Σελίδες

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 37


 

Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 31 Μαΐου έως 19 Ιουνίου 2014.
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 - το μέγεθος μετράει
Τον έβαλαν φυλακή λόγω... μεγέθους!
Ένα αγόρι από την Ουκρανία κατηγορήθηκε για κλοπή κινητού τηλεφώνου στη Μόσχα.
Ο Tomas είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν 13 ετών, επομένως έπρεπε να αντιμετωπιστεί ως ανήλικος, όμως οι αρχές είχαν τις αμφιβολίες τους.
Καθώς δεν διέθεταν τα επίσημα έγγραφα, οι γιατροί τον εξέτασαν και λόγω του ... μεγέθους των γεννητικών του οργάνων είπαν ότι στην πραγματικότητα ήταν μεταξύ 16-17 ετών!
Οι Moscow Times αναφέρουν ότι τώρα το αγόρι θα δικαστεί ως ενήλικος, ωστόσο συγγενείς του κατηγορούμενου από την Ουκρανία λένε ότι έχουν στην κατοχή τους επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν το νεαρό της ηλικίας του.
………………………….

Δικαστής: Ταυτότητα;
Κατηγορούμενος: Δεν έχω. Θες να δεις τα @@@ μου;




Είδηση Νο 9 – μπακούρια, εσάς σκεφτόμαστε 
Το πρώτο ερωτικό βοήθημα για στοματικό έρωτα!
Την απόλαυση του στοματικού έρωτα χωρίς …παρτενέρ και κυρίως χωρίς να χρειαστεί να σπάσει κανείς τα πλευρά του (!) υπόσχεται ιστοσελίδα που χρηματοδοτείται από το… λαό του έρωτα!
Το Autoblow 2 (παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε ποτέ 1 και πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στον εμπνευστή του ονόματος μόνο και μόνο γι’ αυτό), έχει μάλιστα κάνει ρεκόρ προπαραγγελιών, καθώς είναι ένα καινοτόμο ερωτικό βοήθημα το οποίο επιτρέπει τα χέρια σου να είναι ελεύθερα, προσφέροντας πρωτοφανή διέγερση.
Και κάπως έτσι η διαφήμισή του, όχι μόνο έπιασε το στόχο της χρηματοδότησης (45.000 δολάρια), αλλά συγκέντρωνε το πενταπλάσιο ποσό στην ιστοσελίδα Ιndiegogo, η οποία χρηματοδοτείται από απλό κόσμο!
Και μπορεί να λειτουργεί με ρεύμα, ωστόσο ο κατασκευαστής του διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας!


………………………….

Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω!!!
Άδειες γάμου μπορώ να βγάλω;



Είδηση Νο 8 – αυτά είναι δώρα!
Διαγωνισμός ραδιοφωνικού σταθμού: Κερδίστε το στήθος των ονείρων σας! 
Έχουμε συνηθίσει να ακούμε για κληρώσεις ραδιοφωνικών σταθμών για συναυλίες, ταξίδια, ηλεκτρικές συσκευές, τηλέφωνα, δείπνα. Τώρα όμως ο ραδιοφωνικός σταθμός “Ρυθμός” κάνει κλήρωση για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το στήθος των ονείρων τους, με φόντο ένα πλούσιο γυναικείο στήθος και hastag που φέρει το όνομα KantaDikaSou.
Στο ραδιοφωνικό πρωινό Ρυθmorning Show με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Ευθύμη Ζησάκη κάθε μέρα (07:00 – 10:00) από τις 16.6.2014 έως και 4.7.2014 με τυχαία ανοιχτή κλήρωση θα αναδεικνύεται μία επιλαχούσα και μία αναπληρωματική. Συνολικά, θα πραγματοποιηθούν 15 κληρώσεις και συνεπώς θα προκύψουν 15 επιλαχούσες και 15 αναπληρωματικές. Η τελική νικήτρια θα ανακοινωθεί την Κυριακή 6.7.2014 σε ανοιχτή κλήρωση.
………………………….

Το KantaDikaSou δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες.
Αν ο νικητής είναι άντρας, το παίρνει μαζί με αυτή που το έχει…!



Είδηση Νο 7 – μα γιατί;
Η Αυστρία αρνείται να αναγνωρίσει ως θρησκεία τη λατρεία του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος
Η Εκκλησία του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος, μια παρωδία θρησκείας, δεν πρόκειται να αναγνωριστεί στην Αυστρία, ανακοίνωσαν οι θρησκευτικές αρχές της χώρας.
Η Υπηρεσία Θρησκειών έκρινε ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει ως θρησκεία τη λατρεία του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος, καθώς επί της ουσίας πρόκειται για ένα κίνημα που σατιρίζει τις καθιερωμένες θρησκείες και ιδίως τον Δημιουργισμό.
Οι περίπου 450 Αυστριακοί πιστοί της Ιπτάμενης Μακαρονοτερατοθρησκείας, που αυτοαποκαλούνται "Πασταφαριστές" είχαν ζητήσει το σαφή διαχωρισμό της Εκκλησίας από το κράτος στην Αυστρία. Σύμφωνα με τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης, η απόφαση της Υπηρεσίας αποτελεί ένα ισχυρό πλήγμα για τον Νίκο Αλμ, τον φιλελεύθερο, πασταφαριστή βουλευτή, που το 2011 απέκτησε το δικαίωμα να εμφανίζεται στη φωτογραφία του διπλώματος οδήγησής του στεφανωμένος με ένα σουρωτήρι για μακαρόνια!!!
………………………….

Αυτά ακούω και θα σηκωθώ να αλλάξω πλανήτη.
Μα να μη μπορούν οι σουρωτηροστεφανωμένοι να λατρεύουν ένα πιάτο μακαρόνια; Που ακούστηκε; Μήπως αν αλλάζαμε νούμερο…;
Πάω να φωτογραφηθώ αγκαλιά με τον τρίφτη!

(Στο ίδιο μήκος κύματος και η επόμενη)



Είδηση Νο 6 – ο αγιασμός των μόνιτορ
Πατριάρχης ευλόγησε κτίριο με... μπατανόβουρτσα!
Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Πατριάρχη Ρουμανίας να... ευλογήσει το κτίριο τηλεοπτικού σταθμού με μια βούρτσα που χρησιμοποιούν οι μπογιατζήδες! Ο Πατριάρχης Δανιήλ, έβαλε τη βούρτσα σε αγιασμένο λάδι και ευλόγησε τις οθόνες του τηλεοπτικού σταθμού.
Ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου υπεραμύνθηκε της κίνησης του Σεβασμιότατου Δανιήλ, λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί την "αγιασμένη ράβδο", όπως τη χαρακτήρισε, προκειμένου να φτάσει στα... ψηλά!
………………………….

Ύστερα του έδωσαν ένα πινελάκι για τα κασώματα και μια σπάτουλα για τα σοβατεπιά.
(Η ...αγιασμένη ράβδος κάνει και για τις αράχνες;)



Είδηση Νο 5 – για …μερακλήδες
Έβαλαν πλαστικές κούκλες με χρέωση 1 € για την …ανακούφιση των οδηγών!
Μια σειρά από πλαστικές κούκλες, που ανήκουν στη συλλογή PMS Collective, έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα ερημικά σημεία σε αυτοκινητόδρομους της Πολωνίας, προκειμένου να προσελκύσουν φορτηγατζήδες οδηγούς, και ποδηλάτες, οι οποίοι απλά δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να φτάσουν στο σπίτι τους!
Τι άλλο θα δούμε;
………………………….

Ξέρεις τι είναι να ταξιδεύεις στην ερημιά και να μη βρίσκεις καμία να σε ανακουφίσει; Να την πληρώσει δηλαδή καμιά κουφάλα δέντρου; Άσε που μερικές έχουν μέλισσες!
Αυτόν τον ποδηλάτη που θα την κουβαλάει θέλω πολύ να δω…!
(Πάλι καλά που έγραψαν ότι είναι self service γιατί μερικοί μπορεί να περιμένουν να πεταχτεί κάποιος να την φουσκώσει)



Είδηση Νο 4 – βυζοκούκις
Τα μπισκότα που μεγαλώνουν το στήθος της γυναίκας!
Πολλές γυναίκες εύχονται να μπορούσαν να τρώνε ό,τι επιθυμεί η όρεξή τους και το όποιο βάρος είναι να πάρουν να το παίρνουν κατευθείαν... στο στήθος τους.
Τώρα, μια εταιρεία από την Ιαπωνία, έρχεται να "υποσχεθεί" στις γυναίκες ότι τα μπισκότα που κατασκευάζει μπορούν να αυξήσουν το νούμερο του σουτιέν που φοράνε!
Πρόκειται για τα μπισκότα που στο εμπόριο κυκλοφόρησαν με την ονομασία "F-Cup Cookies". Οι εταιρεία ισχυρίζεται ότι η κατανάλωση μόλις δύο μπισκότων την ημέρα θα επιφέρει δραστικές αλλαγές στο μέγεθος του στήθους της γυναίκας και ήδη στις ασιατικές χώρες κάνουν θραύση στις πωλήσεις.
………………………….

Γκουπ!
- Παιδιά, τι έγινε;
- Μαμά τρέξε! Η Αννούλα έφαγε όλο το κουτί με τα μπισκότα σου και τώρα δεν ξεκολλάει από το πάτωμα…



Είδηση Νο 3 – τώρα βρήκε να μας χτυπήσει η κρίση;!
Πόσο …στοιχίζει μία γυναίκα;
Το 2014, υπάρχουν ακόμη πολλές χώρες στον πλανήτη στις οποίες μία γυναίκα "πουλιέται" σαν ένα κομμάτι κρέας, όταν πρόκειται να παντρευτεί. Η αγοραπωλησία στις ημέρες μας υποστηρίζεται και από κάτι εντελώς σύγχρονο. Μία εφαρμογή για κινητά.
Η πιο τραγική από τις πολλές εφαρμογές που κυκλοφορούν φτιάχτηκε στη Νιγηρία. Το "Bride Price" είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Κοστολογεί την τιμή μίας νύφης, χρησιμοποιώντας διάφορες παραμέτρους. Ο υπολογισμός γίνεται με βάση χαρακτηριστικά της γυναίκας, όπως το ύψος, το βάρος, το χρώμα του δέρματος και το σχήμα των ποδιών.
Πέρα από το γεγονός ότι παρουσιάζει με απαράδεκτο τρόπο τη γυναίκα ως προϊόν προς πώληση, έχει και ρατσιστικές προεκτάσεις, αφού για παράδειγμα μία νύφη με πιο σκούρο χρώμα δέρματος κοστολογείται με χαμηλότερη τιμή.
………………………….

Ναι με ακούτε; Θέλω μια γύρω στα 1,75 μ., 52-54 κιλά, ξανθιά με ίσιο μαλλί, μεγάλο στήθος, λεπτή μέση, μακριά πόδια, να ξέρει να μαγειρεύει (κυρίως γεμιστά), να συμφωνεί με ότι της λέω, να στέκεται στο ένα πόδι μέχρι να της πω εγώ και ορφανή.  
Α, και να με λατρεύει που την πήρα. Πόσο κάνει;
Πόοοοοοσο;;;;
Με 15 ευρώ τι παίρνω;
Φουσκωτή έχω ρε έξυπνε…



Είδηση Νο 2 – μα πιο πολύ αγαπώ τα ...
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες σε μια γυναίκα;
Πρόσωπο; Στήθος; Οπίσθια;
Γυναίκες, σταματήστε να ανησυχείτε τόσο πολύ για την εμφάνισή σας. Το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες σε εσάς, σύμφωνα με στοιχεία μιας νέας έρευνας, είναι τα δόντια σας!
Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα έρευνας, στην οποία το 58% των ερωτηθέντων απάντησε πως τα δόντια είναι το σημαντικότερο στοιχείο επάνω σε μια γυναίκα, ανάμεσα σε δέκα κατηγορίες που κλήθηκαν να επιλέξουν.
Η έρευνα της Oral B, που διήρκεσε συνολικά τρία χρόνια, κατέληξε σε μία λίστα με τα δέκα πιο σημαντικά πράγματα που παρατηρούν οι άντρες επάνω στις γυναίκες. Ακολουθώντας τα δόντια, το δεύτερο πράγμα που προσέχουν οι άντρες σε μια γυναίκα είναι τα μαλλιά. Τρίτα στις προτιμήσεις των ανδρών έρχονται τα ρούχα της γυναίκας.
………………………….

Μάθαμε λοιπόν τι προσέχουν πάνω σας οι οδοντίατροι, οι κομμωτές και οι μόδιστροι. Μήπως να κάνατε και μια έρευνα για το τι προσέχουν στις γυναίκες οι υπόλοιποι επαγγελματικοί κλάδοι;
Εγώ δηλαδή που δουλεύω σε νοσοκομείο τι προσέχω σε μια γυναίκα; Αν έχει βιβλιάριο;





Είδηση Νο 1 – με οδηγίες χρήσης!
Αγόρασε μεγεθυντικό πέους και του έστειλαν…
Άλλο περίμενε και άλλο παρέλαβε ένας Μαλαισιανός, που δεν αισθανόταν καλά με το μέγεθος του ανδρισμού του. Αν και παρήγγειλε στο διαδίκτυο μία συσκευή ενίσχυσης του μορίου του, έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν άνοιξε το πακέτο και μέσα βρήκε έναν …μεγεθυντικό φακό!!!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, η εταιρεία συνέχισε να τον κοροϊδεύει, αφού του έστειλε και οδηγίες χρήσης προκειμένου να αποφύγει …τον τραυματισμό!
"Να μην χρησιμοποιείται κάτω από το φως του ήλιου…", έγραφαν οι οδηγίες.
Το θύμα της απάτης κατέφυγε στον οργανισμό προστασίας του καταναλωτή της Μαλαισίας, πρώτα από όλα επειδή έδωσε 100 λίρες για τη συσκευή που υποσχόταν τη μεγέθυνση του μορίου του και τελικά πήρε ένα φακό αξίας 5 λιρών με τον οποίο απλά θα το βλέπει μεγαλύτερο!
………………………….

Το σετ περιελάμβανε:
- μια μικρή ομπρελίτσα αν θέλει να κάνει γυμνός ηλιοθεραπεία (αχάριστε!) 
- μια κασέτα που παίζει συνέχεια το “είναι μεγάλος … είναι μεγάλος … είναι μεγάλος…” 
- ένα τσιμπιδάκι φρυδιών για να το πιάνει στο κατούρημα  
- 2 (ολογράφως: δύο) στραπατσαρισμένες σελίδες εφημερίδας για να φουσκώνει το σώβρακο.


34 σχόλια:

  1. Ηθικόν δίδαγμα:
    Αν έχεις "δόντι" διάβαινε και βιζοκούκις μάσα /
    κι αν είσαι μικροτσούτσουνος, άστο μην τυραννιέσαι...

    Υ.Γ. Αυτό με τη διαφήμιση στον "Ρυθμό", δεν το κατάλαβα... Τι ακριβώς κληρώνουν; Ό,τι και στη Μαλαισία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' όσο κατάλαβα ο "Ρυθμός" πληρώνει για την εγχείρηση ...μεγέθυνσης! Αν θυμάμαι καλά δίνει 10 χιλιάρικα σε αυτή που θα κληρωθεί.
      Αλήθεια, γιατί ρωτάς;;;;;;;;
      :)))))

      Διαγραφή
    2. Ξέρω γώ; Ε, η ζέστη, τα λόγια του παπά...
      Για το φολκλόρ της συζήτησης ρε αδερφέ!

      Διαγραφή
    3. Ας τα αυτά και στείλε κανα sms. Αν κερδίσεις το πολύ πολύ κάνε το δώρο σε μια φίλη σου.
      Αργότερα θα περπατάει όλο καμάρι και όταν την ρωτούν 'που τα βρήκε' θα απαντάει: "Α, δώρο της Μαρίας"!

      Διαγραφή
  2. Για γέλια και για κλάματα, τι απασχολεί τον κόσμο!
    Αυτά τα ανακουφιστικά στο δρόμο το κατάλληλο εργαλείο για στοματική απόλαυση και τα βυζομπισκότα όλα τα λεφτά!
    Μ' έκανες και γέλασα Πέτρο! Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, οι περισσότερες έχουν για θέμα το σεξ ή το περίπου σεξ.
      Ειδικά με αυτή στο νο9 δεν ξέρεις αν πρέπεις να βάλεις τα γέλια ή τα κλάματα!
      Τα βυζομπισκότα παρακαλώ να καταναλώνονται με προσοχή. Απαγορεύονται οι καταχρήσεις!
      Καλό βράδυ Κατερίνα.

      Διαγραφή
  3. Παρακαλούμε η εταιρεία με τα μεγενθητικά πέους να στείλει μερικές ντουζίνες στα γραφεία της ΧΑ! Υπέρεπείγον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έστειλαν.
      Απλά μερικοί δεν διάβασαν τις οδηγίες και έκαψαν εγκέφαλο (εκεί τον έχουν).

      Διαγραφή
  4. και πριν κοιμηθώ είπα να ρίξω μια ματιά και με αποτελείωσες! Το είχα καημό τόσα χρόνια, εγώ μεγαλύτερη, η αδερφή μου κατά 8 χρόνια μικρότερη αλλά σε στήθος τούμπανο και γω το καημένο..."ρε μαμά εγώ στο πηγάδι κατούρησα;" ρωτούσα με παράπονο πικρό....Αλλά ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που μας δείχνουν τέτοιες ειδήσεις.. Τώρα ξέρω σε ποιο καταναλωτικό κοινό πρέπει να ανήκω! Βουρ για Ιαπωνία ή μήπως Κίνα, αχ δεν θυμάμαι!
    Πέτρο θέλω να βρω και το μαγικο πριόνι που κόβει τα "ψωμάκια", όταν το βρεις ανάρτηση παρακαλώ....
    Ααααχχχ με τι ασχολείται ο κόσμος!
    Δουλειά δεν είχε ο διάολος δουλεύει τα παιδιά του!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γιατί το λες; Με απλά μέσα που πολλοί έχουμε στα σπίτια μας μπορεί να αλλάξει η ζωή μας. Ξέρεις πόσοι αυτές τις μέρες ψάχνουν να βρουν εκείνο το μεγεθυντικό φακό που έχουν από μικροί;
      Ξέρω μάλιστα κάποιον που ψάχνει να βρει το μικροσκόπιο.

      Διαγραφή
  5. Αχαχαχαχα! Μεταμεσονύχτια γέλια για να πάω ευχάριστα για ύπνο. Δε με λλλλλες, μήπως ο ρυθμός δίνει...μπισκότα στη νικήτρια; (για να του έρθει και πιο οικονομικά!) Γέλασα πολύ, αλλά επειδή νυστάζω, δεν θυμάμαι τα υπόλοιπα :)) Μπάαααι :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ στη θέση σας θα προτιμούσα τα μπισκότα.
      Εγγυόνται τα ίδια αποτελέσματα και χωρίς να το μάθουμε όλοι οι άλλοι.
      Άσε που κάθε 2 μπισκότα αλλάζεις και νούμερο.
      Θα πάθουν όλοι πλάκα σου λέω!

      Διαγραφή
  6. Καλά δεν υπάρχεις που πας και τα βρίσκεις βρε παιδί μου!!
    Περιμένω πως και πως να διαβάσω τις γελοίες σου ειδήσεις και όχι μόνο γιατί είναι γελοίες, αλλά για τα σχόλια πιο πολύ!!
    Θεικά!
    Τελικά ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα απο την οικονομική κρίση!
    Τις καλημέρες μου Πέτρο να σαι καλά για το γέλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα υπάρχουν και χειρότερες που δεν τις έχουμε ακόμα μάθει.
      Είπαμε, ο κόσμος έχει φάει μεγάλη πετριά!

      Διαγραφή
  7. Πέρασα χθες και αφού γέλασα , ήρθα να ξαναματεγελάσω, δε θέλω πολύ γελάω και με την μπατανόβουρτα!!! Που το πας που το φέρνεις οι γελοίες σου ειδήσεις όλο με σεξουαλικά υπονοούμενα είναι!!!!!Τα δε σχόλιά σου ανεβάζουν τον ήχο του γέλωτος κατά 2-3 οκτάβες - ντεσιμπέλ !!!Από κείνη τη δίμετρη που ζητάς μόνο γεμιστά κάνω καλά μα πολύ καλά !!
    Κάνει τέτοιο πράγμα ο ρυθμός!!!Τρέχω και ευχαριστώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μου αρέσουν τα γεμιστά αλλά μου φέρνουν προβλήματα και έτσι δεν τα τρώω.
      Οπότε τι μας μένει;
      Η δίμετρη.
      Σωστά!

      Φιλιά σε όλο τον κόσμο. Θα λείψω για 3ήμερο.

      Διαγραφή
  8. Πολύ στο σόκιν το γυρίσαμε βλέπω!!!!
    Δεν προλαβαίνω για πολλά τώρα, γιατί βιάζομαι!!!
    Μπορεί να επανέλθω για περισσότερα σχόλια...

    Καλά να περάσεις όπου κι αν πας κ. ξενοδόχε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα βυζομπισκότο στην φιλενάδα μου, παρακαλώ, για να σταματήσει να γκρινιάζει...
      Α, και οι άντρες να μην ανησυχούν αν χάσουν την ταυτότητά τους, αφού ξέρουν τι θα δείξουν...
      Τι να σου πω;;;;

      Διαγραφή
    2. Την ανθρωπότητα την απασχολούν πολύ σοβαρά ζητήματα.
      Ο σταθμός μας πάντα πρώτος στην (ποιοτική) ενημέρωση, δεν θα μπορούσε παρά να σας τα μεταφέρει.
      Μην αλλάξετε κανάλι.
      Έτσι κι αλλιώς διαφημίσεις έχει...

      Διαγραφή
  9. Διαβάζω κι εγώ ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άνδρες στις γυναίκες είναι τα δόντια τους κι έχει αναποδογυρίσει ο κόσμος όλος μέσα μου....μέχρι που φτάνω στο σημείο που λέει ότι πρόκειται για έρευνα της Oral B! Είπα κι εγώ!!!
    Οπότε, κορίτσια, ορμάτε στα μπισκότα! Σίγουρα πράματα! Κι επειδή μετά το στήθος, ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι, τάξτε και καμιά σάλτσα με βασιλικό στον θεό της μακαρονάδας!!!
    Καλό τριήμερο Πέτρο! Ελπίζω να σας κάνει καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να έχει αξιοπιστιία η έρευνα, έπρεπε να ρωτήσουν ... γυναικολόγους!

      Καλό καιρό είχε Σοφία αλλά η θάλασσα ήταν κρύα. Ό,τι χειρότερο για μένα. Έκανα μπάνιο και από εκείνη την ώρα με έχει ξεπατώσει ο ώμος!

      Διαγραφή
  10. οι καλύτεροι σχολιασμοί σε γελοίες ειδήσεις (ναι... μια που οι "άλλες" είναι απολύτως σοβαρές....) είναι οι δικοί σου Πέτρο. φτιάχνω συκώτι όταν τους διαβάζω!
    όπου και αν είσαι ότι και να κάνεις, να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Βίκυ.
      Το χαμόγελο πια στη ζωή μας κατάντησε ζητούμενο.

      Διαγραφή
  11. ενταξει, μπορω να πω οτι αυτη την φορα οι ειδησεις κινηθικαν σχετικα.. νορμαλ :p
    δακρυσα με τον σχολιασμο σου στην δεκατη ειδηση που για μενα μαλλον ηταν η καλυτερη αυτης της σειρας :p
    Καλο ΣΚ Πετρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μαράκι.
      Έχουμε αρχίσει και συνηθίζουμε τη βλακεία που μαστίζει τον κόσμο, που δεν μας κάνει πια τίποτα εντύπωση. Και εγώ απορούσα με το χάλι, όταν ξεκίνησα τη σειρά αυτή. Δεν ξέρω αν μπορούν να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο γελοία.

      Διαγραφή
  12. Περα απο το θεμα με την αγοραπωλησια γυναικων που μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι και την πιεση στα υψη, αυτη τη φορα με ολα τα αλλα γελασα πολυ!
    Αλλα μισες δουλειες κανεις! Αυτα τα μπισκοτα δεν γραφεις που τα παραγγελει κανεις! Καλο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! για κάνετε κάτι και εσείς! Όλα από μένα τα περιμένετε;
      Στην ανάγκη ενημερώστε σχετικά τους συζύγους/συντρόφους σας.
      Αυτοί θα ψάξουν σίγουρα...
      :)))

      Διαγραφή
  13. Αχ ευτυχώς έχω τέλεια οδοντοστοιχία!
    Μα δεν με κοιτάνε; Γιατί δεν βρίσκω άντρα;
    Ρε Πέτρε είσαι σίγουρος για την έρευνα;
    :::)))
    Have a nice week μάι φρεντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί εκεί στον Πύργο δεν έχουν γούστο παιδάκι μου.
      Άλλαξε νομό, στην ανάγκη άλλαξε και χώρα μέχρι να βρεις αυτή που θα σε κοιτάνε ...στα δόντια!
      (για άλογα ψάχνουν;)

      Διαγραφή
    2. βρε Αριστέα βρε Αριστέα την επόμενη φορά θα χαμογελάς αλά διαφήμιση οδοντόκρεμας! Όχι μισές δουλειές! Κι αν δεν πιάσει, έχει δίκιο ο Πέτρος μετακόμισε δεν έχουν γούστο εκεί!

      Διαγραφή
  14. χαχαχα να είσαι καλά και είχα μια πολύ δύσκολη ημέρα!!
    Τα σχόλιά σου μου άρεσαν πάρα πολύ!
    Καλή συνέχεια με δύναμη ( αφού δουλεύεις σε νοσοκομείο θα την χρειαστείς..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή