Σελίδες

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Σας έχω νέα...


"Η τρόικα λέει να μην έχουμε γάλα. Είναι αλήτες" σχολίασε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφορικά με τις πιέσεις της τρόικας για το ελληνικό γάλα.

Ο κ. Πάγκαλος κατήγγειλε τα συμφέροντα που εξυπηρετούν οι εκπρόσωποι των δανειστών και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ελληνική κτηνοτροφία. "Είναι αλήτες, όργανα των συμφερόντων που εκπροσωπούν μέσα στα γενικότερα πλαίσια μιας οικονομικής και πολιτικής λογικής. Σιγά-σιγά φαίνεται η αλητεία και τα χρώματα αυτών των υπαλλήλων που εκπροσωπούν συμφέροντα ιδιοτελή και θέλουν να κλείσουν την ελάχιστη αυτή και απαραίτητη κτηνοτροφία στην Ελλάδα, για να μην έχουμε γάλα και να παίρνουμε από την Ολλανδία. Ε, όχι!", συμπλήρωσε.
Για να προσθέσει στη συνέχεια: "Είμαι μνημονιακός μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Αλλά όταν βλέπω την αλητεία της εξυπηρέτησης συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων μέχρι εκεί που δεν παίρνει και είναι συνηθέστατη στις ευρωπαϊκές υποθέσεις. Και μιλάω για αγριόσκυλα, όχι για ανθρώπους. Λοιπόν, τώρα μου λέτε ότι πρέπει να κάνουμε ό ,τι μας πει η τρόικα. Ε, όχι! Δεν πρέπει να κάνουμε ό ,τι μας πει η τρόικα. Όχι… Ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να χτυπήσει τη γροθιά της στο τραπέζι".

"Το μνημόνιο είναι ευκαιρία για τον τόπο. Είναι ευτυχία για τον τόπο" είχε σχολιάσει η ίδια άχρηστη σκατοσακούλα το Φεβρουάριο του 2011 ως Αντιπρόεδρος της τότε Κυβέρνησης. (βίντεο)

Συμπέρασμα:
Εάν δεν πρόκειται για συνωνυμία, τυπογραφικό λάθος ή για τον δίδυμο αδελφό του, η περίπτωσή του επιβάλλει ζουρλομανδύα και φίμωτρο για να μη δαγκώνει. Ο ελάχιστος εγκέφαλος που διαθέτει υπάρχει μόνο και μόνο για να του δίνει εντολές να τρώει και να χέζει.
Κουιζάκι: Ποιος άλλος έχει δηλώσει ως ο "μνημονιακότερος των μνημονιακών";
Το βρήκες! Το άδωνι.
Το δίδυμο Χοντρός-Λιγνός σε νέες περιπέτειες.




Την Βασιλική Λιάπη την γνωρίσαμε ως θεία του Μισέλ, ιδιοκτήτρια του "ξενώνα" στο Καρπενήσι, η οποία με ανακοίνωσή της που είχε δώσει στη δημοσιότητα ο δικηγόρος της Π. Γεωργακόπουλος είχε προσπαθήσει να απενοχοποιήσει τον Μισέλ Γιάπη.  

Η ανακοίνωση της θειάς του Μισέλ που μας διάβασε ο δικηγόρος της έλεγε: "η κυρία Λιάπη ήταν η μόνη και αποκλειστική δικαιούχος της επιδότησης. Ουδείς άλλος. Σημειωτέον ότι αυτή η επιδότηση ήταν ένα μικρό μόνο ποσοστό από το σύνολο της δαπάνης για την ανακαίνιση της πατρικής οικίας του συζύγου της…" μπλα μπλα (όλο το απόσπασμα εδώ). Στο ’χω και σε βιντεάκι.
Λίγες μέρες αργότερα η έγκριτη εφημερίδα για να τυλίγεις αυγά Πρώτο Ψέμα του Θέμου του Σιντοφόρου που αθωώθηκε για τα εκατομμύρια που είχε πάει να αερίσει στις Ελβετικές Άλπεις, είχε αποκαλύψει πως η θειά Λιάπη έχει …πεθάνει εδώ και μια τουλάχιστον 10ετία! 
Η διάλογος Γεωργακόπουλου με την εφημερίδα είναι για εμετούς και γέλια:
- Δημ: Μπορούμε να μιλήσουμε μαζί με την κυρία Βασιλική Λιάπη;
- Δικ: Έχει πεθάνει ρε παιδιά, έχει πεθάνει εδώ και δέκα χρόνια. Δεν υπάρχει πια!
- Δημ: Και ποιός σας εξουσιοδότησε να βγάλετε την ανακοίνωση;
- Δικ: Τι ποιός με εξουσιοδότησε; Δεν ξέρετε ποιοί είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι; Θέλει πολλή φιλοσοφία για να το καταλάβετε; “Ρε Παναγιώτη, πες τα εσύ, αφού ξέρεις τι έγινε”, μου είπαν (σ.σ. εννοεί τους αδερφούς Λιάπη).
- Δημ: Το 2002, τότε που η Βασιλική Λιάπη φέρεται να ζητά την ανάκληση του σήματος του ΕΟΤ και τη διαγραφή από τα μητρώα, ζούσε ή είχε πεθάνει;
- Δικ: Μπορεί να ζούσε, μπορεί και να είχε πεθάνει, δεν θυμάμαι. Θα σας γελάσω!

Αν σε πιάσαν τα καριόλια σου ηρέμησε. Έχει κι άλλο.
Από το ιντερνετικό Βήμα πληροφορούμαστε ότι η θειά Μισέλ τελικά ζει και χαίρει άκρας υγείας. Μένει σε διαμέρισμα στο Χολαργό όπου και την συνάντησαν οι δημοσιογράφοι. Μεταξύ των άλλων που είπε άφησε να εννοηθεί (μας κοροϊδεύουν και οι θειάδες τώρα!) πως η "ανακοίνωση" του δικηγόρου της έγινε εν αγνοία της.
Τέλος αποδείχτηκε πως ο φερόμενος ως δικηγόρος της θανούσης που ζει δεν ήταν δικός της δικηγόρος αλλά του ανεψιού Μισέλ. Αυτά!

Συμπέρασμα:
Οι θειάδες πεθαίνουν ή αναστένονται αναλόγως το timing,
οι δικηγόροι πουλάνε μπαλαμούτι και δεν συλλαμβάνονται,
οι Γιάπηδες πληρώνουν για να πουλιέται το μπαλαμούτι και αντί έστω αυτοί να συλλαμβάνονται κάνουν ταξιδάκια,
τα φράγκα δεν επιστρέφονται,
το σαλέ Γιάπη δεν δημεύεται,
ενώ ο κόσμος δεν αντιδρά επειδή συνήθισε στην πείνα.
- Ρε παιδιά, έχει αλλάξει κάτι; 
- Όχιιιι!!!
- Ουφ, είπα κι εγώ.





Νόμιζα ότι είναι πλάκα. Αμ δε! Η από πάνω εικονιζόμενη παπάρα αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό facebook της νουδού.
Αν δεν τους χάκαραν το λογαριασμό μαζευτείτε ένα γύρο να τους αρχίσουμε στις κατακεφαλιές.
Με εντολή Αντώνη Σαμαρά λοιπόν, επιστρέφονται 17,7 εκατομμύρια από μίζες στον ελληνικό λαό για να:
- χειρουργούνται οι ανασφάλιστοι πολίτες, σχεδόν οι μισοί Έλληνες δηλαδή που έμειναν άνεργοι και ανασφάλιστοι, χάριν της επιτυχούς πολιτικής που εφαρμόζει ο αγαπημένος μας,
- στεγαστούν οι άποροι φοιτητές, όσοι τουλάχιστον δεν τα παράτησαν και γύρισαν στα σπίτια τους για τους πιο πάνω λόγους και
- μοιραστούν Η/Υ με προγράμματα εκπαίδευσης σε τυφλούς μαθητές. Τούτο δω μάλλον πρόκειται για μια ακόμη αρπαχτή, κόπια της καραμανλικής δεξιάς που το 2009 παραμονές εκλογών μοίρασε netbook στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου. Τότε ο ακαταλληλότερος είχε δώσει κουπόνια 450€ σε κάθε μαθητή (τιμή διπλάσια δηλαδή από την τρέχουσα) και τα πολυκαταστήματα έκαναν πάρτυ.

Συμπέρασμα:
Η ανάπτυξη θα έρθει από τις μίζες. Παρακάλα να πιάσουν κι άλλους για να πάρεις εσύ αύξηση, εσύ το ΕΚΑΣ, εσύ για να μη πάρεις τα βουνά και όλοι μαζί για να πάρουμε τα @@@ του λατρεμένου μας.

Δώρο στον κ. Σαμαρά και την παρέα του η δική μου εκδοχή.





16 σχόλια:

  1. Η σκατοσακούλα, ο άχρηστος εγκέφαλος και η δική σου εκδοχή στη γαλάζια ρεκλάμα, είναι η κορύφωση! Πέτρο σε απόλαυσα μέχρι τελευταίας τελείας!
    Αιχμηρός όσο δεν πάει.
    Να'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα σχεδόν τελειώσει ένα άλλο θέμα που έγραφα και διαβάζοντας την ειδησεογραφία μέσα σε 5 λεπτά έπεσα πάνω σε αυτές τις τρεις μαλακίες.
      Που τα σκέφτονται ρε Μαρία; Τους έχουν πει τι είναι αυτό που μας διαολίζει και φροντίζουν να μας έχουν μονίμως στην πρίζα;
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  2. Αν η αφίσα στο τέλος είναι δική σου, φρόντισε να λάβει και να αναρτήσει ΑΥΤΗΝ η νουδου, γιατί είναι η σωστή, με την προηγούμενη είχε γίνει παρεξήγηση. Όσο για το χοντρομνημονιακό νούμερο "του γάλακτος" που κάνεις εκτενή αναφορά στην αρχή, πίστεψε με, είναι απλά ένα αληταριό που διακατέχεται από μια αδικαιολόγητη έπαρση. Έχω προσωπική πείρα... Γκουντνάιτ μπόι! χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αφίσα στο τέλος, ναι, είναι δική μου. Η προηγούμενη όχι. Δεν έχω τόσο διεστραμμένη λογική.
      Φιλιά στο μέτωπο από τη μεριά που πονάει.

      Διαγραφή
  3. Με εντολή Σαμαρά να πα 'να γ***θούνε κι αυτοί κι εμείς και όλοι μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντασιώνεσαι μια βραδιά μαζί τους;
      Πολύ ...μερακλή σε βρίσκω!
      Γεια.

      Διαγραφή
  4. Την εντολή του λαού θέλω να δω γαιτί ωραία βρίζουμε τώρα στις κάλπες τι θα γίνει όμως!
    Γουεικ απ Ελληνα!!
    Αι σεντ γιου μαι λοβ μαι φρεντ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρχισαν ήδη οι ξένες φυλλάδες να αναπαράγουν τις ζημιές που θα πάθει η χώρα αν χάσει τις εκλογές ο κωλοτούμπας.
      Άρχισε κι εσύ να κρύβεις πετρέλαιο και φάρμακα.
      Και το κυριότερο: κρύψε το σπίτι σου γιατί έρχονται οι αριστεροί άπλυτοι να στο πάρουν.
      Σονς οφ δε μπιτσις.

      Διαγραφή
  5. Θα ήθελα να διάβαζε η άχρηστη σκατοσακούλα τη σημερινή μου δημοσίευση περί διατροφής και μετά να συζητούσα μαζί του!
    Σε πόσα λεπτά λες να είχα ξεράσει;
    Πες κι άλλα πες κι άλλα!
    Είσαι φανταστικός! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ασχολείται με αυτά τα ενοχλητικά που γράφεις.
      Τα μόνα που διαβάζει είναι τα διαφημιστικά απ' τα γυράδικα.

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ που νόμιζα πως η τρόικα είναι καλή...να δεις που μέχρι να γίνουν εκλογές, ο Πάγκαλος θα βγει και στο αντάρτικο. Φυλαχτείτε! Κουβαλάει βόμβες αερίων!

      Αριστέα, όσο κι αν είναι σωστά όσα λες περί υγιεινής διατροφής, μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται τέτοια γλοιώδη κινούμενα υπερχειλίζοντα λίπη να ζουν και να βασιλεύουν;

      Διαγραφή
    3. Θα σου απαντήσω εγώ Σοφία: Με ευθύνη ημών των ιθαγενών έγινε ο Πάγκακος και η παρέα του αυτό που έγιναν.
      Το γελοίο είναι πως από τότε που έφυγε αντί να ησυχάσουμε από την ενοχλητική του παρουσία, φροντίζει να μας ενοχλεί ακόμη περισσότερο.

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα, Πέτρο!....
    Πάγκαλοι, Λιάπηδες κι όλο το κακό συναπάντημα, γελοίοι, ελεεινοί και τρισάθλιοι!...
    "Με εντολή Σαμαρά", το νέο ανέκδοτο που προμοτάρει η Ν. Δούλα πουλώντας μας "φύκια για μεταξωτές κορδέλες"... Μα για τόσο ανόητους μας παίρνουν!!!
    *Πολύ καλή η αφίσα σου στο τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χθες είχε συνεδρίαση (=μιλάει ένας και οι άλλοι πάνω τα χεράκια κάτω τα χεράκια) η Κ.Ο. της νουδού.
      Ο Αντωνάκης επανέλαβε τούτη την παπάρα (καταχειροκροτούμενος φυσικά απ' τα πρόβατα) για να συμπληρώσει: "Σε ποια πόλη, σε ποιο χωριό που πάμε δεν μας λένε 'φέρτε πίσω τα κλεμμένα';"
      Μόνο που ξέχασε να συμπληρώσει ότι ο λαός απαιτεί καταδίκες, δημεύσεις και φυλάκα και όχι μόνο τις μίζες.
      Για να δούμε, θα τα βάλει τώρα και με τους δικούς του που φάγανε το καταπέτασμα; Για το ..."δωράκι" του Χριστοφοράκου στον Κυριάκουλα δεν άκουσα ακόμη κουβέντα!

      Διαγραφή
  7. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Θες δηλαδή κύριε Πέτρο μας να μας πεις ότι περνάμε άσχημα ή ότι υπάρχει γενικά κάποιο πρόβλημα στη χώρα ή ότι κυκλοφορούν πολλοί ξεγάνωτοι ντενεκέδες;

    Σε βρίσκω υπερβολικό και θα σε μαλώσω, μάλλον… θα σου περάσω ένα μικρόβιο στο πισί και να δω πως θα γράφεις τέτοιες ανακρίβειες!

    Κανόνισε γιατί είπαμε, στη δημοκρατία τους πρέπει να συμφωνούμε μαζί τους…

    Άντε και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα άσε με. Εγώ τα 'χω παίξει που δεν εκτιμάω τις προσπάθειες που κάνουν. Δεν διαβάζεις όμως τι γράφεις κατά καιρούς κι εσύ; Μαζί στο ίδιο μπουντρούμι της ΕΣΑ θα μας βαράνε.
      Και μη με απειλείς εμένα με ιούς γιατί θα σου στείλω κόρες.
      Καλό μήνα και λίγες να'ναι οι μέρες τους.

      Διαγραφή