Σελίδες

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 23


Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 5-14 Δεκεμβρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – καρναβάλια
Παναγιώταρος: "Από πότε ποινικοποιούνται τα αποκριάτικα πάρτι;"
"Ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία, με ανατριχιαστικά βίντεο, διαλόγους και φωτογραφίες με Χρυσαυγίτες που φοράνε στολές Κου-Κλουξ-Κλαν", δηλώνει ο Ηλίας Παναγιώταρος.
Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής για τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας με μέλη του εθνικιστικού κινήματος να είναι ντυμένα με τη στολή της Κου-Κλουξ-Κλαν "πρόκειται για φωτογραφίες και βίντεο από αποκριάτικο πάρτι"!
…………………………

"Ποια Κου-Κλουξ-Κλαν και κουραφέξαλα; Μαύρα φόραγαν τα παιδιά και τους είχαμε πετάξει πολύ αλεύρι! Θυμάμαι (ουγκ) ο αρχηγός είχε ντυθεί τρομπέτα, ο Λαγός κουνέλι, εγώ καναπές, ενώ ο Κασιδιάρης έμεινε όπως είναι, (ουγκ). 
Έναν που είχε ντυθεί άνθρωπος τον διώξαμε.
Ζήτω ο βασιλιάς καρνάβαλος"!

 

Είδηση Νο 9 – φαντάσου να τα πλήρωνε
Τεστ ψεύδους από τον …Άη Βασίλη
Στο WestQuay του Southampton τα μικρά παιδιά περνούν από ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης ψεύδους, πριν ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη το δώρο τους.
Αυτό συμβαίνει σε πολλά καταστήματα. Μικρά αγόρια και κορίτσια ερωτούνται αν υπήρξαν καλά παιδιά το προηγούμενο διάστημα και τα παιδιά δεν μπορούν να ξεφύγουν από το μηχανισμό ανίχνευσης ψεύδους.
Έτσι, τόσο οι γονείς τους, όσο και ο Άγιος Βασίλης ξέρουν από πρώτο χέρι αν είχαν σωστή διαγωγή το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να ακούσουν τα αιτήματά τους.
…………………………

Στο βίντεο βλέπουμε τον Άη Βασίλη ντυμένο Μπόζο με κόκκινη γραβάτα που παραπέμπει στην παραδοσιακή του στολή. Έφυγε βιαστικά οπότε γένια και μαλλιά τα ξέχασε.


Επειδή οι γονείς ως παιδιά υπήρξαν άψογοι, δεν έκαναν σκανταλιές, δεν αντιμίλησαν, μελετούσαν πάντοτε και μπήκαν όλοι στο ΜΙΤ, αλλά τότε δεν είχε βγει η εφεύρεση, σκέφτηκαν να την χρησιμοποιήσουν σήμερα για να είναι σίγουροι πως δεν θα πετάξουν τα λεφτά τους. Άσε που τα παιδιά πρέπει από μικρά να εκπαιδεύονται να αποφεύγουν τα ψέματα.
Την καλύτερη απάντηση την δίνει ένας σχολιαστής στο youtube: "Kids have to take a lie detector test to talk to the big lie".
Ένα μεγάλο μπράβο στους Σαουθαμπτιώτες που ανοίγουν νέους δρόμους! Αν δεν κάνω λάθος και ο Τιτανικός από εκεί δεν ξεκίνησε για το παρθενικό-τελευταίο του ταξίδι;



Είδηση Νο 8 – έτσι ερεθίζονται οι μπάτσοι;
Ιταλία: Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη η γυναίκα που φίλησε το κράνος αστυνομικού
Μια νέα γυναίκα η οποία φίλησε το κράνος ενός αστυνομικού κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Πιεμόντε της Ιταλίας ενάντια στα σχέδια κατασκευής μιας σιδηροδρομικής γραμμής για υπερταχείες, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη, αφού της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για περιύβριση αρχής και …σεξουαλική παρενόχληση, δήλωσε στα ιταλικά μέσα εκπρόσωπος του συνδικάτου των αστυνομικών.
…………………………

Αμάν πια. Ας σταματήσουν οι πολίτες να μας βλέπουν ως σκεύος ηδονής.
Πήρε τις χειροπέδες μου και άρχισε να τις χαϊδεύει. Εγώ τι να κάνω; Τις είχα εικόνισμα και αυτή μου τις μαγάρισε!
Στη συνέχεια έπιασε το πολυαγαπημένο μου κλομπ με τα βρωμόχερά της. Απ’ τη σχολή το έχω, ξέρεις πόσους έχει βαρέσει;
Το κράνος μου ατιμάστηκε και το πέταξα. Τώρα φοράω μια παλιά κατσαρόλα της μάνας μου.
Έχω γίνει ρεζίλι στους συναδέλφους μου. Κανείς πια δεν με παίζει. Όλοι μου φωνάζουν "είσαι φιλημένος, είσαι φιλημένος, νια νια νια …"



Είδηση Νο 7 – χαχα αστείο!
Σγουρός: Η Αττική παράγει μόνο …
"Αν με ρωτούσε κανείς τι παράγεται εδώ στην Αττική, θα του έλεγα ότι έχουμε πολλούς μετανάστες, αλλά δυστυχώς αυτοί δεν ανεβαίνουν στα ράφια", δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, μιλώντας σε εκδήλωση μεγάλου ομίλου με σούπερ μάρκετ.
…………………………

Αφού πεθάναμε στα γέλια για κανά τέταρτο με την ευφυέστατη αυτή ατάκα έρχομαι να ρωτήσω: και γιατί παρακαλώ δεν ανεβαίνουν οι μετανάστες στα ράφια; Έχετε κάνει έρευνα αγοράς κύριε περιφερειάρχα και μας τα λέτε αυτά; Αν μαζέψουν λίγο τα πόδια τους κι εσείς βοηθήστε λιγάκι στη συσκευασία κόβοντας ότι περισσεύει, χωράνε άνετα σε κονσέρβα. Ο κόσμος λαχταρά για Πακιστανικό κότσι, νεφραμιά Αιγύπτιου, καρωτίδα Αφγανού και Κουρδικά @ρχίδια.
Βλέπεις, αποφεύγει τα ψηφισμένα που του προκαλούν εμέτους!



Είδηση Νο 6 – γυφτιές (από τις μεγάλες)
Έξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ με φρουρούς που της έκλεβαν... φιστίκια
Έξαλλη με τους "λαίμαργους" αστυνομικούς φρουρούς που της έκλεβαν τα ... φιστίκια στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως κατατέθηκε στην πολύκροτη δίκη για τις τηλεφωνικές υποκλοπές στις οποίες προέβαιναν δημοσιογράφοι του ομίλου Μέρντοκ, στο Λονδίνο.
Η βασίλισσα είχε ενοχληθεί από τη συμπεριφορά των αστυνομικών που φρουρούν το παλάτι, διαβεβαίωνε σε ένα μήνυμά του προς τους ανωτέρους του στην ταμπλόιντ News of the World, ο ρεπόρτερ των ανακτόρων Κλάιβ Γκούντμαν το 2005.
Και αυτό γιατί οι φρουροί είχαν τη μανία να τσιμπολογούν τους ξηρούς καρπούς που απέμεναν μετά την αποχώρηση των καλεσμένων από τα ανάκτορα. "Το πρόβλημα είναι ότι οι αστυνομικοί που ασκούν καθήκοντα φρουρών είναι παμφάγοι (...). Στάλθηκε ένα υπόμνημα σε όλους τους μπάτσους του παλατιού και τους διατάζει να κρατήσουν κοντά τα χέρια τους", έγραφε στο μήνυμά του ο Γκούντμαν.
…………………………

Η γριά μαλάκω, η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, αυτή που δεν έχει κάνει στη ζωή της απολύτως τίποτα, που όλα της τα έξοδα είναι πληρωμένα (ενώ εισπράττει και εκατομμύρια λίρες κάνοντας τίποτα), έγινε έξαλλη επειδή της έτρωγαν τα περισσευούμενα φιστίκια, μιας και σχεδίαζε η καρμοίρω να τα ξανασερβίρει!
Ρε γυναίκα, πετάξου στο Θανάση και πάρε πέντε κιλά αράπικο να της στείλουμε. Μέρες που ‘ρχονται μην αφήσουμε τη μαϊμού …αφιστίκωτη.



Είδηση Νο 5 – το χρέος μας επιτέλους μειώνεται
Κατέσχεσαν ... σκαμπό για χρέη προς το Δημόσιο
Σε πλειστηριασμό βγαίνει περιουσία Τρικαλινού οφειλέτη για ποσό οφειλής 14.194,70 ευρώ προς το Δημόσιο.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr παραθέτοντας το σχετικό έγγραφο, το Δημόσιο, βγάζει σε πλειστηριασμό για την είσπραξη της οφειλής το... σκαμπό του Τρικαλινού.
Το σκαμπό είναι ξύλινο και η τιμή πρώτης προσφοράς, ορίστηκε στα 50 ευρώ και όποιος θέλει να το πάρει, θα πρέπει να καταθέσει το ποσό σε μετρητά ή σε ... εγγυητική επιστολή Τραπέζης.
…………………………

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του σταθμού μας, το εν λόγω σκαμπό το αγόρασε ο πρωθυπουργός και το χρησιμοποιεί στο υπουργικό συμβούλιο. Το γυρίζει ανάποδα και κάθονται τέσσερεις.



Είδηση Νο 4 – Like A Virgin (κλικ)
Ο τεχνητός παρθενικός υμένας τώρα και σε e-shop!
Με απόλυτη εχεμύθεια διορθώνετε το …"κακό" που σας βρήκε!
Θέλετε να τον κάνετε να πιστέψει ότι είναι ο πρώτος σας; Με τον τεχνητό παρθενικό υμένα τον "τυλίγετε" μόνο με 29.95$. Όπως αναφέρει το ένα από τα δύο sites που πουλάνε online τους υμένες: "Πείτε αντίο στο σκοτεινό μυστικό σας και παντρευτείτε με εμπιστοσύνη".
Μπορείτε να δείτε τις μεγάλες προσφορές εδώ και εδώ. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια και η συσκευασία που έρχεται σπίτι σας δεν αναγράφει το περιεχόμενο της ενώ στο λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας θα φανεί η ένδειξη Magazines on Line.
Οι κατασκευαστές λένε ότι η λύση του τεχνητού παρθενικού υμένα είναι ηθικά αποδεκτή γιατί μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι αφορά γυναίκες που γεννιούνται χωρίς παρθενικό υμένα ενώ κάποιες άλλες χρειάζονται το ψεύτικο αίμα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα αιμορραγούσαν. Τι απαντάνε όμως όταν αναρωτηθεί κανείς γιατί η ίδια τους η εταιρεία προσφέρει 5 παρθενικούς υμένες (!!) "με μόνο $103";
Κυκλοφορεί και βίντεο στο οποίο μπορείτε να δείτε κατατοπιστικές οδηγίες για τη χρήση των τεχνητών παρθενικών υμένων.
…………………………

Μπορείτε να χαρίσετε τον έναν υμένα στη μαμά σας. Έτσι ο γαμπρός θα είναι ο πρώτος που έχει και πεθερά παρθένα.
Τους άλλους τρεις φυλάξτε τους για τις περιπτώσεις διαζυγίου ή ευρέσεως γκόμενου.

ΥΓ: Στο σημείο αυτό θέλω να καταγγείλω το ρατσισμό ορισμένων εταιρειών που δεν παράγουν αντίστοιχα υλικά και για τους άντρες. Εμάς, ποια θα μας θέλει μεταχειρισμένους;;;
Καμία, το ‘χω ψάξει!



Είδηση Νο 3 – πατριδογνωσία
Ταμήλος: Δεν ξέρουν οι πολίτες ότι τα μαγκάλια είναι επικίνδυνα;
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio1d.gr, ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Ταμήλος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης οι θάνατοι πολιτών από μαγκάλια.
"Είναι άδικο ότι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία να τα ρίχνουμε στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ (!!!) η κυβέρνηση στην Αθήνα να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχία. Οι βουλευτές δεν πλησιάζουν τον πρωθυπουργό γι’ αυτό και ο κόσμος εκλέγει την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο; Η ατομική υπευθυνότητα είναι πολύ σημαντική υπόθεση", τόνισε ο βουλευτής ενώ υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση υποστηρίζοντας ό,τι είναι ο μόνος τρόπος για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Ο κ. Ταμήλος τόνισε ότι η καταπολέμηση της ανεργίας δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης(!!!!!): "Πάνω από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνισμό να βάλουμε υποχρεωτικά να δουλεύουν για να παίρνουν ένα πιάτο φαγητό…"
…………………………

Ανακεφαλαίωση:
* Ας σταματήσει επιτέλους η αδικία να χρεώνετε τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας στην κυβέρνηση και στη πολιτική της π@πάρας που εφαρμόζει! Η κυβέρνηση ψηφίστηκε για να τακτοποιεί τις αποδοχ.. αποζημιώσεις των βουλευτών, τα επιδόματα, τις ατέλειες, τα τσάμπα αυτοκίνητα, την ασυλία και τη μαλακία που τους δέρνει.
* Αποκλείεται η κυβέρνηση να λύσει προβλήματα οικογενειών της επαρχίας! Εδώ πασχίζει να λύσει αυτά που υπάρχουν επί της Πανεπιστημίου από Ομόνοια μέχρι Σύνταγμα - χωρίς τις κάθετες οδούς - και δεν τα καταφέρνει.
* Οι βουλευτές δεν πλησιάζουν τον πρωθυπουργό-αυτοκράτορα παρά μόνο για να του φιλήσουν το χέρι όταν ψηφίζεται ο προϋπολογισμός του Σόρος.
* Φταίει η κακή ενημέρωση των πολιτών που νομίζουν πως είναι κάστανα και ζεσταίνονται με μαγκάλια. Έβαλαν ποτέ κάστανα πάνω σε καλοριφέρ να δουν αν δουλέψει;;;; Άντε!!!
* Φυσικά και δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης η καταπολέμηση της ανεργίας, μιας και έχει αναλάβει (με ζηλευτά αποτελέσματα) την ευθύνη καταπολέμησης της εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα αρμόδια γραφεία ευρέσεως εργασίας και κυβέρνησης.

Συμπέρασμα; Κοίτα ποιοί μας εκπροσωπούν. Σε επίδειξη τάπερ να τον βάλεις δεν θα καταφέρει να πουλήσει ούτε ένα! Και για να αμολάει τέτοιες παπαριές τον πληρώνουμε εμείς.
Άδωνιιιιιιιι…… Πίσω και σ’ έφαγε…!



Είδηση Νο 2 – Σώωωωωπα!
Αφήνουν νηστικές άπορες οικογένειες
Το πρόγραμμα της Ε.Ε. προέβλεπε εκταμίευση ποσού 4.798.406 ευρώ για την αγορά και διανομή ρυζιού στους άπορους της Ελλάδας. Ο διαγωνισμός έγινε και τον Αύγουστο του 2013, έγινε δεκτή και κατακυρώθηκε με απόφαση του υπουργού Αθ. Τσαυτάρη, η προμήθεια, μεταφορά και δωρεάν διανομή ρυζιού στην εταιρεία ΣΠ....
Οι εταιρείες που αποκλείσθηκαν προσέφυγαν στην δικαιοσύνη και δικαιώθηκαν.
Στη συνέχεια, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με βάση την απόφαση του δικαστηρίου, ακύρωσε την κατακύρωση στην εταιρεία ΣΠ... και με την ίδια απόφαση, «μοίρασε» τη δουλειά και σε μία δεύτερη εταιρεία ΠΙ... που είχε προσφύγει στο δικαστήριο και πέτυχε την ακύρωση του διαγωνισμού.
Με τούτα και με εκείνα ο καιρός πέρασε, χάθηκε η προθεσμία εκταμίευσης των 4.798.406 ευρώ και η Ε.Ε τελικώς δεν δέχτηκε να δώσει παράταση για την απορρόφηση των χρημάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχει οριστική ματαίωση της προμήθειας.
Στη σχετική υπουργική απόφαση αναφέρεται επί λέξει:
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Άρθρο 1ο
Την οριστική ματαίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού για το έργο της προμήθειας, μεταφοράς και δωρεάν διανομής ρυζιού parboiled σε απόρους της χώρας, βάσει προγράμματος της Ε.Ε., έτους 2013.
…………………………

Η μία εταιρεία σήμερα κοιτάει την άλλη και διαπιστώνουν από κοινού πόσες κλωτσιές θέλουν οι κώλοι τους. Ο δε υπουργός διαπίστωσε κάτι που δεν το περίμενε ποτέ: η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν δίνει παράταση στη δωρεάν διανομή τροφίμων, κάτι που κάνει ευχαρίστως στην αγωνία για έναν αργό θάνατο.
Ρε παιδιά, κάποιος να καρφώσει το φέρετρο. Ακούγονται φωνές απ’ έξω.



Είδηση Νο 1 – εδώ παπάς εκεί παπάς…
Σβήνουν πρόστιμα 1,2 δισ. για λαθρεμπόριο πετρελαίου
Σάλο προκαλεί στις κοινοβουλευτικές ομάδες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τροπολογία των Στουρνάρα – Βρούτση που κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία σβήνονται αναδρομικά πρόστιμα 1,2 δισ. ευρώ που έχουν επιβληθεί το 2010 και 2011 σε εταιρείες πετρελαιοειδών για τις λεγόμενες "τριγωνικές συναλλαγές για εισαγωγή πετρελαίου". Δηλαδή, αγοράζουμε πετρέλαιο π.χ. από την Ουκρανία και το φέρνουν στην Ελλάδα μέσω Κύπρου για να γλυτώσουν τους υψηλούς φόρους εισαγωγής ξένων προϊόντων στην Ελλάδα.
Το 2010 είχε ψηφιστεί νόμος που απαγόρευε τις "τριγωνικές συναλλαγές" μέσω "φορολογικών παραδείσων" του εξωτερικού, καθώς είχε διαπιστωθεί ότι με τον τρόπο αυτό εταιρείες εισαγωγών στην Ελλάδα καυσίμου αλλά και άλλων προϊόντων γλύτωναν την καταβολή μεγάλων ποσών για φόρους στο ελληνικό δημόσιο.
Τώρα όμως, με την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή σβήνονται τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στις εισαγωγικές εταιρείες και στις εταιρείες πετρελαιοειδών στις οποίες έχουν επιβληθεί πρόστιμα συνολικής αξίας 1,2 δισ.
…………………………

(εύχομαι να είναι ψέματα)

Σύμφωνα με την έμπνευση του τότε μαλάκα εξισώθηκε ο φόρος του πετρελαίου θέρμανσης με αυτόν του κίνησης για να σταματήσει το λαθρεμπόριο καυσίμων. Παράλληλα ο μαλάκας δεσμεύτηκε πως θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι και θα αυστηροποιηθούν τα πρόστιμα.  
Ωραίο το τυρί;
Οι σημερινοί αρχιμαλάκες σβήνουν με νόμο όλα τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στους λαθρέμπορους-κλέφτες του δημοσίου, αναδρομικά παρακαλώ, άρα δεν εισπράττουμε σέντσι.
Θέλεις να γελάσεις κι άλλο; Αν κοιτάξουμε λίγο πίσω θα δούμε ότι ο καρνάβαλος περιφερειάρχης Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης καταδικάστηκε πρόπερσι σε 1 χρόνο φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος και τέθηκε σε αργία, μέχρι που τελικά έχασε την θέση του, επειδή μείωσε το πρόστιμο των 95.000€ σε 5.000 που είχε επιβληθεί σε βενζινοπώλη (στέλεχος της ΝΔ στο νομό Θεσσαλονίκης), για λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Αν αυτός που έσβησε πρόστιμο 90.000 καταδικάστηκε και πήγε σπίτι του, αυτοί που θα σβήσουν το 1,2 δισ. δεν θέλουν παλούκωμα;;;

ΥΓ: Εκείνο που με κάνει να γαργαλάω τις πατούσες μου μπας και γελάσω είναι ο … "σάλος" (!!!!!) που προκλήθηκε στους δεξιο-πασοκο-δεξιούς βουλευτές.
Καλά, μη φάτε και τα νύχια σας από την αγωνία…


27 σχόλια:

  1. Όλα τα καρναβάλια που ξεχώρισες γι αυτή την ενότητα, αξίζουν από ένα Όσκαρ γελοιότητας. Μαζί με τις ολόψυχες ευχές μας, να βιώσουν όλες τις αδικίες, τις οδύνες και τα αδιέξοδα που οι ίδιοι προκαλούν. Μακάρι αυτά τα Χριστούγεννα, να κατέβει με το έλκηθρο κι ο Άη-Πέτρος, να πάρει κάτι καθυστερημένους/ες... που βαραίνουν τον πλανήτη.
    Φιλιά πολλά Ακυβέρνητε! Και μπράβο για τις επιλογές και τα σχόλιά σου! Να μην περνάνε απαρατήρητες κάτι γελοίες ειδήσεις, που κρύβουν μέσα τους τραγικές καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινάω για την πλάκα μου (μας) και καταλήγω πάντα στη χειρότερη όλων. Η Νο1 σχεδόν ποτέ δεν βγάζει γέλιο.
      Τα έχει αυτά η γελοιότητα. Παθαίνεις ένα τζετ λαγκ μαζί της!

      Επειδή καμιά φορά τα λέμε με τον συνονόματο, μου έχει πει πως αρνείται κατηγορηματικά να μεταφέρει τούβλα στον παράδεισο.
      Η μόνη μας ελπίδα είναι να τα σπάσουμε εμείς.
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  2. Τύφλα να'χουν οι Αρβύλα! Τα σχόλια σου υπέροχα αυτό το νια,,νια απ'το "είσαι φιλημένος, είσαι φιλημένος, νια νια νια …" με πέθανε χα!χα!

    Όσο για τον υμένα σκέφτομαι πόσο μπροστά ήταν η Γκαμπριέλα πριν 100χρόνια πάνω σ'αυτο το θέμα:))http://nikoschilaris.blogspot.gr/2013/11/5.html
    Στο βιβλίο της έχει φοβερές αποκαλύψεις πάνω σ'αυτο το θέμα!

    Αλλά και η ξεφτιλισμένη Αγγλίδα φαντάζεσαι να μην είχε τίτλο τι θα'κανε μέχρι παγίδες την κόβω να'βαζε στα φυστίκια της!
    Τα δικά μας τα θέατρα πολύ καλύτερα
    δεν ασχολούνται με τέτοια μόνο με μ@λ@κίες και της πετάνε και δημοσίως χωρίς ίχνος ντροπής!

    Καλό ΣβΚ εύχομαι
    με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να μας πει τώρα η γριά τσατσά του Λονδίνου; Τα δικά μας σούργελα μάνα μου έχουν σπάσει όλα τα κοντέρ. Τέτοιους και τόσους πολλούς μαλάκες δεν έχει ξαναδεί μαζεμένους η ανθρωπότητα!
      Το ’χω ξαναπεί παλιότερα, αυτή η χώρα έχει τον μαλακομαγνήτη!
      Καλό σου βράδυ και μια υπέροχη (κόντρα στους καιρούς) ανοιξιάτικη Κυριακή.

      Διαγραφή
  3. Για τις συνέπειες του Νο1 θα χρειαστούμε την εφεύρεση που ζητάς στο Νο4.
    (μας έχουν γ***σει οι πετρελαιάδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες με πλαστικούς υμένες και λίγο κέτσαπ να διορθωθούν τα πράγματα;
      Πες το του Άδωνι να μας το συνταγογραφούν κιόλας!
      Δεν γίνεται τίποτα ούτε με παρθενορραφή…

      Διαγραφή
  4. Στο είπα! Ξεκίνησα γελώντας και έφτασα ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ένα, βρίζοντας! Κι ενώ με ξέρεις, είμαι με το σεις και με το σας εγώ (.....) πως κατάφερες και με εκνεύρισες με τα αρχι(δο)λαμόγια;...... Φτου! Σε φιλώ και καλό βράδυ! χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, από δω και πέρα να το κάνεις ανάποδα.
      Να ξεκινάς από την 1η και να καταλήγεις στη 10η.
      Τουλάχιστον να φεύγεις με χαμόγελο!
      Καλό βράδυ.

      (Παρακαλώ άλλη φορά να προσέχεις τα λόγια σου. Προσπαθώ να διατηρήσω ένα επίπεδο, δεν το βλέπεις;)

      Διαγραφή
  5. Να μας βάλει να δουλεύουμε υποχρεωτικά για ένα πιάτο φαΐ?
    Μέχρι εκεί φτάνει η φαντασία του Ταμήλου?
    Η δική μου φτάνει σε άλλα επίπεδα...τον φαντάζομαι άστεγο και άπορο και εμείς να τον κλοτσάμε....μη σου πω φτάνει στα όρια και της πιο γελοίας φαντασίωσης του πιο σαδιστή ανώμαλου, αν τον κλοτσάμε με γόβες στιλέτο κατευθείαν στα μάτια!

    Μου αρέσει που οι γονείς κάνουν το τεστ αλήθειας στα πιτσιρίκια....το τεστ βλακείας δεν το πέρασαν και όμως έκαναν παιδιά!

    Ανυπέρβλητο το "παντρευτείτε με εμπιστοσύνη"...γιατί πάνω από όλα ο γάμος στηρίζεται σε έναν υμένα και όχι στην αγάπη και στην αλήθεια...τι να πω...έμεινα κάγκελο!
    Όπως κάγκελο έμεινα με το ότι άφησαν νηστικούς τους άπορους, αλλά έκαναν πιο πλούσιους τους λαθρέμπορους...η κυβέρνηση αποτελείται από νονούς...και δεν εννοώ φυσικά ότι έχουν πολλά βαφτιστήρια!
    Τα σχόλιά σου όπως πάντα άπαιχτα!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μία είναι χειρότερη από την άλλη. Από τη μια σου ‘ρχεται να πέφτεις κάτω από τα γέλια, από την άλλη να αρχίσεις να μοιράζεις σφαλιάρες.
      Τι να πρωτοδιαλέξεις;
      Τους "γονείς" που μόνο φάλαγγα δεν κάνουν στα παιδιά τους για να τους αγοράσουν μια μαλακία χρονιάρες μέρες;
      Τον αρχικαραγκιόζη περιφερειάρχη που …"αστειεύεται" με τους μετανάστες μπροστά στους μεγαλομπακάληδες;
      Με τη γύφτισσα κωλόγρια που φοβάται μη της λείψουν φιστίκια;
      Με το σκαμπό που κατασχέθηκε για να μειωθεί το χρέος; (το μάτι μου!)
      Με τις πέντε παρθενιές σε τιμή ευκαιρίας;
      Με τους ανάλγητους ξεφτίλες που στέλνουν πίσω 4,8 εκατ. που προορίζονταν για τους άπορους; Αν ήταν δικές τους αποζημιώσεις το θέμα θα είχε κλείσει σε 5 λεπτά!
      Η Νο1 πραγματικά εύχομαι να είναι ψέματα. Προχθές Πέμπτη θα ερχόταν για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή. Το ψάχνω τώρα δύο μέρες και δεν διάβασα πουθενά ούτε να διαψεύδεται, ούτε αν ψηφίστηκε ή όχι. Θα δούμε!

      Καλό σου βράδυ. Και όσο μπορείς με χαμόγελο!

      Διαγραφή
  6. Πριν πάω παρακά (!) διαμαρτύρομαι εντόνως για το τεστ αλήθειας στα μικρά παιδιά!
    Όνειρο το σχόλιο σου αλλά η είδηση ΓΕΛΟΙΑ!!!
    Αι σιχτιρ! Όταν πρόκειται για την παιδική αθωότητα (που χάνεται) θέλω ν α βρίζω ωσάν νταλικέρης!
    Επανέρχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συνήθεια που έγινε λατρεία.
      Δεν υπάρχει πλέον σχόλιο ‘μια κι έξω’.
      Κάτι σαν το "…συνεχίζεται" που βάζουν στα σήριαλ.
      Αύριο. Με τον καφέ. Είπαμε.
      Καλό ξημέρωμα καρντιά μου…

      Διαγραφή
    2. Επανήρθα!
      Μην αναρωτηθείς για το κενό από τις 9,56 έως τις 12,47!
      Μια Πέτρα με ξεστράτησε!
      Γέλασα με΄δόσεις ..με τα σχόλια σου βέβαια! :))
      Να'σαι καλά Πέτρο!
      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
    3. Το γνωρίζω πως ήσουν στης γνωστής ξεστρατήστρας τα λημέρια.
      Γελάω που περιδιαβαίνει στα φιλικά μπλογκς και …μαζεύει(!) τους οπαδούς της. Θεωρεί πως τις κάνουν …απιστίες. (μη της το πεις, δεν μπορώ τις γκρίνιες)
      Καλό απόγευμα.

      Διαγραφή
    4. Ποια λημέρια; Τηλεφωνική συνδιάλεξις ήτο 2 μονάχα ωρών αυτή τη φορά!
      Καλησπέρα :)))

      Διαγραφή
    5. Ακυβέρνητε, θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου!

      Διαγραφή
    6. @Αριστέα
      Σου είπα να μη της πεις τίποτα. Αλλά καλή είσαι και του λόγου σου.
      (Θα ήθελα να ήμουν ο ΟΤΕΣ να κονομάω χοντρά από την πάρλα σας)


      @Ξανθιά
      Του μίλησα και είναι μαζί μου.
      Σοβαρό δικηγόρο βρήκες. Με λίγα πράσινα και έπεσε στα πατώματα.

      Διαγραφή
    7. Τέτοιος που ήταν χάρισμα σου!! (ώστε πράσινα ε;;...λεφτά υπάρχουν!!)

      ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΜΕΗΛ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

      Διαγραφή
    8. Όχι μόνο τα είδα κυρία μου, αλλά ήδη ξεκίνησα.
      Εσύ έκανες τίποτα;

      Διαγραφή
    9. Αφού δεν μου απάντησες ακόμα ρε άνθρωπα! Συνεννόηση μπουζούκι!! Περιμένω, για να δω πως θα κινηθώ! Φέτος λέμε!!

      Διαγραφή
    10. Αχαχούχα!
      Τα μέιλ σου τα βλέπεις ποτέ;
      Από χθες το βράδυ έχεις ένα.
      Για πάμε…

      Διαγραφή
    11. Αρ γιου τόκιν του μι;;;;;.......!!!!!! (είδατε τι μου κάνετε με την...αγγλικήν σας άνευ διδασκάλου;;)
      ΔΕΝ έχω κανένα μέηλ καρδιά μου!!!!! Που σκ...α το έστειλες;;; Στην τελική, ξαναστείλτο!! Περιμένω!

      Διαγραφή
    12. Αι αμ τοκιν του γιου(σου) μου φαίνεται!
      Για ξανακοίτα.

      Διαγραφή
  7. Μας ξεκινάς με γέλιο, συνεχίζουμε με κλαυσίγελο και τελειώνουμε με κλάμα!!!!
    Μας γονάτισες πάλι και με την καλή έννοια και με την κακή!!
    Τις καλημέρες μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είπα και στο σκυλόσπιτο: ξεκίνα από την 1η και φτάσε στη 10η για να σου μείνει και το χαμόγελο.
      Καλό απόγευμα.

      Διαγραφή
  8. Γεια σου, Πέτρο, καλή εβδομάδα!...
    Στέκομαι στην είδηση 10 με τη δήλωση του Παναγιώταρου:
    Παραδοξολογώντας, ίσως κάποιος υποστήριζε ότι έπεσαν επιτέλους οι μάσκες του χρυσαγύρτικου εσμού με τη δημοσίευση φωτογραφιών όπου οι «εθνικισταί» εμφανίζονται μασκαρεμένοι με το σκοτεινότερο λευκό που υπήρξε ποτέ: το τρομοκρατικό λευκό της στολής της Κου Κλουξ Κλαν. Οι μάσκες όμως έχουν πέσει από καιρό, παρότι τα αποκαλυπτήρια δεν επηρέασαν τη συνείδηση των οπαδών της Χ.Α. Το άλλοθι της άγνοιας ή της παραπλάνησης δεν δικαιούται να το επικαλεστεί κανείς πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα είδα στο δρόμο κάτι χαρτάκια που έγραφαν (περίπου):
      “Ο εθνικισμός δεν απαγορεύεται.”
      “Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους Μιχαλολιάκο και Παππά.”

      Αν είχα μαζί μου ένα στυλό θα συμπλήρωνα:
      “Ούτε η μαλακία απαγορεύεται. Μπορείς να είσαι όσο θες.”

      Διαγραφή