Σελίδες

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Είμαστε όλοι πράκτορες !


Το «μεγάλο» και «έγκυρο» περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» ξαναχτύπησε με νέες αποκαλύψεις «φωτιά».

Στο σημερινό εξώφυλλο (7/7/2011) υπάρχει ο υπέρτιτλος: “Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ αποκαλύπτουν αποσταθεροποίηση και ανατροπή” !

Μη γελάτε ρε! Υπάρχει και αποκλειστικό (!!!) ρεπορτάζ. Γιατί αποκλειστικό; Γιατί κανείς άλλος δεν ασχολείται με τέτοιου είδους πίπες που αναμασούν το τελευταίο χρονικό διάστημα τα γαλάζια μηρυκαστικά σαν τις τσίχλες.

Σου λένε: Ο Παπανδρέου πάει από το κακό στο χειρότερο … στις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση … εμείς ανακάμπτουμε … υπάρχει έντονη λαϊκή δυσαρέσκεια … οι Έλληνες έχουν πάρα πολύ κοντή μνήμη και δείχνουν να ξέχασαν τις δικές μας απίστευτες μαλακίες … μας πουσάρει και η Wall Street Journal (η ναυαρχίδα του καπιταλισμού) με άρθρα συμπάθειας προς τον Σαμαρά … κάτσε να ρίξουμε και μερικές παπάρες στη σούπα για να φουσκώσει, κι όποιος τη φάει.

Τι αποκαλύπτει (που λέει ο λόγος) το σοβαρό αυτό περιοδικό;

Αποκαλύπτει το ρόλο των ξένων μυστικών υπηρεσιών στα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008. Θυμόσαστε, τότε που όλοι οι Έλληνες είχαν κατέβει στους δρόμους σε διαδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας, εκφράζοντας την αγανάκτηση τους για την άνανδρη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον μαλακισμένο μπάτσο - πιστολέρο - φονιά.

Ε, όλοι αυτοί ήσαν υποκινούμενοι από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες. Αλήθεια, εδώ που τα λέμε, πολλούς πράκτορες φαίνεται πως έχουν. Σχεδόν όλους τους Έλληνες. Με λίγα λόγια, εμείς δεν είμαστε λαός, εμείς είμαστε πράκτορες. Ή το λιγότερο ηλίθιοι, κρετίνοι, άβουλα πλάσματα, αμοιβάδες, αφού είμαστε ένα τσούρμο που άγεται και φέρεται από τις προθέσεις και τις διαθέσεις άλλων. Τα ίδια δεν είχαν πει και για τις φωτιές του 2007; Αρχικά τις είχε βάλει το ΠΑΣΟΚ προσβλέποντας στην πολιτική αποσταθεροποίηση, αλλά επειδή το σενάριο έμπαζε από παντού, επιστρατεύτηκε το σχέδιο Β, οι ξένες μυστικές υπηρεσίες!

Κάποιοι άλλοι θα φταίνε πάντα. Αφού, στην 5,5ετία Καραμανλή δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα, δεν έγιναν κολοσσιαία λάθη, δεν είπαν χοντροειδέστατα ψέματα, δεν έγιναν σκάνδαλα, δεν χειροτέρεψε η ζωή μας, δεν …δεν …δεν… Όλα τέλεια κύλισαν, σεμνά και ταπεινά εννοείται.

Στην online έκδοση του περιοδικού διαβάζουμε: “Νέα έγγραφα-φωτιά, που αποκαλύπτουν το ρόλο φίλιων δυνάμεων στην προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας και εν μέρει εξηγούν το πώς οδηγηθήκαμε στη σημερινή ζοφερή κατάσταση, φέρνουν στη δημοσιότητα τα «Επίκαιρα». Δύο άκρως απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ, το Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης Νο 53 με θέμα την Τρομοκρατία, και η Αναφορά Κατάστασης Ασφάλειας στο Εσωτερικό της Χώρας, με ημερομηνία 19 Αυγούστου 2009, δύο εβδομάδες πριν την προκήρυξη πρόωρων εκλογών από τον Κώστα Καραμανλή, αποκαλύπτουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους που απειλούσαν την πολιτική σταθερότητα, την κοινωνική ειρήνη αλλά και την εθνική ακεραιότητα εκείνη την ταραχώδη περίοδο.”

Αρχικά εξηγούν στους (αποκλειστικά δεξιούς) αναγνώστες τους, ότι στο δημοσιογραφικό τους πόνημα (ακράτητα γέλια) δίνεται η εξήγηση για το πώς οδηγηθήκαμε στη σημερινή ζοφερή κατάσταση. Βλέπεις, δεν το διαβάζουν μόνο ηλίθιοι, το διαβάζουν και πανηλίθιοι και σ’ αυτούς χρειάζονται περαιτέρω διευκρινήσεις, μήπως και δεν πιάσουν το νόημα με την πρώτη.

Η ζοφερή κατάσταση στην Ελλάδα λοιπόν δημιουργήθηκε από την πτώση του ακαταλληλότερου και μετά. Μέχρι τότε τα πράγματα ρολάριζαν περίφημα. Ούτε μνημόνια, ούτε επιτήρηση, ούτε φτώχεια. Στέλναμε (Παπαθανασίου) και την παραμονή των εκλογών στοιχεία με έλλειμμα 3%, οι κουτόφραγκοι το έχαφταν κι όλα ήταν μια χαρά. Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, που ΄λεγε και ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος. Και μέσα στη χαζομάρα μας ελπίζαμε (=έλπιζαν) ότι θα μπορούσαμε για πάντα να μαγειρεύουμε τα στοιχεία και να τους κοροϊδεύουμε.

Και μετά ξυπνήσαμε.

Ή μήπως όχι;

Και τώρα το μεγάλο μας πρόβλημα δεν είναι ότι λεφτά δεν υπάρχουν, ούτε γιατί δεν υπάρχουν, ούτε που πήγαν, ούτε ποιοι τα έφαγαν. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι ότι είπε ψέματα ο Παπανδρέου. Κακώς, αφού όλοι οι υπόλοιποι λένε στο λαό αλήθειες!

Λίγο πιο κάτω μας αποκαλύπτουν ότι τα άκρως απόρρητα έγγραφα (τόσο άκρως απόρρητα που κυκλοφορούν στα χέρια δημοσιογράφων και στο διαδίκτυο) έχουν ημερομηνία 19/8/2009, επί κυβερνήσεως Καραμανλή δηλαδή.

Λες να κατασκευάστηκαν από τους ίδιους; Μπα! Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες λοβιτούρες η κρατική ασφάλεια και οι, πέραν του ορίου της νομιμότητας, μηχανισμοί της. Ούτε και θα βρεις, όσο κι αν ψάξεις στην Ε.Υ.Π. - την πιο σκοτεινή δημόσια υπηρεσία που πηγαινοέρχονται πράκτορες, πρακτορίσκοι, ταγματασφαλίτες, χουντικοί, παρακρατικοί και μυστικοσύμβουλοι - παρόμοια υποθετικά σενάρια, ή άλλες θεωρίες συνωμοσίας. Όσα θα βρεις αφορούν αποκλειστικά τον Καραμανλή Β’.

Άρα;

Άρα το συμπέρασμα είναι ένα: για να θέλουν ένα καθόλα επιτυχημένο πρωθυπουργό να τον βγάλουν από τη μέση, πρέπει από πίσω να κρύβονται ξένες μυστικές δυνάμεις, στις οποίες δεν υποχώρησε και δεν αποδέχθηκε τα τερτίπια τους.

Μη γελάτε λέμε! Πριν από δύο εβδομάδες το ίδιο περιοδικό δεν είχε αποκαλύψει την απόπειρα δολοφονίας του Καραμανλή του νεότερου;

 

Το ‘χω πει και το ‘χω γράψει εδώ και πολύ καιρό. Ο Κωστάκης επανέρχεται οσονούπω. Δειλός και κότα όπως ήταν πάντα, έχει λουφάξει μέχρι να κάτσει η σκόνη. Άφησε τεράστια προβλήματα (=συντρίμμια) πίσω του, έχει αράξει και στα πίσω έδρανα της Βουλής και κάνει χάζι με τα τεκταινόμενα. Άφησε έναν διψασμένο για εξουσία Παπανδρέου να πέσει κατευθείαν στα σκατά, άφησε και έναν αλλοπρόσαλλο Σαμαρά να καθαρίσει το κόμμα και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να μας ξανακάτσει στο σβέρκο.

Οι συμβουλάτορες του έχουν υποδείξει ότι πρέπει να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Να μη μιλήσει πουθενά για να μη προκαλέσει την κοινή γνώμη και το δημόσιο αίσθημα. Και μέσα στα χιλιάδες προβλήματα που έχει ο ελληνικός λαός, φαίνεται ότι του “βγαίνει”. Κανένας πια δεν ασχολείται μαζί του. Τα κατάφερε!

Τη “μάχη” του τη δίνει μέσα από πληρωμένες φυλλάδες και περιοδικά. Όταν βγάλουν οι άλλοι τα φίδια από τις τρύπες θα επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Μέχρι τότε τα περιοδικά και οι φυλλάδες θα έχουν ανακαλύψει χιλιάδες θεωρίες συνομωσίας που θα τους τις παρέχει ο ίδιος και οι αυλικοί του.

Θέλει να νομίζει ότι είναι το κέντρο της γης και πως όλος ο κόσμος δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει από το να ασχολείται μαζί του.

 Όταν καβαλήσεις για τα καλά το καλάμι …

6 σχόλια:

  1. Μα τι λες τώρα;
    Τις φωτιές το 07 δε τις έβαλε το ΠΑΣΟΚ;
    Εγώ πέτυχα στον Πύργο τον Πετσάλνικο με γκαζάκια τότε! :-)

    Απ τη μία θέλω να πεσει το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου κι απ την άλλη σκέφτομαι ότι θα ανέβει έστω και για λίγο η ΝΔ στην εξουσία και με πιάνει κάτι μεταξύ γέλιου και κλάματος.
    Δεν είναι δυνατόν αυτή η σπείρα τραμπούκων ηλιθίων να κυβερνά τη χώρα!

    Φυσικά και ήμασταν όλοι πράκτορες το 08!
    Όπως σήμερα είμαστε όλοι Σύριζα!

    Το τι μαλ... σκέφτεται κάθε φορά μια Κυβέρνηση για να τα φορτώσει αλλού είναι απίστευτο!

    Φοβάσαι επαναφορά Κωστάκη; Πίστευα πως δεν υπάρχει τετοια περίπτωση.
    Αλλά οι τελευταίες "'"""αποκαλύψεις""""" με κάνουν να ανησυχώ, διότι δεν μπορεί να μην έχουν κάποιο παρόμοιο στόχο.

    Αν και τους προτείνω να ακολουθήσουν για τις αποκαλύψεις τους την τακτική της αυτοεκπληρούμενης προφητείας, μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος από Κωστάκηδες...

    Μα ναι, είμαστε Αμερικάνοι και κυνηγάμε τον Κωστάκη επειδή ήταν πολύ δυναμικός.... αντιαμερικάνος! Indeed! Kill Rebel Kostakis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεσ’ τα βρε Μαζεστίξ. Κι εγώ είχα πετύχει τότε τον Κουλούρη να καίει λιόδεντρα με φλογοβόλο αλλά δεν με πίστεψαν.

    Θυμάμαι τον Καραμανλή να μιλάει για “ασύμμετρη απειλή”, τον Πολύδωρα να του φταίει ο “στρατηγός άνεμος”, εκείνο το κουτσαβάκι της κακιάς ώρας ο Γιακουμάτος να λέει για “το πράσινο που καίει το πράσινο”, ενώ ο διαπρεπής παπαρολόγος Αντώναρος να μας ενημερώνει ότι “τα πεύκα έφταιγαν που δυσκόλευαν την κατάσβεση”. Θαύμασε απόψεις.

    Δεν φτάνει που λένε μαλακίες, δεν μπορούν να συνεννοηθούν τουλάχιστον να λένε τις ίδιες !

    Το χαρακτηριστικό γνώρισμα απανταχού των ηλιθίων και ανίκανων είναι να φταίνε πάντα κάποιοι άλλοι και ποτέ η δική τους ανεπάρκεια και ανικανότητα.

    Ναι, μέχρι χθες τα δεξιά ζαβά περιέφεραν την ασυναρτησία τους στα blogs και υποστήριζαν ότι τον κουρασμένο τον έφαγε ο “αντιαμερικανισμός” του και τα “όχι” που είπε στον Μπους (βέτο για τα Σκόπια, αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, πώληση του λιμανιού στους Κινέζους κ.α.).

    Τον τελευταίο καιρό, επειδή η τσίχλα τους ξεράθηκε στο λαιμό, το τροπάρι άλλαξε. Τώρα επιστρατεύτηκε το σενάριο δολοφονίας του και η αποσταθεροποίηση που επεδίωκαν οι ξένες δυνάμεις. Αύριο θα μας πουν ότι κρατούσαν ομήρους τα δίδυμα και τον υποχρέωναν να ρίξει στη ξέρα το καράβι για να μη τα σφάξουν.

    Και όλα αυτά πάντα βρίσκονται χιλιάδες πρόθυμοι να τα πιστέψουν.

    Άβυσσος η ψυχή του (δεξιού μαλάκα) ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα το να ότι τα πιστεύουν αυτά είναι ένας απ τους βασικούς λόγους για τους οποίους έγιναν δεξιοί... :-)

    Πωπω τι μου θύμισες! Την είχα ξεχάσει τη δήλωση "το πράσινο καίει το πρασινο" χαχαχα

    Υπήρχαν βέβαια και ακόμη πιο... φωσκολικά σενάρια που ήθελαν το Δεκέμβρη και τις φωτιές να είναι έργα της συνεργασίας Πασόκ-Σύριζα (που ως γνωστόν αγαπιούνται πολύ...)

    Και φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω τις δηλώσεις Βουλγαράκη και Ζαχόπουλου μπροστά από τον προάυλιο χώρο του μουσείου της Αρχ. Ολυμπίας ότι δεν έχει καεί ούτε... χαλίκι απ τα μνημεία και ζουμάροντας η εικόνα να δείχνει τα αγάλματα μαύρα κι άρχανα απ τη φωτιά.
    Και φυσικά δεν κάηκε κανένα δέντρο στον Κρόνιο Λόφο, όπως δήλωσαν οι Βουλγαράκης και Ζαχόπουλος...
    Τουλάχιστον μετά από αυτά (και.. μερικά άλλα), ο ένας πήδηξε- κυριολεκτικά και μεταφορικά.
    Ο άλλος γιατί επιμένει να συνεχίσει να μας πηδάει παρέα με Κωστάκη; http://logoplokies.blogspot.com/2011/07/blog-post_5005.html
    Βουλγαράκης: "Να γυρίσει ο Καραμανλής"

    Ώστε τον είδες κι εσύ τον Κουλούρη;;;
    Πες το έτσι, γιατί νόμιζα ότι τα μάτια μου κάνανε πουλάκια και Κουλούρηδες!

    Στις επόμενες φωτιές πάντως η πυροσβεστική θα αντιμετωπίσει έναν λιγότερο εχθρό: τα πεύκα!
    Αφού δεν έμεινε πεύκο για πεύκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα το πιστέψεις, αλλά όλη αυτή η χαζοχαρούμενη στρουμφοπαρέα μου ψιλολείπει (πρέπει να το ‘παθα το εγκεφαλικό).
    Από την ώρα που ξεκουμπίστηκε ο γαλάζιος θίασος, ήρθα και το τέλος εποχής των ψευδαισθήσεων. Έκλεισε ο κύκλος της μεταπολίτευσης, μέσα από την οποία γνωρίσαμε πολλές κυβερνήσεις, κυρίως άχρηστες. Ξέφτισε και στο μυαλό μας η εικόνα του ατσαλάκωτου πολιτικάντη παρλαπίπα που μας θάμπωνε με τα “θα και θα”. Τώρα πια όχι μόνο δεν του κουνάμε σημαιάκια και δεν μένουμε με το στόμα ανοιχτό χάφτοντας μύγες κάθε φορά που βγαίνει στο μπαλκόνι, αλλά ψάχνουμε να τον βρούμε για να τον πλακώσουμε στις γρήγορες.
    Να και ένα καλό θα μου πεις.
    Γιατί τίποτα άλλο καλό δεν νομίζω να έμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρχισαν κιόλας να σου λείπουν;;;
    Τα κατάφερε ο Παπανδρέου λοιπόν...
    Διότι τότε τουλάχιστον γελάγαμε κιόλας!

    Έχεις δίκιο , αυτό είναι καλό, πολύ καλό το ότι κ΄ψαμε τα σημαιάκια και αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε τα συμφέροντά μας ως σημαντικότερα από τα συμφέροντα του κόμματος.
    Δεν έχει... τελεσιδικήσει βέβαια η κατάσταση. Θέλει δουλίτσα ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό ακριβώς εννοώ, το χαμόγελο που μας λείπει, που μας το ξερίζωσαν με τη βία. Η δεξιά παρέα, στην προσπάθεια της να επιλύσει οποιοδήποτε ζήτημα, μας προκαλούσε ακράτητα γέλια.
    Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;
    Το Βασικό Μέτοχο; Τις απογραφές του Αλογογκούφη; Το άρθρο 24; Τα ομόλογα; Τους κουμπάρους; Την κατάργηση του ΑΣΕΠ; Τον Βουλγαράκη με τις off-shore και τη γυναίκα του με το Βατοπέδι; Τα τσοντοDVD; Τους Ινδούς του Μαγγίνα; Τα δωράκια στον Παυλίδη; Το κλείσιμο της Βουλής για να παραγραφούν οι πουστιές; Τα Δεκεμβριανά; Τον Παλαιοκώστα που έκοβε βόλτες;
    Μήπως να σου θυμίσω εκείνο το φοβερό μέτρο “όποιος στη φορολογική του δήλωση προσκομίζει αποδείξεις παροχής υπηρεσιών θα του επιστρέφεται όλο το ποσό εάν τα 2 τελευταία νούμερα της απόδειξης είναι ίδια με το λήγοντα του λαϊκού λαχείου”;
    Τέτοια σούργελα πολιτικούς αποκλείεται να διαθέτει άλλη χώρα.
    Γι’ αυτό σου λέω φίλε ! Μου «λείπουν», όχι φυσικά γιατί τους συμπάθησα τους αχώνευτους, αλλά γιατί μου λείπει το γέλιο.
    Ενώ σήμερα;
    Για να μιλήσω στη γλώσσα σου και να με καταλάβεις, στο σήμερα ταιριάζει ο Ρωμαίος Εκατόνταρχος, ο «Θα μας φάει ο κάτω κόσμος όλους»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή