Σελίδες

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Το φίδι τινάζεται



 

Στις δημοσκοπήσεις φαίνεται να προηγείται σταθερά ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλού εμφανίζεται να αγγίζει την αυτοδυναμία, αλλού "…κλείνει η ψαλίδα" με την ΝΔ. Ότι να ’ναι!
Εκτός αυτών, παντού και σε όλες καταγράφεται ένα ποσοστό γύρω στο 70% το οποίο δεν ψηφίζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (Ελιά, ΔΗ.ΠΑΡ ή ό,τι άλλο βαφτιστεί).

Όμως…

Αυτό το 70% δεν θέλει στο σύνολό του πρόωρες εκλογές! Η πλειοψηφία των ερωτώμενων θέλει να εξαντλήσει η συγκυβέρνηση την 4ετία.
Υποθέτω ότι οι δημοσκοπήσεις δεν γίνονται μόνο σε βόρεια προάστια και Πανόραμα. Θα ήταν πράγματι είδηση αν αυτοί που δεν τους έχει ακουμπήσει η κρίση - ή κερδίζουν από αυτήν - δεν στήριζαν τους συγκυβερνώντες φίλους τους.
Υποθέτω ότι οι δημοσκοπήσεις γίνονται και στα νότια προάστια, στο δρόμο, σε φτωχογειτονιές. Αυτοί λοιπόν που θα ψηφίσουν κάτι άλλο επειδή θέλουν να τελειώσει το έγκλημα, οι ίδιοι (;) δηλώνουν πως …δεν τους πειράζει να συνεχιστεί!
Αυτοί που σε ένα ποσοστό περί το 75%-80% θέλουν να ξεκουμπιστεί ο Σαμαράς, οι ίδιοι (;) είναι που τον βγάζουν καταλληλότερο για πρωθυπουργό.

Όχι, δεν λέγεται σχιζοφρένεια. Γκάλοπ λέγεται.
Και έχει την εξήγησή του.

Όταν σε λίγες εβδομάδες γίνουν οι εκλογές και πέσει η κατραπακιά στο σαμαροβενιζέλο και στις άθλιες μουτσούνες του υπουργικού τους συμβουλίου, αντίστοιχες κατραπακιές θα εισπράξουν και οι γκαλοπατζήδες που με μαγειρέματα επιχειρούν μήνες τώρα να μας τα παρουσιάσουν όπως θέλουν.
Από τη μια λοιπόν πρέπει να μαγειρέψουν το φαί που τους παράγγειλε ο πελάτης/κυβέρνηση και θα τους πληρώσει για να το σερβίρουν σ’ εμάς, από την άλλη δεν γίνεται να το μαγειρέψουν εντελώς σκατά που να μη τρώγεται, ούτως ώστε όσοι ξεχνούν γρήγορα να ξαναπεράσουν κάποια στιγμή από το μαγαζί και να ξαναφάνε.

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να περάσουν τα μηνύματα στους αποβλακωμένους δεν είναι να τους πουν ότι ο ήλιος είναι μαύρος, πράσινος ο ουρανός και καφέ η θάλασσα. Ο ασφαλέστερος είναι να χαρίσουν φτηνά γυαλιά απ’ τα παζάρια που σε κάνουν να βλέπεις άλλο από αυτό που είναι μπροστά στα μάτια σου. Παλεύουν να σου φορέσουν πατομπούκαλα για να γκαβωθείς!
Εξασφαλισμένοι είναι. Λέγοντας πως ο κόσμος δεν θέλει εκλογές, ποια κάλπη θα το επιβεβαιώσει; Προφανώς καμία. Έτσι, και δεν απομακρύνονται πολύ από την αλήθεια, την αναμιγνύουν όμως με φερτά υλικά πριν την σερβίρουν.

H GPO για το MEGA
ΣΥΡΙΖΑ 28%, ΝΔ 23,1%. Διαφορά 4,9%.

 
Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, προηγείται ο Σαμαράς με 44,8% και ακολουθεί ο Τσίπρας με 35,4%. Κανένας απάντησε (αυθόρμητα) το 17%.
(Αυθόρμητα;;; Φαίνεται πως αυτοί που θέλουν Σαμαρά και Τσίπρα τους χτύπαγαν για να το μαρτυρήσουν!)

ΣΥΡΙΖΑ 24,2%, ΝΔ 21%. Διαφορά 3,2%


Οι πολίτες σε ποσοστό 61,6% εμφανίζονται αρνητικοί στη πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ το 36,3% ζητά την προκήρυξη εκλογών.
Ο Σαμαράς παραμένει καταλληλότερος πρωθυπουργός με ποσοστό 35,9% έναντι 28,8% του Τσίπρα, ενώ η επιλογή "Κανένας" συγκεντρώνει ποσοστό 33,8%.


Η (νέα εταιρεία του Σαμαρά) Interview για τον "Βεργίνα TV":
ΣΥΡΙΖΑ 27,9%, ΝΔ 25,2%. Διαφορά 2,7%.


Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, προηγείται ο Σαμαράς με 42%, έναντι του Τσίπρα που συγκεντρώνει 29%.

ΣΥΡΙΖΑ 28%, ΝΔ 21,9%: Διαφορά 6,1%.


Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Σαμαράς με 38%, ενώ ο Τσίπρας συγκεντρώνει το 32%. Κανένας από τους δύο απαντά το 27%.
Στην ερώτηση αν η σημερινή κυβέρνηση θα πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία το 51% απάντησε θετικά, έναντι του 46% που απάντησε αρνητικά.

ΣΥΡΙΖΑ 27,5%, ΝΔ  24%. Διαφορά  3,5%.



Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, προηγείται ο Σαμαράς με 35%, έναντι του Τσίπρα που συγκεντρώνει το 28%. Ο "Κανένας" συγκεντρώνει το 35%.
Το 40% των ερωτηθέντων επιθυμεί τις πρόωρες εκλογές, ενώ το 54% θέλει να τις αποφύγουμε!


Για να μη κουραζόμαστε, τα ποσοστά και από άλλες εταιρείες είναι παρεμφερή. Θα βγουν και άλλες δημοσκοπήσεις. Και όσο πλησιάζουν οι εκλογές το εμπόριο τρόμου θα ανθεί στο πολιτικό μας παζάρι. Ας κρατήσουμε στο νου μας κάποιες από αυτές τις δημοσκοπήσεις, γιατί προβλέπεται να πέσει πολύ γέλιο.
Αν και την καραμέλα την έχουν ήδη έτοιμη όταν δουν να διαψεύδονται τα νούμερα: “Τα ποσοστά άλλαξαν τις τελευταίες 15 μέρες που δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων.”

Τα ίδια έλεγα για τους γκαλοπατζήδες προπαραμονές των εκλογών του Ιούνη 2012. Γιατί τα ξαναλέω; Επειδή όπως διαπιστώσαμε, το σκηνικό τρόμου που έστησαν τότε δημοσκόποι και δημοσιογράφοι απέδωσε καρπούς. Με τα φούμαρα που πούλησαν πριν 2,5 χρόνια τσίμπησε το πόπολο, φοβήθηκε μη του πάρουν τα σπίτια οι άπλυτοι και ψήφισε σαμαροβενιζέλο.
(Σημ: Από τότε πολλοί που ψήφισαν νουδουπασόκ και τελικά έχασαν τα σπίτια τους, παρακαλάνε να τους είχε μείνει έστω ένα κεραμίδι. Όχι για να το βάλουν πάνω από το κεφάλι τους, κάπου αλλού θέλουν να το χώσουν.)

Κάποιος δίνει το δικαίωμα σε δημοσκόπους και δημοσιογράφους να παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Κάποιος τους επιτρέπει να μην απολογούνται για την κατατρομοκράτηση με βλακώδη ψεύδη.
Προσπαθούν να πείσουν ότι ΝΔ+ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν μέχρι και μεγαλύτερα ποσοστά από των ευρωεκλογών. Καθίστε να δείτε που θα βρεθεί εταιρεία να μας πει ότι τα ποσοστά τους είναι κοντά σε αυτά που πήραν στις εκλογές του 2012!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σαν να μην μάθαμε για το πάρτι εκατομμυρίων σε ΜΚΟ φίλων, σαν να μην φίμωσαν την ΕΡΤ για να αλωνίζουν Μπάμπηδες, Ντραγκαντρούγκες, Όλα Σάπια και Ντερμπεντέρηδες, σαν να μην εξαϋλώθηκαν αποταμιεύσεις δεκαετιών, σαν να μη χάθηκαν 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας, σαν να μην χρωστάμε στην εφορία απίστευτα δισεκατομμύρια, σαν να μην κατασχέθηκαν τόσα σπίτια, σαν να μην πέθανε τόσος κόσμος.


Όλοι εμείς εξακολουθούμε να μην καταλαβαίνουμε τι μας συμβαίνει και τι πρόκειται να μας συμβεί;
Όλοι εμείς θέλουμε να πλαγιάζουμε (οικειοθελώς πια) με τον βιαστή που μας γ@μάει και μας δέρνει;
Όλοι εμείς ναι μεν θέλουμε να αλλάξουμε τις κάλτσες που φοράμε χρόνια και βρωμάνε και αντί να τις πετάξουμε τούς αλλάζουμε πόδι;

Εγώ που για να ψηφίσω, αποφασίζω πάντα την τελευταία στιγμή (μη σου πω και πίσω από το παραβάν τραβάω ένα στην τύχη), άκουσα τον Σόιμπλε - που σέβομαι τη γνώμη του: “Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία και εφαρμόσει όσα υπόσχεται, η Ελλάδα δεν θα λάβει άλλα χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση”. Αυτά τα σημαντικά δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Die Welt, με τον τίτλο “η εκλογή που θα μπορούσε να φέρει τον όλεθρο στην Ευρώπη”.
Πυρηνικό ολοκαύτωμα και βάλε. Θα πάρουν το μαχαίρι και αφού κόψουν το κομμάτι Ελλάδα θα το διακτινήσουν σε εξωπλανήτη.
Πέρα από την πλάκα, ο όλεθρος ΣΥΡΙΖΑ πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί. Πριν 2 χρόνια γλιτώσαμε στο παρατσάκ από τον Αρμαγεδδώνα των Μάγια. Να την πάθει απ’ τον Τσίπρα ο πλανήτης; Του πούστη!

Πιο πριν είχα ακούσει τον Μοσκοβισί: “Eνδεχόμενη επιστροφή σε ένα Grexit θα ήταν κρίμα, καθώς έχει γίνει τόσο πολλή δουλειά από την κυβέρνηση και τις ελληνικές αρχές, τόσες προσπάθειες και τόσα οδυνηρά πράγματα και μάλιστα τώρα που κλείνουμε την αξιολόγηση, το πρόγραμμα, και που πηγαίνουμε σε μια αλλού είδους σχέση, με περισσότερη αρμονία.” Για να συνεχίσει λέγοντας ότι δεν παρεμβαίνει καθόλου στη ελληνική πολιτική.
Σ’ ευχαριστούμε σοσιαλιστή Πιέρ για την μη παρέμβαση! Φαντάζομαι πως αν ήθελες να παρέμβεις θα πήγαινες μόνο εσύ να ψηφίσεις κι εμείς θα περιμέναμε με αγωνία το βράδυ στις τηλεοράσεις να δούμε ποιον έβγαλες πρωθυπουργό.

Πιο πριν είχα ακούσει τον Γιούνκερ ο οποίος “δεν θα ήθελε να δει "ακραίες δυνάμεις" στην ηγεσία, αλλά θα προτιμούσε "οικεία πρόσωπα".”
Ανασκεύασε αργότερα λέγοντας πως με το ‘ακραίες δυνάμεις’ εννοούσε την άκρα δεξιά. Δηλαδή Σαμαρά, Βορίδη, το άδωνι, Πλεύρη, Φάηλο;
Τι, όχι;
Και ποιους τότε;
Λες να εννοούσε την τσογλαναρία με τις σβάστικες; Α, μάλιστα! Γιατί είναι αλήθεια πως τα χρυσαυγά προηγούνται των δημοσκοπήσεων και πάνε καρφί για κυβέρνηση!
Πρόσεχε Ζαν-Κλοντ γιατί αυτοί οι Έλληνες είναι απατεώνες! Τώρα που έμαθαν πως προτιμάς οικεία πρόσωπα, τους έχω ικανούς να βγάλουν πρωθυπουργό τον Αλέξη και να τον βάλουν να κυκλοφορεί με μάσκα του Σαμαρά για να σε μπερδέψουν.
Για τον Βαγγέλη θα δυσκολευτούν. Μάσκα έχουν, αλλά δεν διαθέτουν κανέναν στα κιλά του.

Και μέσα στο μπάχαλο πετάχτηκε και ο στούρνος. Είπε στους βουλευτές να ψηφίσουν τον Δήμα για να μην υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας στις τράπεζες.
Ο κάθε πικραμένος/βλαμένος πετάει ότι του ’ρθει!
Άσχετο προς στούρνο: Μωρέ πόσα χρόνια πέρασαν από τότε που οι τράπεζες πέρασαν τα stress tests; Τιιιι; Μόλις 1,5 μήνας; Και από κεφαλαιακό πλεόνασμα 4,5 δισ. ευρώ κοντεύουν να βρεθούν χωρίς ρευστότητα;
Πως φεύγουν τα λεφτά…!!! Ατμός!

Άλλο άσχετο: Αληθεύει ότι το χρηματιστήριο (που τις τελευταίες ημέρες κατρακύλησε λόγω Τσίπρα) σήμερα ανέβηκε κοντά 3,5%; Ρε κωλόπαιδα… έγιναν εκλογές, βγήκε πρωθυπουργός ο Σαμαράς και μου το κρύβετε;


Με φοβόσαστε γερμανοί, γάλλοι και λουξεμβουργιανοί φίλοι μας. Ο Αντώνης τρέχει με κατεβασμένα σώβρακα να μαζέψει (=πληρώσει) όσους διέγραψε επειδή δεν ψήφισαν μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους. Και αυτές οι επαναστατικές κότες, αυτό που εισέπραξαν (το νου σου στα λεφτά τον έχεις!) από την προσέγγιση, είναι να στηρίξουν Δήμα – Σαμαρά - νέο μνημόνιο για να μην έρθει η Αριστερά.
Αρκετά μας κατέστρεψε τόσα χρόνια.
Έλεος δηλαδή. Ας βγάλουμε μια φορά μία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση μπας και πάει μπροστά ο τόπος!!!

Καλά θα κάνεις κι εσύ Τσίπρα να αφήσεις τις αρλούμπες περί πεντοζάλι και ζουρνάδων. Οι Αγορές είναι που πάντοτε καθόριζαν τα επιτόκια δανεισμού, ακόμη και όταν είχαμε το ΑΑΑ. 
Σε περίοδο κρίσης δεν πουλάμε τρέλα! Φρόντισαν οι προηγούμενοί σου να μας δέσουν σφιχτά τη θηλιά στο λαιμό και το σκαμνάκι το κλωτσάνε άλλοι.

ΥΓ: Κατά των πρόωρων εκλογών τάσσονται ο σταύρος ποταμίσιος και ο απόστολος τελείας.
Ησύχασα.
Για όποιον μόλις αισθάνθηκε την ίδια με μένα φαγούρα, του προτείνω

 

22 σχόλια:

  1. Η μέθοδος της τρομοκρατίας απέδωσε στο παρελθόν και είπαν τα παιδιά να το ξαναπαίξουν το εργάκι...
    Τα γκάλοπ είναι σαν τις έρευνες...όποιοι τα παραγγέλνουν θέλουν κάτι συγκεκριμένο...κι αν ακόμα δε βγαίνουν τα αποτελέσματα όπως τα περιμένουν, τα μαγειρεύουν λίγο, όπως πολύ σωστά λες, τους βάζουν και λίγα καρυκεύματα παραπάνω να καλυφθεί η σαπίλα και όλα καλά!
    Το μόνο που εύχομαι είναι να μην περάσει η τρομοκρατία κι αυτή τη φορά...δεν έχουμε άλλα περιθώρια!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα επιστρατεύσουν τα πάντα. Εάν δεν τσιμπήσει ο κόσμος από την βία θα πάνε σε νοθεία. Έχουν αναρίθμητα ένσημα πια στην καταπάτηση της νομιμότητας.

      Διαγραφή
  2. Τα ίδια δεν κάνανε το 12; Θυμάσαι την ιστορία με τις οροθετικές που βγάλανε έξι μέρες πριν τις εκλογές, απ' το σεντούκι; Κι εμφανίστηκε ο Λοβέρδος ως τιμητής και προστάτης της δημόσιας υγείας και της οικογενειακής ευπρέπειας. Στα πρωτοσέλιδα των πατσαβουρο-φυλλάδων γράφανε με πηχυαίους τίτλους: "«Αυτή που σκορπούσε το θάνατο».
    Τέρμα οι δικαιολογίες και τα λιβανίσματα. Είμαστε όλοι γνώστες και απόλυτα υπεύθυνοι της μοίρας μας! Οι δημοσκόποι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα κέντρα εξουσίας κι ένα ύπουλο όπλο που χειραγωγεί τις μάζες.
    Καλό μας ξημέρωμα Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια και τότε, τα ίδια και φέτος με ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές. Ψέματα, φούμαρα, χυδαιότητες, τσάμπα μαγκιές, τρομοκρατία. Ολόκληρο μηχανισμό με κανάλια, εφημερίδες και δημοσιοβλάκες ταΐζουν τόσα χρόνια οι δυο τους. Ε, ήρθε η ώρα να τους το ανταποδώσουν.
      Τώρα μάλιστα που είναι ενωμένοι το πράγμα γίνεται ευκολότερο.

      Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά. Όσοι δηλαδή παρακολουθείτε το κουτί και διαβάζετε πατσαβουροφυλλάδες. Η λέξη ‘προπαγάνδα’ ούτε καν πλησιάζει αυτό που πρόκειται να γίνει. Θα κοκκίνιζε και ο Γκαίμπελς!

      Μαρία, ούτε τα κανάλια ούτε οι εφημερίδες ζήτησαν συγγνώμη για την διαπόμπευση. Να ζητήσει ολόκληρη υπουργάρα;;;
      Να ‘μαστε και λογικοί.

      Διαγραφή
  3. [Πανόραμα άκουσα! (κοντογειτονιά μου!) Κι όμως στο Πανόραμα δε ζουν μονάχα πλούσιοι.. και γενικά στο Σαλόνικα εδώ πάνω είναι ανάμεικτος ο κόσμος, στην ίδια γειτονιά θα συναντήσεις και τον ζάμπλουτο,θα συναντήσεις και τον πάμπφτωχο. Αντικειμενικά η μπουρζουαζία της πόλης μας μένει στο κέντρο! Καρακέντρο!]

    Επί του θέματος! Πήρα μια χαρά σήμερα με τα μούτρα του Αντωνάκι... αχχχχχ 160...
    και λέω τώρα ο κόσμος δε θα εμπεδώσει το ξεφτυλίκι με τη συμμετοχή των προφυλακισμένων χρυσών αυγών; Δηλαδή τόσο απελπισία πια για μερικά ψηφαλάκια;;;; Για να δούμε Πέτρο.. για να δούμε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ‘Πανόραμα’, όπως και το Παλαιό Ψυχικό, η Εκάλη, το Καστρί και άλλες φτωχογειτονιές, εμείς οι «κάτω από τ’ αυλάκι» μόνο από περιγραφές τα γνωρίζουμε. Είναι να μη σου βγει τ’ όνομα, που λένε.
      Πάντως μου κάνει κομματάκι δύσκολο να ζουν οι λεφτάδες στο Κέντρο. Δηλαδή απολαμβάνουν την κίνηση, το καυσαέριο και τις πολυκατοικίες;
      Τι να πεις; Βίτσια!
      Κυκλοφορούν από χθες κάτι φωτογραφίες του ξεκουμπιζόμενου… ομορφιές λέμε! Η ξινίλα σε όλο της το μεγαλείο.

      Διαγραφή
    2. Κι όμως. στη Σαλόνικα επειδή το καλύτερο κομμάτι της πόλης είναι η παραλία όλοι οι αναντάμ παπαντάμ πλούσιοι έχτιζαν τα αρχοντικά τους κατα μήκος της Θάλασσας. Και κάποιες οικογένειες έχουν μείνει από τότε κι έχουν όλα τα μέγαρα του κέντρου, τα αρχοντικά, τα νεοκλασικά. Το δε Πανόραμα ήταν μία απλή φτωχογειτονιά και οι ντόπιοι πανοραμίτες είναι κοινοί θνητοί.(Τα σαββατοκύριακα το είχαμε παράδοση να πηγαίνουμε εκεί για τρίγωνα και σουβλάκια στη λαδόκολλα) Από το 80 και μετά όταν εμφανίστηκαν οι νεόπλουτοι έγινε τις μόδας να χτίζει ο κόσμος βίλες και έπιασαν τους λόφους γύρω από το δάσος του Σέιχ Σου. Κι έτσι καθιερώθηκαν τα δικά μας Βόρεια προάστια... αλλά και πάλι ο κόσμος είναι ανάμεικτος. Αυτό είναι το πιο καρά μπαμ της Θεσσαλονίκης.(Χοντρικά η ανατολική πόλη είναι η πιο καλοβαλμένη αλλά και πάλι τα προβλήματα είναι ίδια για όλους)

      Διαγραφή
    3. Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ελπίζω να συνδέσουν όλα αυτά τα μέρη με το μετρό για να τα επισκεφθώ κι εγώ.
      (και άμα με δείτε γράψτε μου)

      Μπλακ χιούμορ κάνω όπως κατάλαβες. Αλλιώς δεν παλεύεται!

      Διαγραφή
  4. Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.
    Οι άνθρωποι προσπαθούν να δώσουν μία σωστή κατεύθυνση στον λαό, επειδή δεν ξέρει ποιο είναι το σωστό.
    Την δουλειά τους κάνουν, για αυτό τους έχουν εκλέξει για να κάνουν την δουλειά τους και να μην μας πολισκοτίζουν.
    Πρέπει να μας σώσουν τις περιουσίες μας γιατί είναι και πολλές.
    Σιγά μην ψηφίσουμε Τσίπρες και αηδίες.
    Σιγά που θα ασχοληθούμε τώρα με το ποιος είναι καταλληλότερος έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα.
    Θα πιστέψω τον Πρετεντέρη και τον Στραβελάκη και έτσι θα πάω να ψηφίσω.
    Αυτοί ξέρουν καλύτερα, είναι μέσα στα πράγματα.
    Και μαζέψου πια δεν θέλω αηδίες, αυτό μας έλειπε να ξυπνήσει ο λαός και να κάνει ότι θέλει εκείνος.
    Εχουμε τρελαθεί τελείως μου φαίνεται.

    Οι παραπάνω σκέψεις είναι προιόν πλήρους αποχαύνωσης του ενός μεγάλου ποσοστού του Ελληνικού λαού που για άλλη μία φορά θα μας πάρουν όλους στο λαιμό τους!
    Λυπάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου απαντήσω με ένα καλό σχόλιο που διάβασα κάπου (στο περίπου): "Αφού ένα 40% μονίμως απέχει από τις εκλογές, άρα δεν θέλει να ψηφίσει κανέναν, όταν ρωτάται αν θέλει εκλογές εδώ και τώρα, τι λέτε θα απαντήσει; Αν τις ήθελε, δεν θα ψήφιζε κιόλας;"

      Θέλω να πιστεύω πάντως ότι τα μέτρα έχουν πλήξει και αυτούς τους μονίμως απέχοντες της εκλογικής διαδικασίας. Αν και τώρα δεν ξεκουνηθούν για να αλλάξει το σκηνικό, αν συνεχίσουν να πιστεύουν το αμίμητο "όλοι ίδιοι είναι" (λες και τα έχουν δοκιμάσει όλα!) αν και πάλι πάνε στις κάλπες μόνο τα γνωστά καθυστερημένα, τότε καλά να πάθουμε με αυτό που θα ακολουθήσει.
      Και κακώς παραμένουμε στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Βλέπω από τώρα έναν τρελαμένο σκύλο να κυνηγάει την ουρά του.

      Διαγραφή
  6. Οι δημοσκοπήσεις μου θυμίζουν άρθρα σε περιοδικά "που΄θα βρείτε καλό φαγητό στην Αθήνα", όπου ο αρθρογράφος προτείνει ως δημοφιλείς γαστριμαργικούς προορισμούς τα εστιατόρια αυτών που είτε είναι φίλοι του είτε είναι χορηγοί του.
    Αν ψάχνεις να βγάλεις άκρη, σώθηκες...

    Άσε που οι μισοί φτωχομεσαίοι πυο ξέρω δεν έχουν σταθερό τηλέφωνο για να τους πάρουν να τους ρωτήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τον Ριζοσπάστη που έβαλες προχθές που σιχτίριζε το κεφάλαιο και διαφήμιζε το μαγαζί του Σάλλα.
      Προτείνω να κόψουμε όλοι το σταθερό. Θα μας το επανασυνδέσουν οι γκαλοπατζήδες με δικά τους έξοδα, (ίντερνετ και νόβα μη σου πω) για να μας βρίσκουν και να ρωτάνε.

      Διαγραφή
  7. Τι είναι το ΑΑΑ ; ΑΑΑριστέα;
    "Άλλα ντάλλα της Παρασκευής το γάλα" και "γαργάλα τα γαργάλα τα, να κατεβάσουν γάλατα"!
    Τι; Θες και σοβαρή απάντηση ; Στην κατάσταση μου;;;;;;;;;

    πφ! ☻

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κεκές μιλάει έτσι! Αξιολόγηση των μούντηδων και λοιπών αεριτζήδων είναι, για την πιστοληπτική ικανότητα της κάθε χώρας.
      Αλλά τι σου λέω τώρα!;
      Μην ασχολείσαι παιδάκι μου. Φτιάξε εσύ κανα σαπούνι.
      Άντε γιατί μ’ αυτά που ακούω και βλέπω πρέπει να μάθω να κάνω κι εγώ σαπούνια (μερικούς μερικούς).

      Διαγραφή
  8. Νωρίς ξεκινάμε και δεν θα το αντέξω... Διάβασα -εκτός από τα δικά σου- και αυτό:
    http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8198 ...και έχω γίνει ηφαίστειο! Πιο πολύ ηφαίστειο όμως, έχω γίνει με τους (συμ)πολίτες, που θα την ξαναπιπιλίσουν την καραμέλα της τρομολαγνείας, απλά εύχομαι να τους κάτσει στο λαιμό! (όχι, που θα τους κρατήσω και το επίπεδο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή αδυνατώ να αντιληφθώ (με τίποτα όμως!) το ότι υπάρχει άνθρωπος που αποφασίζει τι κόμμα θα ψηφίσει τις τελευταίες ημέρες (ή και ώρες) πριν τις εκλογές, πιστεύω ότι οι μαλάκες στους οποίους αναφέρεσαι έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους.
      Αυτός που δεν έχει να φάει και έχει αποφασίσει να τους τιμωρήσει δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα τους ψηφίσει πάλι. Για να μη χάσει τι; Το παγκάκι και του το πάρει άλλος;

      Διαγραφή
  9. Μόνο αυτοί που δείχνει η απίθανη φωτογραφία με το φορτηγό πιστεύουν στα γκάλοπ της σάλτσας και του κεφτέ του Καραγκιόζη... Βάλε σάλτσα, βάλε κεφτέ, πού θα πάει κάποιον πεινασμένο πνευματικά μπορεί να πιάσουμε!
    Α ρε σφαλιάρες που θέλουμε, για να κουνηθεί ο ελάχιστος εγκέφαλος!!!!

    Α, και μια που ησύχασες, φαντάσου τον με κατεβασμένα σώβρακα να τρέχει με τον τρίφτη στο χέρι - για κάθε απρόσμενη φαγούρα - ανάμεσα στα τούβλα που μόλις άδειασε το φορτηγό, τα οποία θα ποδοπατά με τις βρωμερές του κάλτσες... Ε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας έρθουν εκλογές και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος !
    Πότε πήραμε σοβαρά τις δημοσκοπήσεις για να τις πάρουμε και τώρα!
    Μαύρες γιορτές θα κάνει ο Σαμαράς με την βόμβα του προέδρου που'χει στα χέρια του
    τού'σκασε και ο χρηματισμός του Χαικάλη ύπνο δεν θα βρει!

    Αν δεν τους δούμε πίσω απ'τα σίδερα όλους δεν θα ησυχάσουν
    χιλιάδες ψυχές που φάγανε αυτά τα χρόνια!

    Το αδωνι γιατί το'γραψες με μικρό?? Το ξέρει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή κάποια πράγματα τα θεωρώ απίθανα:
      1) Ο Καμμένος γέννημα θρέμμα νεοδημοκράτης και καραδεξιός, ποτέ δεν έκλεισε την πόρτα επιστροφής. Έχοντας ως δεδομένο ότι ο Σαμαράς ξεκουμπίζεται οσονούπω και ότι η νουδού συνηθίζει να μαζεύει αποστάτες (μέχρι και προέδρους-αντιπροέδρους τούς κάνει!) δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι όλο αυτό γίνεται απλά για να φύγει η δεξιά.
      Θα με πείσει ο Καμμένος ότι προτιμά μια αριστερή κυβέρνηση από μια νεοφιλελεύθερη; Πλάκα κάνουμε; Σιγά μη γίνει και λουστράκος!
      2) Ο Σαμαράς δεν έπεσε από τα σύννεφα ούτε με τη βόμβα προέδρου (περίμενε πως θα σκάσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε) και πιθανολογώ ούτε και με τον χρηματισμό βουλευτών. Πιστεύει κανείς ότι δεν γνώριζε πως υπάρχει χοντρό παρασκήνιο και ακόμη πιο χοντρό χρήμα που ψάχνει να βρει πρόθυμους; Αυτό το "μαξιλαράκια" που πέταξε σε ανύποπτο χρόνο τι να ήταν άραγε; Αυτός που μοιράζει εκατομμύρια να τα βρήκε στον κουμπαρά του;

      Το άδωνι το έχω χεσμένο και δεν το θεωρώ καν άνθρωπο. Κάποιο γκόλουμ είναι που ξέφυγε από τα γυρίσματα και κυκλοφορεί για να μας τα πρήζει.

      Διαγραφή