Σελίδες

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Άντε να φύγει



Αναμεταξύ μας κυκλοφορούν κάτι καθυστερημένα που λένε ότι το πρόβλημα είναι ο Βαρουφάκης. Άμα τον διώξει (όσο πιο κακήν-κακώς γίνεται ο Τσίπρας), τότε τα πράγματα θα αλλάξουν.
Θα πάψει ο ανάπηρος στο μυαλό εφοριακός να εκνευρίζεται όποτε ακούει τη μετάφραση λες και του ξεφούσκωσε το ένα λάστιχο, θα σταματήσουν να ισιώνουν οι μπούκλες της αψηλής ολλανδέζας όποτε τον βλέπει, δεν θα πετάγεται το φρύδι του Ντράγκι μ’ εκείνο το νευρικό τικ μόλις διαβάζει δηλώσεις του.

Και ο πλέον ηλίθιος–μη άδωνι μπορεί να αντιληφθεί γιατί έχει στηθεί όλο αυτό το σκηνικό. Οι πιστωτές θέλουν να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα η συμφωνία, γιατί το να κωλοχτυπιούνται σαν τρίχρονα που τους πήραν τα φουντούνια δεν δημιουργεί μόνο γέλιο, αλλά και εκνευρισμό στις Αγορές και παρατείνει την αβεβαιότητα.

Το μεγάλο παιχνίδι έχει στηθεί στην Ουκρανία. Στην ήττα Πούτιν (αμερικανοευρωπαϊκή ονείρωξη) πρέπει να υπάρχει στοίχιση και ταυτόχρονος βηματισμός. Ο σιτοβολώνας της Γερμανίας (και όχι μόνο) δεν θα μπορούσε να αφεθεί στα χέρια της Ρωσίας. Σε έναν φασίστα ελεγχόμενο ηγετίσκο είναι απείρως πιο εύκολο να του κρεμάσεις σχοινάκια και να τον κουμαντάρεις.
Το παραμυθάκι με τη χαμηλή ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου μπορεί να κάνει ανταγωνιστικά τα γερμανικά και τα γαλλικά προϊόντα, υπάρχουν όμως και άλλες χώρες εκτός της Ελλάδας που υποφέρουν στην πρέσα. Αλλά και ο Ομπάμιας δεν θα καθίσει για πολύ ακόμη με σταυρωμένα τα χέρια. Πριν παραδώσει την εξουσία στη γυναίκα του βρωμιστή φορεμάτων, θέλει και να μείνει στην ιστορία ως αυτός που υποχρέωσε τη Γερμανία να κάνει πίσω.
Το χρωστάνε αυτό στην Ευρώπη από τον Β’ Παγκόσμιο!

Ο γαμώγερος προσβλέπει σε μια περηφανή νίκη. Ανήμπορος να αντιπαρατεθεί με έναν πανεπιστημιακό καθηγητή και συγγραφέα βιβλίων Οικονομίας, το μόνο που έχει είναι να κουνάει ένα πορτοφόλι με χιλιάρικα.
Όταν ο Βαρουφάκης του μιλάει με οικονομικούς όρους, αυτός του αντιγυρίζει: ναι, αλλά λεφτά δεν έχει.
Απορία ψάλτου βηξ!

Το παραμύθι λοιπόν καταλήγει ότι (νομίζουμε πως) σκοτώθηκε ο δράκος. Άλλαξε η διαπραγματευτική ομάδα, ο Βαρουφάκης μπήκε στον πάγο, η μόνη του συνεισφορά θα είναι όταν βγαίνει ο Τσακαλώτος και οι άλλοι από την αίθουσα και του ζητάνε να φέρει πορτοκαλάδες και κανα τοστ.
Διότι, δεν ξέρω αν το είχατε καταλάβει, αυτά που έκανε ο Γιάνης 3 μήνες τώρα ήταν αποκλειστικά δικά του. Αυτές τις οικονομικές μπαρούφες που αμόλαγε στα πούστρογκρουπ, η γυναίκα τον έβαζε να τις λέει και αν την πήγαινε κόντρα δεν θα του έφτιαχνε γεμιστά.

Μ’ αυτά δεν παίζουνε!

Ο Τσίπρας έκοβε βόλτες σε Ρωσία και Αίγινα, ο Καμμένος πέταγε στεφάνια στα βράχια, οι υπόλοιποι τσακώνονταν με τον Κυριάκο που τσακωνόταν με τη Ζωή που τσακωνόταν με τη Ντόρα που τσακωνόταν με το Δραγασάκη που τσακωνόταν με τον Κουτσούμπα (ζει αυτός;) που τσακωνόταν με τον Σταύρακα που έδινε γλωσσόφιλα του Μπένυ και του Μπόμπολα μαζί. Και κανένας δεν πήρε χαμπάρι τα καμώματα του Γιάνη.

Άντε λοιπόν να φύγει ο Γιάνης γιατί στέγνωσα. Άντε να φέρουμε και τον Χαρδούμπα άμα θέλετε. Το μέιλ το ‘χει σβήσει αλλά το θυμάται απόξω.
Ή προτιμάτε το στούρνο; Τον ΓΑΠοφάγο μήπως; Μιλάμε για υπουργάρες οικονομικών με κάτι παπάκια ΝΑ!
Άντε να φύγει ο –κατά Loverδο– κλόουν Γιάνης. Όσο να πεις, όταν σε αποκαλεί κλόουν ένας ψυχάκιας αποκτά άλλη βαρύτητα.
Άντε να φύγει γιατί έχει καθίσει η αγορά, πολύ φοβάμαι ότι αυτός καθυστερεί τις επενδύσεις (στα τελωνεία βρίσκονται και μαρσάρουν), αυτός είναι που δεν γεμίζει τα ντεπόζιτα των αεροπλάνων που θα έρθουν φορτωμένα ευρά.
Άντε γιατί ένα Varoufexit (αχ τι γλωσσοπλάστρες αυτές οι γερμανικές φυλλάδες!) θα μας φέρει τα πολυπόθητα δανεικά που έχουμε να δούμε από του σαξεστόρη ακόμα.
Μέσα σε 3 μήνες γκρέμισε ο αθεόφοβος όλη την “ιστορία επιτυχίας” που είχε οργανώσει ο ορτινάτσας πρωθυπουργός.

Περιμένω εναγωνίως τι θα γράφουν οι αυριανές φυλλάδες Έθνος & ΝΕΑ, αλλά ακόμη περισσότερο το κυριακάτικο ΒΗΜΑ και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Όχι, δεν τρελάθηκα. Τις βάζω στο κλουβί για να χέζει το γαρδέλι…


16 σχόλια:

  1. Ομπάμιας
    στη γυναίκα του βρωμιστή φορεμάτων
    η γυναίκα τον έβαζε να τις λέει και αν την πήγαινε κόντρα δεν θα του έφτιαχνε γεμιστά

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!!
    Πέτρο να'σαι καλά...
    (πόση μαλακία ακόμα σηκώνει τούτος ο κόσμος! Τον βρήκανε τον αποδιοπομπαίο και ηρέμησαν τώρα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαίνω εδώ να σχολιάσω γιατί έχω τρελαθεί!!
      Αφού έκανες και την Αριστέα να βρίζει τι να σου πω πρέπει να σε κόψουμε από παρέα γιατί μας έχεις χαλάσει.
      Θα κάνουμε και εμείς ένα Ακυβερνοτexit να πας να κάνεις παρέα στον Γιάνη!
      Μας δεν είναι κατάσταση αυτή!
      (Μόνο να μας πείτε που θα πάτε για να έρθουμε και εμείς όχι να φύγετε και να μας αφήσετε με τα τέρατα που καραδοκούν)
      Την καλημέρα μου και στους δύο!

      Διαγραφή
    2. Έλενα έχεις δίκιο. Αι απολοτζάιζ.
      Αριστέα με το copy/paste παραφέρεσαι. Να μη επαναληφθεί παρακαλώ.

      Διαγραφή
  2. Δε κλαίω που φεύγεις....(γιατί δε φεύγει)
    δεν κλαίω για τώρα (για το χτες ακόμα θρηνώ που μας άφησε χωρίς τώρα)
    δεν κλαίω την ώρα του αποχωρισμού (αυτή που έγινε πριν 3 μήνες...ίσα ίσα!!)
    Κλαίω την ώρα του γυρισμού (των ηλιθίων...φτου κακά, χτυπάω ξύλο)
    κλαίω την ώρα του σπαραγμού (τους από τα γέλια)

    Ουφ πλάνταξα κι απόψε!!
    Αλλά αυτό:
    " Άντε να φύγει ο –κατά Loverδο– κλόουν Γιάνης. Όσο να πεις, όταν σε αποκαλεί κλόουν ένας ψυχάκιας αποκτά άλλη βαρύτητα"....θέλω να το γράψω σε τοίχους...ας είναι και στο φατσοβιβλίο οι τοίχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο να αναλογιστούμε ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να τον (τους) διώξουν και ποιο καθεστώς να επαναφέρουν, αρκεί για να μας προκαλέσει νευρικό γέλιο.

      Διαγραφή
  3. Ποτέ δεν μπορώ να αντιπαθήσω, αυτούς που αντιπαθούν, αυτοί που αντιπαθώ! 😉
    Όσο για τις φυλλάδες; : Σταθερή αξία για την ανακούφιση των κατοικιδίων. 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Όσο περισσότερο τους πολεμούν κάτι πωλητικά γίδια και κάτι πατσαβουροφυλλάδες σεσημασμένων γραφιάδων, τόσο περισσότερο πείθομαι ότι άξιζαν την ψήφο μου.

      Διαγραφή
  4. Έδωσες ρέστα Ακυβέρνητε!...
    Κι αφού η Αριστέα σχολίασε δίχως παπάκια, πέτυχες φλέβα. Ιστορικές στιγμές!
    Για την Αριστέα μας και για τον υπουργό μας.
    Κι όπως το λες. Όσο τον λοιδωρούν, τόσο τον παραδέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως σωστά έγραψε και ο Μαζεστίξ, τον βρίζουν όλοι: Από Σόιμπλε μέχρι ΚΚΕ. Άλλοι από αθλιότητα, άλλοι από ηλιθιότητα.
      Πάει στο διάολο, κάτι καλό θα κάνει.

      Η Αριστέα με εκπλήσσει ευχάριστα.
      Λέω να ανοίξω σχολή "Πέστα Βρωμόστομε". Οι εγγραφές δωρεάν. Μετά θα τα βρούμε.

      Διαγραφή
  5. "Τις βάζω στο κλουβί για να χέζει το γαρδέλ" Αχαχαχα! Ρέστα! Δε μου λες, το 'χεις σίγουρο ότι ο Ομπάμιας πάει για βρούβες οσονούπω; Επίσης, ο ψυχάκιας είπε τον Γιάνη κλόουν, επειδή λέει κάθε τρεις και λίγο αλλάζει άποψη! Κοίτα ποιος μιλάει: Ο ψυχάκιας. Ο οποίος θα έπρεπε να ανακοινώνει σαν την ώρα, σε ποιο κόμμα βρίσκεται τώρα που μιλάμε. "Στον επόμενο τόνο ο Λοβέρδος θα είναι στο ΠΑΣΟΚ. Στον επόμενο τόνο ο Λοβέρδος θα είναι στο ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ'! ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ και ξερός! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ομπάμιας κλείνει 2 θητείες και φυσικά αποχωρεί αφού απαγορεύεται να εκλεγεί άλλη.
      Ο συγκεκριμένος είναι -Ο- ψυχάκιας γιατί έχει το θράσος, αφού κατέστρεψε εργασία, υγεία, παιδεία, τα 3 πλέον σημαντικά υπουργεία που του ανέθεσαν για να περάσει το μνημόνιο, τώρα νομίζει ότι με τα σκουσμάρια του θα φοβηθεί κανένας.
      Τράβα παλικάρι μου στον πάγκο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και μη μας πρήζεις.

      Διαγραφή
  6. Κορυφαίε Πέτρο, μέσα σ΄αυτή τη χλαπαταγή με τρομάζει περισσότερο το εσωτερικό μέτωπο αντιπαλότητας.... ο διχασμός.....αμνήμονες και αμετανόητοι μετά από τόσα δεινά... Καλό μήνα σου εύχομαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Κλαυδία.
      Αμνήμονες και αμετανόητοι αποτελούν μια υποκατηγορία βοοειδών εθισμένων στη βοσκή κουτόχορτου που έπαψαν πια και να με απασχολούν.

      Διαγραφή