Σελίδες

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Τοξικά και απόβλητα #20



* Φωτεινή Πιπιλή (στον ΣΚΑΙ): «Οι συνταξιούχοι είναι μια κακομαθημένη και από την ελληνική τηλεόραση και την ελληνική μερίδα της ελληνικής δημοσιογραφίας κατηγορία, οι συνταξιούχοι έλληνες είναι κακομαθημένοι και από έλληνες τηλεοπτικούς… και του Αυτιά συμπεριλαμβανομένου…»

Πιπίλω, αυτά που πήρες το βράδυ από το κομοδίνο χωρίς να ανάψεις φως, δεν ήταν τα λεξοτανίλ σου. Ναφθαλίνες ήταν.

 **********

* Νίκος Δένδιας (στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ): «Να εξαιρέσουμε συνολικά τα ερωτήματα που αφορούν τον ΔΟΛ και τον Στ. Ψυχάρη.»

Την μαλακία του την πέταξε ο Δένδιας αφού ήδη με εντολή εισαγγελέα είχαν δεσμευτεί οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του Ψυχάρη. Ρε Νικολάκη, αντί να ξεφτιλίζεστε με την εργολαβική υπεράσπιση μεγαλολαμόγιων γιατί δεν τους κάνετε κατευθείαν βουλευτές να έχουν και την ασυλία;

 **********

* Άδωνις Γεωργιάδης


Εδώ ο εθνικός μας κλόουν έκανε retweet την γνωστή σε όλους μαλακία που πέταξε ο Κλάους Ρέγκλινγκ, βάζοντας μάλιστα φωτογραφία από το πατσαβουροσάιτ του γιαουρτωμένου Ράπτη, ανθυποτσιρακίου του Βαγγέλα Βενιζέλου.
Για όσους δεν το έμαθαν, ο  Ρέγκλινγκ είπε ότι η διαπραγμάτευση Βαρουφάκη μάς κόστισε το 6% του ΑΕΠ, δηλαδή πάνω από 100 δισ. ευρώ.
Οποιοσδήποτε (μη νεοφιλελέ μαλάκας εννοώ) θα αναλογιζόταν: κάτσε ρε φίλε, 170 δισ. ΑΕΠ έχουμε, πως γίνεται το 6% του 170 να είναι 100 δισεκατομμύρια; Το κομπιουτεράκι λέει πως τα 100 δισ. είναι το 6% των 1,666 τρισ. Η Ελλάδα λοιπόν επί Σαμαρά είχε ΑΕΠ πάνω από 1,5 τρισεκατομμύριο ευρώ και μας το ‘κρυβε!
(Ξέρω ότι είναι άσκοπο που ασχολούμαι με ηλίθιους. Την πλάκα μου κάνω και περνάει η ώρα)

 **********

* Ντόρα Μπακογιάννη – Μητσοτάκη – Κούβελου κλπ


Και οι εκλογές επίσης. Μήπως να τις καταργούσαμε κι αυτές για να μη στενοχωριέσαι;
Ανέκαθεν οι δεξιοί χάνατε λάδια. Όσο μεγαλώνετε χειροτερεύετε. Σας φεύγουν οι μαλακίες αβίαστα όπως του γέρου τα κάτουρα.

 **********

* Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ή Μίλκος ή Barbie


Καθώς καταλαβαίνεις κόπανε ψηφοφόρε αυτής της αλήτικης συμμορίας που κατ’ ευφημισμό αποκαλείται Νέα Δημοκρατία (ενώ ούτε νέα - ούτε δημοκρατία είναι), τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο που πλήρωσε ο Παπασταύρου αν αυτοί μας κυβέρναγαν ακόμα θα τα πλήρωνες εσύ, ή, στην καλύτερη, θα είχαν κουκουλώσει την υπόθεση.
Για τον Μίλκο οι πουστιές του φιλαράκου του, καθώς και οι οφσόρ που βρέθηκαν στα Panama papers αποτελούν …στοχοποίηση!
Πως το είπε ο Σαμαράς; “Μακάρι η Ελλάδα να είχε δέκα Παπασταύρου”;
Και πως το είπε το άδωνι; “Αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν αυτό που είναι, διαχρονικά αχάριστος, θα του είχε και δρόμο με το όνομά του”;
Κάτσε να κάνουμε τη σούμα:

 
 **********

* Κυριάκος Μητσοτάκης (στον ΣΚΑΪ): «Η μεγάλη διαφορά μου με τον κ. Τσίπρα είναι ότι είμαι αξιόπιστος».

Δείγμα αξιοπιστίας 30 Οκτωβρίου 2014:


Και [εδώ] με έγγραφο που υπογράφει ο ίδιος Μητσοτάκης λίγες μέρες αργότερα (27 Νοέμβρη 2014) μαθαίνουμε ότι οι 5.260 υπάλληλοι τελικά ήταν… 12!


Οι υπόλοιποι 5.248 χάθηκαν στο δρόμο.

 **********

* Γεράσιμος Μπαλαούρας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (στον Παραπολιτικά fm): «Αν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν κυβέρνηση, θα ήταν στο δρόμο να διαδηλώνει κατά της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς!»

Παιδί, ένα λουκουμάκι στον κύριο από μένα και μια δωδεκάδα καινούρια καλσόν σε παρακαλώ, όχι από αυτά που σκίζονται εύκολα.

 **********

* Ντόρα Μπακογιάννη – Μητσοτάκη – Κούβελου κλπ


Ενώ εσύ αντίθετα, χωρίς καμία αγωνία για τις υποχρεώσεις σου αφού στις πληρώνουμε εμείς, ξυπνάς με την αγωνία για τον εκλογικό νόμο και τις άδειες στα νταβατζοκάναλα που ανέκαθεν σας στήριζαν αλλά τώρα τελευταία δίνουν τα ρέστα τους!
Είδες που εσύ Ντόρα μου δεν έχεις καμία απολύτως σχέση με τον κ. Γιάννη; Για να μη σου πω ότι στη Βαρβάκειο δεν πρέπει να έχεις μπει ποτέ!

 **********

* Αναστάσιος Πετρόπουλος, υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης (στη Βουλή): «Το ΕΚΑΣ που κόπηκε δεν ήταν σύνταξη αλλά επίδομα που επινοήθηκε το 1996 από τις προηγούμενες κυβερνήσεις για να εξυπηρετεί προεκλογικές σκοπιμότητες και για να τους κρατά σε ομηρεία.»

Παρακαλείται ο κύριος Τσίπρας την επόμενη φορά που θα σχηματίσει κυβέρνηση (λέμε τώρα!) να φροντίσει ώστε οι υποψήφιοι υπουργοί να έχουν περάσει την εφηβεία και να μην περνούν την ώρα τους παίζοντας με το περιεχόμενο του εσωρούχου τους.
Τουλάχιστον από του βήματος της Βουλής και σε κοινή θέα.

 **********

* Σταύρος Θεοδωράκης, υπάλληλος τηλεοπτικού σταθμού και αρχηγός τηλεοπτικού κόμματος


Αν αύριο γινόταν ξανά το βρετανικό δημοψήφισμα, σύμφωνα με τον στράβακα θα ερχόταν τούμπα το αποτέλεσμα επειδή:
α) οι άνεργοι θα είχαν βρει δουλειά,
β) οι λιγότερο μορφωμένοι στο μεταξύ θα είχαν τελειώσει το Χάρβαρντ,
γ) οι συνταξιούχοι θα ξανάνιωναν!
Σταύρο μου θα σου πω δυό απλά λογάκια, με την ελπίδα να στα μεταφράσει κάποιος που μιλάει ελληνικά (όχι σαν τα δικά σου) και δεν γλείφει σόλες της κάθε ντόπιας και εισαγόμενης μεγαλοκουφάλας: αν αύριο επαναλαμβανόταν το δημοψήφισμα στην Ελλάδα, με το καθαρό αυτή τη φορά ερώτημα "Ναι ή ΟΧΙ στην ΕΕ;" τότε εσύ και οι υπόλοιποι οσφυοκάμπτες ηλίθιοι που αλλάζετε τα σάλια σας στη Βουλή, θα παίρνατε την απάντηση που σας αξίζει.
Αν δεν με πιστεύεις, τολμήστε να το ζητήσετε.


*** The end ***

12 σχόλια:

  1. Που στράβωσε το κλήμα βρε Πέτρο
    Αναρωτιέμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου απαντούσα αυτό ακριβώς που έγραψε ο Γιάννης. Αν ξεκινάς να φτιάχνεις το οικοδόμημα στραβά, αν βάλεις έστω και ένα τούβλο λάθος, τα επόμενα ακολουθούν και πολύ γρήγορα το πράγμα στραβώνει εντελώς.

      Διαγραφή
  2. Κατ'αρχάς να σου πω πως τα σχόλια σου είναι απολαυστικά και καταπραϋντικά. Δεν την παλεύω να διαβάζω τις δηλώσεις τους, μα την Παναγία! Ακόμα την ίδια καραμέλα όλοι τους, στο δρόμο που χάραξε ο χοντρός "Μαζί τα φάγαμε".
    Και μιλάει το τσόκαρο για κακομαθημένους συνταξιούχους!...
    Ελπίζω να βρουν όλοι τους αυτό που τους αξίζει! Το να είναι ηλίθιοι είναι δικαίωμά τους, αλλά να χλευάζουν τον απλό κόσμο που αγωνίζεται να επιβιώσει, δεν το θέλει κι ο Θεός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ελπίζεις να αλλάξουν. Υπάρχουν κοπάδια πρόβατα πίσω τους, ικανά να κάνουν το οτιδήποτε για να την βγάζουν αυτοί καθαροί και να συνεχίζουν τη μάσα.
      Ας ελπίσουμε ότι αυτή η βουβαμάρα του κόσμου κάποια στιγμή θα γίνει χείμαρρος που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.

      Διαγραφή
  3. Νάτος ο φρέσκος κατάλογος....! γεμάτος "θησαυρούς". Προχωράμε Πέτρο μου απαριθμώντας....!
    Στην Ελένη μας μια απάντηση-σχόλιο: Δεν στράβωσε το κλήμα. Εξ αρχής μελετημένο ήταν το στράβωμα. Ήταν όλα τακτοποιημένα μια χαρά.
    Καλή συνέχεια Πέτρο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συλλέκτης ηλιθιοτήτων έχω καταντήσει Γιάννη.
      Μου βγαίνουν τα μάτια με τόσες ασυναρετησίες που διαβάζω και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας για να δείτε τι τραβάω.
      :))

      Διαγραφή
  4. Ντόρα η μικρή δημοκράτισσα!
    Νέα παιδαγωγική σειρά που θα αντικαταστήσει την άλλη Ντόρα, την άπλυτη εξερευνήτρια!
    Μπουμπούκια όλοι τους, αλλά εκείνο το μεγάλο μπουμπούκι..κάτσε να θυμηθώ πως το έγραφα στο συμπόσιο...
    "Μπουμπούκι νιο και δροσερό, σαν άκανθος μεγάλο
    παράστημα, απόστημα, και στο κεφάλι κάλο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως μετά από χρόνια αποδειχθεί ότι κάτι έχει ο κλιματισμός της Βουλής ή τα μικρογεύματα και παθαίνουν όλοι την ίδια μαλάκυνση.
      Ίσως πάλι οι επιστήμονες αποφανθούν ότι το βουλευτιλίκι είναι φυσικό επακόλουθο της ξετσιπωσιάς.

      Διαγραφή
  5. Μωρέ, λερώνεις το στόμα σου, που μιλάς γι' αυτούς!
    Δεν αξίζει ούτε σταγόνα από το σάλιο σου!
    Άσε, να τους μείνουν αυτά που ανταλλάσσουν μεταξύ τους όπως είπες κι εσύ.
    Βλέπω αυτά τα καρτούν (μίνιονς ;;;), που είναι σαν χαπάκια, αυτά που έχεις ως εικόνα στο άλλο σου μπλογκ, να χτυπιούνται και μου έρχεται να κάνω το ίδιο με όλα αυτά που ακούω και διαβάζω!
    Αμάν τα καθάρματα πια! Ο κόσμος απαξιώνει εντελώς, εκτός από όσους έχουν συμφέροντα προσωπικά και τους ακολουθεί ή είναι φυτά..., υπάρχουν κι αυτά σε τούτη την κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλαύκη μου καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Δεν είσαι η μοναδική φίλη που εκφράζει αυτή την άποψη. Με όσους μιλάω αυτό μου λένε: γιατί ασχολείσαι με ηλίθιους;
      Θα το επαναλάβω λοιπόν:
      1) Ασχολούμαι από διαστροφή.
      2) Δεν τους κάνω το χατήρι και δεν αφήνω καμία μαλακία τους να πέσει κάτω (όσες προλαβαίνω δηλαδή, γνωρίζοντας πως είναι άπειρες). Πρέπει να ενημερώνεται ο κόσμος. Ξέρω ότι πολλοί φίλοι δεν παρακολουθούν την ειδησεογραφία, φροντίζω εγώ γι' αυτό. Οι ελάχιστοι που με διαβάζουν ίσως μάθουν εδώ μέσα κάτι που δεν έτυχε να διαβάσουν αλλού.
      3) Δεν θα τους κάνω τη χάρη να γίνω παθητικός παρατηρητής. Συλλέγω τις βλακείες τους και τις σχολιάζω, όχι πιστεύοντας πως κάνω κάτι ουσιαστικό, σίγουρα όμως το θεωρώ κάτι περισσότερο από το να μην είχα ασχοληθεί καθόλου.
      4) Επειδή πολύ σωστά είπες πως μαζί τους ασχολούνται μόνο όσοι έχουν συμφέροντα ή είναι φυτά (τα λαμόγια και οι μαλάκες που λέω εγώ), φροντίζω να δημιουργώ μια νέα κατηγορία. Μέχρι να μου το κλείσουν το ρημάδι θα τους τα χώνω και (συγγνώμη) χέστηκα για τις επιπτώσεις!

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα Πέτρο μου !
    Τι συγχιση παίρνω με αυτούς τους ανθρώπους δεν λέγεται. Πες μου σε παρακαλώ αφού όλοι τους βλέπουν και καμαρώνουν τα χάλια τους γιατί δεν τους έχουμε πετάξει ακόμα στη θάλασσα.
    Καλό σου μήνα ! Σε φιλώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον γιατί κι εμείς είμαστε για πνίξιμο Σταυρούλα μου. Γιατί έχουμε καταντήσει μια χούφτα ανάξιων που παρακολουθούν ατάραχοι και απαθείς.
      Καλό μήνα να έχεις.

      Διαγραφή