Σελίδες

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 15


Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 26 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – ό,τι πρέπει
Bloomberg: Σε πάνες και εσώρουχα κρύβουν τις οικονομίες τους οι Γερμανοί
Κορσέδες, πάνες ακράτειας και διάφορα παρόμοια αντικείμενα χρησιμοποιούν οι Γερμανοί φοροφυγάδες προκειμένου να ξεφύγουν από το «δόκανο» της Εφορίας και των τελωνειακών αρχών..
Σύμφωνα με το Bloomberg, οι ελβετικές τράπεζες βρίσκονται στο στόχαστρο διεθνούς εκστρατείας για την πάταξη της φοροδιαφυγής και η γερμανική κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει φρένο στους αδήλωτους πόρους των Γερμανών φορολογουμένων.
Όπως αναφέρει ο Markus Ueckert, εκπρόσωπος τελωνείου στο Loerrach, κοντά στα σύνορα με την Ελβετία "ένας 72χρονος άνδρας φορούσε γυναικείο κορσέ, τον οποίο είχε γεμίσει με 150.000 ευρώ, ενώ σε άλλη περίπτωση ένας άλλος άντρας φορούσε δύο πάνες ακράτειας, οι οποίες περιείχαν 140.000 ευρώ".
…………………………

Φαίνεται πως εισακούστηκαν οι προσευχές μας και τελικά οι γερμανοί τα έβαλαν στον κώλο τους.

 

Είδηση Νο 9 – άσπρος κώλος ξέξασπρος
Παρά την κρίση, αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού!
Ποια είναι η τελευταία “μόδα” στην Πάτρα, κυρίως μεταξύ νεαρών κοριτσιών; Η λεύκανση πρωκτού! Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες της εφημερίδας “Ο Κόσμος” ολοένα και περισσότερες νεαρές μέχρι και 25-30 ετών καταφεύγουν σε δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς στην Πάτρα αλλά και στην Αθήνα προκειμένου να επιτύχουν το επιθυμητό γι’ αυτές αισθητικό αποτέλεσμα. Οι περισσότερες θεωρούν “αντιαισθητικό” το χρώμα που έχει το συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους και με γνώμονα ότι ίσως ενοχλείται και ο σύντροφός τους προχωρούν στην επίσκεψη σε εξειδικευμένο ιατρό. Το κόστος κυμαίνεται γύρω στα 500 ευρώ.
…………………………

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου οικονομικών τα συγκεκριμένα ιατρεία θα λειτουργούν ακριβώς απέναντι από τις κατά τόπους Δ.Ο.Υ.
Μετά την τακτοποίηση των δόσεων ο φορολογούμενος θα επισκέπτεται το γιατρό για να του περνάει μια λεύκανση εκεί που τον μαύρισαν.
Προσοχή: Επειδή πολλοί καταφεύγουν σε φτηνές λύσεις, σας ενημερώνουμε ότι ο ασβέστης τσούζει.



Είδηση Νο 8 – κοίτα τι σου ’χω
Για να μειωθούν οι ταχύτητες μέσα στη πόλη…
Έναν μοναδικό πραγματικά τρόπο επινόησε η τοπική Τροχαία σε πόλη της Δανίας, για να καταφέρει να "ρίξει" τις υπερβολικές ταχύτητες μέσα στη πόλη. Χρησιμοποίησε μοντέλα τόπλες, τα οποία κρατούσαν σε ταμπέλα το όριο ταχύτητας.
Το τι ακολούθησε, μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί...
…………………………

Προσπαθώ να καταλάβω πως βλέποντας ξεβράκωτες θα αποφεύγεις το ατύχημα. Πάντως αν έχω να επιλέξω μεταξύ Δανίας και Ινδίας (εδώ), ψηφίζω Δανία δαγκωτό!


Μετά από αυτό ο Σαμαράς σκέφτεται σοβαρά να επιστρατεύσει πορνοστάρ για τις εφορίες όπου θα κρατούν τις οφειλές σε πινακίδες. Εσύ δεν θα προσέχεις το ποσό, μιας και θα έχεις καρφωθεί στα παρακάτω.

ΥΓ: Στα STOP δεν θα χρησιμοποιούνται μοντέλες αλλά οι κλασικοί στύλοι, κατόπιν διαμαρτυρίας της DUREX.



Είδηση Νο 7 – όταν βάζεις στόχους
Θέλει να κάνει σεξ με 100 χιλιάδες άνδρες
Η 21χρονη Πολωνή Ania Lisewska θέλει να ρίξει στο κρεβάτι της 100.000 άντρες από όλα τα μέρη του κόσμου. Πώς θα το καταφέρει αυτό; Σκοπεύει να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη και να έρθει σε σεξουαλική επαφή με τουλάχιστον 100.000 αρσενικά, για  20 λεπτά κάθε φορά.
«Λατρεύω το σεξ, τη διασκέδαση και τους άντρες», δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια, επισημαίνοντας ότι έχει αδυναμία στους Πολωνούς και τους Ευρωπαίους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή με 284 άντρες!
…………………………

Σου μένουν ακόμη μόλις 99.716 άντρες, αλλά έχεις μείνει πίσω βρε κοπέλα μου. Με το ρυθμό που πας θες ακόμη 2.100 χρόνια. Βάλε τα δυνατά σου γιατί μόλις περάσεις τα 100 δεν θα σε θέλει κανένας.
(Σημ: πρόκειται για το μωρό της φωτογραφίας, με το πόδι ρολό)



Είδηση Νο 6 – τέλος καλό…
Δώρισε το νεφρό του στην αδερφή του και το νοσοκομείο το πέταξε στα σκουπίδια!
Έφηβος δώρισε το νεφρό του στην αδερφή του με σκοπό να της γίνει μεταμόσχευση και το νοσοκομείο που είχε αναλάβει την επέμβαση το πέταξε κατά λάθος στα σκουπίδια! Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Τολέδο. Νοσοκόμα που εργαζόταν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο παραδέχτηκε ότι πέταξε το υπό μεταμόσχευση νεφρό κατά λάθος.
Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο 17χρονος Paul Fudacz αφού υπεβλήθη σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις και ήταν συμβατός δότης αποφάσισε να δωρίσει το νεφρό του στην αδερφή του Sarah. Όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν μέχρι τη στιγμή που το νοσοκομείο κατάλαβε ότι το νεφρό έλειπε. Μάλιστα η 24χρονη Sarah είχε υποβληθεί ακόμα και σε νάρκωση.
Οι γιατροί αναγκάστηκαν να ξυπνήσουν την κοπέλα και να ενημερώσουν την οικογένεια ότι η επέμβαση θα αναβληθεί εξαιτίας απώλειας του οργάνου. Τελικά το νοσοκομείο μετά το τραγικό λάθος αναγκάστηκε να βρει νεφρό από άλλο συμβατό δότη και να προχωρήσει στην επέμβαση.
Η Sarah που έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια υπεβλήθη λίγες μέρες μετά σε πετυχημένη εγχείρηση. Η οικογένεια μετά το σοκ μήνυσε το εν λόγω ιατρικό κέντρο για ανευθυνότητα. Το νοσοκομείο αν και αρχικά παραδέχτηκε ότι από αμέλεια «χάθηκε» το νεφρό στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι τελικά δεν έγινε και τίποτα από τη στιγμή που η κοπέλα είναι καλά και ο αδερφός της ούτως ή άλλως θα έχανε το νεφρό του!
…………………………

Έχετε πάνω σας κάτι προς μεταμόσχευση; Αναλαμβάνουμε χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση να το πετάξουμε στα σκουπίδια εμείς.
(Πάντως εσείς την καλή πράξη την κάνατε)



Είδηση Νο 5 – όλη η μαλακία μαζεμένη
Γυναίκες δημοσιογράφοι στο Ιράν δουλεύουν …στα γόνατα!!!
Είναι μια εικόνα σχεδόν σουρεαλιστική για τα ήθη της Δύσης και λέει πολλά για τις συνθήκες στις οποίες ζουν οι γυναίκες στο Ιράν.
Στο Twitter εμφανίστηκε στις 18 Αυγούστου ένα μήνυμα και αυτή η φωτογραφία όπου μπορεί κανείς να δει τις γυναίκες δημοσιογράφους να σημειώνουν καθισμένες στο πάτωμα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Την ίδια ώρα οι άνδρες δημοσιογράφοι είναι καθισμένοι άνετα στις καρέκλες και δείχνουν να θεωρούν εντελώς φυσιολογικό το θέαμα.
…………………………


Οι ομορφάντρες που παρακολουθούμε να κάθονται καμαρωτοί στις καρέκλες σε λίγο θα σηκωθούν, θα περάσουν την αλυσίδα και θα πάρουν το κατοικίδιο στο σπίτι.
Υποθέτω πως αν κάποιος παραχωρήσει τη θέση του σε γυναίκα θα θεωρηθεί αλλόθρησκος!
Ποιος Θεός είπαμε προτρέπει σε τέτοιου είδους μαλακίες;



Είδηση Νο 4 – είπε ο γάιδαρος…
Στουρνάρας: “Ηλίθιοι όσοι μας αμφισβητούν. Δε θέλουν να σωθεί η χώρα”
Επίθεση σε όσους αμφισβητούν τα αποτελέσματα της δημοσιονομικής πολιτικής της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη σύμβαση για τα κρατικά λαχεία, ο Γιάννης Στουρνάρας, καταγγέλλοντας πως κάποιοι δεν θέλουν να σωθεί η χώρα, συμπεριλαμβάνοντας εμμέσως πλην σαφώς σε αυτούς, και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ποιοι δεν θέλουν να σωθούμε; Όλοι οι σπεκουλαδόροι του κόσμου…. Όπως είπε και ο Λένιν για τους «πρόθυμους ηλίθιους», γιατί υπάρχουν κι αυτοί, όλοι οι πρόθυμοι ηλίθιοι, δεν θέλουν να σωθούμε!» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν... είναι ηλίθιοι: «Ποιοι θέλουν να σωθεί η χώρα; Ποιοι θέλουν να βγει ο λογαριασμός; Οι υγιείς δυνάμεις όλου του κόσμου σαφώς θέλουν να σωθούμε, γι αυτό και υπάρχει ένα τεράστιο σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα – έχουμε πάρει πάνω από 240 δισ. ευρώ. Με επαχθείς όρους; Όχι! Με επιτόκιο χαμηλότερο από 3% και επιδιώκουμε να το χαμηλώσουμε κι άλλο.
Ο κ. Στουρνάρας περιέγραψε με φωτεινά χρώματα την κατάσταση της οικονομίας, τονίζοντας πως η χώρα κάλυψε ήδη τα 2/3 της διαδρομής για την έξοδο από την κρίση, ενώ συνέστησε σε όλους να έχουν ελπίδα πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει.
«Να έχετε ελπίδα. Πράγματι βγαίνει ο λογαριασμός, αρκεί να το πιστέψουμε κι εμείς». Θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα όπου προκύψουν, θα σπρώξουμε προς τα πίσω αν χρειαστεί τα χρεολύσια και τις δόσεις για να είναι σίγουρη η σωτηρία της χώρας» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.
…………………………

α) Η δημοσιονομική πολιτική επιβάλλεται από τους δανειστές (σας).
β) Η Μητσοτάκαινα που διαφώνησε και ζήτησε να αντικατασταθεί από την επιτροπή για τη σύμβαση πώλησης των κρατικών λαχείων μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ; Ρε τι μαθαίνεις!
γ) 240 δισ. πήγαν σε τράπεζες και τόκους δανείων. Εμείς πήραμε τα @@@ μας. Εσύ για φόρους θα πάρεις τα δικά μας.
δ) Μέχρι σήμερα τα χρεολύσια μου τα σπρώχνετε από πίσω. Όταν αρχίσετε να τα σπρώχνετε προς τα πίσω ενημέρωσέ με να σηκωθώ απ’ τα τέσσερα γιατί πιάστηκα.
ε) Αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ πρόθυμων και μη πρόθυμων ηλίθιων, πες μου με ποιους είσαι εσύ να πάω με τους άλλους.

Υστερόγραφο προς απρόθυμο ηλίθιο. Όταν λες «Να έχετε ελπίδα. Πράγματι βγαίνει ο λογαριασμός, αρκεί να το πιστέψουμε κι εμείς» δεν συνεννοείσαι με τον ανθυποκαραγκιόζη σου τον Σταϊκούρα που μας είπε το ακριβώς ανάποδο!!!



Είδηση Νο 3 – θα αστειεύεστε!
Οι Αμερικάνοι είπαν "Όχι" σε επίθεση κατά της Συρίας
Ο Πρόεδρος Ομπάμα πρέπει πρώτα απ’ όλα να πείσει τους Αμερικανούς για την επέμβαση στη Συρία. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, τουλάχιστον όπως προκύπτει από τα στοιχεία δημοσκόπησης του Pew Research Center.
Το 48% των αμερικανών είναι αντίθετοι στην επίθεση και μόλις το 29% υπέρ.
Η  έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις 29 Αυγούστου έως τη 1η Σεπτεμβρίου. Μόλις το 29% των Δημοκρατικών ευνοούν τη διεξαγωγή αεροπορικών επιδρομών εναντίον της Συρίας, ενώ το 48% είναι αντίθετοι. Η γνώμη των ανεξάρτητων είναι παρόμοια (29% υπέρ, 50% αντιτίθενται).
Οι  Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο διχασμένοι, με το 35% να ευνοεί αεροπορικές επιδρομές και 40% να αντιτίθεται.
…………………………


Γατάκια Αμερικανάκια! Εμείς διαθέτουμε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Υπουργό Εξωτερικών και Άμυνας 3 σε 1.
Βενιζέλο τον λένε. Ακόμη κι αν δεν έχουμε λεφτά θα τον στείλουμε μονάχο του αποστολή στη Συρία.
Τι στοίχημα πάτε ότι από την αηδία θα πεθάνουν όλοι;



Είδηση Νο 2 – Νερόοοοοοοο;;; Τι το πέρασες εδώ ρε;
Olympic Air: Απολύθηκε για μια γουλιά νερό!
Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων Εταιριών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθήνας Νίκος Γουρλάς, μιλώντας στον ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο» (ηχητικό) έκανε την εξής καταγγελία:
“Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Olympic Air Γεώργιος Ευστρατιάδης, κατά την επιβίβασή του σε πτήση (ταξίδευε σε εσωτερικό προορισμό) αντιλήφθηκε έναν εργαζόμενο της εταιρείας να πίνει λίγο νερό που είχε ζητήσει από το πλήρωμα του αεροσκάφους. Ο συγκεκριμένος συνάδελφος φορτοεκφόρτωνε αποσκευές στο αεροπλάνο κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Άλλωστε θα πρέπει να υπολογίζεται πως στην πίστα του αεροδρομίου δουλεύουμε με +3 βαθμούς θερμοκρασία από όσο καταγράφεται στα δελτία καιρού.
Ο κ. Ευστρατιάδης έκρινε αυτή τη συμπεριφορά "ανάρμοστη' και ότι δεν είναι ωραία εικόνα για τους επιβάτες. Σταμάτησε την επιβίβαση του, πλησίασε τον εργάτη της πίστας και του ζήτησε να του παραδώσει την κάρτα εισόδου στο αεροδρόμιο και τον ιματισμό του”.
…………………………

Δεν είναι εικόνα αυτή για εργάτη. Ακούς εκεί νερό!  
Που ακούστηκε να πίνει νερό χωρίς να το έχει πληρώσει (!) επιβαρύνοντας την εταιρεία και μάλιστα εν ώρα εργασίας;;;;;
Δεν μπορούσε να λιποθυμήσει να κάνουν χάζι οι επιβάτες με το δρώμενο;
Δεν μπορούσε να ψοφήσει να γελάνε με τα ίου ίου του ασθενοφόρου;
Σταδιάλα! Με συγχύσατε πάλι!




Είδηση Νο 1 – όταν η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή αλλά ηλίθια
ΗΠΑ: Δάσκαλος βίασε ανήλικη και θα εκτίσει 30 μέρες φυλακή
Ποινή φυλάκισης μόλις 30 ημερών επιβλήθηκε σε ένα δάσκαλο, στην πολιτεία της Μοντάνα, για το βιασμό μιας μαθήτριας, η οποία στη συνέχεια αφαίρεσε την ίδια της τη ζωή, μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.
Ο Στέισι Ντιν Ράμπολντ, 54 ετών, ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες για σεξουαλική επαφή χωρίς τη συγκατάθεση του θύματος και ο δικαστής του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών σχολιάζοντας πως το θύμα φαινόταν «μεγαλύτερη από την ηλικία της» και ότι «είχε τον έλεγχο της κατάστασης» όσο και ο δάσκαλος.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2008, όταν η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών και ο Ράμπολντ 49. Το θύμα αυτοκτόνησε περίπου τρία χρόνια αργότερα καθώς έβλεπε πως η υπόθεση «θαβόταν» στο δικαστικό σύστημα.
…………………………

Αν δεν έχει τον έλεγχο της κατάστασης μια 14χρονη την ώρα του βιασμού της, ποιος θα τον έχει; Ο 49χρονος που την βιάζει;    
Εξαιρετικός δικαστής! 30 ολόκληρες μέρες; Ούτε για παράνομο παρκάρισμα να δίκαζε.
Πολύ θα το ήθελα κύριε δικαστά να έπεφτες σε όργιο και να σε πήδαγαν καμιά 50αριά επί μιά βδομάδα. Θα τους αθώωνα όλους και θα ζήταγα επανάληψη.

ΥΓ: Ο ηλίθιος δικαστής μετά την κατακραυγή δήλωσε μετανιωμένος και είπε ότι θα επανεξετάσει την υπόθεση. Άντε ρε μαλάκα, βάλε καμιά βδομάδα ακόμα…


10 σχόλια:

  1. Εντάξει... το "πόδι ρολό" παίρνει το βραβείο ασυζητητί!
    Ακόμα γελάω με τα σχόλια σου, αλλά το συγκεκριμένο είναι όλα τα λεφτά!

    Γεια σου ρε Πέτρο-Άρχοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μαρία. Έρχομαι οσονούπω να ...απαγκιάσω.
      (άσε που τη βρίσκω να ταίζω τα ψάρια σου)

      Διαγραφή
  2. Δεν τα πιστεύω όλα αυτά...
    Τα σχόλιά σου κάτω από κάθε είδηση άπαιχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σχόλια είναι η εύθυμη/απλουστευμένη καταγραφή της γελοιότητας.
      Γιατί αν πάρεις στα σοβαρά όλη αυτή τη γελοιότητα που υπάρχει γύρω σου, πρέπει να κυκλοφορείς με αυγά και σφαίρες.

      Διαγραφή
  3. Οι ειδησεις 1,2,5 και 6 δεν ανηκουν δυστυχως στη σφαιρα του γελοιου αλλα του πραγματικα, βαθυτατα τραγικου.
    Οι υπολοιπες οφειλω να πω ηταν πραγματικα προκλητικες! Τα σχολια σου ωστοσο, ευστοχα και με χιουμορ, με εκαναν να χαμογελασω πρωι πρωι! Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ειδήσεις (όπως το αναφέρω στην αρχή) είναι για γέλια και για κλάματα. Πολλές φορές είναι πικρές, άλλοτε απλά αστείες έως και γελοίες. Προσπαθώ να δώσω μια εύθυμη νότα στη βλακεία που μας περιβάλλει και ακόμη και μια εξωφρενική είδηση να την προσεγγίσω με χιούμορ.
      Πίστεψέ με, δεν είναι πάντα εύκολο (τις περισσότερες φορές δεν είναι) να αστειεύεσαι με σοβαρά θέματα. Σε περιπτώσεις όπως των γυναικών δημοσιογράφων στο πάτωμα, ή του αρχιμαλάκα δικαστή, δεν μπορείς παρά να εξοργιστείς και να αρχίσεις να σπας ότι βρεις μπροστά σου.
      Προτιμώ να τα διακωμωδώ αν και ίσως για μερικούς αυτό να είναι παρεξηγήσιμο.
      Διάβασε αν θέλεις και προηγούμενες "Γελοίες Ειδήσεις" να δεις πόση απίστευτη βλακεία περιβάλλει αυτόν τον πλανήτη.
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  4. Δεν θα ήθελα να κάνω εγχείρηση στο Τολέδο, ούτε να είμαι γυναίκα στο Ιράν!
    Εντάξει...λες γελοίες ειδήσεις. Αυτές παρ' ήταν! Μερικές όμως πονάνε πολύ με την τραγικότητας τους!
    Καλησπέρα Πέτρο μου! Εξαιρετικός στους σχολιασμούς σου όπως πάντα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα.
      Εγχείρηση να μη κάνεις ποτέ και πουθενά. Στο Τολέδο απλά σε απαλλάσσουν από τα περιττά βάρη. Γλιτώνεις όμως και τα λεφτά από τα γυμναστήρια. Κάτι είναι κι αυτό!

      Διαγραφή
  5. Αντιπαρέρχομαι τις τραγικές ειδήσεις...τα δικά σου σχόλια είναι υπεραρκετά! Αντιπαρέρχομαι τους ξένους και τους ιθαγενείς ηλίθιους!Αντιπαρέρχομαι ακόμα και τις συγκεκριμένες Πατρινιές που κάναν τον απαυτό τους λαμπατέρ για να φωτίζει τη νύχτα (μη χάσει κανείς το δρόμο...)!
    Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να καταγγείλω κατηγορηματικά αυτό το φαλλοκρατικό γουρούνι, τον Δανό διευθυντή της Τροχαίας! Μόνο άντρες οδηγοί υπάρχουν στη Δανία; Για τις γυναίκες τίποτα; Αν πάρουν φόρα και τους πατήσουν όλους, αυτές θα φταίνε; Πότε θα κάνει ξαστεριά, κορίτσια; Πότε θα..."βλεφαρίσει";
    (Το πόδι-ρόλο έγραψε!)

    Καληνύχτα

    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία ιδέα μου έδωσες με τους πισινούς λαμπατέρ. Θα ψάξω να βρω μια πατρινιά κωλοφωτιά να μου φέγγει στα σκοτάδια.
      Όσο για τον φαλλοκρατισμό, τώρα κατάλαβες ότι ζεις σε άδικο κόσμο; Θα σου πρότεινα να αναλάβεις τη διοίκηση της τροχαίας σε γειτονική δανέζικη πόλη ώστε να βγάλεις εσύ στο δρόμο άντρες στρίπερ να κρατάνε πινακίδες. Αν και πολύ φοβάμαι ότι πολλές θα είναι οι κυρίες που όταν κινούνται στα πεζοδρόμια θα ακουμπούν στους …‘στύλους’.
      Για ξεκούραση βρε αδελφέ!

      Διαγραφή