Σελίδες

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 38




Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 20 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου 2014.
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – για λίγες μέρες κάντε ησυχία   
Δικαστής απαγόρευσε τους πανηγυρισμούς για το Μουντιάλ!
Στη συνοικία Νόικολιν του Βερολίνου, μετά από προσφυγή κατοίκου στο δικαστήριο αποφασίστηκε ότι ακόμα και αν βάζουν γκολ οι Γερμανοί θα πρέπει οι πανηγυρισμοί να είναι σιωπηλοί.
Ο μονόχνωτος αυτός πολίτης ενοχλήθηκε από τους πανηγυρισμούς των γειτόνων του στον αγώνα της Γερμανίας με την Γκάνα. Το θέμα είναι ότι εισακούστηκε και από τον δικαστή, ο οποίος αποφάσισε ότι απαγορεύονται οι πανηγυρισμοί στους δρόμους μετά τις 10 το βράδυ!
Στην απόφαση τονίζεται επίσης ότι δεν μπορούν να φωνάζουν όλοι μαζί συνθήματα ή να πανηγυρίζουν όταν μπαίνει γκολ παρά μόνο μέσα στο σπίτι με κλειστές τις πόρτες και τα παράθυρα.
Η απόφαση θα ισχύει έως τις 14 Ιουλίου.
………………………….

*      Θα φωνάζετε πολύ πολύ σιγά και διαφορετικό σύνθημα ο καθένας για να μην ακούγεται φασαρία. Ο άνθρωπος κοιμάται ρε μαλάκες!!!
*      Στις πλατείες θα πηγαίνετε ένας ένας. Αν έρθει άλλος, φύγετε (στις μύτες των ποδιών, εννοείται!) και αφήστε τον μόνο του.
*      Αν κατά λάθος μπει κανα γκολ, επιτρέπονται οι φωνές μόνο με το κεφάλι μέσα σε σιντριβάνι. Αν δεν μπορείτε να έχετε ένα μαζί σας, φορέστε σκάφανδρο.
*      Μετά τις 14 Ιουλίου πανηγυρίστε όσο τραβάει η ψυχή σας. Δεν μας ενοχλείτε…



Είδηση Νο 9 – στο τσιμέντο στα πλακάκια
Πρόταση Ρώσου βουλευτή να απαγορευτούν τα ψηλοτάκουνα
Βουλευτής του κεντροαριστερού κόμματος "Δίκαιη Ρωσία" κατέθεσε πρόταση να απαγορευτούν τα ψηλοτάκουνα στις γυναίκες για λόγους υγείας, προκαλώντας έντονες συζητήσεις και αντιδράσεις.   
Ο Όλεγκ Μιχέγιεφ, υπέβαλε την πρότασή του στην Τελωνειακή Ένωση - στην οποία μετέχουν η Ρωσία, η Λευκορωσία και το Καζακστάν - ζητώντας να επιβληθεί στους υποδηματοποιούς ανώτατο όριο ύψους για τα τακούνια αλλά επίσης και να απαγορευτούν τα ίσια παπούτσια.
Ο βουλευτής εξήγησε ότι  τα ψηλοτάκουνα, τα μοκασίνια και τα παπούτσια-μπαλαρίνες είναι επικίνδυνα για την υγεία και πρότεινε τα παπούτσια να έχουν τακούνια από δύο έως τέσσερα εκατοστά, με ανώτατο όριο τα πέντε εκατοστά
………………………….

Για μια δίκαιη Ρωσία θα βγουν στους δρόμους εθελοντές με πασέτο και πριονάκι για shoe-control. Οι παραβάτισσες θα "κόβονται" ατάκα και επιτόπου και θα τους δίνουμε τα τακουνάκια στο χέρι.
Δεν είναι δυνατόν οι κοντοί να ακούνε “που πας ρε τάπα;” και οι μπασμένες να ακούνε “κοριτσάρα μου δίμετρη”.
Έλεος δηλαδή!



Είδηση Νο 8 – θες έναν ίδιο;
Ιστοσελίδα γνωριμιών έναντι 5.000 δολαρίων σου βρίσκει άνδρα …ίδιο με τον πρώην σου!
Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τον πρώην σας, δεν υπάρχει πλέον λόγος για να ανησυχείτε. Τη λύση έρχεται να δώσει μια νέα ιστοσελίδα γνωριμιών: Σας βρίσκει έναν "ίδιο" έναντι 5.000 δολαρίων.
Πρόκειται για το Match.com που άρχισε να λειτουργεί από τις 25 Ιουνίου με σκοπό να βοηθήσει να "προχωρήσουν μπροστά" όσοι/όσες είναι κολλημένοι με τους/τις πρώην τους. Οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να κάνουν εγγραφή στο site και να στείλουν φωτογραφίες των πρώην τους, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν ως "πρότυπο" για την εύρεση του κατάλληλου μνηστήρα. Η επιλογή γίνεται μέσω ενός ειδικού συστήματος αναγνώρισης προσώπων.
“Αν σε κάποιον αρέσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, πιθανότατα θα του αρέσει και κάποιο άλλο με ανάλογη δομή” εξηγεί η ιδρυτής της εταιρείας Ταλία Γκόλντστεϊν, τονίζοντας ότι και οι γυναίκες όπως και οι άνδρες επιλέγουν ταίρι με τα μάτια.
………………………….

Τους είπα ότι η πρώην μου ήταν η Τζολί, έστειλα μια φωτογραφία της και τώρα περιμένω.
(Η γυναίκα μου έστειλε μία του Κλούνεϊ, αλλά σιγά μη την πιστέψουν)



Είδηση Νο 7 – αυτός το θυμάται;
Το όνομά του αποτελείται από 63 λέξεις και το έχει αλλάξει εφτά φορές.
Ναι! Γι' αυτόν τον μαλάκα λέμε
Ο νεαρός Σουηδός που κάποτε άκουγε στο Alexander Ek, έχει ένα μάλλον περίεργο χόμπι: να αλλάζει ονόματα. Μέχρι στιγμής το έχει αλλάξει εφτά φορές και ελπίζει η τελευταία απόπειρα και να είναι και η τελική.
Το νέο του απόκτημα αποτελείται από 63 λέξεις ενώ η πρώτη φορά που θέλησε να αλλάξει το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του ήταν στα 18. Τώρα, εφτά χρόνια αργότερα και έξι απόπειρες μετά, βρήκε αυτό που τον εκφράζει. Το όνομα-σιδηρόδρομος ξεκινά από το Kim-Jong Sexy Glorious Beast, που παραπέμπει στον ηγέτη της βόρειας Κορέας.
Ιδού το νέο του όνομα:
"Kim-Jong Sexy Glorious Beast Divine Dick Father Lovely Iron Man Even Unique Poh Un Winn Charlie Ghora Khaos Mehan Hansa Kimmy Humbero Uno Master Over Dance Shake Bouti Bepop Rocksteady Shredder Kung Ulf Road House Gilgamesh Flap Guy Theo Arse Hole Im Yoda Funky Boy Slam Duck Chuck Jorma Jukka Pekka Ryan Super Air Ooy Rusell Salvador Alfons Molgan Akta Papa Long Nameh Ek".
………………………….

Μαλακίες! Ο τηλεφωνικός κατάλογος της Πάτρας έχει περισσότερα.
Ρε τρόμπα Kim-Jong Sexy Glorious Beast Divine Dick κλπ, είσαι στη θάλασσα και σε πλησιάζει καρχαρίας και κάποιος απέξω θέλει να στο πει. Μέχρι να τελειώσει το μακρινάρι, δεν θα σε έχει μόνο φάει, θα σε έχει ήδη χέ$ει.



Είδηση Νο 6 – δεν πας καλά!
Τον έκλεισαν σε ψυχιατρείο γιατί δεν πιστεύει στο Θεό!
Η οικογένεια ενός Νιγηριανού τον έκλεισε σε ψυχιατρείο όταν εκείνος τους δήλωσε ότι δεν πιστεύει στον Θεό, όπως έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του.
Ο χημικός μηχανικός Μουμπάρακ Μπάλα ζει στη βόρεια Νιγηρία, στη μουσουλμανική πολιτεία Κάνο που από το 2000 έχει υιοθετήσει τον αυστηρό ισλαμικό νόμο (σαρία). Η οικογένεια του Μουμπάρακ τον κατηγορεί για "αποστασία" από τη μουσουλμανική πίστη, που με βάση τον ισλαμικό νόμο τιμωρείται με θάνατο.
Ο Μοχάμαντ Σέχου Μπέλο, ο δικηγόρος του 29χρονου, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι ο πατέρας του πελάτη του, ανησυχώντας για την ασφάλειά του, τον έκλεισε σε ψυχιατρική κλινική, παρά τη θέλησή του.
"Οι γιατροί επιβεβαίωσαν (!!!) ότι προς το παρόν ο Μπάλα χρειάζεται ψυχιατρική θεραπεία. Όμως εκείνος επιμένει ότι είναι μια χαρά και ότι τα φάρμακα που του χορηγούν τον αρρωσταίνουν", πρόσθεσε.
Ο δικηγόρος είπε ότι έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για να πετύχει την απελευθέρωση του Μουμπάρακ από το νοσοκομείο.  
………………………….

Η πίστη στον Μωάμεθ κυκλοφορεί και σε υπόθετο;
Δηλαδή αν "φάω" ας πούμε δύο ξεκινάω να πιστεύω; 
Μήπως το ‘χετε σε σιρόπι γιατί το άλλο τσούζει;



Είδηση Νο 5 – αυτό το τούβλο το ψήφισαν;
Ταμήλος: Η ΔΕΗ παράγει "10 Gigabyte" ρεύμα. Δεν είναι κοινωνικό αγαθό.
Αντιδράσεις προκάλεσε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος, ο οποίος είπε ότι το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό. Για την ακρίβεια, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε:
"Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Τίποτα άλλο. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Άρα λοιπό το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό".
Μάλιστα μπέρδεψε τα Κιλοβάτ της ΔΕΗ με τα... Gigabyte.
"Από τα 17 δις που είναι η ισχύς, η ΔΕΗ παράγει μόνο τα 10 Gigabyte". Για να τον διορθώσει ο Γιώργος Αδαμίδης, συνδικαλιστής της ΔΕΗ και να του διευκρινίσει ότι μιλάμε για Κιλοβάτ.
………………………….

Μπορώ να ζήσω και χωρίς ρεύμα. Θυμάμαι το διαπίστωσα μια φορά που έκλεισα το παράθυρο του μπάνιου και σταμάτησε να φυσάει.
Από τον Ταμήλο που αυτή τη φορά έκατσε και διάβασε για το ρεύμα - παρόλο που δεν θα πληρωθεί έξτρα (τελευταία οι μαλακίες χαρίζονται) - μάθαμε ότι:
α) Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Όταν ιδιωτικοποιήσουν και το νερό (όπου να ’ναι) κοινωνικό αγαθό θα είναι τα βουνά. Μετά τα βουνά βλέπουμε.
β) Το ρεύμα είναι αποκλειστικά για τις λάμπες. Το μαγείρεμα μπορεί να γίνεται όπως παλιά με ξύλα, άσε που μπορείς να σταματήσεις να τρως και να τα φυλάς στην τράπεζα.
γ) Η ισχύς του ηλεκτρικού ρεύματος μετριέται σε γιγαμπάιτ. Έχω 5 δίσκους = 3200 gb, έλυσα το ενεργειακό μου πρόβλημα και πουλάω και στη γειτονιά. Με το στικάκι των 8gb θα πάω και στο χωριό ρεύμα.



Είδηση Νο 4 – θες ένα ποτάκι;
Μπαρ δίνουν δωρεάν ποτά σε γυναίκες που κάνουν δημόσια στοματικό σεξ!!!
Σάλο έχουν προκαλέσει στη Μαγιόρκα δυο μπαρ που προσφέρουν δωρεάν ποτά στις γυναίκες που κάνουν δημόσια στοματικό σεξ στους πελάτες!
Μάλιστα, κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν νεαρές τουρίστριες να διαγωνίζονται και να χειροκροτούνται από την ανδρική πελατεία που το απολαμβάνει.
Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο με μια Βρετανή, η οποία κάνει στοματικό σεξ σε 20 άνδρες, για να κερδίσει ένα μπουκάλι μπύρας που κοστίζει 3 ευρώ!
………………………….

Που ’σαι κοπελιά! Κερνάω τελάρο.
Φέρε και 23 φίλες σου μαζί.

(και ενώ αυτά συμβαίνουν στη Μαγιόρκα, κάπου αλλού…)



Είδηση Νο 3 – πιστοποίηση
Σαρώνει η "σχολή" του στοματικού έρωτα


Μια νέα "σχολή", έχει γίνει δημοφιλής στη Μολδαβία, καθώς στην πρωτεύουσα της χώρας, στο Κισινάου, λειτουργεί ακαδημία στοματικού έρωτα.
Η "ακαδημία" προσφέρει μαθήματα σε γυναίκες άνω των 18 ετών, οι οποίες για εξάσκηση χρησιμοποιούν λαστιχένια πέη.
Τα μαθήματα, κοστίζουν 60 ευρώ, ενώ αν κάποια κοπέλα επιλέξει το ιδιαίτερο, που γίνεται με τη συνδρομή ψυχολόγων και κοινωνιολόγων, κοστίζει 250 ευρώ.
………………………….

Έτσι! Έτσι! Που πας κυρά μου εσύ ξυπόλυτη στ’ αγγούρια; Που μου γίνατε όλες ειδικές! Εδώ τα κορίτσια έλιωσαν τη γλώσσα τους στα θρανία!

Ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι σε τι ακριβώς παραδίδουν ιδιαίτερα;
Αηδίες (για να μη πω πίπες)!

- Φίλε, μιλάμε, να προτιμάς τις Μολδαβές. Είναι οι μόνες με ISO.



Είδηση Νο 2 – να φύγετε, να πάτε αλλού
Απαγορεύεται η απόπειρα αυτοκτονίας …κατά τη διάρκεια εργασίας!
Η 28χρονη Ιβάνα Μούχαρ εργαζόταν ως καθαρίστρια στο δικαστήριο του Σάμομπορ, μια μικρή πόλη κοντά στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Τον περασμένο Απρίλιο η Ιβάνα Μούχαρ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πηδώντας από τη στέγη του δικαστηρίου.  Επιβίωσε από αυτήν την απόπειρα και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο στο Ζάγκρεμπ. 
Το δικαστήριο απέλυσε την καθαρίστρια κρίνοντας ότι "έχασε την εμπιστοσύνη του εργοδότη της, καθώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κατά τη διάρκεια του ωραρίου της εργασίας της".
Όπως εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο γενικός γραμματέας του συνδικάτου των εργαζομένων στον δημόσιο σχολιάζοντας την απόφαση "Η φτωχή γυναίκα κατηγορείται ότι δεν καθάρισε το εσωτερικό του δικαστηρίου πριν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, γεγονός που της στοίχισε την εμπιστοσύνη των εργοδοτών της".
………………………….

Μετά θα μας ζήταγες ΚΑΙ την αποζημίωση ΚΑΙ το ένσημο χωρίς να το ’χεις δουλέψει! Σταδιάλα, τίποτα δε σέβεστε λινάτσες καθαρίστριες. Αυτοκτονάτε πριν σφουγγαρίσετε και αδειάσετε τα τασάκια!
Τουλάχιστον αυτοκτονήστε σωστά. Μη μας αναγκάζετε να σας απολύσουμε κι έχουμε τύψεις με τέτοια ζέστη.

Σαμαρά: να μια λύση για κείνες τις 400 που κλώθουνε έξω από το υπουργείο. Ανεβάστε τις στη ταράτσα και αυτοκτονήστε τις.



Είδηση Νο 1 – τελικά, θα πάρω ένα
Κάντε sex με το tablet σας!
Όχι δεν είναι ψέμα! Ούτε φάρσα! Είναι το νέο αξεσουάρ για το τάμπλετ σας! Μια εταιρεία κυκλοφόρησε ένα ερωτικό εξάρτημα το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε στο τάμπλετ σας και να κάνετε σεξ!
Τα τάμπλετ και τα smartphones είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει πλέον προέκταση του εαυτού μας. Όμως η εταιρεία Fleshlight πάει ένα βήμα παραπέρα.
Κυκλοφόρησε ένα ερωτικό παιχνίδι το οποίο προσαρμόζεται στην "πλάτη" του tablet. Έχει το σχήμα γυναικείου κόλπου και μπορεί ο χρήστης να κάνει ό,τι φαντάζεστε την ώρα που είτε μιλάει με κάποιον μέσω Skype ή Facetime είτε παρακολουθεί κάτι που τον εξιτάρει σεξουαλικά.

Σημ: στο βιντεάκι που ακολουθεί η παπάρω τού στέλνει δώρο το μαλακιστήρι, του εύχεται χαρούμενη επέτειο (!!!) και αρχίζει να ξεβρακώνεται, ο δε μαλάκας σπεύδει να …συνδεθεί.


………………………….

Θες μια προέκταση του εαυτού σου (=του χεριού σου); Αγοράζεις ένα Κάβλετ και προβλήματα τέλος. Μπορείς να παρακολουθείς την αγαπημένη σου τσόντα με αμολητά τα χέρια. Λίγο το ‘χεις;
Το μόνο πρόβλημα είναι που θα τρέμει η εικόνα!

Υποψιάζομαι σωστά τι έχουν βάλει στη "γυναικεία" έκδοση;
Ρωτάω γιατί μεθαύριο γιορτάζει η γιαγιά μου…




35 σχόλια:

  1. πάντα θεωρούσα το φως το νερό την παιδεία την περίθαλψη κοινωνικά αγαθά
    ποτέ δεν πίστεψα σε κανέναν θεό.
    πάντα ήμουν φανατική οπαδός διπλωμάτων με ISO.
    ποτέ δεν καθάριζα όταν ήμουν τα χάλια μου.

    μήπως γιατρέ μου χρειάζομαι μόνιμη νοσηλεία; ή έστω φυλακή;
    πες μου γιατί πολύ με ανησύχησες με τούτα που διάβασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τι είναι κοινωνικό αγαθό το λένε τα εκάστοτε ΦΕΚ. Να γίνετε συνδρομητές του και να ξεχάστε αυτά που ξέρετε.

      Αν είσαι άθεη πρέπει εδώ και τώρα να αυτοκτονήσεις (αφού πρώτα μαγειρέψεις και απλώσεις μπουγάδα).

      Η νοσηλεία κατ’ οίκον παρακαλώ. Θες να σπάσει ο διάολος το πόδι του και να σε επισκεφτεί ο υπουργός με το τσεκούρι; Σε βλέπω τας κεμπάπ.

      Διαγραφή
  2. Ταμήλο ταμήλο, είμαι σίγουρη ότι στην παρέα θα ήταν και μαμώ τα παιδιά! Αυτούς είναι να τους βάλλεις όλους σε ένα χωριό σαν την Κριστάνια της Δανίας και να πηγαίνεις να τους βλέπεις σαν να πήγαινες ζωολογικό κήπο και να τους πετάς ποπ κορν. Όσο για το μαγαζί με τα κερασμένα ποτά σου χω αληθινή ιστορία που έιδα με τα μάτια μου! Την ετοιμάζω και την ανεβάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χαρά της παρέας λέμε. Τον κερνάς μισό ευρώ πασατέμπο και τον αφήνεις να λέει. Γυρνάς ύστερα στο σπίτι σου, διαπιστώνοντας πως αυτά που νομίζεις ως προβλήματα δεν είναι τίποτα. Κάποιοι έχουν τρισχειρότερα.

      Διαγραφή
  3. Κι ύστερα μας φταίει ο Ταμήλος. Με τόση γελοιότητα περιρρέουσα, ο τύπος είναι Αϊνστάϊν!
    Ερώτησις: Οι απόφοιτες της σχολής στην Μολδαβία, τι επαγγελματική αποκατάσταση έχουν μετά το πτυχιακό τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, με κάνεις και ανησυχώ.
      Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;


      Να περιμένω κι άλλα;
      Λες πως δεν τελειώσαμε με τούτον τον κεφάλα;
      Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται έξω
      χειρότερο @@@ από δαύτον δεν θ’ αντέξω.
      (δημώδες)


      Άλλη φορά να μην κοροϊδεύετε τις Μολδαβές. Δεν πρόλαβαν να έρθουν τα κορίτσια στη χώρα, αμέσως να τις κατηγορήσετε ό,τι σας παίρνουν τους άντρες. Τα κορίτσια είναι πτυχιούχα! Έχει καμία από εσάς αντίστοιχο πτυχίο;;;

      Όχι γιατί αν έχει, να μου το στείλει σε φωτοτυπία και θα της αφιερώσω ξεχωριστή ανάρτηση. Τα καλύτερα θα πω!

      Η επαγγελματική αποκατάσταση είναι σίγουρη. Αφού έχουν …γλείψιμο!

      Διαγραφή
  4. χαχαχα τι να πρωτοσχολιάσεις!

    Ε ας τον στείλουν τον Ταμήλο και όλους τους ομοίους του να ζήσουν έτσι απλά όπως περιγράφει! Και κάποια στιγμή θα πρέπει να χρεώνεται ακριβά η κάθε μαλακία που ξεστομίζει ο καθένας.(να βγει και κάτι από όλο τον παραλογισμό) Ή μήπως είναι και αυτή κοινωνικό αγαθό;

    Μου άρεσε πολύ και η απορία της Κανελλάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να χρεώναμε τον Ταμήλο για κάθε μαλακία που πετάει; Βάλε μαζί άδωνι, Σίμο Ξεφτίλογλου, Βούλτεψη, Ντινόπουλο και Πάγκακο και θα ξεχρεώναμε στο πιτς φυτίλι.
      Ο τελευταίος φτάνει από μόνος του αλλά ας τους βάλουμε όλους μαζί. Μια παρέα είναι.

      Διαγραφή
    2. Και μόνο του Άδωνη τις μαλακίες να χρεώναμε θα είχαμε ξεχρεώσει στο άψε σβήσε!

      Διαγραφή
  5. Αμάν βρε Ταμήλο!
    Ετσι όπως τις πετάς τις κοτσάνες δεν θα τολμάμε να λέμε ότι καταγόμαστε από τα Τρίκαλα.
    Κάποιος να σε μαζέψει!
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφεί από το Ληξιαρχείο. Διαφορετικά, δεν σας σώζει τίποτα!
      Τι να πούμε κι εμείς που "φορτωνόμαστε" τον ΓΑΠ;

      Διαγραφή
  6. μαθηματα για στοματικο ε ? Μμμμ ξερω καποιες που θα ενδιαφερονται αρκετα. Θα τους το κανω δωρο..Χαχαχα
    Αναμενω την εκδοση του γυναικειου καβλετ..
    ΕΙμαι σιγουρη πως θα ειναι πολυ.......ενδιαφερον :p
    Καλο ΣΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία και εγώ ξέρω κάποιους που προσφέρονται για …μοντέλα!
      Να τους φέρουμε λοιπόν σε επαφή.
      :)))
      Καλό Σ/Κ.

      Διαγραφή
  7. χαχαχα καταπληκτικο σε βρισκω στις επισημανδεις ειδικα! σουπερ!
    με εκανες και γελασα τοσο πολυ!
    καλημερα και καλο σκ να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως να απαγορευτεί το Μουντιάλ γενικώς να ησυχάσουμε;
    Αυτός ο Ρώσος βουλευτής έφαγε ποτέ τακουνιά στο κεφάλι; Αν δεν έφαγε ως τώρα, αυτή τη φορά δεν τη γλιτώνει! Να τον στείλουμε στον Ταμήλο για μαθήματα παπαρολογίας (ο άνθρωπος έχει master) κι ακόμη καλύτερα να τους στείλουμε και τους δύο στη σχολή της Μολδαβίας για μετεκπαίδευση (δεν μας παίρνεις μία....,ρε Ταμήλο;)
    Τον τύπο με τα πολλά ονόματα τον φωνάζεις απλώς μαλάκα. Ακούει και σ' αυτό.
    Τη γυναίκα σου δεν πρόκειται να την πιστέψουν, γιατί τη φωτογραφία του Κλούνει την έστειλα πρώτη εγώ (πέρασαν δυο βδομάδες κι ακόμα να απαντήσουν....αεριτζήδες, παιδί μου!)
    Καλό ΣΚ, Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Μουντιάλ δεν θα απαγορευτεί ποτέ γιατί:
      - Έχει φράγκα (πολλά)
      - Ξεδίνουν οι φίλαθλοι, οι καφενόβιοι και όσοι νομίζουν ότι ξέρουν μπάλα
      - Ησυχάζουν οι γυναίκες. Είναι από τις ελάχιστες φορές που ξέρουν που κοπροσκυλιάζει ο άντρας τους
      - Παίρνουν οι άντρες την εκδίκησή τους. Καταλαβαίνετε κι εσείς τι είναι να θες εσύ και να μη μπορεί ο άλλος

      Ο ρώσος από τακουνιά το έπαθε.
      Ο Ταμήλος παπαρολογεί τσάμπα. Φαντάσου ότι άλλους τους πληρώνουν!
      Ένα από τα 63 του μαλάκα είναι το Dick. Και μ’ αυτό γυρνάει.

      Να είσαι καλά βρε Σοφία. Αυτό με τη φωτογραφία που έστειλες εσύ πρώτη, με έκανε να ηρεμήσω. Δεν θέλω με τίποτα να χάσω την γυναίκα μου, τουλάχιστον μέχρι να μου στείλουν την Τζολί.

      Καλό Σ/Κ.

      Διαγραφή
  9. Καλά αυτή την εβδομάδα μάζεψες διαμάντια λέμε
    από Ταμήλο μέχρι τη σχολή της Μολδαβίας!

    Έχεις δίκιο μήπως θα πρέπιε να του αλλάξουμε και τ'ονομα
    σε Κάβλετ:))

    Φαντάσου να σφίξουν και άλλο οι ζέστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα’χει παίξει ο κόσμος. Ούτε οικονομική κρίση ούτε τίποτα δεν τους φταίει που είναι για τα σίδερα.
      Έχεις παρατηρήσει ότι τα πιο γελοία αφορούν το σεξ, ή κάτι τέλος πάντων που να μοιάζει με σεξ; Γιατί σεξ με το κάβλετ δεν το λες!
      Καλό Σ/Κ.

      Διαγραφή
  10. Α, το 8 το είχα αναρτήσει κι εγώ πριν λίγες μέρες. Σήμερα έδωσες ρεσιτάλ με το νούμερο (της κοινωνίας), το 1, αλλά όχι μόνο εσύ. Στη διαφήμιση παίρνει βραβείο "μαλάκα" με δόξα και τιμή ο απίθανος αυτός τύπος! Αχαχα! Τώρα εγώ για να κάνω κι ένα παρωχημένο αστείο, να πω ότι μερικά από αυτά τα "δωράκια" είναι για κάτι Ταμήλους και το κακό συναπάντημα που τους πληρώνουμε κι από την τσέπη μας για να μας λένε μαλακίες και να τις εφαρμόζουν κιόλας... Καλημερούδια και καλή Κυριακή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Κυριακή να έχεις ξανθομαλλούσα κοπελιά.
      Λέμε να μην ασχολούμαστε με τους πολιτικούς, αλλά δεν μπορούν, τρυπώνουν από μόνοι τους. Ταμήλος και άδωνις κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους θα πετάξουν αποκλειστικά και μόνο χοντρομαλακίες.

      Η νο1, πέρα από τη μεγάλη της γελοιότητα αναδεικνύει και την αποξένωση των νέων και την αποχαύνωση/εθισμό που έχουν με τα gadget. Οι κουφάλες πολυεθνικές που θέλουν να τους μανουβράρουν ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.
      Εμείς μπορεί να γελάμε αλλά είμαι σίγουρος ότι το μαλακιστήρι θα κάνει τρελές πωλήσεις.

      Διαγραφή
  11. Εμείς έπρεπε να την είχαμε φτιάξει την σχολή στο νουμερο 3, την έχουμε μάθει καλά την τέχνη τόσα χρόνια με τους μαλάκες που μας κυβερνάνε βλέπε Ταμήλο από το νούμερο 5.
    Την καλημέρα μου και βοήθειά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν είδα για πρώτη φορά την φωτογραφία, για 2'' νόμιζα ότι ήταν μια κοπέλα αριστερά και μία δεξιά. Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι είναι καθρέφτης έκανα δύο σκέψεις: 1) τις έχουν βάλει απέναντι για να βλέπει η μια την άλλη και 2) κάνει και για κρεμάστρα...!
      Καλή Κυριακή Έλενα.

      Διαγραφή
  12. Α, ρε Πέτρο, αγχώθηκα με τόσα νέα που τα κυβερνά η ανοησία και το παράλογο!!!
    Δε μου λες, μια και αυτό το είδαμε, υπάρχει και σχολή για άντρες αντίστοιχη με εκείνη των Μολδαβών γυναικών;;; Έτσι, για να απαιτούμε κι εμείς ISO!! Αϊ σιχτίρ πια!!!
    Εξετάστε τον Τ............ αν έχει περάσει από τέτοια σχολή και αν όχι, αυτοκτονήστε τον με ένα Κάβλετ στο χέρι, αφού έχει ολοκληρώσει κάθε αγγαρεία που θα του ανατεθεί!!!
    Έλεος με την τρέλα που φέρει ο κόσμος τούτος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα φορέσουν κουκούλα οι κυβερνητικοί βουλευτές και τους εξετάσει ψυχίατρος, πιστεύεις ότι θα αφήσει πολλούς έξω;
      Σήμερα διάβασα για το άλλο αρχιλαμόγιο τον Κασσή του Πασόκ, εκείνον ντε που δεν θα υπέγραφε άλλα μέτρα μέχρι που τα υπέγραψε. Κάθομαι και σκέφτομαι πόσο πολύ μεγάλοι απατεώνες και εγκληματίες του ποινικού δικαίου αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας.
      Αν είχε πέτσα θα είχε παραιτηθεί ζητώντας άρση της ασυλίας του. Σε ποια χώρα όμως; Σ’ αυτή που τον έχουν ανάγκη οι δανειστές και η τρόικα για να συνεχίσουν να μας πηδάνε;
      Σιχαίνομαι!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το "σιχαίνομαι" το λέω εγώ πολύ συχνά πια...
      Μην μου το παίρνεις, γιατί το έχω μονοπώλιο!!!
      Ευτυχώς που δεν παίρνω αυτά τα κοτόπουλα...
      Εγκληματίες όπως τους είπες!!!
      Εδώ έχουν μαζί τους την δικαιοσύνη... φτου... λερώνω και το στόμα μου με αυτή τη λέξη!!! Έχασε το νόημά της!
      Πουλημένες ψυχές, και;;;;
      Να είσαι καλά, Πετρή!

      υ.γ.
      Πότε μας αφήνεις;;;

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Προσπαθώ ρε Γλαύκη να κάνω αποχή από την πολιτική και αυτούς τους γελοίους. Όπου όμως και να πάω μπροστά μου τους βρίσκω. Διαβάζω αρκετά στο ίντερνετ για να παίρνω κλίμα και ή θα πέφτω σε γελοίες ειδήσεις ή σε γελοίους πολιτικούς.

      Αυτές τις ημέρες έχει πλακώσει πολύ δουλειά στο γραφείο. Μέχρι και πριν μια ώρα δούλευα στο σπίτι για να προλάβω να τελειώσω πριν πάρω άδεια. Είμαι βλέπεις από εκείνους τους κοπρίτες που αφού το κωλοβαράνε στο γραφείο ξύνονται και στο σπίτι.

      Φεύγω Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί. Πάω για αποτοξίνωση. Θα προσπαθήσω καναδυό φορές να πάω στο μοναδικό ίντερνετ καφέ που υπάρχει στην περιοχή για να διαβάσω μερικούς φίλους.
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  13. Μετά την είδηση 3 θα πάω στους δικούς μου και θα πω ότι η αποκατάσταση μου αναβάλλεται δια παντός γιατί δεν έχω πιστοποίηση ISO!
    ( λες ο μπαμπάς να πει ότι πληρώνει τα μαθήματα;;;; :-Ρ)

    οκ δεν υπάρχεις! Αυτό!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να περιμένεις λίγες ακόμη μέρες;
      Θέλω να είμαι μπροστά όταν του το πεις!
      :))))

      Διαγραφή
    2. Το πρώτων βοηθειών να έχεις από κοντά, αν εξηγήσεις στους γονείς σου τι εννοείς! :-P
      Πέτρο, δεν σχολιάζω σήμερα, γιατί μου τελείωσαν τα αντιόξινα!
      Καλές διακοπές να περάσεις, αν και εδώ μου πάτησες λίγο τον κάλο. Θέλω κι εγώ διακοπέεεες!!!

      Διαγραφή
    3. Άδεια δεν μπορώ να σου δώσω αλλά αν καταφέρεις να πάρεις ευχαρίστως να σε φιλοξενήσω. Αν και δεν νομίζω ότι μπορούν να προσφέρουν τίποτα σε μια νησιώτισσα οι παραλίες της Πελοποννήσου!
      Καλά να περνάτε Αννούλα.

      Διαγραφή
  14. Οσο παει και γινεται πιο γελοια η κατασταση!
    Καλα αυτο το dance shake bouti κομματι του ονοματος παω στοιχημα οτι του το εβγαλε ελληνιδα!!! Απο shake bouti ξερουμε πολυ καλα σε αυτη τη χωρα!
    Οσο για την καθαριστρια, ενα σου λεω... ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΙΔΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ!!!
    Καλησπερα και καλη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε πιστεύω! Κάθισες και διάβασες ολόκληρο το νέο όνομα του βλάκα;
      Ο Σαμαράς δεν με διαβάζει. Αλλιώς ή θα με είχε κλείσει σε μπουντρούμι ή θα είχε πάει στο διάολο μαζί με το χοντρό φίλο του.

      Διαγραφή