Σελίδες

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Γελοίες Ειδήσεις 2013: Ανασκόπηση



Πριν από έναν χρόνο ξεκίνησαν οι "Γελοίες Ειδήσεις". Σε αυτό το διάστημα έγιναν 25 αναρτήσεις αυτής της ενότητας. Καταγράφηκαν δηλαδή 25Χ10=250 γελοίες ειδήσεις και έγινε ο σχολιασμός τους.

Και τι δεν μάθαμε τη χρονιά που πέρασε! Ενδεικτικά:
Στις Μαλδίβες προφυλακίστηκε καταραμένη καρύδα, στη Σουαζιλάνδη απαγορεύεται στις μάγισσες να πετούν πάνω από τα 150 μέτρα, μόνο η Τρόικα θα πίνει τζάμπα καφέ στα υπουργεία, κυκλοφόρησαν προφυλακτικά με γεύση μπέικον, φωτογράφισαν τον Άη βασίλη, στη Νότια Αφρική θεραπεύουν  με βιασμό τις ομοφυλόφιλες γυναίκες, ένα νύχι της Lady Gaga πωλήθηκε για 12.000 δολάρια, 
οι βουλευτές στην Ελλάδα ξεραίνουν σκ@τά (καλή τους όρεξη), στη Βουδαπέστη πληρώνουν πρόστιμα οι άστεγοι και όσοι ψάχνουν στους κάδους, Κινέζος εξορκιστής διώχνει τους δαίμονες με το πέος του (ξουτ βρε), κάποιος Βούλγαρος αντάλλαξε τη σύζυγό του με γίδα, στο αμερικάνικο κολλέγιο Deree έγινε υποχρεωτικό μάθημα τα greeklish, ένας σκύλος καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή είναι gay, 
με απόφαση Στουρνάρα πήγε στο μισό η φορολόγηση στα κότερα, ένας Χότζας προτείνει στις γυναίκες να τρώνε ξύλο για να μην έχουν κυτταρίτιδα, ένα εννιάχρονο κορίτσι πέρασε στην Τουρκία ως ροζ μονόκερως, το χρυσαυγό Μ. Αρβανίτης γυρίζει σπίτι και χαϊδεύει τα όπλα του, σύμφωνα με Σαουδάραβα κληρικό οι γυναίκες που οδηγούν προκαλούν ζημιά στις ωοθήκες τους, ενώ σύμφωνα με τούρκο νομικό είναι αντιαισθητικό θέαμα οι έγκυες να κυκλοφορούν στους δρόμους,
οι υπάλληλοι της Βουλής που δεν είναι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ θα πρέπει να απολύονται (τάδε έφη μπουμπούκος), Βρετανός χειρουργός υπογράφει σε συκώτια, δημοπρατήθηκε η παρθενιά μιας πλαστικής κούκλας, ο Κλασιδιάρης γκρεμίζει με τη δύναμη του μυαλού του, ένας  ποιητής από την Κολομβία πουλάει τα @@@ του,
η Κομισιόν απαιτούσε σουίτες σε κοτέτσια, ενώ είχε ψηφίσει και νόμο για την καμπυλότητα των αγγουριών, ο γερμανικός ΟΑΕΔ έστειλε για δουλειά 19χρονη σε μπουρδέλο, ο Ταμήλος (το γνωστό τρίκαλο) δεν μπορώ να σώσει όλη την Ελλάδα, στο Ιράν οι πατεράδες θα μπορούν να παντρεύονται τις υιοθετημένες κόρες τους, στη Γερμανία καταχωρείται στα πιστοποιητικά γέννησης και "τρίτο φύλο",
ανακάλεσαν τη διαθεσιμότητα νεκρής καθηγήτριας (μάντεψε τη χώρα), ένας παπάρας στη Σ. Αραβία πρότεινε τη σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών για να μην εργάζονται, μια Αυστραλή παντρεύτηκε με γέφυρα ενώ μια Αμερικάνα με ρόδα του Λούνα Πάρκ, στο Μαυροβούνιο έγινε εκταφή νεκρού για να του βάλουν κάρτα SIM στο κινητό του, το σαδομαζοχιστικό σεξ κάνει καλό στην υγεία, ανακαλύφθηκε οδοντόκρεμα ειδική για στοματικό σεξ, στη Σουηδία επιτρέπεται ο δημόσιος αυνανισμός αρκεί να μην έχει συγκεκριμένο στόχο και πολλά άλλα.

Επειδή είναι της μόδας οι διαδικτυακές ψηφοφορίες, θέλω να κάνουμε μια ανασκόπηση του 2013 και να θυμηθούμε μαζί τις 25 που "κέρδισαν" την πρώτη θέση, βαθμολογώντας την πλέον γελοία είδηση της χρονιάς που έφυγε. Πάμε;


Γελοίες ειδήσεις 1 (1-13 Ιανουαρίου)

Λέω ότι να’ναι
Σκοπιανοί αρχαιολόγοι: Ο Ιησούς γεννήθηκε στα Σκόπια…!!!
Μια ομάδα αρχαιολόγων από τα Σκόπια που αποκαλούνται «Ιησουίτες» (Исусовци), ισχυρίζεται ότι βρήκε το ακριβές σημείο όπου ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε. Δεν μιλάμε για τη Βηθλεέμ, αλλά το χωριό Βητλεέμο, που βρίσκεται κοντά στην Οχρίδα!!
Το χωριό υπήρχε κατά τη διάρκεια του Ιουστινιανού και βρισκόταν σε οικονομική άνθιση.

.............................................................................................................


Φάτε έναν $#*%&^@!!!
Γ. Στουρνάρας: "Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι"
Αυτό το απίστευτο δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN.
Ο κ. Στουρνάρας ερωτώμενος αν η Ελλάδα θα είχε πρόβλημα να πουλήσει τομείς της χώρας στην Τουρκία απάντησε ότι κατά την άποψή του δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

.............................................................................................................


Νόστος
Χρηματοδοτεί διαστημόπλοιο ο Χατζηδάκης!
Στην ελίτ των τεχνολογικά ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου έχει βάλει την Ελλάδα το Υπουργείο Ανάπτυξης, αφού η χώρα μας είναι πλέον σε θέση να κατασκευάζει από αεροσκάφη μέχρι διαστημόπλοια!
Στον κατάλογο που δημοσιεύθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης με τα 500 επαγγέλματα που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ με 456 εκ. ευρώ, συμπεριλαμβάνονταν οι παραπάνω επιχορηγήσεις! Πέραν όμως των… διαστημοπλοίων, το υπουργείο Ανάπτυξης επιχορηγεί και την κοπή νομισμάτων! Τι κι αν το αποκλειστικό δικαίωμα το έχει μόνο η ΕΚΤ; Το υπουργείο το επιχορηγεί κι αυτό!

.............................................................................................................


Κονόμες 
Έσοδα Ιανουαρίου 2013 από τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Μόνο 4 εκατ. ευρώ παραπάνω φόρο κατάφεραν να εισπράξουν τα κρατικά ταμεία, παρά την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης από τα 60 στα 330 ευρώ το χιλιόλιτρο.
Όπως προκύπτει από τα αναλυτικά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, τον Ιανουάριο του 2012 οι εισπράξεις του ΕΦΚ από το πετρέλαιο θέρμανσης έφτασαν τα 349 εκατ. ευρώ, ενώ τον Ιανουάριο του 2013 - με το φόρο πετρελαίου αυξημένο κατά 6 φορές - οι εισπράξεις έφτασαν στα 353 εκατ. ευρώ!

.............................................................................................................


Αυτός που περιμένω … αυτός .. αυτός!
Τον Κ. Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας προτείνει ο Π. Καμμένος!
Να εκλέγεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθείας από το λαό ζητά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και, μάλιστα, προτείνει για το αξίωμα τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή!
Πιο συγκεκριμένα, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας θα πρέπει να έχει αυξημένες αρμοδιότητες.
Παράλληλα, χαρακτηρίζει ανυπόληπτο τον Αντώνη Σαμαρά, δηλώνει πως αρνείται κάθε επαφή με την τρόικα και καλεί την κυβέρνηση να διακόψει κάθε διαπραγμάτευση μαζί με τους «κατακτητές», όπως χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους των δανειστών.

.............................................................................................................


Σταθερότης
Οι θέσεις της ΔΗΜΑΡ για το χαράτσι της ΔΕΗ
Φάση Α - 2/4/2013: Πριν τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών:
«Δεν θα ψηφίσουμε το χαράτσι» δηλώνει στη Real News ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι τυχόν συνέχιση του χαρατσιού στα ακίνητα αποτελεί νέο μέτρο και πρέπει να περάσει από τη Βουλή.

Φάση Β – 4/4/2013: Μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών:
Σχετικά με τον τρόπο φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης δήλωσε: «Σε συνέχεια των χθεσινών δηλώσεών μου, μετά τη συνάντηση και τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών αναφορικά με την κοινή θέση με την οποία προσερχόμαστε στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα για τον τρόπο φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας, επισημαίνω ότι από το 2013 το ειδικό τέλος επί των ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) αντικαθίσταται από ενιαίο φόρο ακίνητης περιουσίας. Ως προς το μηχανισμό είσπραξης, το 2013 αποτελεί μεταβατικό έτος κατά το οποίο οι ιδιοκτήτες με ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής (μέσω ΔΕΗ ή ΔΟΥ) χωρίς την απειλή διακοπής ηλεκτροδότησης. Από το 2014 ο ενιαίος φόρος ακινήτων αποδεσμεύεται από τους μηχανισμούς της ΔΕΗ και συνδέεται με τους μηχανισμούς της φορολογικής διοίκησης.

.............................................................................................................


Επιτυχίες
Μειώθηκε κατά 68,7% η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης, αλλά αυξήθηκαν τα έσοδα
Μείωση στην κατανάλωση του πετρελαίου θέρμανσης στο πεντάμηνο Οκτωβρίου 2012 - Φεβρουαρίου 2013 δείχνουν στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Στουρνάρα και τον υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη.
Συνολικά το πεντάμηνο της περιόδου 2011-2012, οι αναλώσεις είχαν ανέλθει σε 1.833.800.000 λίτρα και το πεντάμηνο της περιόδου 2012-2013 ανήλθαν σε μόλις 567.634.000 λίτρα (μεταβολή -68,7%).
Παρά τη μείωση της κατανάλωσης - σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών - τα έσοδα από τον ΕΦΚ του πετρελαίου θέρμανσης, για το χρονικό διάστημα από 15.10.2012 έως 28.02.2013 ανέρχονται περίπου σε 244.000.000 ευρώ, ενώ για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα από 15.10.2011 έως 28.02.2012 ήταν 141.495.000 ευρώ.

.............................................................................................................


Ψάξε ψάξε δε θα το βρεις!
Διάταξη "αγνώστου πατρός"
Μια ολόκληρη κυβέρνηση ψάχνει τον συντάκτη της διάταξης του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τους συμβασιούχους, που προκάλεσε πολλά ρίχτερ στο εσωτερικό της.
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης δήλωσε: “Δεν γνωρίζω ποιος την συνέταξε, ούτε με πήρε κάποιος τηλέφωνο να μου το πει – και καλά θα έκανε, γιατί δεν είμαστε τσακωμένοι. Αλλά είναι κάτι που αφορά πάντες και πάσες. Και τον ιδιωτικό τομέα, δηλαδή, και τον δημόσιο.”
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι “ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε το περιεχόμενο της διάταξης του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αν. Μανιτάκη για τους συμβασιούχους. Το πρωθυπουργικό γραφείο, ο πρωθυπουργός και οι δύο αρχηγοί -για να είμαστε ακριβέστεροι- είχαν συμφωνήσει ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα το φαινόμενο των επ' αόριστον προσωρινών μέτρων αυτής της "φάμπρικας", αν θέλετε, η οποία είχε δημιουργηθεί και η οποία προκαλεί προφανείς δυσλειτουργίες. Είχαν συμφωνήσει ότι αυτό το φαινόμενο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η διατύπωση, φυσικά και δεν είχε περάσει ακόμα από το Μαξίμου”.
Αλλά και από τον κ. Μανιτάκη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η διάταξη συντάχθηκε από το υπουργείο του. Έτσι, μάλλον μιλάμε για μια διάταξη – φάντασμα!

.............................................................................................................


Πιο μαλάκω (πρέπει να) πεθαίνεις!!!
Μουσουλμάνες σοκάρουν: "Σκλάβες του σεξ οι φυλακισμένες" και "ναι στο ξύλο στις γυναίκες"
Δύο απίστευτες δηλώσεις από μουσουλμάνες, δημόσια πρόσωπα στις χώρες τους. Η μία από πολιτικό του Κουβέιτ η οποία υποστηρίζει ότι “οι φυλακισμένες γυναίκες πρέπει να γίνουν σκλάβες του σεξ”! Η άλλη από την Τουρκία, η οποία υπερασπίζεται την βία κατά των γυναικών.
Η Κουβετιανή πολιτικός Σαλβά Αλ Μουταγιρί είπε: “Τις γυναίκες που βρίσκονται στις φυλακές μας ως κρατούμενες πολέμου να τις κάνουμε σκλάβες του σεξ για τους άντρες μας”. 
Η Μουταγιρί ζήτησε να νομιμοποιηθεί η σκλαβιά του σεξ, και είπε πως οι μη μουσουλμάνες κρατούμενες των φυλακών είναι ιδανικές για αυτήν την δουλειά. Και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει κάτι το ντροπιαστικό σε αυτό και δεν είναι αμαρτία. Η «εισαγωγή» μιας σεξουαλικής παρτενέρ στο σπίτι, θα αποτρέπει τον άντρα από την μοιχεία, και έτσι δεν θα διαταράσσεται η κοινωνική τάξη”.
Η Μουταγιρί είπε πως η ιδέα αυτή θα είναι καλή για τις αλλοδαπές κρατούμενες πολέμου, καλύτερη από το να πεθάνουν από την πείνα.

Η Σιμπέλ Ουρεσίν που είναι σύμβουλος στους δήμους του Φάτιχ και του Εγιούπ του ΑΚΡ, σε συνέντευξη της στο περιοδικό Ίκρα, υπερασπίστηκε τη βία σε βάρος των γυναικών. Όταν ρωτήθηκε “Για ποιο λόγο φτάνει ένας άντρας να γίνει φονιάς και να σκοτώσει; Για ποιο λόγο αισθάνεται την ανάγκη να εφαρμόσει βία;”,  απάντησε:
“Σίγουρα επειδή οι γυναίκες βγάζουν γλώσσα! Οι γυναίκες απέκτησαν χρήματα και το εγώ τους ανέβηκε πολύ. Ξέρουν πολλά και μιλάνε πολύ, ενώ στην γυναίκα πάει να είναι αφελής και ευγενική. Έτσι είναι στην θρησκεία μας.”
“Ναι, μπορεί να ξέρει πολλά η γυναίκα, αλλά το σωστό δεν είναι να λέει αυτά που ξέρει, πιστεύω πως της πάει πολύ περισσότερο να σωπαίνει. Πραγματικά γνωρίζω τέτοιες νύφες και γυναίκες που εγώ εκνευρίζομαι, το να τρελαθεί ο άντρας τους είναι πολύ φυσιολογικό.”
“Γιατί χτυπάνε οι άντρες; Διότι οι γυναίκες συνεχώς μιλάνε, γι’ αυτό και εγώ πιστεύω πως σε τέτοιες γυναίκες, τους πρέπει το ξύλο.”
Μάλιστα τραβώντας το θέμα ακόμη περισσότερο, η Σιμπέλ Ουρεσίν αναφερόμενη στις δολοφονίες γυναικών δήλωσε πως “μα τι να κάνει ο άνθρωπος, η γυναίκα τον τρέλανε”!

.............................................................................................................


Ανοιχτές κοινωνίες σε όλα (και από παντού) 
Κανιβαλισμός Ολλανδών παρουσιαστών μπροστά στις κάμερες
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού, οι παρουσιαστές εκπομπής στο κανάλι BNN της Ολλανδίας τηγάνισαν και έφαγαν κομμάτι του σώματος ο ένας του άλλου. 
Οι παρουσιαστές Valerio Zeno και Dennis Storm αποφάσισαν - στα πλαίσια της εκπομπής τους - να ανταποκριθούν σε μια από τις προκλήσεις του κοινού τους(!!!!!).  Είχε προηγηθεί μικρή χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ένας έκοψε ένα κομμάτι από την πίσω πλευρά του και ο άλλος από την κοιλιά του.
Όπως δήλωσαν στη συνέχεια οι ίδιοι "ήταν λίγο περίεργο να κοιτάς στα μάτια τον άλλον και να τρως το σώμα του αλλά ήταν πολύ μικρό το κομμάτι και τηγανισμένο, αποτελώντας μια μοναδική εμπειρία".
Video (αηδία)

.............................................................................................................


Οι καθ’ ύλην
Πορνοστάρ θα διδάσκουν σεξουαλική αγωγή
Οι μαθητές που φοιτούν στο ιδιωτικό σχολείο The Leys του Cambridge ενδέχεται να διδαχθούν τη σεξουαλική αγωγή από τους πλέον …κατάλληλους, δηλαδή τις πορνοστάρ!
O 59χρονος διευθυντής του εκπαιδευτικού ιδρύματος, Μαρκ Σλέιτερ, υποστήριξε πως ίσως ζητήσει σε μια πορνοστάρ να μιλήσει στους μαθητές για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο του.
Με βάση τα όσα είπε “ένας προσκεκλημένος ομιλητής με την εμπειρία του συγκεκριμένου κλάδου θα μπορούσε να είναι μια καλή επιρροή στους μαθητές.”
“Δεν θα απέκλεια μία τέτοια περίπτωση λόγω της δουλειάς τους. Με αυτή την κίνηση μπορούμε να δείξουμε και το σεβασμό σε αυτά τα άτομα που ίσως τους λείπει λόγω της δουλειάς τους. Άλλωστε οι μαθητές δεν γίνεται να αποφύγουν τον πειρασμό να παρακολουθήσουν μία τέτοια ταινία”, ανέφερε.

.............................................................................................................


Προλάβετε
Τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση χρεών.
Με πολλές ευκολίες και ισάριθμες παγίδες ξεκίνησε η ρύθμιση της τελευταίας ευκαιρίας για 2.500.000 οφειλέτες του Δημοσίου. Το Υπουργείο Οικονομικών έστειλε στις εφορίες και την τελευταία εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται όλες οι λεπτομέρειες αλλά και οι προϋποθέσεις ένταξης των οφειλετών στη νέα ρύθμιση.
Οι δόσεις μπορεί να φτάσουν και τις 100 αλλά ο οφειλέτης πρέπει να αποδείξει ότι δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο για να κερδίσει χαμηλή δόση.
Πως θα το αποδείξει αυτό;
Παρουσιάζοντας σε υπεύθυνη δήλωση όλα τα κινητά και ακίνητα που έχει στην κατοχή του, ακόμη και πίνακες ζωγραφικής ή χρυσαφικά που έχει στο σπίτι.

.............................................................................................................


@&^$%#*%
Το νερό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα
Σε μια ειλικρινή συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ «Ταΐζουμε τον κόσμο», ο Πρόεδρος της Nestle Peter Brabeck κάνει τον εκπληκτικό ισχυρισμό ότι το νερό δεν είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα. Επιτίθεται στην ιδέα ότι η φύση και τα προϊόντα της είναι αγαθά και λέει πως το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι πλέον σε θέση να αντισταθούν στην κυριαρχία της φύσης είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Επιτίθεται στη βιολογική γεωργία και λέει πως η γενετική τροποποίηση είναι καλύτερη.
Η Nestle είναι ο μεγαλύτερος εμφιαλωτής νερού στον κόσμο. Ο Brabeck σημειώνει σωστά ότι το νερό είναι το πιο σημαντικό αγαθό πρώτης ύλης στον κόσμο. Ωστόσο, συνεχίζοντας λέει ότι η ιδιωτικοποίηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί η δίκαιη κατανομή του. Ισχυρίζεται ότι η ιδέα ότι το νερό είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα προέρχεται από «εξτρεμιστικές» ΜΚΟ. Το νερό είναι ένα τρόφιμο όπως και κάθε άλλο, και πρέπει να έχει μια αξία στην αγορά. Πιστεύει ότι η μέγιστη κοινωνική ευθύνη του κάθε προέδρου εταιρειών είναι να βγάζει όσο το δυνατόν περισσότερο κέρδος, έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν θέσεις εργασίας. Και ακριβώς για να τονίσω πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι, λέει επίσης πως θα πρέπει όλοι να εργάζονται περισσότερο και σκληρότερα.
Η Nestle έχει ήδη μια πολύ κακή φήμη μεταξύ των ακτιβιστών. Υπήρξε κάλεσμα για μποϊκοτάζ από το 1977. Αυτό οφείλεται στην άσκηση πίεσης της Nestle για να σταματήσουν οι γυναίκες το θηλασμό – που είναι ελεύθερος και υγιής – και αντ’ αυτού να χρησιμοποιούν τα παρασκευάσματα για βρέφη (που πωλούνται από τη Nestle). Η Nestle είχε πιέσει τις κυβερνήσεις ώστε οι υπηρεσίες υγείας τους να τα προωθήσουν. Στις φτωχές χώρες, αυτό είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο των βρεφών, δεδομένου ότι οι γυναίκες αναμείγνυαν τα παρασκευάσματα με μολυσμένο νερό αντί του θηλασμού.

.............................................................................................................


Μιλάνε και οι κώλοι
Τζήμερος για Σταυρίδη: Ιδανικός τύπος για να τον μισούν οι Έλληνες κομπλεξικοί
Ως τον ιδανικό χαρακτήρα για να τον μισούν οι «Έλληνες κομπλεξικοί» περιγράφει τον αποπεμφθέντα Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιο Σταυρίδη, ο Θάνος Τζήμερος σε άρθρο του:
Γράφει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημιουργία Ξανά: «Ο Σταυρίδης δέχθηκε τη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ. Γιατί το έκανε; Γιατί πιστεύει, εδώ και χρόνια, στην αξία των μεταρρυθμίσεων. Δεν τις ανακάλυψε χτες, ούτε του τις έμαθε η Τρόικα. Δεν το έκανε για την "καρέκλα". Από καρέκλες ο Σταυρίδης, να φαν κι οι κότες. Πρόεδρος ή Διευθύνων Σύμβουλος σε ένα σωρό εταιρείες: στη Lavipharm, στην "Αιγαίον", στα Τσιμέντα Ηρακλής στα Ελληνικά Πετρέλαια, στα Διυλιστήρια Ασπροπύργου, στην ΕΥΔΑΠ.
Αν προσθέσεις τις σπουδές στο Πολυτεχνείο της Ζυρίχης, τα μεταπτυχιακά και τις 5 ξένες γλώσσες που μιλάει, ο Σταυρίδης είναι ο ιδανικός χαρακτήρας για να τον μισούν οι Έλληνες κομπλεξικοί. Οι "αριστεροί", γιατί τους χαλάει την πιάτσα. Μα να ψηφίσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι την εταιρεία του (τους) ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για να ζει κανείς; Πού είναι ο ανάλγητος επιχειρηματίας που τους μαθαίναν στην καθοδήγηση; Αλλά και τα παιδιά του δεξιού κομματικού ή του ακαδημαϊκού σωλήνα έχουν κάθε λόγο να μην τον "πάνε": δεν έχουν κάνει ούτε το ένα εκατοστό απ' όσα έχει κάνει στη ζωή του. Στουρνάρες και Μηταράκηδες ο Σταυρίδης τους τρώει για ορεκτικό και του φαίνονται και άνοστοι».

.............................................................................................................


Όταν η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή αλλά ηλίθια
ΗΠΑ: Δάσκαλος βίασε ανήλικη και θα εκτίσει 30 μέρες φυλακή
Ποινή φυλάκισης μόλις 30 ημερών επιβλήθηκε σε ένα δάσκαλο, στην πολιτεία της Μοντάνα, για το βιασμό μιας μαθήτριας, η οποία στη συνέχεια αφαίρεσε την ίδια της τη ζωή, μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.
Ο Στέισι Ντιν Ράμπολντ, 54 ετών, ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες για σεξουαλική επαφή χωρίς τη συγκατάθεση του θύματος και ο δικαστής του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών σχολιάζοντας πως το θύμα φαινόταν «μεγαλύτερη από την ηλικία της» και ότι «είχε τον έλεγχο της κατάστασης» όσο και ο δάσκαλος.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2008, όταν η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών και ο Ράμπολντ 49. Το θύμα αυτοκτόνησε περίπου τρία χρόνια αργότερα καθώς έβλεπε πως η υπόθεση «θαβόταν» στο δικαστικό σύστημα.

.............................................................................................................


Πακέτο για την κάσα σας
“Κούρεψαν” τις 500.000€ που συγκεντρώθηκαν για κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο!
Εδώ και τρία χρόνια, κατόπιν πρωτοβουλίας του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Διονύση Χιώτη, άρχισε εκστρατεία βοήθειας της εννιάχρονης τότε Μαρίας Μόκα και τώρα η Τρόικα «κούρεψε» περίπου €400.000 από το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε.
Η προσπάθεια που καταβλήθηκε για να συγκεντρωθεί το ποσό των 500.000 ευρώ ήταν τεράστια. Τώρα όμως, είναι σαν να μην έγινε ποτέ…
Όπως τονίζει ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, "η Τρόικα δεν πείσθηκε ότι τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν από εισφορές του κόσμου για τη βοήθεια της 12χρονης πλέον καρκινοπαθούς, με αποτέλεσμα να “κουρευτεί” το μεγαλύτερο μέρος του ποσού."
"Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθεια της, ήταν για αυτό τον σκοπό. Ενώ συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που ζητηθήκαν, συν αποκόμματα από τον τύπο ότι όντως τα χρήματα ήταν του απλού κόσμου και για αυτό τον σκοπό, δυστυχώς τα χρήματα χάθηκαν."

.............................................................................................................


Ο μαλάκας του αιώνα
David Attenborough: Μην στέλνετε φαγητό στην Αφρική για να …μειωθεί ο πληθυσμός!
Ο κορυφαίος παγκοσμιοποιητής βραβευμένος με τον τίτλο του sir και πάνω απ' όλα ... "μεγάλος οικολόγος" David Attenborough (φωτο), ο οποίος περιέγραψε πέρυσι τους ανθρώπους ως "πανούκλα στη Γη", τώρα κάνει έκκληση στον ΟΗΕ να σταματήσει την αποστολή επισιτιστικής βοήθειας στα πεινασμένα έθνη, προκειμένου να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός.
Μιλώντας στην Daily Telegraph, ο Attenborough επεσήμανε ότι “η μάστιγα της ανθρωπότητας πρέπει να μειωθεί σε όλο τον κόσμο”. Κατήγγειλε πως “στην Αφρική υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και λίγη γη”, ενώ χαρακτήρισε …"παλαβή" την απόφαση του ΟΗΕ να στέλνει στην Αφρική σάκους με αλεύρι.
Σύμφωνα με τον Attenborough, “Το πρόβλημα έρχεται ενάντια σε πολλές "τεράστιες ευαισθησίες" που εξακολουθούν να εμποδίζουν τον στόχο της μαζικής μείωσης του πληθυσμού”.

.............................................................................................................


Στον δικό μου κόσμο καλά είναι!
Ο Γ. Στουρνάρας χαρακτήρισε "αστεία" περίπτωση έκτρωσης!
Ο Υπουργός Οικονομίας Γ. Στουρνάρας βρέθηκε στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου “Στον Ενικό” και απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε ένα ζευγάρι το οποίο προχώρησε σε έκτρωση (στο πρώτο τους παιδί), επειδή και οι δύο έμειναν άνεργοι μέσα σε μία νύχτα όταν μπήκε λουκέτο στην επιχείρηση που εργαζόντουσαν στον Πειραιά, είπε:  "Την ιστορία αυτή τη θεωρώ αστεία. Δεν πιστεύω πως είναι αληθινή. Αυτός ο κύριος είναι άξιος της τύχης του". (βίντεο)

.............................................................................................................


Mετακομίζουμε…;
Σύμβουλος Ερντογάν: Οι Έλληνες προτιμούν την Τουρκία από την ΕΕ
“Την ένωση με την Τουρκία και την έξοδο από την Ε.Ε. επιθυμούν οι περισσότεροι Έλληνες” δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο επικεφαλής σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν, Γιτζίτ Μπουλούτ.
“Εάν γινόταν δημοψήφισμα στην Ελλάδα σήμερα, το 51% των Ελλήνων θα ψήφιζε υπέρ της εξόδου από την Ε.Ε. και της ένωσης με την Τουρκία” ανέφερε ο Μπουλούτ στο Haberturk.
Τον περασμένο Αύγουστο ο Μπουλούτ είχε «ερεθίσει» όταν ανέφερε ότι υπάρχουν 2,5 ικανοί αρχηγοί παγκοσμίως. Ο πρώτος, είναι ο Ταγίπ Ερντογάν, ακολουθεί ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο...μισός είναι ο Μπαράκ Ομπάμα.
Ο συγκεκριμένος σύμβουλος του Ερντογάν είναι επίσης γνωστός για τη θεωρία του σύμφωνα με την οποία σκοτεινές δυνάμεις σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν με …τηλεκίνηση.

.............................................................................................................


Δεν θέλει να κρυφτεί
Φ. Κουβέλης: Το “παρών” είναι στάση ευθύνης
Το να δηλώσουμε “παρών” στην ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πράξη ευθύνης δήλωσε ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
“Είναι μια υπεύθυνη στάση διότι αυτή την ώρα η χώρα διαπραγματεύεται. Και αυτή η κυβέρνηση πρέπει να διαπραγματευτεί, γιατί αυτή υπάρχει”.

.............................................................................................................


Περί δόξας
Γεωργιάδης: Δεν θέλω να μου πάρει τη ...δόξα ο Τόμσεν για τις απολύσεις
“Αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σάς παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου” δήλωσε ο υπουργός, περιγράφοντας το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί στα θέματα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

.............................................................................................................


Ποιος π#στης μας κάρφωσε;
Έκθεση σοκ – Έλληνες κολλάνε AIDS για το επίδομα
Στοιχεία που προκαλούν σοκ για τη χώρα μας αποκαλύπτονται σε νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Όπως προκύπτει από την έκθεση που μεταδίδει η αγγλική έκδοση του Al Jazeera,  ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων φαίνεται ότι κάνουν οι ίδιοι ένεση με τον ιό HIV, με σκοπό να μπορέσουν να διεκδικήσουν το σχετικό επίδομα που φτάνει στα 700 ευρώ το μήνα.

Νεότερα …"νέα":
ΠΟΥ: “Συγγνώμη, τυπογραφικό λάθος” για τους Έλληνες που κολλάνε επίτηδες AIDS!
"Οι άνθρωποι στην Ελλάδα δεν κάνουν ένεση στον εαυτό τους, για να πάρουν το επίδομα" λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), σε σχετικό ‘tweet’ του, σπεύδοντας να χαρακτηρίσει εσφαλμένα όσα κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.
Στο λογαριασμό του στο Twitter, ο ΠΟΥ κάνει λόγο για τυπογραφικό λάθος στην έκθεσή του για την Ευρώπη και αναφέρει ότι θα υπάρξει πλήρης ανακοίνωση για το θέμα, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

.............................................................................................................


Εδώ παπάς εκεί παπάς…
Σβήνουν πρόστιμα 1,2 δισ. για λαθρεμπόριο πετρελαίου
Σάλο προκαλεί στις κοινοβουλευτικές ομάδες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τροπολογία των Στουρνάρα – Βρούτση που κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία σβήνονται αναδρομικά πρόστιμα 1,2 δισ. ευρώ που έχουν επιβληθεί το 2010 και 2011 σε εταιρείες πετρελαιοειδών για τις λεγόμενες "τριγωνικές συναλλαγές για εισαγωγή πετρελαίου". Δηλαδή, αγοράζουμε πετρέλαιο π.χ. από την Ουκρανία και το φέρνουν στην Ελλάδα μέσω Κύπρου για να γλυτώσουν τους υψηλούς φόρους εισαγωγής ξένων προϊόντων στην Ελλάδα.
Το 2010 είχε ψηφιστεί νόμος που απαγόρευε τις "τριγωνικές συναλλαγές" μέσω "φορολογικών παραδείσων" του εξωτερικού, καθώς είχε διαπιστωθεί ότι με τον τρόπο αυτό εταιρείες εισαγωγών στην Ελλάδα καυσίμου αλλά και άλλων προϊόντων γλύτωναν την καταβολή μεγάλων ποσών για φόρους στο ελληνικό δημόσιο.
Τώρα όμως, με την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή σβήνονται τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στις εισαγωγικές εταιρείες και στις εταιρείες πετρελαιοειδών στις οποίες έχουν επιβληθεί πρόστιμα συνολικής αξίας 1,2 δισ.

.............................................................................................................


Τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους (προμηθευτείτε σακούλες εμέτου)
Οριστική απόλυση επειδή έπιασε με "σκονάκι" τον υιό Σαμαρά
Το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) αποφάσισε τελικά την απόλυση της εκπαιδευτικού του Κολεγίου Αθηνών Ευφροσύνης Μπουλούτα, η οποία είχε πιάσει το γιο του Αντώνη Σαμαρά και ανιψιό του Προέδρου του Κολλεγίου να αντιγράφει.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών (ΟΙΕΛΕ): “πέντε ημέρες πριν τα Χριστούγεννα το ΚΥΣΔΕ έκανε ένα πρώιμο δώρο στην πρωθυπουργική οικογένεια, στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων.
Κατόπιν άνωθεν εντολών (;) και με παράνομη σύνθεση (την οποία είχαν αλλοιώσει, αποβάλλοντας τους αιρετούς της ΟΙΕΛΕ) οι τρεις διορισμένοι από τον Υπουργό Παιδείας δημόσιοι "λειτουργοί" - μέλη του ΚΥΣΔΕ αποφάσισαν να "εκτελέσουν" την εκπαιδευτικό Ευφροσύνη Μπουλούτα, απολύοντάς την με το πρόσχημα ότι "δεν είχαν αρκετά στοιχεία" για να αποδείξουν ότι υφίσταται θέμα καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους της διοίκησης του Κολλεγίου Αθηνών.”
Η κα Μπουλούτα απολύθηκε μετά από 21 έτη υπηρεσίας.

.............................................................................................................


Αντίσταση και πάλη
Συσσίτια με κομματικά κριτήρια από το ΚΚΕ;
Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Χίου για την διανομή τροφίμων που γίνεται από επιτροπή η οποία απαρτίζεται από τοπικούς φορείς, επιμελητήρια κ.λ.π, μεταξύ των οποίων και του ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα στην καταγγελία αναφέρεται ότι γίνεται επιλεκτική διανομή με βάση τα κομματικά κριτήρια!
"Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την διανομή τροφίμων, της οποίας προΐσταται ο κ. Γεώργιος Αμπαζής, ως επιλεκτική και με βάση τα κομματικά κριτήρια!
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τον χώρο διανομής η Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου μας για να υποβάλλουν αίτημα χορήγησης τροφίμων για μέλη του Συλλόγου μας που υποφέρουν οικονομικά και στερούνται ακόμη και των βασικών, ωστόσο συνάντησαν απάνθρωπη αντιμετώπιση από τον κ. Γεώργιο Αμπαζή, ο οποίος ως τσιφλικάς του χώρου και της δράσης, μας αρνήθηκε κάθε βοήθεια, αποκαλώντας μας υποτιμητικά Χρυσαυγίτες, επειδή κατά το παρελθόν μπροστά στην ανάγκη σίτισης των μελών μας , είχαμε δεχτεί βοήθεια (τρόφιμα) από τη Χρυσή Αυγή Χίου.
Ωστόσο τα θλιβερά γεγονότα δεν σταμάτησαν σε αυτό, ο κ. Αμπαζής μπροστά μας σε άσχετο συμπολίτη μας ο οποίος ήρθε στον χώρο για να ζητήσει βοήθεια τον έδιωξε και αυτόν, γιατί όπως φώναζε ψηφίζει Χρυσή Αυγή, ενώ την ίδια στιγμή όπως λάβαμε γνώση χορηγούσε τρόφιμα σε άτομα (Έλληνες και αλλοδαπούς) που δεν είχαν κάρτα ανεργίας, δηλαδή εργάζονταν κανονικότατα."
 
............................................


Επειδή συνήθως η υπ’ αριθμόν 1 είδηση δεν βγάζει γέλιο αλλά οργή και επειδή βαθμολογήθηκε πρώτη με τα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια, εννοείται πως μπορείτε να ψηφίσετε και οποιαδήποτε άλλη γελοιότητα ως την κορυφαία του 2013. Όρεξη να έχετε να κάνετε κλικ πάνω στις ενότητες με τις ημερομηνίες και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη ανάρτηση. 
Μπορείτε να ψηφίζετε μέχρι τις 10 Ιανουαρίου στις 19:48 και 32 δευτερόλεπτα (έτσι μ’ αρέσει). Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 11 του μήνα.
Η εταιρεία μας σας εύχεται καλό ταξίδι.



6 σχόλια:

  1. απο τα νο 1 σου δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλεξω.θα βαλω την ειδηση για το νερο που δεν ειναι αγαθο επειδη απλα αφορα πολλους ανθρωπους κι οχι επειδη δεν εχει αλλες πιο γελοιες.
    απορω ομως...αλλου προφυλακιζονται καταραμενα φρουτα κι εδω ολοι οι καταραμενοι ζουν ελευθεροι και μες στη χλιφη!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να 'σαι καλά, Πέτρο, να συνεχίσεις με το ίδιο κέφι και δηκτικότητα!
    Σαν εκπαιδευτικός επιλέγω τη "γελοία (;) είδηση" της απόλυσης της συναδέλφου επειδή έπιασε το γιο του Σαμαρά να αντιγράφει!!!.... Τι να πεις!!!... Αδίστακτοι πολιτικάντηδες, αχρείοι της εξουσίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε θα ασχοληθώ με τις εγχώριες γελοιότητες. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουν τέλος. Διαλέγω ως πιο γελοία είδηση τον Sir που θέλει να μειωθεί ο πληθυσμός της γης, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει το καλό παράδειγμα, να κάνει την αρχή και να απαλλάξει τον πλανήτη από τη θλιβερή παρουσία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δική μου επιλογή ως γελοιοδέστερη είδηση της χρονιάς είναι με τους Ολλανδούς τηλεπαρουσιαστές όπου ο καθένας έφαγε από ένα ψημένο κομμάτι της σάρκας του άλλου. Από τότε πίστευα πως δεν θα βρεθεί πιο γελοία είδηση και νομίζω πως δεν διαψεύστηκα!

    And the winner is …καμία!
    Ισοψήφησαν 4 γελοίες ειδήσεις από 1 ψήφο η καθεμιά.

    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, οι υπόλοιποι μ’ έγραψαν!
    Την επόμενη φορά θα βάλω δώρο 5 σουβλάκια για τον νικητή.
    (Σημ: Όταν λέμε σουβλάκια εννοούμε σουβλάκια. Για τους Αθηναίους εννοούμε καλαμάκια αλλά όχι του φραπέ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε φίλε, σ' αυτή τη μπλογκογειτονιά αν δεν ξέρεις να ζωγραφίζεις ή να φτιάχνεις καρφίτσες, δεν είναι να κάνεις διαγωνισμό!
      Εγώ πάντως ψήνομαι και με τα σουβλάκια (δεν ξέρεις τι τραβούσα για να παραγγείλω ένα σάντουιτς στην Αθήνα), αρκεί να είναι απ'τα χεράκια σου!!!

      Διαγραφή
    2. Ώστε θέλανε δωράκι; Να μη το ξέρω, να μη το ξέρω...
      Εγώ παιδάκι μου δεν ξέρω από φτιασίδια. Την επόμενη φορά θα τάξω μια φωτογραφία μου για να συρρεύσει κόσμος.
      (πολύ γέλασα με το σχόλιο)

      Διαγραφή