε ως σύζυγο μπουμπούκας...και μπορεί ως σκέτος μπουμπούκος να ήταν σκέτο μπουμπούκι (με την κακή την έννοια), μα τώρα είναι μεγάλο αγκάθι....
    Καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, αν πιάσεις κουβέντα με τα βλαμμένα που τον θαυμάζουν θα καταλάβεις ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Πρέπει η μαλακία που μας δέρνει σαν λαό να έχει περάσει στο dna της φυλής μας και δεν πρόκειται να βγει ούτε σε αιώνες.
      Όταν έγραφα το κείμενο είχα βάλει λινκ με σχόλια θαυμαστών του αλλά το έσβησα για να μη σας διαολίσω. Θες να διαβάσεις τι έγραψε ένας πολύ μεγάλος χοντρομαλάκας από δαύτους;
      Πάρε πρώτα υπογλώσσιο…

      Δέκα τέτοιους ακόμα θέλουμε. Δέκα και λίγοι είναι.Να λέει και να κάνει αυτά που σκέφτεται, μπάς και βάλουμε μυαλό. Να ξεσκεπάζει τα συριζοκουμούνια και τις προθέσεις τους. Αν δεν είχε αυτήν την τσιρίδα στην φωνή, είναι ο νούμερο ένα πολιτικός που διαθέτουμε.

      Κάτι μου λέει ότι ο ίδιος ο μπουμπούκος είναι πίσω από τέτοιου είδους σχόλια. Ή ότι πληρώνει μερικά μαλακισμένα για να απαντάνε στα μπλογκς. Ή ότι στα ψυχιατρεία βάλανε ίντερνετ.

      Διαγραφή
    2. Δεν είχα πρόχειρα υπογλώσσια και βλέπω να με τρέχουν νυχτιάτικα....αν, λέω αν, δεν είναι ο ίδιος πίσω από αυτό το σχόλιο, πρέπει να βρεθεί ο λοβοτομημένος που το έγραψε και να κλειστεί σε γυάλα να έχουν οι επιστήμονες να μελετάνε....

      Διαγραφή
    3. Ναι, προέκυψε νέο είδος ζώου, κατευθείαν από εξωπλανήτη!

      Διαγραφή
  4. Ρε συ Πέτρο, μήπως τον λιμπίζεσαι; τον λιγουρεύεσαι; Τον μπουμπούκο μας, το αγόρι μας, το καμάρι μας, το ομορφόπαιδό μας. Βέβαια τον Μπογδάνο δεν τον φτάνει αλλά εντάξει έχει πολλές χάρες, η αλήθεια να λέγεται! Τυχερο κορίτσι η Ευγενίτσα μας, πολύ τυχερό...

    (τους βαριέμαι όλους έτσι κι αλλιώς και απλά μου αρέσει να βλέπω τις σκατόφατσές του να ξινίζουν με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς να φωτιστούμε και να πράξουμε το σωστό!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαμώτο! Με κατάλαβες ε;
      Αλλά κι εσύ δεν πας πίσω! Με όλα αυτά τα “μπουμπούκο μας, αγόρι μας, καμάρι μας, ομορφόπαιδό μας” πολύ δείχνεις πως σου αρέσει.
      Κρίμα που σε πρόλαβε άλλη.
      Ο Λιγδάνος είναι η νέα γενιά σιχαμάρας. Θα τον δεις και βουλευτή, θυμήσου το.

      Διαγραφή
    2. Σταμάτα τον βλέπω κάθε μέρα και κρατάω σημειώσεις! Είναι φυσικό το χάρισμά του! Πεθαίνω σου λέω. Θα τον εκάνω κονκάρδα! Τον αγαπώ! χαχαχαχαχα Κι ο άντρας μου τον αγαπά, ''για χάρη του γίνομαι και π@@στης'' λέει! Αυτός ο κόσμος τελικά είναι γεμάτος εκκπλήξεις, εκεί που νομίζεις πως τα έχεις δει όλα ξεφυτρώνει ένας άλλος χειρότερος!

      Διαγραφή
    3. Ώπα βίτσιο κι ο άντρας σου!
      Μα αν είναι να "αλλάξει" μ' αυτόν θα το κάνει; Αυτόν βρήκε να τον εμπνέει;
      Είστε απίθανοι λέμε.

      Διαγραφή
  5. Η μαλακία über alles Πέτρο!
    Και το χειρότερο κακό δεν είναι αυτός, γιατί αυτός είναι ένας μαλάκας, το κακό και το επικίνδυνο είναι το πόσο μαλάκες είναι αυτοί που τα ψηφίζουν τα καθίκια!!!
    Και προφανώς είναι πολλοί την κοινωνία μου μέσα.
    Δεν υπάρχει γιατριά για αυτή την χώρα, σου ξαναλέω ο λαός είναι βλαμμένος!!
    Την καλημέρα μου( λέμε τώρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται πως με τα δικά μου μπινελίκια σας χάλασα μερικές εδώ μέσα. Μια χαρά κορίτσια είσαστε και σας πήρα στο λαιμό μου.
      (εμένα έτσι μου αρέσετε)
      Φιλιά.

      Διαγραφή
    2. Δεν το είχα σκεφτεί να σου πω την αλήθεια τώρα όταν βρίζω (πολύ σπάνια δηλαδή και δεν θέλω γέλια) θα λέω ότι φταίς εσύ!
      Χαχαχα!
      Τέλειο!

      Διαγραφή
    3. Μου θύμισες το: "αυτός που χαμογελά όταν όλα πάνε στραβά έχει σκεφτεί κάποιον να ρίξει το φταίξιμο"!
      Εγώ πάντως θα λέω ότι φταις εσύ.
      Πάτσι!

      Διαγραφή
  6. Πέτρο, εσύ καλά κάνεις και ξεσπάς, όμως εγώ για κάτι τέτοιους τύπους δε χαραμίζω πλέον ούτε το σάλιο μου. Βαρέθηκα, κουράστηκα κι αηδίασα. Έτσι κι αλλιώς αυτοί θα νομίζουν ότι βρέχει.
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα κι εγώ δεν τους φτύνω. Τους βρέχω.
      Αν θέλουν τους ρίχνω και ένα κατούρημα να ξαλαφρώσω.

      Διαγραφή
  7. αχχαχαχαχα δακρυσα με τις φωτογραφιες!
    Τι να πρωτοπεις για τον κ.Γεωργιάδη;; Απο που να αρχίσω πες μου;;;
    χαχαχαχχαχαχα
    Καλό Σαββατοκύριακο
    Καλό ξημέρωμα!
    Φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκείνο το "κ." πριν το επώνυμο τι είναι;
      Μπορώ να σκεφτώ πολλές λέξεις που αρχίζουν από 'κ'!
      (Τι κάνεις παιδάκι μου τέτοια ώρα ξύπνια;)

      Διαγραφή