Σελίδες

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Τοξικά και απόβλητα #16



* Νίκος Φίλης (από το βήμα του 10ου συνεδρίου της ΝΔ): «Η σύγχρονη αριστερά, κορμός της ευρύτερης δημοκρατικής – προοδευτικής παράταξης, παρά τις δυσκολίες της πορείας, έχει αναδειχθεί ως ο ένας πόλος της πολιτικής ζωής της χώρας, ανοικτός σε πολιτικές και κοινωνικές διεργασίες, πολιτικά αντίπαλος προς την δεξιά οποιασδήποτε μορφής. Ταυτόχρονα όμως πολιτικά έτοιμος να αναζητήσει συγκλίσεις και συναινέσεις και με δυνάμεις του συντηρητικού χώρου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα μείζονα θέματα της εθνικής πορείας μέσα στον ευρωπαϊκό χώρο.»

Έτοιμος ο Φίλης (μόνο αυτός;) να έρθει σε σύγκλιση η …σύγχρονη Αριστερά με τον συντηρητικό χώρο, να δομηθεί ο επιδιωκόμενος πολιτικός αχταρμάς, να γεμίσουμε απολιτίκ πολιτικούς χωρίς ίχνος ιδεολογίας, χωρίς σκέψη για αγώνες, χωρίς ενδιαφέρον για την Ελλάδα και τους Έλληνες και με μοναδική στόχευση να πέφτει ακατάπαυστα το παραδάκι.

 **********

* Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (στο περιοδικό Spiegel): «Οι περισσότεροι ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες αντιλαμβάνονται, ότι ενδεχόμενες νέες εκλογές (στην Ελλάδα), θα αποσταθεροποιούσαν, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρωζώνη.»

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η εβρόπη τι γίνεται στα μέρη μας και ξορκίζει το ενδεχόμενο νέων εκλογών για να μην αποσταθεροποιηθεί το γερό της οικοδόμημα.
Και περνάμε σε άλλες ειδήσεις. Στην εκλογική αναμέτρηση της Αυστρίας πριν λίγες ημέρες, το ακροδεξιό FPÖ πραγματοποίησε το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία του με 36,4% των ψήφων.
Στη Γαλλία όλες μα όλες οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν τον σοσιαλιστή (εδώ γελάμε) Ολάντ να ηττάται κατά κράτος στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, ακόμη και αν αντίπαλός του είναι η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν.
Δημήτρη Παπαδημούλη, μήπως παραγέρασες και φύρανες; Μήπως να πας για απόσυρση;

 **********

* Θάνος Τζήμερος (για την μαύρη «επέτειο» της 21ης Απριλίου):

 
 **********

* Χάρης Θεοχάρης, ανεξάρτητος βουλευτής (μετά τη δήλωση του Προκόπη Παυλόπουλου: «Το νόμισμα αποκτά νόημα μόνον όταν υπηρετεί τον άνθρωπο.»)


Θα θυμάσαι κε Θεοχάρη μας πριν από 1 περίπου χρόνο που ο γεν. γραμματέας Διαφάνειας κ. Σούρλας κατήγγειλε ότι χάρισες 600 περίπου εκατομμύρια ευρώ σε οφσορούχα λαμόγια.


Να υποθέσουμε λοιπόν πως όταν μας λες “Η πολιτική αποκτά νόημα όταν υπηρετεί τον άνθρωπο” ότι ως ανθρώπους εννοείς ακριβώς αυτά τα λαμόγια;
Πάντως, πέρα από την πλάκα, πολύ θα ήθελα να έβλεπα ποια είναι αυτά τα 95 μαλακισμένα που τους άρεσε αυτή η παπαριά που έγραψες!

 **********

* Αλέξης Τσίπρας (στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ): «Το κόμμα πλέον απευθύνεται σε ευρύτερα ακροατήρια και όχι σε ένα αριστεροχώρι.»

Για τον Αλέξη μας δεν έχει σημασία που το αριστεροχώρι είναι αυτό που τον ανέδειξε, τον πίστεψε, τον ακολούθησε, όταν ακόμη ήταν ασήμαντος και, κυρίως, άχρηστος για το σύστημα. Το κόμμα του Αλέξη ψάχνει ΠΛΕΟΝ παντού ακροατές (ψηφαλάκια). Όταν κατρακυλήσει στα γνωστά του ποσοστά θα περιδιαβαίνει πάλι στα αριστεροχώρια να μαζέψει ό,τι μπορέσει. Μαντεύω σωστά Αλέξη μας;

 **********

* Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής ΝΔ, πρώην υπουργός Ανεργίας:


Προσπερνάμε στα γρήγορα την τσάμπα (;) διαφήμιση που κάνεις στην Ryanair δημοσιεύοντας φωτογραφίες δικές της και πάμε να διαβάσουμε τι είχε ζητήσει πριν λίγες ημέρες η ίδια εταιρεία:


Η γαμωεταιρεία έψαξε να βρει τα όρθια βόδια (όχι πως δεν βρήκε) που θα υπέγραφαν ακόμη έναν εργασιακό μεσαίωνα. Εσύ Γιάννη μου υπέγραψες; Αν συμφωνείς σε αυτά που ζητάει ένα ιδιωτικό κωλάδικο, φαντάζομαι υπουργάρα μου τι θα έκανες στις …"διαπραγματεύσεις" με την τρόικα.
Κλάψε τώρα για τις 1000 νέες θέσεις που δεν ήρθαν στην Ελλάδα, όταν εσύ φρόντιζες να χάνονται δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας την εβδομάδα.
Αλλά μη πάμε μακριά. Για να δούμε πόσο καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις, αρκεί να διαβάσουμε την παρακάτω ομορφιά που ανέβασες!


 **********

* Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στη γραμματεία γυναικείων θεμάτων της ΝΔ (στο 10ο συνέδριο του κόμματος): «Θέλω με τη δική σας βοήθεια να αλλάξουμε την προτίμηση των γυναικών προς τον κ. Τσίπρα.»

Βοηθήστε στο να χάσει γκόμενες ο Τσίπρας, διότι στην Ελλάδα, όπως όλοι ξέρουμε, οι γυναίκες ψηφίζουν το κόμμα που έχει για αρχηγό αυτόν που τις ερεθίζει περισσότερο.
ΥΓ: Κανονικά έπρεπε εκείνη τη στιγμή να σηκωθούν όλες και να σε μουτζώνουν. Αλλά για ψηφοφόρους σου μιλάμε, που με το IQ που κουβαλάνε το εξέλαβαν ως εξυπνάδα και χειροκρότησαν.

**********

* Αμβρόσιος, φασίστας μεγαλοτραγόπαπας Καλαβρύτων και Αιγιαλείας (στο «κήρυγμα» της Μεγάλης Παρασκευής): «Να σαπίσει το χέρι του υπουργού Παιδείας αν υπογράψει διάταγμα για την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και να γίνει πέτρα, που θα τρυπήσει το στομάχι αυτών που θα φάνε κρέας». 

Εδώ και κάτι ώρες προσπαθώ να θυμηθώ σε ποιο σημείο του Ευαγγελίου γράφει για σαπίσματα στα χέρια και για πέτρες στα στομάχια. Κάτι για "Αγαπάτε αλλήλους" θυμάμαι, κάτι για "Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν" και τέτοια άσχετα.
Έχω την εντύπωση, άγιε Αμβρόσιε, ότι οι μαλακίες τύπου "θάνατος στους άπιστους" αποδίδονται στο Κοράνι. Κάνω λάθος;
Αν λοιπόν δεν κάνω λάθος, πότε ρε φασίστα τραγόπαπα μετέφρασες το Κοράνι και μετέφερες τα κηρύγματα μίσους στο Χριστιανισμό; Πότε θα πας στον αγύριστο να ξεβρομίσει η Ελλάδα και η Εκκλησία από τη σιχαμερή σου παρουσία;

 **********

* Γιάννης Μανιάτης, βουλευτής Πασόκ:


Η φωτογραφία υποτίθεται ότι είναι από τις 8 Μαΐου 2016, ημέρα συζήτησης και ψήφισης στη Βουλή του (αντι)ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Retweet έκανε, ποιος άλλος, το γνωστό εξυπνοπούλι, ο διάσημος για τη σφυρίχτρα που έχει καταπιεί αντιπρόεδρος του Κούλη, χωρίς φυσικά να το ψάξει (πλάκα κάνουμε τώρα;)
Πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Η φωτογραφία είναι από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2014, επί των ημερών δηλαδή της διακυβέρνησης των νουδουπασόκων. Την συγκεκριμένη εποχή ο Μανιάτης ήταν και υπουργός, τρομάρα του. Οι αποδείξεις [εδώ].
Οι άνθρωποι είναι τραγικά γελοίοι.


 **********

* Άρης Πορτοσάλτε, δημοσιογράφχαχαχαχα



“Δεν τυπώνουν λεφτά επειδή δεν έχουν λεφτά.”
Πορτοσάλτε, Μάιος 2016. Συλλεκτικό.
Και εγώ ξέρω Άρη μου κάτι τύπους που δεν μπαίνουν σε μπανιέρα χωρίς ομπρέλα, αδιάβροχο και γαλότσες!
Άσε που μια φορά συνάντησα έναν αυτόχειρα που μετά από αυτό που έκανε δεν είχε τη δύναμη ούτε να κόψει το λαιμό του.
Ρε Πορτοσαλταρισμένε, μεταξύ μας τώρα, για να λες όλα τούτα πληρώνεσαι;

*** The end ***


 

12 σχόλια:

  1. Είπε ο Κυριάκος τέτοιο πράγμα στις γυναίκες του δεξιοχωρίου και χειροκροτήθηκε; Αχου μωρέ είναι πολύ ανασφαλές το γλυκούλι μου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσότερο αναρωτιέμαι για τη γυναίκα του. Είχαν χωρίσει και μετά από 5 χρόνια ξαναέσμιξαν. Τι διάολο, 5 χρόνια έψαχνε και δεν βρήκε καλύτερο από δαύτον;

      Διαγραφή
  2. Και μόλις ο μεγάλος "ηγέτης" έβγαλε το μέγα διάγγελμα "Θέλω με τη δική σας βοήθεια να αλλάξουμε την προτίμηση των γυναικών προς τον κ. Τσίπρα", οι γυναίκες ανέλαβαν άμεσα δράση, όχι παίζουμε! (βρίζε τώρα..)

    http://www.topontiki.gr/article/170132/epithesi-ston-tsipra-apo-tis-gynaikes-voyleytes-tis-nd-meso-venezoyelas

    Αλλά μετά τον "λόγο" ήρθε και ο αντίλογος...

    http://www.koutipandoras.gr/article/th-seoyalikh-parenoxlhsh-thn-kataggelloyn-sth-nd-thn-paiderastia-oxi

    Μιλάμε ότι ο Κούλης έχει εξαντλήσει ήδη όλη του την γοητεία (μπλιαχ) και δεν βλέπω να έχει άλλη για το μέλλον, καθότι (ως είθισται) προβάλλει τα ρηχά επιχειρήματα κι ο κόσμος χάνει την ουσία: τα σκάνδαλα τής δεξιάς και την ανάμειξη τού "ηγέτη" Κυριάκου, με την siemens.. Καλημερούδια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υπόθεση με τον λιγούρη πρέσβη έχει πάρει ήδη τη θέση της στο επόμενο Μηνιάτικο, με όσο μπόρεσα περισσότερα στοιχεία να συγκεντρώσω και πέρα από τα μυξοκλάματα των δεξιών μυξοπαρθένων που μου φέρνουν αναγούλες.
      Επίσης έχει σχολιαστεί και ο παιδεραστής(;) Γεωργιάδης.
      Σε ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  3. Γράφουν πάλι οι επιλογές σου μία προς μια Πέτρο....! σε μια κατάσταση εφιάλτη που βιώνει ο λαός μας.
    Ξεχωρίζω:
    1) "* Αλέξης Τσίπρας (στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ): «Το κόμμα πλέον απευθύνεται σε ευρύτερα ακροατήρια και όχι σε ένα αριστεροχώρι.»

    Ακόμα και η Βασίλισσα της Αγγλίας θα κοκκίνιζε μπροστά σε τέτοια αμετροέπεια για το λαό που τον ανέδειξε.

    2) "Εδώ και κάτι ώρες προσπαθώ να θυμηθώ σε ποιο σημείο του Ευαγγελίου γράφει για σαπίσματα στα χέρια και για πέτρες στα στομάχια. Κάτι για "Αγαπάτε αλλήλους" θυμάμαι, κάτι για "Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν" και τέτοια άσχετα.
    Έχω την εντύπωση, άγιε Αμβρόσιε, ότι οι μαλακίες τύπου "θάνατος στους άπιστους" αποδίδονται στο Κοράνι. Κάνω λάθος;"

    Αποφορά από το ζοφερό φασιστικό παρελθόν της ηγεσίας της Ελληνικής εκκλησίας. Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε πως δεν άκουσε το ρηθέν δια του κ. Ταγματάρχου της χούντας Αμβρόσιου. (Αυτός ήταν ο βαθμός του και ο ρόλος του αγίου στα σεπτά έτη 1967+ για όσους δεν γνωρίζουν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έργα και οι ημέρες του φασίστα σκατόπαπα είναι λίγο πολύ γνωστά. Όποιος θέλει να πληροφορηθεί και να μη μασάει σανό το κάνει Γιάννη μου. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από αναφορές σε αυτό τον τύπο που μαγαρίζει το άμφια αφοδεύοντας στα κεφάλια εύπιστων και ηλίθιων.
      Για παράδειγμα [εδώ] μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να μάθει για ποια προσωπικότητα μιλάμε.
      Πρόκειται για τον ίδιο τύπο που χοροστάτησε στη κηδεία του βασανιστή Ντερτιλή, μη διστάζοντας να τον αποκαλέσει …ήρωα και να τον συγκρίνει με τον Κολοκοτρώνη και τον Σωκράτη.
      Ε Μ Ε Τ Ο Σ!

      ΥΓ: Όσο ο Τσίπρας έχει απέναντί του αυτά τα πολιτικά σκουπίδια δεν έχει να φοβάται τίποτα. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, αυτοί είναι η αιτία που ο Τσίπρας κυβερνάει ακόμη (κυβερνάει = κάνει ότι του λένε οι απέξω).

      Διαγραφή
  4. Εγώ καλυφθηκα από όλα τα παραπάνω...
    Να δώσω συγχαρητήρια στις σουφραζέτες του 2016 !
    Και να πω Φτου Ρε ! που βγαίνετε και στον κόσμο και μιλάτε ...

    Γεια σου Πετρή μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζήμερος, Κούλης, Αμβρόσιος και Πορτοσάλτε συμπληρώνουν την νέα αγία τετράδα του ευαγγελίου της συμφοράς...
    Αλλά, τι τα θες; Όλοι έχουν λόγο στην κοινωνία της αποφοράς!
    Καλό σου βράδυ, Πέτρο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Γλαύκη να ήσαν μόνο αυτοί. Τους κάναμε στην άκρη και συνεχίζαμε. Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε ηλίθιους σε αυτόν τον ρημαδιασμένο τόπο.
      Το παραμύθι της γελοιότητας -που καλά κράτησε για 40 χρόνια-, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Μπορεί τώρα να μη μοιράζουν λεφτά για να κρατάνε αποκοιμισμένο αυτό το λαό, διαθέτουν όμως πολλούς τσοπάνηδες για να μοιράζουν σανό, καθώς και μαντρόσκυλα που αλυχτούν νύχτα μέρα για να μη φύγει κανένα πρόβατο από το κοπάδι τους.

      Διαγραφή
  6. Αυτό το Άδωνη, ή πολύ εύπιστο είναι, ή πολύ μακιαβελικό...είναι και κάτι άλλο αλλά με κόβει η λογοκρισία...
    Για Τζήμερο, Αμβρόσιο, Πρωτοσάλτε και τον Κούλη και τις γυναίκες του τι να πω?...τα λέει όλα η σιωπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα μπουκέτο φασιστών, βλαμμένων και στρατευμένων λαμόγιων είναι. Και δυστυχώς Μαρία, στο διαδίκτυο έχω "γνωρίσει" πολύ κόσμο που τους λατρεύει και θέλει να τους μοιάσει.

      Διαγραφή