Σελίδες

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 25


Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 23-31 Δεκεμβρίου 2013. Έτσι θα κλείσει αυτή η ενότητα με τις γελοιότητες της χρονιάς που φεύγει.
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – τρόμπες
Για να αποκτήσετε σαρκώδη χείλη
Από τη στιγμή που το στόμα δεν είναι απλά και μόνο ένα φυσικό όργανο, αλλά και ένα πολιτισμικό αντικείμενο, μπορεί να μεταμορφωθεί τεχνητά, να αλλάξει, να γίνει πιο ποθητό, πραγματικό φετίχ και σεξουαλική παγίδα θυμάτων.
Το εργαλείο που ακολουθεί είναι ένα πρώτης τάξεως παράδειγμα του τι μέσα μετέρχεται ο πολιτισμός για μεταμφιέσει τα φυσικά όργανά μας και να τους προσδώσει διαστάσεις που φυσικά δεν διαθέτουν.
Ο λόγος για την "τρόμπα χειλιών", στόχος της οποίας είναι να κάνει τα χείλια των γυναικών χυμώδη και προκλητικά.
Παρακολουθήστε προσεκτικά το σχετικό βίντεο:
………………………….

Το είδες; Για ξαναπάμε πάλι από το 1:30-1:45 να παρακολουθήσουμε την παρουσιάστρια. Αρχικά δείχνει να το σκέφτεται, ώσπου τελικά μπαίνει στο νόημα και αρχίζει το τρομπάρισμα.

(Υπάρχει και άλλη μέθοδος για να αποκτήσεις χείλη πάπιας, αλλά αφενός δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου, αφετέρου μας διαβάζουν και μικρά παιδιά)



Είδηση Νο 9 – να και κάτι χρήσιμο
Γουρούνια που φωσφορίζουν
Μια ομάδα επιστημόνων από την Κίνα δημιούργησε γουρούνια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, χάρη σε μια  τεχνική που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Χαβάης, στην Ιατρική Σχολή της Μανόα.
Οι ερευνητές χορήγησαν με ένεση στα γουρούνια μια φθορίζουσα πρωτεΐνη από το DNA της μέδουσας. Η ίδια τεχνική είχε χρησιμοποιηθεί πριν από μερικούς μήνες στην Τουρκία για να δημιουργηθούν τα πρώτα φωσφορίζοντα κουνέλια.
Σκοπός της κλινικής δοκιμής είναι να βρεθεί ένας αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος να χορηγούνται ωφέλιμα γονίδια σε ανθρώπους ώστε να θεραπεύονται σοβαρές γενετικές διαταραχές.
Οι ερευνητές δηλώνουν πως τα φωσφορίζοντα γουρούνια δεν παρουσιάζουν καμία επιπλοκή λόγω της πρωτεΐνης και το προσδόκιμο ζωής τους αναμένεται να φτάσει στο φυσιολογικό.
………………………….

Βρε τι γουρούνια και κουνέλια;
Εγώ θυμήθηκα το γνωστό ανέκδοτο με τις μ..ψειρες: όπου φέγγει δεν πηδάμε…
(Για να γλιτώσω κιλοβατώρες, του χρόνου αντί για δέντρο θα στολίσω γουρούνι)



Είδηση Νο 8 – ομορφύναμε
Έκοψε τα αυτιά της για να μοιάζει με ξωτικό!
Η Melynda Moon από τον Καναδά πιστεύει πως ήταν νεράιδα στην προηγούμενη ζωή της και για να ταιριάζει πιο πολύ η εμφάνισή της σε αυτά που πιστεύει, υποβλήθηκε σε επέμβαση στα αυτιά, κατά την οποία έκοψε και αναδιαμόρφωσε το πάνω μέρος τους ώστε να είναι μυτερά και να θυμίζουν… ξωτικό!
Η Moon είχε εμμονή με όλα τα μυθικά πράγματα από τότε που ήταν παιδί. Ως έφηβη χρησιμοποιούσε makeup και έβαφε τα μαλλιά της για να μοιάζει με ξωτικό και στις φωτογραφίες της χρησιμοποιούσε το Photoshop για να κάνει τα αυτιά της να δείχνουν μυτερά.
"Το μόνο που μου λείπει τώρα είναι η χρυσόσκονη και τα φτερά για να πετάξω", τονίζει.
………………………….

Όταν ήμουν μικρή αγαπούσα τον Ντάμπο το ελεφαντάκι. Είχα ζητήσει να μου φτιάξουν ίδια αυτιά, αλλά δεν θα χωρούσα στις πόρτες.
Στην εφηβεία μού άρεσε ο Μίκυ Μάους, αλλά δεν είχα λεφτά για τόσα σκουλαρίκια.
Όταν ωρίμασα βρήκα ως ίνδαλμα τον Μίστερ Σποκ. Όχι μόνο για τα πανέμορφα μυτερά αυτιά του, αλλά γιατί συνειδητοποίησα πως ήμαστε από τον ίδιο πλανήτη!



Είδηση Νο 7 – υπάρχει!
Φωτογράφισαν τον Άγιο Βασίλη;
Πλήρωμα ελικοπτέρου της βρετανικής αστυνομίας ισχυρίζεται ότι κατέγραψε με τη θερμική του κάμερα τον Άγιο Βασίλη και το έλκηθρό του, την ώρα που έκανε κύκλους πάνω από τον ουρανό του Λέστερ!
Στη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου αχνοφαίνονται μάλιστα και τα πόδια δύο ελαφιών!
Η φωτογραφία φέρεται να τραβήχτηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα, με το πλήρωμα του ελικοπτέρου να γράφει στο Twitter: "Πιάσαμε μια ασυνήθιστη θερμική ένδειξη στην τελευταία πτήση. Ο Άι Βασίλης; Είναι δυνατόν;"
"Τι τέλεια φωτογραφία! Σας ευχαριστώ που απαθανατίσατε τον Άγιο Βασίλη", έγραψε στο δικό του λογαριασμό στο Twitter ο επικεφαλής της Αστυνομίας στο Λέστερ, Σάιμον Κόουλ, προσθέτοντας πως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για την πιθανή εμφάνιση ενός UFO στο βρετανικό ουρανό.
Η φωτογραφία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν είναι αποτέλεσμα photoshop ή ενός τυχαίου αντικειμένου σε σχήμα ελκήθρου που απαθανατίστηκε κινούμενο.
………………………….

Το μόνο που βλέπω εγώ και ας μη χρησιμοποιώ θερμική κάμερα είναι να αχνοφαίνεται η εγκεφαλική μαλάκυνση που σέρνει ο πιλότος και όσοι τον πίστεψαν.
[Φυσικά αυτή η σαχλαμάρα αργότερα διαψεύστηκε (άντε!). Έμεινε μόνο να αναρωτιόμαστε που βρίσκει τόσο καλό "πράμα" ο επικεφαλής της τοπικής Αστυνομίας].



Είδηση Νο 6 – αρχικαρμίρης
Πάτρα: Πλήρωσε ιερόδουλη με ... δραχμές!
Της ζήτησε ερωτικό ραντεβού τάζοντάς της 500αρικο, μόνο που όταν έκανε τη "δουλειά" του της έδωσε ένα χαρτονόμισμα των …500 δραχμών και όχι των 500 ευρώ, όπως προφανώς κατάλαβε η ιερόδουλη την οποία ο εν λόγω Πατρινός συνάντησε σε δρόμο στο κέντρο της Πάτρας.
Την εγκατέλειψε στο ξενοδοχείο που την πήγε προειδοποιώντας την πως αν πει οτιδήποτε σε τίποτα "προστάτες" της τότε θα κάνει καταγγελία στις Αρχές.
Όμως αυτό στάθηκε αρκετό για να ξεσπάσει βεντέτα και τώρα ο ίδιος όχι απλώς κρύβεται αλλά αδυνατεί ακόμα και στο σπίτι του να πάει βλέποντας ύποπτες κινήσεις και φοβούμενος πως οι μπράβοι ξέρουν πού μένει και του την έχουν "στημένη"…
………………………….

Γεια σου ρε άρχοντα!!!
Πάλι καλά που δεν της έδωσες λεφτά απ’ τη Μονόπολη.
Αν θέλεις έχω μερικά που κυκλοφόρησαν στην Κατοχή. Ένα μόνο να σου δώσω των 10.000.000 θα πηδάς μέχρι να πεθάνεις.
Άει στο διάολο σπάγκο!



Είδηση Νο 5 – μελέτες
Σταματήστε το γυμναστήριο και χαζέψτε τα γυναικεία στήθη
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας, όταν ένας άνδρας κοιτάζει τα γυναικεία στήθη για λίγα λεπτά κάθε μέρα, τότε ωφελεί την υγεία του παραπάνω απ' ότι το να πηγαίνει στο γυμναστήριο.
"Μόλις 10 λεπτά την ημέρα παρατήρησης ενός προικισμένου γυναικείου στήθους, ισοδυναμεί με 30 λεπτά αεροβικής", δήλωσε η επικεφαλής της μελέτης, Δρ Κάρεν Γουέτχερμπαϊ.
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην New England Journal of Medicine και τελείωσε μετά από πέντε χρόνια. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό καθώς οι άνδρες που έβλεπαν σε καθημερινή βάση γυναικεία στήθη, είχαν χαμηλότερη αρτηριακή πίεση και βραδύτερους ρυθμούς παλμού, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο της στεφανιαίας νόσου.
Η Δρ Γουέτχερμπαϊ εξηγεί: "Η σεξουαλική διέγερση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η θέα ενός γυναικείου στήθους, κάνει τους άνδρες πιο υγιείς. Οι άνδρες άνω των 40 ετών θα πρέπει να περνάνε τουλάχιστον 10 λεπτά καθημερινά θαυμάζοντας ένα στήθος μεγέθους D-cup ή και μεγαλύτερο".
………………………….

Το γελοίο δεν βρίσκεται στην είδηση. Μελέτες έκαναν οι άνθρωποι και μάλιστα για 5 ολόκληρα χρόνια (5; Αν με έπαιρναν τηλέφωνο θα τους το επιβεβαίωνα)! Το γελοίο βρίσκεται στο ότι τόσα χρόνια σας το λέμε και μας λέτε σεξιστές!
Για όσες δεν κατάλαβαν πρόκειται να επιτελέσετε κοινωνικό έργο. Όπως συνδράμετε τους άστεγους, τους άνεργους, τους αναξιοπαθούντες, δώστε ένα βυ.. ένα χέρι βοηθείας στον πάσχοντα λιγούρη.
Είμαστε με αυτή την κρίση για γυμναστήρια;

ΥΓ: Ενημερώνω πως είμαι άνω των 40 και έχω κι εγώ τις ανάγκες μου.
Πληροφορίες εντός.



Είδηση Νο 4 – ραντεβού με τη φύση
Επιστρέφει αφού της υποσχέθηκε…
Στην Ινδία η Σαβίτα παντρεύτηκε τον Μουντλαάνα πριν από 7 χρόνια. Πριν από 3 όμως χρόνια εγκατέλειψε τη στέγη τους, παίρνοντας μαζί της και τα δύο τους παιδιά.
Η νεαρή γυναίκα δεν άντεχε άλλο να κάνει την ανάγκη της κάθε φορά στη φύση. Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, με την 27χρονη να κερδίζει, αφού ανάγκασε τον 30χρονο να υποσχεθεί ενώπιον του δικαστηρίου, πως θα εγκαταστήσει άμεσα σύστημα αποχέτευσης και τουαλέτα στο σπίτι του, προκειμένου να επιστρέψει η γυναίκα του και τα παιδιά τους.
Ο δικαστής του έδωσε διορία μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, προκειμένου να υλοποιήσει τη δέσμευση του.
………………………….

(Αποσπάσματα από τη δίκη)
- Μάρτυς: Με κρύο, με βροχή, με ζέστη, πρωί, απόγευμα, νύχτα, όλοι οικογενειακώς τρέχαμε στα δέντρα. Επί 4 χρόνια είχαμε χέσει όλη τη γειτονιά.
Στην αρχή οι γείτονες έπαιρναν πασατέμπο και μας χάζευαν. Αργότερα που άρχισε η μπόχα να γίνεται ανυπόφορη κλείστηκαν στα σπίτια τους.
- Πρόεδρος: Ένοχος! Μέσα σε 2 εβδομάδες θα φτιάξεις τουαλέτα.
- Μάρτυς: Σας ευχαριστούμε κύριε Πρόεδρε. Όλα αυτά τα χρόνια γράφαμε γράμμα στον Άη Βασίλη για μια χέστρα. Κι ύστερα σου λένε να μη πιστεύεις!



Είδηση Νο 3 – φάτε έναν @@@
Στουρνάρας: Αν μειώσουμε τον ΕΦΚ στα καύσιμα, κάποιοι θα θερμαίνουν τις πισίνες τους!
Συνέντευξη Τύπου για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αιθαλομίχλης παραχώρησαν οι υπουργοί Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Υγείας, έπειτα από σύσκεψη ανήμερα τα Χριστούγεννα στο υπουργείο Οικονομικών.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, υπογράμμισε ότι η εξίσωση του ΕΦΚ στα καύσιμα είναι ένα απολύτως αποτελεσματικό μέτρο, το οποίο συνιστά "ασπίδα" στο λαθρεμπόριο πετρελαίου, και γι' αυτό δεν μπορεί να υπάρξει άρση του μέτρου αυτού.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών, "αναγνωρίζουμε το πρόβλημα, αλλά η θεραπεία δεν είναι η μείωση της τιμής, διότι έτσι ανοίγουμε ένα παράθυρο στο λαθρεμπόριο καυσίμων και δίνουμε σε όλους ανεξαιρέτως το επίδομα θέρμανσης, ακόμη και για θέρμανση πισίνας. Εμείς θέλουμε να επιδοτήσουμε τους φτωχότερους".
………………………….

Δεν έχασαν πέρσι πάνω από 200 εκατομμύρια έσοδα από τη μη κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης; Δεν κάψαμε ότι μαλακία βρέθηκε μπροστά μας; Δεν κάναμε εισαγωγή ό,τι κωλόξυλο είχε η Βουλγαρία; Δεν τιγκάραμε στην αιθαλομίχλη; Δεν πήραν φωτιά τα σπίτια από μαγκάλια; Δεν πέθανε κόσμος από αναθυμιάσεις;
Και το λέει αυτός που χάρισε (!) το 1,2 δις. πρόστιμα από το λαθρεμπόριο καυσίμων!!!
Θεέ μου, τι σου ‘χουμε κάνει και μας στέλνεις τόσο πολύ μεγαλοχοντρομαλάκες;;;



Είδηση Νο 2 – δια χειρός…
Χειρούργος έγραψε τα αρχικά του σε … συκώτι ασθενούς!!!
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε χειρουργός στη Βρετανία καθώς σύμφωνα με τον Βρετανικό τύπο φέρεται να έγραψε τα αρχικά του ονόματός του στο συκώτι ασθενούς του.
Ο χειρουργός του δημόσιου νοσοκομείου του Μπέρμιγχαμ, Simon Bramhall, κατά τη διάρκεια επέμβασης έγραψε τα γράμματα SB στο συκώτι που είχε μεταμοσχεύσει στον ασθενή, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph. Για να πετύχει την υπογραφή του, χρησιμοποίησε το ευγενές αέριο ‘αργό’, που χρησιμοποιείται συχνά στις χειρουργικές επεμβάσεις, διευκρινίζει η εφημερίδα.
Ένας από τους συναδέλφους του κατά τη διάρκεια άλλης επέμβασης ανακάλυψε την …υπογραφή του Bramhall και έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες από τις δημόσιες υπηρεσίες Υγείας.   
Μετά από αυτά, ο γιατρός τέθηκε προσωρινά σε διαθεσιμότητα, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.
………………………….

Πως όταν πας εκδρομή γράφεις τα αρχικά σου στο παγκάκι;
Ήθελα λοιπόν να ενημερώσω τον συνάδελφο πως …ήμουν κι εγώ εκεί!




Είδηση Νο 1 – αντίσταση και πάλη
Συσσίτια με κομματικά κριτήρια από το ΚΚΕ;
Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Χίου για την διανομή τροφίμων που γίνεται από επιτροπή η οποία απαρτίζεται από τοπικούς φορείς, επιμελητήρια κ.λ.π, μεταξύ των οποίων και του ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα στην καταγγελία αναφέρεται ότι γίνεται επιλεκτική διανομή με βάση τα κομματικά κριτήρια!
"Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την διανομή τροφίμων, της οποίας προΐσταται ο κ. Γεώργιος Αμπαζής, ως επιλεκτική και με βάση τα κομματικά κριτήρια!
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τον χώρο διανομής η Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου μας για να υποβάλλουν αίτημα χορήγησης τροφίμων για μέλη του Συλλόγου μας που υποφέρουν οικονομικά και στερούνται ακόμη και των βασικών, ωστόσο συνάντησαν απάνθρωπη αντιμετώπιση από τον κ. Γεώργιο Αμπαζή, ο οποίος ως τσιφλικάς του χώρου και της δράσης, μας αρνήθηκε κάθε βοήθεια, αποκαλώντας μας υποτιμητικά Χρυσαυγίτες, επειδή κατά το παρελθόν μπροστά στην ανάγκη σίτισης των μελών μας , είχαμε δεχτεί βοήθεια (τρόφιμα) από τη Χρυσή Αυγή Χίου.
Ωστόσο τα θλιβερά γεγονότα δεν σταμάτησαν σε αυτό, ο κ. Αμπαζής μπροστά μας σε άσχετο συμπολίτη μας ο οποίος ήρθε στον χώρο για να ζητήσει βοήθεια τον έδιωξε και αυτόν, γιατί όπως φώναζε ψηφίζει Χρυσή Αυγή, ενώ την ίδια στιγμή όπως λάβαμε γνώση χορηγούσε τρόφιμα σε άτομα (Έλληνες και αλλοδαπούς) που δεν είχαν κάρτα ανεργίας, δηλαδή εργάζονταν κανονικότατα."
………………………….

Έψαξα να βρω επίσημη ανακοίνωση του ΚΚΕ ή του ΠΑΜΕ για το περιστατικό. Η μοναδική που βρήκα να …"απαντάει" στην καταγγελία του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Χίου, αναπαράγει τις γνωστές κουκουέδικες αρλούμπες.
Αν την διαβάσεις θα είναι με δική σου ευθύνη.
Να δεχτούμε λοιπόν ότι τα χρυσαυγά είχαν δώσει στο παρελθόν τρόφιμα σε διαβητικούς της νήσου. Θες να δεχτούμε και ότι όλοι οι διαβητικοί του νησιού ψηφίζουν αυτούς τους παρανοϊκούς; Να δεχτούμε πως και όλοι οι συγγενείς τους, ή ακόμη και όλο το νησί τους ψηφίζει; Το ΠΑΜΕ ποιος το διόρισε τροχονόμο στη διανομή τροφίμων; Αυτός ο Αμπαζής (τέως γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χίου του ΚΚΕ) μήπως φαντασιώνεται ότι είναι στρατοπεδάρχης σε γκούλαγκ; ‘Ωπα ρε μεγάλε!

Εσείς δεν θα αλλάξετε ποτέ!
Και μετά απορείτε που ο (ηλίθιος) λαός δίνει σε αυτά τα μαλακισμένα διπλάσια ποσοστά από του κόμματός σας.
Αλλά, είπαμε, τα χρυσαυγά διοργανώνουν συσσίτια μίσους.
Εσείς, τι ακριβώς είπαμε ότι κάνετε…;;;




22 σχόλια:

  1. Οχι ρε γαμώτο με πήραν χαμπάρι οι παπαράτσι και με έβγαλαν φωτογραφία!
    Και δεν ήθελα να με καταλάβουν ότι είναι εγώ ο Αγιος Βασίλης!
    Ναι παιδιά συγνώμη που θα σας το χαλάσω δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης αλλά Αγιοβασιλίνα!
    Καλά να περάσεις φίλε μου Πέτρο να σου φέρει το 2014 χαρά και ευτυχία!
    Χάπι νιου γίαρ μάι φρεντ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ, εγώ σου το ‘χα πει να κυκλοφορείς μόνο πάνω από Ελλάδα. Εδώ ούτε θερμικές κάμερες έχουμε, άσε που με την αιθαλομίχλη ούτε τα βουνά δεν φαίνονται! Εσένα θα βλέπαμε;
      Αγαπημένη μου Άγιοβασίλω: τη νέα χρονιά δεν θέλω να μου φέρεις τίποτα. Μπορείς όμως να μου πάρεις λύπες, φόρους και μερικές δεκάδες πολιτικά καθίκια; Θα είμαι καλό παιδί. Ναι;

      Χάπι νιού γίαρ μάι λαβ.
      Για τους προαναφερθέντες αντί για χάπι το εύχομαι σε υπόθετο.
      Μένι κίσις…

      Διαγραφή
  2. Ένα φωσφορίζον γουρούνι, λοιπόν, με τρομπαρισμένα χείλη θα στολιστεί την επόμενη χρονιά στην πλατεία Συντάγματος, στη θέση του χριστουγεννιάτικου δέντρου ή καραβιού.
    Γύρω του θα στέκονται ξωτικά σαν την Moon και θα επιδεικνύουν τα στήθη τους στους άρρενες περαστικούς, οι οποίοι μετά από τόση ευχαρίστηση θα αφήνουν τον οβολό τους (δραχμούλα ή ευρουδάκι ή ό,τι άλλο έχουν ευχαρίστηση) πάνω στο γουρούνι.
    Με τα χρήματα αυτά οι "μάτσο" του κοινοβουλίου μας θα οργανώνουν συσσίτια με τη σφραγίδα τους, με συνοπτικές διαδικασίες και ένα και μοναδικό κομματικό κριτήριο. Οι πολλές επιλογές βλάπτουν σοβαρά την υγεία!
    Το ελικόπτερο της βρετανικής αστυνομίας θα προσγειώσει τον Άγιο Βασίλη στην πλατεία, ο οποίος θα μοιράζει δώρα-λεκάνες σε όποιους περαστικούς έχουν ξεμείνει και δεν δύνανται να κάνουν την ανάγκη τους στη "φύση" της πόλης!
    Ο Στουρνάρας θα κάνει θερμαινόμενο το συντριβάνι της πλατείας, προκειμένου να απολαμβάνουν το χριστουγεννιάτικο μπανάκι τους οι πιο τολμηροί επισκέπτες της πρωτεύουσας!
    Το φωταγωγημένο γουρούνι των Αθηνών θα φέρει ευχές για όλους χαραγμένες από ειδικούς καλλιτέχνες χειρουργούς:
    "Το γουρούνι σας και οι Αθηναίοι πολίτες σας εύχονται Χρόνια πολλά!!!"...

    Τα επόμενα Χριστούγεννα στην πόλη των Αθηνών θα είναι σίγουρα πρωτότυπα και μαγευτικά...
    Τι λες, Πέτρο;;;
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λέω ότι είσαι περίπτωση!
      Επίσης
      1. αρκεί το τρομπάρισμα Στουρνάρα για να θερμαίνονται πισίνες (δια της τριβής παράγεται θερμότης)
      2. να χρησιμοποιούν στις εγχειρήσεις νέον από dna μέδουσας για να είναι φωσφοριζέ
      3. σε όσους κουκουέδες διχάζουν το λαό, να χτίσουμε από μια χέστρα στη πλάτη για να τραβάνε καζανάκι

      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ

      Διαγραφή
    2. Και 'συ δεν πας πίσω...
      Το 1ο και το 3ο ό,τι τους πρέπει!!!
      Τι να σου πω;
      Καλή Χρονιά και από εδώ!
      Γλαύκη

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα από την συννεφιασμένη Πάτρα. :))

      Διαγραφή
  3. Νο9: Εκτός απ'τα γουρούνια, έχουν κάνει ενέσεις και στους τροχονόμους; Μου φαίνεται πως φωσφορίζουν...
    (εξ ου και το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι")

    Νο8: Ευτυχώς που η τύπισσα δεν πίστευε ότι στην προηγούμενη ζωή της ήταν ο Σάκης Μπουλάς!

    Νο6: Το συμπέρασμα είναι πως ο τύπος είχε να πηδήξει από την εποχή των δραχμών.
    Αν περίμενε λίγο ακόμη, θα τα κατάφερνε.

    Νο5: Αν ισχύουν όλα αυτά, τότε μάλλον είμαι ήδη μποντιμπιλντεράς...

    Νο3: Από τότε που μπήκε ο φόρος, η πισίνα μου έπαψε να είναι θερμαινόμενη. Άστα, κόλαση! Με κατέστρεψε ο Στούρνος.
    Για να θερμαίνομαι ο ίδιος, τρίβω πέτρες.

    Νο1: Για το Κόμμα (ένα είναι το κόμμα) τα λόγια είναι περιττά.
    Προτιμώ να δώσω εξουσία στον Παλαιοκώστα, παρά σ' αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα να δεις που δεν πέφτει η τιμή της κιλοβατώρας με δικό σου φταίξιμο!
      Είχε δίκιο το στουρνάρι.
      Ε, όχι ρε φίλε!
      Δεν θα σου περάσει.
      Άμα θες ζεστή πισίνα να βράζεις νερό σε κατσαρόλα.
      Πάλι με σύγχυσες!

      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
  4. Χάπι νιου γίαρ μάι μπέιμπι!!!
    Κι ύστερα σου λένε πως όλα τα γουρούνια έχουνε την ίδια μούρη! Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε! Μερικά είναι διαφορετικά και ιδού η απόδειξη! Γκουντμόρνγκ μάι φρεντ και....του χρόνου (μμμ, σωθήκαμε!) με το καλό να βγούμε στις αγορές! Χαχαχα!! Είπα να πω κι εγώ ένα ανέκδοτο, μέρα που είναι! χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν το κατάλαβες, του χρόνου είναι τώρα!!!
      Δεν ξέρω εσύ, εγώ από σήμερα βγήκα στις αγορές. Πήρα ένα γιαούρτι (με 5 άτοκες δόσεις) και θα το φυλάξω να ξινίσει αρκετά. Κάπου θα μου χρειαστεί.
      Αύριο λέω να κάνω την απόπειρα να αγοράσω ένα ολόκληρο καρότο.
      Θα δούμε. Φέτος είμαι πιο αισιόδοξος. Κάτι που είδα λίγο Σκάι (διάολο), κάτι που είμαστε πρόεδροι των ευρωπαίων, έχω πάρει τα πάνω μου.
      Αι γουις α γκουτ γιαρ (όχι το λάστιχο), μπετερ δαν δε φ$#*ιν γουι λεφτ.
      (τα λέω καλά; ούτε που ξέρω!)

      Διαγραφή
  5. Υγεία και ευτυχία για το 2014 σου εύχομαι, φίλε. Άμποτε , οι επόμενες γελοίες ειδήσεις, να είναι μόνο αστείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης Άννα.
      Εύχομαι να μας αφήσουν αυτοί οι άθλιοι να ζήσουμε και να χαρούμε τη ζωή μας.
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

      Διαγραφή
  6. Καλή χρονιά, Πέτρο, με υγεία και ανατρεπτική!...
    Τι είναι η Πρωτοχρονιά... Μια ανάσα βαθιά για να πάμε παρακάτω...
    Στα δύσκολα να ελπίσουμε για τα καλύτερα.
    Στη φτώχεια τη μιζέρια και το άδικο να αντιτάξουμε το δίκιο.
    Δεν είμαστε άοπλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσυπογράφω το σχόλιο καλέ μου φίλε.
      Καλή χρονιά να έχεις.
      Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει πίσω όλα αυτά που μας στέρησαν οι προηγούμενες.

      Διαγραφή
  7. Με την ευχή να δούμε φέτος τα εγχώρια "γουρούνια", με κομμένα αυτιά ...και ότι άλλο τους προεξέχει...
    Καλή και δυνατή χρονιά να έχεις Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτιάχνουν οι Έλληνες κυκλώματα
      κι ιστορία οι παρέες
      (που λέει και ο Νιόνιος)

      Καλή χρονιά και σε εσένα Μαρία.

      Διαγραφή
  8. Καλή Χρονιά Πέτρο μου! Καλή συνέχεια στη στήλη λόγω των υπέροχων σχολίων σου !
    Νομίζω ότι από γελοίες ειδήσεις δεν θα ξεμείνουμε ποτέ!
    Φιλιά πολλά!

    ΥΓ: Στο 5 ο Μαζεστίξ ζωγράφισε! αχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν πρόκειται για κάτι παρόμοιο αυτός μονίμως ζωγραφίζει!

      Καλή Χρονιά Αριστέα.
      Να είσαι γερή, δυνατή, αισιόδοξη και πάντα δημιουργική.

      Διαγραφή
  9. Καλή χρονιά, Πέτρο!
    Ο τύπος στο νο 2 δεν είναι χειρούργος! Ζωγράφος είναι! Αυτό δεν ήταν εγχείριση! Έργο τέχνης ήτανε! Κάποια στιγμή θα αναγνωριστεί το ταλέντο του κι οι ασθενείς του θα πουλάνε τα όργανά τους για δις στις δημοπρασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να αρχίσουν και οι άλλοι ασθενείς του να ψάχνονται μήπως κρύβουν κανα θησαυρό στα σωθικά τους;

      Καλή Χρονιά Σοφία με πολλή πολλή υγεία (και πολλά πολλά λεφτά).

      Διαγραφή
  10. Δεν είπε κανείς στις κιουρίες ότι υπάρχει και άλλος πιο ανώδυνος τρόπος να τρομπάρουν τα χείλη τους αλλά δεν πρέπει να γράψω μη χαρακτηριστώ πρόστυχη??
    Το κακό είναι μη χρησιμοποιήσουν στους ανθρώπους αυτό το φωσφοριζέ και τους έχουν στους δρόμους για κινητούς λαμπτήρες!
    Στο 6πάει κανονικά "Μάθανε πως --διόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι"
    Δεν μας είπαν όμως οι επιστήμονες κάνει το ίδιο καλό και σε φωτό τα στήθη ή μόνο live??
    Ο Στουρνάρας τελικά πρέπει να τρώει συνέχεια ληγμένα για να πετάει τέτοιες μλκς!
    Να δω όταν τον κάτσουν στο σκαμνί και αυτόν για τη βίλα στο νησί τι θα πει!

    Α!τον αχρείο εκεί βρήκε να βάλει την υπογραφή του??

    Τελικά δεν σταματάνε οι μλκς παγκοσμίως βλέπω!
    Παρόλα αυτά εύχομαι η Νέα Χρονιά να'ναι γεμάτη
    Υγεία ,δύναμη αισιοδοξία και κυρίως με λιγότερους ηλίθιους που μας ταλαιπωρούν!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να γινόμασταν πυγολαμπίδες. Ως αυτόφωτοι θα γλιτώναμε τα χαράτσια τους! Μας έχουν που μας έχουν βάλει νέφτι στον κ^λο, τουλάχιστον να άναβε!

      Τα στήθη γιατρεύουν μόνο live. Επειδή δεν το ανακοίνωσαν οι επιστήμονες, συμπλήρωσα εγώ την έρευνά τους.

      Ληγμένα τρώμε και εμείς (δες τι ψηφίζουμε) αλλά τέτοιες @@@ δεν πετάμε. Αυτός τρώει μαλακόχορτο (φύεται στην αίθουσα του κυβερνητικού συμβουλίου και στις Βρυξέλλες).

      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

      Διαγραφή