Σελίδες

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 4


Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 14 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 - τρίχες
Ο διοικητής του Νοσοκομείου ήταν ... κομμωτής!
Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με δήμαρχο να αποκαλύπτει ότι κομμωτής από την Καρδίτσα με πλαστό πτυχίο νοσηλευτικής είχε διοριστεί διοικητής στο νοσοκομείο Μολάων.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα leaks.gr όλα ξεκίνησαν όταν το 2008 ένας κομμωτής από την Καρδίτσα διορίστηκε διοικητής στο νοσοκομείο Μολάων, υποστηρίζοντας ότι είχε πτυχίο ΤΕΙ νοσηλευτικής. Ο συγκεκριμένος Καρδιτσιώτης κομμωτής έμεινε στη θέση αυτή και επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ έως το 2010.
Από εκεί στη συνέχεια βρέθηκε στη θέση του ειδικού συμβούλου του Δήμου Καρδίτσας με αρμοδιότητα τη Διοίκηση Οργανισμών και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Προγράμματα Υγείας - Υγιεινής και Κοινωνικής Πολιτικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και θα ήταν ακόμη εκεί, σύμφωνα με τον δήμαρχο Μολαών, αν δεν ανακάλυπτε ο ίδιος ότι το πτυχίου του είναι πλαστό και δεν ξεκινούσε ένα κυνηγητό προκειμένου να το αποδείξει.

Λοιπόν κε πρωθυπουργέ ο δρόμος είναι ανοιχτός. Έφτασε η ώρα να διορίσεις και τον συνονόματό σου Τρύφωνα. Αυτός κι αν ξέρει από τρίχες.

Είδηση Νο 9 – επιστροφές
Κλήρωση δώρου στους κατόχους αποδείξεων.
Ένα ιδιαιτέρως φιλόδοξο και δύσκολο σχέδιο επεξεργάζεται το Υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με τον υπουργό, το σχέδιο εκτός των άλλων περιλαμβάνει επιστροφή χρημάτων με SMS. Ο φορολογούμενος θα μπορεί να στέλνει τον αριθμό κάθε απόδειξης με SMS στο υπουργείο και αν κληρωθεί ηλεκτρονικά ο αριθμός της απόδειξης,  το κράτος θα επιστρέφει μέρος του ποσού που αναγράφεται σε αυτήν  ή και ολόκληρο!  

Κάτσε όλη τη μέρα με ένα κινητό στο χέρι, στείλε εκατοντάδες ή και χιλιάδες μηνύματα, μήπως και κληρωθείς (!) να πάρεις επιστροφή τα λεφτά που έδωσες για σοκοφρέτα. Γιατί για το ψυγείο αποκλείεται να κληρωθείς.


Είδηση Νο 8 – χλίδες
Πηγαίνεις γυμναστήριο; Ε, τότε, πλήρωσε τεκμήριο!
Αν είστε ή υπήρξατε μέλος τα τελευταία δύο χρόνια σε κάποιο γυμναστήριο, τότε σύντομα θα επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας για να σας ζητήσει το ΑΦΜ, αφού αυτές οι εντολές έχουν δοθεί από το ΥΠ.ΟΙΚ!
Στη σχετική εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων τονίζεται ότι υποχρέωση να ενημερώσουν για τον αριθμό φορολογικού μητρώου όλων των πελατών τους έχουν πλέον και οι σχολές χορού, πολεμικών τεχνών, τα ωδεία και τα γυμναστήρια. Παράλληλα, μαζί με τα ΑΦΜ υποχρεούνται να αποστέλλουν και το ύψος των συνδρομών που εισπράττουν από τους πελάτες τους!

Διαμαρτυρήθηκες όταν κατάλαβες ότι θα σε χορέψουμε στο ταψί.
Τσαντίζεσαι που οι ΜΑΤατζήδες σε μαθαίνουν τσάμπα πολεμικές τέχνες.
Αντέδρασες όταν έμαθες ότι θα πληρώσεις φόρους και θα πεις κι ένα τραγούδι.
Αρνείσαι να κόψεις το φαί και κι ύστερα πας και τα ακουμπάς στα γυμναστήρια.

Ε, δεν είσαι λαός εσύ! Ουστ παλιόβλαχοι.


Είδηση Νο 7 – μπουκιά και πρόστιμο
Πρόστιμο σε όσους δεν τελειώσουν το γεύμα τους!
Το εστιατόριο «Hachikyo» στην πόλη Σαπόρο (Ιαπωνία), που ειδικεύεται στα θαλασσινά, βάζει πρόστιμο 20 δολάρια στους πελάτες …που δεν θα τελειώσουν το φαγητό τους!
«Είναι ένας τρόπος για να εκτιμήσει ο καθένας το φαγητό που καταναλώνει, να σκεφτεί πόσο δύσκολο είναι να παρασκευαστεί από τον μάγειρα, πόσος κόπος χρειάζεται για να βρεθούν οι πρώτες ύλες αλλά και να μην πάνε χαμένα τα χρήματα που πληρώνει στο λογαριασμό. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις γεμάτα πιάτα στο τραπέζι! Ο καθένας οφείλει να τελειώσει όλο το φαγητό του και να μην πετάξει τίποτα», αναφέρει ο σεφ του εστιατορίου.

Αν στον Έλληνα δεν αρέσει το φαγητό που παρήγγειλε μπορεί να το επιστρέψει και να καλέσει τον μάγειρα για παράπονα.
Δεν θα γίνουμε ποτέ Ιαπωνία κύριοι. Είμαστε χρόνια πίσω!


Είδηση Νο 6 – βαρβατίλα
Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ: "Θα πάρετε τα τέτοια μου"!
Άφωνοι έμειναν όσοι ήταν παρόντες στην συνέλευση της ΔΕΚΑ Τρικάλων για τις Κοινωνικές Δομές την Παρασκευή, όταν άκουσαν τον Γιώργο Κυρίτση να λέει "θα πάρετε τα τέτοια μου".
Ο  βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ξεστόμισε αυτή την ατάκα όταν εκνευρίστηκε με όσα του έλεγε ένας από τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές κι ενώ ήδη τα πνεύματα στην συνέλευση είχαν οξυνθεί.
"Τριπλασιάζουμε τους μισθούς και θα δεκαπλασιάσουμε τους ανθρώπους".
Και τέλειωσε "και θα πάρετε τα τέτοια μου"!!!

Περίμενε τις εκλογές να δεις και το κόμμα σου τι θα πάρει…!


Είδηση Νο 5 – ήρθαν φοροαπαλλαγές  
Απαλλάσσονται από φόρους όσοι δωρίζουν αυτοκίνητα και πλωτά στα σώματα ασφαλείας και στο λιμενικό.
Απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και πάσης φύσεως φόρους ή άλλα τέλη, οι δωρητές αυτοκινήτων ή πλωτών μέσων, προς τα Σώματα Ασφαλείας και της Ακτοφυλακής για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους, όπως προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Τι άλλο θέλετε; Μας χαρίζεις το αυτοκίνητο και το σκάφος (εδώ γελάνε) και δεν πληρώνεις μία. Όχι, πείτε μου, έχετε ξανασυναντήσει πουθενά τέτοια φοροαπαλλαγή;
Μετά την αναμενόμενη επιτυχία του εγχειρήματος, οι αρμόδιοι σκέφτονται την επέκταση του σε σπίτια, εξοχικά, μηχανάκια, τρακτέρ, χωράφια κλπ.
ΥΓ: Διευκρινίστηκε ότι οι πεθερές δεν θα γίνονται δεκτές και θα επιστρέφονται.


Είδηση Νο 4 – πήδημα με δελτίο
Ζιρινόφσκι: “προτείνω σεξ με …κουπόνια”!!!
O εκκεντρικός ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι «ξαναχτύπησε».
Όπως ανέφερε, το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για το κάπνισμα θα πρέπει να είναι πολύ πιο σκληρό, ενώ θα πρέπει να περιοριστούν η υπερβολική κατανάλωση τροφίμων και το πολύ ...σεξ!
Το νομοσχέδιο προτείνει την απαγόρευση του καπνίσματος στα δημόσια κτήρια, γήπεδα, εστιατόρια, τρένα και σιδηροδρομικούς σταθμούς, καθώς και στους σταθμούς του μετρό.
Αλλά δεν σταμάτησε εκεί: «Χρειαζόμαστε περιορισμούς και στο φαγητό. Οι άνθρωποί μας είναι χορτασμένοι πολίτες με πάρα πολύ λίπος. Το σεξ θα πρέπει επίσης να περιορίζεται σε μία φορά ανά τρίμηνο, μέσω της έκδοσης αδειών, μέσω ποσοστώσεων ή κουπονιών».
«Οι άνθρωποι κάνουν πάρα πολύ σεξ, τρώνε, πίνουν, καπνίζουν πολύ και πεθαίνουν 20 χρόνια νωρίτερα. Παντού -στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ιαπωνία- ζουν περισσότερο. Γιατί θα πρέπει να χαθούμε;» διερωτήθηκε.

Θα πρότεινα η αυτοϊκανοποίηση να εξαιρεθεί από το νομοσχέδιο.
Που θα βρει ο Ζιρινόφσκι τόσα κουπόνια;


Είδηση Νο 3 – διάπλασις νεο-ηλιθίων
Κατηχητικό της Χρυσής Αυγής σε παιδιά.
Κατήχηση παιδιών από 6 έως 10 ετών υπό την ονομασία "Διάπλαση των Παίδων" ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή το προηγούμενο Σάββατο (23/2) στην Αρτέμιδα Αττικής. Τα παιδιά βρέθηκαν στον "κύκλο πνευματικής αφύπνισης", όπως χαρακτηρίζεται, μαζί με τους γονείς τους, ενώ δυο …"παιδαγωγοί" της Χρυσής Αυγής μίλησαν για τη γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία ελληνική σκέψη, τους ολύμπιους θεούς, το αρχαίο ελληνικό πάνθεον και τη χριστιανική πίστη.
Σε σχετικό κείμενο της Τοπικής Οργάνωσης στην Αρτέμιδα, αναφέρεται ότι "η παιδική ηλικία είναι κατάλληλη για να φυτέψεις πρότυπα".

Για τη στρατολόγηση της νέας γενιάς των νεοναζί δεν ευθύνονται τα κοπρόσκυλα της χ.α. Οι γονείς των 6χρονων είναι που θέλουν κρέμασμα.


Είδηση Νο 2 – στη κοσμάρα του
Αμβρόσιος: “Προσφέροντας νεράκι στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώσατε βήματα προσεγγίσεως προς τον διάβολο”
Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος καλεί τους πιστούς να απομακρυνθούν από τον Αλέξη Τσίπρα. Με ανάρτηση στο προσωπικό του μπλογκ το εξηγεί, λέγοντας ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έχει πει πως θα συμμαχούσε με το διάβολο.
“Η δεξιά ιδεολογία, θεωρητικά τουλάχιστον, σέβεται το Θεό, ενώ η αριστερή ιδεολογία εχθρεύεται το Θεό! Ο κ. Τσίπρας άλλωστε δεν το έκρυψε: Θα πάει και με το Διάβολο, μας είπε πρόσφατα! Σας ερωτώ λοιπόν: Προσεγγίζοντας εσείς μεν τον ΣΥΡΙΖΑ, οι δε του ΣΥΡΙΖΑ τον Διάβολο, σε τίνος τα χωράφια έχετε προσεγγίσει;”

Αυτή η ακροδεξιά @@@@ ενοχλείται και από την ύπαρξη της Αριστεράς. Πριν λίγες μέρες είχε τελέσει τη νεκρώσιμο ακολουθία του χουντικού δολοφόνου Ντερτιλή και τον είχε υμνήσει!
Θα μας ταλαιπωρείς για πολλά χρόνια ακόμα;




Είδηση Νο 1 – κονόμες 
Έσοδα Ιανουαρίου 2013 από τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Μόνο 4 εκατ. ευρώ παραπάνω φόρο κατάφεραν να εισπράξουν τα κρατικά ταμεία, παρά την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης από τα 60 στα 330 ευρώ το χιλιόλιτρο.
Όπως προκύπτει από τα αναλυτικά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, τον Ιανουάριο του 2012 οι εισπράξεις του ΕΦΚ από το πετρέλαιο θέρμανσης έφτασαν τα 349 εκατ. ευρώ, ενώ τον Ιανουάριο του 2013 - με το φόρο πετρελαίου αυξημένο κατά 6 φορές - οι εισπράξεις έφτασαν στα 353 εκατ. ευρώ!

Η αναλγησία των πουσταράδων κυβέρνησης και τρόικας με τον εξαπλασιασμό (!!!) του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, οδήγησε εκατομμύρια λαού σε λύσεις ανάγκης (βλ. απόγνωσης). Στο μεταξύ ο κόσμος εξακολουθεί να τουρτουρίζει, η παράνομη και ανεξέλεγκτη υλοτομία αποψιλώνει τα δάση, η αιθαλομίχλη ζει και βασιλεύει, τα νοσοκομεία γίνονται στέκια παγωμένων ανθρώπων.
Και όλα αυτά για …4 εκατ. ευρώ.
2,5 ευρώ να δίναμε ο καθένας και θα τα μαζεύατε ρε χοντρομαλάκες!!!



14 σχόλια:

  1. Το αστείο με τον Ζιρινόφσκι είναι ότι αυτός είναι το Φιλελεύθερο Δημοκρατικού Κόμμα της Ρωσίας .
    Το Συντηρητικό Κόμμα δηλαδή τι προτείνει επί του θέματος;
    Μετάνοιες;
    Ζώνες αγνότητος;
    Φόρο σπέρματος;


    Αυτό με τα τεκμήρια παντού, και στο γυμναστήριο, με οδηγεί σούμπιτο και υπερήφανο στη φοροδιαφυγή.


    Όσο για το πετρέλαιο, αφού στόχος ήταν 4 εκατομμύρια, αντί να μας πεθάνουν στο κρύο, δε μας ζητούσαν καλύτερα να δώσουμε όλοι από μισό ευρώ και να αφήσουν ήσυχο το πετρέλαιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέω και εγώ. Να άφηναν το φόρο στα περσινά επίπεδα και θα μάζευαν περισσότερα, χωρίς να παγώσουν τον κόσμο και μετά να "κόβονται" για την υγεία του, λόγω αιθαλομίχλης. Με όριο <15 μικρογρ. στην Αθήνα εντοπίστηκαν 250 μικρογρ.!!! Με τίνος την ευθύνη;;;

      Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι δεν περίμεναν να είναι τόσο μικρό το κέρδος, ούτε και πως ο κόσμος θα έκαιγε ότι τοξικό έβρισκε μπροστά του. Να δούμε λοιπόν τι θα κάνουν του χρόνου. Μιας και το κέρδος δεν ήταν το αναμενόμενο θα αυξήσουν και άλλο την τιμή του πετρελαίου.
      Το πάω και στοίχημα.

      ΥΓ: Μετά το θάνατο των δύο φοιτητών στη Λάρισα έχουν και ΕΠΙΣΗΜΑ αίμα στα χέρια τους!!!

      Διαγραφή
  2. "Κατηχητικά σχολεία" της Χ.Α.: Τα παιδιά που πάνε να παρακολουθήσουν μαθήματα μυθολογίας(!) και, προσεχώς, "Ιστορίας¨" από τους λεβέντες της Χρυσής Αυγής δεν φταίνε σε τίποτε. Μικρά παιδιά είναι, αμέριμνα, ανυποψίαστα. Μα ούτε και οι μαντραχαλάδες του ναζιστικού κόμματος φέρουν ευθύνη για την ανόητη πρακτική τους” τη δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι προσπαθώντας να ανταποκριθούν στην «αίγλη» των ναζί δασκάλων τους.
    Αλλά εκείνοι οι έρμοι οι γονείς, πού τα στέλνουν τα παιδιά τους; Θεωρούν το σχολείο τόσο ανεπαρκές ώστε να μη δίνει στα τέκνα τους τη θεμελιώδη μάθηση και γνώση; Τι καπνό φουμάρουν οι δυστυχείς που εμπιστεύονται τα σπλάγχνα τους σε ημιεγγράμματους, και σύμφωνα με τα λόγια και τις πράξεις τους, ημιπολιτισμένους και αμόρφωτους ανθρώπους; Τι προσδοκάνε να μεταδώσουν στα παιδιά τους αυτά τα απελέκητα ξύλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι "γονείς" φίλε Γιάννη είναι προφανώς χρυσαυγίτες οι ίδιοι. Κανείς δεν τους ανάγκασε να βάλουν με το ζόρι τα παιδιά τους να ακούνε μαλακίες. Κανείς δεν τους υποχρέωσε να κάνουν τις παιδικές ψυχές πειραματόζωα σε ένα από κάθε πλευρά ανήθικο πολιτικό παιχνίδι.

    Μαυρίζουν τις ψυχές των παιδιών τους, μαθαίνοντάς τα πως να μισούν και να μάχονται το αντίθετο από αυτούς.

    Δεν ξέρω, ίσως θα έπρεπε να δίδασκαν στο σχολείο τι σημαίνει χούντα για την Ελλάδα και τι σημαίνει ναζισμός για την ανθρωπότητα. Και αν δεν το κάνει το σχολείο, είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε όλοι εμείς στα παιδιά μας.
    Μόνο έτσι θα τα θωρακίζαμε από την ανελέητη προπαγάνδα μίσους που υφίστανται.

    Και αν τόσα χρόνια κάτι τέτοιο το αποφεύγαμε για να μην καλλιεργείται το μίσος, νομίζω πως σήμερα που η αντίθετη πλευρά προκαλεί, είναι για όλους μας επιβεβλημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα διδάσκει το σχολείο αυτά, Πέτρο, μα το σύγχρονο σχολείο έτσι όπως το κατάντησαν πολύ λίγο μπορεί να επηρεάσει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών.... Γι αυτά, δυστυχώς, ο καλύτερος "δάσκαλος" είναι η τηλεόραση μ' ό,τι κακό αυτό συνεπάγεται... Δε θέλω να αποσίσω τις ευθύνες των εκπαιδευτικών , αλλά κύριοι υπεύθυνοι για το κακό που γίνεται στα παιδιά είναι οι γονείς και βέβαια αυτό το κωλοκράτος που κατέστρεψε μεταξύ άλλων και την παιδεία!
    Περισσότερα σστο μπλογκ μου στη νέα μου ανάρτηση, που δεν ξέρω, αν την είδες... Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομολογώ πως δεν γνωρίζω τι ακριβώς διδάσκει το σχολείο σήμερα. Πολύ θα ήθελα να μάθω αν το σχολικό βιβλίο παίρνει θέση για τις θηριωδίες του ναζισμού και τις εξορίες/φυλακίσεις/δολοφονίες των αντικαθεστωτικών της ντόπιας χουντικής 7ετίας.

      Η τηλεόραση το μόνο που κάνει (χρόνια τώρα) είναι να αποκοιμίζει με σάχλες. Δεν ασχολείται (προς το παρόν τουλάχιστον) με τα εγκλήματα των παρανοϊκών της χούντας των Παπαδόπουλου, Ιωαννίδη, Παττακού και λοιπών σκατότουβλων. «Για να μη καλλιεργεί το μίσος και το διχασμό» λένε. Και έτσι η αντίπαλη πλευρά κυκλοφορεί ασύδοτη και κάνει …κατηχητικό. Το άλλο βλαμένο που παριστάνει ήρωα της επανάστασης του ’21 μας είπε πως «θα κάνουμε και κρυφό σχολειό αν χρειαστεί προκειμένου τα παιδιά μας να γίνουν σωστοί άνθρωποι…».
      Όπου «σωστός» βλέπε ρατσιστής, μισάνθρωπος, στρατόκαυλος, τραμπούκος, δολοφόνος.

      Οι γονείς, όσοι διαθέτουν έστω και ελάχιστο νιονιό, πρέπει να μιλήσουν άμεσα με τα παιδιά τους και να τους εξηγήσουν τι σημαίνει ναζισμός, χούντα, δικτατορία και τι σόι φρούτα είναι οι απόγονοί τους. Αν δεν το κάνουν, με την ταχύτητα που διαχέεται στην ελληνική κοινωνία (έστω και στο ηλιθιοδέστερο κομμάτι της) η χυδαιότητα που πρεσβεύουν αυτές οι ανθρώπινες σαβούρες της χ.α., το πρόβλημα θα μπει σε κάθε σπίτι και θα σαπίσει τα πάντα.

      Ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω πως γίνεται σε Ιταλία και Αυστρία (που όλοι γνωρίζουμε τις βαθιές ρίζες που έχουν και οι δύο χώρες με το ναζισμό) να καταβαραθρώνονται τα ακροδεξιά/νεοναζιστικά κόμματα και στη χώρα μας αυτοί οι πίθηκοι να «κάνουν παιχνίδι»!

      ΥΓ: το άρθρο σου το είδα, αλλά δεν το διάβασα. Τις τελευταίες μέρες «τρέχω» με κάτι σοβαρό και προτιμώ να διαβάσω κάτι με ηρεμία για να το σχολιάσω. Θα περάσω μια βόλτα και τα λέμε εκεί.

      Διαγραφή
  5. Γεια σου , Πέτρο... Για το"σοβαρό" που περνάς, εύχομαι από καρδιάς όλα να πάνε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γιάννη, το "σοβαρό" είναι υπηρεσιακό θέμα και δεν είναι προσωπικό.
      Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. Πραγματικά!

      Διαγραφή
  6. Η είδηση Νο.9 και η Νο.5 ειναι για γέλια.
    Το άλλο με τα ΧΑ σχολεία ειναι για ΧΑΧΑΧΑ αλλά ταυτόχρονα γεννά αποστροφή, αηδία, εμετό.
    Και στο Νο.1 επέλεξες την είδηση που πρέπει να κάνει πάταγο παντού αλλά βλέπεις ποιός α το αναλάβει αυτό ; τα ΜΜΕ μας ; Πάλι πικρό χαχαχα.
    Βρέθηκα σε χωριά της Βοιωτίας πρόσφατα και συνομίλησα με διάφορους χωρικούς. Μου είπαν οτι τους δόθηκε άδεια υλοτόμησης καμμένων δασών του Κιθαιρώνα. Οταν ρώτησα αν μαζί με καμμένα κόβονται και άλλα δέντρα, οι απαντήσεις τους ήταν χειρότερες απο του Μπένι οταν προσπαθεί να δικαιολογήσει την παρουσία του στην πολιτική ζωή ως άλλος Ιούλιος Καίσαρ -τουλάχιστον.
    Σαφέστατα έχουν ρημάξει τα δάση ανεξέλεγκτα.
    Και ξέρεις, δεν κόβουν δάση μόνο φτωχοί για να ζεσταθούν, αλλά και πολλοί που λεφτά έχουν αρκετά, για να κάνουν εφφέ με τζάκι αναμμένο, αμ πώς ;

    Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζόνυ μου, η συντριπτική πλειοψηφία όσων καταναλώνουν ξύλα για να ζεσταθούν δεν έχουν οι ίδιοι υλοτομήσει. Δεν αναφέρομαι στους κατοίκους της υπαίθρου, αλλά των πόλεων, που είναι σημαντικά περισσότεροι. Οι αστοί αγοράζουν ξύλα από μαντράδες (σε σημαντικά αυξημένες τιμές από πέρσι) που τα έχουν κόψει οι ίδιοι, ή τα έχουν αγοράσει από Ρουμανία-Βουλγαρία και (σύμφωνα με τους ειδικούς) είναι κακής ποιότητας.
      Το τζάκι επί δεκαετίες ήταν σημείο «χλιδής», ειδικά όταν μιλάμε για πολυκατοικία. Ακόμη και σήμερα αν ανοίξουμε εφημερίδα με αγγελίες θα δούμε ότι το τζάκι αναφέρεται στα υπέρ ενός σπιτιού.
      Το θέμα είναι ότι δεν έδινε κανένας σημασία στον τρόπο κατασκευής του τζακιού, μιας και κατά κύριο λόγο αποτελούσε διακοσμητικό στοιχείο, ή σημείο …επίδειξης. Σήμερα που καίει σχεδόν όλη μέρα για να ζεστάνει ένα σπίτι, ίσως θα έπρεπε να γίνουν και έλεγχοι εντός των κατοικιών και όχι μόνο στην ατμόσφαιρα.

      ΥΓ: Οι γελοίες ειδήσεις, μέσα σε ένα 15ήμερο περίπου που κάνω ανάρτηση, είναι πολύ περισσότερες. Πέφτει πολύ σβήσε-γράψε για το top-10. Φροντίζει η επικαιρότητα να μας κρατά χαμογελαστούς…!

      Διαγραφή
  7. Δεν ξέρω ποιος πρωτο-είναι ο πιο γελοίος, ο πιο αλαζόνας όμως είναι ο Κυρίτσης: "Για σένα είμαι εδώ, θα μπορούσα να μην είχα έρθει", λέει στον Πολίτη, γιατί, ευτυχώς που είναι "εδώ" και μας..."έσωσε"...
    Το κακό είναι πως, μπροστά στην κάλπη, ο πολίτης παθαίνει ολική αμνησία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω πως αυτή τη φορά ειδικά η ΔΗΜΑΡ θα πάρει αυτό που της αξίζει: from the three the longer...!

      Διαγραφή
    2. Κράτα κι ένα μικρό καλάθι!
      Hellas hear...!

      Διαγραφή
    3. Τι μικρό Joan μου;
      Εδώ και κάτι χρόνια κρατάω τρύπιο.

      Διαγραφή