Σελίδες

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 24


Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 15-22 Δεκεμβρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – εγώ μόνο θα βλέπω
Ζητείται σύζυγος για τον άντρα μου
Μια γυναίκα από τη Ζιμπάμπουε έχει βάλει αγγελία, στην αγωνιώδη προσπάθειά της να βρει την κατάλληλη σύζυγο για τον … σύζυγο της (φωτο). 
Παντρεμένη επί 25 χρόνια με τον άντρα της αποφάσισε να του βρει μια δεύτερη σύζυγο προκειμένου να του χαρίσει έναν πολυπόθητο γιο. Η συγκεκριμένη γυναίκα, που ονομάζεται Μόνα, κατάφερε να κάνει μόνο μια κόρη και ο σύζυγος της θέλει να συνεχιστεί το γένος!
"Μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα να έρθει στο σπίτι μου αρκεί να δεχτεί να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι είναι υγιής και ότι κάνει παιδιά. Θα θέλαμε να μην έχει άλλα παιδιά αλλά αν τυχόν έχει μπορούμε να αντέξουμε μέχρι τρία! Επίσης μπορούμε να δεχτούμε μια ανάπηρη σύζυγο αρκεί να ξέρει ότι θα είναι μαζί και η σύζυγος μου", δήλωσε η Μόνα.
………………………….

Όχι πες μου, δεν σε εξιτάρει το παρουσιαστικό του; Πες την αλήθεια, θα αφήσεις αυτό το κελεπούρι να στο πάρει άλλη;
Και υγιείς ανάπηρες παίρνουμε, και μανάδες μέχρι τρία παίρνουμε (από τέταρτο άστο σπίτι), και πεθερικά - δεν μας πειράζει – φέρε, αρκεί να μας κάνεις γιό.
Προσφέρουμε κρεβάτι, μπάνιο και ημιδιατροφή.   
(Εγώ θα είμαι μπροστά να βλέπω τι διάολο κάνεις)


Είδηση Νο 9 – αηδίες
Χριστουγεννιάτικο δένδρο με δονητές
Την απομάκρυνση ενός Χριστουγεννιάτικου δένδρου διακοσμημένο με ερωτικά παιχνίδια διέταξε ο Δήμος του Μιλάνο στην Ιταλία.
Το δένδρο το οποίο ήταν τοποθετημένο έξω από το sex shop της Norma Rossetti δεν είχε πάνω του μόνο χριστουγεννιάτικα στολίδια αλλά και …δoνητές, με αποτέλεσμα να σκανδαλίσει τους γονείς που έκαναν βόλτα στην περιοχή.
Το “Tree of Pleasure” στήθηκε σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της πόλης όπου καθημερινά περπατούν χιλιάδες πολίτες.
Από τη πλευρά της η Norma Rossetti είπε ότι θα συμμορφωθεί με την απόφαση του Δήμου ωστόσο δήλωσε ότι "στόλισα έτσι το δένδρο ώστε να δείξω ότι τα ερωτικά παιχνίδια είναι φυσιολογικά αντικείμενα καθημερινής χρήσης!"
………………………….

Μπορείτε να στολίσετε και σεις το δικό σας δέντρο με είδη καθημερινής χρήσης. Στα κάτω κλαδιά δέστε σφιχτά το στραγγιστήρι, το τηγάνι και τα μπρίκια, στα μεσαία κρεμάστε κούπες και φλιτζανάκια του καφέ, στα επάνω το ανοιχτήρι της κονσέρβας, φελλούς και κάλτσες. Για γιρλάντες χρησιμοποιείστε κορδόνια, γραβάτες και λάστιχο σώβρακου.  Στην κορυφή βάζουμε του παππού τη μασέλα να μας γελάει και να τον θυμόμαστε.
(Στην κυρία Rossetti που σκέφτηκε να εορτάσει τα Χριστούγεννα με αυτόν τον τρόπο, ευχόμαστε να το βάλει στον…)



Είδηση Νο 8 – αέρας κοπανιστός
Γάλλος φοιτητής πουλάει τον … αέρα του χωριού του!
Θέλετε να αναπνεύσετε αέρα της γραφικής γαλλικής πόλης Montcuq με μόλις €5,50; Τότε δεν έχετε παρά να παραγγείλετε μια κονσέρβα αέρα "Air de Montcuq", δημιουργία του 22χρονου φοιτητή Antoine Deblay, ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να πουλήσει … αέρα από τη γενέτειρά του. Και μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες ο Deblay λέει ότι έλαβε 1.000 παραγγελίες στην ιστοσελίδα που δημιούργησε, κάτι που ήταν για εκείνον ένα ευχάριστο σοκ!
“Φυσικά και ήξερα ότι επρόκειτο να πουλήσει η ιδέα αυτή, αλλά όχι σε τόσο λίγο χρόνο!”, λέει και συμπληρώνει: “Είναι, επίσης, εκπληκτικά προσοδοφόρα, με ένα περιθώριο κέρδους της τάξης του 60%”.
“Φρέσκος αέρας από το Montcuq θα σας μεταφέρει νοερά στη γαλλική επαρχία για να ανανεώσετε τις σκέψεις σας. Ιδανικός όταν είστε στην ανάγκη δημιουργικής έμπνευσης. Προσοχή: Κονσέρβα αέρα μιας χρήσης. Μην την αφήνετε ανοιχτή!”, λέει στη διαφήμιση της κονσέρβας του.
………………………….

Το εκπληκτικό αυτό πρότζεκτ στηρίζεται στο γεγονός ότι η κονσέρβα είναι αποκλειστικά μιας χρήσης (τσεκαρισμένο) και αν την αφήσετε ανοιχτή υπάρχει η πιθανότητα σε ποσοστό της τάξης του 98,6% να χαθεί το περιεχόμενο!!!!!
Ναι, ναι, είναι αλήθεια.
Σας το λέμε αυτό γιατί μερικοί απρόσεχτοι έρχονται να τις ξαναγεμίσουμε.
Προμηθευτείτε άμεσα το προϊόν πριν εξαντληθεί (περιορισμένες ποσότητες) και μετά από συχνή χρήση μπορεί και να καθαρίσει η αιθαλομίχλη του εγκεφάλου σας και να κλαίτε τα ευρώ που ρίξατε στα σκουπίδια.



Είδηση Νο 7 – με άδεια χέρια
Υποβλήθηκε σε καισαρική τομή χωρίς να είναι έγκυος
Μια 37χρονη γυναίκα εισήχθη σε νοσοκομείο της νοτιοανατολικής Βραζιλίας, με έντονους πόνους, λέγοντας στους γιατρούς ότι είναι έγκυος και μάλιστα στην 41η εβδομάδα κύησης.
Οι γιατροί βλέποντας την γυναίκα να υποφέρει και να έχει όλες τις ενδείξεις μίας εγκυμοσύνης, όπως μεγάλη κοιλιά και ναυτία, αντί να κάνουν υπέρηχο, την υπέβαλαν αμέσως σε καισαρική τομή. Τι διαπιστώθηκε; Ότι η συγκεκριμένη γυναίκα …δεν ήταν έγκυος!
Η εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας δήλωσε πως επειδή οι γιατροί δεν μπορούσαν να ακούσουν τον καρδιακό παλμό του βρέφους, διέταξαν κατεπείγουσα καισαρική τομή, για να ανακαλύψουν τελικά ότι επρόκειτο για ψεύτικη εγκυμοσύνη.
"Η γυναίκα ήταν τόσο πεπεισμένη πως ήταν έγκυος, που θεώρησε πως τα αποτελέσματα των προγεννητικών εξετάσεων που είχε κάνει ήταν λανθασμένα", ανέφερε χαρακτηριστικά.
………………………….

Ρε σας λέω είμαι στ’ αλήθεια έγκυος! Ψάξατε καλά; Πίσω από το νεφρό κοιτάξατε;

Όσο σκέφτομαι που μια φορά πήγα στο νοσοκομείο με φούσκωμα και πόνους στη κοιλιά και μου δώσανε αντιόξινο! Παρά τρίχα γλίτωσα το σφάξιμο.
Αυτό ήταν! Τέλος τα φασόλια!


Είδηση Νο 6 – τα πράγματα σοβάρεψαν!
Δεν του έδιναν φορολογική ενημερότητα γιατί χρωστούσε … ένα λεπτό!!!
Ο νόμος δεν έχει εξαιρέσεις και κανόνες, ούτε καταλαβαίνει από τα αν το ποσό της οφειλής είναι ασήμαντο ή όχι. Έτσι, όταν ένας φορολογούμενος προσήλθε στη ΔΟΥ Πρεβέζης για να πάρει φορολογική ενημερότητα βρέθηκε μπροστά σε μια έκπληξη, καθώς πληροφορήθηκε ότι δεν μπορούσε να του χορηγηθεί καθώς χρωστούσε το ποσό του ενός ... λεπτού!
Ο συγκεκριμένος φορολογούμενος αφού όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στο prevezabest,  δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια από την απάντηση των υπαλλήλων, αναγκάστηκε να τους δώσει το απαιτούμενο ποσό (το ένα λεπτό δηλαδή) για να μπορέσουν οι υπάλληλοι να του δώσουν την φορολογική ενημερότητα που ζήτησε.
………………………….

Γελάει ο αναίσθητος!
Τι γελάς ρε; Βλέπεις πουθενά κανένα αστείο; Όχι, να μας το πεις να γελάσουμε κι εμείς!
Αυτό το λαμόγιο μπορεί μεθαύριο να κοκορεύεται στους φίλους του πως μας έμπηξε 0,001€. Ένα λεπτό αυτός, ένα λεπτό εσύ, ένα λεπτό ο παραπέρα, να πως μαζεύεται το κομπόδεμα. Έτσι δημιουργήθηκε το χρέος που μας πνίγει. Και όταν εκείνος ο καλός άνθρωπος είπε το “μαζί τα φάγαμε” πέσατε όλοι επάνω του!
Γελάει ο χάχας! Τι γελάς ρε;
Απορία δική μου: Το χρέος αφορά μόνο το κεφάλαιο ή συμπεριλαμβάνει πρόστιμα και προσαυξήσεις;



Είδηση Νο 5 – έχουμε και δουλειές!
Γιακουμάτος σε Καμμένο: Τελείωνε να φύγουμε έχουμε να πάμε και στο γήπεδο
Σκηνές απείρου κάλλους έλαβαν χώρα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, όταν τον διέκοψε ο βουλευτής της ΝΔ φωνάζοντάς του να τελειώνει γιατί θέλει να πάει …στο γήπεδο!!!
Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, πότε θα τελειώσουμε;
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θα ψηφίσετε υπέρ του κ. Βενιζέλου, κύριε Γιακουμάτο, μην βιάζεστε. Θα τον καλύψετε τον κ. Βενιζέλο, μην ανησυχείτε. Μαζί σας οι ψηφοφόροι σας της Β' Αθηνών ζητούν να καλύψετε το ΠΑΣΟΚ.
Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Όχι, θα καθόμαστε να ακούμε αυτά που λέτε. Τελείωνε, να φύγουμε, έχουμε να πάμε και γήπεδο!
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Γήπεδο θα πάτε όποτε θέλετε, αλλά εδώ έχετε κάνει γήπεδο τη Βουλή των Ελλήνων.
Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Όχι, θα καθόμαστε να ακούμε αυτά που λέτε, αυτές τις μπούρδες!
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αυτό είναι το επίπεδό σας, λυπάμαι! Ψηφίζετε υπέρ του κ. Βενιζέλου και πηγαίνετε στο γήπεδο. Γήπεδο την κάνατε την Νέα Δημοκρατία!
Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Όχι, θα ακούμε αυτά που λέτε!
………………………….

Κανόνισε πανίβλακα να βάλει γκολ η ομάδα και να το χάσω. Θα καταθέσω πρόταση μομφής εναντίον σου απαιτώντας να μου πληρώσεις το εισιτήριο.
Όχι που θα χασομεράμε με τα γαμωυποβρύχια την ώρα που καίγεται το κωλαράκι μας αν θα περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση.



Είδηση Νο 4 – η αλήθεια έλαμψε
Μειώνονται οι αντικειμενικές σε Ψυχικό-Φιλοθέη
Στη μείωση των αντικειμενικών αξιών που ισχύουν σήμερα στην περιοχή Φιλοθέης – Ψυχικού και οι οποίες είχαν αναπροσαρμοσθεί τον Μάρτιο του 2011 σε υψηλά επίπεδα προχωρεί ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, κάνοντας δεκτή τροπολογία που κατέθεσαν οι βουλευτές Μ.Βορίδης, Σ.Βούλτεψη. Α.Ντινόπουλος, Κ.Παπακώστα και Αν.Καραμανλή.
Ο κ. Στουρνάρας δέχθηκε πως πρέπει να υπάρξει ομοιόμορφη αντιμετώπιση των ακινήτων των φορολογουμένων και έτσι οι αντικειμενικές τιμές, όπου είχαν αυξηθεί, θα επιστρέψουν στα επίπεδα του 2007.
Ο υπουργός Οικονομικών έκανε μάλιστα δεκτό το να πραγματοποιηθεί νέα εκκαθάριση φόρων ακινήτων για τα έτη 2012 και 2013, ήτοι να επιστρέψει πίσω το Δημόσιο τους φόρους που πλήρωσαν κάτοικοι του Ψυχικού και της Φιλοθέης για φόρους Ακίνητης Περιουσίας, ΕΕΤΗΔΕ, ΕΕΤΑ, φόρο μεταβίβασης, γονικών παροχών, κ.α.
………………………….

Είναι δυνατόν ρε κωλοέλληνα να μένεις στην Αγία Βαρβάρα ή στο Πέραμα και να ζητάς μειωμένες τιμές για το ρημάδι σου; Ο Γιάννης-ραντανπλάν-Στουρνάρας αποφασίζει και διατάσσει να επιστρέψουν οι αντικειμενικές στις φτωχογειτονιές του Ψυχικού και της Φιλοθέης στις τιμές του 2007 και μάλιστα οι θιγμένοι να πάρουν και επιστροφή φόρων εξαετίας!
Ποιο άλλο κράτος στον κόσμο επιστρέφει φόρους μωρή κουφάλα;
Πόσα χρόνια θα δουλεύουν οι κυρίες για να τα πίνεις εσύ ούζα; Ξηλωθείτε λοιπόν τώρα για να μάθετε πως αρκετά σας τάιζαν τόσα χρόνια τα Βόρεια Προάστια!
(Θεέ μου, σε παρακαλώ, κάνε να δικαιωθούν και οι άστεγοι σε Κηφισιά και Εκάλη!!!)



Είδηση Νο 3 – ρε τι μαθαίνεις!
Psychourania Σάικο Κίλερ
Με την κωδική ονομασία Ψυχουρανία (Psychourania) Σάικο Κίλερ (ψυχοπαθής δολοφόνος) κάνει καριέρα στο Διαδίκτυο η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, όπου και αποκαλύπτει πολλές πτυχές του ... πολυσχιδούς χαρακτήρα της.
Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στο Διαδίκτυο και στα social media για να περνά απαρατήρητη η Ουρανία Μιχαλολιάκου αποκαλύφθηκε από τα ηλεκτρονικά αρχεία που ανέκτησαν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής από τους υπολογιστές των χρυσαυγιτών βουλευτών.
Μπορεί ο λογαριασμός να διαγράφηκε, όμως, τα ηλεκτρονικά ίχνη της έχουν παραμείνει στο Ιντερνετ. Ως βιογραφικό, η Ουρανία έχει επιλέξει να γράψει το εξής κείμενο: "Πάρα πολλοί άντρες θεωρούν ότι είμαι ένα κόνσεπτ ή ότι τους συμπληρώνω ή ότι θα τους κάνω να αισθανθούν ζωντανοί. Αλλά εγώ είμαι απλά ένα γαμ@@νο κορίτσι που ψάχνει ηρεμία του μυαλού της".
Σε κάθε ανάρτησή της στο Twitter, η 25χρονη Ουρανία αποκαλύπτει και κομμάτια του χαρακτήρα της. "Εμείς οι Κριοί είμαστε μέσα στο πάθος, ρε παιδί μου", ενημερώνει τα 257 άτομα που είναι οι διαδικτυακοί της φίλοι. "Σπούδασα πέντε υπέροχα χρόνια στα Γιάννενα και απλά τα ερωτεύτηκα" απαντά σε φίλο της, ενώ δεν διστάζει να δείξει και την... ερωτική της πλευρά. "Τέτοιες ώρες μόνο οι καβ...ρηδες τα δίνουν όλα στο twitter. Καλύτερα καβ...ρηδες από μίζερες αμπελοφιλοσοφίες. Να τα λέμε κι αυτά", είχε γράψει στον λογαριασμό της η Ουρανία. Σε ανύποπτο χρόνο είχε απαντήσει σε φίλο της: "είμαστε τα πιο ωραία κορίτσια και οι Ηπειρώτες σαφώς και ξέρουν να διαλέγουν".
………………………….

Σήμερα ενημερωθήκαμε για ένα σωρό σημαντικά και χρήσιμα πράγματα:
* Η ουράνια-πσιχουράνια είναι σάικο κίλερ. Με έναν επαναφορτιζόμενο δονητή μπορεί να σκοτώσει κάθε ψυχοπαθή μ@@@ψειρα απ’ την ευαίσθητη περιοχή, χωρίς να αφήσει ίχνη.
* Δεν είναι κόνσεπτ (ούτε κονσέρβα, όπως νομίζουν άλλοι)
* Είναι κορίτσι. (το’ξερες;)
* Επιζητεί την ηρεμία του γαμ@@νου της … μισό … να ψάξω τα χαρτιά μου… πως το ‘πε; … που το ‘βαλα μωρέ; … Α, ναι! του γαμ@@νου της μυαλού.
* Έχει πάθος! Εσύ;
* Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καβ...ρηδες. (τι καβαλάει δεν ξέρω)

Σημ: Αν οι Ηπειρώτες έχουν αυτά τα γούστα, πάω να ανοίξω οφθαλμιατρείο στα Γιάννενα.



Είδηση Νο 2 – άντε πάλι!
Την αποφυλάκιση Σάββα Ξηρού ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ
Μια ανακοίνωση του τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητείται η αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας, ήταν η αφορμή να ξεσπάσει νέος πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.
[…]"Έντεκα και πλέον χρόνια μετά το βαρύτατο τραυματισμό του, τις πολλαπλές σωματικές βλάβες και παρά τα προβλήματα υγείας που υπέστη κατά τον τραυματισμό του και τα επόμενα χρόνια, όπως τύφλωση, κώφωση, σκλήρυνση κατά πλάκας και νευρολογικά προβλήματα, ο Σάββας Ξηρός εξακολουθεί να παραμένει κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού. Η παραμονή ενός ανθρώπου στη φυλακή με τα πολλαπλά και σοβαρότατα προβλήματα του Σάββα Ξηρού συνιστά απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση."
………………………….

Δημοσιογράφος: Οι βλάβες που υπέστη ο Σάββας Ξηρός ήταν από την έκρηξη της βόμβας που μετέφερε για να σκοτώσει άλλους. Δεν ήταν από τροχαίο, ούτε έπεσε από σκάλα. Τραυματίστηκε και δεν πρόλαβε να σκοτώσει. Μήπως τη βόμβα τού την έβαλε κάποιος στη τσέπη χωρίς να πάρει χαμπάρι;
ΣΥΡΙΖΑ: Κοιτάξτε, βασικά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θέλουμε να κυβερνήσουμε. Τείνουμε προς το όχι.
Μετά από κάθε δημοσκόπηση που μας ανεβάζει 1-2 μονάδες το ρίχνουμε στο μαλακιστίρι για να ξαναπάμε δεύτεροι.
Όταν οι δημοσκοπήσεις μας βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση θα αρχίσουμε να αυτοκτονάμε.
Πάντως το να κυβερνήσουμε ξεχάστε το.





Είδηση Νο 1 – Τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους (προμηθευτείτε σακούλες εμέτου)
Οριστική απόλυση επειδή έπιασε με "σκονάκι" τον υιό Σαμαρά
Το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) αποφάσισε τελικά την απόλυση της εκπαιδευτικού του Κολεγίου Αθηνών Ευφροσύνης Μπουλούτα, η οποία είχε πιάσει το γιο του Αντώνη Σαμαρά και ανιψιό του Προέδρου του Κολλεγίου να αντιγράφει.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών (ΟΙΕΛΕ): “πέντε ημέρες πριν τα Χριστούγεννα το ΚΥΣΔΕ έκανε ένα πρώιμο δώρο στην πρωθυπουργική οικογένεια, στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων.
Κατόπιν άνωθεν εντολών (;) και με παράνομη σύνθεση (την οποία είχαν αλλοιώσει, αποβάλλοντας τους αιρετούς της ΟΙΕΛΕ) οι τρεις διορισμένοι από τον Υπουργό Παιδείας δημόσιοι "λειτουργοί" - μέλη του ΚΥΣΔΕ αποφάσισαν να "εκτελέσουν" την εκπαιδευτικό Ευφροσύνη Μπουλούτα, απολύοντάς την με το πρόσχημα ότι "δεν είχαν αρκετά στοιχεία" για να αποδείξουν ότι υφίσταται θέμα καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους της διοίκησης του Κολλεγίου Αθηνών.”
Η κα Μπουλούτα απολύθηκε μετά από 21 έτη υπηρεσίας.
………………………….

Καθόμουν και έγραφα τόση ώρα το σκονάκι και να μου το σκίσει η αχλάδω;;;!!!
Αν δεν το ‘χετε καταλάβει (σε εσάς τους νοσταλγούς της αξιοπρέπειας και του ήθους αναφέρομαι) η Ελλάδα αλλάζει γοργά. Κάτι ψευτοτσαμπουκάδες από καθηγητριούλες θα ξεριζώνονται από τη ρίζα. Δεν είναι δυνατόν να είμαι γιος δοσιλ… Πρωθυπουργού, να πληρώνει ο μπαμπάς από την τσέπη του (σας), να σπουδάζω στο μαγαζί του μπάρμπα μου και να βρίσκονται στο δρόμο μου κάτι τσουτσέκια που θα μου τον κόβουν!
Θα σας τον κόψω εγώ! Ξανακουνηθείτε αν σας βαστάει και θα γνωρίσετε από κοντά το Σουφλί!
Στο επόμενο διαγώνισμα θα πάρω στη τάξη ένα μανούλι να μου υπαγορεύει τις απαντήσεις απ’ ευθείας από το βιβλίο. Σιγά μη φάω την ώρα μου να γράφω σκονάκια.
Ή μάλλον όχι! Θα βάλω την ίδια την καθηγήτρια να μου γράφει το διαγώνισμα κι εγώ θα μπαλαμουτιάζω το μανούλι στην έδρα.
Σταδιάλα!



23 σχόλια:

  1. Καλά ο Σύριζα πιο ηλίθιος δεν μπορεί να γίνει...μάλλον όπως λες κι εσύ δε θέλει να κυβερνήσει....κι ο άλλος που κυβερνάει αποφασίζει και διατάζει και απολύει καθηγήτριες που έπιασαν το μόσχο τον σιτευτό σόρι τον υιό να αντιγράφει...γιατί τόσα χρόνια κλεψίματος θα πάνε χαμένα?...όλοι πρέπει να καταλάβουν πως ο κλέφτης πάντα δικαιώνεται!!...καμιά διέξοδο δεν έχουμε!
    Το κελεπούρι της πρώτης φωτογραφίας το πρόλαβα?
    Μη χαθεί το γένος λέει...το γένος όμως δεν είναι από τη μεριά της μάνας?....δηλαδή θέλουν να διαιωνίσουν το γένος της άγνωστης...χμμμ....λες να είναι απλά ανώμαλοι και βρήκαν και δικαιολογία για να μην καρφωθούν?
    Ο φοιτητής έπιασε τον παλμό της εποχής....πουλάει ότι μας πουλάνε κι εμάς χρόνια τώρα...
    Δεν μπορώ να ηρεμήσω όσο σκέφτομαι τις αηδίες που κάνει ο χαζοσύριζα...έλεος εναλλακτική που έχουμε!!!

    ΥΓ ένα μέιλ θέλω να σου στείλω τις φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τότε που είχα πρωτοδιαβάσει για την υπόθεση στο blog του Μαζεστίξ, την παρακολουθούσα από κοντά, ψάχνοντας καθημερινά να δω την κατάληξή της. Δυστυχώς οι διορισμένοι από τον Υπουργείο "συνάδελφοί" της αντάμειψαν την ακεραιότητά της με απόλυση, στέλνοντας έτσι το μήνυμα αφενός σε οποιονδήποτε επόμενο διανοηθεί να πράξει παρόμοια πως θα έχει την ίδια τύχη, αφετέρου σε όλη την Ελλάδα πως ούτε άλλαξε, ούτε πρόκειται να αλλάξει τίποτα με τους καραγκιόζηδες.
      Τα υπόλοιπα είναι αρκούντως γελοία αλλά την 1η είδηση δεν την φτάνουν με τίποτα.
      Το mail βρίσκεται στα δεξιά του blog και είναι το akivernitos@yahoo.gr
      Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
  2. Πάλι ξέχασα να τις διαβάσω ανάποδα τις ειδήσεις σου, με αποτέλεσμα να τα έχω πάρει με τα δυο νούμερα (στην κυριολεξία) με το νούμερο δυο και το νούμερο ένα. Έχω κι εγώ πια την πεποίθηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κυβερνήσει με την καμία κι ειδικά τώρα τελευταία που φαίνεται να ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις (γιατί άραγε;;) κάνει ακόμα μεγαλύτερες πατάτες για να μην γίνει κάνα λάθος και κυβερνήσει. Όσο για το νούμερο ένα;;; Λίγα λόγια και σταράτα: είμαστε ιθαγενείς, τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη με κατηγορήσεις πάλι. Σε έχω προειδοποιήσει Καραβάγκο!
      Μέχρι και για σακούλες εμετού ενημέρωσα στον τίτλο της είδησης.
      Τελικά πρέπει να αλλάξω τον τίτλο στη νο1 και να την ονομάζω ‘Μαλακίας Είδηση’. Της πάει καλύτερα!

      Διαγραφή
  3. Την ίδια απορία είχα κι εγώ για τις πατάτες του Σύριζα! Δεν βάζει κανένα μαγειρευτό στο φούρνο με τόσες που μάζεψε;
    Όνειρο και πάλι τα σχόλια σου!
    Πάω να το συνεχίσω στο κρεβάτι μου!

    Καλή εβδομάδα Πέτρο μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Αριστέα! Ή τουλάχιστον να κάνει δωρεάν διανομή στους άπορους μερικά σακιά πατάτες να πιάσουν τόπο!
      Δεν είναι πατάτες. Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από τη χιουμοριστική ματιά που τους ρίχνουμε εμείς.
      Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα και σε σένα.

      Διαγραφή
  4. Είσαι τονωτική ένεση ευθυμίας στην ατελείωτη κουτσοδευτέρα που προβλέπεται Πέτρο!
    Τι άλλο θα διαβάσουν τα πανέμορφα αμυγδαλωτά μου μάτια ήθελα να ξερα...
    Θεσπέσιες καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από χθες που ανέβασα αυτές τις ειδήσεις έχω ήδη βρει 4 για την επόμενη. Μιλάμε η βλακεία σε αυτό τον πλανήτη είναι ανεξάντλητη.
      Θεσπέσιες καλησπέρες από την μακρινή Πάτρα.

      Διαγραφή
  5. Γκουντμορνινγκ Πέτρο!
    Εγώ θα σχολιάσω μόνο αυτό με τον νεαρό που πουλάει τον αέρα!
    Βασιλειάδου: 500δρχ το μήνα
    Αυλωνίτης: πολλά δεν είναι για λίγο αέρα;
    Βασιλειάδου: Ε θα σε έχω και στα πόδια μου όλη την ημέρα και μην κοιτάς είναι ευρωπαικός ο αέρας, έρχεται κύματα κύματα.
    Αυλωνίτης: μπααα!

    Ολα τα λεφτά πολύ γέλασα!
    Για τα υπόλοιπα δεν θα πω τίποτα γιατί έρχονται άγιες μέρες!
    Τα φιλιά μου καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γκουτ ιβνιγκ μάι ντίαρ. Χάου αρ γιου? Ι’μ φάιν!
      Που το θυμήθηκες αυτό μα Βασιλειάδου-Αυλωνίτη;!
      Πολύ καλό.
      Καλές γιορτές και από εμένα. Να είσαι καλά. Φιλιά στην κόρη.

      Διαγραφή
    2. Αι αμ φάιν!
      Χάπι κρίστμας ντιαρ!
      (Αιντε θα μας διαβάσει η Πέτρα και θα μας τα ψάλει!!)
      Χαχα!
      Καλά να περάσεις και σου εύχομαι κάθε χρόνο να περνάς τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σου!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    3. Γουάι γιου τόκιν δις μπέιμπι;;; :))))) Χάπι κρίστμας λέμε!!!! :)) ♥

      Διαγραφή
  6. Ας αφησω τα δυσαρεστα γιατι η σακουλα μονο μου λειπει για να ξερασω! Θα σταθω στα σχολια σου για την καισαρικη! Οκ! Εχω λιωσει στα γελια!!! Πισω απο το νεφρο;;; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!
    Καλα Χριστουγενα κι ευτυχισμενα, με οσους αγαπας και κανοντας ο,τι αγαπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλές γιορτές και από εμένα Πεταλούδα.
      Υγεία και αγάπη σε όλους.

      Διαγραφή
  7. Το ντέρμπι ηλιθιότητας ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Σαμαρά συνεχίζεται και η έκβαση είναι αμφίρροπη.
    Ο αγών εξελίσσεται και οι ομάδες έχουν παραταχθεί εκατέρωθεν του γηπέδου.
    Δίδουν όρκο ήττας και ορκίζονται πως δε θα το ξανακάνουν.
    Το πιθανότερο είναι να υπάρξει ήττα και των δύο.
    Αναζητείται από τον ΟΠΑΠ νέο σημείο πέρα απ'το (1-χ-2) που να περιλαμβάνει την ήττα και των δύο.
    Φήμες λένε πως η Νο3 γελοία θα τους γαζώσει όλους με το νεροπίστολό της και θα αναλάβει αυτή να λύσει το ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποια από τις δύο ομάδες φτάνει στο αντίπαλο τέρμα κάνει στροφή και ξαναγυρίζει στο δικό της όπου και σκοράρει.
      Τα αυτογκόλ μέχρι στιγμής είναι 50-50.
      Ο αγών συνεχίζεται μέχρι να αδειάσουν οι εξέδρες από αηδία.

      ΥΓ: Λιγότερα με το αντικείμενου του πόθου (της φώκιας).

      Διαγραφή
  8. Τον κοπανιστό αέρα σε κονσέρβες απορώ πως και δεν τον σκέφτηκαν τα λαμόγια μας να κάνουν χρυσές δουλειές??
    Οσο για την καισαρική για υποψία εγκύου θα μπορούσε άνετα να'χε γίνει στα δικά μας υπερεξοπλισμένα δημόσια νοσοκομεία.
    Καλά λες να κόψεις τα φασόλια γιατί όπως έγινε το ΕΟΠΥ όλοι κινδυνεύουμε με τομή :))

    Ότι είναι άχρηστοι και χαραμοφάηδες το'χουν αποδείξει πάμπολλες φορές οι κυβερνώντες απ'οτι φαίνεται πάει σόι το βασίλειο!!

    Χαρούμενα Χριστούγεννα εύχομαι σε σένα
    και την οικογένειά σου!
    https://plus.google.com/u/0/photos/110452120674079387721/albums/5700515422980559777/5960956376074338098?authkey=CPmNle_jure-uAE&pid=5960956376074338098&oid=110452120674079387721

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα.
      Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σου.

      Διαγραφή
  9. Αγαπητέ, Πέτρο, διαφωνώ με την άποψή σου για την περίπτωση Ξηρού... Ο ΣΥΡΙΖΑ δε ζητάει την αποφυλάκισή του, αλλά τη δυνατότητα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο... Ο Σάββας Ξηρός είναι πολυτραυματίας σε οικτρή κατάσταση από άποψη υγείας και τα τραύματά του δεν είναι μόνο από τη βόμβα... Θυμήσου τι τράβηξε νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο όταν συνελήφθη!... Η δικαίωση της θέσης του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε κι από τη Δικαιοσύνη, καθώς οι δικαστές αποφάσισαν ότι ο Σάββας πρέπει να νοσηλευτεί επί δίμηνο σε νοσοκομείο... Όταν πρόκειται για ύψιστα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις, για να μη σε κατηγορήσει ο κάθε ανόητος Κεδίκογλου για τρομολογνεία...
    Σου εύχομαι από καρδιάς καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη καλή σου μέρα και Χρόνια Πολλά.
      Θα ήθελα το mail σου για να μη τα λέμε από εδώ.
      Ευτυχισμένα Χριστούγεννα καλέ μου φίλε.

      Διαγραφή
  10. Είδηση Νο 9!!! Ό,τι πρέπει για την πλατεία Συντάγματος το χαριτωμένο δεντράκι...
    Να χαζεύουν τα καμάρια μας, για να ξέρουν από μικρά τι τους περιμένει σ΄αυτή τη μπουρδ#$%#χώρα!!!
    Συγνώμη για το αηδιαστικό μπλακ χιούμορ! Πολλές αηδίες πια, φτάνει!
    Άνι γουέι (αμάν με κολλήσατε)...

    Καλά Χριστούγεννα, ακυβέρνητε!
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα.
      Με υγεία σε όλους σας.
      Περιμένω νέα στο mail.

      Διαγραφή