Σελίδες

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Αντέχεις;



Σήμερα θα κάνουμε ένα τεστ αντοχής.
Όχι των ελληνικών τραπεζών παιδάκι μου. Εδώ δεν ξέρω πόσο αντέχει η τσέπη μου, θα ξέρω πόσο αντέχει η Πειραιώς και η Άλφα;
Ούτε μπερδεύομαι με τέτοια, ούτε θα σε μπερδέψω. Αυτά τα κάνουν άλλοι, σπουδαγμένοι, για να βρουν ποιες τράπεζες πάνε για φούντο και να στείλουν επιπλέον δισεκατομμύρια να τις στηρίξουν και να χρεώσουν από εσένα μέχρι και το σκελετό της Αμφίπολης.
Θα κάνουμε ένα κρας τεστ να δούμε πόσες μαλακίες μπορείς να αντέξεις χωρίς να ουρλιάξεις με τους καριόληδες που πήγες και έμπλεξες.

Προσδεθείτε και απομακρύνετε αιχμηρά αντικείμενα που εκσφενδονίζονται εύκολα. Ακολουθεί παπαροχείμαρρος: 

Παπαριά νο1
“Εσείς θα είστε υπεύθυνοι αν πάθει κάτι ο Νίκος Ρωμανός. Όχι το κράτος. Το κράτος του έχει δώσει και γιατρούς και νοσοκομεία και τα πάντα”, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Παπαριά νο2
“Ενδεχομένως με τα όσα ζητάνε αυτοί, να είναι ένας προϋπολογισμός που να πρέπει να αλλάξει. Είναι ακριβώς ίδια η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιεί η τρόικα για τον προϋπολογισμό που χρησιμοποίησαν επί τρεις ημέρες τώρα στη Βουλή, όλοι όσοι μίλησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ”, σχολίασε o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Kαι συνέχισε: “Υπάρχει πλήρης ταυτότητα απόψεων και επιχειρηματολογία εναντίον του προϋπολογισμού, τροικανών και των Συριζαίων. Αν πάμε σε εκλογές το δίλλημα αλλάζει. Από τη μία πλευρά θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η τρόικα και από την άλλη πλευρά θα είμαστε εμείς.”

Παπαριά νο3
Σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός, κατά την ομιλία του στη Βουλή εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και μιλώντας και αυτός για αποστάτες.
Ο κ. Ψαριανός ανέφερε ότι “Ήθελα να ‘ναι 50 αυτοί οι βουλευτές που υπογράφουν. Πάνω από 30 μας έχουν δηλώσει ότι συμφωνούν αλλά φοβούνται μήπως τους τραβήξει το κόμμα το μανίκι ή το σακάκι”.
Χαρακτήρισε, ακόμη, βαθιά χυδαία και άθλια τη συζήτηση που γίνεται περί χρηματισμού και αποστασίας και πρόσθεσε ότι έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ αποστάτες.


Σε πλήρη ταύτιση το τρίο μούντζες. Η άκρα δεξιά, η λαϊκή  δεξιά (υπάρχει και η αντιλαϊκή;) και η -ακράτητα γέλια- …αριστερά, ομονοούν στο ποιος είναι υπεύθυνος για όλα όσα μας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

Ξέροντας ότι το τρίο μούντζες με έχει γραμμένο, δεν πειράζει, θα τους απαντήσω εγώ. Άλλωστε, περισσότερο από όσο τους έχω εγώ γραμμένους αποκλείεται να με έχουν. Το έχω τερματίσει λέμε.
Πάμε λοιπόν.

Το κράτος έχει δώσει νοσοκομεία (πληθυντικός) στον Νίκο Ρωμανό. Και γιατρούς και νοσοκόμες και τραυματιοφορείς και όποιον άλλον χρειαστεί το παιδί για να τον μεταφέρει στο νεκροτομείο. Διότι, δεν ξέρω αν το έμαθες, ο Νίκος συμμετείχε στις πανελλήνιες για να καταφέρει να μπει σε νοσοκομείο επιτέλους!
Τόσα χρόνια καημό το έχει. Μ’ αυτό το όνειρο ζει ο Νίκος 21 χρόνια τώρα. Προσπαθεί να νοσηλευθεί και δεν τον αφήνουν.  
“Έτσι είστε;” σκέφτηκε. “Ε, λοιπόν κι εγώ θα μπω δια της πλαγίου. Θα γίνω φοιτητής για να σας υποχρεώσω να μου βρείτε κρεβάτι.”
Αν ο Νίκος πάθει κάτι, υπεύθυνο θα είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το οποίο ζει στην κοσμάρα του και νομίζει ότι ο Νίκος προσπαθεί να σπουδάσει και όχι να πεθάνει. Ότι εδώ και 3 εβδομάδες κάνει απεργία πείνας για να πάει στη σχολή του και όχι στον τάφο.
Και αυτοί οι άσχετοι θέλουν να μας κυβερνήσουν! Τι να πεις;


Η τρόικα παίρνει εντολές από τον ΣΥΡΙΖΑ. Για την ακρίβεια το mail που έστειλε η τρόικα στην κυβέρνηση είναι δια χειρός Τσίπρα. Τα επιπρόσθετα μέτρα, οι απολύσεις, οι για μια ακόμη φορά (ων ουκ έστι αριθμός) μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, οι εκ νέου αυξήσεις των ορίων συνταξιοδότησης και λοιπά γ@μήσια, όλα αποτελούν εισηγήσεις συριζαίων.
Και φυσικά οι τροικανοί δεν θα το βάλουν κάτω αν δεν πετύχουν τον πραγματικό τους στόχο. Αν δεν πέσει η λαοφιλής μας κυβέρνηση που τόσο κόντρα έχει πάει στα σχέδιά τους 2,5 χρόνια τώρα και δεν έρθει ο πρόεδρος του 15μελούς να υπογράψει τα επόμενα 4 μνημόνια.
Είμαι πια βέβαιος ότι σε κάθε γιουρογκρούπ οι δικοί μας πλακώνουν στα χαστούκια τους ευρωπαίους εταίρους μας που τους βάζουν με το ζόρι να υπογράφουν τα χαρτιά του Λαφαζάνη. Και για να ‘μαστε δίκαιοι, ούτε και οι ευρωπαίοι το θέλουν, υποχρεώνονται όμως από τις συνθήκες και τον Στρατούλη που τους απειλεί με φάπες.
Καθάρματα. Γενιά του Πολυτεχνείου. Εγκληματίες αριστεροί. Ουγκ!


Ο Γρηγόρης-μικρομαλακίες, επειδή έχει τη μύγα και μυγιάζεται δεν γουστάρει τον όρο "αποστάτης". Και ψάχνει να βρει δίπλα του κι άλλους για να κρυφτεί από πίσω.
Πώς να αρέσει σε έναν αγωνιστή της αριστεράς (ωχ το μάτι μου) να του προσάπτουν χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε εποχές όπου οι αριστεροί βασανίζονταν; Περάσαμε πια στις εποχές όπου οι …αριστεροί σαν και τον Γρηγόρη-μικρομαλακίες βασανίζουν το μυαλό τους πως θα τσουλήσουν περισσότερες μέρες με βουλευτικό μισθό. Γι’ αυτό καλάρισε ο Ψαριανός τα δίχτυα του μπας και μαζέψει τους πολυπόθητους 30 ακόμη χάνους για να συνεχίσει να καταβάλλεται μερικούς μήνες ακόμη ο μισθός του. Μετά από μια τόσο πλούσια κοινοβουλευτική εμπειρία είναι εποχές τώρα να επιστρέφει σε ραδιοφωνικές εκπομπές;
Τρε μπανάλ!
Θα προτιμούσε ακόμη μεγαλύτερη ψαριά. Προτιμάει να τσιμπήσουν 50 χάνοι για να φανεί ότι ο νέος Πρόεδρος εκλέγεται με διευρυμένη πλειοψηφία. Κατά τον Γρηγόρη-μικρομαλακίες είναι άντρας όποιος την κοπάνησε από το κόμμα του με την έδρα παραμάσχαλα, ενώ όποιος καίγεται να ψηφίσει πρόεδρο και φοβάται να το πει είναι λουλού.

Βρε Γρηγόρη-μικρομαλακίες να σε ρωτήσω κάτι; Όταν το χρυσαυγό Κουκούτσης, απευθυνόμενος στους βουλευτές της Ν.Δ. κατήγγειλε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ότι: “Μας πιάνετε στους διαδρόμους και μας λέτε: Εσείς δεν θα ψηφίσετε; Θα αφήσετε τη χώρα στους κομμουνιστές;” εννοούσε εσένα;;;


31 σχόλια:

  1. Κόψε με από τώρα. Στο τεστ λέω... Κόψε με γιατί δεν περνάω ούτε την πρώτη πίστα αδερφέ μου.
    Δεν τους ακούω πια, δεν μου έχει μείνει ούτε σάλιο διαθέσιμο για να τους φτύσω. Ο Γρηγόρης ή Λουκάς ή Σιδηρόπουλος ή Πετούγιας ή όπως στο διάολο τον λένε... είναι ο ορισμός του κωλοτούμπα, του δήθεν αριστερού και του απόλυτου μ@@@α.
    Λίγα τα ψωμιά του Πέτρο. Ο κόσμος ξυπνάει σιγά-σιγά...
    Ο Ρωμανός θυσιάζεται πάνω στο σταυρό του μαρτυρίου του και τους δίνει μαθήματα συνέπειας και αγωνιστικότητας. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη, τους έχει ήδη τσακίσει ηθικά και πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες η πετούγια να βρει το σθένος να παραδεχτεί το προφίλ του και τις αηδίες που πόσταρε; Ή πιστεύει ο γελοίος ότι οι αριστεροί που τον ψήφισαν ήθελε να εξελιχθεί σε δεξιό γυμνοσάλιαγκα;
      Εγώ πάντως Μαρία μου τους φτύνω ευχαρίστως. Αν θέλεις και για σένα.

      Διαγραφή
  2. Γεια σου, Πέτρο!... Άδωνης, Γρηγόρης, Νικήτας: διαστροφής μεγαλείο!... "Χάνουν τη μπάλα" και λένε ό,τι τους κατέβει!... Και πώς να τους αντέξεις!... Έπαψα από καιρό να τους διαβάζω, να τους ακούω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους πετυχαίνω μπροστά μου παντού. Όπου και να διαβάσω ξεφυτρώνουν σαν μαϊντανοί και κάθε φορά με δήλωση χειρότερη της προηγούμενης. Αφού λοιπόν θέλουν να με απασχολούν θα τους ξεχέζω πάντα μέχρι να το βουλώσουν οριστικά.

      Διαγραφή
  3. Κάθε μέρα λέγονται μεγάλες π@π@ριές απ'τους κυβερνώντες μας,
    που δεν μας κάνει όρεξη ούτε να τους ακούμε πόσο μάλλον να τους βλέπουμε!
    Βιβλία γράφονται αν πιάσεις και τις μαζέψεις όλες μαζί
    είναι ν'απωρεί κανείς πως μπήκαν αυτοί οι άνθρωποι στην βουλή!

    Είναι αμαρτία να θυσιαστεί το 20χρονο για να κάνουν το κομμάτι τους
    κάποιοι,θα'πρεπε όλοι τους να'ναι μέσα για πολλά εγκλήματα εις βάρος
    της χώρας αλλά που να βρεθεί δικαιοσύνη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ zoyzoy πραγματικά απορώ με τα ζώα που τους έστειλαν στη Βουλή. Οι διαπλεκόμενοι – απατεώνες – κωλόπαιδα – ψεύτες – κλέφτες από κάποιους ψηφίστηκαν.
      Αυτά τα ζώα που τους ψήφισαν και εξακολουθούν να τους θέλουν κυκλοφορούν δίπλα σου. Δουλεύουν στην ίδια δουλειά με σένα, ψωνίζεις από το μαγαζί τους, μορφώνουν το παιδί σου, πολλοί είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από τη δική σου. Δεν ξέρω τι άλλο περιμένουν για να βάλουν μυαλό. Δεν ξέρω πόσο ακόμη φτύσιμο στα μούτρα περιμένουν από τους "σωτήρες" τους.
      Ο Ρωμανός φυσικά δεν τιμωρείται για τη ληστεία με το καλάσνικωφ. Τιμωρείται γιατί τολμάει να τους λέει φωναχτά σε απευθείας μετάδοση ότι τους γράφει στα αρχίδια του. Που να περίμεναν τόσο σθεναρή αντίσταση από ένα 20χρονο πιτσιρίκι, όταν έχουν καθυποτάξει δικαστές, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους, συνδικαλιστές, έναν λαό ολόκληρο;

      Διαγραφή
  4. Οχι δεν αντέχω μανούλα μου και όπως έχει κάποιος (δεν θυμάμαι ποιος τώρα)
    η βλακεία είναι ανίκητη!!!
    Και όπως έλεγε και ο Σοφοκλής (αυτόν τον ήξερα) Ο ανόητος έχει αδελφό τον αδύναμο.
    Αυτά νομίζω φτάνουν για σήμερα.
    Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η βλακεία μπορεί να είναι ανίκητη, τον βλάκα όμως μπορείς να τον διαλύσεις εύκολα.

      Διαγραφή
  5. Με βλέπεις να αντέχω καλέ μου κύριε; Στα πρόθυρα είμαι...

    Ανεξαρτήτου έκβασης, είτε ο Νίκος αντέξει τη δοκιμασία (πράγμα για το οποίο προσεύχομαι) είτε όχι (ούτε να το σκεφτώ) εμείς ως κοινωνία, είμαστε ξοφλημένοι αλλά και ξεφτιλισμένοι μαζί. Διότι, όσο αντέχει, μας φτύνει στα μούτρα την κατάντια μας, έτσι όπως μας αξίζει. Την άλλη εξέλιξη δεν θέλω ούτε να την σκεφτώ όπως είπα, όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά, και πάλι δεν θα κάνουμε τίποτα κι απλά θα έχει φύγει -άλλο- ένα παιδί. Το τραγικό είναι ότι παρακαλάμε από...τον Θεό να τον σώσει, γιατί άμα περιμένει από μας... Γι' αυτό κι εκείνος "έλαβε τα μέτρα του", μέσα από γραπτή δήλωση του, επειδή ξέρει καλά τι κουμάσι λαός είμαστε: "Προς όλους τους "αγωνιστές" των σαλονιών, τους επαγγελματίες ανθρωπιστές, τις "ευαίσθητες" προσωπικότητες της διανόησης και του πνεύματος: προκαταβολικά στα τσακίδια". Νίκος Ρωμανός Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω την εντύπωση ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του. Δεν δέχεται ούτε καν να συνδιαλλαγεί με τα κυβερνητικά κουμάσια.
      Πέρα από την εντελώς ηλίθια -κατά τη γνώμη μου- και άκρως κατακριτέα πράξη να πάει και να κάνει ένοπλη ληστεία, η μέχρι σήμερα πορεία του δείχνει έναν άνθρωπο πάρα πολύ ώριμο, έναν αγωνιστή παλαιάς κοπής, που θα παλέψει μέχρι το τέλος. Δεν είναι από αυτούς (τα εκατομμύρια) που φωνάζουν από τον καναπέ και συνομιλούν με την τηλεόραση.
      Θέλουν να τον τσακίσουν αλλά ουσιαστικά αυτός τους έχει τσακίσει με την αδιαφορία του γιατί περίμεναν να τους κλαφτεί και δεν τους βγήκε.

      Διαγραφή
  6. καλημερα! περασα να ευχηθω μια ομορφη και γλυκια εβδομαδα! να εισαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Κική, πολύ αισιόδοξη σε κόβω ρε μάνα μου. Που την είδες την "όμορφη και γλυκιά εβδομάδα" με ανοιχτά μέτωπα τύπου: Ρωμανού, Τρόικας, και Προϋπολογισμού της πείνας (του λαού) που παρεμπιπτόντως, ξαναψηφίστηκε μια "χαρά", για όποιον δεν το πληροφορήθηκε ακόμα...

      Διαγραφή
  7. Συμπέρασμα: η Τρόικα στέλνει τα μέτρα προς έγκριση στον Σύριζα, ο Στρατούλης δίνει το ΟΚ, ο Σκουρλέτης διορθώνει τα ορθογραφικά, ο Διαμαντόπουλος βάζει τη σφραγίδα της 17Ν στο τέλος του ε-μαιλ και στέλνεται πάραυτα στον Γιακουμάτο, ο οποίος μη ξέροντας αγγλικά το δίνει στον Φαήλο,ο οποίος αφού το διαβάσει πλένει τα χέρια του με οινόπνευμα (επειδή το 'χει πιάσει κι ο Στρατούλης) και το δίνει στο Σαμαρά, ο οποίος προσπαθεί να το σκίσει -όπως τα μνημόνια- αλλά μετά από ώρα αντιλαμβάνεται πως τα ε-μαιλ δε σκίζονται και έτσι καταγγέλλει το Σύριζα για αντεθνική προβοκάτσια και υπενθυμίζει τη βίλλα Αμαλία.
    Έτσι έχουν τα πράγματα αγαπητοί μου.
    Όλα τ' άλλα είναι ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα! Μαζεστίξ, κέντησες σήμερα! Αυτό παιδάκι μου δεν θα έπρεπε να είναι ένα απλό σχόλιο, αλλά μια πρωτοσέλιδη ανάρτηση! Ειδικά στο φινάλε, με τη βίλλα Αμαλία! :)

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα, Πέτρα, και τώρα πέρα από θυρωρός-προξενήτρα θα έχει και την ιδιότητα της κεντήστρας!
      Βρε μήπως ήρθε να μπει στο μάτι του ακυβέρνητου όντος, για να δούμε ποιος δημιουργεί τις καλύτερες χειροτεχνίες;
      Α, ο νικητής θα στολίσει μ' αυτές τη βίλλα του Όθωνα και της Αμαλίας...

      Διαγραφή
    3. Εγώ άλλα ξέρω.
      Ο Μηλιός τα γράφει πίνοντας το εσπρεσσάκι του στο Ντα Κάπο, τα στέλνει μέιλ στον Τσίπρα αλλά αυτός επειδή παίζει με τα μικρά το προωθεί στον Δραγασάκη, ο Δραγασάκης αφήνει για λίγο το καλάμι που ψαρεύει (κρυφοκοιτάζει όμως μήπως τσιμπήσει) και βάζει τις κόκκινες γραμμές, με τη σειρά του το στέλνει κατά λάθος στον Τσακαλώτο μαζί με κάτι ξεβράκωτες (βασικά τις ξεβράκωτες ήθελε μόνο να στείλει) και ο Τσακαλώτος το προωθεί (μαζί με τις ξεβράκωτες) στον Σόιμπλε.
      Ο Σόιμπλε που μετά από καιρό νιώθει κάτι να κουνιέται στα σκέλια του αναφωνεί ΝΑΙ! ΝΑΙ!! ΝΑΙ!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!
      Κάπως έτσι περνάνε αυτά που γουστάρει ο Σύριζα.
      Εμ τι νόμιζες;

      Διαγραφή
    4. Έχω πληροφορίες ότι το ε-μαιλ της Τρόικα δεν το διάβασε ποτέ ο Σαμαράς, διότι το yahoo το πέταξε στα σπαμ.
      Το μυστήριο λύθηκε όταν ανακάλυψαν πως νωρίτερα είχε χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή ο Άδωνις και τον γέμισε ιούς, βλέποντας τσόντες προκειμένου να γίνει ο "καλύτερος εραστής του κόσμου" που λέει κι η Ευγενία.
      Όταν κόλλησε ο υπολογστής, λοιπόν, είπαν να φωνάξουν κάποιον που να ξέρει από υπολογιστές.
      Φώναξαν τον Βορίδη, αλλά αυτός ξεχάστηκε και άνοιξε τον πύργο με το τσεκούρι και του 'μεινε η μητρική στο χέρι.
      Εντυπωσιάστηκε όμως βλέποντας τη φάτσα του Σαμαρά και του Φαήλου στην κάρτα γραφικών...

      Διαγραφή
    5. Εσύ πρέπει να μπαίνεις κρυφά στο Μαξίμου από υπόγειο τούνελ...!

      Διαγραφή
  8. Εψές έκατσα και παρακολούθησα την ψήφιση του προϋπολογισμού και τα σχετικά... Πιστεύω πως έχεις τρελό στομάχι που κάθεσαι και μελετάς αναλυτικά τη κάθε μ@@@κία που λένε. Δεν αντέχω κι απειδή αρχίζω και φορτώνω και με τη βλακεία του κόσμου κουλάρω τα νεύρα μου για να μην αρχίσω τις σφαλιάρες...Γκρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ απλά την ειδησεογραφία διαβάζω. Ναι, μια διαστροφή την έχω αφού δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση.
      Μα κι εσύ βρε κορίτσι μου κάθισες και παρακολούθησες τη συνεδρίαση του μπουρδ… της Βουλής;
      Πιο διαστροφική σε βρίσκω!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα δεν μπορώ, είμαι οπτικοακουστικός τύπος, έχω πρόβλημα με την ανάγνωση και την κατανόηση κειμένων, ειδικά αυτών που εμπεριέχουν εξειδικευμένους όρους. Διαβάζω και το μυαλό μου πετάει.

      Διαγραφή
  9. Αντέχετεεε; Αντέχετεεε;( Καρέζη)
    Μας έπνιξε ο παπαροχείμαρρος!!!
    Αντέχουμε! Αντέχουμε, τελικά!!!
    Μάλλον μετάλλαξη έχουμε πάθει και δεν το έχουμε καταλάβει.

    Όπως στο ανίκανο και κομπλεξικό αρσενικό για όλα του φταίνε οι γκόμενες οι πρώην, οι νυν και οι επόμενες, έτσι κι εδώ τους φταίει η πιο γλυκιά αμαρτία, που αμαρτάνει συνεχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ...
    Λέγε, λέγε, κι ας είναι ρώγες, θα το χάψει ο κόσμος! Μα τόσο χάνοι πια...
    Ευτυχώς, κάποιοι ξυπνούν σιγά-σιγά... μόνο να μην αργήσουν πολύ και μας φάνε στην στροφή όλοι οι χάνοι και όλοι όσοι ξεστομίζουν τα απίστευτα τόσες μέρες!!!

    Όπως πάντα η γλώσσα σου ροδάνι είναι και γυρίζει και τα κόκαλα τσακίζει! Μες στην ηλιθιότητα με την οποία καταπιάνεσαι και σχολιάζεις, έρχεται ο τρόπος που γράφεις και δίνει άπλετο φως εξυπνάδας!
    Καλή σου εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι σε αυτά τα 40 χρόνια να είχε κυβερνήσει έστω και μια εβδομάδα η Αριστερά τι θα έλεγαν!
      Πέρα από την πλάκα που κάνουμε, αν καθίσεις να διαβάσεις, να δεις βίντεο και φωτογραφίες από τα …"επεισόδια των αναρχικών" θα πάθεις άσχημη πλάκα.
      Φωτογραφίες και βίντεο με αλητόμπατσους ντυμένους με κουκούλες και κρατώντας σακίδια.
      Αλητόμπατσο να χτυπάει μπουνιές και κλωτσιές (τόσο άντρας το μανάρι μου) έναν ήδη συλληφθέντα με χειροπέδες στα χέρια.
      Αλητόμπατσο να βάζει μολότωφ σε σακίδιο συλληφθέντα.
      Να παίρνει φωτιά το περίπτερο από το οποίο πριν λίγες μέρες είχαν κλέψει τα νερά (τυχαίο).
      Το "ρεπορτάζ" κάποιου αλήτη Καραιβάζ στον ΑΝΤ1 να μιλάει για ιπτάμενους αναρχικούς που ίπτανται από ταράτσα σε ταράτσα και από μπαλκόνι σε μπαλκόνι πετώντας μολότωφ στους δρόμους. Μέχρι και το ελικόπτερο της αστυνομίας εντόπισε κάπου 300 αναρχικούς να κάνουν παρκούρ στις ταράτσες!!!!
      Εμετός.
      Σου (σας) προτείνω να διαβάσετε [αυτό].

      Διαγραφή
    2. Πέτρο, κατεβαίνω σε πορείες από νωρίς στην ζωή μου.
      Έχω δει πάρα πολλά, οπότε γνωρίζω όχι άριστα, αλλά πολύ καλά τι συμβαίνει. Τώρα πια ξεσαλώνουν!!!!
      Επιθανάτιος ρόγχος!!! Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου γι' αυτούς, οπότε αγριεύουν σαν τα λυσσασμένα σκυλιά.
      Όσο για το άρθρο που μου (μας) πρότεινες να διαβάσουμε, μου δείχνει μια εικόνα για τα παιδιά τα "άπλυτα", όπως τα χαρακτηρίζουν οι στενόμυαλοι, που μου είναι επίσης οικεία. Μια χαρά είναι όλα αυτά τα παιδιά, ίσως τα πιο υγιή από όλα. Την ειρήνη και το δίκαιο αναζητούν, αλλά πού να τα βρουν!!!! Η κυρία ευτυχώς που ξύπνησε...
      Αν δεν κουνηθούμε από τον καναπέ, θα μείνουμε για πάντα βαθιά νυχτωμένοι!!!!
      Όσο για τα γουρούνια-φερέφωνα-μηχανές βίας είναι γνωστά τα άνανδρα καμώματά τους!!!!
      Αυτούς που πιστεύουν όσα βλέπουν ή ακούν στα ΜΜΕ, χωρίς να τα επεξεργάζονται, φοβάμαι πιο πολύ απ' όλους κι όλα!!!!
      Έχω άδικο;

      Διαγραφή
    3. Άδικο δεν έχεις. Σκέψου όμως ότι αυτός που ζει στα Γρεβενά, στη Θήβα, στην Πάργα, στην Αμοργό και χιλιάδες άλλα μέρη της επαρχίας δεν μπορεί να γνωρίζει την πραγματική αλήθεια. "Ενημερώνεται" (=εξημερώνεται) από πληρωμένες πένες και βλέπει τις εικόνες που φιλτράρουν για να του προβάλλουν. Λογικό είναι να παραπλανάται. Μπορεί όλοι (;) να αντιλαμβανόμαστε ότι πέφτει πολύ προπαγάνδα αλλά άλλο να το υποψιάζεσαι και άλλο να το ζεις.

      Διαγραφή
  10. Όχι, δεν αντέχω, το ομολογώ! Εμετός μου 'ρχεται πάλι...
    Κι αυτούς τους τόσο "έξυπνους" τους ακούς παντού, τους βλέπεις παντού, και το χειρότερο, πολλοί υιοθετούν λόγια τους και τα επαναλαμβάνουν!!!!! Απίστευτο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ψυχίατροι θα έπρεπε να τους μαζεύουν και γρήγορα μάλιστα. Είναι επικίνδυνοι για την ΑΛΗΘΙΝΗ δημόσια υγεία.

      Διαγραφή
  11. Με κόβεις να αντέχω;;;;;;;;; ☺
    Στις μύτες πατώ κι αποχωρώ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν αντέχουμε?
    Στα πρόθυρα είμαστε..άσε, γιατί από αυτούς τέτοιες μαλακίες τις περιμέναμε...από τον κόσμο όμως?...έκανα σήμερα μια βόλτα και διάβασα πολλά...αν βάλω κι όσα άκουσα αυτές τις μέρες εδώ κι εκεί, έτοιμη για σκάσιμο είμαι...αυτός ο κόσμος όχι μόνο δε θα αλλάξει ποτέ, θα γίνεται όλο και χειρότερος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά αποδεικνύεται ότι αντέχουμε και ανεχόμαστε και υπομένουμε και πέρα βρέχει είμαστε.
      Τρέμω όταν σκέφτομαι τι μπορεί να βγάλουν πάλι οι κάλπες...

      Διαγραφή