Σελίδες

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ακολουθεί πολιτική δυσφήμιση




Το πόσο σοφοί γινόμαστε το μεσοδιάστημα ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, δεν λέγεται! Από την επόμενη Δευτέρα θα μας θεωρούν απλά μαλάκες οπότε αυτές τις λίγες ημέρες μέχρι τις δεύτερες αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές που μας έχουν ανάγκη, χαλαρώνουμε και το απολαμβάνουμε.

Ο χάρτης έγινε μπλε. Δεν έχει σημασία ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων οι υποψήφιοι παρίσταναν τους ανεξάρτητους. Δεν έχει σημασία που μέχρι και διαγραφές έγιναν απ’ το κομματικό μαντρί στους "αντάρτες" που τόλμησαν να παραβούν τις εντολές του τσέλιγκα Αντώνη. Τώρα που έκατσε η σκόνη παίρνουμε κομπιουτεράκι και προσθέτουμε: 

Περιφέρεια Αττικής:
Ο (που δεν θέλαμε με τίποτα) Σγουρός + Κουμουτσάκος = 45,9
Χέσε μας ρε Δούρου με το 23,8%. Άντε κοπέλα μου πλύνε κανα πιάτο.
Και δεν έχει καμία σημασία που μέχρι προχθές του τα σούρναμε του Σγουρού. Προέκυψε ξαφνικό νταλαβέρι και γι’ αυτό λέμε αυτές τις ημέρες να χαρούμε τον έρωτά μας.
Ούτε έχει καμία σημασία που το ποσοστό του χρυσαυγού με το κεφάλι αυγό πλησιάζει του Κουμουτσάκου. Κράτα το και αυτό στην καβάντζα, κάπου θα μας φανεί χρήσιμο.

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:
Αντάρτης Τζιτζικώστας + κόουτς-μιλάω.λίγα.ελληνικά = 51,4%.
Γαμώ την πουτάνα μου, θα βγαίναμε από την πρώτη Κυριακή!

Θέλουμε Πανίκα
αυτός έχει τη γλύκα (δις)


Στην Αθήνα ο Άρης - Αθήνα Μπορείς (να μας στείλεις αδιάβαστους) δεν κατάφερε ούτε να περάσει στο β’ γύρο και ας μάζευε τις αφίσες των άλλων και ας μην ήθελε τζαμιά και ας έβγαζε βόλτα το σκύλο του.
Αθηναίοι αχάριστοι, τίποτα δεν εκτιμάτε!

Κομπιουτεράκι: Καμίνης -the new lover + Άρης + Νικήτας-αυτός φταίει = 45% plus.
Αυτά είναι νούμερα, όχι το 20% του Γαβρίλη. Τη σκόνη μας ρεεεε!!!
Η μαύρη σκατόφατσα υπολείπεται 0,8 του Αρούλη.
Άμα τους σουμάρουμε όλους μαζί: δεξιούς + ημιδεξιούς + ανεξάρτητες ελιές + σκαταυγά ξέρετε πόσο θα πάμε;;; Αλέξηηηη, πες αλεύρι!

Ο Σύριζα πληρώνει τα λάθη του ή τα "λάθη" του. Ο Καρυπίδης (Δυτική Μακεδονία) παρά τις μαλακίες που έλεγε και την απόσυρση της στήριξης από τον Σύριζα μάζεψε το 29,13% και πέρασε στο β’ γύρο. Ο υποψήφιος της Κουμουνδούρου ίσα που πέρασε το 11% και πήγε σπίτι του.
Μπράβο ρε, πάντα τέτοια!

Στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο "ανεξάρτητος" Κατσιφάρας (πρώην βουλευτής Πασόκ) ήρθε πρώτος με το αναπάντεχο (;) 23,06% και θα κονταροχτυπηθεί με έναν άλλο ανεξάρτητο (βλ. δεξιό) Κατσανιώτη.
Τόση ανεξαρτησία να δω πως θα την αντέξω!

Στο Βόλο ο "ανεξάρτητος" Μπέεεεεεεεεεεεεεεος πάει για δήμαρχος.
Μπεεεεεεεεεεεεεεεε και οι ψηφοφόροι!
Τελικά άμα δεν έχεις κάνει στη στενή δεν ξέρεις από ζωή. Θα κυκλοφορήσει σε cd single.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ολυμπιακού σάρωσε στο μεγάλο λιμάνι. Ο υπάλληλος Μώραλης μοιράζει καπελάκια στα μικρά και πάει για δήμαρχος κατ' ανάθεση. Κάτι σαν τον Μεντβέντεφ που έκανε αλαξοκωλιά με τον Πούτιν ένα πράμα. 
Για όσους (ηλίθιους) πανηγυρίζουν, περιμένετε οσονούπω να κατεβάσουν κόμμα. Αμφιβάλλει κανείς ότι θα βγούνε τουλάχιστον τρίτοι;

Και τώρα γελάμε.
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που υποστηρίχτηκαν από το ΚΚΕ (τα κομματόσκυλα δηλαδή, εκεί δεν "παίζουν" γιαλαντζί ανεξαρτησίες) θεώρησαν ότι στα πρόσωπά τους …δικαιώθηκε η πολιτική στάση του Κομμουνιστικού Κόμματος. Ούτε λίγο ούτε πολύ βγήκαν το ίδιο βράδυ των εκλογών και ζήτησαν από τους πολίτες να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και να …δυναμώσουν το κόμμα.
Τα ίδια είχε πει και ο σύντροφος -από το πουθενά- Κουτσούμπας: "Ψηφίζουμε ΚΚΕ, το δυναμώνουμε παντού, γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού".
Αν δηλαδή ρε "σύντροφε" αποφασίσω να στηρίξω για δήμαρχο αυτόν που στηρίζει το κόμμα σας, με τη δική σας μαλακισμένη λογική θα προσμετρείστε την ψήφο μου για τοπικό άρχοντα στις ψήφους του κόμματος; 
Με τη μια θα με βαφτίσετε κομμουνιστή;
Ρωτάω όχι γιατί δεν κατάλαβα που το πάτε, ρωτάω να δω αν έχετε καταλάβει εσείς.

Ο Σύριζα, κακώς κατά τη γνώμη μου, βγήκε από την πρώτη στιγμή και ζήτησε από τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν τους υποψήφιους του ΚΚΕ. Θα μπορούσε κάλλιστα να πει στους ψηφοφόρους του να πράξουν κατά συνείδηση. Δεν το έκανε και προτίμησε "να δώσει γραμμή".
Αντίθετα, το ΚΚΕ και οι υποψήφιοί του διατείνονται ότι με τον Σύριζα "δεν κάνουν παζάρια". 
Καλά κάνετε "σύντροφοι"!
Μήπως όμως εκεί στο ΚΚΕ πρέπει να ξεπεζέψετε από τα καλάμια;
Το λέω γιατί καμιά φορά μπαίνουν στον κώλο. 



Επειδή με τσαντίσατε, μόνο αν κατέβει υποψήφιο το παραπάνω μωρό θα σας ψηφίσω.
Και πείτε με κομμουνιστή, δεν με πειράζει.


29 σχόλια:

  1. Οπου κατέβηκαν υποψήφιοι με πρόταση καθαρά αυτοδιοικητική μακριά απο κομματικές γραμμές, έχασαν.
    Ο κόσμος επέλεξε να ψηφίσει πάλι κομματικά για να ενισχύσει την μιά ή την άλλη γραμμή, το Συρια ή τον μή-Συριζα.
    Πάλι η απαράδεκτη τηλεόρασή μας έπαιξε το ρόλο της ωστε να πολωθεί ο κόσμος στη μιά η την άλλη γραμμή. Πιο πολλή δυσπιστία υπήρξε απέναντι σε ανεξάρτητους υποψήφιους με αυτοδιοικητική πρόταση παρά σε κομματικούς, παρά το οτι όλοι καταγγέλουν τα κόμματα και την διαπλοκή τους που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση.
    Πάλι σαν πρόβατα ψήφισαν κομματικά για να καβλώσουν το βράδι με τα περίφημα 'χρώματα του χάρτη' στην τηλεόραση που τους ανεξάρτητους τους βάφει με λευκό ωστε να μοιάζουν σαν πουθενά-κανένας-όλοι-άδειο.
    Υποτίθεται ψηφίζαμε για δήμαρχο, καλά, ασε τον περιφερειάρχη, ας πούμε οτι αυτός ειναι πιο κομματικός. Ουτε δήμαρχο δεν είμαστε ικανοί να εκλέξουμε άμα δεν μας πει το κόμμα ποιόν.
    Μπέους Μαρινάκηδες και λοιπούς θα φάμε στην κεφάλα για κάμποσα χρόνια ακόμα, ως εναλλακτική λύση στο σάπιο πολιτικό τοπίο. Εξ ου και Ψινάκης που μιά χαρά θα τα πάει, παρεμπιπτόντως.
    Μεγάλη ευθύνη γι αυτά εχει και ο Τσίπρας που ναι μεν δεν κυβέρνησε αλλά αυτο δεν αποτελεί άλλοθι για να μετατρέπει σε δημοψήφισμα τις τοπικές Εκλογές.
    Και μάλιστα ενω στο κόμμα του δεν εχουν ακόμα αποφασίσει σε κοινή πολιτική γραμμή, αλλά μας μπερδεύουν καθημερινά με όλο και κάτι νέο και ...αριστερό !
    Αφου ειναι αριστερό, τότε ειναι καλό, βλέπεις.
    Αμα βγει και με φορολογεί θα πρέπει να βγάλω το σκασμό και να μη μιλάω, ντροπή μου, οι αριστεροί φόροι ειναι καλοί, οι άλλοι, όχι.
    Καλημέρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζόνυ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε εκείνο το κομμάτι του λαού που περιμένει ποια μαλακία θα του πούνε τα κανάλια για να σχηματίσει πολιτική άποψη. Επίσης δεν έχω και κανένα ενδιαφέρον γι’ αυτούς τους ανθρώπους, γιατί εκτός από ηλίθιους τους θεωρώ και επικίνδυνους.
      Ειδικά στις αυτοδιοικητικές εκλογές μπορούν να επιλέξουν με τοπικά χαρακτηριστικά και να ψηφίσουν τους καλύτερους, στέλνοντας ταυτόχρονα και ένα «μήνυμα» στο κόμμα τους, αφού η ψήφος θεωρείται «πιο χαλαρή».
      Όταν περιμένουν το βάψιμο του χάρτη για να κα…ώσουν προσωρινά όπως λες, ξεχνώντας για λίγες ώρες την φτώχεια, την πείνα και το εντελώς αβέβαιο μέλλον τους, ε τότε Τζόνυ θέλουν κλωτσιές.
      Όλοι αυτοί που εμείς ονομάζουμε πολιτικά καθάρματα κάποιοι τους θεωρούν σωτήρες και έχουν ταυτίσει την πορεία της χώρας με δαύτους. Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν άποψη, οπότε χέστους να πάμε παρακάτω.
      Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι …απολιτίκ. Αυτοί που μέσα σε δεκάδες παρατάξεις και εκατοντάδες υποψήφιους δεν βρήκαν τίποτα που να τους εκφράζει. Αυτοί είναι που συντηρούν (αν δεν ανεβάζουν) τα ποσοστά του Σαμαρά.
      Ο Σύριζα πάσχει από πολλές παιδικές ασθένειες. Το κακό είναι ότι δεν ψάχνει να βρει φάρμακα και να τις γιατρέψει. Και το χειρότερο είναι ότι ενώ πρέπει οι περισσότεροι εκεί μέσα να συνειδητοποιήσουν πως είναι άρρωστοι, φαντασιώνονται πως είναι οι γιατροί.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Όσο κοιτάζω τη φωτογραφία γίνομαι και πιο φανατικός!
      Ε, μα...

      Διαγραφή
  3. Πέτρο μήπως να κάνεις κόμμα (έτσι και αλλιώς είναι της μόδας)
    Με τέτοιο μωρό έχεις πολλές πιθανότητες να βγεις και να γλιτώσουμε απο τους γελοίους!!!!!
    Αντε ξεκίνα και εμείς εδώ είμαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά Έλενα που θα είχα δίπλα μου την παραπάνω και θα την έβγαζα σε κοινή θέα.
      Με τίποτα όμως...!
      :)))))

      Διαγραφή
  4. γελοίοι πολιτικάντηδες, γελοίοι ψηφοφόροι, λαός της καρπαζιάς, λαός ξεφτιλισμένος. ξέρει η εξουσία πως στο παιχνίδι της θα βγει νικήτρια. τα πιόνια της δεν θ' αφηνιάσουν ποτέ... μπορούν να ποδοπατήσουν τα πάντα, ο δρόμος είν' ανοιχτός, οι δούλοι θα είναι για πάντα σκυμμένοι...

    υ.γ. εύχομαι περαστικά Πέτρο στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας λαός που αγωνιά για το τι χρώμα θα βαφτεί ο χάρτης, δεν ζει.
      Απλά βρίσκεται σε νεκροφάνεια.
      Σε ευχαριστώ για τις ευχές. Αυτές τις ημέρες πρόκειται να ξεκινήσω φυσιοθεραπείες. Άντε να δούμε.

      Διαγραφή
  5. Εγώ αισθάνομαι μαλάκας ΚΑΙ στο μεσοδιάστημα των εκλογών. Είμαι καλά γιατρέ μου;;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε πιστεύω!
      Κανονικά θα έπρεπε να αισθάνεσαι κυρίαρχος λαός.
      Όπως όλοι μας.
      Να το ψάξεις ε!

      Διαγραφή
  6. Καταρχάς, Πέτρο περαστικά και εύχομαι σύντομα να σταματήσει η ταλαιπωρία σου.
    Εγώ χάθηκα αυτές τις μέρες, γιατί έκανα το λάθος να πάω δικαστική αντιπρόσωπος και μου βγήκε το λάδι, ξεπατώθηκα, τα είδα όλα! Για να καταλάβεις, πέρα από την προετοιμασία των προηγούμενων ημερών, πήγα την Κυριακή στο εκλογικό τμήμα στις 6 το πρωί και γύρισα στο σπίτι μου το άλλο πρωί στις 7! Επί δύο μέρες αισθανόμουν σα δαρμένη κι έβλεπα στον ύπνο μου σταυρούς και ψηφοδέλτια! Και έπεται συνέχεια αυτή την Κυριακή. 43 κόμματα με καμιά 40αριά υποψήφιους το καθένα που πρέπει να περαστούν σε δύο βιβλία. Κι ύστερα σου λένε κάποιοι δεν έχω ποιον να ψηφίσω!
    Λόγω overdose λοιπόν, δεν είμαι σε θέση να κάνω καμιά πολιτική ανάλυση. Έτσι κι αλλιώς επιφυλάσσομαι για οριστικά πολιτικά συμπεράσματα μετά τις ευρωεκλογές.
    Χαιρετώ και καλό κουράγιο σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ξεκούραση Σοφία.
      Μετά τις εκλογές θα έχουμε άπλετο χρόνο να συζητάμε για το πόσο @@@ υπήρξαμε για ακόμη μια φορά!
      Α, και που 'σαι! Ούτε κι εγώ κάνω πολιτική ανάλυση. Το ρίχνω στην αρλούμπα για να περνάμε καλά. Είναι τόσο μεγάλη η αθλιότητα που μας έχουν επιβάλλει που δεν μπορώ να τους πάρω στα σοβαρά!




      Διαγραφή
  7. Άσε, βρε Πέτρο, απ' όλα θα μας μείνει το μωρό να το κοιτάμε στην φωτογραφία.
    "Φάτε μάτια ψάρια και η κοιλιά περίδρομο"!
    Είναι σαν να είδαμε το μωρό και μπερδέψαμε τα μπούτια μας από την σύγχυση.
    Άκρη θα βγάλουμε ποτέ; Θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε στα βασικά γι' αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο;

    υ.γ.
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά και ν' αποδώσει η θεραπεία που θα κάνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς εδώ μέσα μια χαρά συνεννοούμαστε. Υπάρχει όμως και μια άλλη Ελλάδα που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Αν δεις π.χ. τι γίνεται στις Σέρρες, ή τη Λακωνία σε πιάνει μια απογοήτευση. Τι στο διάολο έχουν καταλάβει οι ψηφοφόροι τους, ούτε ο καλύτερος ψυχίατρος δεν μπορεί να ερμηνεύσει!

      Αν δεν αποδώσει η θεραπεία θα ψάξω να βρω το μωρό με το σφυροδρέπανο.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα!!! Γελάω για το τελευταίο, γιατί τα άλλα είναι για κλάματα...
      Ελπίζω να εννοείς να κρατήσεις το μωρό για τη θεραπεία και όχι τα σφυροδρέπανά της!!!! Ε;;;
      Φιλιά θεραπευτικά και πάλι!

      Διαγραφή
    3. Με παρεξήγησες!
      Είμαι υπέρ της λαϊκής κυριαρχίας, κατά των μονοπωλίων, υπέρ των λαΐκών αγώνων και κατά του κεφαλαίου.
      Ζήτω ο Λένιν.

      Μα βρε Γλαύκη μου, απορώ τι κατάλαβες!

      Διαγραφή
  8. Η συζήτηση είναι ανισοβαρής. Απαιτώ να βάλεις και την αντρική εκδοχή του "σφυροδρέπανου".
    Αν δεν πέσει παντόφλα απόψε, καλό βράδυ και περαστικά Πετράν!
    Και καλή επιτυχία με τις φυσικοθεραπείες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να βρω την αντρική εκδοχή; Για τον Κοντσίτα με πέρασες να ψάχνω να βρω ξεβράκωτα συντρόφια;
      (αν βρω τίποτα με τον γενικό γραμματέα να στο στείλω;)

      Διαγραφή
  9. Τι να πω...από την Κυριακή έχω καταπιεί τη γλώσσα μου...μακάρι να την κατάπιναν και κάποιοι από αυτούς!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην έχεις αυταπάτες. Κάνε μεθαύριο το καθήκον σου, ώστε τουλάχιστον να μην πηγαίνει η ζυγαριά μονόπαντα.

      Διαγραφή
  10. Κατ' αρχάς Πέτρο μου περαστικά με το χέρι σου!
    Αυτός ο λαουτζίκος είναι εγωιστής και βολεψάκιας! Τίποτ' άλλο δεν τον νοιάζει δυστυχώς! Όσο για το μωρό δεν ξέρω κάποιο πιασάρικο σλόγκαν έχεις έτοιμο;;; Καλό βράδυ και περαστικά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα να δεις: μετά το κόμμα Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Σώζω τα Πλούτη των Ελλήνων, Πανεργατικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ-Ε.Κ.Ε.) (δες το στο νο 13) και τον υποψήφιο που υπόσχεται τζάμπα μπύρες το μωρό θα κατέβει υποψήφιο με το κόμμα “Αδέσμευτη, Ακομμάτιστη, Κάνω Ανοίγματα σε Όλους”.

      Διαγραφή
  11. Πολύ εύστοχες οι επισημάνσεις σου, Πέτρο και δοσμένες όπως πάντα με το ξεχωριστό ύφος που σε διακρίνει και τις κάνει ιδιαίτερα πικάντικες κι ευχάριστες.

    Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι έχουν τα πράγματα κι όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει ν' αλλάξουν πάρα πολλά, ώστε στις εκλογές να εκφράζεται ανόθευτα η βούληση του εκλογικού σώματος.

    Για μια πενταετία τώρα θα υποστούν κάποιοι δημάρχους "γιαλαντζί" εφόσον κάποιοι συνδημότες τους επέλεξαν ν' ακολουθήσουν την πεπατημένη. Την πάτησαν...

    Στα καθ' ημάς καλή δύναμη και καλή καρδιά (και ασφαλώς όχι "πάντα τέτοια"!!)

    Την καλημέρα μου! Καλή συνέχεια και καλό βόλι την Κυριακή (εκεί να μας δω!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα, Ευάγγελε, ανόθευτα εκφράζεται η βούληση του εκλογικού σώματος.
      Το ότι ένα μεγάλο τμήμα του δεν διαθέτει καν την ικανότητα να σκέφτεται, είναι άλλη συζήτηση.
      Πόσους ηλίθιους έχεις γνωρίσει στη ζωή σου; Όλοι αυτοί δεν έχουν δικαίωμα ψήφου; Αντί λοιπόν να έχουμε την απαίτηση ο κόσμος να κρίνει ώριμα, ας αναρωτηθούμε αν έχει την ικανότητα έστω και της σκέψης.
      Αυτοί που την πάτησαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές σίγουρα δεν είναι οι ηλίθιοι που ψηφίζουν ότι τους πει το κόμμα. Και κάθε μέρα να γίνονταν εκλογές τους ίδιους θα ψήφιζαν.
      Το πρώτο βήμα για να λύσει κάποιος ένα πρόβλημα είναι το να αντιληφθεί ότι υπάρχει.
      Αυτοί δεν πρόκειται να το καταλάβουν ποτέ.

      Διαγραφή
  12. Είσαι κομουνιστής ! Τέλος!! :))
    Τα δικά μας τα χαΐρια τα είδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είμαι κομμουνιστής, το παραδέχομαι. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

      Τι ψηφίσατε δεν έχω διαβάσει ακόμα. Για πες.

      Διαγραφή
  13. Γεια σου, Πέτρο!... Όντως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λάθος επιλογές στις Περιφερειακές... Έπρεπε να προτείνει τοπικούς καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά ανθρώπους κι όχι σε κομματικούς βουλευτές.... Τέλος πάντων, τώρα προέχει η "μητέρα των μαχών" την Κυριακή, και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μπροστά και με διαφορά!
    *Για το Κουτσουμποκανελέικο ΚΚΕ: τέτοια κατρκύλα, πόσο πιο χαμηλά θα φτάσουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάνω μια πρόβλεψη; Αν ο Σύριζα γίνει κυβέρνηση, ένα μάτσο καταξιωμένοι ή "καταξιωμένοι" θα τρέξουν κοντά του. Προς το παρόν άλλοι έχουν φόβο και άλλοι κομματικές αγκυλώσεις.
      Ας σταματήσει και ο Σύριζα τις βλακείες του γιατί όσο τις συνεχίζει ο σαμαροβενιζέλος δεν θα φύγει ποτέ.

      Το ΚΚΕ κάνει την "καλύτερη" αντιπολίτευση στον Σύριζα. Το μαλακόμετο το έχουν τερματίσει. Είναι τραγικά γελοίοι, αλλά να σου πω κάτι φίλε Γιάννη, περισσότερο δεν με εκνευρίζουν πια οι ...Κουτσουμπιές και οι μαλακίες της Κανέλλη όσο κάτι φωτεινοί παντογνώστες του διαδικτύου που μόλις υποψιαστούν πως θίγεις το κόμμα τους βγάζουν νύχια και αρχίζουν έναν απίστευτο πόλεμο παπαριάς, συναγωνιζόμενοι πολλές φορές ποιος θα πετάξει την μεγαλύτερη.

      Διαγραφή