Σελίδες

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 21



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 11-23 Νοεμβρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – ερωτο-χτυπημένη
Παντρεύτηκε ρόδα λούνα παρκ
 Ο γάμος με άτομα του ίδιου φύλου μπορεί να είναι απαγορευμένος στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά το να παντρευτεί κάποιος μια ... ρόδα λούνα παρκ είναι απολύτως φυσιολογικό!!!
Η ερωτοχτυπημένη Λίντα παντρεύτηκε πέρσι μια γιγάντια ρόδα λούνα παρκ με το όνομα Μπρους και έκτοτε ανανεώνει τους όρκους της κάθε χρόνο στην επέτειο τους.
Δεν είναι όμως ο μοναδικός παράξενος γάμος που έχει γίνει σε αυτόν τον κόσμο. Κάποιος άλλος έχει παντρευτεί ένα... δέντρο ενώ ένας άλλος δεσμεύτηκε με αιώνιους όρκους αγάπης με ένα …μαξιλάρι!
…………………………

Αυτό σημαίνει να μη σε θέλει κανένας. Παντρεύεσαι ότι να ‘ναι.
Αλλά εγώ άλλο θέλω να μάθω: τη ρόδα την ρώτησε κανείς ή του την έδωσαν με το ζόρι; Όταν ο παπάς ρώτησε “δέχεσαι τη Λίντα για σύζυγό σου” αυτός τι απάντησε;
Και αν ο ρόδας μεθαύριο ερωτευτεί κανα βαγόνι και ζητήσει διαζύγιο; Πρέπει να πάει σε δικηγόρο ή θα πάει αυτός εκεί;
Απαντήστε μου γιατί καίγομαι για την εξέλιξη αυτή της σχέσης.
(και μη ξεχνάμε και την ερωτιάρα που παντρεύτηκε γέφυρα)

 

Είδηση Νο 9 – τα περιττά να φεύγουν
Αμερικανός πουλάει τον ένα του όρχι για 35.000 δολάρια
Ο Mark Parisi από το Las Vegas ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει τον ένα του όρχι για να τα τσεπώσει…
Ο Mark που χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως “σφιχτό” (δηλαδή τσιγκούνη) έχει κάνει το σώμα του …επιχείρηση!
“Το μόνο που θα κάνω θα είναι να δωρίσω τον ένα μου όρχι, οι γιατροί θα μου το αντικαταστήσουν με ένα τεχνητό και όταν θα πάω με εξετάσουν σε δύο εβδομάδες θα μου δώσουν τα λεφτά” είπε ο Parisi ο οποίος έχει προσφερθεί να κάνει το πειραματόζωο και άλλες φορές.
Όταν στο παρελθόν συμμετείχε σε έρευνα για τον ιό Ebola, πήρε 150.000 δολάρια!
…………………………

Έτσι που σε κόβω πάντως, αντί να πουλήσεις το ένα σου θα μπορούσες να πουληθείς ολόκληρος. Και για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Αν πάει με το βάρος θα έπιανες περισσότερα.
Σφιχτέ μου άντρα…



Είδηση Νο 8 – που ξέρεις;
Η πολεοδομία απαιτεί πυρόσβεση σε κτίριο από πάγο!
Στο Γιούκασιαρβι της βόρειας Σουηδίας, χτίζεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή ένα μοναδικό κτίριο, το Ξενοδοχείο από Πάγο. Με πρώτη ύλη από τα παγωμένα νερά του ποταμού, αρχιτέκτονες, μηχανικοί αλλά και καλλιτέχνες δημιουργούν ένα εφήμερο κόσμημα που θα λιώσει με την έλευση της Άνοιξης.
Το διάσημο πλέον παγκοσμίως πρότζεκτ, που έχει ήδη τρεις δεκαετίες ζωής να επιδείξει, αντιμετώπισε ωστόσο φέτος μία ενδιαφέρουσα νέα... πρόκληση: Αν και είναι από νερό, πρέπει να έχει ειδικό σύστημα …πυρασφάλειας, καθώς οι Αρχές αποφάσισαν ότι η ανέγερσή του δεν διαφέρει από οποιουδήποτε άλλου κτιρίου!
…………………………

Πολύ σωστά. Διότι αν πάρουν φωτιά τα παγάκια άντε να τα σβήσεις.
Τα επόμενα πρότζεκτ περιλαμβάνουν πυρανίχνευση στην Αίτνα, αντιπλημμυρικά έργα στη Σαχάρα, ενώ στο ναυάγιο του Τιτανικού θα τοποθετηθούν πυροσβεστήρες.



Είδηση Νο 7 – τα λεφτά μας ρεεε!
Μήνυσαν αυτόχειρα στην Ιταλία γιατί προξένησε ζημιές κατά την αυτοκτονία του
Σε ένα προάστιο της Γένοβας ένας 40χρονος άνδρας αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του και οι ένοικοι του κτιρίου ζητούν αποζημίωση από την οικογένειά του γιατί κατά την πτώση του έσπασε το στέγαστρο του φωταγωγού!
Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια προθυμοποιήθηκε να δώσει 300 ευρώ τα οποία ήταν η εκτιμώμενη ζημιά, σύμφωνα με την εκτίμηση του εμπειρογνώμονα, αλλά για τους υπόλοιπους ενοίκους το ποσό δεν είναι αρκετό. Ζητούν ακόμα 150 ευρώ, αμφισβητώντας τον απολογισμό της ζημιάς από τον ειδικό.
Δεν είναι τυχαίο που στην Ιταλία όλα τα ανέκδοτα με πρωταγωνιστές τσιγκούνηδες διαδραματίζονται στην Γένοβα…
…………………………

Καλά ρε μάστορα, στραβός είσαι; Δεν μπορούσες να εξασκηθείς στο σημάδι πριν φουντάρεις και μας χαλάσεις το φωταγωγό; Της κυρά Ευτέρπης της ξήλωσες το σχοινί της μπουγάδας κι ακόμα το ψάχνει!
Και καλά, το σχοινί το πατσίσαμε με τον καφέ και τα ψωμάκια της κηδείας. Τα μανταλάκια ποιος θα της τα πληρώσει; Ε;;;



Είδηση Νο 6 – όλα εδώ … πληρώνονται!
Σε ιδιώτες και τα ΚΨΜ
Σε χέρια ιδιωτών περνούν και τα ΚΨΜ των στρατοπέδων με αποτέλεσμα να παίρνουν την ανιούσα οι τιμές των προϊόντων τους.
Όπως επισημαίνει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων, “οι στρατιώτες θα πίνουν καφεδάκι με τιμές Κολωνακίου για τα δεδομένα της τσέπης τους που είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία άδεια”.
“Γιατί ιδιωτικοποιούνται και τα ΚΨΜ; "Μπαίνουν" μέσα; Επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό των ΕΔ; Κι αν είναι έτσι γιατί σπεύδουν οι ιδιώτες να τα πάρουν;”
Το “πείραμα” ξεκίνησε από τον Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Θήβας, όπου το ΚΨΜ δόθηκε σε ιδιωτική εταιρεία και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Ο τιμοκατάλογος για τον καφέ του στρατιώτη:
Φραπέ μικρός 1€
Φραπέ μεγάλος 1,4€
Φρέντο 1,5€
Φρέντο καπουτσίνο 1,8€
(Η τιμή του καφέ πριν την ιδιωτικοποίηση ήταν γύρω στα 0,30)
Νερό 0,35 (από 0,20), κρουασάν 1,20 (από 0,30€)
Χαρτί τουαλέτας 0,80 λεπτά, που πλέον πρέπει να αγοράσεις αφού δεν παρέχει ο στρατός.
Επομένως, ένας στρατιώτης θα πρέπει να ξοδεύει 5-10 ευρώ καθημερινά στο ιδιωτικό ΚΨΜ.
…………………………

Τέλος τα δωρεάν εισιτήρια, φόρμες, κάλτσες και πετσέτες δεν έχει, σαγιονάρες και πουλόβερ επίσης, ενώ εξετάζεται η δυνατότητα να φέρνουν φαγητό, βενζίνες για τα τζιπ και σφαίρες απ’ τα σπίτια τους. Δεν φτάνει που υπηρετούν (υποχρεωτικά) στου βοδιού το κέρατο με κρύα, χιόνια, βροχές και ζέστες, έχουν την απαίτηση να τους ταΐζουμε και από πάνω. Άι σιχτίρ!
Ρε, για συνέλθετε τεμπελχανάδες. Ολόκληρος υπουργός (ο γνωστός ατσαλάκωτος σάλιαγκας) βρήκε χορηγούς για την παρέλαση, εσείς τι περιμένετε;;;

Ευτυχώς ο κόσμος τους έχει πάρει πια χαμπάρι τους φαντάρους και όπου τους βρει τους φτύνει!
Να μάθουν να ξεραίνουν το σκ@τό τους! Οι βουλευτές δεν είναι κορόιδα (γελοίοι, ναι!). π.χ.



Είδηση Νο 5 – Σκ@τατζής
Υπάρχουν βουλευτές που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα
“Υπάρχουν βουλευτές που δυσκολεύονται να τα ‘φέρουν βόλτα’. Ορισμένοι ξεραίνουν το σκ@τό τους για να ζήσουν”, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής, με αφορμή τις αποδοχές των βουλευτών που σύμφωνα με τα στοιχεία του προϋπολογισμού της Βουλής παραμένουν ανέπαφοι.
 Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι ο ίδιος λαμβάνει “μόνο 5.400 ευρώ στο χέρι” και ότι αν είναι να παίρνει 2.000 δεν θέλει να είναι βουλευτής.
Ο κ. Τζαμτζής ισχυρίστηκε ότι οι αποδοχές των ελλήνων βουλευτών έχουν μειωθεί κατά 40% τα τελευταία 3 χρόνια.
Όσον αφορά τα προνόμια των φοροαπαλλαγών που αγγίζουν και το 70%, ο κ. Τζαμτζής απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
…………………………

Σε μια χώρα όπου οι βουλευτές της ζούνε με τα ξερά σκ@τά των πεντέμισι χιλιάρικων το μήνα, υπάρχουν ακόμη 10 εκατομμύρια πλούσιοι που τους χλευάζουν!
Το μόνο που μένει ακόμη αδιευκρίνιστο είναι αν ο κύριος βουλευτής τα ξεραίνει στον ήλιο για να τα φάει, ή τα καπνίζει μπάφο.
Από σήμερα με την επωνυμία “ΣΚ@ΤΟ S.O.S.” ξεκινάμε αγώνα για να συνδράμουμε τους άπορους βουλευτές μας. Ξεραίνουμε όλοι τα δικά μας και μια φορά το μήνα τα συγκεντρώνουμε στα σημεία δράσης για να τους σταλούν πακέτο.



Είδηση Νο 4 – λεφτά υπάρχουν (τελικά)
Θα πληρώσουμε 147.600€ για γραβάτες και φουλάρια του ΥΠΕΞ για την ελληνική προεδρία
Ακριβά θα πληρώσουμε την Ελληνική Προεδρία στην Ε.Ε, καθώς παρά τις διαβεβαιώσεις, ήδη έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται αποφάσεις σχετικά με τα κονδύλια.
Συγκεκριμένα, ήδη εγκρίθηκε η διενέργεια Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την προμήθεια γραβατών και φουλαριών (εδώ), για να καλυφθούν οι εθιμοτυπικές ανάγκες.
Το ποσό που έχει προϋπολογισθεί είναι 147.600 ευρώ και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εξωτερικών, δηλαδή τους φορολογούμενους
…………………………

Α, ναι! Διότι τα γαϊδουρομουλάρια δεν μπορούν να αγοράσουν απ’ τις τσέπες τους γραβάτες και φουλάρια. Έχουν πέσει στην απόλυτη φτώχεια και για να περιφέρουν την ασυναρτησία τους στα τραπεζώματα αυτού του σούργελου που αποκαλούν Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να τους ντύνουμε εμείς!
Αν μια μεταξωτή γραβάτα είναι στα 30€, βάλε 50€ σου λέω εγώ και ένα φουλάρι κοστίζει γύρω στα 12€, βάλε 30 σου λέω εγώ, μπορούν με τα 147.600 να αγοράσουν 3.000 γραβάτες ή 5.000 φουλάρια!!!

Αν πρόκειται να κρεμαστείτε με δαύτα πληρώνουμε τα διπλά.
Αν θέλετε ακριβότερα μπορείτε να κόψτε το λαιμό σας. Κατόπιν δεν τα χρειάζεστε…



Είδηση Νο 3 – η γκόμενα αν περπατήσει χάλασε
14χρονος πήρε διαζύγιο από την …8χρονη σύζυγό του!
Το νεότερο ανδρόγυνο στον κόσμο παίρνει διαζύγιο. Ο σύζυγος είναι 14 ετών και η σύζυγος είναι μόλις 8 (είχε παντρευτεί όταν ήταν 4 ετών!!!). Η είδηση προκαλεί σάλο στην Ινδία, ενώ για την υπόθεση οι Αρχές παρήγγειλαν και έρευνα καθώς όπως φαίνεται ο γάμος διαλύθηκε εξαιτίας των ...συμπεθέρων!
Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 4 χρόνια. Ωστόσο, η νύφη Φατίμα Μάνγκρε δεν έφυγε ποτέ από το πατρικό της. Ο γαμπρός, όμως, 4 χρόνια μετά την τελετή ζήτησε η γυναίκα του να πάει να μείνει μαζί του. Ο πατέρας της 8χρονης Φατίμα αρνήθηκε να την δώσει και ζήτησε από τον γαμπρό του, τον 14χρονο Αργιούν Μπακριντί να περιμένει μέχρι να ενηλικιωθεί το κορίτσι.
Ωστόσο ο πατέρας του 14χρονου φαίνεται ότι δυσαρεστήθηκε από την άρνηση του πατέρα της 8χρονης και έτσι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου εκ μέρους του γιου του.
Η υπόθεση έχει απασχολήσει και τις Ινδικές Αρχές οι οποίες παρήγγειλαν έρευνα για την υπόθεση αφήνοντας αιχμές για τον πατέρα της 8χρονης και για τον λόγο για τον οποίο …άλλαξε τη στάση του.
…………………………

Η “μαγεία” βρίσκεται στο ότι οι Αρχ..ές ρωτούν να μάθουν το λόγο που ο πατέρας της 8χρονης άλλαξε στάση και όχι γιατί την πάντρεψε απ’ το προνήπιο. Και καλά, μπορώ να …"""""καταλάβω""""" την μαλ@κία που βαράει τους διανοητικά καθυστερημένους να παντρεύουν (=πωλούν) τα παιδιά τους απ’ την κοιλιά της μάνας τους (η θρησκεία τους το επιτρέπει, δεν το επιβάλλει - αφού δεν το κάνουν όλοι). Εκείνες οι Αρχ..ές έχουν ακούσει τίποτα για παιδική αθωότητα, αυτοδιαχείριση, ανθρώπινα δικαιώματα; Μήπως για παιδεραστές και ανώμαλους;
Ουστ ρεζίλες!!!
Μπροστά σε αυτή τη χυδαιότητα, προτιμώ τους γάμους με γέφυρες, λούνα παρκ και μαξιλάρια!



Είδηση Νο 2 – μυαλά σε μέγγενη
“Η έκτρωση πρέπει να είναι υποχρεωτική για 30 χρόνια”
“Οι γυναίκες θα πρέπει να αναγκάζονται να κάνουν έκτρωση όταν μένουν έγκυες για τα επόμενα 30 χρόνια, ως μέρος του παγκόσμιου ελέγχου του πληθυσμού”, δήλωσε ο ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Dan Savage στην αυστραλιανή τηλεόραση την προηγούμενη Δευτέρα.
Ο Savage, ο οποίος είχε αναλάβει το ‘anti-bullying’ πρόγραμμα (κατά του εκφοβισμού των ομοφυλόφιλων) με τον τίτλο “It Gets Better”, το οποίο σε μεγάλο βαθμό προωθήθηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα, έκανε την ανακοίνωση αυτή όταν συμμετείχε σε ένα πάνελ κατά τη διάρκεια του λεγόμενου «Φεστιβάλ Επικίνδυνων Ιδεών».
…………………………

Αν είναι να απαλλαγούμε από μακάκες τύπου Savage (=Άγριος. Εδώ γελάνε!) θα συμφωνήσουμε όλοι. Μάλιστα προτείνω τέτοιοι τύποι να πετιούνται για κολατσιό στους κροκόδειλους, στα πλαίσια ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού τους.
Και των κροκόδειλων και των ηλίθιων.




Είδηση Νο 1 – περί δόξας
Γεωργιάδης: Δεν θέλω να μου πάρει τη ...δόξα ο Τόμσεν για τις απολύσεις
“Αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σάς παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου” δήλωσε ο υπουργός, περιγράφοντας το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί στα θέματα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
…………………………

Στα πλάνα βλέπουμε τον υπουργό να κατεβαίνει το λόφο με γιαταγάνι ουρλιάζοντας “αέρα, αέρα, έρχομαι η χολέρα” κυνηγώντας τους εργαζόμενους εχθρούς.
Φοράει το στραβό καπέλο του Ναπολέοντα, μαύρη μπλούζα με ένα μεγάλο αιδ… μπροστά και ένα ρολό υγείας στην πλάτη, ενώ ξωπίσω του τρέχει η Ευγενία να του δώσει τη φρουτόκρεμα.




Τις ημέρες που πέρασαν διάβασα περισσότερες γελοίες ειδήσεις και τις αφήνω ασχολίαστες:
α) Δόθηκαν από την Eurostat στη δημοσιότητα τα δημογραφικά στοιχεία για το 2012, σύμφωνα με τα οποία ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 5,5%

β) ο Νότης Σφακιανάκης κατά τη διάρκεια της  απονομής του πολυπλατινένιου του δίσκου με τίτλο "16 αυτοτελείς ιστορίες" δήλωσε: “Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή”

γ) πουλήθηκαν τα άπαντα του Ιπποκράτη - έκδοσης του 1526 από διάσημο βενετσιάνικο τυπογραφείο - για 25.960€, όταν ένα νύχι της Lady Gaga είχε πουληθεί το καλοκαίρι για 9.000€, ήτοι το 500 ετών βιβλίο κόστισε 2,5 νύχια και μια παρωνυχίδα, ενώ

δ) οι άντρες που κατουράνε στα δημόσια ουρητήρια της πόλης Σεντσέν στην Κίνα και δεν βρίσκουν …στόχο, θα πληρώνουν πρόστιμο $16. Μάλιστα οι δημοτικές αρχές ανακοίνωσαν ότι θα προσληφθούν επιθεωρητές υγείας ειδικά γι’ αυτή τη …δουλειά. Τι ακριβώς θα κάνουν θα σας γελάσω…



41 σχόλια:

  1. Είναι άδικο! Βάζεις τόσο ενδιαφέρουσες γελοίες ειδήσεις και μας πετάς το 5 & το 1 που είναι εκ προοιμίου τα μεγάλα φαβορί! Τις προάλλες χάζευα τις ειδήσεις κι είδα έναν άντρα που παντρεύτηκε ένα δέντρο (!)... Αμερική φυσικά!...
    Πέτρο μου, δυσκολεύομαι να ψηφίσω με κριτήριο τη γελοιότητα.
    Αν υπήρχε πολυπλατινένιος βλακείας, και πάλι στο ίδιο πρόσωπο θα πήγαινε.
    Του αξίζει!
    Φιλιά πολλά και μπράβο για το κουράγιο σου να μεταφέρεις ως εδώ τους τόννους βλακείας που μας περιτριγυρίζει.
    Καλό Σαββατόβραδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μία καλύτερη απ'την άλλη.Τώρα μου'ρθε φλασιά!
      Να πουλήσει ο καθένας απ'τους 300 τ@@ του,έτσι και αλλιώς άχρηστα είναι να σωθεί η χώρα.
      Θα μου πεις εδώ δεν δέχονται μειώσεις, στα δικά μας μπορεί και να βάλουν χέρι, τα δικά τους τα'θέλουν ανέπαφα:))
      Πως ανεχόμαστε τόσους μ@λ@...ς μου λες??


      Καλό ΣΒΚ με
      θαλασσινά!

      Διαγραφή
    2. @ Μαρία
      Ο Γεωργιάδης (όπως και ο Πάγκαλος) είναι μια κατηγορία μόνος του. Θα μπορούσα κάλλιστα να φτιάξω μια κατηγορία “Οι αρλούμπες του βλαμμένου” και να συγκεντρώνω τις μακακίες του. Ποιος αντέχει να διαβάζει συνέχεια για δαύτον; Αφού κάθε τι που θα πει είναι ΜΑΛ@ΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!
      Απ’ ότι διάβασα αυτός που ‘παντρεύτηκε’ δέντρο είναι ακτιβιστής οικολόγος και η πράξη του ήταν συμβολική για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. Δεν πρόκειται για λαλημένο σαν τις άλλες που παντρεύτηκαν γέφυρες και μαξιλάρια, ή την Ταϊβανέζα που παντρεύτηκε τον …εαυτό της!!!
      Καλό Σαββατόβραδο και μια όμορφη Κυριακή.



      @ zoyzoy
      Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Αν πουλήσει ο καθένας τα @@@ του τι θα έχει να ξύνει; Μη τους στερήσουμε τη μοναδική ασχολία που έχουν μέσα και έξω απ’ τη Βουλή!
      Συζητούν, λέει, (κάθεσαι; για κάθισε πρώτα) να φέρουν προς ψήφιση την άρση του αφορολόγητου των βουλευτών.
      Μωρέ λες;
      Προσπαθώ να βρω ποια θα είναι τα ‘ισοδύναμα μέτρα’ που θα πάρουν για να πατσίσουν τη χασούρα!
      Καλό Σαββατοκύριακο.
      (πήρες κανα ψαράκι;)

      Διαγραφή
  2. Βασικά δεν είναι γελοίες ειδήσεις, αλλά ειδήσεις γελοίων.

    Εγώ έχω μια απορία κι όποιος ξέρει, ας με διαφωττίσει σχετικά:
    Ο γάμος με τη ρόδα λούνα παρκ λούνα παρκ έγινε από έρωτα ή προξενιό;


    Ξέχασες άλλη μια ειδησάρα: σχεδιάζουν διαστημικό κέντρο εκτόξευσης πυραύλων στην... (μάντεψε) Καλαμάτα!
    Μάλλον επειδή βρέθηκαν πολλά ούφο εκεί.

    Όσο για τα ΚΨΜ, αν τότε που πήγα εγώ στη Θήβα υπήρχαν αυτές οι τιμές, θα ήμουν από τότε μεσα από χρέη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις τα ίδια ερωτηματικά μ’ εμένα και δυστυχώς θα μείνουν αναπάντητα. Έχω συλλέξει πληροφορίες πως 7 βίδες και 4 παξιμάδια της ρόδας είχαν τότε αντιδράσει, αλλά μάταια. Αφαιρέθηκαν και ο γάμος έγινε κανονικά.

      Χτες συζητώντας με φίλο μου είπε για τα σχέδια περί διαστημικού κέντρου στην Καλαμάτα, αλλά να σου πω την αλήθεια, ξέχασα να το ψάξω. Αν και δεν βρίσκω που είναι το παράξενο. Πριν καμιά 60ριά χρόνια προσγειώθηκε εκεί ένα ούφο και μας παράτησε τον Αντωνάκη της καρδιάς μας. Το είπες άλλωστε κι εσύ. Συνεπώς η πόλη (που μου αρέσει πάρα πολύ!) έχει τα δίκια της…

      Καλό θα ήταν από το ΚΨΜ να αφαιρέσουν το γράμμα ‘Ψ’ (=ψυχαγωγία, για όσες δεν γνωρίζουν) και να το αντικαταστήσουν με ‘Γ’. Αυτοί ξέρουν!

      Διαγραφή
  3. οι σταχυολόγηση των γελοίων πάντα εξαιρετική Πέτρο! ο δε τρόπος που τις σχολιάζεις αμίμητος! διαβάζοντας την κάθε μία απ' αυτές δεν ξέρεις τι να κάνεις: να κλαις ή να γελάς μέχρι δακρύων;
    να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω: βάζεις ένα διπλό ποτό, πασατέμπο από δίπλα, φοράς το κράνος (ποτέ δεν ξέρεις) και απομακρύνεις τα παιδιά. Θα αρχίσουν τις ερωτήσεις για όλες αυτές τις γελοιότητες και άντε να ψάχνεις απαντήσεις!
      Μαντίλι και τσιρότα … προαιρετικά. :)))
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  4. Το 5 και το 7 είναι Ελλάδα γκαραντί!!!
    Χαλόου Πέτρο μας έκανες και γελάσαμε λίγο το χρειαζόμαστε!!
    Την καλησπέρα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μισές είναι καθεαυτού ‘δικές μας’ οι άλλες μισές είναι εισαγόμενες. Ίσως να μην έχουμε φτάσει ακόμη στο σημείο να παντρευόμαστε ρόδες, να πουλάμε τα @@@ μας ή την ύψιστη ανωμαλία να παντρεύουμε τα μωρά μας, όμως η …“ικανότητα” να ανεχόμαστε ακόμα μια χούφτα θεόμουρλους μας κατατάσσει στους πλέον ηλίθιους λαούς της σύγχρονης ανθρώπινης ιστορίας!
      Από γελοιότητα κι εμείς δεν πάμε πίσω…!
      Καλό Σαββατόβραδο.

      Διαγραφή
  5. Ωχ Παναγία μου! Τα σχόλια σου μου έφτιαξαν καινούργιο στομάχι!!! "Διότι αν πάρουν φωτιά τα παγάκια άντε να τα σβήσεις"!!!! Αχαχαχα!! Σκέτη απόλαυση εσύ, σκέτο ξέρασμα τα πρόσωπα που δημιουργούν τέτοιες ειδήσεις! Γλυκό φιλί! χχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε και με τρόμαξες! Σου άρεσαν λοιπόν; Γιατί τώρα τελευταία ότι και να πω … τα παίρνεις!
      (χχχχχ) X 2

      Διαγραφή
  6. Επειδή είναι γνωστό ότι είμαι υπέρ του συστήματος (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε), σε παρακαλώ πολύ να μην αφήνεις μπηχτές ή υπονοούμενα για τους βουλευτές μας.

    Δε φτάνει που το έχουν κάνει παξιμάδι, θα έχουμε και εσένα να τους τη λές; Λίγη σοβαρότητα σε παρακαλώ, ΑΧΑΡΙΣΤΕ!

    Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε, δεν σου είπα να κρύβεις λόγια; Είναι ανάγκη να μάθουν όλοι πως είσαι συστημικός;
      Επειδή ανέκαθεν φοβόμουν τη ρουφιανιά σου, θα επαναλάβω πως:
      α) διαφωνώ κάθετα με το να πουλήσουν οι βουλευτές μας τα @@@ τους. Είναι άδικο διότι μερικοί είναι ένα τεράστιο τέτοιο και θα πιάσουν καλύτερη τιμή απ’ τους άλλους,
      β) πρότεινα να τους στέλνουμε τα δικά μας σκ… για πρωινά παξιμάδια, ώστε να αποδείξουμε στην πράξη πως συμπάσχουμε!
      Τι άλλο να κάνω λοιπόν για να μη με καρφώσεις;
      Σλουουουουρπ!

      Καλό Σαββατοκύριακο. Μη μου ξαναπείς Σ/Κ γιατί μου θυμίζει …παξιμάδια!

      Διαγραφή
  7. Πόσο δίκιο έχει ο Μαζεστίξ: ειδήσεων γελοίων είναι τούτες!
    Πάλι το έκανες το θαύμα σου Πέτρο μου!
    Μου βρήκες και λύση στο πρόβλημα μου: δεν είχα σκεφτεί ποτέ το μαξιλάρι μου (που έχω και μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του- δεν το αποχωρίζομαι ποτέ τις νύχτες) για αποκατάσταση! Να'σαι καλά Πέτρο μου!
    Αναρωτιέμαι τώρα εγώ : να φτιάξω και χειροποίητα προσκλητήρια ή θα είναι του ματς;
    Άντε καλό μας Σαββατόβραδο!

    Δεν μπορώ ούτε καν να σχολιάσω τον γελοίο της είδησης Νο 1! Απορώ πώς άντεξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δηλαδή ρε φιλενάδα, όταν θα το πλένεις και κοιμάσαι με άλλο, τι να υποθέσουμε;
      Ή όταν θα κοιμάσαι σε φίλους ή σε ξενοδοχείο; Θα το απατάς;
      Μήπως όταν θα πηγαίνεις βόλτα για καφέ και σινεμά θα το κουβαλάς μαζί σου να ξέρει που βρίσκεσαι και τι κάνεις;
      Ρε τι σκέφτονται ορισμένες για να έχουν το κεφαλάκι τους ήσυχο!
      (θα ήθελα να δω τι νούμερο βέρα θα του παραγγείλεις)
      Καλό Σαββατοβραδοκύριακο…

      Διαγραφή
    2. Φίλε Πέτρο! Το έχω από την Αμερική μικράκι 3 χρόνων λέει η μαμά! Το πλένω πρωί Κυριακής ώστε μέχρι το βράδυ να έχει στεγνώσει. Το βάζω πάνω στο στεγνωτήριο που έχω για να το προλάβω και τα μεσημέρια της Κυριακής και μην μαραζώσω!
      Στα λιγοστά ταξίδια μου το παίρνω πάντα μαζί μου!
      Η σχέση μου μαζί του είναι απόλυτα μονογαμική! Δεν έχουμε ανάγκη τις βέρες για να απολαύσουμε τον Έρωτα μας!
      Όταν είχα στο σπίτι τον πρώην άντρα μου είχα ένα θεματάκι...αλλά ευτυχώς χώρισα ;-)

      Διαγραφή
    3. ..0 χρόνια το ίδιο μαξιλάρι! Από τσιμέντο είναι και δεν λιώνει;
      Εμ, τώρα εξηγείται! Εγώ στη θέση του θα το είχα ρίξει στο τζάκι. :)))))

      Τελικά, μπορεί οι αμερικάνοι να είναι ως επί το πλείστον …… (δεν το λέω), ξέρουν όμως να φτιάχνουν γερά μαξιλάρια!!! Και πιστά!

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή εγώ που κοιμάμαι με δύο μαξιλάρια, μπορώ να το θεωρήσω "τρίο";;;

      Διαγραφή
    5. Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά οι διάλογοι είναι απίστευτοι!!!
      Τι να σας πω...
      Θεατρική ομάδα φτιάχνεται στο πι και φι!!!
      Α, και δε χρειάζεται καν σεναριογράφος...
      Γλαύκη

      Διαγραφή
    6. Ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει, ε;
      Το θέμα είναι να κάνουμε την πλάκα μας ρε Γλαύκη και να περνάμε όλοι καλά.

      Διαγραφή
    7. Αχ, βρε Πέτρο, όταν κάποιες στιγμές δεν βγαίνει αυτή η πλάκα από μέσα σου, τι κάνεις;;;
      Σήμερα βλέπεις είναι μια άλλη μέρα και η συναισθηματική κατάσταση είναι διαφορετική!
      Συναντάς μπροστά σου, μέσα σου, ξανά το χάος και σε πιάνει απελπισία!!!
      Εσύ τι κάνεις τότε;
      Γλαύκη

      Διαγραφή
    8. Φάρμακο που να τα γιατρεύει όλα δεν υπάρχει.
      Οι δύσκολες ώρες μου είναι απείρως περισσότερες από τις καλές μου. Είναι φορές που δεν μπορώ να πάρω ανάσα, όχι να σκεφτώ ψύχραιμα.
      Τι κάνω;
      Προσπαθώ να προσπεράσω το πρόβλημα και να πάω παρακάτω. Να το λύσω δεν μπορώ, δεν μπορώ όμως και να μένω κολλημένος στις λάσπες και να βλαστημάω την τύχη μου. Υπήρξαν (μέχρι πρόσφατα) εποχές που το μυαλό μου γύριζε συνέχεια στα ίδια και τα ίδια. Ούτε λύση κατάφερα να βρω, κονόμησα και πονοκεφάλους!
      Κάνω μια προσπάθεια, όπως εκατομμύρια άλλοι, για να μη μου στρίψει. Γι’ αυτό και η σαχλαμάρα εδώ μέσα, γι’ αυτό και το καλαμπούρι σε άλλα μπλογκς.
      Δεν βγαίνει αλλιώς, πίστεψέ με.

      Διαγραφή
    9. Σε πιστεύω και κατανοώ απόλυτα όσα λες!
      Κι εγώ δεν το βάζω κάτω εύκολα, γιατί αντιμετωπίζω τις καταστάσεις και τη ζωή μέσα από τη δράση, όσο είναι εφικτό βέβαια, βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων πρώτα και προσπαθώ να αισιοδοξώ.
      Όμως, κάποιες φορές έρχονται και μπλέκουν όλα σε ένα κουβάρι, κοινωνικά, επαγγελματικά, οικογενειακά, προσωπικά και γίνεται το αδιαχώρητο...!!!
      Εκεί πνίγεσαι, όπως λες, και χειρότερο είναι αυτή η σωματοποίηση που είπες με τους πονοκεφάλους. Δε φτάνει που πιέζεσαι πνευματικά, πονάς ψυχικά, αλλά κάπου θα στη βαρέσει και στο σώμα!!!
      Ναι, εδώ η συμμετοχή μας βοηθάει αρκετά!
      Αύριο είναι μια άλλη μέρα, όπως είπε και η Σκάρλετ!!!
      Ίσως είναι λίγο πιο ελαφριά...
      Να είσαι καλά, Πέτρο!
      Γλαύκη

      Διαγραφή
    10. Επειδή είναι βέβαιο πως το μοναδικό άτομο που μπορεί να σε ανεβάσει ψυχολογικά είσαι εσύ, κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Μη περιμένεις τίποτα από τους άλλους που δεν προσπαθείς να δώσεις πρώτη στον εαυτό σου. Γιατί αν εσύ δεν σε βοηθάς, δεν είσαι έτοιμη να δεχτείς βοήθεια από τους γύρω σου. Είναι σα να σου έχει γράψει φάρμακα ο γιατρός κι εσύ τα πετάς και συνεχίζεις στο πρόβλημα.
      Δεν σε συμβουλεύω, λέω απλά αυτά που πιστεύω και εφαρμόζω εγώ.
      Κανένας δεν είπε πως είναι εύκολο. Το αντίθετο θα έλεγα. Είναι όμως η μοναδική λύση.
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
    11. Ναι, το ξέρω κι έχεις δίκιο!
      Σ' ευχαριστώ και καλό βράδυ και σ' εσένα!
      Γλαύκη

      Διαγραφή
  8. ευτυχωε που τα απαιχτα σχολια σου μρ εκαναν να γελασω γιατι οι ειδησεις ειναι μια προς μια τραγικες,φανερωνουν τον απολυτι εξευτελισμο κι εκφυλλισμο του ειδους μας...καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
      Καλό σου βράδυ και καλή εβδομάδα.

      Διαγραφή
  9. Απ' αφορμή το "βλακόμετρο" που 'χεις σα φωτο-λογότυπο σ' αυτού του είδους τις αναρτήσεις σου, θάθελα να θυμίσω κάτι που έγραψε ο Σεφέρης για τη βλακεία στην Ελλάδα:
    «Πότε θα ανθίσουν τούτοι οι τόποι ;
    Πότε θα έρθουν καινούργιοι Ανθρώποι
    να συνοδεύσουν τη βλακεία
    στην τελευταία της κατοικία ;....»
    (Γ. Σεφέρης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο, itzika, ήξερε πολύ καλά ο Σεφέρης από τότε για τη βλακεία που μας διακατέχει!!!
      Ευχαριστούμε που μας το θυμίζεις!
      Ακυβέρνητε, το βλακόμετρο σου θα χτυπήσει κόκκινο, καθώς η γελοιότητα των ανθρώπων δεν τελειώνει!!! Θα εξακολουθεί στο διηνεκές...
      Κοίταξε να του κάνεις συχνά σέρβις, για ν' αντέξει!!!
      Γλαύκη

      Διαγραφή
    2. @Γιάννη
      Σε ευχαριστώ που κατέθεσες τα λόγια του ποιητή. Μου επιτρέπεις να του απαντήσω:

      Αθάνατε Σεφέρη, κοντεύουμε να σε φτάσουμε.
      Εσύ το Νόμπελ Λογοτεχνίας, εμείς διεκδικούμε το Βλακείας.
      Κάτι πρέπει να έχει η κάθε γενιά για να υπερηφανεύεται…


      @ Γλαύκη
      Το βλακόμετρο είναι μονίμως κολλημένο στο κόκκινο. Είναι όμως φτιαγμένο από τέτοια υλικά που δεν θα χαλάσει ποτέ. Οι μπαταρίες του φορτίζουν από την απεριόριστη/διάχυτη βλακεία που περιφέρεται. Αυτή είναι που φροντίζει να τις ανατροφοδοτεί και να τις κρατά συνεχώς γεμάτες!

      Διαγραφή
    3. Πάλι έγραψες, Πέτρο!!!
      Έτοιμη την έχεις την ατάκα!!!
      Καλή εβδομάδα σου εύχομαι!
      Γλαύκη

      Διαγραφή
  10. Ο Άδωνης θέλει και τη δόξα....λες και δεν καταλάβαμε όλοι μέχρι τώρα πόσο ψώνιο είναι!!
    Για τον λιλιπούτειο καλλιτέχνη που καμώνεται τον σπουδαίο τι να πω?...εμ βέβαια αφού οι μακάκες τον προσκυνούν, νομίζει πως είναι άρχοντας....κάποιος να του πει πως το να είσαι ο αρχιμακάκας δεν είναι δα και σπουδαίο!!...
    Κι εύχομαι οι γραβάτες και τα φουλάρια να αποκτήσουν ζωή και να μας κάνουν τη χάρη να τυλιχτούν το γρηγορότερο στους λαιμούς τους...τρώνε πολύ τα καθάρματα ακόμα γι΄αυτό κάνουν και το απαυτό τους παξιμάδι...όχι γιατί δεν τους φτάνουν τα λεφτά...αλλά γιατί δεν αφήνουν τίποτα που να μη φάνε...
    Συγχίστηκα με αυτά και άντε τώρα να γελάσω με το γάμο με τη ρόδα...
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος Μαρία έχει χαζέψει τελείως. Μπαίνω σε διάφορα ειδησεογραφικά σάιτ και κάτω από το ρεπορτάζ με τις @@@ του υπάρχουν κάθε φορά 5-10 που του λένε "μπράβο", "συνέχισε", "είσαι ο καλύτερος", "μακάρι να είχαμε 300 σαν και σένα"...

      Και λέω, αν ανάμεσα στα ραντεβού με την τρόικα, τις πολύωρες τηλεοπτικές καθημερινές εκμπομπές που εμφανίζεται σε ΟΛΑ τα κανάλια, τις ραδιοφωνικές παρεμβάσεις, τις τηλεπωλήσεις, τη Βουλή, τα κυβερνητικά συμβούλια, τα γκαλά που τον περιφέρει η Μανωλίδου κλπ έχει χρόνο να απαντάει και στο ίντερνετ, πάει στο διάολο. Γιατί πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω ποιοι είναι αυτοί που τον ...θαυμάζουν (!!!!!) και τον συγχαίρουν. Πόσο περισσότερο @@@ είναι από δαύτον;

      Εγώ να δεις πόσο συγχύζομαι όποτε διαβάζω δηλώσεις του. Το λέω και παραπάνω: το παιδί είναι μια κατηγορία μονάχος του. Θα μπορούσαν οι Γελοίες Ειδήσεις να τον έχουν αποκλειστικό μενού!

      Καλή σου εβδομάδα.

      Διαγραφή
  11. Πάντως η επιχείρηση "ΣΚ@ΤΟ SOS" δεν είναι άσχημη ιδέα κατά βάθος! Μπορεί να διευρυνθεί και σε "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ SOS". Αφού δε γίνεται τίποτα με τις απεργίες, μπορεί να τους διώξουμε με τη μπόχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου, αν η μπόχα τους έδιωχνε, αυτή η Βουλή θα ήταν εδώ και χρόνια άδεια!

      Διαγραφή
  12. Α μπά, Έλληνας δεν πουλάει με τίποτα τα @@@@ του, γιατί τα έχει για κατάστοιχο. Οι κυβερνώντες, γράφουν εκεί τα προβλήματα που οι ίδιοι προκαλούν. Ο λαός, εκεί τα γράφει... όλα, ειδικά όταν είναι να ψηφίσει,που στην πραγματικότητα θα έπρεπε να αποδείξει ότι δεν τα έχει μόνο για σημειωματάριο.
    Τι τα θες, όμως, είμαστε ό, τι τρώμε. Έτσι δεν λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα @@@ μπλοκάκι. Σωστή σε βρίσκω!
      Με τόσα που ζούμε πρέπει να μάθουμε να κάνουμε μικρά γράμματα.
      Είναι θέμα χώρου.
      Και όπως λέει και το γνωστό: άλλο να τα ‘χεις και άλλο να είσαι!

      Διαγραφή
  13. Παντως οι ειδησεις που προερχονται απ τη χωρα μας ειναι μακραν οι καλυτερες(βλ.οι γελοιωδεστερες)Καλο σου βραδυ φιλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εξαιρέσεις το γάμο νηπίων, θα συμφωνήσω απόλυτα Βάσω.
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή