Σελίδες

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Το Πασόκ έχει χιούμορ.


Το Πασόκ του κορυφαίου συνταγματολόγου (σε ένα Σύνταγμα-λάστιχο) Βαγγέλη Βενιζέλου, τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει τη διασκέδασή μας. Κονταροχτυπιέται βέβαια με τη νουδού και τον σαξεστόρη αρχηγό της, αλλά πάντα τους κερδίζει στα σημεία. Οι επιτυχημένες πωλητικές του Σαμαρά και οι ανεκδιήγητες ατάκες του, μόνο γέλιο δεν μπορεί να σου προκαλέσουν (εμετό σίγουρα). Ο Βαγγέλας όμως στο βγάζει αβίαστα.

Κάθε φορά που ο αρχηγός Ευάγγελος αναλαμβάνει να μας ενημερώσει επί παντός επιστητού (ο Βαγγέλης τα ξέρει όλα), ή όποτε βάζει κάποιο άλλο στέλεχος-ξερόλα να το κάνει, εμείς πρέπει να κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια, ρίχνοντας κλεφτές ματιές και στο σώβρακο μη μας φύγουν.

Επειδή οι εκλογές μάς έφτασαν, εμπρός βήμα ταχύ, να τον προϋπαντήσουμε, παιδιά με φρέσκο σανό. Το ΠΑΣΟΚ, που λέτε, σε μια προσπάθεια να κόψει περισσότερα εισιτήρια από το Δελφινάριο (τρέμε Σεφερλή), έδωσε στη δημοσιότητα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ λίστα με "παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες του για θέματα που αφορούν άμεσα τον πολίτη" κατά την τελευταία διετία.
Τι έκανε το Πασόκ αυτά τα δύο χρόνια; Μάθε το πιο συγκεκριμένα και πες το και στους άλλους:
 
1) Μέτρα για την ανακούφιση των ανέργων,
2) Μέτρα για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες,
3) Μέτρα για προστασία των δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας,
4) Παρεμβάσεις - πρωτοβουλίες για το Ασφαλιστικό,
5) Θέματα υπουργείου Εργασίας,
6) Παρεμβάσεις για θέματα υπουργείου Υγείας,
7) Πρωτοβουλίες - παρεμβάσεις για Φορολογικά θέματα,
8) Θέματα μικρομεσαίων - αγοράς,
9) Θέματα αγροτών,
10) Ανθρώπινα Δικαιώματα - Προστασία του Πολίτη,
11) Άλλες σημαντικές κοινωνικές και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για τους πολίτες από Κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ,
12) Πρωτοβουλίες για τα προβλήματα των Δημόσιων Υπαλλήλων.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

1) Μέτρα για την ανακούφιση των ανέργων:
Οι άνεργοι θα μπορούν να ανακουφίζονται όπου και όποτε θέλουν, χωρίς κανέναν περιορισμό, κάτι που πέτυχε αποκλειστικά το Πασόκ μετά τις συνεχείς παρεμβάσεις του και το νομοθετικό του έργο εντός του κοινοβουλίου.
Το ζήτημα είναι να μπορούν να βρουν φαγητό.
Αν αυτό ξεπεραστεί, τότε ανακουφιστείτε ελεύθερα. Μετά τις ευρωεκλογές και αφού η Ελιά-Πασόκ-Λοβέρδος-ότι περίσσεψε, καταφέρει να σημειώσει αξιοπρεπές ποσοστό και δεν θα γελάνε και οι ρέγγες, τότε με νέα νομοθετική μας παρέμβαση θα απαιτήσουμε για όλους τους μακροχρονίως ανέργους και δωρεάν κωλόχαρτο.
Μείνετε συντονισμένοι, θα σας τα πει και ο ντερμπεντέρης που τα ξέρει καλύτερα.

2) Μέτρα για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες:
Στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που φροντίσαμε να γίνουν υπερευαίσθητες (ΑΜΕΑ, άνεργοι, χαμηλόμισθοι-πιο κάτω δεν πάει, χαμηλοσυνταξιούχοι, πολύτεκνοι και λοιποί άχρηστοι), μοιράζουμε 500ρικα. Τα μαζέψαμε από αυτούς που παίρνουν πάνω από 10 χιλιάρικα το χρόνο για να τα δώσουμε στους άλλους που παίρνουν κάτω από 10 χιλιάρικα.
Ανάλγητοι είναι οι άλλοι, εμάς θα μας βρείτε στο λήμμα ‘ευεργέτες’.

3) Μέτρα για προστασία των δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας:
Όχι μόνο καταφέραμε να θέσουμε περιορισμό στον αριθμό των ημερήσιων κατασχέσεων πρώτης κατοικίας, αλλά κατορθώσαμε να πάρουμε μέτρα και για την τελευταία. Πλέον απογράφονται όλοι όσοι χάνουν το σπίτι τους και στο εξής δεν θα χρειάζεται να τρέχει ο νεκροθάφτης την τελευταία στιγμή με το πασέτο. Ύψος, πλάτος, βάρος των δανειοληπτών έχει καταχωρηθεί σε μια τεράστια βάση δεδομένων (είστε και πολλοί π’ ανάθεμά σας).
Γραφείο Τελετών “Το ΠΑΣΟΚ”: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.

4) Παρεμβάσεις - πρωτοβουλίες για το Ασφαλιστικό:
Επειδή στην Ελλάδα το είδος προς εξαφάνιση που λέγεται ‘εργαζόμενοι’ και το είδος εν αφθονία ‘απολυμένοι - άνεργοι’ αισθάνονται ιδιαιτέρως ασφαλείς (παραδεχτείτε το ρε!), καλό είναι να γνωρίζετε πως αυτό οφείλεται στις εύστοχες πρωτοβουλίες και τις κρίσιμες παρεμβάσεις του αρχηγού Βαγγέλη.
Τέτοια ασφάλεια είχε να αισθανθεί ο Έλληνας από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τις νυκτερινές επισκέψεις των γερμανικών βομβαρδιστικών.

5) Θέματα υπουργείου Εργασίας:
Ή αλλιώς: εδώ γελάνε! Απολύσεις χωρίς προειδοποίηση, καταργήσεις τριετιών, δώρα που δεν καταβάλλονται, αργίες που δεν τηρούνται, ενοικιάσεις εργαζομένων, απολύσεις όσων απεργούν, είναι μερικά από τα επιτεύγματα του υπουργείου που, κατά δήλωση Βαγγέλη, ρυθμίστηκαν και με τη δική του συναίνεση. Απεφεύχθη όμως το να πληρώνουν οι εργαζόμενοι τα αφεντικά.
Σύντροφε, σε ευχαριστούμε.

6) Παρεμβάσεις για θέματα υπουργείου Υγείας:
Δεν έχω καλύτερο! Με δική τους παρέμβαση οι σύντροφοι κατόρθωσαν την τελευταία στιγμή να αποτρέψουν τον Άδωνις από το να εφαρμόσει τον …δικό τους νόμο! Το 25ευρω θα το μαζεύουν τελικά από τα τσιγάρα (με τις πίπες δεν τα βάζουν λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού), ο ΕΟΠΥΥ έκλεισε και άλλαξε όνομα, άνθρωποι απολύθηκαν από το ΕΣΥ χωρίς να παραιτηθεί ο Άδωνις (ακόμα), Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας έβαλαν λουκέτο ενώ όσα λειτουργούν στερούνται και τα στοιχειώδη, οι γιατροί δεν πληρώνονται εφημερίες, οι νεκροί από γρίπη ξεπέρασαν τους 140, οι άρρωστοι πληρώνουν τα ισραηλινά γαμόσημα, τον ιδιώτη γιατρό, το δημόσιο νοσοκομείο… 
Αν δεν είχε παρέμβει δυναμικά το Κίνημα, θα απαγορευόταν και η αρρώστια.

7) Πρωτοβουλίες - παρεμβάσεις για Φορολογικά θέματα:
Αριστούργημα! Όταν φτάσεις στη κάλπη να θυμάσαι ότι το προσωρινομόνιμο χαράτσι της ΔΕΗ, τα λουκέτα και η προσωποκράτηση, οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο, τα μπόνους στο μισθό του Θεοχάρη ανάλογα με το πόσα θα μαζέψει, η παραχώρηση (=κατάσχεση) του ακινήτου που κληρονομείς αν δεν έχεις να πληρώσεις το φόρο κληρονομιάς και άλλες πολλές παρόμοιες παπάρες οφείλονται σε παρεμβάσεις του σύντροφου και αρχηγού. 
Μαυρίστε τον … Συγγνώμη … δοξάστε τον!

8) Θέματα μικρομεσαίων – αγοράς:
Το πολυκωλονομοσχέδιο για το γάλα, τα περίπτερα, τους φούρνους, τα βιβλιοπωλεία, το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου, οι ατομικές συμβάσεις, οι απασχολήσεις “εργαζομένων” μια φορά την εβδομάδα και όσα άλλα εύστοχα μπορείς να θυμηθείς, ρυθμίστηκαν μετά τον πόλεμο του Πασόκ με την τρόικα, τον οποίο ασφαλώς και κέρδισε. Αν έχανε θα μας άφηναν άταφους. Τουλάχιστον τώρα κάπου βρήκαν και μας παράχωσαν.
Βενιζέλε: Φιλί βρε!

9) Θέματα αγροτών:
Ω, ναι! Τώρα είναι που πιάσαμε τον ταύρο από τα αρχ… από τα κέρατα. Οι αγρότες που υποχρεούνται να δηλώνουν ακόμα και τα χέρσα χωράφια, τις πλαγιές και τα βράχια,  και να φορολογούνται  ακόμα και για τις αποθήκες, τις στάνες, τα μαντριά και τα κοτέτσια, περιμένουν πως και πως στα καφενεία του χωριού να συναντήσουν τον σύντροφο Βαγγέλη και όσους σέρνει πίσω του. 
Έχει να πέσει πρόβειο, μπρόκολο και μαγκούρα που ούτε καν τα φαντάζεστε.

10) Ανθρώπινα Δικαιώματα - Προστασία του Πολίτη:
Χαχαχα!!! Αχαχαχα χαχαχαχαχα χαχα! Αχαχαχαχαχα χαχαχα, γκουχ … γκουχ, πνίγηκα!
Εντάξει, συγνώμη, σοβαρεύομαι. Τα ΜΑΤ μοιράζουν λουλούδια πλέον στον κόσμο, δεν ρίχνουν χημικά ληγμένα (τους τέλειωσαν, φαντάσου ε!), η αστυνομία δεν βαράει τώρα τους μετανάστες στα μπουντρούμια της (τους βαράει στο δρόμο), το Λιμενικό δεν βουλιάζει τα δουλεμπορικά (έρχονται με τρύπες και μισοβυθισμένα), οι μπάτσοι δεν διώχνουν τους άστεγους από τα παγκάκια, ούτε απαγορεύονται οι πορείες και τα συλλαλητήρια όταν έρχεται η αυτοκράτορας. 
(Μήπως σου βρίσκεται πρόχειρη μια εμμετοσακούλα;)

11) Άλλες σημαντικές κοινωνικές και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για τους πολίτες από Κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ:
Μέσα στις οποίες, ας πούμε, εντάσσονται: η ανάσχεση των αυτοκτονιών (παρατηρείται μειωμένη τάση στις ηλικίες 89,5-90), τα συσσίτια (η συνήθεια που κατάντησε λατρεία), η διανομή σακούλας τροφίμων από το φορτηγό, η ελεύθερη πρόσβαση στους κάδους για τα ψώνια της ημέρας, η υποχρεωτική δωρεά (;) ανθρωπίνων οργάνων, τα ράφια με τα ληγμένα, η κλήρωση φερράρι με τις αποδείξεις που μαζεύεις… 
Και μη ξεχνάμε το πιο σημαντικό: την πράσινη ανάπτυξη! Το κουτόχορτο τώρα φύεται παντού.

12) Πρωτοβουλίες για τα προβλήματα των Δημόσιων Υπαλλήλων:
Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι σε έχουν ερωτευτεί. Εσύ δεν είσαι κακός και δεν απολύεις (άλλωστε ο Κυριάκος είναι δεξιός), εσύ δεν συνυπογράφεις στο κλείσιμο οργανισμών (κλείνουν επειδή φυσάει), εσύ φρόντισες να παίρνουν αποζημίωση όταν απολύονται (οι άλλοι τούς ζήταγαν), εσύ αντέδρασες τότε που έπρεπε με το ρουφιανιλίκι των δεξιών (και πάλεψες για των Πασόκων), εσύ είσαι κατά της αξιολόγησης (που θίγει τους συνδικάλες).

Τελικά δεν άντεξα.
Κατουρήθηκα. Και αυτή τη φορά όχι από τα γέλια.


Κάπου εδώ τελείωσε και η σημερινή μας παράσταση. Ελπίζουμε να σας άρεσε το πρόγραμμά μας. Ραντεβού μετά τις εκλογές με νέους πρωταγωνιστές, νέο θίασο και με τους ίδιους πάντα κομπάρσους: το λαό.


Εμπρός Βαγγέλα για μια Ελλάδα τρέλα.
……………………….


27 σχόλια:

  1. λατρεύω τα καυστικά σου πολιτικά σχόλια! εκεί που έχω έναν απέραντο θυμό, εκεί που οργή με γεμίζει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ, εκεί σε διαβάζω και σκάω στα γέλια. οξύμωρο μεν, αληθινό δε.
    από παραστάσεις θρασύτατες έχουμε χορτάσει Πέτρο, το ίδιο και από αποβλακωμένους θεατές. μα πες μου, πιστεύεις πως τούτη η αυλαία σε τούτη την παράσταση των χυδαίων θα πέσει ποτέ οριστικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τότε που αποφάσισα να το ρίχνω στην πλάκα με το πολιτικό σκυλολόι, περνάω καλύτερα.
      Άλλωστε η σάτυρα όταν είναι καλή (δεν λέω ότι είναι η δική μου) σφάζει καλύτερα και από νυστέρι.
      Η αυλαία θα πέσει οριστικά όταν επιτέλους οι θεατές σηκωθούν από τις καρέκλες και τις πετάξουν στη σκηνή. Όταν βαρεθούν αυτό το έργο που το παρακολουθούν ατάραχοι δεκαετίες τώρα.
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  2. Εγώ δεν έχω καταλάβει αν πρέπει ή να γελάσω!
    Γενικώς τα κείμενά σου πολλές φορές με μπερδεύουν δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω να γελάσω ή να κλάψω;
    Η μήπως δεν είναι τα κείμενά σου αλλά η πραγματικότητα που ζούμε;
    Σου έρχονται και τα δύο ταυτόχρονα και σε πού έντονο βαθμό!
    Την καλησπέρα μου καλό θα ήταν να πάρουμε μια απόφαση κάποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γιατί μπερδεύεσαι δεν κατάλαβα. Έχεις δει άλλο τόσο κακοπαιγμένο έργο και με πιο άθλιους συντελεστές; Πόσες φορές δεν έχουμε κλάψει από τα γέλια;

      Η απόφαση είναι κάθε 4 χρόνια (συνήθως συχνότερα) στα χέρια μας Έλενα. Έφτασε η ώρα να αποδείξουμε αν αντέχουμε άλλο το ξεπούλημα της χώρας μας και την προσωπική μας ξεφτίλα.

      Καλό βράδυ να έχεις.

      Διαγραφή
  3. Σκωτσέζικο ντουζ η ανάρτησή σου. Θυμός & σπαρταριστό γέλιο απ' τα σχόλια σου.
    Σε χαίρομαι Πέτρο. Η σάτιρα όπως λες κι εσύ πιο πάνω, σφάζει στο γόνατο. Κι η δική σου είναι ΠΟΛΥ καλή! Και νομίζω πως για τον γράφοντα, είναι λυτρωτική.
    Φιλιά πολλά Πέτρο!
    YΓ: Περιμένω τα καινούργια σου, εν όψει εκλογών. Θα έχεις πολύ υλικό να δουλέψεις ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να ξέρω αν και σε ποιόν αρέσει αυτός ο τρόπος σχολιασμού, εγώ πάντως το φχαριστιέμαι. Δεν μπορώ πλέον να πάρω στα σοβαρά αυτό το συρφετό των απίθανων που μας κυβερνούν. Μουτσούνες που αν είχα επιχείρηση δεν θα τους εμπιστευόμουν ούτε για να πατάνε το κουμπί του ασανσέρ. Γι’ αυτό σχολιάζω με το δικό μου χιούμορ αυτούς τους ανισόρροπους σε αυτά που κάνουν και σε αυτά που λένε.
      Καλό σαββατοκύριακο.

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Ακυβέρνητε τύπε! Ελπίζω να μην εξαντλήσεις εδώ όλο το χιούμορ σου και να απολαύσουμε κάτι δυνατό ( με πολιτικό ίσως σχολιασμό;) και στο διαγωνισμό γέλιου! Θέμα δεν υπάρχει, μονάχα αλάνα να δράσεις!
    Είσαι υπέροχος... (σε έψησα;)
    Φιλιά κατάμουτρα!
    Καλό ΣΚ! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον διαγωνισμό γέλιου ήδη ετοίμασα κάτι. Θα τα πούμε και στο μέιλ.
      Καλό σαββατοκύριακο.

      Διαγραφή
  5. Εμένα πάλι όποτε ακούω για ΠΑΣΟΚ και Βαγγέλα με πιάνουν τα γέλια αυθόρμητα και δεν προλαβαίνω να προχωρήσω παρακάτω. Περιμένω την επόμενη παράσταση μετά τις εκλογές όταν το παχυδερμο θα πασχίζει να παρουσιάσει την παταγώδη αποτυχία του ως τεράστια επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πράγματι κρίμα γιατί θα μπορούσε να έχει πολλές και μεγάλες προοπτικές.
      Επέλεξε όμως να κολυμπήσει στα σκατά, να συνεργαστεί με τον άλλον τον απίθανο, να νομοθετήσει σιχάματα, να αθωώσει τους εγκληματίες και να πηδήξει τις ζωές μας.
      Θα το πληρώσει. Ειδικά γι’ αυτόν δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία. Μέχρι που θα την κάνει κι αυτός για διεθνή καριέρα. Κανένας κακός δεν χάνεται.

      Ήδη έχει γράψει το λόγο που θα διαβάσει το βράδυ των εκλογών. Όποια χασούρα κι αν έχει τα ίδια θα πει.

      Διαγραφή
  6. Εμένα πάνω απ' όλα μ' αρέσουν οι τίτλοι:
    5) Θέματα υπουργείου Εργασίας,
    6) Παρεμβάσεις για θέματα υπουργείου Υγείας,
    7) Πρωτοβουλίες - παρεμβάσεις για Φορολογικά θέματα,
    8) Θέματα μικρομεσαίων - αγοράς

    Μα δε λέει ψέματα!
    Ότι παρενέβη, παρενέβη!
    Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
    Τώρα το πώς παρενέβη είναι άλλο ζήτημα και σοφά δε διευκρινίζεται από τον τίτλο...

    Ο Βαγγέλας έτσι κι αλλιώς είναι ερωτευμένος με την αλήθεια.
    Απλά, εκείνη δεν του κάθεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τίτλοι είναι πράγματι για γέλια. Πιασάρικες επικεφαλίδες προς κοκορόμυαλους.
      Λες να έχει ερωτευτεί την αλήθεια; Τότε γιατί αυτή στέκεται τόσα χιλιόμετρα μακριά του και τον μουτζώνει;

      Διαγραφή
    2. Γιατί, αν μας καθότανε όποια ερωτευόμασταν, δε θα υπήρχε μουσική, σινεμά και πολιτική.

      Διαγραφή
    3. Τι 'πες τώρα; Κατάλαβες;
      Μιλάς σαν ποιητής.
      Αν σε ανακαλύψει ο Βαγγέλας θα σε πάρει για να του γράφεις τους λόγους.

      Διαγραφή
    4. Μην του λες τέτοια, γιατί θα καβαλήσει το καλάμι, καλέ!!!
      Μετά πάλι παρέμβαση θα πρέπει να κάνει ο Βαγγέλας!!!!

      Διαγραφή
    5. Παρακαλώ κομμένο το "Βαγγέλας".
      Ο "κύριος Βενιζέλος" θα λέτε.
      Και μάλιστα θα συνοδεύεται το όνομα από το αξίωμα "πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της Ελιάς, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός εξωτερικών, συνταγματολόγος".

      Και τώρα επαναλαμβάνουμε όλοι μαζί:
      "Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της Ελιάς, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός εξωτερικών, συνταγματολόγος ΚΥΡΙΟΣ Ευάγγελος Βενιζέλος..." (και μετά συνεχίστε την κριτική σας, αχάριστοι)

      Διαγραφή
    6. Επίσης και πολυμίξερ και βροχολάστιχο και αντιτορπιλικό και σημαδούρα.
      Άμα λέω εγώ ότι σε πληρώνει…

      Διαγραφή
    7. Εντάξει, άμα λέω εγώ ότι δεν παίζεστε...

      Διαγραφή
  7. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να έχει χιούμορ. Εγώ το έχω χάσει προ πολλού, και κυρίως από τότε που παρακολουθούσα τον Βαγγέλα, που καλοκοιτούσε την θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και για να τα καταφέρει, ήταν ικανός να πατήσει επί πτωμάτων (όπως και το έκανε εντέλει...) Αδίστακτο και φιλόδοξο άτομο, σε βαθμό κακουργήματος... Γκουντ γουίκεντ μάι μπέμπι! (πςςςςςςς! :))

    Υ.Γ Από ίντερνετ, δράμα η κατάσταση μου... Ο ΟΤΕΣ με εκδικείται! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βενιζέλος καλοκοιτάει τη θέση του προέδρου από τότε που πέθανε ο Ανδρέας. Οι καλαμοκαβαλάρηδες δεν ξεπεζεύουν εύκολα, μη σου πω ποτέ.
      Όσο για χιούμορ να είσαι σίγουρη πως έχεις όπως και όλοι μας. Αν δεν είχαμε χιούμορ πως θα τους ψηφίζαμε και θα τους ανεχόμασταν;
      Είμαστε λαός με πλάκα ή της πλάκας. Όπως θες πες το.

      Διαγραφή
  8. Έχεις δώσει ρέστα!!!!!
    Εδώ στο πάλκο με παράσταση από το μαύρο θέατρο του παράλογου, της πικρής αλήθειας, η οποία μόνο ασφάλεια μπορεί να μας προσφέρει...
    Πρωταγωνιστές φυσικά του έργου οι σκιερές φιγούρες του μαύρου θεάτρου της Πράγας. Σκηνοθέτες και σεναριογράφοι οι φορείς της αλήθειας!
    Μην αγχώνεστε, Έλληνες, αφού και πρωταγωνιστικό ρόλο σας έχουν δώσει και ασφάλεια και ξερό ψωμί...
    Ε, ακυβέρνητο ον;
    Μην μου συγχίζεσαι, γιατί ... τι θα κάνουμε αν απαγορευτούν και οι αρρώστιες;;;
    Φιλιά πολλά, ακυβέρνητο πλάσμα με το λαμπερό χιούμορ!!!

    υ.γ.
    Πού να συμμετέχουμε καλέ στο διαγωνισμό γέλιου; Τη σκόνη σου θα φάμε!
    Υποκλίνομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το να απαγορευτούν οι αρρώστιες πολύ το φοβάμαι! Τι δουλειά θα κάνει μετά το βαρεμένο;
      Στο διαγωνισμό γέλιου λέω να στείλω κάτι γιατί η Πυργιώτισσα πυργοδέσποινα θα με φάει. Δεν έχω συμμετάσχει καθόλου στα τσιμπούσια ποίησης. Μη νομίζει ότι την σνομπάρω!!!
      Είμαι σίγουρος ό,τι θα υπάρχουν πολύ αξιόλογες συμμετοχές. Η δική μου δεν θα πιάνει μπάζα. Εδώ ακόμη και ο ακατανόμαστος θα συμμετάσχει. Και μόνο που νομίζει ότι θα με κερδίσει … γελάω!!! Γι’ αυτό και μόνο δεν του αξίζει το πρώτο βραβείο;
      Αχαχα…

      Διαγραφή
    2. Είσαι απίστευτο πειραχτήρι!
      Αξίζει να συμμετεχέτε και οι δύο, για να απολαύσουμε τις ατάκες σας.
      Σας απολαμβάνουμε τόσο καιρό.
      Όσο για το αν θα νικήσει στον διαγωνισμό... λίγο χλωμό το βλέπω, γιατί αν έχεις έμπνευση, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλος.
      Ο καθένας στον τομέα του!
      Εκτός αν ο αρχηγός γράψει τον προεκλογικό λόγο του Βαγγέλα...
      Ε;;;;

      Διαγραφή
    3. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή Γλαύκη μου, αλλά αυτό είναι ντροπή!

      Διαγραφή
  9. Γεια σου, Πέτρο, πολύ καλό το κείμενό σου!... ΠΑΣΟΚ: ένα "μαγαζί" υπό διάλυση!!!... Και ο "χοντρός" για να διασωθεί θέτει διλλήματα: "Αν δεν πάει καλά η Ελιά δε θα έχουμε σταθερότητα"!!!.. Τέτοια ο αχρείος!... Και για να σε ενημερώσω ότι το πράγμα το προχώρησε ακόμα πιο πολύ αυτός ο ανεκδιήγητος, τσιράκι του Μπενύτο, αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών, Γρηγοράκος, που δήλωσε χθες στο Βόλο: "Αν η Ελιά δεν πάει καλά στις εκλογές η χώρα μας θα γίνει Ουκρανία"!!!!... Ώρα να πάνε στον αγύριστο αυτά τα πολιτικά ανθρωπάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη πριν από ελάχιστα δευτερόλεπτα διάβασα την είδηση στα δεξιά του μπλογκ σε ιστολόγιο που παρακολουθώ. Ούτε να γελάσω δεν μπορώ πιά.

      Έχουν ξεφύγει τελείως!

      Στο θολομένο τους μυαλό έχουν ταυτίσει την πορεία του κομματιδίου τους και τη δική τους πολιτική επιβίωση με την ύπαρξη της χώρας! Αυτό πια!

      Ανίκανοι, ολίγιστοι, αμετροεπείς, κυνικοί, μικροί χιτλερίσκοι που δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να φτάσουν στο έσχατο σημείο, αυτό των απειλών, για να σώσουν τα τομάρια τους.

      Εύχομαι και εγώ να πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.
      Έτσι που κατάντησαν το όραμα του Ανδρέα Παπανδρέου εύχομαι να πατώσουν και να κλείσουν το μικρομάγαζο.

      Μόνο μη κάνει καμιά μαλακία ο ΣΥΡΙΖΑ και τους μαζέψει γιατί θα φάει πολύ φούμο...!

      Διαγραφή