Σελίδες

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Βενιζέλος και ξερό ψωμί ρε!



Μετά από χρόνια προσωπικών ερευνών και αφού ρώτησα και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Βενιζέλο, κατέληξα στο ασφαλές συμπέρασμα ότι πιο πούστης λαός από τον ελληνικό δεν υπάρχει!

Το «Πρώτο Θέμα»,  η γνωστή πατσαβουροφυλλάδα του Θέμου του κομιστή βιντεοτσόντας (που αθωώθηκε, όπως αθωώθηκαν και οι πορνοστάρ που έπαιζαν σε αυτή), αυτό το κωλόχαρτο της σαβουροδημοσιογραφίας που ξέρει πολλά - αλλά αποκαλύπτει μόνο εκείνα για τα οποία δεν πληρώνεται να το βουλώσει – αποκάλυψε ό,τι ο αντιπρόεδρος, αξιότιμος κος Ευάγγελος Βενιζέλος, τον 15Αύγουστο πήρε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να πάει στις Βρυξέλλες - από την Σκόπελο όπου παραθέριζε - προκειμένου να συμμετάσχει στο συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της κωλοφυλλάδας “Τις μετακινήσεις του με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έκανε το Δεκαπενταύγουστο ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος μετέβη από τη Σκόπελο στη Σκιάθο για να τον παραλάβει το VIP αεροσκάφος. Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο του 2013 ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε αρνηθεί πανομοιότυπο αίτημα του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης να μετακινηθεί από τις διακοπές του με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος γιατί είναι ιδιαίτερα δαπανηρό.
Σύμφωνα με το επίσημο τιμολόγιο κάθε ώρα πτήσης με το αεροσκάφος μεταφοράς VIP προσώπων επιβαρύνει τον προϋπολογισμό με το ποσό των 5.660,80 ευρώ.
Πέρυσι η συγκεκριμένη υπηρεσιακή πτήση απορρίφθηκε γιατί ο νόμος απαγορεύει ενδιάμεσο σταθμό λόγω κόστους και ως εκ τούτου ο κ. Βενιζέλος θα έπρεπε να ταξιδέψει ιδιωτικώς στην Αθήνα για να επιβιβαστεί στο κρατικό αεροσκάφος, η έδρα του οποίου είναι στην Ελευσίνα.”

Για να μη ξεχνιόμαστε: πλησιάζει η δίκη για τα εκατομμύρια που πήγαινε βόλτα ο Θέμος και είπε να δείξει τα δόντια του.

Η είδηση δεν είναι ότι ο κύριος ΒΒ πήγε με το VIP αεροσκάφος και όχι με το αεροπλάνο της γραμμής, τη στιγμή μάλιστα που γνώριζε την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το συμβούλιο…

Η είδηση δεν είναι ότι το πρωθυπουργικό αεροπλάνο τον περίμενε για να τον φέρει πίσω γρήγορα και έγκαιρα για να συνεχίσει τις διακοπές του. Όπως το συμβούλιο των υπουργών είχε έκτακτο χαρακτήρα, αντίστοιχο έχουν και τα μπάνια του…

Η είδηση δεν είναι ότι διέκοψε τις …διακοπές του (κορυφαίο!) για να παρευρεθεί για πολλοστή φορά σε σημαντικότατες συναντήσεις ως γλάστρα. Άοκνος υπερασπιστής των συμφερόντων μας δεν θα κουραστεί ποτέ να μας σώζει. Κι εμείς όμως δεν είμαστε αχάριστοι, ακόμα τον ψηφίζουμε αντί να ξεκολλήσουμε από τα βουνά τις πέτρες…

Η είδηση δεν είναι ότι πληρώνεται ακόμα για υπουργός Εξωτερικών σε μια χώρα που πλέον δεν υφίσταται…

Η είδηση δεν είναι ότι φέτος ο τίποτας ενέκρινε αυτό που είχε κρίνει κοστοβόρο και απορρίψει πέρσι, μιας και φέτος όλοι οι δείκτες δείχνουν πως σωθήκαμε και οι οίκοι αξιολόγησης μάς έχουν κομμάτι λιγότερο γραμμένους στα @@@ (=παπάρια) τους σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια…

Η είδηση δεν βρίσκεται καν στην απάντηση που έδωσε ο ΒΒ στην κακεντρέχεια της εφημερίδας να αποκαλύψει το θέμα:
(Σημείωση: η αρχιδιά που ακολουθεί δεν είναι τρολλάρισμα. Είναι η ανακοίνωση του αντιπροέδρου. Αυτά βρήκε να μας πει και μην ακούσω τσιμουδιά. Άντε γιατί παράγινε το κακό με τη δημοκρατία…!!! στα διάλα)

"Κατά την άποψη της εφημερίδας, η μετακίνηση κακώς έγινε με υπηρεσιακό αεροσκάφος με ενδιάμεση στάση στη Σκιάθο, όπου βρισκόταν για διακοπές τεσσάρων εργασίμων ημερών ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.
Το δημοσίευμα προφανώς εννοεί ότι ο κ. Βενιζέλος θα έπρεπε να μετακινηθεί στις 14.8 από τη Σκιάθο στην Αθήνα, να ταξιδεύσει στις 15.8 στις Βρυξέλλες, να επιστρέψει στην Αθήνα αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας ή την επομένη (16.8), οπότε και περίττευε να αναζητήσει τρόπο επιστροφής στη Σκιάθο, προκειμένου να συναντήσει την οικογένεια του, με δεδομένο ότι ήταν, ούτως ή άλλως, προγραμματισμένη η επιστροφή του στην Αθήνα στις 17.8. Έτσι, θα είχε διαθέσει τρεις ημέρες από τις ελάχιστες των διακοπών του για μια έκτακτη συνεδρίαση έξι ωρών στις Βρυξέλλες!
Η κριτική είναι θεμελιώδες στοιχείο της Δημοκρατίας. Ο ακραίος λαϊκισμός απλώς αυτοακυρώνεται και αφήνει μόνο την οσμή της κακοπιστίας του"

Η είδηση ρε αχρείοι είναι ότι η Σκόπελος δεν έχει (!!!!!) αεροδρόμιο και υποχρεώσαμε τον άνθρωπο να πάει στη Σκιάθο για να μπει στο αεροπλάνο!!!
Και να ήταν μόνο αυτό;;;
Τον αναγκάσαμε να χάσει από τις διακοπές του 6 ώρες + τις μετακινήσεις πέρα δώθε,
όταν επέστρεψε στην Ελλάδα τον ξανα-υποχρεώσαμε να πάρει πάλι το καράβι για να επιστρέψει από τη Σκιάθο στη Σκόπελο,
αλλά στην παραπάνω ταλαιπωρία πρέπει να προσθέσεις και τα 2 ταξί πηγαινέλα προς και από το λιμάνι της Σκοπέλου.
Εκτός και αν κάνει διακοπές μαζί του και η θωρακισμένη μερσεντές!


Εσάς ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΩ!!!
Εσύ πρόεδρε καλά το πας, συνέχισε.
Μαλάκες υπάρχουν παντού, όπως εδώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.


18 σχόλια:

  1. Έχετε την τύχη να σας εκπροσωπεί αυτός ο γίγαντας της πολιτικής και της διανόησης και το κάνετε "πρώτο θέμα" για μερικά ψωροευρώ; Παλιολαϊκιστές! Κανονικά έπρεπε να ζητήσει και αποζημίωση μη ληφθείσης αδείας για τις χαμένες ώρες των διακοπών του, αλλά είναι πολύ large (XXXΧL) ο άνθρωπος και θυσιάζεται δωρεάν! Απογοήτευση! Ουδείς προφήτης στον τόπο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις την εντύπωση ότι δεν τα πληρώθηκε ως εκτός έδρας και ως υπερωρίες;
      Κάτι μου λέει ότι αυτά μας στοίχισαν περισσότερα απ' ότι το καύσιμο.
      Άντε να πάρουμε όλοι από μια παστίλια για τον πόνο του Βενιζέλου και τις χαμένες ώρες ξάπλας.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ναι, κι εγώ πιστεύω ότι αυτός που το πρωτοείπε, παιδιά σαν τον ΒΒ είχε στο μυαλό του...

      Διαγραφή
  3. Παρακαλώ πολύ να του δώσουν κάτι για την ψυχική οδύνη που πέρασε.
    Αν θέλουν να του στείλουν Κοινωνική Λειτουργό για συμβουλευτική& ψυχολογική συμπαράσταση, προσφέρομαι εθελοντικά πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, έχεις μαζοχιστικές τάσεις. Το έχεις κοιτάξει;
      Άκου να συμπαρασταθεί ψυχολογικά στον Βενιζέλο!
      Θα φύγεις με ψυχολογικά προβλήματα και ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ;;;
      (γιατί να κάνω εγώ κάτι τέτοιο;)
      Θα σε πείσει ότι ο ήλιος μόνο δύει, οι πεταλούδες είναι θηλαστικά που ζουν στο νερό, ζούμε στο 2054 και πως κατά βάση είσαι άντρας.
      Είναι να παίζουμε με αυτά;

      Διαγραφή
  4. Θα ευχαριστούσα το Θεό αν τα σκάνδαλα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης της χώρας μου ήταν να πηγαίνει καμιά τσάρκα με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.
    Σε άλλες χώρες βέβαια πέφτουν κυββερνήσεις για κάτι τέτοια (εντάξει, κι αυτό υπερβολή είναι).
    Αλλά στη χώρα μας ας ξεκινήσουμε απ' αυτόν το στόχο: να είναι αυτά τα σκάνδαλά τους!
    Και, αφού το καταφέρουμε αυτό, αρχίζουμε να τους τσιγκλάμε και γι αυτά...


    ΥΓ.: Βάζεις στοίχημα ότι εντός ολίγων ημερών θα βγει προεδρικό διάταγμα που θα ανακοινώνει τη δημιουργία αεροδρομίου μίας θέσης στη Σκόπελο;
    Μα να τον ταλαιπωρούμε τον άνθρωπο με την έλλειψη δομών στη χώρα μας;
    Αυτός εχει συνηθίσει στη Γερμανία που, και για να πας στο περίπτερο, αεροπλάνο παίρνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος μίλησε για σκάνδαλο; Κάτι λαικιστές συριζαίοι ίσως, όχι εγώ. Για μένα το σκάνδαλο είναι που δεν φρόντισαν πριν πάει ο ΒΒ να φτιάξουν και εκεί αεροδρόμιο.
      Στη Σκόπελο πήγε, δεν υπάρχει λόγος να φτιαχτεί αεροδρόμιο. Πάντως αν ανακοινωθεί η δημιουργία αεροδρομίου, θα ξέρουμε που σκέφτεται να κάνει τις επόμενες διακοπές του.
      Το πιο νόστιμο είναι που ο τίποτας του το αρνήθηκε πέρσι, επειδή δεν επιτρέπεται λέει από τον νόμο -λόγω κόστους- να κάνει το αεροπλάνο ενδιάμεσο σταθμό. Οπότε το έφεραν από τη Σαλαμίνα, στο κοντινότερο γι' αυτόν νησί.
      Ιδέα, ε; Το κόστος μιλάμε μειώθηκε! Το πολύ καύσιμο φαίνεται θα το ξοδεύει μαρσάροντας να ξεκινήσει...

      Διαγραφή
  5. Η φωτογραφία που διάλεξες είναι χαρακτηριστική. Η άτιμη η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει πάντα τις αλήθειες...
    Λοιπόν το διάβασα χτες και στο Κουτί της Πανδώρας. Αντιγράφω ένα σχόλιο αναγνώστη που τα λέει όλα σε τρεις λέξεις:
    "Αιλαδάρα σ αγαπό!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι επιμένουν ακόμα πως μαζί τα φάγαμε, ή πήραν ασπιρίνη και τους πέρασε εκείνος ο παροξυσμός?
    Αλλά μπα!!
    Όπως λέει και η Μαρία η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει αλήθειες...και η αλήθεια κραυγάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά επιμένουν. Από την ώρα που το είπε η φάλαινα το έχουν πάρει και το αναμασάνε οι απανταχού χοντρομαλάκες ψηφοφόροι τους μπας και μας βάλουν όλους στο κάδρο.

      Διαγραφή
  7. Πφφφ έχω και πονοκέφαλο!
    Αμάν ρε Πέτρο βάλε καμιά είδηση με έρωτα, παιχνίδι και τα τοιαύτα! Καλοκαίρι είναι ακόμα, τι δηλαδή επειδή γέμισες εσύ μπαταρίες πας να ξελιγώσεις τις δικές μας μισοπεθαμένες;
    Έβαλες και φώτο του λεπτού και θα με πιάσει και έμετος!
    Όσο για τις δαπάνες, για την ταλαιπώρια του, δεν έχω κουράγιο να συγχιστώ, τα έχω δει νομίζω όλα (και δεν είμαι δα και τόοοοσο μεγάλη).
    Αυτά καλό ξημέρωμα να έχεις και όνειρα βενιζελικά (έτσι για να πάρω την εκδίκησή μου).
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε πράγμα στην ώρα του. Και ιστορίες θα γράψουμε και αστεία θα πούμε για γέλιο και χαλάρωση, αλλά όταν κάνουν μαλακίες θα τους τα χώνω. Μέχρι να μου το κλείσουν ή να με χώσουν μέσα να ησυχάσουν.

      Διαγραφή
  8. Με βάρκα κι εν συνεχεία με κάρο που το σέρνει ένα βόδι έπρεπε να τον μεταφέρουν να πάει αργά τόσο όσο αργά έρχεται σε μας η ανάπτυξη!!!
    Στα διάλα..., όπως λες κι εσύ!!!
    Φιλιά κι από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέρασα να επιβεβαιώσω ξανά πόσο μ... είμαστε!
    Αποχωρώ σιωπηρά .. γιατί αν πω να φωνάξω πρώτον έχω αγριοφωνάρα (όπως θα θυμάσαι) και δεύτερον ...δεν θα αλλάξει τίποτα! Οπότε....

    Φιλιά κατάμουτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια αγριοφωνάρα;
      Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι έπινα το κρασάκι μου και ούτε άκουγα τι έλεγες.

      Διαγραφή