Σελίδες

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Τοξικά και απόβλητα #4



* Όλγα Γεροβασίλη,  εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ (στα "Παραπολιτικά Fm"): «Ο ΣΥΡΙΖΑ  θα συνεργαστεί με όποιον έχει την άποψη ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά.»

Κυρία … κυρία, να συνεργαστώ εγώ; Με θέλετε; Αν σας πω ότι είναι ΠΟΛΥ καταστροφικά θα μου δώσετε υπουργείο;
Αν σας πω ότι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καταστροφικά τι μου δίνετε; (Κότερο θέλω)

**********
 
* Τασία Χριστοδουλοπούλου, πρώην αναπλ. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής - οι μετανάστες λιάζονται (στο "The Press Project"): «Πλουτίσανε τα νησιά με τους πρόσφυγες. Οι Σύροι πρόσφυγες επειδή έχουν όλοι χρήματα, μένουν όλοι σε ξενοδοχεία. Αυτοί που έχουν χρήματα μένουν σε ξενοδοχεία, ψωνίζουν από όλα τα μαγαζιά, κάνουν έναν τζίρο απίστευτο στην αγορά των νησιών, συν αυτά, τα οποία ξέρετε, τα παράνομα, όπου έχουν φτάσει μέχρι και να τους ζητάνε λεφτά για να γεμίσουν τις μπαταρίες των κινητών τους.»

Να ευχαριστήσουμε τα δουλεμπορικά που λειτουργούν ως ταξιδιωτικά πρακτορεία.
Να ευχαριστήσουμε τους Σύρους που αφήνουν τα δικά τους βομβαρδισμένα ξενοδοχεία και έρχονται εδώ να κάνουν διακοπές. Περισσότερο να τους ευχαριστήσουμε που παρά τη μεγάλη καψούρα τους για τουρισμό, δεν ξεχνούν να περάσουν πρώτα από τα ΑΤΜ να κάνουν ανάληψη.
Τέλος να ευχαριστήσουμε και το αθάνατο ελληνικό επιχειρείν! Θα παρακαλούσαμε μόνο, για το 5ευρω που παίρνουν από τους Σύρους εκδρομείς για να τους φορτίσουν τα κινητά, να κόβουν απόδειξη. Κάτι να βγάλουμε κι εμείς!
ΥΓ: Παρακαλούνται οι Σύροι τουρίστες που βουτούν στο νερό πριν φτάσουν στις ακτές μας, να μη βιάζονται. Μερικοί δεν βγαίνουν ζωντανοί για να κάνουν απίστευτο τζίρο και αναγκαζόμαστε να ψάχνουμε στις τσέπες τους.

**********

* Θεόδωρος Πάγκαλος - ο χαμηλοσυνταξιούχος (στο "Βήμα FM"): «Ο άλλος (σημ: ο Τσίπρας) τσαχπινοκωλαράκιας είναι! Πότε από εδώ χώνεται, πότε από εκεί χώνεται… Τσαχπινοκωλαράκιας, μια έκφραση είναι. Σημαίνει αυτόν που προσπαθεί να αποφύγει τις ευθύνες. Έτσι το λέμε εμείς στα χωριά της Αττικής. Και μετά βάζει τα κλάματα, επειδή τον είπε ψευτράκο ο Μεϊμαράκης. Κακώς τον είπε ψευτράκο, γιατί είναι αρχηγός κόμματος. Εγώ ορθώς τον λέω ό,τι τον λέω, γιατί εγώ δεν είμαι τίποτα.»

Μπορείς να φανταστείς τον Θεόδωρο με τσαχπινοκωλαράκι πριν γίνει τίποτα; Πριν ξηλώσει τον ένα τοίχο του WC για να χωράει να μπαίνει και σκάψει τρύπα για να βλέπει απευθείας βόθρο;

**********

* Χάρης Θεοχάρης - σέλφι με το "Ποτάμι" (στο ρ/σ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM"): «Το διακύβευμα των εκλογών είναι μια κυβέρνηση με το ΠΟΤΑΜΙ ή μία κυβέρνηση χωρίς το ΠΟΤΑΜΙ. Χρειάζεται να φτιάξουμε μια φορολογική διοίκηση που να φοβίζει τον κόσμο.»

Εσύ το ‘ξερες ότι μεθαύριο ψηφίζεις με αυτό το τεράστιο δίλημμα;;; Θα είναι ο Μπόμπολας στο τιμόνι της χώρας και επίσημα ή θα κρύβεται πάλι πίσω από τις κουρτίνες να κρατάει τους σπάγκους του Στράβακα;;;
Για τα φορολογικά όμως θα συμφωνήσω με τον κ. Χάρη. Μάλιστα του έχω και πρόταση. Χαρούλη, διάλεξε υπουργό να μας φοβίζει:

 
**********

* Ευάγγελος Μεϊμαράκης (στο "Bloomberg"): «Οι Ευρωπαίοι ηγέτες κάνουν λάθος αν πιστεύουν ότι ο κ. Τσίπρας είναι η καλύτερη επιλογή τους για τη διατήρηση της συνοχής της νομισματικής ένωσης.»

Μα τον Αλέξη ρε καρντάσια;! Γιατί δηλαδή, εγώ δεν ήμουν καλό παιδί; Δεν έκανα όλα μου τα μαθήματα; Δεν έμαθα να σκύβω αρκετά; Σας χάλασα ποτέ χατίρι;
Προσέξτε με, δείτε τι καλός είμαι στις κωλοτούμπες. Χρονομετρήστε πόση ώρα κάνω χαρούλες στο ένα πόδι και με τη γλώσσα έξω.
Δώστε μου μια ευκαιρία να π#δήξω κι εγώ την Ελλάδα και θα δείτε πόσο υπάκουο γίνομαι.

**********

* Σοφία Βούλτεψη - το μαλλί πως είναι; (στο ρ/σ "Στο Κόκκινο"):  «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξανάνοιξε την ΕΡΤ. Η ΕΡΤ υπήρχε, απλά λεγόταν ΝΕΡΙΤ.»

Επίσης δεν απολύθηκαν οι καθαρίστριες του Υπ.Οικ. Δοκιμάζαμε ποιες από αυτές αντέχουν τις φάπες για να τις προσλάβουμε στα ΜΑΤ.

**********

* Αλέκος Φλαμπουράκης, απαντώντας στον Β. Μεϊμαράκη που είπε ότι ο Τσίπρας δεν έχει κολλήσει ένσημα (στα "Παραπολιτικά Fm"): «Ο κ. Τσίπρας τελείωσε το Πολυτεχνείο, πήγε στο στρατό, γύρισε από το στρατό, έγινε γραμματέας της Νεολαίας και στα 32 του έγινε αρχηγός του Συνασπισμού. Πότε να προλάβει; Ας βρει κάποιο 30αρη να δει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο.»

Άσε έψαξα εγώ.
Ούτε ένας Αλέκο μου! Όλοι οι 30ρηδες τα ξύνουν, περιμένοντας να γίνουν αρχηγοί κομμάτων.
Αυτοί που την πάτησαν είναι όσοι πέρασαν τα 31 και αναγκάζονται να ψάξουν για δουλειά.
(Από τα 31 δεν τραβάμε. Νόμος!)

**********

* Βασίλης Λεβέντης - ΟΧΙ στο δημοψήφισμα ψήφισαν τα λυσσασμένα σκυλιά και οι λιγούρηδες (στη "Realnews"): «Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις. Εγώ θα βοηθήσω ώστε να γίνουν σωστές μεταρρυθμίσεις. Tο μόνο που θα ζητήσω από τον Τσίπρα είναι να μου επιτρέψει να ταξιδέψω στη Γερμανία ώστε να πείσω τη Μέρκελ για την ανάγκη αλλαγής των μεταρρυθμίσεων.»

Μέρκελ, μετά από τόσα χρόνια ασόβαρων πολιτικών, σου στέλνουμε τον Λεβεντόγερο.
Τη γ@μησες!
Έχεις να πιεις φραπέ και να φας πίτσα που θα σου βουλώσει ο κω…!!

**********

* Ευάγγελος Βενιζέλος (στον τηλεοπτικό "ΣΚΑΪ"): «Το PSI αποτελεί τη μεγαλύτερη συνεισφορά στη χώρα. Κάποτε, θα στήσουν το άγαλμα του PSI και θα προσκυνούν, με τον Τσίπρα πρώτο. Η Ελλάδα δεν πέρασε ξυστά μόνο από το Grexit αλλά και από την κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών. Συνεπώς, αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε άλλη λύση εκτός μνημονίου.»

Όλοι μαζί να αναφωνήσουμε ‘Ζήτω ο Βενιζέλος’ που κατάφερε να βρει και να μας φέρει τη μοναδική λύση-μνημόνιο, καθώς και για τη συμβολή του στο PSI, τη μεγαλύτερη εθνική συνεισφορά.

Στο εξής η 9η Μαρτίου καθιερώνεται ως η ημέρα του εθνικού μας οργασμού, για να γιορτάζουμε:
α) που τα αποθεματικά των Ταμείων από 17,3 δισ. σκαρφάλωσαν στο ιλιγγιώδες ποσό των 8,8 δισ. (με τους ασφαλισμένους να απολαμβάνουν την μεγαλύτερη παρτούζα της Ιστορίας) και
β) που 15000 μικροομολογιούχοι, οικειοθελώς και χωρίς να τους αναγκάσει κανείς, δώρισαν στις τράπεζες 1,2 δισεκατομμύρια που τους περίσσευαν! Απορρίφθηκε η πρόταση να δωρίσουν και τα δυό τους @@@, για να μείνει κάτι να δίνουν στις εκλογές.

**********

* Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (στο "The Press Project"): «Είναι καλύτερο να έχουμε απολέσει μέρος της εθνικής κυριαρχίας, από ότι να πάμε σε μια άτακτη χρεοκοπία.»

Ευχαριστούμε τον Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της νουδού που μας αποκαλύπτει τι είναι καλύτερο για όλους μας.
Προσοχή προσοχή: Δεν πειράζουμε λίστα Λαγκάρντ, τράπεζες, φοροκλέφτες, λαθρεμπόριο, αφήνουμε ανέπαφους να ξεπλένουν αβέρτα οφσορούχους, εφοπλιστές, προέδρους ομάδων και καναλάρχες, εδώ και τώρα δίνουμε Σάμο, Κρήτη, Κέρκυρα, μισή Πελοπόννησο, δυο πόδια Χαλκιδικής, από την Άρτα και πάνω, και τη Θράκη ολόκληρη.
Να ’σαι καλά ρε Barbi! Πως δεν το ’χαμε σκεφτεί;


Και τώρα μπορείτε
να πα να γ@μηθείτε

τραλαλα τραλαλα

16 σχόλια:

  1. Αρχίζουν να "το χάνουν" σιγα σιγα....Ό,τι τους απόμεινε δηλαδη στον εγκέφαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Πετράν!!!! Εντάξει οι Έλληνες πληρώνουν το τίμημα που δεν έβγαλαν το 80 πρωθυπουργό τον Λεβέντη. Όλα εκεί συγκλίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας άρεσε τότε που έπινε φραπέδες;;;;
      Ψηφίστε τον τώρα που το 'χει ρίξει στο τίλιο.

      Διαγραφή
  3. Τραλαλά τραλαλά!
    Εξαιρετική η ανθολογία σου μα το σκολίασμα ακόμα πιο θανατικό!
    Πάω σε βάλω παραπομπή στη σημερινή μου ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανθολογία σαχλαμάρας!
      Τα μαζεύω για να θυμόμαστε τι λένε και τι πιστεύουν οι υποψήφιοι σωτήρες.

      Διαγραφή
  4. Εγω παντως πολυ γελασα που αναμεσα στις φωτογραφιες τρομακτικων μορφων απο θριλερ εχωσες και τον Απεθαντο!!!!Αχαχαχααχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω χειρότερο από δαύτον.
      Συγκριτικά, όλους τους άλλους τους δέχομαι ευχαρίστως!

      Διαγραφή
  5. Γεια σου, Πέτρο! Διάβασα τα πολιτικά κείμενά σου, καλογραμμένα, δε λέω, αλλά διαφωνώ.. Τα πράγματα δεν είναι "άσπρο - μαύρο"... Παραθέτω κάποιες σκέψεις του Λένιν:
    -Λένιν: Αναγκαίοι συμβιβασμοί και υποχωρήσεις:
    Είναι αποσπάσματα από μια ομιλία του Λένιν τον Οκτώβρη του 1921. Της χρονιάς δηλαδή που αποφάσισε, μετά και την εξέγερση της Κροστάνδης, μια σοβαρή υποχώρηση των μπολσεβίκων: Τη Νέα Οικονομική Πολιτική - γνωστή ως ΝΕΠ. Η οποία επανέφερε τις καπιταλιστικές σχέσεις σε αρκετούς τομείς, κυρίως στην αγροτική οικονομία.
    Επικρίθηκε σφοδρά τότε ο ηγέτης της Οκτωβριανής Επανάστασης για τη σημαντική αυτή παραχώρηση στον καπιταλισμό. Και μιλώντας σε ένα συνέδριο επιτρόπων πολιτικής διαφώτισης, προσπάθησε να στηρίξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τη δύσκολη αυτή απόφαση. Είπε λοιπόν μεταξύ άλλων:
    "...Και η ουσία της νέας οικονομικής μας πολιτικής σ' αυτό ακριβώς συνίσταται, ότι δηλαδή στο σημείο αυτό πάθαμε σοβαρή ήττα και αρχίσαμε να κάνουμε στρατηγική υποχώρηση: Εφόσον δεν μας τσάκισαν τελειωτικά, ας υποχωρήσουμε κι ας αρχίσουμε την αναδιοργάνωση από την αρχή, μα πιο σταθερά'... Και στο σημείο αυτό είναι βέβαια αναπόφευκτο να βρεθεί μια μερίδα ανθρώπων σε κατάσταση απογοήτευσης, σχεδόν πανικού, και εξ αιτίας της υποχώρησης να αρχίσουν οι άνθρωποι αυτοί να πανικοβάλλονται.
    Αυτό το πράγμα είναι αναπόφευκτο. Ξέρουμε πως, όταν ο Κόκκινος Στρατός υποχωρούσε, η νίκη του άρχιζε από τη στιγμή που το έβαζε στα πόδια μπροστά στον εχθρό, και κάθε φορά σε κάθε μέτωπο μια μερίδα ανθρώπων περνούσε αυτήν την περίοδο του πανικού. Μα κάθε φορά -και στο μέτωπο του Κολτσάκ και στο μέτωπο του Ντενίκιν και στο μέτωπο του Γιουντένιτς και στο πολωνικό μέτωπο και στο μέτωπο του Βράνγκελ- κάθε φορά συνέβαινε το ίδιο: αφού μας τις έβρεχαν για τα καλά, μία και κάποτε και περισσότερες φορές, εμείς επαληθεύαμε την παροιμία: ένας δαρμένος αξίζει όσο αξίζουν δύο άδαρτοι. Αφού τις τρώγαμε μια φορά, αρχίζαμε την επίθεση σιγά, συστηματικά και προσεχτικά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Γιάννη
      Ωραίο το απόσπασμα από τον λόγο του Λένιν. Μιλάμε για έναν ηγέτη εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, μιλάμε για 100 χρόνια πίσω, δεν υπήρχαν μνημόνια που κανόνιζαν άλλοι, αναφερόμαστε σε έναν πολιτικό ελιγμό που αποφάσισε μόνος του και ύστερα προσπάθησε να δικαιολογήσει.
      Δεν βλέπω καμία ομοιότητα με τον Τσίπρα. Άλλοι αποφάσισαν γι’ αυτόν και αυτός μας πλασάρει το μνημόνιο ως αναγκαίο κακό, χωρίς να αποκαλύπτει αν και από ποιους εκβιάστηκε.

      Όλα αυτά δεν χωνεύονται Γιάννη.

      Δικαίωμα του καθενός είναι να κρίνει και να αποφασίζει. Έτσι κι εγώ αποφασίζω μόνο για μένα και για κανέναν άλλον. Θα θεωρούσα τουλάχιστον γελοίο τον εαυτό μου όταν η στάση ζωής μου και η παρουσία μου στο μπλόκιγνκ γύριζαν τούμπα και άρχισα να υποστηρίζω αυτά που σιχαινόμουν.

      Μιλάω προσωπικά και –πίστεψέ με- δεν υπάρχει κανενός είδους μομφή στο άτομό σου. Πιστεύω να έχεις καταλάβει τόσα χρόνια ότι εκτιμώ τη γνώμη σου.

      Ο Τσίπρας δεν κατάφερε να με πείσει σε τίποτα. Ούτε γιατί απέπεμψε τον Βαρουφάκη και άλλαξε την ομάδα διαπραγμάτευσης, ούτε γιατί έγραψε κανονικά το ΟΧΙ του λαού, ούτε γιατί αμόλησε τα ντόπερμαν να επιτίθενται στην Ζωή, ούτε γιατί 7 μήνες δεν έγινε τίποτα για τη λίστα Λαγκάρντ (στο τέλος του χρόνου τα αδικήματα παραγράφονται), ούτε γιατί κάτι κοπρόσκυλα τύπου Φίλη, Μάρδα, Αλεξιάδη έχουν πιάσει στασίδι στα βοθροκάναλα.

      Θες να δεις τι σημαίνει αριστερός; Θες να ακούσεις τι σημαίνει δεν υποκύπτω στη διαφθορά και στη σαπίλα; Θες να μάθεις τι σημαίνει έχω @@@;
      Παρακολούθησε αυτό το [βίντεο] και έλα μετά να μου πεις ποιός από τους εναπομείναντες στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε εδώ και 7 μήνες έξω από τα δόντια.
      Αυτό σημαίνει ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ γιατί ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ.

      Πες μου λοιπόν αύριο που ο Τσίπρας θα συγκυβερνήσει με το πασόκ και τον ποτάμη αν θα βγουν στη φόρα τα σκάνδαλα, οι μίζες, τα υποβρύχια, οι εξοπλισμοί και αν θα ακουστούν ποτέ ξανά οι πολεμικές αποζημιώσεις ή θα πληρώσει το μπομπολέικο.

      Διαγραφή
  6. Ωραίο το ποτ-πουρί σου Πέτρο μου. Και μακάβριο επίσης. Όπως όλο το πολιτικό σκηνικό που μας περιβάλει. Γεμίσαμε βρικόλακες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι μοναδικός!!! Καταπληκτικές οι αναφορές σου, θαυμάσιο το χιούμορ και το έγκυρο ρεπορτάζ σου!!! Γεμίσαμε "Γηραιά" κι Ασήμαντα Πωλητικά Τίποτα κι ο λαός σα ζόμπι, όπως λες, ακόμα τους χειροκροτεί. Οποία απογοήτευση, Πέτρο μου!
    Γέλασα με τα χάλια μας! Να είσαι καλά και να έχεις ένα όμορφο βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χτες διάβαζα ένα άρθρο για τις μέχρι τώρα πτωχεύσεις της Ελλάδας. Τι προηγήθηκε, ποιοι ευθύνονται, ποια τα λάθη τους.
      Σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σου δίνεται η εντύπωση ότι 200 χρόνια μας κυβερνούν πουλημένοι και ανίκανοι. Σαν να μην απελευθερωθήκαμε ποτέ.
      Καλή δύναμη Κατερίνα και σε ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  8. Πέτρο, αν υποψιαστώ ότι θα καταληφθούν οσονούπω οι κυβερνητικοί θώκοι και πάλι από Βούλτεψες και Βαρβιτσιώτες, θα πεθάνω... Καλό φθινόπωρο να ευχηθώ ή;... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λέω ότι οι άλλοι (του ΣΥΡΙΖΑ) είναι χειρότεροι.
      Κάνουν όμως φιλότιμες προσπάθειες να τους μοιάσουν.

      Ευχήσου καλή ανάρρωση και βλέπουμε.

      Διαγραφή