Σελίδες

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Γίνονται επικίνδυνοι



Κατά την κυβέρνηση και ο εκπρόσωπός της! Έτσι λοιπόν από την καρέκλα του κυβερνητικού εκπροσώπου έχουν περάσει οβίδες διαφόρου διαμετρήματος.
Ποιον να πρωτοθυμηθείς;
Το παιδί του λαού Αρούλη που βγάζει ο ίδιος (έλα ρε!!!) τα σκυλιά του βόλτα;
Τον τιτάνα της δημοσιογραφίας βατοπεδινό Ρουσόπουλο που επειδή σήμερα τον έχουν όλοι ξεχασμένο και χεσμένο κράζει τους άνεργους δημοσιογράφους;
Τον – πες πως είμαι δημοσιογράφος για να ‘χουμε κάτι να γελάμε - Αντώναρο που πέταγε την κάθε μαλακία πριν προλάβουμε να συνέλθουμε από την προηγούμενη;
Ή την άλλη τιτανοτεράστια δημοσιογραφάρα/μετρ της ασυναρτησίας-κωλοτούμπας Σίμο τον μυριστή;
Είχε και το Πασόκ χαζοβιόληδες. Σωστό! Τόσο απίθανα σούργελα όμως όχι. Οι παραπάνω κατορθώνουν να προκαλούν αυτό που έχω ονομάσει σύνδρομο του αηδιο-γέλιου.

Με άριστα το 10 τους βαθμολογώ με βαθμούς από 2 έως 1. Και αυτό χαριστικά, γιατί μπορώ να κατανοήσω ότι οι μαλακίες που έλεγαν δεν ήσαν αποκλειστικά λόγω της δικής τους εγκεφαλικής ανεπάρκειας, αλλά κάπου υποχρεώνονταν εκ του ρόλου τους.
(Ξέρεις τι είναι να λες μαλακίες στον ελληνικό λαό και αυτός να σε πληρώνει γι’ αυτές;!)

Το μαλακόμετρο όμως το τερμάτισε η σημερινή – και για ελάχιστες ημέρες ακόμη – εκπρόσωπος της πλέον μισητής κυβέρνησης για το λαό και πλέον αγαπητής των τραπεζών και των διεθνών κορακιών. Με το σπαθί της κερδίζει επιεικώς ένα μεγαλοπρεπέστατο μηδενικό.
Η Βούλτεψη (σκέτο, χωρίς το ‘κυρία’) μάς ανακοίνωσε μέσω μέγκα ότι “έχουμε προειδοποιηθεί από τους Οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα υπάρξει πιστωτικό γεγονός” (σημ: εννοώντας τον Moodys). Και συνέχισε κάνοντας τη διάγνωση ότι “κάποιοι θέλουν να πάνε τη χώρα πίσω, προφανώς επειδή δεν θέλουν να φύγει το μνημόνιο” (σημ: εννοώντας βέβαια όσους δεν ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας). Το σχετικό βίντεο [εδώ].

Να δεχτούμε ότι ευσταθούν αυτά που είπες και δεν είναι κάποια από τις γνωστές αρλούμπες πορδής-λάμψης που πετάτε κατά καιρούς;
Να το δεχτούμε.
Αντί ο δικός σας να τους πει να πάνε να γαμηθούν (τώρα που φεύγει … έτσι για το γαμώτο!) θεωρήσατε καλύτερο να το αναπαράγετε από τηλεοράσεως; Με ποιον σκοπό; Να φοβίσετε τους βουλευτές και να ψηφίσουν για ΠτΔ ή για να φοβίσετε το λαό και να σας ξαναψηφίσει; 
Πλάκα έχετε αλλά εμείς δεν γελάμε καθόλου!

Άσχετη (;) παρένθεση: Προχθές Σάββατο 13 Δεκέμβρη πήγα σε 3 υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας. Και στα 3 δεν υπήρχαν χρήματα στα ΑΤΜ. Μάλιστα στο ένα υποκατάστημα είχαν κατεβάσει και τα ρολά και δεν μπορούσες καν να αγγίξεις το μηχάνημα. Δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι τα χρήματα τελείωσαν ξαφνικά διότι κάποιος το γνώριζε και αντί να ενημερώσει για την έλλειψη χρημάτων κατέβασε τα ρολά. Να υποθέσω Βούλτεψη πως κάνετε …"ασκήσεις ετοιμότητας" στον κόσμο; Τον προετοιμάζετε (=κατατρομοκρατείτε) για το τι θα πάθει αν δεν προσέξει;;;
Κλείνει η παρένθεση.

Προφανώς και η Σοφία -λάθος όνομα- Βούλτεψη, δεν γνωρίζει ή δεν θυμάται πως τις εκλογές τις ανακοινώνει ο πρωθυπουργός και όχι η αντιπολίτευση.
Προφανώς και δεν της είπαν πως ο Σαμαράς είναι που έθεσε θέμα εκλογής Προέδρου και καθόρισε τις ημερομηνίες.
Προφανώς και αγνοεί ότι το ίδιο το Σύνταγμα προβλέπει τι θα συμβεί σε περίπτωση μη εκλογής ΠτΔ. Επειδή είσαι στην κοσμάρα σου κυβερνητική τους εκπρόσωπος να σε ενημερώσω ότι οδηγούμεθα σε εκλογές προκειμένου να συσταθεί σε σώμα η νέα Βουλή η οποία και θα τον εκλέξει ακόμη και με λιγότερους από 150 ψήφους. Διάβασε το Σύνταγμα άρθρο 32 §4 και ξεστραβώσου.

Όπως βλέπεις ο συνταγματικός νομοθέτης έχει καλύψει όλες τις περιπτώσεις. Του διέφυγε βέβαια τι θα γινόταν σε περίπτωση που η χώρα έχει πουληθεί στο διάολο και οι πωλητές αρνούνται να ξεκολλήσουν τις κωλάρες τους από τις καρέκλες.

Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, πέθανε και κηδεύτηκε επίσης, μερικοί δεν έμαθαν άλλη δουλειά να κάνουν εκτός του να κυβερνάνε και να πηδάνε τον λαό. Τους φαίνεται αδιανόητο να εγκαταλείψουν τις καρέκλες, με αβέβαιο αυτή τη φορά το μέλλον τους, μιας και τόσα χρόνια είχαν συνηθίσει την απλή εναλλαγή με φίλους. Κυβερνούσαν οι μεν και δεν αποκάλυπταν τις πουστιές των δε, εξασφαλίζοντας έτσι και για την πάρτη τους την ίδια αντιμετώπιση, όταν το ένα κόμμα διαδεχόταν στην κυβέρνηση το άλλο.

Μιας και με τις εκλογές τσαντίζονται οι μούντηδες και τρέμει το φυλλοκάρδι των φιλαράκων σας, μήπως μπορείς να μας πεις τι θα γινόταν αν τον Παπούλια τον έπιαναν τύψεις συνείδησης (λέω που και που κανα ανέκδοτο) και υπέβαλλε εδώ και μήνες την παραίτησή του; Πάλι θα σας έφταιγε η αντιπολίτευση επειδή δεν θα ψήφιζε τον επόμενο;
Αν ο Παπούλιας πέθαινε στα ενδιάμεσα της θητείας του και προκηρύσσονταν εκλογές, οι φίλοι σας θα μας απειλούσαν και πάλι με έξοδο από το ευρώ; Μήπως ξέρεις να μας πεις ποιο άρθρο της ΟΝΕ προβλέπει κάτι τέτοιο;
Μήπως ξέρεις να μας πεις αν απαγορεύονται οι εκλογές στις χώρες που χρωστάνε.
Μήπως ξέρεις να μας πεις αν πορευόμαστε βάσει Συντάγματος ή βάσει Moodys;

Μήπως μπορείς να μας πεις γιατί στρέφετε συνεχώς τα βέλη σας (εσείς και οι φίλοι σας και οι τράπεζες και το ΔΝΤ και οι εφημερίδες και οι Οίκοι) κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού και τα υπόλοιπα κόμματα αρνούνται να ψηφίσουν τον προτεινόμενο από εσάς Πρόεδρο;
Με τη ΔΗΜΑΡ δεν θέλετε να τα σπάσετε γιατί όλο και κάποιο χέρι βοηθείας μπορεί να σας δώσει. Δεν είναι δα και η πρώτη φορά.
Με τους ΑΝ.ΕΛ. επίσης, μιας και διάφοροι αστείοι βουλευτές τους παίζουν ακόμη παιχνιδάκια. Και είναι αστείοι γιατί ακόμη και σήμερα, προπαραμονή της ψηφοφορίας, δηλώνουν πως θα καταψηφίσουν αλλά αφήνουν και μια …πισινή, σε περίπτωση που…
Με τις φασιστόφατσες πολύ θα θέλατε να τα βρείτε, έλα όμως που είναι κομματάκι οξύμωρο να ψηφίζουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτοί που δεν θέλουν Δημοκρατία!
Με τους ανεξάρτητους βουλευτές βρίσκεστε σε επαφές και το τιμολόγιο αλλάζει κάθε μέρα.
Με το ΚΚΕ δεν θα το σχολιάσω γιατί θα μου έρθει πάλι εκείνο το αηδιο-γέλιο που λέγαμε.

Βούλτεψη, αν πιστεύεις (πιστεύετε) τόσο πολύ στην σταθερότητα της χώρας και της οικονομίας, τότε ψηφίστε αυτόν που θα προτείνει η πλειοψηφία της επόμενης Βουλής. Όσοι από εσάς ξαναδείτε την πόρτα της.

Φυσικά στον αγώνα κατά των εκλογών έχετε επιστρατεύσει κάθε διαθέσιμο καθίκι. Από νεότευκτο -πρόθυμο να σας βγάλει τα νούμερα που παραγγείλατε- γκαλοπατζή, μέχρι κάθε τηλεοπτικό σταθμό που αναμεταδίδει πίπες για να παρατείνει τη δική σας κυβερνητική θητεία και στο διηνεκές τα δικά του χρέη. Ο ΑΝΤ1, πιστός στις πρόσφατες (των ευρωεκλογών) εμετικές του μαλακίες τρομοκράτησης σαπισμένων εγκεφάλων (αφού μόνο σε καθυστερημένα απευθύνεται) συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. 








Το βίντεο του αίσχους [εδώ].
(αν το δεις προσπάθησε να θυμηθείς αν μέσα σε 100 δευτερόλεπτα έχεις ξαναζήσει τόσο πολλή τρομοκράτηση)

Πάντοτε υπήρξαν ηλίθιοι, τον τελευταίο καιρό ξεπέρασαν και τους εαυτούς τους. Προχθές μας είπαν ότι μέσα σε τρεις μέρες χάθηκαν 13 δισ. ευρώ από το Χρηματιστήριο. Να βάλουμε τα κλάματα;;;
Λεφτά δικά μας; Όχι. Λεφτά επενδύσεων; Ούτε. Λεφτά που θα έφερναν θέσεις εργασίας; Με τίποτα; Λεφτά τζογαδόρων που αγοράζουν τσάμπα; Χεστήκαμε!
Τα παράπονα στον Σαμαρά σας, όχι στο λαό που δεν έχει να χάσει ούτε τις αλυσίδες του.

Αυτή τη φορά δείχνει να βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο. Είναι απολύτως βέβαιο ότι για να επιβιώσουν θα πουν και θα κάνουν κάθε αθλιότητα. Και ενώ τους θέλουν και τους στηρίζουν όλες οι εφημερίδες (πλην 2-3 που δεν το έκαναν ποτέ), όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, όλα τα προβεβλημένα παπαγαλάκια, το ΔΝΤ, οι αγορές, οι τραπεζίτες, οι …εταίροι, ο Σόρος… υπολείπονται κατά πολύ ακόμη και από τα προηγούμενα ποσοστά τους. Όσο πίρι πίρι και αν έχει φάει ο ελληνικός λαός φαίνεται πως δεν πείθεται από την προσπάθεια το μαύρο να φανεί άσπρο και τ’ ανάποδο. 
Γιατί η άδεια τσέπη και το γουργούρισμα στο στομάχι δεν παίρνουν από φώτοσοπ.



ΥΓ: Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ας προσέχουν. Επειδή το ποιόν των κυβερνητικών καραγκιόζηδων είναι γνωστό και επειδή η βρώμα έχει χωθεί για τα καλά στο dna τους, ας έχουν ανοιχτά αυτιά και μάτια. Τις τελευταίες ημέρες που τους έχουν απομείνει θα ξεπουλήσουν, θα διαλύσουν και θα καταστρέψουν τα πάντα. Όχι μόνο θα υπογράψουν ότι έμεινε ανυπόγραφο, αλλά θα φροντίσουν φεύγοντας να μην αφήσουν ίχνη.
Επειδή ποτέ δεν σκέφτηκαν εθνικά (παρότι  εθνικόφρονες), για να εκθέσουν την επόμενη κυβέρνηση  θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να γίνει η πορεία προς τον γκρεμό μη αναστρέψιμη. 



21 σχόλια:

  1. Αναμενόμενο το σχέδιο τρομοκράτησης και να δούμε πόσο μακριά θα το πάνε. Αδίστακτοι είναι έτσι κι αλλιώς και στον επιθανάτιο ρόγχο τους θα προσπαθήσουν να πάρουν μαζί τους όσους πιο πολλούς μπορούν, ακόμη και τη χώρα ολόκληρη. Και το θέμα είναι θα "μασήσει" πάλι ο κόσμος; θα σταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο ύψος των περιστάσεων; θα τους γράψουμε επιτέλους εκεί που μας έχουν αυτοί γραμμένους τόσα χρόνια;

    ΥΓ1. Αυτή η Βούλτεψη μου μαγαρίζει τ' όνομα, γαμώτο! (Πήγε να τα μαζέψει όμως μετά...τα περί πιστωτικού γεγονότος και κολοκύθια με τη ρίγανη! Μεγάλη επιτυχία!)
    ΥΓ2. Μιας και είναι του Αγίου Ελευθερίου σήμερα, να ευχηθώ...καλή λευτεριά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιστεύεις ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ; Για να μη παρεξηγούμαι ότι κάνω αγώνα υπέρ του! Μακάρι θα έλεγα να μην βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση για να μην καβαλήσουν μερικοί τα καλάμια.
      Αυτό που έχει σημασία είναι να ξεκουμπιστούν το συντομότερο αυτοί οι αχρείοι που έχουμε σήμερα. Θεωρώ συνταγματική εκτροπή να παριστάνουν οι ίδιοι οι κυβερνητικοί τα παπαγαλάκια κατατρομοκράτησης του κόσμου. Πιστεύουν στ΄αλήθεια ότι μπορούν να πείσουν κανέναν (απ' όσους δεν έχουν μέχρι σήμερα πειστεί) με τις κοτσάνες που αμολάνε;

      Φοβάμαι ότι τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμη. Αν στο προσκήνιο συμπεριφέρονται σαν χαμίνια του πεζοδρομίου, στο παρασκήνιο τι κάνουν;

      Διαγραφή
    2. Τι κάνουν;;;
      Όσα δεν θα ήθελε να χωνέψει ποτέ ο νους σου κι άλλα τόσα!!!!
      Για το κείμενο θα επανέλθω, γιατί αρνήθηκα να το ολοκληρώσω σε συτή την φάση. Μου ήρθε μια γροθιά στο σομάχι στην άλλη γειτονιά κι είπα ένα-ένα τα ζορίσματα.
      Τα λέμε πάλι!

      Διαγραφή
  2. Έλα μωρέ κρίμα είναι. Τρομοκρατημένα ανθρωπάκια είναι, φαίνεται στο βλέμμα τους και στις παιδαριώδεις απειλές που εκστομίζουν.
    Άσχετο. Η Βούλτεψη μεταλλάχτηκε στον ίδιο χρόνο; Γιατί η πρώτη φωτογραφία μου κάνει τραβηγμένη τον καιρό που το πρόγραμμα στην τηλεόραση το διέκοπτε το χαρακτηριστικό σήμα με τη κομμένη μπομπίνα: "Μας συγχωρείτε διακοπή"...
    Μας συγχωρείτε κυρά-Σοφία, το παιχνίδι έληξε.
    Τα κουβαδάκια σας, κι όξω απ' τη βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα πάλι αυτές οι φωτογραφίες κάτι σε "Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ" μου κάνουν!

      Διαγραφή
    2. Τρομοκρατημένοι που τρομοκρατούν μπας και καταφέρουν να σώσουν τους κ..λους τους. Πολύ φοβάμαι πως και πάλι αρκετοί θα τσιμπήσουν για να μη χάσουν τα λίγα κέρματα σύνταξης.

      Οι φωτογραφίες Βούλτεψη μας έρχονται κατευθείαν από το αρχείο της ΥΕΝΕΔ.

      Διαγραφή
  3. Βρε Πέτρο!
    Αυτούς διέθετε/διαθέτει... αυτοί την εκπροσωπούν! (Όλη η dream team! Να μην ξέρεις ποιον να ορίσεις κορυφαίο!...)

    Οι εικόνες από ΑΝΤ1 ενδεικτικές της τρομολαγνίας... ο δε Κούρος εντελώς πουλημένο τομάρι!...

    Ίσως το έχεις ήδη διαβάσει, αν όχι... ρίξε μια ματιά εδώ:
    Συνεργάτης του Σαμαρά αποκαλύπτει στην Guardian το βρόμικο σχέδιο του Μαξίμου

    To υστερόγραφό σου... μου φέρνει στο μυαλό κάτι που διάβασα προ ημερών στον "Πιτσιρίκο"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να δω, σε περίπτωση που αλλάξει το κυβερνών κόμμα, τύποι σαν τον τυχάρπαστο καραγκιοζάκο του ΑΝΤ1 θα συνεχίσουν τις μαλακίες ή θα αρχίσουν το γλείψιμο (κατ' εντολή του αφεντικού φυσικά) στη νέα κυβέρνηση αποδομώντας την προηγούμενη;
      Θα έχει την πλάκα του!

      Σωστός ο Πιτσιρίκος. Εξέφρασε αναλυτικότερα τις δικές μου σκέψεις.

      Όσο για το άρθρο στον Guardian το είχα διαβάσει και θα σου πω ότι παρόμοιες ειδήσεις είναι από τους βασικούς λόγους που απολαμβάνω το διαδίκτυο. Υπάρχει περίπτωση μια τέτοια είδηση να παιχτεί σε ελληνικό δελτίο;
      Ρωτάω γιατί δεν παρακολουθώ κανένα...

      Διαγραφή
  4. Εντάξει το ποιοι είναι επικίνδυνοι είναι σχετικό.
    Γιατί εγώ θεωρώ επικίνδυνους τους ανθρώπους που θα πάνε να τους ψηφίσουν.
    Και θα είναι πολλοί πίστεψέ με.
    Ο λαός παιδί μου είναι πειραγμένος δεν θα αλλάξει ποτέ.
    Και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βγω ψεύτρα.
    Ποιος θα πιστέψει την Βούλτεψη και όλα τα τσιράκια του Σαμαρίκου, που τόσο καιρό μας έλεγαν ότι ξεφύγαμε από την κρίση και ότι είμαστε σε ανάπτυξη και ξαφνικά τώρα που κινδυνεύουν, είμαστε πάλι σαν να μην πέρασε μια μέρα από την κρίσης;
    Εχουμε τρελαθεί τελείως μα τελείως!!!!
    Περιμένω να δω τι θα κάνει ο Ελληνας και θα τα ξαναπούμε (ελπίζω)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! Και τρέξε να βγάλουμε τα λεφτά έξω μην μας τα φάει ο Τσίπρας γιατί είναι και πολλά παναθεμά τα!!!

      Διαγραφή
    2. Θα σου αποκαλύψω κάτι αλλά θέλω να μείνει μεταξύ μας: Ήδη έσπευσα στην τράπεζα και απέσυρα τα 8 ευρώ που φύλαγα για ώρα ανάγκης.
      Τσιμουδιά, ε;

      Διαγραφή
    3. Αχαχαχαχαχαχα!
      Σου ρίχνω, έχω ολόκληρα 22 ευρώ στην τράπεζα!!!!
      Ετσι για να δεις τι κάνει ο καπιταλισμός!

      Διαγραφή
    4. Πολύ μου αρέσει που έχω φραγκάτους φίλους!

      Διαγραφή
  5. Ένα κείμενο απόλυτα ολοκληρωμένο και συντάσσομαι με κάθε λέξη του και σημείο στίξης!!!! Οι επεξηγήσεις και τα πρόσθετα σχόλια στις παρενθέσεις και ανάμεσα στις παύλες είναι τα καλύτερα!!!!
    Α, να μην ξεχάσουν να καθαρίσουν λίγο πριν την φυγή τους...
    Θα φύγουν;;; Ή θα στοιχειώσουν οι ίδιοι και μαζί τους και την χώρα;;;

    υ.γ.
    Θα επισκεφτείς φέτος μέσα στις γιορτές το "κλεινόν" (από άποψη δημοκρατίας) άστυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται πως αυτή τη φορά φεύγουν. Αν δεν ήσαν και οι ίδιοι τόσο σίγουροι δεν θα έκαναν/έλεγαν τόσες βλακείες.

      Φέτος Χριστούγεννα στο χωριό. Αυτό που πέρασαν μαζί μου όσοι με φιλοξένησαν πέρσι στις γιορτές αρνούνται να το ξαναζήσουν.
      :)))

      Διαγραφή
    2. Κρίμα! :(((
      Όπως και να 'χει να περάσεις χαρούμενα και γαλήνια τις ημέρες εκείνες!

      Διαγραφή
    3. Επίσης Γλαύκη μου.
      (Εγώ πάντως ήθελα να έρθω, οι άλλοι δεν με θέλουν!)

      Διαγραφή
  6. Επειδή τα συζητάμε αυτά τα θέματα, σου έχω πει ότι δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι φεύγουν, ε; Αν και, όπως λες κι εσύ, μπορεί να φύγουν, αλλά για...προσωρινά και στην πρώτη "στραβή" του ΣΥΡΙΖΑ, θα επανέλθουν πανηγυρικά και δριμύτεροι, με ο,τι συνεπάγεται αυτό... Έεεετσι μπράβο. Καλά κάνεις και του επισημαίνεις του ΣΥΡΙΖΑ το Υ.Γ σου, για να μην τον πάρουν ψηλά τον αμανέ, τώρα που έχουν και τα...νταούλια! Τέσπα, ας φύγει πρώτα η χολέρα (αμήν και πότε) και μετά βλέπουμε. Προέχει να βγει ο λαός από την κοσμάρα του πρώτα.

    Υ.Γ Η τυχάρπαστη με τον κωδικό "Βούλτεψη", όσα λίφτινγκ και να κάνει, την προστυχιά της δεν μπορεί να την απαλείψει με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά θα κάνει να αναρωτηθεί ο καθένας μας γιατί ενώ η Αριστερά σταθερά προηγείται στις δημοσκοπήσεις, δεν έχουν βρεθεί (προς το παρόν) εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια να την στηρίξουν.
      Η μία ανάγνωση λέει πως ακόμη και χωρίς στήριξη ρίχνουν στο κεφάλι τουλάχιστον 5 μονάδες στην ακρονεοφιλελεύθερη δεξιά. Φαντάσου και να την στήριζαν δηλαδή!
      Από την άλλη έχουν καταλάβει πως όσο και να γλείψουν δεν πρόκειται να πετύχουν υπόγειες συμμαχίες, κατά τα ελληνικά ειωθότα.
      Προβλέπω λοιπόν με ασφάλεια πως αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει (πολύ χλωμό εξακολουθώ να το βλέπω!) θα φάει πόλεμο λάσπης.
      Θα χάσουν διαφημίσεις, θα υποχρεωθούν να πληρώσουν τα δάνεια, θα αναγκαστούν να βάζουν καθημερινά δώρο από μια 12τομη εγκυκλοπαίδεια για να πουλήσουν.
      Θα στριμωχτούν τα παιδιά.

      ΥΓ: Λίφτινγκ κάνουν όσες έχουν λεφτά. Εμείς για να είμαστε ρέστοι παίζουμε με το φώτοσοπ.

      Διαγραφή
  7. Ο Κεφαλογιάννης δεν είπε πως ανησυχεί γιατί ο κόσμος δεν δείχνει πανικοβλημένος;;;; Ελπίζω πραγματικά να μη μασίσει ο κόσμος! Αυτό μονάχα! Από κει και πέρα και μόνο το μένος που έχουν όλοι αυτοί για το ΣΥΡΙΖΑ εμένα με βάζει σε θετικές υποψίες για τον Αλέξη...

    Σε αφήνω στο πόστο της επικαιρότητας και λέω για την ώρα να κάνω κατανυκτικές διακοπές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε!!! Είπε τέτοια έξυπνα ο Μανόλο; Κοίτα ρε τι χάνω για να μη παρακολουθώ το κουτί!
      Άμα είναι ανησυχητικό που δεν τρομοκρατείται ο κόσμος, τότε να αρχίσουν να πυροβολάνε στο ψαχνό. Άντε γιατί πολύ λάσκα μας έχουν!

      Καλά να περνάς Χριστίνα.

      Διαγραφή