Σελίδες

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Κυβέρνηση Καραμουρτζούνηδων


Τον γνωρίσαμε από τις τηλεπωλήσεις βιβλίων στο γραφικό ακροδεξιό κωλοκάναλο, τις τσιρίδες του με καμιά 20αριά βιβλία που προσπαθούσε να ισορροπήσει στα χέρια, τις ατέλειωτες παρλαπίπες περί αρχαιοελληνικού και χριστιανικού ιδεώδους, τις τηλεοπτικές πάσες -πεςμιαμαλακίαπαραπάνω - με τον φωτεινό παντογνώστη αδελφό του, τα ατελείωτα λιβανίσματα στον τότε αρχηγό του Καρατζαφέρη και τα ατελείωτα βρισίδια στον Σαμαρά (τότε που δεν είχε υπουργείο), τις γκλαμουροεξόδους στα σκυλάδικα και το Μέγαρο με την μπουμπούκα του, τα ουρλιαχτά στα πάνελ για να σκεπάσει τους άλλους. 
Δεν είχε αφήσει (όχι ότι το κάνει τώρα!) κανάλι για κανάλι να μην …κοσμήσει με την παρουσία του. Κάτι σαν τον φίκο που τον βάζουν σε όλα τα σήριαλ.

Υπήρξε για πολλά χρόνια ο αγαπημένος του Ράδιο Αρβύλα, μέχρι να προκύψει η Μπεκατώρου και ο Ταμήλος και να του κλέψουν τη δόξα. Κάθε του εμφάνιση προκαλούσε γέλια, χάχανα και μούντζες. Τώρα προκαλεί οργή και κλάμα.

Η επιλογή του για το (κατά τη γνώμη μου) κορυφαίο υπουργείο, το υπουργείο ανθρωπιάς, δεν ήταν καθόλου τυχαία. Τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν στον ελληνικό λαό, όταν έμαθε την είδηση της τοποθέτησής του στο Υπουργείο Υγείας, ήταν ανάμεικτα. Αν εξαιρέσεις τους μαλάκες οπαδούς του και τους σκέτους μαλάκες οι υπόλοιποι αναρωτήθηκαν "τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;". Και ο άδωνις δεν άργησε καθόλου να μας το δείξει.
 
Όσοι δουλεύουμε στο χώρο της Υγείας πήραμε το μήνυμα πρώτοι. Τέλος η Δημόσια και "δωρεάν" (ποτέ δεν ήταν) παροχή Υγείας, τέρμα τα δημόσια νοσοκομεία, αρχίζει η απαξίωση του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας, το πάρτι της πλήρους ιδιωτικοποίησης του πολυτιμότερου αγαθού μόλις ξεκινά. 
Μερικοί γέλαγαν. Πίστευαν πως θα μπει τάξη στην αταξία. Μέχρι εκεί έφθανε το ανύπαρκτο μυαλό τους, αυτό ήθελαν να καταλάβουν, αυτό κατάλαβαν. Και δεν σου μιλάω για φαρμακοβιομηχάνους ή για την TEVA με τα γαμόσημα. Αυτούς τους καταλαβαίνω, έχουν τους λόγους τους. Σου μιλάω για τους συνήθεις μαλάκες που το κρανίο τους συναγωνίζεται άδειο γκαζοντενεκέ.
Σε κάποιους από αυτούς έφυγε το γέλιο από τα χείλη όταν άρχισαν να καταναλώνουν πρώτοι τα σκουπιδογαμόσημα. Κάποιοι άλλοι το ‘χασαν πριν από λίγες ημέρες όταν πληροφορήθηκαν για τον 66χρονο ανασφάλιστο καρκινοπαθή που δεν τον δέχτηκε κανένα δημόσιο νοσοκομείο και πέθανε αβοήθητος.
Οι υπόλοιποι θα το καταλάβουν μέσα στο δικό τους τάφο.


Διατείνεται ότι είναι ο μνημονιακότερος των μνημονιακών βουλευτών και υπουργών, ενώ θεωρεί βρισιά το να τον πει κάποιος αντιμνημονιακό. Καλύτερο το ‘χει να τον πεις μπουμπούκο, βλάκα, φασίστα ή αδελφή παρά αντιμνημονιακό. Για τέτοιο φωτισμένο μυαλό μιλάμε!
"Δεν θέλω με τίποτα να μου πάρει τη δόξα των απολύσεων ο Τόμσεν".
"Εγώ είναι ο προϊστάμενός σας" είπε στους γιατρούς. 
Αν δεν καθίσετε καλά "θα δείτε τι εστί βερίκοκο" και
"Δεν θα κρατήσω στο σύστημα τους γιατρούς που δεν χρειάζομαι", είναι μερικές από τις ατάκες του. 

Τα τελευταία 24ωρα έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ πασόκ (της πλάκας) και άδωνι, από αυτές που γαργαλάς τις μασχάλες σου μπας και γελάσεις. Το πασόκ (της πλάκας) που - όπως και όλα τα άλλα γαμωμέτρα - ψήφισε και το 25ευρω για την εισαγωγή σε νοσοκομείο, αποφάσισε χρονιάρες μέρες να δείξει το …κοινωνικό του πρόσωπο. Πρέπει να έπεσε πολύ κράξιμο και μεγάλη ρίψη αυγών στα καφενεία των χωριών τους που πήγαν οι βου-λεφτάδες του πασόκ (της πλάκας) και επειδή το αυγό δύσκολα βγαίνει από το μεταξωτό πουκάμισο έφτασε η ώρα να δείξουν πως δεν είναι ανάλγητοι. Ναι.

Όταν η αντιπολίτευση φώναζε για απόσυρση αυτής της άθλιας (ακόμη μιας) τροϊκανής διάταξης, έπαιζε το παιχνίδι του λαϊκισμού. Και εφόσον φώναζε για την απόσυρση του μέτρου, έπρεπε να βρει άλλα, ισοδύναμα μέτρα, για να καλυφθεί η τρύπα (που έχει στον εγκέφαλο ο σαμαροβενιζέλος).

Να στο πω αλλιώς: Όταν αντιδράς στο πήδημα πρέπει εσύ να προτείνεις την εναλλακτική τρύπα που θα προσφέρεις για να συνεχίσουν να σε πηδάνε. Αλλιώς σκάσε!
Σπουδαίο, μη μου πεις!!!


Τα τελευταία χρόνια έχουμε μια κυβέρνηση Καραμουρτζούνηδων. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Καραμουρτζούνης παρίστανε τον ελεήμονα και φιλάνθρωπο με τα λεφτά των άλλων. Είχε τοποθετήσει κουμπαράδες σε διάφορα σημεία της Αθήνας όπου ο καθένας έριχνε τον οβολό του και στη συνέχεια τα χρήματα αυτά μοιράζονταν στους φτωχούς. Η δε προσωπική του περιουσία λένε πως έμενε πάντοτε ανέπαφη (;), έμενε όμως στον Καραμουρτζούνη ο τίτλος του φιλεύσπλαχνου.

Με τα λεφτά των άλλων λοιπόν οι σαμαροβενιζέλοι, στούρνοι, αδώνιδες, βρούτσηδες και λοιπά αγαθοεργά μπουμπούκια παίζουν μπάλα στις πλάτες μας. "Τα παίρνουμε από αυτούς που έχουν και τα δίνουμε σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη".
Ακούγεται "κάπως", μη μου πεις;
Και δημοκρατικό φαίνεται, και κοινωνικά δίκαιο δείχνει και ουδείς μπορεί να φέρει αντίρρηση διότι όπως είπε το άδωνι: "αν ο αριστερός έχει αντίρρηση να πληρώνει ένα 25ευρο τη δεκαετία για τους απόρους, αυτό είναι τρομερή υποκρισία".

Στα κανάλια προχθές μίλησε για ένα 25ευρω την πενταετία. Αύριο θα πει για χρόνο. Μεθαύριο για 20ετία. Άνευ σημασίας λεπτομέρειες!
Λένε πως όποιος λέει πολλά ψέματα πρέπει να έχει γερή μνήμη. Ο συγκεκριμένος δεν έχει τέτοιες ανάγκες. Έχει εθιστεί τόσο πολύ στη σαχλαμάρα και το ψέμα που αν κατά λάθος του ξεφύγει καμιά αλήθεια θα σωριαστεί κάτω με σπασμούς. Έχει εθιστεί τόσο πολύ στα φτυσίματα που τα θεωρεί κάτι σαν παράσημα. Κοιτάει να συλλέξει τα περισσότερα και να ξεχωρίσει. Η χαρά του τροϊκανού καριόλη, σου λέω. Χαίρονται να μιλάνε μαζί του τα παιδιά. Πριν του προτείνουν το νέο γ@μήσι τούς προλαβαίνει και τούς το προτείνει αυτός.


Το μαλακίας παραλήρημα δεν σταματάει εδώ:  "το μέτρο αυτό εφαρμόζεται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και στις υπόλοιπες ήδη άρχισε να συζητείται". Και φυσικά το αμίμητο: "πρέπει να καταλάβουμε ότι το τζάμπα πέθανε"!!! 
Το ότι στις άλλες χώρες υπάρχει άριστη παροχή υπηρεσιών υγείας προφανώς το αγνοεί το άδωνι. Το ότι δεν περιμένεις κανα 6μηνο στη λίστα αναμονής, επίσης. Το ότι δεν νοσηλεύεσαι σε 8κλινους θαλάμους ή στα ράντζα του διαδρόμου ανάμεσα σε σφουγγαρίστρες και περίεργους που σε περιεργάζονται σαν ούφο, μάλλον του διαφεύγει. Εκεί όμως που κορύφωσε (χωρίς εισαγωγικά) είναι όταν ξεστόμισε το απίθανο: "δηλαδή όταν πληρώνουμε για φακελάκι είναι καλά και μας πειράζει το 25ευρω;". Στην ερώτηση του δημοσιογράφου "δηλαδή το 25ευρω θα αποτρέψει το γιατρό να απαιτήσει φακελάκι;" απάντησε (μαλακωδώς όπως πάντα) "αφού τώρα πληρώνεις θα έχεις και άλλες απαιτήσεις..."!!!

Από σήμερα λοιπόν όσοι έχετε την ατυχία να χρειαστείτε χειρουργική επέμβαση, όταν το επίορκο καθίκι με την άσπρη μπλούζα σας ζητήσει φακελάκι, πείτε του "πλήρωσα στην είσοδο...".

Λέει πως ο ίδιος απλά εφαρμόζει σήμερα το νόμο που ψηφίστηκε τον Οκτώβριο του 2012 (νόμο ονομάζουν την κάθε παπάρα που την τυπώνουν σε ΦΕΚ). Τον Αύγουστο του ’13 έλεγε στον ΑΝΤ1 πως "εάν επιτύχουμε τους οικονομικούς μας στόχους, τότε αυτό το μέτρο δεν χρειάζεται να υλοποιηθεί. Αν αποτύχουμε στους οικονομικούς μας στόχους, τότε αυτό θα πρέπει να υλοποιηθεί". Δες το στο 1:12.

Και στο 1:52 :"Μπορούμε να αποφύγουμε αυτό το μέτρο αν κάνουμε τη δουλειά μας".


Τι κατάλαβες; Α, γειά σου, το ίδιο καταλάβαμε. Ότι είναι αποτυχημένοι. Ότι δεν κάνουν τη δουλειά τους. Και όπως σωστά κατάλαβες την αποτυχία τους θα την πληρώσεις πάλι εσύ.

Ας συνεχίσουμε να πληρώνουμε 2% των αποδοχών μας για τους ανέργους,
ας πληρώσουμε και το μισό ευρώ το χρόνο για να βάλουν ρεύμα στους άπορους,
ας δώσουμε και ένα 3ευρω/μήνα στη δουτού (από τα οποία το 1,5€ θα καταλήγει σε αυτήν και το άλλο 1,5 θα το παρακρατεί η κυβέρνηση για αδιευκρίνιστους σκοπούς!) για να έχουμε ποιοτική, έγκυρη και, κυρίως, μη κατευθυνόμενη ενημέρωση (κατουρήθηκα από τα γέλια),
ας πληρώσουμε το πανάκριβο φόρο στο πετρέλαιο για να σταματήσει το λαθρεμπόριο που δεν σταματάει με τίποτα (τη στιγμή μάλιστα που ο στούρνος διέγραψε το 1,2 δισ. πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στους λαθρέμπορους),
ας δώσουμε και 1 ευρώ ανά συνταγή για να στηρίξουμε το σύστημα υγείας επειδή μέχρι χθες εμείς χρεώναμε 4 φορές πάνω το φάρμακο και τα χειρουργικά υλικά θησαυρίζοντας στις πλάτες των διοικητών των Ταμείων,
ας αρχίσουμε να πληρώνουμε και από ένα 25ευρω επιπλέον από τις εισφορές μας που θα πηγαίνει για τη νοσηλεία των ανασφάλιστων, λες και μέχρι σήμερα οι ανασφάλιστοι νοσηλεύονταν με τα λεφτά των υπουργών (κρίμα που ο 66χρονος πέθανε στις 30 Δεκέμβρη, πριν προλάβει το άδωνι να εφαρμόσει το μέτρο και να τον γλιτώσει)
και χιλιάδες άλλα που τα έκαναν νόμους καταστρατηγώντας άλλους
επειδή έχουν απομείνει πλέον ελάχιστοι να έχουν δουλειά...
επειδή θα πρέπει κάποτε να σταματήσει η αναλγησία σε αυτόν τον τόπο και να τα περιμένουμε όλα από τους πλούσιους...
επειδή πρέπει κάποτε να πληρώσουμε και εμείς και όχι να τα φυλάμε για να θερμαίνουμε πισίνες, αλλά κυρίως...
επειδή οι δεξιοί και οι πασοκοδεξιοί Καραμουρτζούνηδες όταν νομοθετούν σκέφτονται με πόνο ψυχής τον αναξιοπαθούντα (όπως αυτοί τον κατάντησαν) συνάνθρωπο!!!

Για να έχεις μια καλύτερη εικόνα είναι σαν να αφήνει το εκτελεστικό απόσπασμα τα ντουφέκια μετά τις εκτελέσεις και να πηγαίνει να συμπαρίσταται στις χήρες και τα ορφανά.

Και όλα αυτά τα ανακατεύεις περίτεχνα με μισή κουταλιά της σούπας Κάντα, μία πρέζα από Τομπούλογλου, ολίγον από Λ(Γ)ιάπη, κομμάτι από Καμμένο, αφήνεις να σιγοβράζει σε χαμηλή φωτιά για τις επόμενες 365 μέρες και στη συνέχεια απομακρύνεις την κατσαρόλα, την αδειάζεις στα σκουπίδια και ...πας γι' άλλα.

Η νέα χρονιά μας επιφυλάσσει πολλές συνταγές-έκπληξη κυβερνητικής μαλακίας…


22 σχόλια:

  1. Συγνώμη, όταν λες "άδωνι" εννοείς αυτό που βγήκε και έβαλε στοίχημα (οι τζογαδόροι άλλωστε μόνο αυτήν την ορολογία γνωρίζουν) ότι, όσο είναι αυτό το πράμα υπουργό, δεν θα απολυθεί κανείς από τον τομέα υγείας;;;;;;;;;; Διευκρίνισε το μου σε παρακαλώ, μήπως το έχω μπερδέψει με κανένα άλλο πράμα. Όπου "πράμα": εκείνος που αγοράστηκε ακριβά από το άλλο "πράμα" που παριστάνει ότι πρωθυπουργεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θες να πεις αν εννοώ αυτό; Έχουμε κι άλλο τέτοιο πράμα;
      Ένα είναι το άδωνι μάνα μου. Μοναδικό και από σπάνιο καλούπι.
      Συγκεντρώνει πάνω του όσα μπορείς να σκεφτείς και ακόμη άλλα τόσα!

      Αν αρχίσουμε να καταγράφουμε τις …"δεσμεύσεις" όλων αυτών των καραγκιόζηδων δεν μας φτάνει η χρονιά ολάκερη. Πες μου μόνο τι κατάλαβαν από αυτό που βιώνουμε όλοι αυτοί που θα τους ξαναψηφίσουν!

      (Λιγότερα με αυτό που πρωθυπουργεύει. Αυτό το 6μηνο κυβερνάει ταυτόχρονα και την Ε.Ε και έχει φούριες)

      Διαγραφή
  2. Πέτρο αν και με αηδιάζει οτιδήποτε σχετικό με αυτό το ον, σε συγχαίρω για το άρθρο σου. Είναι χρήσιμο να έχουμε επίγνωση του πώς φτάσαμε ως εδώ. Κι όταν θα τον ξεράσει το σύστημα και θα χωθεί για πάντα στον πολιτικό του τάφο, να ανατρέχουμε στην ιστορία για να φρεσκάρουμε την πολιτική μας μνήμη. Λυπάμαι που είσαι ένας απ' αυτούς που βιώνουν στο πετσί τους την πολιτική καφενείου αυτού του ανθρώπου. Κρίμα για τον τόπο που βγάζει τέτοια αποβράσματα. Ακύρωσε όλους τους τίτλους που από τύχη και μόνο, του χαρίστηκαν. Ούτε πολιτικός υπήρξε ποτέ, ούτε μια παράταξη δεν υπηρέτησε πιστά, ούτε Άδωνις είναι, και αυτή ακόμα την ιδιότητα του "υπουργού" την κατάντησε πρακτική Γιόζεφ Γκέμπελς. Λάσπη σε όλους όσους δεν συμμορφώνονται στις τσιρίδες του.
    Εύχομαι ολόψυχα να έχει το τέλος του μυθολογικού Άδωνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κυριότερος λόγος που ασχολούμαι με τους πολιτικούς και τις μαλακίες τους είναι για να υπάρχει το αντίβαρο στην αθλιότητα.
      Από αυτή την ελάχιστη και ασήμαντη γωνιά του διαδικτύου μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις που αν δεν μας τις σβήσουν θα μπορούν κάποιοι επόμενοι να ανατρέχουν και να τις διαβάζουν, διαπιστώνοντας πως δεν έχουμε υποταχτεί όλοι στη μοίρα μας.
      Γιατί ξέρεις το απίθανο που κυκλοφορεί: "όταν τα έκαναν όλα αυτά κανείς σας δεν αντιδρούσε". Δεν λέω πως από το ίντερνετ γινόμαστε επαναστάτες, κάθε άλλο, δίνουμε όμως απάντηση στα βλαμμένα που περιφέρουν την ασυναρτησία τους λιβανίζοντας το κάθε άδωνι.
      Ο συγκεκριμένος είναι το ίδιο το σύστημα ακριβώς. Αποτελεί τη νέα γενιά πολιτικών του κώλου που δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να πηδήξει το λαό για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του φιλοδοξίες.
      Ξέρω πως ασχολούμενοι με δαύτον του δίνουμε αξία που δεν έχει.
      Μας προκαλεί όμως και θα του απαντάμε.
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  3. Λεφτά δεν υπάρχουν.
    Από κάπου πρέπει να περικοπούν.
    Κατανοητό. Ρεαλιστικό ως εδώ.
    Ο κάθε μαλάκας απ αυτούς, θεωρεί αυτονόητο το να πληρώνεται σαν υπουργός, νάχει τις όποιες απολαβές και παροχές απ τα λεφτά του δημοσίου, αλλά παράλληλα να στερεί τα δικαίωμα στους πολίτες νάχουν υγεία, παιδεία ή τι άλλο τους πρέπει απ τα δημόσια αγαθά.
    Να το δεχτώ κι αυτό σαν ρεαλιστικό, μιας και ζούμε στον καπιταλισμό;
    Αυτό που δεν μου κάιεται με τ'ιποτα όμως, το να το αποδεχόμαστε τα γίδια και να μην τα κάνουμε πουτάνα όλα, σουρεαλιστικό δεν είναι;
    Άντε και "καλή" χρονιά νάχουμε...

    mbiker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεφτά (με την έννοια που αποδόθηκε στη φράση) δεν υπήρχαν ποτέ.
      Επί δεκαετίες μας έκαναν να ζούμε με δανεικά και στις εποχές που ζούμε απλά ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια. Ο δε δανεισμός μας πηγαίνει εξ ολοκλήρου στις τράπεζες και εμείς φεσωνόμαστε το χρέος τους.
      Όμορφα πράγματα, απλά, κατανοητά.
      Έχω γράψει παλιότερα ότι οι βουλευτές είναι επίσης δημόσιοι υπάλληλοι και μάλιστα του χειρίστου είδους (με ελάχιστες εξαιρέσεις): πληρώνονται από εμάς, ζουν για το ρουσφέτι, παίρνουν μίζες από παντού. Οι περικοπές που υπέστησαν δε, μπορούν να χαρακτηριστούν επιεικώς αστείες.
      Ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει για μια χούφτα πολιτικών νάνων που στη χειρότερη μη πολεμική περίοδο του έθνους κυβερνούσαν ένα λαό ηλιθίων.
      (έσβησα τα περιττά σχόλια)

      Διαγραφή
  4. Τι να πω, βρε Πέτρο!
    Χυδαίοι άνθρωποι, χυδαία πράττουν!!!
    Μακάρι με χυδαίο τρόπο να τελειώσουν...
    Καλό σου βράδυ!
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελοίοι "άνθρωποι" που μαλακίες πράττουν.
      Όταν θα κατακρυμνιστούν με πάταγο θα κοιταγόμαστε μεταξύ μας για το πόσο ηλίθιοι είμαστε και εμείς που τους ανεχτήκαμε.
      Φιλιά Γλαύκη.

      Διαγραφή
  5. Ένα θα σου πω: Στο άθλιο ραδιόφωνο που παίζει στη δουλειά. πριιν αρχίσουν οι Παντελίδες και οι Πάολες έχει Τράγκα και παίζει ένα σποτάκι διαρκώς με τις ατάκες του ανεκδιήγητου!
    Ειλικρινά , αν τις ακούσεις όλες μαζί ....δεν ξέρεις τι να κάνεις ...να γελάσεις ή να κλάψεις;
    Όχι άλλο! Δεν θα πάρω άλλο Άδωνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σουρεαλισμό που ζεις εσύ παιδάκι μου ούτε στον εχθρό μου!!!
      Αφού ξεκινάς με Τράγκα και συνεχίζεις τη μέρα σου με Παντέλα και Πάολα, να υποθέσω πως κατά το μεσημέρι βάζουνε τον Γιώργο Μάγκα;
      Ακούς εκεί Τράγκα!
      Μα τόσο βόδια πια;;;

      Διαγραφή
  6. Τραγικά πράγματα!
    Πόσο ακόμα θα αντέξουμε!
    Πότε θα κάνουμε κάτι!
    Θα γλιτώσουμε ποτέ απο δαύτους ή θα τους τρώμε στην μάπα σε όλη μας την ζωή!
    Που να ναι ο ίσκιος σου Θεε να ρθω να γονατίσω!
    Ξύπνα σύμβολο αιώνιο, ξύπνα!
    Την καλησπέρα μου Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύπνα όρνιο, μας πάει καλύτερα.
      Δε νομίζω να μας σώζουν για πολύ ακόμα. Σε λίγο καιρό θα συνταξιοδοτηθούν και αυτοί και θα γυρνάνε τον κόσμο να μεταδίδουν και σε άλλους λαούς τις σοφές τους σκέψεις.
      Πάντως, μη μου πεις, σαν λαός έχουμε μεγάλη πλάκα...!

      Διαγραφή
  7. Το πράμα αυτό είναι ένας ακόμη χρήσιμος ηλίθιος. Κι αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να τον εφεύρουν (ΟΚ, ο εν λόγω είναι φυσικό ταλέντο). Κι επειδή εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα, το μόνο που θα γίνει είναι να πάει σπίτι του μόλις εξαντληθεί η χρησιμότητα του. Μέχρι να έρθει ο επόμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ αυτό φοβάμαι. Κάποιος άλλος ανθυποκαραγκιόζης από αυτούς που σήμερα βγάζουν λόγους στις πλατείες πάνω σε αναποδογυρισμένα τελάρα θα βρεθεί για να μας σώσει.
      Όσο μ' αρέσει που μερικοί κάνουν λόγο για το ...dna της φυλής μας!

      Διαγραφή
  8. το dna του μαλακα!συγνωμη αλλα εχω ξεχειλισει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άλλες φυλές κατόρθωσαν να διατηρήσουν το όποιο dna τους.
      Εμείς απλά καταφέραμε να μεταλλαχτούμε σε αυτό που οι αρχαίοι ημών σιχαίνονταν.

      Διαγραφή
  9. Πού τον θυμήθηκες, βρε Πέτρο, τον "φιλάνθρωπο" Καραμουρτζούνη!... Θυμάμαι παιδί που διάβαζα στις εφημερίδες για τις "αγαθοεργίες" του, ώσπου χρόνια μετά τον ξεσκέπασαν κι αποδείχτηκε το τι "κουμάσι" ήταν!... Τούτοι όμως που μας κυβερνούν είναι χειρότεροι του Καραμουρτζούνη, ξετσίπωτα, ξεδιάντροπα, στο "όνομα του λαού", λεηλάτησαν τη χώρα και οδήγησαν ένα λαό ολόκληρο στην ανέχεια, στη φτώχεια, στην ανεργία, στην απελπισία!... Καιρός να τιμωρηθούν καθώς τους πρέπει, και η μήνις του λαού δε θ' αργήσει να τους διαολοστείλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ζωή κάνει κύκλους Γιάννη.
      Επανήλθε ο Καραμουρτζούνης υπό κοινοβουλευτικό προσωπείο και "δημοκρατική" "νομιμοποίηση". Τώρα οι αγαθοεργίες γίνονται νόμοι του κράτους και οι φιλεύσπλαχνοι περιδιαβαίνουν στα κανάλια για να διατυμπανίζουν τον αλτρουισμό τους.
      Πάντα, βέβαια, με τα λεφτά των άλλων.

      Διαγραφή
  10. Μείναμε όλοι στο 25ευρω και αφήσομε εισφορές,επιδόματα,γαμόσημα όπως λες και'συ που έχουν αφανίσει τελείως το ασφαλιστικό σύστημα.
    Η κατάσταση τραγική για μας για τους κοινωνικά ευάλωτους άσε που εκεί οδηγούμαστε όλοι!
    Τα καθίκια τα είδες πόσοι στην λίστα για το Τ.Τ??
    129? χα!χα!
    Πλήρωνε εσύ χαράτσια και ό,τι μαλακία τους έρθει
    για να καλύψουμε τα χρέη του!

    Φιλιά απελπισίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 1 ευρώ ανά συνταγή είδες πως πέρασε; Ίσως αυτός να ήταν και ο αρχικός τους στόχος και τελικά πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες κρυμμένο πίσω από το 25ευρω.
      Το ΤΤ είναι μια πολύ βρώμικη ιστορία. Ο Φιλιππίδης είναι γνωστός μας από τα παλιά. Φίλος και προσωπική επιλογή του ακαταλληλότερου όλων των εποχών ως πρόεδρος του ΤΤ αγόρασε τον Αύγουστο του 2009 τα διαβόητα CDS, δηλαδή τα ασφάλιστρα κινδύνου έναντι των ελληνικών ομολόγων.
      Σε ποια χώρα κρατική τράπεζα όταν η χώρα κλυδωνίζεται από τραπεζική κατάρρευση αγοράζει CDS (προστασία) για να διασφαλίσει τα δικά της χρήματα; Τι μήνυμα είναι αυτό που στέλνει προς τα έξω; Από πού είχε την πληροφόρηση ο Φιλιππίδης;
      Το ΤΤ κέρδισε 35.000.000 €, ενώ η χώρα βυθιζόταν. Καλός παίχτης λοιπόν, ή καλύτερα, καλός τζογαδόρος. Και αυτός με τα λεφτά των άλλων.

      Διαγραφή
  11. Ένα δείγμα όσων γίνονται όταν οι κυβερνήσεις είναι πουλημένες και οι υπουργοί τους ηλίθια καρτούνς ...δεν είναι δυνατόν να λέει τόσες αρλούμπες και να μην τον πιάνουν με τις ντομάτες...δεν είναι δυνατόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία, ρίξε μια μάτια εδώ για να καταλάβεις πόσο ηλίθιος λαός είμαστε που δεν τους έχουμε πάρει ακόμα με τις πέτρες…

      Διαγραφή