Σελίδες

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Πήραμε ψήφο εμπιστοσύνης! Γιούχου!!!



Κι εκεί που σκέφτεσαι “ρε, μήπως τον αδικείς; μήπως δεν λέει μόνο ψέματα; μήπως παρασύρεσαι κι εσύ από αριστερίστικες ιδεοληψίες και θολώνεις; μήπως στ’ αλήθεια εννοεί ότι φτάσαμε στο τέλος των μνημονίων και παίρνουμε επιτέλους την επάνω βόλτα…” έρχονται λίγες μόνο στιγμές και καταλαβαίνεις ότι έχεις ανεβάσει πυρετό.

Το ‘ριξαν στα πανηγύρια αυτοί που είναι για τα πανηγύρια, ζητωκραυγάζοντας για την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσαν μεταξύ τους. Ό,τι δηλαδή υπήρχε περίπτωση να μην την έδιναν! Ό,τι δηλαδή τα 153/155 καθάρματα που 2,5 χρόνια τώρα έχουν ψηφίσει και την παραμικρή καύλα της τρόικας και κάθε γαμωνόμο δικό της και του εγχώριου κεφαλαίου, υπήρχε περίπτωση να μην στήριζαν την κυβέρνησή τους. 
Πλάκα έχετε!
Άμα θέλετε να γελάσω να προβάλλετε μικυμάους. Με τους κωλοπαιδαράδες και τις πατσαβούρες της Βουλής, προσωπικά μου έρχονται αναγούλες και δεν γελάω καθόλου.

Την ψήφο εμπιστοσύνης την προκάλεσαν από μόνοι τους. Πρόκειται για ψήφο που ουσιαστικά ισοδυναμεί με αυτοεπιβεβαίωση, ή αλλιώς  μπείτε στο μαντρί ρε πρόβατα! Σα να ρωτάς τη γκόμενα κάθε φορά μετά από το πήδ#μα "σου άρεσε μανάρι μου;"
Γιατί την ρωτάς συνέχεια ρε τρίχα; Άμα δεν της άρεσε θα σε είχε αλλάξει. 
Φαντάσου να είχε απορριφθεί πρόταση μομφής της Αντιπολίτευσης πως θα φώναζαν τα μαλακισμένα!

Έκαναν ένα κρας τεστ 4 μήνες πριν την προεδρική εκλογή για να κόψουν προθέσεις. Όχι στους δικούς τους, μη λέμε μπούρδες. Ήθελαν να δουν σε ποιους από τους …ανεξάρτητους δεν φτάνουν τα φράγκα και θέλουν αύξηση για να ψηφίσουν τον ερχόμενο Μάρτη τη νέα γλάστρα της Ηρώδου Αττικού. Βέβαια από "ανεξάρτητους" (και Δημαρίτες) ο ένας περιμένει τον άλλον να εκδηλωθεί πρώτος για να ανέβουν οι τιμές. Γιατί είναι άλλο πράγμα να θες να εξαγοράσεις 25 νοματαίους και άλλο έναν – δύο. Οι τελευταίοι θα πάρουν τα περισσότερα!
Πάντως εμένα το θέαμα να χειροκροτούν νεοδημοκράτες και πασόκοι βουλευτές από κοινού το κυβερνητικό τσίρκο, μου προκαλεί συστροφή του εντέρου. Αυτοί που επί 40 χρόνια κούναγαν - δήθεν απειλητικά - ο ένας το χέρι στον άλλον, τώρα τους αρέσουν τα ονόματα στην πίστα και το ‘ριξαν στα παλαμάκια.


Ποιον να πιάσεις και ποιον να αφήσεις;
Τον Σαμαρά που υπερασπίστηκε τον κακομοιρούλη Ντερμπεντέρη επειδή του τηλεφώνησαν από το μέγκα και του είπαν πως το εμπάργκο του Σύριζα προς τον παπαγάλο τους σημαίνει λιγότερες και φτηνότερες διαφημίσεις;
Σκουπίσε τη μυξούλα σου και μην κλαις. Δεν κάνει!

Τον χοντρό φίλο του με το αετίσιο βλέμμα του βοδιού, που από ένα λάθος της φύσης δεν γεννήθηκε με ενσωματωμένο καζανάκι στην πλάτη να το τραβάει μετά από κάθε νέα του παπάρα; 
Ξέρεις τι είναι να είσαι στο παρατσάκ να μείνεις εκτός κοινοβουλίου και να πουλάς τσαμπουκάδες σ’ αυτόν που φλερτάρει με την αυτοδυναμία; Οι κουραδομαγκιές σου έμειναν από τότε που τα πράγματα ήσαν ανάποδα.
Συνεπής αδιόρθωτος ή απλά καραγκιόζης;

Ή την ανεκδιήγητη Παπαρήγα την κακή, που επειδή δεν υπάρχουν 5 εκατομμύρια νεκροί στην Ελλάδα θεωρεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπερβολικός όταν μιλάει για ανθρωπιστική κρίση, εισπράττοντας χειροκροτήματα από τα δεξιά φιλαράκια της;;;!!!
Δες το βίντεο με τη συνήγορο που προσέλαβε πρόσφατα ο σαμαροβενιζέλος και θα καταλάβεις τι σημαίνει να παριστάνεις ότι είσαι στην αντιπολίτευση.
Τώρα που πνέουν τα λοίσθια είναι απολύτως βέβαιο ότι θα επιστρατεύσουν κάθε φίλο από τα παλιά. 






Και στο επόμενο βίντεο ζητάει συγγνώμη από τους συντρόφους της, επειδή δεν τους πήρε την άδεια (γαμώ τη δημοκρατία σας μέσα!) να πει τις μπούρδες που μόλις σκέφτηκε - για να εισπράξει τα δεξιά γελάκια και παλαμάκια.




Να τους χαίρεσαι «συντρόφισσα» τους παλαμοκροτητές σου. Μόλις φτάσουμε στα 5 εκατομμύρια νεκρούς θα σε ενημερώσουμε για να μας μιλήσεις για κεφάλαιο … ταξική πάλη … αφεντικά … δίκιο του εργάτη  και τι καιρό κάνει στον πλανήτη σας.
Αν πραγματικά πίστευες όλες τις παπαριές που λες για οποιαδήποτε πρωτοβουλία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τότε σίγουρα δεν θα μίλαγες καθόλου. Θα περίμενες να κυβερνήσει για να τα σκατώσει και ως φυσικό επακόλουθο να στραφούν πολλοί ψηφοφόροι του στο απολιθωμένο κόμμα σου. Επειδή ακριβώς φοβάσαι ότι θα πέσεις έξω, τρέμεις μη χάσεις τους δικούς σου.

Σπάω το κεφάλι μου να βρω τι θα κάνει την ερχόμενη Δευτέρα ο Ντερμπεντέρης για να ευχαριστήσει το φίλο του.
Παρακαλώ, ψηφίστε και βοηθήστε με:
α) Θα παρουσιάσει μυστικές συνομιλίες του γιούρογκρουπ όπου όλοι θα εμφανίζονται εκστασιασμένοι από τη δημοσιονομική μας προσαρμογή και θα μιλούν για οριστική έξοδο από το μνημόνιο αμέσως μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας;
β) Θα ανακαλύψει πολλούς νέους πετρελαιάδες επενδυτές που ενδιαφέρονται για επενδύσεις δισεκατομμυρίων μόνο στη περίπτωση που δεν αλλάξει η κυβέρνηση;
γ) Θα εμφανίσει πέντε νέες μυστικές δημοσκοπήσεις όπου σε όλες η ΝΔ περνάει μπροστά στην πρόθεση ψήφου και ο Σαμαράς είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός;
δ) Θα μιλήσει για επικίνδυνη άνοδο της ΧΑ, που τροφοδοτείται από ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τον εγκαταλείπουν επειδή δεν ανέχονται να τους κοροϊδεύει άλλο;
ε) Θα αποκαλύψει πως ο Τσίπρας στην Β’ Γυμνασίου είχε αντιγράψει σε πρόχειρο διαγώνισμα;

Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες, πρέπει να έχει βρεθεί επιτύμβια πλάκα στην Αμφίπολη στην οποία προφητεύεται η απόλυτη καταστροφή που θα φέρει στη χώρα μια αριστερή κυβέρνηση, ειδικά αν αυτή διαδεχτεί έναν Α. Σαμαρά που έχει αντιπρόεδρό του έναν Β. Βενιζέλο.
Για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου, μόλις σιγουρέψω και τα αρχικά τους θα επανέλθω με έκτακτο δελτίο.




32 σχόλια:

  1. Για το ΚΚΕ ένα έχω να πω: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι (του 89)

    Για την παρομοίωση ψήφου εμπιστοσύνης βουλευτών και "σου άρεσε μανάρι μου;" επίσης ένα έχω να πω: δεν ισχύει ότι άμα δεν της άρεσε, θα έφευγε.
    Μπορεί να μην της αρέσει και απλώς να λέει "ναι' ώσπου να βρει τον επόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ τους αρέσει κάποιος και έχουν και τις ρεζέρβες τους!
      Που ζεις αδελφάκι μου;
      Νέοι καιροί...

      Διαγραφή
  2. Στο κουίζ απαντώ πέντε στα πέντε. Όλα θα τα κάνει αυτή η μαϊμού, είναι σίγουρο....

    Ρε παιδιά δεν αντέχω άλλο. Θέλω να τσακιστούν ΤΩΡΑ!...και 155 να είναι οι ώρες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζω για την ώρα που θα χάσουν στις εκλογές και θα εμφανιστούν στο γυαλί σαν κλαμένα .... μπιιιιπ.
      Σκέψου λίγο τη σκηνή και χαμογέλα.

      Διαγραφή
  3. Τι καιρό κάνει στον κόκκινο πλανήτη, που η μόνη αριστερόστροφη ροπή του είναι αυτή της αδράνειας; : "Η αιώνια λιακάδα ενός (καθαρού) κενού μυαλού!"
    Αυτό που με απασχολεί εμένα, είναι ποιες μαγνητικές καταιγίδες επικρατούν στον πλανήτη των ψηφοφόρων, ειδικά την μέρα των εκλογών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΓ : Άπαιχτοι ο Χοντρός και ο Λιγνός. Βρέθηκε κι ένας τρόπος να γελάσουμε μ αυτές τις φάτσες!

      Διαγραφή
    2. Μπορείς να μου πεις γιατί οι ψηφοφόροι τους αποδέχονται κάθε ύβρη στην Αριστερά και κάθε λιβάνισμα στη δεξιά; Γιατί κανείς τους δεν αντιδρά; Τόσο αποβλακωμένοι είναι;
      Διαβάζω σε άλλα μπλογκς σχόλια λατρείας για τη "συντρόφισσα" για τα συγκεκριμένα βίντεο και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι, ναι, μας ψεκάζουν!

      Το δίδυμο Χοντρός-Λιγνός είναι από το "Γρέκι" που είναι πραγματικά άπαιχτο!

      Διαγραφή
  4. Η Παπαρήγα η καλή (δεν ξέρω αν θυμάσαι τον όρο, νομίζω ήταν από απαράδεκτους)...ε αυτή την Παπαρήγα είδα...πορνό σκληρό...η κυρία τα κάνει όλα λέμε!!!!...δεν υπάρχει μέλλον για αυτή τη χώρα!!!
    Άντε να φιληθούμε να αποχαιρετιστούμε...απελπίστηκα πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τους απαράδεκτους είναι, και είναι η μοναδική Παπαρήγα η "καλή" που ξέρω εγώ. Η άλλη είναι μόνο για μούτζες.
      Λίγη υπομονή και θα τις φάει.

      Διαγραφή
  5. Τι σε έπιασε και βρίζεις πάλι Πέτρο; Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει!!! Οχι ποτέ , τώρα τι πίνει η Αλέκα μακάρι να ήξερα και εγώ και εσύ μαζί .
    Μόνο να προετοιμαστούν οι άλλοι καλά γιατί αν δεν .. μας βλέπω να μας κάθεται στο σβέρκο το χρυσαύγουλο ..
    Αντε με γειά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μου κορίτσι, δεν με έχεις δει να βρίζω. Αν έγραφα όσα περνούν από το μυαλό μου την ώρα που πληκτρολογώ, θα είχες σταματήσει κι εσύ και πολλοί άλλοι να με διαβάζετε.
      Τα χρυσά σκατά, το έχω πει πάμπολλες φορές, είναι η ρεζέρβα τους. Είτε θα μας απειλούν με αυτά είτε -αν βγαίνουν τα κουκιά- θα συνεργαστούν στο μέλλον για να μας αποτελειώσουν.
      Ας το έχουν στο πίσω μέρος του άδειου κεφαλιού τους όσοι ψηφίζουν ΝΔ που νομίζουν ακόμη ότι το "Δ" είναι από το Δημοκρατία.
      Φιλιά.

      Διαγραφή
  6. Παμε να σκασουμε βεγγαλικά και μετα εμείς απο το κακό μας....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θέλω να τα χώσω αναμμένα κάπου αλλού. Στην ανάρτηση διακρίνω πολλούς υποψήφιους αναμμένους κώλους...

      Διαγραφή
  7. Η πόρτα που βγαίνεις από όλο αυτό που ζούμε που είναι μπορεί κάποιος να μου πει;;;
    Γιατί και στις κάλπες που νόμιζα ότι είναι, πάλι με πρόδωσαν οι υπόλοιποι και μου την έκλεισαν στα μούτρα!
    Θέλω την πόρτα τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πάλι θα απογοητευτείς.
      Θέλει δουλειά πολλή για να γίνουμε πολλοί.

      Διαγραφή
  8. Δεν αρχίζετε τον προβληματισμό σας γιατί ακόμη είστε λίγοι...τις πταίει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα έχεις.
      Προφανώς είμαστε περισσότεροι απ' όσο φαντάζεσαι και πολύ περισσότεροι απ' όσο θα ευχόσουν.
      Και σε κάθε περίπτωση υπερτερούμε από τους αποχαυνωμένους. Βάστα μην οργανωθούμε και σας πάρουμε μπροσταριά...

      Διαγραφή
    2. Έχει και θράσος ο/η άγνωστος/η παραπάνω...
      Δεν είμαστε καθόλου λίγοι, μόνο η οργάνωση μάς λείπει!
      Ήρθε η ώρα για τους τίτλους τέλους για το εκρηκτικό δίδυμο παραπάνω, που το έχουν ρίξει στον χαριτωμένο χορό, για να κρύψουν τις πομπές τους!
      Η μανδάμ με τα γυαλάκια μένει ασχολίαστη και στο ράφι της ιστορίας για να κριθεί όπως της πρέπει...
      Το καζανάκι άπαιχτο και θα έπρεπε να το φέρουν στην πλάτη τους όλοι, για να καθαρίζουν τον τόπο από τις βρωμιές τους μέχρι να τους καταπιεί απόπατος ολόκληρους!
      Καλή εβδομάδα να έχεις, Πετρή!

      υ.γ.
      Καλώς την την Αννούλα μας!!!

      Διαγραφή
    3. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως Σαμαράς-Παπαρήγα-χρυσαυγά έχουν κοινό εχθρό: τον Σύριζα.
      Μήπως θα πρέπει οι αστείοι τύποι του Περισσού να βγουν από την εξίσωση και να μην αθροίζονται με τη μαύρη δεξιά;
      Και ας πάψουν επιτέλους να στριγγλίζουν ότι οι άλλοι κάνουν συνέχεια λάθη. Ας κοιτάξουν τα χάλια τους που κατορθώνουν να κάνουν λάθη χωρίς καν να κυβερνούν.
      Φαντάσου δηλαδή…!
      Όσο για τους θρασείς άσ’ τους. Γέλιο παράγουν. Λίγο το ‘χεις;

      Διαγραφή
  9. Επί της ουσίας, προτιμώ να μη σχολιάσω. Ειδικά την Αλέκα...
    Επί του κειμένου σου, θέλω να σε συγχαρώ γι αυτό:
    "...από ένα λάθος της φύσης δεν γεννήθηκε με ενσωματωμένο καζανάκι στην πλάτη να το τραβάει μετά από κάθε νέα του παπάρα; "
    Και για όλα όσα ευφυέστατα, ψύχραιμα και ευθύβολα σατιρίζεις. Κρίμα που δεν κυκλοφορείς παραέξω. Ειλικρινά το λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε μήπως σου αρέσουν αυτά που λέει η συντρόφισσα;
      Αρχίζω και ανησυχώ!
      Καλή εβδομάδα Μαράκι.

      Διαγραφή
  10. Ε όχι ρε Ντερμπεντέρη τον έλεγε ο παππούς μου!!! χαχαχαχα Αλλά το έλεγε στα σοβαρά, γιατί δεν μπορούσε να πει το Πρετεντέρης! Όπως τον Αρμαγεδών από την Λάμψη του Φώσκολου τον έλεγε Θρακομακεδών! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχ βρε Πέτρο μου… αυτοί οι άνθρωποι ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν που όλα δουλεύουν γι αυτούς… τίποτα δεν τους πτοεί, ούτε το κράξιμο, ούτε το φτύσιμο, ούτε η δυστυχία που έφεραν στον λαό… ετοιμάσου για τις ενιαίες συντάξεις πείνας που έρχονται με τον καινούργιο χρόνο και μας βλέπω αν δεν ξεσηκωθούμε να τους πάρουμε σβάρνα να τρώμε ο ένας το μάτι του άλλου για να επιζήσουμε.
    Αυτό το επίμονο φλερτ της Αριστεράς με την Δεξιά κρατάει χρόνια… κάτι σε σαδομαζοχιστικό … κι ο λαός ας κουρεύεται…

    Καλή εβδομάδα να έχεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί δεν κάθονται σε αυτό το παράλληλο σύμπαν και έρχονται στο δικό μας; Για να μας τα πρήζουν;
      Τι να σου πω βρε Levina. Έχω αηδιάσει πια με δαύτους. Όχι ότι πέφτω από τα σύννεφα αλλά μέχρι πόσο μπορούμε να τους αντέξουμε πια;
      Διαβάζω εδώ τα χρέη μεγαλόσχημων (=νταβατζήδων) σε τραπεζικά δάνεια, οπότε δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση η βοήθεια που παρέχουν με τα βοθροκανάλια τους στο σαμαροβενιζέλο.
      Το θέμα μου δεν είναι οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες, ούτε οι υπάλληλοι-γιουσουφάκια τους, ούτε καν οι ΠΩΛΗτικοί ξεφτίλες που τους στηρίζουν και στηρίζονται από αυτούς.
      Το θέμα μου είναι αυτός ο μαλάκας λαός που τους πιστεύει. Γιατί δεν είναι δυνατόν έστω αυτό το 18% της ακροδεξιάς νουδού + 4% του καραδεξιού πασόκ, ένα 22% του εκλογικού σώματος να είναι στη μάσα. Σίγουρα κάποιοι (τρόφιμοι ψυχιατρείου θα είναι) τους ψηφίζουν χωρίς να προσδοκούν ή να έχουν τίποτα.
      Ούτε καν θέλουν να ανοίξουν τα μάτια και να αναρωτηθούν: “Ρε, μήπως κάνω λάθος; Μήπως πραγματικά με δουλεύουν;”
      Καταπίνουν αμάσητο το ότι «η Αριστερά θα καταστρέψει τον τόπο»! Τρώνε τόσα χρόνια το ίδιο καμένο φαί και δεν τους ενδιαφέρει να μάθουν αν κάποιος άλλος μαγειρεύει καλύτερα.
      Φάτε λοιπόν σκατά και καλή σας όρεξη.
      Θα σας δω στους δρόμους την επόμενη ημέρα των εκλογών να διαμαρτύρεστε γιατί η κυβέρνηση της Αριστεράς δεν σας δίνει αμέσως αυξήσεις.
      Ζώα!

      Καλή εβδομάδα και σε σένα Levina.

      Διαγραφή
  12. βρήκατε πόσα και για ποιούς έχει ο κουμπαράς του "πανέξυπνου" Σκουρλέτη ; άντε Κουρής και ξερό ψωμί..τι κατάντια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παράδειγμα για μάθημα χαμηλής πολιτικής: Αν θέλουμε να έχουμε λίγη πρόσοψη δεν κάνουμε ανώνυμα σχόλια μόνοι μας στα μπλογκ μας σαν τα παραπάνω δυο, γιατί γινόμαστε φανερά γελοίοι κι έτσι δε βγαίνουμε ούτε παραέξω ούτε παραδίπλα.
    Επίσης δε βρίζουμε στον αέρα όταν χάνουμε την ψυχραιμία μας γιατί δείχνουμε οτι το πρόβλημα είναι προσωπικό και επιπλέον κάνουμε κεφαλαιώδη λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλακίες λες και τις λες αβέρτα. Φαντάζεσαι ότι είμαι κανα νούμερο (σαν και σένα δηλαδή) που στέλνει σχόλια στον εαυτό του;
      Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος ότι και το πρώτο δικό σου είναι. Βλέπεις εδώ μέσα δεν μπαίνουν ποτέ ανώνυμοι. Όλοι έχουν ένα λογαριασμό blogger.
      Επειδή είναι η τελευταία φορά που απαντάω στις κακοήθειές σου, μην αφήσεις άλλη φορά σχόλιο βλακείας. Θα το φάει ο κάδος και τσάμπα θα το γράψεις.
      Αν θες να τρολλ(μπ)άρεις βρες αλλού να περνάς την ώρα σου που δεν θα βαριόνται να ασχολούνται μαζί σου.
      Θες μια τσάμπα συμβουλή: λέγε τα στο καθρέφτη. Μάλλον δεν θα σε μουτζώνει.

      Διαγραφή
  14. Στέκομαι στην αλλοπρόσαλη τακτική του ΚΚΕ, όπως τη σχολίασα στη σελίδα μου στο fb: "Δεν είναι να απορεί κανείς που η σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ θα μείνει για ακόμη μια φορά στην ιστορία, ως μια ηγεσία που «έβλεπε τα τραίνα να περνούν»…
    Κι ακόμα χειρότερα, ως μια ηγεσία που μέσα στην βουλή την χειροκροτεί ο Βορίδης κι οι άλλοι ακροδεξιοί βουλευτές της ΝΔ!
    Η ηγεσία του ΚΚΕ μπρος στην ιστορική πρό(σ)κληση να γίνει η Αριστερά κυβέρνηση αναγάγει το ΣΥΡΙΖΑ σαν κύριο εχθρό (!) και επιλέγει τον άκρατο σεχταρισμό και την απομόνωση… Νομίζω πως αυτή την παράλογη πολιτική στάση θα την πληρώσει ακριβά στις επικείμενες εκλογές, καθώς μπρος στην ακραία πόλωση που θα υπάρξει πολλοί ψηφοφόροι παρά τα όσα λέει η ηγεσία του κόμματος θα επιλέξουν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.
    Ήδη αρκετοί σύντροφοι τόσο εκτός ΚΚΕ (διαγραφέντες) όσο και εντός του κόμματος διαφοροποιούνται από την κομματική γραμμή κατανοώντας στο αδιέξοδο που οδηγεί η πολιτική αυτή, μέσα στις ιστορικές, για την Αριστερά, στιγμές που ζούμε.
    Τι κρίμα! Τέτοια εμπάθεια που φτάνει ως το μίσος για το ΣΥΡΙΖΑ!
    Δυστυχώς, Κουτσούμπας, Παπαρήγα, και λοιποί της ηγεσίας αποδεικνύονται πολλοί μικροί και μοιραίοι για το κομμουνιστικό κίνημα, καθώς «τυφλωμένοι» από το δογματισμό και το σεχταρισμό οδηγούν το ιστορικό κόμμα στον πλήρη απομονωτισμό και στον εκλογικό μαρασμό του!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά δεν καταλαβαίνουν ότι γίνονται ξεφτίλα; Πως καταφέρνουν και κάνουν τη μια μαλακία απανωτά με την άλλη; Επειδή είμαι βέβαιος πως το καταλαβαίνουν ότι αυτοπροβοκάρονται, ας απαντήσουν πρώτα στους ψηφοφόρους του κόμματος το λόγο που δεν δέχονται τον έλεγχο του ΣΔΟΕ.
      Ήθελα να 'ξερα, ποιος είναι αυτός που έχει ΑΦΜ και έχει το δικαίωμα να αρνείται τους οικονομικούς ελέγχους.
      Ουδείς!
      Μόνο το ΚΚΕ.
      Λες Γιάννη με τις ασταμάτητες επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ να εξαργυρώνουν την ανοχή; Λες να φοβούνται πως σε μια ενδεχόμενη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ θα φάνε το ξεσκόνισμα της ζωής τους; Λες να τρομάζουν σε αυτό το ενδεχόμενο και γι’ αυτό κάνουν τόσες γελοιότητες;

      Μιλάμε για μια Παπαρήγα που είχε υπερασπιστεί μέχρι και το τείχος του Βερολίνου!!!
      Ποιος θυμάται ότι όταν (Οκτώβριος ’93) ο Μπορίς Γιέλτσιν βομβάρδιζε με τα τανκς του το ρωσικό κοινοβούλιο (το είχε καταργήσει από τον Σεπτέμβρη), είχε βγει τότε η Παπαρήγα και είχε δηλώσει το αμίμητο: "υπάρχουν και καλά τανκς".
      Έψαξα τη δήλωση στο ίντερνετ αλλά δεν την βρήκα. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχε καν ίντερνετ στην Ελλάδα. Θυμάμαι όμως τη δήλωσή της πάρα πολύ καλά!

      Διαγραφή