Σελίδες

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Είναι δύσκολο να υποστηρίζεσαι από ηλίθιους

Απολαύστε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας: 


“Σήμερα στο Παρίσι είχαμε μακελειό από βομβιστική επίθεση με τουλάχιστον 12 νεκρούς. Κι εδώ κάποιοι προκαλούν … προσκαλούν να πω καλύτερα. Προσκαλούν κι άλλους λαθρομετανάστες και μοιράζουν από τώρα ιθαγένειες…”
“Το τι θα σήμαινε να ανοίξουν και πάλι τα σύνορα και να δίνεται μαζική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες δεν το είδε (η χώρα) και δεν θα το δει, πρώτα ο Θεός…”

Ο Σαμαράς που όπου βρεθεί και όπου σταθεί κινδυνολογεί ασύστολα, έχοντας την πρωθυπουργική ασυλία και συνάμα το ακαταλόγιστο, θεωρεί πως οι μαλακίες που λέει στο εσωτερικό δεν μαθαίνονται στο εξωτερικό, ή δεν απασχολούν άλλους. Την ώρα που ολόκληρη η Γαλλία - αλλά και κάθε υγιής νους σε ολόκληρο τον κόσμο - θρηνεί τον άδικο θάνατο 12 ανθρώπων στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo, ο Σαμαράς ενέταξε την τραγωδία που πάγωσε ολόκληρη την ανθρωπότητα σε προεκλογική του ομιλία.

Και ύστερα αυτός ο τύπος περιφέρεται κάνοντας λόγο για προεκλογικές σκοπιμότητες!!!

Κύριε Σαμαρά, αν θες να πάρεις ψήφους από τα χρυσαυγίδια (μιας και δεν σου έμεινε άλλο κομματικό βαρέλι) ξαμόλησε τα καθυστερημένα σου να σκοτώνουν μετανάστες. Όλο και κάποιους ψήφους θα τσιμπήσεις. Ούτως ή άλλως δεν απευθύνεσαι σε λωτοφάγους, σε μαλάκες απευθύνεσαι!

Κάποιος να πληροφορήσει τον κύριο Σαμαρά ότι:
α) Δεν πρόκειται για βομβιστική επίθεση αλλά για επίθεση με όπλα. Είδες πουθενά σε κάποιο βίντεο καπνούς ή άκουσες εκρήξεις; Όχι ότι έχει καμία σημασία, αλλά τουλάχιστον πριν αραδιάσεις τις κοτσάνες σου φρόντισε να πληροφορηθείς τα στοιχειώδη!


β) Αυτοί οι …κάποιοι δεν προσκαλούν δολοφόνους με καλάσνικωφ. Η διαφορά με σένα και τα ζώα που σε ακολουθούν είναι ότι δεν ανέχονται να σκυλοπνίγεις μετανάστες στο Αιγαίο. Έχεις δει πολλούς που συλλαμβάνουν στα μέρη μας να κουβαλάνε μέσα στα δουλεμπορικά βαρύ οπλισμό; Κάτι παντόφλες κρατούν.

γ) Οι δολοφόνοι είναι ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! Ακούς πανίβλακα πρωθυπουργέ;;; Τα δύο αδέλφια είναι αλγερινής καταγωγής και γαλλικής υπηκοότητας!!! Ποιος μαλάκας από αυτούς που έχεις δίπλα σου σού είπε ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες;;; Ποιος σου είπε ότι μπήκαν λάθρα στη χώρα για να σκοτώσουν και να γυρίσουν πίσω;;; Πρόκειται για Γάλλους πολίτες, μουσουλμάνους το θρήσκευμα και σαλεμένους εγκληματίες!!!

Μήπως να αρχίσουμε να κοιτάμε περίεργα και τους μουσουλμάνους της Θράκης;
Έχεις καταλάβει πόσο επικίνδυνα ηλίθια είναι όλα αυτά που ξεστομίζεις;

Ακόμη και το κατακάθι νεοναζί Μαρί Λεπέν έκανε λόγο για “τρομοκρατική επίθεση πίσω από την οποία βρίσκεται το ριζοσπαστικό Ισλάμ”. Συνέδεσε ευθέως τις εν ψυχρώ δολοφονίες με την τρομοκρατία και τον φονταμενταλισμό. Εσύ όμως Αντωνάκη μου ούτε τρομοκράτες είδες, ούτε φονταμενταλιστές είδες. Εσείς είδες λαθρομετανάστες!

Καλά, εσύ γκαβώθηκες νωρίς!

Αντί να βγεις με μήνυμα συμπαράστασης στον Γαλλικό λαό, αντί να καταδικάσεις την τρομοκρατία και τον θρησκευτικό φανατισμό που τυφλώνει, μίλησες για τη λαθρομετανάστευση και την …ασφάλεια (όπως εσύ την εννοείς) που θα νιώθει ο κάθε έλληνας στη χώρα.
Αλλά αφού το θες θα παίξω το παιχνιδάκι σου. Μήπως θυμάσαι ποιος υπουργός Εξωτερικών άνοιξε τα σύνορα και γέμισε η Ελλάδα αλλοδαπούς; Αν δεν σιχαίνεσαι κοιτάξου στον καθρέφτη.

Η απάντηση στις ηλιθιότητες Σαμαρά δεν άργησε να έρθει. Όχι από την ελληνική Αριστερά. Αυτό θα έλειπε να μπει και αυτή στο παιχνίδι της βλακείας του. Η απάντηση ήρθε από τους ίδιους τους Γάλλους:




Το περιοδικό LExpress στη χθεσινή του έκδοση υπό τον τίτλο: "c' est dur d'etre aime par des cons" δημοσιεύει απάντηση στον πρωθυπουργό μας και στην άθλια προσπάθεια να εντάξει την τρομοκρατική επίθεση σε προεκλογική του ομιλία.

"Είναι δύσκολο να υποστηρίζεσαι από ηλίθιους" θα μπορούσε να διακηρύξει το Charlie Hebdo βλέποντας κάποιες αντιδράσεις στη Γαλλία και σε άλλα μέρη του κόσμου.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην προεκλογική του καμπάνια, χρησιμοποίησε την τραγωδία εναντίον ενός πολιτικού αντιπάλου του, του αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίζεται νικητής στις δημοσκοπήσεις.

(γαλλικά δεν γνωρίζω, η μετάφραση είναι από το google translate) 

Την ώρα που σε ολόκληρο τον κόσμο φωνάζουν "Είμαστε Όλοι Σαρλί" ο Σαμαράς είναι ο μόνος που φωνάζει "Είμαστε όλοι κατά του ΣΥΡΙΖΑ".

  
Λίγες είναι ακόμη οι μέρες σου κι αυτές με πονοκέφαλο…

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες το
anemosantistasis.blogspot.gr/
 

28 σχόλια:

  1. Δεν σας προλαβαίνω σήμερα στη γειτονιά... "βροχή" οι αναρτήσεις! Και... πολύ καλά κάνετε!!! Ζηλεύω, μην μου δίνεις σημασία...
    Ο ηλίθιος και πανηλίθιος, μικρόψυχος, τιποτένιος, που περνιέται για αρχηγός... έχει σίγουρα κοινό, στο οποίο απευθύνεται, αλλιώς δεν θα τολμούσε!!! Δεν είδες πώς τον υποδέχτηκαν στην Β. Ελλάδα;;;; Λυπάμαι βαθιά γι' αυτό!!!
    Λένε πως η αγάπη δεν έχει σύνορα, όμως διαπιστώνεται βαρύγδουπα ότι η ανοησία είναι αυτή που δεν έχει σύνορα τελικά!!!! Α, ρε ρόμπες ξεκούμπωτες!!!!
    Φιλιά, βρε Πετρή, για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ διαβάζω πως [απέλυσε τον σκηνοθέτη] που είχε στις περιοδείες του γιατί δεν έκοψε πλάνα που τον γιούχαραν.
      Για ποιο κοινό μιλάς; Για εκείνο που μόλις είπε "Δεν θα γίνουν άλλες μειώσεις στις συντάξεις" τον χειροκροτούσαν; Διανοείσαι τι είπε το άτομο και τι χειροκρότησαν οι χοντρομαλάκες;;;

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να είναι έτσι, γιατί χάνω επεισόδια! Κάποιες στιγμές αρνούμαι να διαβάσω κι άλλα...

      Διαγραφή
    3. Θες απόδειξη ότι πάνε βόλτες τους κλακαδόρους; Για [κοίτα]!

      Διαγραφή
    4. Εντάξει, πείστηκα, όχι πως ήθελα και πολύ! Ρεμάλια του κερατά!
      Σ' ευχαριστώ, Πετρή!
      Δεν αφήνεις πέτρα για πέτρα...

      Διαγραφή
    5. Στην τσιριμπίμ τσιριμπόμ αναφέρεσαι;

      Διαγραφή
  2. δυστυχως ειναι ετσι! ακομη πιο δυστυχως ειναι οτι δεν υπαρχει και κανα φως στο οριζοντα το θετω και στην αναρτησση μου
    αν υποθεσουμε οτι ο συριζα ειναι ελπιδα κατα καιρους λενε κι αυτοι κατι κοτσανες ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς λένε και αυτοί κοτσάνες. Αλλά και εμείς καθόμαστε ολημερίς και τις κοσκινίζουμε. Τι είπε ο ένας, αν συμφωνούν οι άλλοι.
      Το έχω πει χιλιάδες φορές. Αυτό που προέχει είναι να ξεκουμπιστεί η εγκληματική αυτή κυβέρνηση για να σταματήσει η κατρακύλα. Αν συνεχίσουμε το κοσκίνισμα κάθε κουβέντας, κάθε συνιστώσας, κάθε υποψήφιου, κάθε στελέχους, θα φάμε τη δεξιά καμιά 100στή χρόνια ακόμη στο κεφάλι για να στρώσουμε.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ για να φτάσει από το 3,5% στο 30% μέσα σε τόσο λίγο χρόνο σίγουρα δεν μπορεί να εκφράζει σε όλα τους πάντες. Μη τρελαθούμε. Η πλειοψηφία όσων σήμερα τον στηρίζουν είναι πρωτίστως για να διώξει τα καθάρματα και δευτερευόντως για να κυβερνήσει η Αριστερά.

      Διαγραφή
  3. Έχει καταλάβει πόσο επικίνδυνος σκέτο είναι; Θα μου πεις, ποιος επικίνδυνος το καταλαβαίνει. Μόνο που, κατά τον αρχηγό κι οι ψη-ο-φοφόροι του, κι αυτό είναι ο,τι πιο επικίνδυνο μας συμβαίνει. Διότι, δυστυχώς εκείνος που έχει αποφασίσει να ψηφίσει τον σαμαρά, και μιλώ για όλους εκείνους τους πειναλέους τύπους, κλείνει τα αυτιά του κάθε φορά που γιουχάρεται μια χοντρομαλακία τού αρχηγού του κι έτσι με παρωπίδες, φτάνει ως το παραβάν και μας την μπουμπουνίζει. Μπορεί να γινόμαστε γραφικοί (σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που κάπως έτσι μας βλέπουν), αλλά θα υποστηρίξω για άλλη μια φορά, ότι οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες είναι οι φοβισμένοι φασίστες, όταν βλέπουν ότι χάνουν την εξουσία. Εξάλλου, τρομοκρατώντας κυβέρνησαν, γιατί να απαρνηθούν αυτό τους το "όπλο" κατά την προεκλογική περίοδο;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν απευθύνομαι σε τελειωμένους ηλίθιους. Προσπαθώ να πω δυο λόγια σε όσους διαθέτουν νιονιό και δεν έτυχε να τα ακούσουν από αλλού για να καταλάβουν σε τι χάος ζούμε.
      Θέλω να δω πόσο κάτω έχει το βαρέλι που λέγεται ΝΔ και Σαμαράς. Πόσο περισσότερο θα προσπαθήσουν να υποβιβάσουν τη νοημοσύνη μας!!!

      Διαγραφή
  4. Και οι ηλίθιοι χειροκροτούν τις βλακείες του φοβισμένου φασίστα που λέει και η Πέτρα...άλαλα τα χείλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμετός απλά! Ρεντίκολο της κοινωνίας! Πολύ το ευχαριστήθηκα που τον γιουχάρανε! Το δυστύχημα είναι ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που τον γουστάρουν... (ειδικά μερικοί μερικοί ρασοφόροι φσιστούλιδες κατά πάνω... που κάνουν προεκλογικό αγών από Άμβωνος.΄Έχε χάρη που σέβομαι τον Αη Δημήτρη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω δει το παραμυθάκι ρασοφόρων από άμβωνος. Ευτυχώς από την τηλεόραση. Διαφορετικά θα γινόμαστε κώλος με τον παπά μέσα στην εκκλησία.

      Διαγραφή
  6. Ακόμα και στη Γαλλία τον καταλάβανε τον σιχαμένο, εδώ τί γίνεται;;
    Όλοι οι βολεμένοι στην επαρχία (κυρίως)τον ψηφίζουν και η κατάσταση αυτή δεν έχει τέλος.. Όπως πολύ σωστά είπες πιο πάνω ας σταματήσουμε να κοσκινίζουμε το ΣΥΡΙΖΑ, το θέμα δεν είναι να βρούμε το "τέλειο" κόμμα. Να φύγουμε από αυτή την εξαθλίωση της δεξιάς. Στις πρηγούμενες εκλογές έμεινα άφωνη με τα αποτελέσματα, ελπίζω σ'αυτές να μη συμβεί το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αύριο θα πάει ο Σαμαράς στο Παρίσι "για την σιωπηλή πορεία ενάντια στην τρομοκρατία". Τόσο γελοίος έχει καταντήσει. Σιγά μη βρει να πει μια συγγνώμη για τις ηλιθιότητες που πέταξε στην Χαλκίδα.
      Αν και αυτή τη φορά δεν γίνει η ανατροπή τότε καληνύχτα μας. Τα θέλει ο κώλος μας οπότε ας το βουλώσουμε για πάντα.

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα!
    Διαβάστε κι αυτό:
    http://www.alterthess.gr/content/ypsilovathmo-stelehos-tis-neas-dimokratias-o-pistolero-toy-oraiokastroy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος ο τραμπουκομαλάκας. Να τον έχουν να τον χαίρονται και να του δώσουν κανένα γαλόνι για τις υπηρεσίες του!
      Όση ώρα το διάβαζα Σοφία έβλεπα και το διαφημιστικό της νουδου:

      ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
      ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

      Ούτε να γελάσω δεν μπορώ.

      Διαγραφή
  8. Να τα πεις σε αυτούς θα πάνε να τον ψηφίσουν γιατί θα πάνε μπόλικοι μ@@@@@ς!
    Δυστυχώς!
    Την καλημέρα μου, ελπίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λέω σε όσους έχουν ανοιχτά αυτιά.
      Με μαλάκες δεν ανοίγω κουβέντα γιατί πονάνε τα δικά μου.

      Διαγραφή
  9. Πετρο μου καλημερα και απο εδω.
    Εχω διαβασει πολλες αναρτησεις με αυτο το περιεχομενο και ειλικρινα νοιωθω οτι εκφραζεται οσα δε μπορω να εκφρασω εγω επανω στην γνωμη μου για την πολιτικη και την επικαιροτητα των ημερων.
    Ελπιζω σε μια νεα καλυτερη μερα! Ευχομαι να μην ειναι μονο μακρια!
    Καλη εβδομαδα να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την συγκεκριμένη την "ανέβασα" πριν 4 μέρες αλλά μόλις σήμερα φάνηκε στα φιλικά.
      Πάντως έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια. Από τη μια πατάτα στην επόμενη πάνε. Είναι σε πανικό γιατί κατάλαβαν οριστικά πως θα φύγουν.

      Διαγραφή
  10. Γεια σου, Π¨ετρο, καλή χρονιά και "καλή λευτεριά"!!!
    ....Για τον Σαμαρά τα βάζουν με τον Κ. Αρβανίτη που τον είπε μαλακα σε δημόσια εκδήλωση στη Λαμία, ξεχνώντας ότι ο ίδιος ο Σαμαράς αποκάλεσε τον εαυτό του μαλακα πριν καιρό, τότε που διέρευσε δοκιμαστικό που έκανε για διαφήμιση και ακούγετααι να λέει "Γαμώ το κεκεφάλι σου μαλάκα"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς Γιάννη σκέφτηκα κι εγώ όταν είδα το βιντεάκι με τον Αρβανίτη.
      Σίγουρα είναι απείρως περισσότεροι αυτοί που αποκαλούν τον Σαμαρά μαλάκα από αυτούς που τον λατρεύουν.
      Πρέπει να το ψάξει.

      Διαγραφή
  11. Καλέ εδώ έκαναν και καινούργιο σποτάκι και έβαλαν πρώτη εικόνα το περιοδικό και το θέμα ασφάλειας!
    Δεν έχουν ιερό, δεν έχουν τσίπα! Έχουν απλά τρελαθεί από την αγωνία τους μην χάσουν τις καρέκλες και τα δίνουν όλα! Όποιον γραπώσουν ένα πράγμα! ☺☻

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχει πάθει τρελό σοκ και πετάει τη μια μ@λ@κία πίσω απ'την άλλη,μα και οι πιο σαλεμένοι από κάτω τον χειροκροτούν.
    Δεν βλέπουν τα χάλια του να τον στείλουν στον αγύριστο,τόσο ηλίθιοι!!

    Καλό κουράγιο! (Θέλει δύναμη για ν'αντέχει κανείς αυτά που ξεφουρνίζει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το είπες: σαλεμένοι.
      Η νουδού έχει πιάσει πάτο. Και ας μη γελιόμαστε, κάτω από το 25% δεν πρόκειται να πέσει.

      Διαγραφή