Σελίδες

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Γελοίες ειδήσεις 36



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 10 έως 30 Μαΐου 2014. 
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – ετοιμάζω βαλίτσες
Ο Καναδάς εγκαινίασε το πρώτο αυτόματο μηχάνημα πώλησης μαριχουάνας
Ο Καναδάς ακολούθησε τα χνάρια των ΗΠΑ με την εγκατάσταση του πρώτου μηχανήματος αυτόματης πώλησης για την ιατρική μαριχουάνα στην πόλη του Βανκούβερ. Το μηχάνημα έχει εγκατασταθεί σε ένα τοπικό ιατρείο, γνωστό ως BC Pain Society, που υπερηφανεύεται ότι διαθέτει μαριχουάνα για ιατρική χρήση.
Ένα βίντεο που φορτώθηκε στο YouTube από το ιατρείο δείχνει ότι σε αντίθεση με ένα παρόμοιο μηχάνημα που εγκαταστάθηκε στο Colorado τον περασμένο μήνα, δεν υπάρχει ενσωματωμένο σύστημα για να προσδιορίσει τον αγοραστή, με τους χρήστες απλά να τροφοδοτούν το μηχάνημα με χρήματα και απλά να επιλέγουν το προϊόν της αρεσκείας τους.
Ο Chuck Varabioff της εταιρείας BC Pain Society ανέφερε στο καναδικό μέσο Global News ότι η εξακρίβωση της ταυτότητας των αγοραστών θα ήταν προτιμότερη να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό. "Οι τακτικοί πελάτες μας, ήδη ξέρουν τι θέλουν, πριν ακόμα το προμηθευτούν απ’ το μηχάνημα. Το προϊόν είναι συσκευασμένο και σφραγίζεται επαγγελματικά".
………………………….

Καταγγέλλω την Καναδική κυβέρνηση που στέλνει τα βαποράκια στην ανεργία. Είναι δυνατόν να βάζετε τη μαστούρα στο μηχάνημα; Για σνίκερς την περάσατε;


Είδηση Νο 9 – σιγά σιγά ανακαινίζω το σπίτι
Έφυγε τρέχοντας από το εστιατόριο αφού έκλεψε το...
Ένας άνδρας στο Σιάτλ των ΗΠΑ αναζητείται από τις Αρχές, επειδή φέρεται να έχει κλέψει από ένα εστιατόριο το …καζανάκι.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο άνδρας είχε επισκεφτεί το κατάστημα μαζί με την οικογένειά του. Αφού έδωσε την παραγγελία, πήγε στην τουαλέτα.
Η ώρα περνούσε και η σύζυγός του πήγε στην τουαλέτα για να δει τι συμβαίνει.
Εκείνος δεν απαντούσε στις ερωτήσεις της και αυτή εκνευρίστηκε και πήρε τα παιδιά τους, γυρνώντας στο σπίτι.
Λίγη ώρα αργότερα, οι υπάλληλοι είδαν έναν άνδρα να φεύγει τρέχοντας από την τουαλέτα, κρατώντας μία πλαστική σακούλα. Ένας από αυτούς πήγε στην τουαλέτα και είδε να τρέχουν από παντού νερά και το καζανάκι να λείπει.
Ο άνδρας εξακολουθεί να αναζητείται από τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η ζημιά που προκάλεσε ξεπερνάει τα 400 ευρώ.
………………………….

Ρε γυναίκα, μήπως έχουμε καμιά πιο γερή σακούλα;
Σε καμπινέ φαστφουντάδικου μπάνισα κάτι πλακάκια μούρλια…



Είδηση Νο 8 – το λύσαμε κι αυτό
Θηλυκή σύντροφο ενδέχεται να αποκτήσει στη Γερμανία ο ...
Η Ampelfrau (δεξιά), η γυναικεία φιγούρα που συντροφεύει τον Ampelmann
(αριστερά) σε πόλεις όπως η Δρέσδη και το Τσβίκαου
Η πόλη του Βερολίνου συζητάει το ενδεχόμενο να βάλει …θηλυκή παρέα στον αρσενικό "Σταμάτη και Γρηγόρη" των φαναριών της.  Οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) ζήτησαν, για λόγους …ισότητας, να προστεθεί και μια γυναικεία φιγούρα, η Ampelfrau (γυναίκα του φαναριού) δίπλα στον Ampelmannchen, το γνωστό ανθρωπάκι των φαναριών που είναι και το σήμα κατατεθέν του Βερολίνου, αφού είναι το μοναδικό σημείο στον κόσμο όπου τα φώτα των φαναριών στους δρόμους έχουν αυτή τη μορφή.
Η Μαρτίνα Μάτισοκ του SPD που ηγείται της σχετικής αίτησης δήλωσε “Η πρόταση μας εξυπηρετεί λόγους ισότητας. Δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον Ampelmannchen, απλώς θέλουμε να τον ολοκληρώσουμε, να βάλουμε δίπλα του το άλλο του μισό…”
………………………….

Στα πλαίσια της ισότητας (όπως την αντιλαμβάνεστε εκεί στη Γερμανία), να βάλετε στα φανάρια και κανένα ανθρωποειδές να πηδάει κατσίκα. Άμα είναι να …ολοκληρώσετε (ε;) τα ανθρωπάκια των φαναριών, μη κάνετε εξαιρέσεις!

Πάντως εκεί στη χώρα σας αντιμετωπίζετε πολύύύύύ σοβαρά προβλήματα!


Είδηση Νο 7 – άχου πόνεσα!
Κλώτσησε διαδηλωτή και ... πήρε αναρρωτική για πρήξιμο!
Αναρρωτική άδεια μίας εβδομάδας για τραύμα στο πόδι πήρε ο σύμβουλος του τούρκου πρωθυπουργού Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν που την προηγούμενη εβδομάδα φωτογραφήθηκε να κλοτσά έναν διαδηλωτή στην πόλη Σόμα της Τουρκίας, στον απόηχο της τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή σε 301 ανθρακωρύχους.
Το τραύμα διαγνώστηκε στο δεξί του πόδι, αυτό που χρησιμοποίησε προκειμένου να χτυπήσει τον διαδηλωτή.
Σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Hürriyet, ο Γιουσούφ Γιερκέλ χρειάζεται ανάπαυση λόγω "δυσκολίας στη βάδιση, ευαισθησίας στις κινήσεις του χεριού και του ποδιού, ευρήματα πόνου και πρηξίματος στο γόνατο."
………………………….

Όπως πολύ καλά διακρίνετε στη φωτογραφία, εκτός του ότι έκανα βαβά, λέρωσα και το σκαρπίνι, άσε που παραλίγο να μου λυθεί το κορδόνι.
Καλέ, πήρα μια τρομάρα!!!
Ο γιατρός  αρνήθηκε να μου γράψει στο βιβλιάριο μαζί με τα φάρμακα και μαύρο κάμελ. Απαιτώ λοιπόν από αυτό το κάθαρμα να μου αγοράσει ένα!



Είδηση Νο 6 – αυτά είναι κράτη!
Μεγαλύτερες θέσεις πάρκινγκ για γυναίκες στη Ν. Κορέα
Στη δημιουργία μακρύτερων και φαρδύτερων θέσεων στάθμευσης, για οχήματα τα οποία οδηγούν αποκλειστικά γυναίκες, προχώρησε η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας.
Οι συγκεκριμένες θέσεις στάθμευσης έχουν ροζ περίγραμμα και ξεχωρίζουν από τις άλλες, καθώς φέρουν μια ροζ γυναικεία φιγούρα, η οποία φοράει φούστα.
Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης τη δημιουργία πεζοδρομίων με πιο μαλακή επιφάνεια, για να είναι πιο εύκολο το περπάτημα για τις γυναίκες με ψηλά τακούνια.
………………………….

Επιτρέπεται επίσης να παρκάρουν ελεύθερα σε αεροδιαδρόμους, εγκαταλελειμμένες πόλεις και στην έρημο.
Ειδικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατασκευαστούν ειδικές θέσεις πάρκινγκ για Νοτιοκορεάτες γκέι. Λέγεται πως θα έχουν την ίδια ροζ γυναικεία φούστα, μόνο που θα κρέμεται και κάτι από κάτω.
Στα επόμενα σχέδια της κυβέρνησης είναι να επενδυθούν τα κτίρια με μαλακές επιφάνειες, ώστε να μπορούν οι άντρες να χτυπάνε τα κεφάλια τους από τα γέλια.



Είδηση Νο 5 – smart sex
Έρχεται η εφαρμογή που θα επιτρέπει το σεξ από απόσταση!
Η εφαρμογή που σου επιτρέπει να κάνεις “σεξ” και να αγγίξεις την σύντροφό σου από απόσταση, ονομάζεται "Fundawear" και έρχεται σύντομα, σε όλα τα "έξυπνα" κινητά!
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα γνωστής μάρκας προφυλακτικών, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τον τρόπο για να μην χάνεται η επαφή μεταξύ δυο συντρόφων που ζουν μακριά ο ένας από τoν άλλο.
Η εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και θα συνδέεται ασύρματα με τα κατάλληλα εσώρουχα, δίνοντας την αίσθηση σε αυτόν ή αυτήν που τα φοράει να αισθάνεται το άγγιγμα του/της συντρόφου του.
………………………….

Ούτε μπανάκι πριν, ούτε γλωσσόφιλα, προκαταρκτικά, προφυλακτικά και άλλες αηδίες. Μπορείς να το κάνεις στο γραφείο, στο λεωφορείο, στο γήπεδο, στο φούρνο, πάνω στο μηχανάκι, πίσω στο ταξί... 
Μπορείς να πηδάς με ένα απλό sms ενώ ταυτόχρονα μπορείς και να μπαλαμουτιάζεσαι με άλλη.
Έτσι όμως και γεννηθεί κανα βυζανιάρικο τι θα πείτε! Ότι ‘κατεβάσατε’ ιό;
Ερώτηση: Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τον αυνανισμό από απόσταση δέχεστε ομαδική παραγγελία για το κυβερνητικό μας συμβούλιο;
Safe government το λένε.



Είδηση Νο 4 – για τους άντρες κουβέντα;;;
Το μέγεθος του στήθους στις γυναίκες συνδέεται με...
Έρευνα του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης αποκαλύπτει ότι το μέγεθος του στήθους συνδέεται με την ευφυΐα κάθε γυναίκας!
Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας έρχονται να καταρρίψουν τον μύθο που θέλει κάποιες γυναίκες με μεγάλο στήθος να θεωρούνται "χαζούλες", αφού όπως προέκυψε από τη μελέτη στην οποία συμμετείχαν 1.200 γυναίκες, οι γυναίκες με φυσικό πληθωρικό μπούστο υπερτερούν σε ευφυΐα από εκείνες με μικρό στήθος.
Οι εθελόντριες χωρίστηκαν σε 5 ομάδες, ξεκινώντας από το extra small μέχρι εκείνες που φορούσαν extra large σουτιέν. Σύμφωνα με τους ανθρώπους που πραγματοποίησαν την έρευνα, το γεγονός ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος αποδείχθηκαν κατά μέσο όρο εξυπνότερες, οφείλεται στο υψηλότερο επίπεδο των γυναικείων ορμονών, στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει και στην καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου.
………………………….

- Αν η γυναίκα πάρει κιλάκια, αυξάνει και το IQ της; Κορυφαίο, ε! Θα πάρω μια λιπόσαρκη και θα την ταΐζω μέχρι να μου λύσει κάτι ασκήσεις.
- Αν αυτή που έχει μικρά φορέσει ένα μεγαλύτερο σουτιέν στο κεφάλι θα συμβεί τίποτα;
- Μια που γνώρισα σε στριπτιτζάδικο λες να είναι πρύτανης και να κρύβεται;
- Όχι πείτε μου, το βλέπετε σωστό να κλέβει η αποκάτω με τούτες τις σαμπρέλες;


(ήθελα να ‘ξερα ποιος παπάρας σκέφτεται και ποιος παπάρας χρηματοδοτεί αυτές τις …έρευνες!)



Είδηση Νο 3 – everything under control
ΗΠΑ : Το Πεντάγωνο έχει σχέδιο ακόμη και για έφοδο …ζόμπι!
Το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας έχει επιχειρησιακό σχέδιο και για την περίπτωση που την ανθρωπότητα πλήξει κάποιου είδους μεταδοτικής ασθένειας που κάνει τους ζωντανούς ζόμπι!
Το σχέδιο βρίσκεται στα συρτάρια του αμερικανικού Πενταγώνου αλλά, αν και διαβαθμισμένο, διέρρευσε στο έγκυρο περιοδικό Foreign Policy. Τo περιοδικό έχει αναρτήσει ολόκληρο το σχέδιο, με τίτλο Conplan 8888, στο Scribd. [εδώ]
Πέραν της ακαδημαϊκής αξίας για τις …σπουδές πολιτισμού, η μυθολογία των ζόμπι αναγνωρίστηκε ως χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο για τις αμερικανικές στρατιωτικές σχολές.
………………………….

Κι εγώ ο μαλάκας έζησα μια ζωή με το φόβο τι θα γίνει την Δευτέρα Παρουσία.
Πείτε ρε παιδιά ότι υπάρχει σχέδιο να ηρεμήσω ο φουκαράς…!
  

Είδηση Νο 2 – καλλιτεχνίες!
Κινέζος θυσίασε το πλευρό του στο βωμό της …τέχνης!!!!!
Ο μαλάκας κινέζος με το πλευρό το κολάρο!
[κλικ στον μαλάκα]
Τον εαυτό του στην …αιχμή της τέχνης έφερε κυριολεκτικά ένας Κινέζος αρτίστας, ο οποίος αφού έκοψε ένα από τα πλευρά του, το φόρεσε στο λαιμό μπροστά στο κοινό του!
Ο He Yunchang, μάλιστα, όχι μόνο δε χρησιμοποίησε αναισθητικό, αλλά αφού έκοψε το σώμα του σχεδόν ένα μέτρο από το λαιμό μέχρι το μηρό και ξάπλωσε γυμνός σε ένα φορείο, ζήτησε από τους θεατές να ψηφίσουν αν θέλουν να συνεχίσει!
12 ψήφισαν υπέρ, 10 κατά και 3 λευκό…
Και αυτό γιατί ο εκκεντρικός Κινέζος πιστεύει πως οι παραστάσεις του, οι οποίες υπηρετούν μια μορφή τέχνης, πρέπει να είναι βγαλμένες από την καθημερινή ζωή, ώστε να υποκινούν και να ευαισθητοποιούν τους ανθρώπους!
Σημειώνεται πάντως ότι ο Yunchang είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στην Κίνα, γνωστός για τις παραστάσεις του που έχουν στόχο να δοκιμάσουν τη δύναμη και την αντοχή του.
"Ασκώντας πίεση στον εαυτό μου, σε συνδυασμό με την εξυπνάδα και το σώμα μου, μπορώ να καταφέρω κάτι πραγματικά ασύλληπτο"…
………………………….

Τώρα τι να σχολιάσεις με τον αρχιμαλάκα …"καλλιτέχνη";
Άντε ρε, σου εύχομαι την επόμενη φορά να κόψεις την τσουτσού σου φέτες και να την κρεμάσεις σκουλαρίκια.




Είδηση Νο 1 – δεν πρόλαβα γαμώτο!
Χαμός στο eBay για ένα κομματάκι χαρτί με τη λέξη "The"!
Ένας Αυστραλός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία ένα μικρό κομμάτι χαρτί που πάνω αναγράφει απλά και μόνο τη λέξη "The". Κανείς ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί την τροπή που θα έπαιρνε κάτι τόσο φαινομενικά ανόητο, καθώς σήμερα έχει φτάσει να σε προσελκύει "χτυπήματα" πολλών χιλιάδων δολαρίων. 
Ο χρήστης, μάλιστα, συνοδεύει την αγγελία με το ακόλουθο κείμενο: “Πουλάω τη λέξη 'The'. Είναι χειρόγραφη, με μπλε στυλό, σε ένα σκισμένο κομμάτι χαρτί από Α4. Αυτή η ευέλικτη λέξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυριολεκτικά, σε χιλιάδες προτάσεις”.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η προσφορά για το συγκεκριμένο, ξεπερνά αυτή τη στιγμή τα 40.000 δολάρια. Σημειωτέον πως η αρχική προσφορά ήταν 0,99 δολάρια. Η δημοπρασία, που ξεκίνησε στις 22 Μαΐου, συνεχίζεται ακόμη.
………………………….

Η δημοπρασία έληξε χθες 29 Μαΐου. Δυστυχώς όταν το πληροφορήθηκα ήταν ήδη πολύ αργά. Όπως φαίνεται πάνω πάνω, το χαρτάκι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτή την απίστευτη ευκαιρία εγώ την έχασα! 
Μοναδική μου ελπίδα να καθίσει ο Αυστραλός και να το ξαναγράψει. Ξέρω πως δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά ας μη χάνουμε τις ελπίδες μας…



28 σχόλια:

  1. And the oscar goes στον μαλάκα Κινέζο!!! Μπράβο μαλάκααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω την αλήθεια τον κινέζο τον είχα στο νο 1.
      Είπα όμως να κλείσω την παρουσίαση με λίγο γέλιο και όχι με αναγούλες!
      Αλλά μη ανησυχείς, δεν είναι ο μόνος ηλίθιος """"""καλλιτέχνης"""""".
      Υπάρχουν και πολύ χειρότερα.
      Και αυτές τις αηδίες τις ονομάζουν …καλλιτεχνία!!!

      Διαγραφή
    2. εμένα μου λες; και το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί βρίσκονται κρεμασμένοι στα ράφια των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών και διδάσκονται στα πανεπιστήμια. Το τελευταίο κελεπούρι είναι ένας παραπληγικός που γεννήθηκε με προβήματικό ισχίο, πήγε το έκοψε και το χει τώρα στον καταψύκτη και το κάνει κοκκινιστό.

      Διαγραφή
    3. Το "κελεπούρι" το είχα αρχικά συμπεριλάβει σε αυτές τις Γελοίες Ειδήσεις, αλλά όμως δύο μαλάκες δεν χωρούσαν στην ίδια ανάρτηση.
      Θέλω επίσης να σου πω ότι το να μαγειρεύει και να τρώει κάποιος μέλος του σώματός του ανάγεται στην ψυχοπαθολογία. Ο άνθρωπος έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και δεν ήθελα να ασχοληθώ καθόλου μαζί του.
      Με εκνευρίζει όμως το γεγονός ότι αυτό που έκανε το θεωρεί …τέχνη!!!

      Διαγραφή
  2. αυτη την αναρτηση σου τη περιμενω πως και πως! παντα μου φτιαχνει το κεφι! :)

    καλο σκ να εχεις ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό και δημιουργικό Σ/Κ Κική.
      Σου χρωστάω μια απάντηση για τις ταινιοπροτάσεις ε; Δεν την έχω ξεχάσει.

      Διαγραφή
  3. Τα σχόλια σου στο 7 & στο 2... μακράν!!!
    Α ρε Πέτρο! Πού να χωρέσει τόση διαστροφή που υπάρχει στον κόσμο; Πώς μας αντέχει από κει πάνω ο Θεός, ήθελα να'ξερα! Τι άλλο θα σκεφτούν;
    Καλό σαββατοκύριακο να έχεις και μπράβο για την ψαριά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, ρε Μαράκι.
      Βρε συ, μήπως τελικά δεν υπάρχει Θεός; Είναι δυνατόν να ενέχεται τόοοοοοση βλακεία από αυτό που δημιούργησε;
      Καλό Σαββατοκύριακο και καλό μήνα.

      Διαγραφή
  4. Για το 8 προτείνω, για λόγους ισότητας, να βάλουν στα φανάρια κι έναν γκέι.
    Πώς θα τον ζωγραφίσουν; Εύκολη η απάντηση. Θα... τρεμοπαίζει λίγο παραπάνω.

    Για το 5 έχω απορία: αν κάνεις αναπάντητη, θεωρείται αυνανισμός;

    Για το 4, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως οι γυναίκες θα κόψουν το σχολείο και θα πάνε στον πλαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8: Πες τα να μη τα λέω εγώ.
      5: Όχι, θεωρείσαι καρμοίρης.
      4: Οι ερευνητές δεν διευκρινίζουν αν μπορούν και οι άντρες να πάνε στον πλαστικό και να μεγαλώσουν κάτι. Γιατί δηλαδή αυτοί να πρέπει να τελειώσουν όλες τις τάξεις;;;

      Διαγραφή
  5. Κατσε να τα αριθμησω μην ξεχαστω

    1. Πρεπει να κανω τεστ ευφυιας.. :p
    2. Ας ερθει να κλεψει και το δικο μας καζανακι που ειναι καπως προβληματικο, δεν με χαλαει, του κανω δωρο και την σακουλα.
    3. Δεν προλαβα ουτε εγω να bid-αρω για την λεξη ΤΗΕ. Πως και μου ξεφυγε καλε ? χτες εκανα αγορα απο το ebay.
    4. Πολυ σοφοι οι Κινεζοι σχετικα με το parking. Καιρος ηταν να καταλαβει καποιος και τις δικες μας αναγκες.
    5. Την επομενη φορα ο Κινεζος καλλιτεχνης ας κοψει το κεφαλι του..
    ΕΙμαι σιγουρη πως θα ανεβει στην εκτιμηση του κοινου

    Καλο ΣΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1: Για εσάς τις γυναίκες τα πράγματα είναι πολύ απλά. Παίρνετε λίγα κιλά παραπάνω και γίνεστε τζιμάνια. (προσοχή στο αδυνάτισμα!)
      2. Καζανάκι βρήκαμε! Από ντουζιέρα πως τα πάτε;
      3. Αν ξαναβρώ αυτή την ευκαιρία θα σπεύσω αμέσως. Μόλις γίνει δική μου θα αρχίσω να πουλάω φωτοτυπίες σε προσιτές τιμές. Κοίτα να γραφτείς στη λίστα αναμονής γιατί δεν εγγυώμαι τίποτα.
      4. Κοπέλα μου, αν μερικές χρειάζονται πάρκινγκ για νταλίκες για να παρκάρουν ένα smart γιατί δεν πηγαίνουν με ταξί; (το καλύτερο είναι αυτό με τα μαλακά πεζοδρόμια!)
      5. Αυτό δεν είναι εφικτό για λειτουργικούς και μόνο λόγους. Αν κόψει το κεφάλι του από πού θα το κρεμάσει;
      Καλό Σ/Κ και με χαμόγελο.

      Διαγραφή
  6. Αυτό που με σόκαρε είναι που οι θεατές του ηλίθιου και καλά καλλιτέχνη ψήφισαν ναι!!
    Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσα τέρατα μαζεμένα σε ένα χώρο!
    Καλά ο καλλιτέχνης είναι για τα σίδερα!
    Για την αναρρωτική τι να πω...
    Καλό μήνα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μαρία.
      Ομολογώ πως μου έκανε και μένα εντύπωση το "ναι" των ηλιθίων θεατών. Όμως οι θεατές μιας τόσο ηλίθιας παράστασης μόνο ηλίθιοι θα μπορούσαν να είναι.
      Πάντως δεν σοκαρίστηκα. Βλέπεις είχα στο μυαλό μου Το πείραμα του Μίλγκραμ οπότε θεώρησα αναμενόμενη την αντίδραση του διψασμένου για αίμα κοινού.

      Ο Γιουσούφ Γιερκέλ που πήρε την αναρρωτική άδεια, τελικά δεν γλίτωσε την απόλυση.



      Διαγραφή
  7. Το 7 παίρνει οσκαρ και κάτι ξέρουν αυτοί που λένε ότι τόσα χρόνια σκλαβιάς σίγουρα κάτι μας άφησαν στο dna μας!!!!!
    Ετσι εξηγούνται πολλά!!!!
    Την καλημέρα μου Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενα καλησπέρα.
      Παρακολουθώ στο χαζοκούτι με τη φωνή στο μουγκό (αλλιώς δεν αντέχω) τις κλωτσοπατινάδες των ΜΑΤατζήδων στην πλατεία Ταξίμ της Τουρκίας στα "γενέθλια" που γίνονται για τον ένα χρόνο που συμπληρώθηκε από τα περυσινά επεισόδια και αναρωτιέμαι: αυτός ο τσαμπουκάς των τούρκων πολιτών, πως και δεν πέρασε στο dna, όπως λες, και εμείς (η γενιά μας εννοώ) γίναμε λαπάδες;;;

      Διαγραφή
  8. Για το smart sex και το ασύρματο άγγιγμα... μιλάμε για ένα πολύ καθαρό άγγιγμα!!!
    Α, και εντελώς safe...

    "την τσουτσου φέτες και να την κρεμάσεις σκουλαρίκια" καλέ, ξέχασες και το ασορτί κολιέ...
    Μωρέ παράνοια που έχεις συναντήσει τον κόσμο!!!!

    Φιλιά, Πετρή και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αφηρημένος καθηγητής.
      Καλό σου μήνα!

      Διαγραφή
    2. Κάτι μου λέει ότι οι κυβερνητικοί απίθανοι το καλοκαιράκι περιμένουν για να μας αποτελειώσουν. Εμείς θα λιαζόμαστε στις ακτές και αυτοί θα μας θάβουν, Ειδικά για φέτος πολύ το φοβάμαι. Έχουν πειστεί πια ότι δεν θα αντέξουν για πολύ.
      Καλό μήνα Γλαύκη.

      Διαγραφή
    3. Αν είναι να φύγουν σύντομα, Πέτρο, ας ρίξουν κι ένα τελευταίο...
      Αντέχουμε λίγο ακόμα, μια και συνηθίσαμε!
      Καλοκαίρι θρίλερ θα είναι αυτό. Δεν μας βλέπω να ευχαριστιόμαστε την ξεκούραση. Ξινή θα μας βγει.

      Διαγραφή
    4. Το τελευταίο θα είναι οι βίδες στη ταφόπλακα.
      Γι' αυτό μη χαίρεσαι.

      Διαγραφή
    5. Θα πω την κακία μου και θα πάω στη νέα σου ανάρτηση (με φούντωσες πάλι!) η οποία δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, αν δεν το γνωρίζεις! Να πω λοιπόν ότι χαίρομαι ή θα ακουστώ πάααρα πολύ γραφική; Ε; Κι όμως, για όλους εκείνους που πούλησαν μαγκιά πριν μια εβδομάδα, θα χαρώ να τους έρθει (κι άλλο) ο ουρανός σφοντύλι. Άλλωστε, όλοι αυτοί οι απίθανοι ψηφοφόροι μας απ-έδειξαν πως αντέχουν (έως και γουστάρουν) τον βιασμό....

      *Τι ρεσιτάλ έδωσες πάλι αγόρι μου; Καλόμήνακαιοαφμαζί!

      Διαγραφή
    6. Στους πιθήκους όσο πετάς μπανάνες κάνουν χαρές.
      Καμιά βδομάδα πριν τις προσεχείς εκλογές θα τους επιστρέψουν ως χαρτζιλίκι ένα ελάχιστο ποσό απ' όσα τους έχουν κλέψει και αυτοί θα χοροπηδάνε απ' τη χαρά τους.
      Για να ξυπνήσουν ΞΕΧΑΣΤΟ!
      Άντε καλό μας μήνα.

      Διαγραφή
  9. οκ κατάλαβα: είμαι χαζή ε;
    Θα μείνω στα σχόλια σου γιατί οι ειδήσεις είναι τόσο γελοίες που δεν έχω λόγια!
    Ακόμα γελάω ....
    "Στα επόμενα σχέδια της κυβέρνησης είναι να επενδυθούν τα κτίρια με μαλακές επιφάνειες, ώστε να μπορούν οι άντρες να χτυπάνε τα κεφάλια τους από τα γέλια."
    αχαχαχα! Πού να χτυπήσω εγώ εδώ μέσα το κεφάλι μου δεν έχω κάτι μαλακό;;;;;;
    Καλό μήνα Πέτρο μου!

    Πώς πάει το χέρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα.
      Το χέρι είναι αισθητά καλύτερα. Το ζήτημα είναι ότι εγώ το κουράζω γιατί δεν μου έδωσαν ούτε μια μέρα αναρρωτική. Ίδωμεν.
      Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι.

      Διαγραφή