Σελίδες

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Κοίτα τι μαθαίνεις!


Η ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών είναι για να τρίβεις τα μάτια σου. Τόση καταιγιστική ενημέρωση δεν προλαβαίνουμε ούτε να τη βάλουμε στο πιάτο, πολύ περισσότερο να την καταπιούμε. Ανάμεσα στη σαχλαμάρα που κυκλοφορεί για να γεμίζει τις εφημερίδες που πουλάνε cd και τα δελτία που πουλάνε σανό με σως τρόμου, πληροφορούμαστε και σημαντικά πράγματα, όπως:

Για το σκάνδαλο του Τ.Τ. αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση ο Δ. Κοντομηνάς 5.000.000€ (ολογράφως: 5 μεγάλα!), ο Χ. Γιαγκούδης με 10.000€, ο Κ. Γριβέας και η σύζυγός του Α. Βάτσικα με 100.000 λίρες Βρετανίας, ο Μ. Βαρότσης με 300.000€. Ο Φιλιππίδης είναι ακόμη στην Τουρκία, μόλις θα μας έρθει θα δούμε αν μας δώσει κι αυτός το κατιτίς του.
Για τις μίζες με τα εξοπλιστικά πλήρωσαν και βγήκαν έξω ο Μ. Ματαντός 500.000€ και ο Π. Ευσταθίου άλλες 500.000€. Προφυλακίστηκαν ο Α. Κάντας, ο Α. Αβατάγγελος, ο Ι. Μπέλτσιος, ο Δ. Παπαχρήστος και ο Σ. Εμμανουήλ, ενώ αναμένεται και η προφυλάκιση συνδικαλισταράδων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που τσέπωσαν 2,5 εκατομμύρια για να …πεισθούν!
Η πρώην υπουργάρα που αγωνίζεται για το σοσιαλισμό Γιάννος Παπαντωνίου πλήρωσε εγγύηση 50 χιλιάρικα και άλλα 20 χιλιάρικα η γυναίκα του για παραβίαση του νόμου περί πόθεν έσχες (λίστα Λαγκάρντ),
ενώ ο ψιλικατζής Χάρης Τομπούλογλου γλίτωσε προσωρινά τη μπουζού δίνοντας 150.000€.

Όχι ρε πούστη μου, ανησυχώ σοβαρά! Ένας ένας που τα ‘φαγε μαζί μου άρχισε να τα επιστρέφει. Τρέμω πως κοντοζυγώνει και η δική μου ώρα! Πως κάποια στιγμή κάποιος απ’ όλους θα σπάσει τη σιωπή του και θα δώσει και το δικό μου όνομα. Ποτάνα κενωνία!




Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kapa Research το 73% των πολιτών χαρακτηρίζουν άδικο τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων.
Πάλι καλά που υπάρχει κι εκείνο το 27% που τον θεωρεί δίκαιο. Θα είναι αυτοί που δεν έχουν σπίτι. Είτε όσοι τα έχουν σε οφ-σορ και φοροδιαφεύγουν. Είτε αυτοί που κοιμούνται σε χαρτόκουτο και δεν τους έρχεται το ΕΕΤΗΔΕ. Είτε οι μαλάκες ψηφοφόροι τους που αρέσκονται να τον στήνουν. Περαστικά σας.



Μέσα στην τόση ενημέρωση έμαθα πως η σύζυγος μπουμπούκου είναι έγκυος.
Άσχετο: Εμάς πηδάει άλλος γκαστρώνεται;
Σχετικό: Να είναι γερό το παιδάκι, δεν μας φταίει σε τίποτα. Το μόνο κακό που θα μας φέρει είναι που για κάποιο διάστημα δεν θα μπορεί ο μπαμπάς του να γα….μπιπ και θα ασχολείται με το πουλάκι του.
Καλέ, με το twitter του εννοώ!
Ήμαρτον Κύριε!
Δείγμα γραφής για να σου πεταχτούν τα μάτια όξω.


Μην αφήσετε την εμμετοσακούλα. Ακολουθεί χειρότερο.

Κάποιοι μιλάνε για τραγωδία στο Φαρμακονήσι. Για δολοφονία εν ψυχρώ από πληρωμένους (από εμάς) δολοφόνους. Το λόγο έχει ο αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης:
"Δεν μπορούν όλα αυτά να αποτελούν αντικείμενο χαζής εκμετάλλευσης, δεν πιστεύω ότι κανείς θέλει να ανοίξουμε τις πύλες και όλοι οι μετανάστες να απολαμβάνουν άσυλου στη χώρα".
Αλίμονο! Άσυλο μπορούν να απολαμβάνουν μόνο οι βουλεφτάδες. Ας σταματήσουν αυτοί οι άπλυτοι να θαλασσοδέρνονται (τι βίτσιο κι αυτό!!!) και να κοιτάξουν να μπουν στη Βουλή. Έλεος δηλαδή! 
Ένα κουτί καπότες δώρο στον πατέρα σου θα ήταν αρκετό.



Ας αλλάξουμε λίγο κλίμα αφού πρώτα ευχηθούμε να μη βρεθούν τα πτώματα και μπούμε σε έξοδα ενταφιασμού, ή, ακόμη χειρότερα, αποστολής των σωρών στους οικείους τους.
Συνεχίζουμε με καλύτερες ειδήσεις:
Η ανάπτυξη άρχισε να αχνοφαίνεται. Στο εξής, λέει, θα πουλάνε φάρμακα και τα μεγαλομπακάλικα. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ το βρίσκω πολύ εξυπηρετικό το μέτρο. Ζω για την ημέρα που σε δύο πάλμολιβ θα τυλίγουν δώρο ένα μεσουλίτ.




Στο μεταξύ, το Κέντρο Προγραμματισμού Οικονομικών Ερευνών (ένας βαρύγδουπος τίτλος που ισοδυναμεί με αρχίδια πατέρα) έκανε (α)μελέτη(τα) για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων.
Τι κατάλαβαν; Αφού πρώτα σε ναρκώσουν διάβασε τι προτείνουν:
1) Την κατάργηση του κατώτατου μισθού έως ένα έτος για νέους ανέργους 15-29 ετών, ώστε (κρατήσου από κάπου…) να δίνεται ισχυρό κίνητρο στην επιχείρηση να κάνει προσλήψεις,
2) Την στόχευση των προγραμμάτων επιδότησης σε θυγατρικές των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό.
Όπως υπογραμμίζει το ΚΕΠΕ, δεδομένης της αδυναμίας των ελληνικών επιχειρήσεων να απορροφήσουν ανέργους, τα προγράμματα επιδότησης του μισθολογικού κόστους απασχόλησης ίσως να ήταν σκόπιμο να απευθυνθούν σε επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων στο εξωτερικό, σε χώρες εντός και εκτός ΕΕ.

Με χαρά διαπιστώνουμε ότι το ΚΕΠΕ επαναλαμβάνει πρόταση του Π. Δούκα που είχαμε πει παλιότερα με την οποία ζητούσε να δουλεύουμε τσάμπα επειδή οι επιχειρήσεις είναι καταχρεωμένες και δεν μπορούν να πληρώνουν. Όταν περάσει ο ένας αυτός χρόνος με δεδομένο ότι δεν υποχρεούται η επιχείρηση να σε προσλάβει με μισθό παίρνεις τον πούλο και η επιχείρηση παίρνει άλλον.
Ένα άλλο δεδομένο που διαπιστώνει το ΚΕΠΕ είναι η αδυναμία των επιχειρήσεων να απορροφήσουν ανέργους (που οι κωλοπαιδαράδες θέλουν να πληρώνονται). Γι' αυτό και προτείνει τα λεφτά της επιδότησης απασχόλησης των ανέργων (ΕΣΠΑ δηλαδή) να στέλνονται σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Έτσι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι θα ανακάμψει η ελληνική οικονομία, στέλνοντας τα πακέτα εκτός συνόρων και συνάμα σπρώχνοντας όσες επιχειρήσεις δεν έχουν ακόμα φύγει να το κάνουν.
Να χαρώ εγώ κάτι πτυχιούχους λεβεντομαλάκες με διδακτορικό στην πουστιά!


Για 2764η φορά μέσα σε 3 χρόνια αλλάζει το καθεστώς συλλογής αποδείξεων. Μέχρι σήμερα το απόγευμα και αύριο βλέπουμε, ανακοινώθηκε πως οι αποδείξεις των σούπερ μάρκετ, πρατηρίων καυσίμων και πολυκαταστημάτων θα εκπίπτουν κατά 50% και όχι στο σύνολό τους, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. Το υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζει πως το νέο σύστημα είναι προς όφελος (για πολλοστή φορά) των φορολογουμένων.
Και επειδή θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα οι αποδείξεις από γιατρούς, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και συνεργεία αυτοκινήτων σας προτείνουμε:
1) Να αρρωστήστε και να αρρωστήσετε και τους άλλους. Καλό τους κάνει.
2) Να αλλάζετε τακτικά βρύσες και καζανάκια. Για να αντισταθμίσετε τη χασούρα από τις αποδείξεις των σούπερ μάρκετ αρχίστε να τρώτε φρεάτια, φλάντζες και σωληνώσεις. Αν πάθετε κάτι και καλέσετε γιατρό κοιτάξτε στο νούμερο 1. Πάλι κερδισμένοι βγαίνετε.
3) Λάμπες: Από πότε έχετε να τις αλλάξετε; Για να μη σας αλλάξουμε τα φώτα κάντε κάτι τώρα!
4) Όσοι τυχόν παραδώσατε πινακίδες πιαστήκατε στη φάκα! Σας τα λέγαμε.



28 σχόλια:

  1. Πώς τις φτιάχνεις αυτές τις εικόνες;;;
    Ειδικά η πρώτη, του περιπτέρου, ήταν έμπνευση....

    Το χειρότερο με την εγκυμοσύνη Ευγενίας είναι πως φαντάζομαι τη δουλειά που θα κάνει ο διάδοχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγες είναι οι δικές μου, τις περισσότερες τις βρίσκω στο ίντερνετ. Απλά μερικές τις "πειράζω" (όπως την πρώτη) με το CorelDRAW. Αν κάνεις ζουμ θα διαβάσεις και τα "άρθρα" της εφημερίδας.

      Λες και το πιτσιρίκι σε μερικές δεκαετίες να καβαλήσει το καλάμι και να το παίζει μέγας Ναπολέων στα εγγόνια μας;
      Ευτυχώς θα λείπω.

      Διαγραφή
    2. Μαζεστίξ, σπεύσε! Στην εφημερίδα που κρέμεται στο περίπτερο του Ακυβέρνητου, κληρώνουν... σεμεδάκια! Είδες βρε πόσο σ'αγαπάει αυτό το παιδί; Πάλι για σένα δούλεψε.

      Διαγραφή
    3. Είσαι η μόνη που το πρόσεξε άραγε; Αυτός κουβέντα!!!
      Αν το είχε προσέξει θα μου είχε στείλει καμιά 15αριά δέματα με σεμεδάκια για την κλήρωση. Ξέρεις πόσα έχει;;;

      Διαγραφή
  2. Να τη συνεχίσεις παρακαλώ την Αδωνοθεραπεία.
    Πέτρο χαραμίζεσαι! Σοβαρά τώρα...
    Θα έπρεπε να μπει σε εφημερίδα. Επαγγελματική δουλειά!
    Τα μωρά θα καθιερωθούν φαντάζομαι. Είναι θεθπέθια !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαραμίζομαι Μαρία μου. Χρόνια τα λέω και με φωνάζουν ψώνιο. Κάποτε θα σας κάνω περήφανους!

      Τα μωρά είναι η αδυναμία μου. Τα πθεβδά είναι μιαθ άλληθ.

      Ωραία η νέα σου φωτογραφία. Η αμοιβή πόση είναι; Συγγνώμη κιόλας, φίλοι είμαστε, αλλά να, χρωστάω. Δε με παρεξηγείς, ε;


      Διαγραφή
  3. Τώρα εσύ έγραψες για να μας επιβεβαιώσεις πόσο μαλάκες είμαστε;;;
    Καλά έκανες λοιπόν πιο μαλάκες δεν γίνεται!
    Πάρτε τον Αδωνη τον Σταικούρα τον Φιλιππίδη και όλους τους άλλους της συμμορίας και τρίψτε τους στην κασίδα σας ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!!!!
    Ρισπεκτ μαι φρεντ!
    Σορι για τα μπινελίκια μου βγαίνουν αυθόρμητα όταν ακούω συγκεκριμένα ονόματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ κοπέλα μου, δεν κάνει τίποτα.
      Ξεφόρτωσε όσο θες. Μα πιο πολύ στην κάλπη. ;)
      Μπάι.

      Διαγραφή
    2. Μωρέ τρώνε κάτι μαύρα οι Μαυρογιαλουρέοι!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Έλα όμως που τους ψηφίζουν κάτι άλλοι αρουραίοι και μας ξανακάθονται στο σβέρκο!

      Διαγραφή
  4. Τελικώθ το...."θου"....θου έμεινε!
    Η μαλακία των πθηφορόρων πάει θύννεφο κάργα λέμε!!
    "....οι άπλυτοι να θαλασσοδέρνονται..." μα για να πλυθούν το κάνουν βρε άνθρωπε! Μπα θε καλό θου!

    Υ.Γ 1) Ρεθιτάλ έδωθεθ και θήμερα!!!! χχ
    Υ.Γ 2) Βρήκα τη θεραπεία για το "θου" μου! Να βάζεις ειδήσεις, σχόλια. φωτό, με αυτόν τον καραγκιοζο-παίχτη, τον "υπουργό" της "υγείας".
    Υ.Γ 3) Φτου και βγαίνω: Πιο μαλάκας λαός, πεθαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αλατόνερο θα πλυθούν; Δεν είδα κανέναν να κρατάει αφρόλουτρο!

      Αυτό με το θου παρακαλώ να σταματήσει. Τελευταία με πονάει ένα δόντι και όποτε σε διαβάζω αυτόν θυμάμαι.


      Διαγραφή
  5. "Εάν η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα, θα μείνει στην εξουσία άλλα 40 χρόνια" !!!
    "Ο δρόμος με τις λεύκες" το θρίλερ μιας ολόκληρης ζωής!!! Πρόταση του μπουμπούκου αντεροβγάλτη...
    Την ελεεινή κατάσταση, τύπου θρίλερ, για την οποία είναι υπεύθυνος εκείνος στον τομέα του και άλλοι όμοιοί του, τη βιώνει πολύς κόσμος στο πετσί του!!!
    Ρεαλιστικός κινηματογράφος για πολλούς (κατά την ανάρτηση του αρχηγού)!!!
    Πόσο δίκιο έχει το μωρό επάνω!
    Καλό σου βράδυ, ακυβέρνητε!
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε 40 χρόνια θα έχει περάσει τα 100. Βλέπει μακριά το άδωνι.
      Στο μεταξύ κανείς από εμάς δεν θα έχει ξυπνήσει. Θα τον περιμένουμε με το "πι" στα μπαλκόνια να μας μιλάει για την ανάπτυξη που αχνοφαίνεται.
      Δεν κοιτάει αν θα βγάλουν τη χρονιά με τις μαλακίες που κάνουν.
      Φιλιά Γλαύκη.

      Διαγραφή
  6. οκ Θες να πλαντάξω στο κλάμα; Πες το;
    Όλα μαζεμένα ; Δεν έκανες και λίγο κράτει; Με το κουταλάκι το δίνουν το φαρμάκι !
    Μπαμ και κάτω, εσύ!
    Ντάξει δηλαδή ...εγώ δεν έχω κανένα κι άλλη θα κάνει κι άλλο;
    Πόσα να αντέξω το δόλιο; Να λέω ευτυχώς που δεν είμαι στην ομάδα 15-29;
    Πωπω ...φεύγω ζαλισμένη :))
    Καλό ξημέρωμα Πέτρο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που να με διάβαζες παλιότερα. Τουλάχιστον τώρα κάνω ψυχοθεραπεία διακωμωδώντας τους.
      Η εν λόγω έχει ακόμη 3 (1 με τον βλάκα). Εξελίσσεται σε κουνέλα.
      Κι εσύ ρε κοπέλα μου, ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου. Αυτή που έχυσε όλο το κρασί και έβαλε μόνο νερό τι έπαθε δηλαδή;
      Θα διαιωνίσει το είδος άδωνι.
      ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ….!!!!

      Διαγραφή
  7. Τελικά τις πήρε από….. πίσω(sorry πίσω) τις κυρίες της ΕΡΤ ο Μπουμπούκος;
    Θα σκάσω αν δεν το μάθω!
    Γεια σου Ακυβέρνητε με τα ωραία και πολύ έξυπνα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο τις κυρίες;
      Εδώ και κάτι μήνες το ζαβό μάς πάει γ…όντας.


      Διαγραφή
  8. Κανονικά δεν πρέπει να παρέμβει ο ΣΔΟΕ για το πού βρήκαν τα εκατομμύρια για τις εγγυήσεις τους τα λαμόγια ; Απο τα κλεμμένα, πληρώνουν εγγυήσεις, και μετά ; θα τους επιστραφούν οι εγγυήσεις ; ή όχι ;
    Για το Φαρμακονήσι διαφωνώ με τους περισσότερους, πρέπει να μπεί ενα τέλος κάπως κάποτε στο μπάτε-σκύλοι και επιπλέον να πάψει το εμπόριο πόνου απο ...διάφορους που τους πιάνει πόνος και ανεβάζουν και οτι να'ναι φωτος για να γίνεται ντόρος στα σοσιαλμήδια.
    Μια και λέω σοσιαλμήδια, ο Αδωνις ειναι αυτός που είναι αλλά τουλάχιστον στα σοσιαλμήδια συζητά με κόσμο την ωρα που άπαντες οι υπόλοιποι ειναι εξαφανισμένοι και ακόμα και μεγαλοδημοσιογράφοι δεν απαντούν οι ίδιοι σε ερωτήσεις πολιτών στο τουήτερ αλλά βάζουν διαχειριστή του λογαριασμού τους κάποιον αυριανικό απο τους Κουτούς της Πανδώρας.
    Μια και λέω για Κουτούς, συμφωνώ για το Κουτόχορτο !
    Εκλογές, εκλογές εκλογές, λες και κάιτ ουσιαστικό θα αλλάξει αν το πολιτικό προσωπικό μείνει το ίδιο και πατάει πάνω στο ίδιο σάπιο συστηματάκι.

    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχετικά με το που βρήκαν τα λαμόγια τα λεφτά είναι απορία όλων μας φίλε Τζόνυ. Τι κάνει νιάου νιάου είναι, ουσιαστικά παραδέχονται ότι συμμετείχαν στη μίζα. Αλλά προκειμένου το κράτος να πάρει τα φράγκα κάνει ότι δεν βλέπει.
      (Δεν είμαι σίγουρος, νομίζω πως η εγγύηση επιστρέφεται εάν δεν παραβιαστούν οι όροι τής μη προφυλάκισης)

      Σχετικά με το Φαρμακονήσι έχω κι εγώ τις επιφυλάξεις μου. Δεν αποκλείω τίποτα, δεδομένου της τεράστιας μαλακίας που δέρνει μερικά στρατόκ@βλα (δες πόσοι από αυτούς ψήφισαν χ.α.!), αλλά δεν μπορώ και να καταδικάζω κάθε φορά που εμπλέκονται τα Σώματα Ασφαλείας.

      Δεν είμαι υπέρ του "μπάτε-σκύλοι", ποτέ δεν ήμουν. Η άποψή μου είναι πως συγκεντρώνεις τους παράνομους μετανάστες, τους παρέχεις για κάποιες ημέρες άσυλο, τροφή, ρούχα, στέγη κλπ και μετά τους απελαύνεις στην πατρίδα τους. Εκτός αν ζητήσουν πολιτικό άσυλο οπότε μπαίνουμε σε Διεθνές Δίκαιο όπου τα πράγματα περιπλέκονται.
      Με την τεράστια ανεργία στην Ελλάδα οι άνθρωποι αυτοί δεν έρχονται για να μείνουν. Αλλού θέλουν να πάνε. Οπότε το πρόβλημα είναι άλλων, γαμώ το Δουβλίνο2 μου μέσα!!!

      Φωτογραφίες-μούφα έμαθα πως αναπαράγονται σωρηδόν. Ούτε καν μπήκα στον κόπο να τις δω. Αυτοί που τις ανεβάζουν ουσιαστικά θέλουν να αποδομήσουν την όποια αλήθεια υπάρχει στα λεγόμενα των διασωθέντων.

      Το άδωνι είναι τόσο βαμμένο κάθαρμα που δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να γαμάει ζωές και να βγαίνει να κοκορεύεται. Το ότι οι άλλοι ντρέπονται ή φοβόνται τη γιούχα και το γιαούρτι, δεν τον κάνει επαναστάτη ή …συνεπή! Άκου συνεπής!!! Όταν όλοι γύρω σου σού λένε ότι κάνεις μαλακίες κι εσύ επιμένεις, δεν λέγεσαι συνεπής, μαλάκας λέγεσαι!

      Αν οι εκλογές δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτα, τι προτείνεις; Να δέσουμε μια πέτρα στο λαιμό και να φουντάρουμε; Γιατί αυτό που γίνεται δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο κόσμος γύρω μας πεθαίνει Τζόνυ. Αν οι εκλογές δεν αλλάξουν στο παραμικρό την υπάρχουσα κατάσταση τότε είναι καιρός να μεταναστεύσουμε.

      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
    2. Nα ξεκαθαρίσω οτι δεν τον συμπαθώ τον Αδωνι, μίλησα μόνο για το οτι μπαίνει στον κόπο να συνομιλεί με κόσμο, αυτο δεν τον κάνει τίποτα παραπάνω. Θα έπρεπε και οι υπόλοιποι στρουθοκάμηλοι της Βουλής που ειναι εξαφανισμένοι και αποφασίζουν όντας απρόσιτοι και στην κοσμάρα τους, να εχου το θάρρος να τα ακούνε και να απαντάνε.
      Το οτι βγαινουν σε κανάλια και λένε τις πιπεριές τους τους παραθυράκια και απο Χατζηενικούς δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό, αφου καταλήγουν να φωνάζουν και να τσακώνονται προς χαρά του κάθε παρουσιαστή που φέρνει τηλεθέαση στο αφεντικό του.

      Δεν παίρνω θέση να πω αμέσως έφταιγαν οι λιμενικοί ή όχι και φταίει αυτός και κείνος για το κάθε Φαρμακονήσι. Μα δεν μ αρέσει ρε φίλε ενω εγω εχω κανονικό εισιτήριο στα ΜΜΜ, να μπαίνει τσάμπα ο κύριος πακιστανός, ούτε αυτο που έκανε μια κυρία σήμερα σε νοσοκομείο, Αλβανή, που έβριζε όλη την Ελλάδα επειδή αργούσαν να την εξυπηρετήσουν. Απαιτούσε προτεραιότητα λόγω ξερωγω, ανώτερης φυλής ; δεν ξέρω.
      Ημαρτον :)

      Διαγραφή
    3. Εγώ Τζόνυ το ερμηνεύω ότι οι υπόλοιποι κρύβονται (αν εξαιρέσεις του τρίο χλαπάτσα Βούλτεψη, Ντινόπουλο, Γιακουμάτο) επειδή ντρέπονται να κουβεντιάζουν τις πουστιές που ψήφισαν. Ψηφίζουν για το μεροκάματο δεν θέλουν όμως να εισπράττουν τη δυσαρέσκεια. Την αφήνουν στα εντελώς βόδια που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κλάνουν μπροστά στις οθόνες μας.

      Όσο για την Αλβανή ήθελε να μαζέψει πολλές κλωτσιές. Ταλαιπωρούμαστε εμείς που πληρώσαμε μια ζωή, όχι να μας τη λένε και αυτοί που μόνο απολαμβάνουν χωρίς να πληρώνουν. Ο Χότζας την περιμένει να γυρίσει έπρεπε να της πεις.

      Διαγραφή
  9. Γεια σου, Πέτρο!... Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν και "Κοίτα τι παθαίνεις"!
    Για το έγκλημα στο Φαρμακονήσι:
    «Πριν από μερικές εβδομάδες δημοσιεύτηκε μια έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας η οποία ουσιαστικά προέβλεπε τι θα συνέβαινε κάποια στιγμή στα ελληνικά σύνορα.
    Η έκθεση αποκάλυπτε ότι αστυνομία και λιμενικό βασανίζουν αλλά και κλέβουν πρόσφυγες, τους οποίους ξαναγυρίζουν παράνομα στη χώρα από την οποία επιχείρησαν να εισέλθουν στην Ελλάδα.
    Τι στο διάολο θέλουμε δηλαδή για να καταλάβουμε ότι η κυβέρνησή μας δολοφονεί ανθρώπους στα σύνορα – να μας πετάνε τα πτώματα βρεφών στην εξώπορτα;
    Και οι πολίτες της ναζιστικής Γερμανίας δεν είδαν ποτέ τους Εβραίους, τους τσιγγάνους και του ομοφυλόφιλους να πεθαίνουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αυτό όμως δεν τους καθιστά λιγότερο υπεύθυνους.
    Όσο περισσότερο αποκτηνώνεται η ελληνική κοινωνία, όσο περισσότερο θεωρεί ότι το δράμα των Παλαιστινίων, των Σύρων ή των Αφγανών δεν την αγγίζει, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις επιβάλλουν νέα μέτρα λιτότητας και καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Αν δεν μπορούμε να το δούμε ανθρωπιστικά ας το δούμε τουλάχιστον εγωιστικά. Είμαστε όλοι πνιγμένοι στο Αιγαίο.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ελληνική κοινωνία Γιάννη πάντοτε ήταν συντηρητική. Σε εποχές κρίσης ο κόσμος ολοένα και περισσότερο περιχαρακώνεται σε αυτά που έχει (ή νομίζει πως έχει), αποξενώνεται, δεν θέλει λύσεις για τα προβλήματα των άλλων, κοιτάει μόνο την πάρτη του.
      Όποιος συμφωνεί με αυτό που έγινε στο Φαρμακονήσι (αν έγινε όπως το περιγράφουν οι μετανάστες) τότε έχει αποκτηνωθεί. Και μόνο η σκέψη ότι το επιδοκιμάζουν οι χρυσαβγίτες θα πρέπει να τον προβληματίζει!
      Προσωπικά, όπως γράφω και πιο πάνω, δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το πώς έγιναν τα πράγματα.
      Θα δούμε.
      Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
  10. Πέτρο, το κακό με αυτήν την ανάρτηση, είναι ότι είναι τόσο καλή, ενώ σχολιάζει θέματα τόσο κακά, που το πολύ καλό της χιούμορ προκαλεί κακές στομαχικές διαταραχές.
    Για καλό και για κακό, στο περίπτερο μήπως πουλάς και ντραμαμίνες ή τίποτα άλλο για την ναυτία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δραμαμίνες είχα. Με το νέο νόμο θα τις βρίσκετε μόνο στα Καρφούρ.
      Πάρτε να 'χετε γιατί προβλέπονται πολλά καινούρια νομοσχέδια εμετού.
      (Τη ξεφτίλα τους μόνο με γέλιο μπορώ να την παλέψω)

      Διαγραφή
    2. Μια που για γέλιο ο λόγος, μήπως πήρες τα mail σου;
      Καληνυχτοφιλιά!

      Διαγραφή
    3. Ναι και απάντησα.
      Καλό σου βράδυ Αννούλα.

      Διαγραφή