Σελίδες

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Γελοίες ειδήσεις 45




Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 22 Νοεμβρίου 2014 έως 5 Ιανουαρίου 2015.
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – κράτος πρόνοιας
Έδωσαν επίδομα ανεργίας σε μαχητές του Ισλαμικού Κράτους!
H Δανία κατέβαλε επιδόματα ανεργίας σε 28 πρόσωπα που έχουν εγκαταλείψει την χώρα και έχουν πάει να πολεμήσουν στη Συρία, στις τάξεις της οργάνωσης "Ισλαμικό Κράτος", επιβεβαίωσε η Υπηρεσία Πληροφοριών της χώρας.
Η υπηρεσία αυτή ανέφερε στην εφημερίδα BT ότι από τους 28 δικαιούχους, οι 15 έχουν διαταχθεί να επιστρέψουν τα χρήματα, οι 8 περιπτώσεις τελούν υπό διερεύνηση και οι 5 εξ αυτών απαλλάχθηκαν ελλείψει επαρκών αποδεικτικών στοιχείων.
Είναι απίστευτα σημαντικό να μην είμαστε αφελείς” δήλωσε στην εφημερίδα η υπουργός Δικαιοσύνης Μέτε Φρέντρικσεν, ερωτηθείσα για τα στοιχεία αυτά, που προήλθαν από τη διασταύρωση των αρχείων από πολλές διοικητικές υπηρεσίες.
………………………….

Εδώ και τώρα να δοθεί και στους Τζιχαντιστές το επίδομα ανεργίας! Τι; Τσάμπα θα κόβουν λαιμούς; Καμία πρόνοια δηλαδή για τους χασάπηδες;;;

Κυρία υπουργός, απίστευτα σημαντικό είναι να μην είστε και μαλάκες! Έχουμε κι εδώ κάμποσους και σε πληροφορώ ότι εξαιτίας τους δεν πάμε καθόλου καλά.



Είδηση Νο 9 – βοηθάτε ρε!!!
Το αεροσκάφος κόλλησε και οι επιβάτες κατέβηκαν να…
Μια απίστευτη εμπειρία έζησαν οι 74 επιβάτες ενός αεροπλάνου Tupolev 134 της Katekavia, θυγατρικής της ρωσικής εταιρείας Utair. Τους ζητήθηκε να κατέβουν από το αεροσκάφος και να το σπρώξουν κατά μήκος του αεροδιαδρόμου.
Όλα αυτά συνέβησαν στην πόλη Ιγκάρικα, βόρεια του Κρασνογιάρσκ, στη Σιβηρία. Με τη θερμοκρασία να δείχνει -52 βαθμούς Κελσίου, το έργο τους ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολο μέσα στα χιόνια.
Τελικά, το αεροπλάνο ξεκόλλησε και η πτήση έγινε κανονικά

………………………….

Όταν λέμε ‘κανονικά’ μη φανταστείς. Σταμάτησαν μερικές φορές ακόμη για να βάλουν βενζίνη, πετάχτηκε ο πιλότος στη πεθερά του να πάρει κάτι κεφτέδες, η αεροσυνοδός για κάτι γόβες που βρήκε σε προσφορά και οι επιβάτες για σουβλάκι.
Στα Τέμπη.



Είδηση Νο 8 – σκίσε με ν’ αλλάξω ράφτη
H μις "καλύτερα οπίσθια" έκανε επέμβαση …παρθενορραφής!
Η 22χρονη Indianara Carvalho, πριν ένα μήνα ανακηρύχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού για τα καλύτερα οπίσθια του κόσμου, τα περίφημα καλλιστεία Bum Bum.
Αμέσως μετά τη λήξη, και αφού παρέλαβε την επιταγή των 1.500 ευρώ καθώς και συμβόλαιο ύψους 2.000 ευρώ, δήλωσε ότι μπαίνει στο χειρουργείο για επέμβαση παρθενορραφής!
"Με τα λεφτά αυτά θα υποβληθώ σε παρθενορραφή. Θέλω να ερωτευτώ και να δοθώ σαν να είμαι παρθένα στον εκλεκτό που θα συναντήσω και θα ερωτευτώ. Και θέλω αυτός ο άνδρας να μου πάρει την παρθενιά", είπε μετά τη λήξη του διαγωνισμού στους εμβρόντητους δημοσιογράφους.
Και συμπλήρωσε: "Ήθελα να υποβληθώ στην επέμβαση προτού φωτογραφηθώ ξανά. Δεν θα ένιωθα καλά με το να εμφανίζομαι γυμνή αν δεν ήμουν ακριβώς όπως ήρθα στον κόσμο."
 ………………………….

Αφού παρθενορραφτώ θα με ξεπαρθενέψει ο εκλεκτός μου. Άμα χωρίσω πάω πάλι για ράψιμο. Ραφές υπάρχουν.
Δεν θέλω να φωτογραφηθώ γυμνή χωρίς υμένα. Ντρέπομαι! Θα ράψω έναν και μετά τραβήξτε μου όσες … φωτογραφίες θέλετε.
Θα έχω ανοιχτά τα πόδια για να πειστείτε πως είμαι καλό κορίτσι.



Είδηση Νο 7 – γιατί Θεέ μου;;;
Η 33χρονη Βρετανίδα Laura Fernee αποδίδει πολλά προβλήματα της ζωής της στο ωραίο της παρουσιαστικό, συμπεριλαμβανομένης της ανεργίας. Η Fernee λέει ότι αναγκάστηκε να αφήσει τη δουλειά της μετά από συνεχείς παρενοχλήσεις από άντρες συναδέλφους και ζηλιάρες γυναίκες. Τώρα η Fernee ζει σε ένα διαμέρισμα που χρηματοδοτούν οι γονείς της και δεν έχει δουλέψει εδώ και δύο χρόνια. Όμως, υποστηρίζει ότι δεν είναι δικό της το λάθος.
"Δεν φταίω εγώ... δεν φταίω για το πώς είμαι. Οι άντρες συνάδελφοι ενδιαφέρονται μόνο για την εμφάνισή μου. Ακόμη και όταν ήμουν στο εργαστήριο χωρίς μέικ-απ, συνέχισαν να έρχονται εξαιτίας της φυσικής μου ελκυστικότητας. Δεν υπήρχε τίποτα που μπορούσα να κάνω για να το σταματήσω".
………………………….

Συγγνώμη, έτσι είναι οι ωραίες στην Αγγλία;
Εμ έτσι εξηγείται γιατί οι Άγγλοι...
Δεν λέω τίποτα περισσότερο γιατί θα με μηνύσει ο Κάμερον.



Είδηση Νο 6 – Αχ αγάπη μου, κλάνεις υπέροχα
Εφευρέτης παρουσιάζει χάπι που αρωματίζει τα "αέρια"
Γάλλος εφευρέτης παρουσίασε με υπερηφάνεια ένα χάπι που κάνει τα εντερικά αέρια να μυρίζουν… σοκολάτα!
Ο Christian Poinchevall, ένας 65χρονος ερευνητής που ζει στο χωριό Gesvres - και μοιάζει σαν χίπης αδελφός του Αϊ Βασίλη - εμπορεύεται αυτά τα χάπια μέσω της ιστοσελίδας pilulepet.com και τα χρεώνει 9.99 για 60 χάπια, ενώ υπόσχεται στους αγοραστές ότι “θα μπορούν να πέρδονται στις γιορτές με στυλ”.
Όπως λέει ο ίδιος, η περίοδος των εορτών φέρνει πάντα αύξηση στις πωλήσεις, καθώς κάποιοι θέλουν να εφοδιαστούν με τα χάπια του για να αποφύγουν τις συνέπειες του υπερβολικού φαγητού.
Από την ιστοσελίδα ανακοινώνεται και η προσεχής κυκλοφορία χαπιών που θα προσδίδουν στα "αέρια" άρωμα ρόδου ή βιολέτας, καθώς και μια σκόνη που θα μειώσει τις δυσάρεστες οσμές από τα "αέρια" σκύλων ή γατών συντροφιάς.
………………………….

Εσύ το ‘ξερες ότι υπάρχει στυλ και στις πορδές;
Τι νόμιζες; Μόνο στο ντύσιμο; Όταν λέμε ότι αυτός είναι κλασσάτος, δηλαδή πως το καταλαβαίνεις;
Τώρα θα μου πεις “Και τι με νοιάζει εμένα; Εγώ δεν κλάνω!”
Πάρε το επόμενο που σε ενδιαφέρει.
Γιατί όταν εσύ το κωλοβαράς οι εφευρέτες …δουλεύουν.

         

Είδηση Νο 5 – μαναβική
Ο γυναικείος κόλπος θα μυρίζει ροδάκινο
Δύο άνδρες, ιδιοκτήτες μεγάλης εταιρείας που εδρεύει στην Silicon Valey αποφάσισαν να δημιουργήσουν προϊόντα προκειμένου να μυρίζει ο γυναικείος κόλπος …ροδάκινο!
Ο Όστιν Χέιτζ και ο Τζίλαντ Γκομ της Gambrian Genomics αποφάσισαν να βάλουν μπροστά τα σχέδια τους και να δημιουργήσουν το «Γλυκό Ροδάκινο». Πρόκειται για ένα προϊόν που θα το παίρνουν οι γυναίκες προκειμένου να μυρίζει ο κόλπος τους ροδάκινο.
Η Gambrian Genomics ειδικεύεται σε προϊόντα με προβιοτικά. Ο Όστιν και ο Τζίλαντ σκέφτηκαν να δημιουργήσουν ένα προϊόν με προβιοτικά που θα κάνει τον γυναικείο κόλπο να μυρίζει ροδάκινο και θα προστατεύει από μολύνσεις.
Στην παρουσίαση που έγινε στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, οι δύο άνδρες μίλησαν για το νέο προϊόν που θα δημιουργήσουν και θα έχει στόχο το γυναικείο κοινό.
………………………….

Ρε τι ροδάκινο;;; Τι φλωριές είναι αυτές;;; Για μένα που μ’ αρέσει το τζατζίκι θα κάνετε κάτι; Να περιμένω ή να πάρω μόνος μου ένα μυστρί και να αρχίσω την επάλειψη;
(Με παστουρμά έστω;)



Είδηση Νο 4 – πείτε μας την αλήθεια
Lammily εναντίον Barbie
Μια 19χρονη με ένα κανονικό σώμα, ενδεχομένως με ακμή και ραγάδες και μώλωπες από τα σπορ που αγαπά αναπαριστά η Lammily, η κούκλα που ήρθε να αντικαταστήσει την "ψεύτικη" Barbie και να αποκαταστήσει την αλήθεια για το τι είναι αληθινά όμορφο.
Ο εξωπραγματικός σωματότυπος της διάσημης κούκλας καθώς και τα πρότυπα που προβάλει έχουν γίνει πολλές φορές αντικείμενο μελέτης με επικριτικά συνήθως αποτελέσματα.
 Ο  καλλιτέχνης Nickolay Lamm αποφάσισε να δημιουργήσει μια "κανονική Barbie", με τις σωστές αναλογίες σώματος ενός 19χρονου κοριτσιού και με όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει. Από απλούς μώλωπες και ακμή μέχρι κυτταρίτιδα, ραγάδες και κονδυλώματα.
Το παιδί αποφασίζει κάθε φορά αν η Lamminy θα είναι στα καλύτερά της ή όχι, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην πραγματική ζωή.
Ο Lamm είπε ότι “ήθελε να δείξει ότι ο μέσος όρος είναι όμορφος και ότι δεν πρέπει να συγκρίνουμε τον εαυτό μας  με μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς”.
………………………….

Το ενημερωτικό μας portal κατάφερε να εξασφαλίσει φωτογραφίες της κουκλίτσας μόνο με σπυριά και ραγάδες. 
Όταν βρούμε και φωτογραφίες της με πτώση στήθους, μυκητίαση, ψωρίαση, χλαμύδια και τριχοφάγο θα σας ενημερώσουμε για να προλάβετε πριν εξαντληθούν.



Είδηση Νο 3 – ο παπάρας που δίνει πιστοποίηση
Αυτός είναι ο "πιο μισητός άνθρωπος στον κόσμο"
Ο Julien Blanc είναι ίσως "ο πιο μισητός άνθρωπος στον κόσμο", όπως αναφέρουν οι New York Times.
Είναι 25 ετών και κατάγεται από την Καλιφόρνια. Θεωρεί τον εαυτό του …καλλιτέχνη και τρέχει "σεμινάρια" στα οποία δασκαλεύει άνδρες πώς να "ρίχνουν" στο κρεβάτι γυναίκες με χειραγώγηση και χρήση βίας!
Κάθε συνεδρία έχει κόστος 2.000 δολάρια.
“Η βρετανική κυβέρνηση απαγόρευσε την είσοδο του στη χώρα για μια σειρά προγραμματισμών εμφανίσεων, μετά την κατακραυγή για τις τεχνικές του που φτάνουν στο όριο του βιασμού” αναφέρει η εφημερίδα "The Times".
Μάλιστα πρόσφατα ο Blanc ξεκίνησε το hashtag #ChokingGirlsAroundTheWorld στο Twitter και ανέβασε φωτογραφίες δικές του με τα χέρια του γύρω από λαιμούς γυναικών.
Μετά από αυτό η κυβέρνηση της Αυστραλίας απέσυρε τη visa του.
………………………….

Ρε κοπελιές, έχει καμία από εσάς να μου δανείσει $2.000; Θα γυρίσω πίσω και θα της ρίξω ένα επιστημονικό χέρι ξύλο που θα την ζηλεύουν οι φίλες της!
“Έχω και ISO, γουστάρεις μια μπούφλα;”

Γιατί όμως ο πιο μισητός; Τη θέση του πιο μαλάκα την έχει άλλος; Και αν ναι δηλαδή πόσο πιο μαλάκας; Μ’ έχει φάει η αγωνία…



Είδηση Νο 2 – η χαρά του βρωμιάρη
Μπάνιο χωρίς …νερό!
Πρόκειται για την ιδέα επιστημόνων από την εταιρεία Object Solution οι οποίοι έφτιαξαν το "Full-Body Moist Towel" ή αλλιώς το τεράστιο "καθαριστικό μαντηλάκι" που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μπάνιο χωρίς νερό! Δείτε το βίντεο.
………………………….

Καταπληκτικό ε!
Μωρή κουφάλα ΕΥΔΑΠ θα σε κάνουμε εμείς να τρέμεις! Αλλά δεν θα μείνουμε μόνο στο νερό.
Έρχεται το γεύμα χωρίς φαί, το ραντεβού μόνος σου, η οδήγηση με τα πόδια, το ποδόσφαιρο άνευ μπάλας, το ράφτινγκ σε μπανιέρα και οι διακοπές στο σπίτι.




Είδηση Νο 1 – γερμανοί μας πουλάνε
Με την αγορά 420.000 γυαλιών δώρο ελληνικό νησί
Όχι, δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για την προσφορά ενός γερμανικού οίκου οπτικών προς τους μεγάλους πελάτες του. Με μια λεπτομέρεια: το νησάκι που εμφανίζεται στην προσφορά, ο Άγιος Αθανάσιος στον Κορινθιακό κόλπο, δεν ανήκει στην εταιρεία που το προσφέρει, αλλά θα αγοραστεί αν υπάρξει ενδιαφέρον.
………………………….
Η απάντηση:
   




26 σχόλια:

  1. Αχ Παναγία μου, πόσο έχω γελάσει! Ειδικά με το σχόλιο σου για το αεροπλάνο, αλλά κι αυτό επίσης: "Όταν λέμε ότι αυτός είναι κλασσάτος, δηλαδή πως το καταλαβαίνεις;" Αχαχαχαχα(και χα). Πάντως τώρα ελπίζω να έχεις ξεκινήσει να γράφεις τα επόμενα προεκλογικά σποτάκια της ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να ξαναγράψω για δαύτους; Αυτοί τρολλάρονται μόνοι τους!

      Διαγραφή
  2. Εγώ δύο κράτησα από όλο αυτό το συνονθύλευμα: ότι οι Ελληνίδες είμαστε γκομενάρες και ότι ναι ναι ναι λοιπόν μπορείς να γίνεις κλασσάτος και στο χοντρό σου...(ω όχι γι'αυτό δεν βγήκαν αρωματικά; oh dear!)
    Α! όσο για τα νησάκια...γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, ακόμα μας βλέπουν κακόκεφους οι φίλοι μας τα γερμανάκια...για κοπιάστε, άντε γιατί αν δεν σας το παν δεν μας έμεινε και τίποτα να χάσουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, περίμενες τη δημοσίευση με τις σαχλαμάρες της αγγλίδας ψωνάρας για να το καταλάβεις; Φυσικά και οι Ελληνίδες είστε κουκλάρες. Και αν είναι να συγκριθεί άλλη φυλή μαζί σας, σίγουρα δεν είναι οι ασπρουλιάρες βρετανίδες με τις φακίδες και τα μπιμπίκια!! Έλεος!

      Η γελοιότητα του κομπλεξικού που το σκέφτηκε να χαρίσει ελληνικό νησί δεν έχει όρια. Αν κοπιάσουν θα διαπιστώσουν ότι η Ελλάδα δεν έχει μόνο πρόθυμους σαμαροβενιζέλους.

      Διαγραφή
  3. Εντάξει... Η απάντηση στο τέλος, μονοπωλεί το θαυμασμό και κερδίζει επάξια την πρωτιά!
    Μπράβο ρε Πέτρο!!!

    Υ.Γ. Μήπως η Laura απ' την Αγγλία, να συναντηθεί με τον παπάρα απ' την Καλιφόρνια; Νομίζω πως ταιριάζουν απόλυτα. Στη μ@@@ία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχει σκεφτεί πολλές φορές. Αφού υπάρχουν ηλίθιοι και ηλίθιες γιατί δεν ζευγαρώνουν και να μη μας ζαλίσουν με τις βλακείες τους;
      Πάντως, αχτύπητο δίδυμο!!
      Αχτύπητο;
      Όχι ακριβώς...

      Διαγραφή
  4. Καλή χρονιά είπαμε; Εϊπαμε δεν είπαμε καλή χρονιά και καλή μας φώτιση!
    Νομίζω πως η υπερθεά Αγγλίδα με κέρδισε η οποια στα 33 της μοιάζει 43! Είναι μαρτύριο να είσαι ωραία ταλεία! Μετά θα πω ένα μπράβο και στον κυριούλη που αρωματίζει της πορδές. Τέρμα πια τα κοινά αρωματικά χώρα, πλέον όποτε θα έχουμε καλεσμένους θα τρώμε φασολάδα και θα σκορπάμε παντου στο χώρο Υλάνγκ-υλάνγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα η υπερθεά με κέρδισε με το πρόσωπο, την τσαχπινιά και το πανέμορφο στήθος της. Αν στα 33 της (χαχα) το στήθος βρίσκεται στον αφαλό, πρέπει από τώρα να αγοράσει τραπεζάκι με ρόδες για να το μεταφέρει στα γεράματα.

      Ο κυριούλης αν δεν πουλήσει αρκετά χάπια, θα πακετάρει τις δικές του και θα τις δίνει για αποσμητικό χώρου.

      Καλή Χρονιά και με χαμόγελο

      Διαγραφή
  5. Πέτρο ενημέρωσε με σε παρακαλώ αν για την παρθενορραφή πρέπει απαραιτήτως να γίνω και εγώ νικήτρια σε διαγωνισμό για τα καλύτερα οπίσθια του κόσμου η φτάνει μόνο των …….Τρικάλων;
    Θέλω απάντηση εδώ και τώρα!
    Καίγομαι σου λέω!
    Τις φιλούρες μου και Καλή Χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να φτουρήσουν τα καλλιστεία των Τρικάλων; Των Τρικώλων είναι!
      Βουρ για μις παγκόσμιος κώλος λέμε.
      Παρθενορραφτείτε όλες και θα περάσετε από οντισιόν.
      (στην επιτροπή είμαι μόνος μου αλλά έχω γούστο)
      Καλή Χρονιά

      Διαγραφή
  6. Κορυφαίες ειδήσεις λέμε.
    Μουνί-τζατζίκι δεν με τραβάει οσο κι αν μ αρέσει το ...τζατζίκι :Ρ
    Αυτούς με το ελληνικό νησί τους χρειάζεται κάποιο μάθημα, ή κάτι ξέρουν που δεν ξέρουμε ακριβώς.
    Αλλα με τσαντίζουν τρομερά οι Δανοί. Ειναι μαλάκες, τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα ρε Τζόνυ. Πάλι χάθηκες. Κάνεις που και που εμφάνιση και πάλι φσσστττττ.... καπνός!
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ρε φίλε.
      Άσε δανούς και γερμανούς. Ούτε θα τους καταλάβουμε ποτέ, ούτε θα μας καταλάβουν!
      (σιγά που μας νοιάζει)

      Διαγραφή
  7. Ακυβέρνητο άτομο καλημέρα και καλή χρονιά.
    Τώρα που ήρθα ξανά πίσω στην μπλογκογειτονιά κατάλαβα πόσο μου έλειψες!
    Εντάξει τα σχόλια για άλλη μία φορά μοναδικά.
    Ετυχισμένος ο καινούριος χρόνος με υγεία και εννοείται χωρίς Σαμαρά μην ξεχνιόμαστε!!!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα επέστρεψες εσύ; Εμείς ξεστολίσαμε παιδάκι μου κι εσύ ακόμη βολτάρεις;

      Να είσαι καλά. Καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και χαμόγελο.

      Διαγραφή
  8. Οκ παλι εγραψες με τα σχολια!!!
    Η ειδηση νο 6 ηταν ακρως ξεκαρδιστικη αποο μονη της!
    Η νο 3 ειναι το λιγοτερο τραγικη! Ελλειψη νομων μπορει ο καθε παπαρας να κανει ο,τι γουσταρει και να το διατυμπανιζει κιολας, αντι να τον εχουν στη στενη η τουλαχιστον ψυχιατρειο! Ασε δε τους πιο παπαρες ακομα που πανε και σκανε διχιλιαρα να τον ακουσουν! Δηλεδη ελεος, ποση μαλακια σε αυτο τον κοσμο πια;;;!!!
    Η νο 1 με αφησε αφωνη αρχικα, εξαλλη στη συνεχεια, να ψοφαω στα γελια με την απαντηση σου μετα, και τελος πικαρμενη για οσα τελικα δεν μπορουμε να αποτρεψουμε...
    Την καλημερα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά πρέπει να κάνουν έφοδο και να συλλάβουν όσους παρακολουθούν ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ αυτόν τον πανηλίθιο! Δεν μπορεί η ηλιθιότητα να διαφημίζεται και να διαιωνίζεται! Τέλος!!

      Τι εννοείς "δεν μπορουμε να αποτρεψουμε"; Πιστεύεις στα αλήθεια ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο; Τότε κι εγώ πουλάω το Βερολίνο σε όποιον αγοράσει την Αυστραλία. Τέτοια θα λέμε;

      Διαγραφή
    2. Εννοω οτι πολλα κομματια της Ελλαδας εχουν ηδη ξεπουληθει και δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο οσο και αν το θελουμε...
      Ασε που με τον παραλογισμο που βιωνουμε δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν οντως γινοταν ΚΑΙ αυτο!
      Καλησπερααααα!

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω αν πραγματικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
      Προχθές π.χ. πουλήθηκαν αεροδρόμια. Αν αποδειχθεί (δεν είναι δα και δύσκολο) ότι το τίμημα είναι γελοίο και ότι υπήρξαν μίζες γιατί να μην σκιστούν τα συμφωνητικά; Είμαστε υποχρεωμένοι να σκύβουμε το κεφάλι επειδή 5-10 καθάρματα χωρίς καμία νομιμοποίηση ξεπουλάνε την πατρίδα μας;
      Το θέμα είναι αλλού. Είμαστε διατεθειμένοι να ξεμείνουμε από πετρέλαιο ή φάρμακα για να μην δώσουμε πατρίδα.
      Εγώ λέω κάθετα ΝΑΙ !
      Δεν είμαι καθόλου βέβαιος αν το θέλουν και άλλοι.
      Δυστυχώς.

      Διαγραφή
    4. Δύσκολο αυτο, Πέτρο.
      Οταν εισαι ή έχεις παιδιά ή και ανάπηρους συγγενείς ή είσαι ο ίδιος ανάπηρος δεν μπορείς να πεις "θα μείνω χωρίς φάρμακα για να μη πάρουν οι γερμανοί πατρίδα" μπορείςι όμως να πολεμήσεις για να μην δίνουμε πια δικαιώματα στους κάθε γερμανούς να μας λένε οτι αφού χρωστάμε, ειμαστε ξερωγω τεμπέληδες, δεν πληρώνουμε, είμαστε λαμόγια κλπ κλπ, τότε θα μας αρπάξουν εθνιή περιουσία.
      Ηδη συμβαίνει, αρπάζουν και εχουν καλύψει το γκώλο τους για το χρέος τους απο τον Πόλεμο οπότε μας κάνουν ότι θέλουν.
      Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε απο αυτούς και άλλους ειναι να συνεννοηθούμε και να κάνουμε δουλειά μην αφήνοντας κανένα ντόπιο λαμόγιο να σαμποτάρει την ομαδική εθνική προσπάθεια.
      Ρομαντικό ; Ισως.
      Αλλά αξίζει να γίνει πριν πω οτι μένω χωρίς φάρμακα, τρόφιμα, τάμπλετ κλπ για να μη τα πάρει ο ξένος. Να τα κρατήσουμε αλλά να αξιοποιηθούν παραγωγικά.
      Τι προσφέρει πχ η εκκλησιαστική περιουσία να μου πεί κάποιος ;
      Άγια Γή και προσευχές με το αζημίωτο των παπάδων. Να μου λείπει.

      Διαγραφή
  9. Super wow το τελευταίο! Αν πάρουν την απάντηση οι Γερμανοί εγώ μπορώ να πάρω τον παίδαρο! Έτσι όπως είναι, μην τον τυλίξεις! ☺
    Στο αεροπλάνο λούφαραν μερικοί! Παντού υπάρχουν λουφαδόροι! ☺
    Και η γεύση ροδάκινο δεν απευθύνεται στο γυναικείο κοινό! Πάλι εσάς σκεφτήκανε !
    Για μας ...τίποτα☺

    Αυτά είπα και ελάλησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες κυρία μου; Ο παίδαρος πάει σετ με τα υπόλοιπα. Γίνε γερμανίδα και διεκδίκησε το κομμάτι σου. Ορίστε μας!

      Άμα σκέφτονταν εμάς θα έφτιαχναν και με γεύση κοκορέτσι με κρασί χύμα που μ' αρέσει. Τα φρούτα είναι για τους άρρωστους στα νοσοκομεία.

      (γιατί ξεστόλισες το κεφάλι σου;)

      Διαγραφή
    2. Διότι πέρασαν οι εορταστικές μέρες!
      Τώρα δα σκεφτόμουν τι να το στολίσω δια τις απόκριες :-ρ

      Διαγραφή
    3. Α και κάτι ακόμα! Δεν είπες τίποτα για τη σούπερ γουαου φωτό! Πόση ώρα την "έφτιαχνα" για να σουλουπώσω ρυτίδες κι άλλα γεροντικά στοιχεία :-ρ

      Διαγραφή
    4. Λες μπούρδες. Καμία φωτογραφία δεν δείχνει την αλήθεια.

      (πιστέψτε με, είναι απείρως καλύτερη)

      Διαγραφή
  10. Δεν ήξερα από πού ν' αρχίσω, γι' αυτό και το καθυστερούσα να σχολιάσω...!!!
    Γελάω ακόμα με τα δικά σου σχόλια κι όχι με τις παπαριές που κυκλοφορούν γύρω μας!!!!
    Καταλήγω στο τελευταίο, δηλ. πρώτο σε σειρά γελοιότητας. Η απάντησή σου με λόγια και εικόνα να δίνουν ρέστα!!! Σιγά που θα χαραμίσουμε για τα μούτρα τους τέτοια παλικάρια...!!!! Μπορούμε να τους στείλουμε μερικά "ζωντανά" βαρβάτα που τριγυρίζουν ελεύθερα κι ελάχιστα είναι στην φυλακή...
    Φιλιά πολλά και πάντα σε απολαμβάνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα χρυσαυγίδια αναφέρεσαι; Αυτοί τους λατρεύουν! Ο δήθεν πατριωτισμός τους είναι το μεγαλύτερο ψέμα/ξεκάρφωμα.

      Διαγραφή