Σελίδες

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 40


Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 16 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2014. 
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – μισά-μισά
Δεν πληρώνει φόρο επειδή ένα φάντασμα κατοικεί στο σπίτι της
Μια γυναίκα υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να πληρώνει φόρο κατοικίας, καθώς ένα φάντασμα έχει καταλάβει το ελεύθερο δωμάτιο του σπιτιού της, οπότε είναι κατειλημμένο.
Η 46χρονη Lorna McDonald από το Λίβερπουλ λέει ότι ένα κακό πνεύμα έχει εισβάλει στο σπίτι της εδώ και μήνες και έχει αναγκάσει την κόρη της να εγκαταλείψει το δωμάτιο της και να είναι αυτό ο μόνιμος κάτοικος του άδειου δωματίου.
Κάλεσε μάλιστα και ιερείς για να τελέσουν εξορκισμό στο σπίτι, όταν η κακή οντότητα της επιτέθηκε, γεμίζοντας την μελανιές στο σώμα.
Η 46χρονη, που ζει μόνη της στο σπίτι (όχι ακριβώς μόνη), υποστηρίζει τώρα ότι δεν μπορεί να πληρώνει το φόρο για τις δυο κρεβατοκάμαρες.
………………………….

Κι εμένα στο πορτοφόλι μου κυκλοφορούν αράχνες.
Ξέρεις πόσες μύγες έχουν πιάσει εκεί μέσα;
Δεν πληρώνω μια αν δεν τσοντάρουν κι αυτές!



Είδηση Νο 9 – και λίγα είναι
Ζητούν 5,8 εκατ. ευρώ για ΕΝΦΙΑ από το Αστεροσκοπείο
Το αστρονομικό ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ ζητά το υπουργείο οικονομικών από το Αστεροσκοπείο για τον ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με αποκάλυψη του ίδιου του προέδρου του.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κανάρης Τσίγγανος, το υπουργείο οικονομικών ζητά το ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ, το οποίο όμως δεν πρόκειται να καταβάλει γιατί, όπως είπε, καταλογίστηκε παράνομα.
Όπως εξήγησε ο ίδιος, βάσει του νόμου με τον οποίο θεσπίστηκε ο ΕΝΦΙΑ, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, όπως είναι το Αστεροσκοπείο, δεν υπόκεινται σε φόρο.
Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες το Χαμόγελο του Παιδιού κλήθηκε να πληρώσει ένα εξωφρενικό ποσό ως φόρο ακινήτων πριν διευκρινιστεί ότι επρόκειτο επίσης για λάθος.
………………………….

Εδώ έστειλαν ΕΝΦΙΑ στο Ρωποτό, το γνωστό σε όλους μας χωριό των Τρικάλων που διολισθαίνει εδώ και 2 χρόνια!!! Το κάθε οικόπεδο γίνεται σάντουιτς με το προηγούμενο και το επόμενο, το κάθε σπίτι παίζει τα συγκρουόμενα με τα άλλα και αυτοί θέλουν λεφτά!

ΥΓ: Που είναι το παράξενο δεν κατάλαβα!
Από αστεροσκοπείο είναι λογικό να ζητήσουν αστρονομικό ποσό. Ας μελετούσατε το βυθό της θάλασσας να παίρνατε και επιστροφή.



Είδηση Νο 8 – πω πω τι είδα!!!
Παίκτρια Ριάλιτι: Με δείξατε ολόγυμνη, γι’ αυτό σας κάνω μήνυση
Σε μήνυση κατά του τηλεοπτικού δικτύου VH1 προχωρά η παίκτρια του ριάλιτι "Dating Naked", Jessie Nizewitz, η οποία καταγγέλλει το δίκτυο πως έδειξαν τα γεννητικά της όργανα χωρίς λογοκρισία σε επεισόδιο της εκπομπής που προβλήθηκε πρόσφατα.
Το concept της εκπομπής έχει ως εξής: Άντρες και γυναίκες καλούνται να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον, και ακόμα και να γίνουν ζευγάρι, μόνο που καθ’ όλη τη διάρκεια των συναντήσεών τους είναι πάντα ολόγυμνοι (και κάπου στη φύση). Η εκπομπή λογοκρίνει τα γεννητικά όργανα των παικτών, καθώς και τα στήθη των γυναικών, αν και δείχνει τα οπίσθιά τους χωρίς "τετραγωνάκια".
Ωστόσο, η 28χρονη Nizewitz υποστηρίζει πως έδειξαν στιγμιαία το αιδοίο της σε αλογόκριτο πλάνο. Η διαγωνιζόμενη, που εργάζεται ως μοντέλο, δηλώνει έξαλλη και κάνει μήνυση στο δίκτυο, ζητώντας 14 εκατ. δολάρια.
Η ίδια υποστηρίζει πως το επίμαχο πλάνο έγινε viral, πως το είδαν οι δικοί της, ακόμα και η γιαγιά της, και πως ένας άντρας με τον οποίο έβγαινε τον τελευταίο καιρό και με τον οποίο υπήρχαν σοβαρές προοπτικές, εξαφανίστηκε από τη ζωή της μετά την προβολή του επεισοδίου.
………………………….

Δηλαδή ο παπάρας πρώην σου θίχτηκε επειδή έδειξαν το πράμα σου και όχι που κυκλοφόραγες τσίτσιδη και πηδιόσουν με τους υπόλοιπους!
Αν πάρεις τελικά τα φράγκα δώστου λίγα να μεταμοσχεύσει εγκέφαλο. Αυτός που είχε χάλασε.



Είδηση Νο 7 – κουμπαράδες
Έκρυψαν τα κλεμμένα ρολόγια στον...
Τρεις 23χρονες γυναίκες αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα απόκρυφά τους για παράνομους σκοπούς.
Οι νεαρές λησταρχίνες έκλεψαν τρία πανάκριβα ρολόγια από τρία διαφορετικά θύματα σε ένα ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Αφού τους παρέσυραν στα δωμάτια τους για να κάνουν σεξ, οι γυναίκες πήραν τα ρολόγια τους, γνωστής μάρκας και τα έκρυψαν μέσα στον …κόλπο τους!
Αποφάσισαν όμως να τα κρύψουν μέσα στο ασανσέρ το οποίο διέθετε σύστημα παρακολούθησης και οι κάμερες τις έπιασαν να ανεβάζουν τα φουστάνια τους και να τοποθετούν τα ρολόγια σε «ασφαλές σημείο». Ή τουλάχιστον έτσι νόμισαν. Η αστυνομία τις καταδίωξε και κατάφερε να τις ακινητοποιήσει με όπλο αναισθητοποίησης.
………………………….

Κι έχω τη γυναίκα μου που ζητάει καινούριο πορτοφόλι.
Έλα δω βρε κουτό, σου βρήκα λύση.
Λίγη προσοχή στο περπάτημα χρειάζεται και όταν κάνεις ποδήλατο. Να, δες πιο κάτω…



Είδηση Νο 6 – περπάτα να σε δω
Πώς το περπάτημα της γυναίκας δείχνει αν έχει οργασμούς στο σεξ!
Έρευνα Βέλγων επιστημόνων έρχεται να αποκαλύψει απόκρυφα μυστικά της σεξουαλικής ζωής κάθε γυναίκας, τουλάχιστον για όσους είναι αρκετά... παρατηρητικοί.
Συγκεκριμένα, ομάδα ερευνητών από το "Institut d'itudes de la famille et de la sexualiti" του πανεπιστημίου "Universiti Catholique de Louvain", παρακολούθησαν με προσοχή σε βίντεο τον τρόπο που περπατούν οι γυναίκες και διαπίστωσαν ότι είναι δυνατό να προβλέψουν με ακρίβεια ποιες από αυτές έχουν τακτικά κολπικούς οργασμούς κατά τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις.
Για τις ανάγκες της έρευνας, οι επιστήμονες βιντεοσκόπησαν γυναίκες -για τις οποίες είχαν ήδη συγκεντρώσει πληροφορίες για την σεξουαλική τους ζωή- να περπατούν στον δρόμο.
Στην συνέχεια έδειξαν σε ομάδα ειδικών σεξολόγων τα εν λόγω βίντεο. Οι σεξολόγοι δεν είχαν καμία γνώση για την σεξουαλική ζωή των γυναικών αυτών. Οι ερευνητές τους ζήτησαν να κρίνουν βάσει του περπατήματος των γυναικών, αν και ποιες από αυτές έχουν τακτικά οργασμούς στο σεξ.
Τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση the Journal of Sexual Medicine, έδειξαν ότι οι σεξολόγοι ήταν σε θέση να προβλέψουν με ακρίβεια της τάξης του 81,25% ποιες γυναίκες έχουν οργασμούς, κρίνοντας μόνο τον τρόπο που περπατούν!
………………………….

Αμ έτσι εξηγείται γιατί οι γριές κουτσαίνουν!
Κοπελιά, για πήγαινε μέχρι απέναντι και ξαναγύρνα. Θέλω να δω αν κάνεις για γάμο ή ξεπέτα.

(Σας ενημερώνω ότι από τη μέρα που το ‘μαθα έχω γίνει αρκετά παρατηρητικός. Το νου σας!)



Είδηση Νο 5 – ακόμα να συνέλθω
Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!: Η Hello Kitty Δ Ε Ν είναι γάτα!
Πανικός στο διαδίκτυο μετά την είδηση ότι το αγαπημένο καρτούν των κοριτσιών, το Hello Kitty , δεν είναι γάτα!
Όπως αναφέρει η συγγραφέας του βιβλίου, Pink Globalization: Hello Kitty's Trek Across the Pacific, Christine R. Yano, στην εφημερίδα Los Angeles Times: “Δεν είναι μια γάτα. Είναι ένα μικρό -ηλικιακά- κορίτσι. Είναι μια φίλη. Είναι ένας χαρακτήρας καρτούν. Ποτέ δεν απεικονίζεται με τέσσερα πόδια, αλλά πάντα περπατάει σαν άνθρωπος.”
“Καταρχάς δεν είναι Γιαπωνέζα αλλά Βρετανίδα! Το πραγματικό της όνομα είναι Kitty White. Έχει μια δίδυμη αδερφή, τη Mimmy, που πηγαίνει στην Γ' δημοτικού, είναι Σκορπιός και τρελαίνεται να φτιάχνει κουλουράκια. Είναι κόρη του George και της Mary White και όλη η οικογένεια ζει λίγο έξω από το Λονδίνο”.
………………………….

Και τώρα που έμαθες το γενεαλογικό της δέντρο, τι ζώδιο είναι και ότι τρελαίνεται να φτιάχνει κουλουράκια, μπορείς ελεύθερα να τα ξύσεις.
Οι κοπέλες παρακαλούνται να ξύσουν του συντρόφου τους.
Δυο χέρια έχει ο άνθρωπος!



Είδηση Νο 4 – να σου δείξω πως θα είμαι;
Ο άνθρωπος που ταξίδεψε στο μέλλον και έβγαλε και βίντεο για απόδειξη!
Ο Hakan Nordkvist λέει πως ταξίδεψε στο μέλλον και επειδή κανείς δεν θα τον πίστευε τράβηξε και βίντεο με το κινητό του.
Ο άντρας ισχυρίζεται πως καθώς μπήκε στην κουζίνα του είδε νερά και αποφάσισε να διορθώσει τον σωλήνα. Αφού ξεκίνησε τη δουλειά, ξαφνικά είδε ένα φως και είδε μπροστά του τον εαυτό του να είναι 70 χρονών. Αφού ήξερε πως κανείς δεν θα τον πίστευε αποφάσισε να τραβήξει και ένα βίντεο για απόδειξη.
Όπως αναφέρεται στο βίντεο οι επιστήμονες που μελέτησαν το περιστατικό είπαν πως θα μπορούσε να είναι αλήθεια και μέχρι στιγμής δεν έχει μπορέσει κάποιος να τον διαψεύσει. Μάλιστα στο βίντεο που δείχνει πως ταξίδεψε στο μέλλον, δείχνει ένα τατουάζ που έχει στο χέρι του και το ίδιο κάνει και ο 70χρονος εαυτός του!!!

………………………….

Συμπέρασμα: Ποτέ μην επισκευάζεις βλάβες γιατί δεν ξέρεις τι (και ποιον) θα συναντήσεις. Να βάλεις καναν άλλον να δει ποιος κρύβεται κάτω από το νεροχύτη.
Μ’ αυτά δεν παίζουμε!



Είδηση Νο 3 – κάντε γρήγορα να τους προλάβουμε
Οι Σκοπιανοί λένε τώρα ότι βρήκαν τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου ακολουθώντας ένα …αστέρι!
Μια διεθνής ομάδα ειδικών με επικεφαλής έναν "ανεξάρτητο" Κροάτη αρχαιολόγο, ονόματι Ντομαγκίο Νίκολιτς, πραγματοποιεί έρευνες με χρήματα του υπουργείου Πολιτισμού της ΠΓΔΜ στην τοποθεσία Οβτσε Πόλε.
Η εφημερίδα των Σκοπίων Utrinski Vesnik αναφέρει ότι η ομάδα αναζητεί τον τάφο του Μακεδόνα στρατηλάτη οδηγούμενη από τον αστερισμό της Κασσιόπης, όπως δηλαδή έκαναν οι τρεις μάγοι για να βρουν τον Ιησού στη Βηθλεέμ.
“Ο Αλέξανδρος ο Μακεδόνας έχει γεννηθεί στο Οβτσε Πόλε και εκεί βρίσκεται και ο τάφος του, ο οποίος καλύφθηκε εσκεμμένα”, δήλωσε ο Κροάτης ερευνητής.
Ο Σβέτοζαρ Στογιάνοβιτς, εν αποστρατεία συνταγματάρχης των ενόπλων δυνάμεων της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, αποδομεί με τρόπο κυνικό το όνειρο των Σκοπιανών.
“Παιδιά ηρεμήστε. Η μεγάλη λίθινη η οποία εικάζεται ότι είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι σκυρόδεμα που κατασκευάστηκε πριν από 38 χρόνια από ειδικούς της εταιρείας Yugogas, οι οποίοι από κοινού με τον στρατό διεξήγαγαν έρευνες σε αυτή την περιοχή για τον εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου. Θυμάμαι πως κάποιος από τους ειδικούς μου ανέφερε ότι στην κορυφή τοποθέτησαν μια ένδειξη με λατινικούς χαρακτήρες SE, Νοτιοανατολική δηλαδή, ώστε να γνωρίζουν αργότερα προς ποια κατεύθυνση έσκαψαν για τις έρευνες.”
………………………….
Ρε ποιο σκυρόδεμα και μαλακίες; Αποκλείεται δηλαδή πριν 38 χρόνια να σηκώθηκε από τον τάφο ο Μεγαλέξανδρος και να πήγε να ξαπλώσει αλλού;
Που τα πουλάτε αυτά ρε;
Εδώ ακολούθησαν αστέρι σου λένε οι άνθρωποι! Δεν ακούτε;;;

Όπου να ‘ναι αναμένεται στο Οβτσε Πόλε και η άφιξη των τριών σύγχρονων μάγων οι οποίοι εντός πολυτελέστατης συσκευασίας θα μεταφέρουν στον αρχαιολόγο τα @@@ μας.
Αυτός με τη σειρά του θα τα θάψει και σε 38 χρόνια οι επόμενοι αρχαιολόγοι να αποφανθούν ότι είναι από τη μάχη στα Γαυγάμηλα.



Είδηση Νο 2 – ρε κάτι ομορφιές!
Χάλασε 200.000 δολάρια για να μοιάζει με μία χοντρή... γελοιογραφία!
Κλικ να απολαύσεις μαλάκω
Μια 30χρονη κομμώτρια από το Wakefield του West Yorkshire επί 15 χρόνια κάνει διορθωτικές επεμβάσεις για να μοιάσει σε μία καρικατούρα!
Η Krystina Butel τα τελευταία 15 χρόνια κάνει συνεχώς πλαστικές επεμβάσεις, μπότοξ, λεύκανση δοντιών, αυξητική στήθους, μέχρι και θηλές σε σχήμα καρδιάς (!!!), προκειμένου να γίνει ίδια με μία καρικατούρα που της είχαν σχεδιάσει όταν είχε πάει ένα ταξίδι στην Ίμπιζα (Ισπανία) στα 15 της.
Η Krystina κάνει ότι μπορεί για να μοιάσει με την αστεία αυτή απεικόνιση του εαυτού της, ενώ η ίδια δηλώνει ότι όταν το είδε για πρώτη φορά, ζήλεψε που πραγματικά δεν ήταν έτσι!
Αποφάσισε λοιπόν να το προσπαθήσει και ας χρειάστηκε να δαπανήσει περίπου 200.000 δολάρια προκειμένου να τα καταφέρει. (βίντεο) 


………………………….

Το μόνο που έμεινε πια είναι να μου κολλήσουν τα μαλλιά στο βυζί, να μου βιδώσουν το σωσίβιο και να με κόψουν από τη μέση και κάτω. Έχω σκοπό να μπω στη θάλασσα και δεν μου χρειάζεται.





Είδηση Νο 1 – όλα … εδώ … πληρώνονται   !!!
Αποζημίωση-μαμούθ στους εργολάβους
(Πάρτε εμετο-σακούλα)
Ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή επίσκεψή του στο πολύπαθο έργο της γέφυρας της Τσακώνας, ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να προωθηθεί προς ψήφιση στη Βουλή νέα συμπληρωματική σύμβαση του έργου, δίνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο αίτημα των εργολάβων που κατασκευάζουν τον κεντρικό άξονα Πελοποννήσου.
Οι εργολάβοι εμφανίζουν λογαριασμό-μαμούθ απωλειών μισού δισ. ευρώ και ζητούν αναπλήρωση των εσόδων από τις εισπράξεις διοδίων της τελευταίας τριετίας, που προήλθε από τη μείωση των κυκλοφοριακών φόρτων στον άξονα Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, λόγω οικονομικής κρίσης!
Οι πολίτες υποχρεώνονται να πληρώσουν διπλό το λογαριασμό: για τα δρομολόγια που έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια στο συγκεκριμένο ημιτελή άξονα με ακριβά διόδια, αλλά και για τις μετακινήσεις, που δεν μπόρεσαν να κάνουν, λόγω οικονομικής αδυναμίας, ως φορολογούμενοι, με το νέο εργολαβικό «πανωπροίκι» των 350 εκατομμυρίων ευρώ, που θα εκταμιευτεί απ' ευθείας από το δημόσιο ταμείο.
………………………….

Πλήρωσες διόδια σε δρόμο που πέρασες για έργο που δεν έγινε;
Ε θα πληρώσεις και επειδή ΔΕΝ πέρασες! Τι δεν καταλαβαίνεις;
Είπαμε, παντού υπάρχουν μαλάκες, όπως εδώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας εργολάβους (κηδειών) ότι καπότες αγοράσαμε και είναι στο κομοδίνο, κάτω από τα χαρτομάντιλα, πίσω από τις χειροπέδες, στους δονητές από δίπλα. Όποτε έχουν σηκωμάρες μπορούν να μας επισκέπτονται κι εμείς θα καθόμαστε ήσυχα ήσυχα να τον τρώμε.

ΥΓ: Παρακαλούνται να περνάνε καθημερινά διότι και τις μέρες που δεν θα μας πηδήσουν, κάτσε να δεις που εμείς θα φταίμε.


12 σχόλια:

  1. !!!Βγάζουν τόσα λεφτά η κομμώτριες; Ε να το γυρίσω το επάγγελμα τότε, που ξέρω να κάνω και καλό φυλλάρισμά! Τι λες βρε παιδί μου. Τον ταξιδευτή του χρόνου τον γνωρίζω, Το πέτυχα στην Πάρο το 2024, έπινε φραπέ στη διπλανή ξαπλώστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μα και συ περίμενες να πας μπροστά με το διάβασμα!!
      Παράτα τα όλα παιδάκι μου και βουρ στα πιστολάκια!!!

      Αυτόν τον τύπο πρέπει να τον πέτυχα κι εγώ μια φορά το 1490 στη Ζάκυνθο και άλλη μια φορά το 322 π.Χ σε ΚΕΠ στις Κουκουβάουνες.

      Διαγραφή
  2. Αυτο παλι που Καθολικο Πανεπιστημιο εχει τετοια πρεμουρα για τον γυναικειο οργασμο που το πας!
    Απολαυτσικος οπως παντα! Καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί φροντίζουν να παρατηρούν τους οργασμούς στη βάδιση.
      Μάλλον δεν έχουν ακούσει ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος.
      Καλό μας μήνα.

      Διαγραφή
  3. Αι εμ σπιτσλες! Φορ ολ!
    Μπατ δε μπεστ οφ ολ είναι τα κομμεντς σου!
    Μακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντ άι χαβ μένι τσίμπλες.
      Άι αμ γκόιν του δε μπάθρουμ νάου.
      Σι γιου..

      Διαγραφή
  4. Αν δηλώσουμε στην εφορία ότι έχουμε ένα φάντασμα στο σπίτι, θα μας απαλλάξουν ή θα το περάσουν για τεκμήριο;
    Κατά τα λοιπά ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα κι εσείς όλη την ώρα γκρινιάζετε! Βρε μια χαρά είμαστε εμείς κι ακόμα καλύτερα είναι οι εργολάβοι (Δεν Πληρώνω μου θέλατε, ε; Πάρτε τώρα ένα Δεν Γλιτώνω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο μη δηλώσεις ότι έχεις το φάντασμα της ανάπτυξης γιατί το έχω δηλώσει εγώ. Θα σε καταλάβουν!

      Λες δηλαδή να γίνουμε όλοι εργολάβοι για να σταματήσει η γκρίνια;
      Χμμ... ενδιαφέρον ακούγεται.

      Διαγραφή
  5. Όλα ακούγονται απόλυτα λογικά... αλλά αυτές οι θηλές σε σχήμα καρδιάς, βγαίνουν και σ' άλλα σχήματα;
    (Είσαι άπαιχτος! Πού τα βρήκες όλα αυτά???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι οι θηλές βγαίνουν και σε χωριάτικη με κρεμμύδι και ελιές χωρίς φέτα. Κανονική μερίδα δηλαδή.
      Για τους κρεατοφάγους έχει και σε σπεντζοφάι.

      Όλα αυτά υπάρχουν γύρω μας. Στον πλανήτη της αήττητης βλακείας.

      Διαγραφή
  6. Γίνεσαι πολύ κακός με τα σχόλιά σου. Γιατί θα έπρεπε δηλαδή να στείλεις τον καημένο τον τύπο για μεταμόσχευση εγκεφάλου; Αφού το παιδί έχει πολύ ευαίσθητες κεραίες ηθικής.
    Ευτυχώς που δεν με ξέρεις, δεν θα ήθελα με τίποτα να περπατάω και να με αξιολογείς έχω ή δεν έχω οργασμούς!!!! χαχαχαχχαχαχα
    Με το Νο1 συγχύστηκα....κάποτε ήμουν και στα Διόδια stop οπότε χτύπησαν πολλά καμπανάκια με αυτό τώρα!
    Καλό μήνα Πέτρο μου και πολύχρονος να είσαι, ότι καλύτερο στη ζωή σου (κάπου διάβασα ότι μια από αυτές τις μέρες είχες γενέθλια)
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις τι είναι να επιτρέπεις στο κορίτσι σου (πήγαιναν και για σοβαρά μη χέ...) να ξαπλώνει με όποιον να'ναι και αυτό να το βλέπει "ζωντανά" όλη η χώρα, αλλά να παρεξηγήσαι επειδή έδειξαν το $$$ της; Μάλλον πρώτη φορά θα το είδε ο δόλιος και δεν θα του άρεσε.

      Να προσέχεις πάντα το περπάτημά σου. Κάπου εκεί έξω είμαι και θα καραδοκώ για να αρχίσω να σε κουτσομπολεύω.

      Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Να είσαι πάντα καλά.

      ΥΓ: Δεν το θέλω που γίνομαι κακός γαμώτη. Έτσι γεννήθηκα!

      Διαγραφή