Σελίδες

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 27



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 11- 20 Ιανουαρίου 2014.
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – επιβράβευση
Κινεζική εταιρία έδωσε μπόνους στον καλύτερό της υπάλληλο μία …
Σε άλλο επίπεδο ανέβασαν οι διοικούντες μία κινέζικη εταιρεία την έννοια της επιβράβευσης των εργαζομένων που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους.
Η εταιρεία έχει έδρα την Σαγκάη και στο πρόσφατο δείπνο επιβράβευσης που διοργάνωσε για το προσωπικό, προσκάλεσε και μία διάσημη πορνοστάρ της Ιαπωνίας σαν "έκτακτη συμμετοχή".
Η επιλογή της αυτή οδήγησε πολλούς οπαδούς της να εμφανιστούν στο χώρο όπου διοργανώθηκε η εκδήλωση, προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί της.
Αυτό που ωστόσο άφησε άναυδους τους παριστάμενους ήταν η ανακοίνωση ότι ο νικητής του βραβείου για τον καλύτερο υπάλληλο θα κέρδιζε και …μία νύχτα μαζί της.
………………………….

Να και μια χώρα όπου αναγνωρίζεται η αξία σου.
Τι είπες τώρα!
Αντί για χρηματικό μπόνους δώρο μια πί#α γύρο απ’ όλα!
(η γυναίκα του πήγε πάσο;)

 

Είδηση Νο 9 – ερεθιστήκαμε…
Κούκλες στην βιτρίνα με …τρίχες
H American Apparel είναι μια γνωστή εταιρεία ρούχων με καταστήματα ανά την Αμερική. Οι υπεύθυνοι της εμπορικής στρατηγικής της εταιρείας για να αντιμετωπίσουν τον σκληρότατο ανταγωνισμό από άλλες φίρμες, βρήκαν ένα τέχνασμα που κάνουν όλους όσοι περνούν από τη βιτρίνα να καρφώνονται στο πεζοδρόμιο και όσοι περνάνε οδηγώντας να κινδυνεύουν να τρακάρουν.
Ποιο είναι αυτό; Σε δύο καταστήματά τους σε πολυσύχναστα μέρη του Μανχάταν αποφάσισαν να τοποθετήσουν κούκλες στην βιτρίνα που έχουν τρίχες στα επίμαχα σημεία. Και όταν λέμε τρίχες, εννοούμε τόσες πολλές που φαίνονται μέσα από τα ρούχα.
Η είδηση έχει κάνει το γύρο της Νέας Υόρκης και του κόσμου. Επισκέπτες και ντόπιοι σπεύδουν να πάρουν φωτογραφίες του θεάματος που τραβάει την προσοχή, από χιλιόμετρα. 
………………………….

Σας είναι αδιάφορα τα προϊόντα μας, δεν μπορείτε όμως να αντισταθείτε στις μ….τριχες;
Σας έχουμε τη λύση! Με μια καλή σαπουνάδα ξυρίζουμε τις κούκλες και σας πουλάμε σκέτες τις μ….τριχες μαζί με στερεωτικό για να τις κολλήσετε στη σύντροφό σας.
Για τις μασχάλες μόνο κατόπιν παραγγελίας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Είδηση Νο 8 – δεν είμαι και νομικός!
Δεν ήξερε ότι με το διαζύγιο, τελειώνει ο ... γάμος!
Μια Βρετανίδα θα μηνύσει τους πρώην δικηγόρους της για επαγγελματική αμέλεια, υποστηρίζοντας πως δεν τη συμβούλευσαν ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαζυγίου θα σήμαινε και το τέλος του γάμου της.
Ο λόγος για την Jane Mulcahy η οποία υποστηρίζει ότι οι δικηγόροι της δεν της εξήγησαν αναλυτικά τις επιπτώσεις των κινήσεών της.
Σύμφωνα με την Independent, η γυναίκα υποστηρίζει πως οι δικηγόροι δεν έλαβαν υπόψη τη θρησκεία της (Καθολική), κάτι που σήμαινε πως θα έπρεπε να της προτείνουν δικαστικό χωρισμό- ένα βήμα πριν από το διαζύγιο- σαν εναλλακτική κίνηση.
………………………….

Εδώ δεν ήξερα πως με το γάμο ξεκινάει ο γάμος, θα ήξερα πως με το διαζύγιο τελειώνει; Δεν μου το είχε πει ούτε η μάνα μου ούτε η κολλητή μου και μια φορά που το έδειχνε στην τηλεόραση θυμάμαι είχα αλλάξει κανάλι.



Είδηση Νο 7 – μιλάει η στύση; Oh yes!
Η έρευνα μίλησε για τη στύση του Τουταγχαμών
Μπορεί να είναι από τους πιο διάσημους φαραώ, καθώς η ταφή του ήταν πολύχρυση, όμως λίγοι γνωρίζουν ότι ο νεαρός Τουταγχαμών μουμιοποιήθηκε με το πέος του σε στύση.
Ενενήντα χρόνια μετά την ανακάλυψη του τάφου του, νέα έρευνα έρχεται να εξηγήσει για ποιον λόγο ο φαραώ, που πέθανε σε ηλικία 19 ετών και απασχολεί επί δεκαετίες την επιστημονική κοινότητα με την αιτία θανάτου του, πέρασε στην αιωνιότητα έχοντας το πέος του σε γωνία 90 μοιρών.
"Για να παραπέμπει στον θεό Όσιρι και μάλιστα στην πιο δυναμική στιγμή του", είναι η απάντηση που δίνει η καθηγήτρια Αιγυπτιολογίας του Αμερικανικού Πανεπιστημίου στο Κάιρο, Σελίμα Ικράν.
………………………….

Έτσι λύθηκε το μυστήριο γιατί οι Αιγύπτιοι έκαναν κωνικές τις πυραμίδες και δεν έριχναν πλάκα. Έπρεπε να μοιάζει με αντίσκηνο.
(φαντάζομαι την αρχαιολόγο με το μοιρογνωμόνιο να μετράει την τσουτσού του συχωρεμένου)



Είδηση Νο 6 – φονικό όπλο 43 νούμερο
Μαστροπός ζητά από τη Nike 100 εκατ. δολάρια, επειδή κατέληξε στη φυλακή
Το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων ζητά από την Nike, ένας 26χρονος μαστροπός που φορούσε ένα ζευγάρι Air Jordan την ώρα που χτυπούσε στο πρόσωπο έναν πελάτη ιερόδουλης, που ήταν υπό την προστασία του.  
Ο λόγος για τον Sirgiorgiro Clardy ο οποίος κατηγορεί την Nike ότι ευθύνεται εν μέρει, για τα εκατό χρόνια φυλάκισης του, μετά το ξυλοδαρμό ενός άλλου άνδρα το 2012.
Σύμφωνα με τον 26χρονο, πουθενά η εταιρία δεν τον προειδοποιούσε ότι τα παπούτσια της, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φονικό όπλο. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τον ξυλοδαρμό του πελάτη ο οποίος αναγκάστηκε να κάνει ράμματα και πλαστική στο πρόσωπό.
Στην τρισέλιδη αγωγή του προς την Nike αναφέρει ότι η εταιρία έπρεπε να γράφει στις ετικέτες της ότι τα παπούτσια της ίσως προκαλέσουν σωματικές βλάβες, όταν αυτός που τα φοράει είναι εν βρασμό ψυχής.
………………………….

Δε ζητάω πολλά, ένα μύριο για κάθε χρόνο φυλακή.
Στα 126 μου που θα βγω θα μπορέσω να γλεντήσω τη ζωή μου.
Ναι κυρ πρόεδρα, η εταιρεία φταίει, διότι αν έγραφε στη σόλα "μη κλωτσάτε τους άλλους, κάνει κακό" εγώ θα κυκλοφόραγα με σαγιονάρες!



Είδηση Νο 5 – αστυνόμοι σαΐνια
Πήρε αποζημίωση 1,6 εκατομμύρια δολάρια για εξετάσεις με τη βία
Οι αστυνομικοί είχαν κάνει σήμα στον Ντέιβιντ Έκερτ από το Μέξικο να σταματήσει με το αυτοκίνητο του αλλά εκείνος δεν το έκανε και έτσι τον καταδίωξαν. Μόλις τον σταμάτησαν τον συνέλαβαν, λέγοντας ότι ο εκπαιδευμένος σκύλος μυρίστηκε ναρκωτικά.
Στη συνέχεια τον πήγαν σε νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου όμως οι γιατροί αρνήθηκαν να τις κάνουν. Στο επόμενο νοσοκομείο όμως οι γιατροί δέχτηκαν και οι εξετάσεις έγιναν με το ζόρι! Ο Ντέιβιντ έκανε κολονοσκόπηση, υπέρηχο, δύο ακτινογραφίες, τρία κλύσματα και τον εξέτασαν στον πρωκτό,  μετά από εξαναγκασμό της αστυνομίας που δεν τον πίστευε ότι δεν είχε ναρκωτικά.
Οι γιατροί δεν βρήκαν απολύτως τίποτα και ο Ντέιβιντ πήρε αποζημίωση 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων επειδή τον εξανάγκασαν να κάνει τις εξετάσεις.
………………………….

Οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο και για εγχείρηση προστάτη, τρία μπάι πας, ρινοπλαστική, εμφύτευση μαλλιών και 7 σφραγίσματα.
Ρε, μήπως να βάλουμε το σκύλο να μας μυρίσει;



Είδηση Νο 4 – έχουν κι αλλού προβλήματα
Τεράστιο το κόστος στο αμερικανικό σύστημα περίθαλψης για ... αντλίες στύσης
Σύμφωνα με το Newsweek η αμερικανική κυβέρνηση κλήθηκε να καταβάλει τεράστιο ποσό για να καλύψει την αγορά μισού εκατομμύριου συσκευών που υποβοηθούν την στύση, μέσα στην πενταετία 2006 - 2011.
Πρόκειται για την κάλυψη υγείας του προγράμματος Medicare που απευθύνεται σε 44 εκατομμύρια ασφαλισμένους και ελέγχεται από το κράτος. Το κόστος ανήλθε σε 172 εκατομμύρια δολάρια και το παράδοξο είναι ότι αν οι χρήστες των συσκευών τις είχαν αγοράσει από καταστήματα και δεν τα είχαν πάρει μέσω της ασφαλιστικής κάλυψης, η δαπάνη θα είχε πέσει στο μισό.
Ακούγεται μάλλον γελοίο αλλά πρόκειται για σκάνδαλο, όπως καταγγέλλουν οι ειδικές Αρχές.
………………………….

Αυτό είναι σύστημα υγείας άδωνί μου! Το κράτος τους ξοδεύει διπλάσια ποσά απ’ όσα πρέπει για να σηκώνεται στους πολίτες του, την ώρα που το δικό μας δαπανά τα μισά απ’ όσα πρέπει για τον καρκίνο.
Το ότι εμείς πληρώνουμε τα διπλά για τις δικές σας κάβλες είναι άσχετο και παρακαλώ να σβηστεί απ’ τα πρακτικά.



Είδηση Νο 3 – …που θέλει και ο κ#λος σου εξουσία!!!
ΝΔ: Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει αν ο Τσίπρας είναι άθεος
"Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις του υπευθύνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Αμανατίδη στον ΣΚΑΪ ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος.  
"Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του. Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
"Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης. Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος" προσθέτει η Συγγρού.
………………………….

Η μέχρι στιγμής φορολόγηση αφορούσε μουσουλμάνους, ινδουιστές και άθεους, συνεπώς έχω αρχίσει να φοβάμαι πως με την έλευση του Τσίπρα θα αρχίσουν να φορολογούν κι εμένα. Τα ύστερα του κόσμου!!!
Επειδή γνωρίζουν και οι πέτρες ότι δεν φτάσαμε στην κορυφή της Ευρώπης έτσι τυχαία, αλλά κατόπιν της εμπνευσμένης από το Θεό καθοδήγησης φωτισμένων ηγετών και πάνω απ’ όλα θρήσκων, έρχομαι κι εγώ να ενώσω τη φωνή μου με αυτή της νουδού. Δεν είναι δυνατόν μια τόσο επιτυχημένη πορεία δεκαετιών να διακοπεί έτσι βάναυσα από το άθεο πιτσιρίκι.
Ο Τσίπρας πρέπει να αναφωνήσει τρεις φορές "Απεταξάτω το Σατανά … Απεταξάμην" αν θέλει να δει εξουσία. Δια τούτο, παρακαλώ να μπει στη κατάψυξη, μέχρι νεωτέρας.
Μουτζαχεντίν όλης της χώρας ενωθείτε. Ούτε μια ψήφο στο νιάνιαρο του Εωσφόρου. Θα τα πούμε και στο αντίδωρο.



Είδηση Νο 2 – έρχομαι στο χώρο σου
Κατάργηση του ασύλου στα σπίτια των αγροτών!
Αντιμέτωποι με το εκβιαστικό δίλλημα της υπογραφής υπεύθυνης δήλωσης με την οποία θα αποποιούνται του δικαιώματος του ασύλου για το σπίτι τους, βρίσκονται χιλιάδες έλληνες αγρότες.
Οι αγρότες καλούνται να υπογράψουν πως δέχονται άρση του ασύλου της κατοικίας τους, προκειμένου οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να έχουν την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή εισόδου σε αυτή και αποτελεί προέκταση της πολιτικής  για τήρηση από τους αγρότες βιβλίων εσόδων εξόδων.
Εάν οι αγρότες δεν υπογράψουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση ουσιαστικά δεν θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα, δεδομένου ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία προωθείται η  πολιτική του ελέγχου ανά πάσα στιγμή των επιχειρήσεων που έχουν έδρα την οικία του ελεγχόμενου.
………………………….

Σε παγκόσμια πρώτη σας παρουσιάζουμε και το σχετικό ΦΕΚ.





Είδηση Νο 1 – κουτόχορτο
Πάστορας βάζει τους πιστούς να τρώνε .. γρασίδι
Να βγουν στον δρόμο και να φάνε χορτάρι, είπε στους πιστούς της ενορίας του ένας πάστορας στην Πρετόρια της Ν. Αφρικής και αυτοί … το έκαναν!
Ο πάστορας Lesego Daniel έπεισε δεκάδες οπαδούς του να φάνε το χόρτο στο υπουργείο του στην Garankuwa, αφού είπε ότι "θα τους φέρει πιο κοντά στο Θεό".
Ό ίδιος ο πάστορας ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι μπορούν να φάνε οτιδήποτε για να θρέψουν το σώμα τους και να επιβιώσουν. 
………………………….

- Πάτερ, το χορτάρι ψήλωσε, θα χρειαστούμε μηχανή του γκαζόν.
- Άστο ρε, έχω μέσα κάτι πρόβατα, κάτσε να δεις για πότε θα μου το κουρέψουν στο τζάμπα.


33 σχόλια:

  1. Αυτή με τον "άθεο Τσίπρα" κι αν είναι ΓΕΛΟΙΑ είδηση!!!... Η άθλια και επικίνδυνη ακροδεξιά του Σαμαρά που ζητά πιστοποιητικό θρησκευτικών φρονημάτων!!!! Μεσαίωνας κανονικός! (τα γράφω και στη σημερινή μου ανάρτηση στο μπλογκ μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώστε λες η περιβόητη "κατάρα του Τουταγχαμών" να είναι η συνεχής στύση 90 μοιρών;
    Μπορεί βέβαια αυτό για τον άντρα να είναι λιγάκι ενοχλητικό γιατί δε θα μπορεί να κάτσει όρθιος ούτε στο λεωφορείο, χωρίς να τον χαστουκίσει η μπροστινή του φωνάζοντας "ανώμαλος-ανώμαλος", αλλά οι γυναίκες θα το χαρούν δεόντως.
    Επομένως μπορούμε να μιλάμε για "ευχή και κατάρα"...


    Όσο για τη ΝΔ, μόλις αποκάλυψε μια μεγάλη αλήθεια: επειδή κάθε φορά που έρχονται η φόροι, όλοι αρχίζουν τις χριστοπαναγίες, παύουν να θεωρούνται χριστιανοί ορθόδοξοι. Επομένως αυτοί που φορολογούνται δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.
    Τώρα ο Τσίπρας θα φορολογήσει όσους δεν έχουν ακόμη αρχίσει τις χριστοπαναγίες και ανήκουν ακόμη στο ποίμνιο.
    Τόσο απλό. Τον παρεξηγήσατε τον Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι ενοχλητική η στύση!
      Μπορεί σε ένα φρενάρισμα να κρατηθεί η μανδάμ, ή να το δείξει στον τζούφιο σύζυγο "ιιιιιιιι, κοίτα ο κύριος Τάκη!!!"
      Στο σπίτι μπορεί να κρεμάσει τη μπουγάδα, τις κουτάλες, να ακουμπήσει τον παπαγάλο ή το βιβλίο αν πιάστηκε.
      Μυξοπαρθένες όλες!!!

      Η νουδού θα βάλει Σεραφείμ και Άνθιμο να σας αφορίσουν, ενώ οι Δ.Ο.Υ. θα δέχονται πιστούς με το θρήσκευμα γραμμένο στις ταυτότητες και θα τους σβήνουν τα βερεσέδια.
      Πάρε στυλό και γράψ’το μόνος σου.

      Διαγραφή
  3. Μου έδωσες ιδέα φοβερή, θα ρίξω την γόβα στο κεφάλι του πρώην αφεντικού που με πρήζει και θα ζητήσω αποζημίωση από το μαγαζί που τα αγόρασα και θα την γλιτώσω!!
    Χα!
    Σε ευχαριστώ πολύ Πέτρο πολύ χρήσιμη η σημερινή σου ανάρτηση!
    Γκουντναιτ μαι φρεντ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλού κακού ρίξε μια ματιά στη γόβα μη βρεις τίποτα ψιλά γράμματα.
      Για να είσαι σίγουρη φόρεσε αθλητικά. Είναι καρατσεκαρισμένο ότι οι φονιάδες που τα φτιάχνουν δεν προειδοποιούν τον κόσμο.

      Είσαι μια από τα εκατομμύρια που μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους. Τύφλα να 'χει το CNN και το Αλ Τζαζίρα μαζί.

      Διαγραφή
  4. Η είδηση με το κουτόχορτο γιατί μου μοιάζει λίγο με την είδηση 3?
    Είναι που κουτόχορτο μας ταΐζει κι αυτή (η κυβέρνηση)?

    Και νομίζω πως οι μηνύσεις για ανοιγμένα κεφάλια από παπούτσια θα έρχονται κατευθείαν εδώ πια....έδωσες ιδέες...χαχα!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τη διαφορά ότι ετούτοι δεν μας στέλνουν στα λιβάδια για βοσκή.
      Μας το σερβίρουν στις 8 κάθε βράδυ σε παράδοση κατ' οίκον.
      Καλό σου βράδυ Μαρία.

      Διαγραφή
  5. 10)Κι αν ήταν γυναίκα η καλύτερη υπάλληλος τι κερδίζει;
    9) Για τις ρόγες της κούκλας κουβέντα ε;
    8) Σιγά μη χρειάζεται το διαζύγιο για να τελειώσει ο γάμος! Εγώ τον έχω τελειωμένο 10 χρόνια. Διαζύγιο δεν έχω! χιχι!
    Στην είδηση 5 τους αστυνομικούς είχε στείλει η Πέτρα! Υποπτευόταν ναρκωτικά γιατί τον είδε να βγαίνει από το σούπερ μάρκετ με μια σακούλα που είχε άσπρους κόκκους :)))
    Η 3 είναι εντελώς γελοία!
    Στη 2 το έγγραφο το έχω δει κι εγώ με τα μάτια :))) Ελληνική Δικτατορία!


    Τέλος ο Μαζεστίξ έγγραψε με το "ευχή και κατάρα"!

    καλό βράδυ!
    Καλά επεράσαμε και τούτη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το αν η γυναίκα είναι η καλύτερη υπάλληλος, τι θα κερδίσει;
      Μα, είναι ολοφάνερο.
      Παρατίθεται παρακάτω, στην 7 είδηση. Το πουλί της μούμιας :-)

      mbiker

      Διαγραφή
    2. Επειδή σας σκεφτόμαστε και εσάς, σας στέλνω αυτόν.

      Αυτό στο 9 ούτε που το πρόσεξα. Είναι που με θάμπωσε η τρίχα κάγκελο.

      Η φιλενάδα σου είχε δώσει εξετάσεις για την αστυνομία αλλά δεν πέρασε. Από τότε κυκλοφορεί στους δρόμους και επιβάλλει το νόμο. Να φανταστείς κάθε πρωί που βγαίνει για δουλειά, κολλάει και μια κλήση στο αυτοκίνητό της.

      Ο Τσίπρας για να καθαρίσει τη θέση του πρέπει να πει το Πάτερ Υμών. Ποιος θα προσέξει την ορθογραφία στο "Υ";

      Καλό βράδυ γειτόνισσα.

      Διαγραφή
  6. Πάλι δεν τις διάβασα ανάποδα!! Φτου!! Έτσι, ενώ σχεδόν έκλαιγα από τα γέλια με αυτό το σχόλιο σου: "Έτσι λύθηκε το μυστήριο γιατί οι Αιγύπτιοι έκαναν κωνικές τις πυραμίδες και δεν έριχναν πλάκα. Έπρεπε να μοιάζει με αντίσκηνο"!!!... Αθαθαθαθαθα!!! (κθέρειθ εθύ!), αμέσως μετά τα πήρα στην κράνα με το ΦΕΚ των αγροτών (δεν μπορώ να το χωνέψω) και στη συνέχεια άρχισα το μπινελίκιον (πρωτότυπον!) όταν διάβασα την ανακοίνωση αυτών των υποκείμενων, περί αθεϊας του Τσίπρα! (Τθίπρα θα τον λέμε δλδ εμείς τώρα αυτόν;;) Άθταλαβίθτα μπέιμπι! χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τθίπραθ έχει πουλήθει τη πθυχή του στο διάολο για να γίνει πρωθυπουργόθ.
      Να λεθ πάλι καλά που έχουμε φωτιθμένουθ ηγέτεθ που με ιθχυρέθ δόθειθ ενημέρωθηθ, μάθ κρατάνε κθίπνιουθ για τους άθεουθ του Θύριδα.

      Άθτα να πάνε μαι θούγκαρ.

      Διαγραφή
    2. "Θύριδα";;;;;;;;;;; Πωθ το κατάντηθεθ έτθι, ένα κόμμα τηθ εκθουθίαθ;;;

      Διαγραφή
    3. Δε λεθ που ‘χω κολλήθει και μιλάω και θτη δουλειά έτθι!
      Με κοιτάνε όλεθ με μιθό μάτι και με περνάνε για δαβό!
      Θταδιάλα!

      (Δεν κθέρω αν είναι τηθ εκθουθίαθ, θίγουρα έτθι που το καταντήθαμε εμείθ οι δυο έγινε κόμμα των πθεδών.)

      Διαγραφή
    4. Αθαθα! Άθτα! Άθτα! Αυτό που λεθ, το έχω πάθει (εδώ είναι αληθινό το θου) κι εγώ κι όχι μόνο μιλάω παντού με θου.....θκέφτομαι κιόλαθ έτθι!!! Εννοώ πωθ...πάω να γράπθω μια λέκθη και θκέφτομαι με πόθα θου πρέπει να τη γράπθω!!! Αθαθα! Πάει! Θα πεθάνω πδευδή! Α! Τώρα που είπα πδευδή, δε μου λεθ, τι λεθ να πθηφίθουμε θτιθ επόμενεθ εκλογέθ;;

      Διαγραφή
    5. Εγώ θα πθηφίθω ή τους αθέουθ ή τουθ Πανθέουθ. Δεν έχω αποφαθίθει.
      Μπορεί και τον Τδον Αυλακιώτη.

      Διαγραφή
  7. Το ΦΕΚ πού το βρήκες ρε τσακάλι; Γελάω απ' τη μία, αλλά απ' την άλλη αυτό το "Ελληνικής Δικτατορίας" με πάγωσε...
    Συγχαρητήρια για την αλίευση των ειδήσεων. Τραγικά γελοίες όντως.
    Βενσερέμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαθέτουμε ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών σε όλες τις ηπείρους και μαθαίνουμε τα πάντα.
      Δεν είμαστε τυχαίοι.
      Βίβα λα ρεβολουσιόν!

      Διαγραφή
  8. Είδα στύση και μπήκα γιατί όπου χαρά και στύση η xristin πρώτη!
    Και εδώ μιλάμε για μεγάααααααλη στύση!
    Χάθηκε να φωνάξουν την xristin να την μετρήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού λένε πως η πυραμίδα χρόνο με το χρόνο ψήλωνε!
      Ρε xristin, άμα ήξερα σε τι φάση βρήκαν την αποτέτοια του μακαρίτη θα σε είχα ενημερώσει. Σου τ’ ορκίζομαι, μόλις χθες το έμαθα. :((
      Φίλοι;

      Διαγραφή
  9. Κοίτα να δεις πέραση οι τρίχες! Αραγε το ξέρουν οι νεαρές που τρέχουν για αποτρίχωση??
    Την πάτησε η μάγκισσα γιατί σαν καθολική δεν επιτρέπεται να κάνει 2ο γάμο!
    Οπω τι έπαθε ο φουκαράς μέχρι και κωλονοσκόπηση στα καλά καθούμενα??
    Αυτό θα πει υπουργείο υγείας νοιάζεται κανονικά για τους ασφαλισμένους του και τις ανάγκες τους??
    Ο Σαμαρας τώρα που μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο αρχίζει να πετάει μ---ίες μήπως σώσει την θέση του.Αυτή είναι η μεγαλύτερη προς το παρόν.
    Ελπίζω τουλάχιστον να μη μασήσουν τα πρόβατα τα δικά μας τις μ@λ@κίες του και τον ψηφίσουν για άλλη μια φορά!

    Τα φιλιά μου για καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσες το ‘μαθαν πήγαν στον μπαρμπέρη και σκούπιζαν το πάτωμα.

      Ο φουκαράς έκανε τσάμπα εξετάσεις. Τυχερός είναι. Μπορεί να μη του βρήκαν ναρκωτικά, έμαθε όμως πως είναι υγιής (με έξοδα της αστυνομίας).

      Όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο οι στρακαστρούκες θα γίνονται και πιο γελοίες. Αν θες τη γνώμη μου, ο Τσίπρας θα βγει από αυτό κερδισμένος.

      Οι μαλακίες της νουδου είναι για να μαζέψουν στο μαντρί χρυσαβγίτες.
      Συνεπώς δεν μιλάμε για πρόβατα, μιλάμε για αμοιβάδες.

      Διαγραφή
  10. Ήρθα, Πέτρο, να γράψω καμιά μπούρδα, για να ξεδώσει ο εγκέφαλός μου!
    Σας έχω πάρει στη σειρά, σήμερα! Μπορεί να περάσουν μέρες πάλι... Θα δούμε!

    Λοιπόν, θα κάνω ένα σουρεάλ ρεζουμέ από κάτω προς τα πάνω στις γελοίες ειδήσεις ενός κόσμου ακόμα πιο γελοίου... για να τον εμπεδώσουμε!

    Θα βελάξουμε μετά το ΦΕΚ του ασύλου των αγροτών και τότε θα αναλάβει την αρχηγία ο Τθιπραθ, ο οποίος δείχνοντας γενναιοδωρία θ' αναλάβει το κόστος των αντλιών στύσεως μέσα από τη φορολόγηση των Χριστιανών Ορθόδοξων.
    Όποιος έχει θεματάκια στύσεως θα σώζεται και θα έχει και μπόνους... θα εξετάζεται θέλει δε θέλει, μετά από βίαιη σύσταση της αστυνομίας και πάντα φορώντας τα δολοφονικά παπουτσάκια της Nike, για να είναι αναγνωρίσιμος στο ευρύ κοινό.
    Τότε θα αισθάνεται πραγματικά ως ένας άλλος Τουταγχαμών με τη στύση μετέωρη, ο οποίος καψερός δεν κατάλαβε ότι είχε πάρει διαζύγιο από τη μ... τριχωτή Γιαπωνέζα κούκλα πόρνη του Μανχάταν!!!

    Καλό το ρεζουμέ;

    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρέπει για τις αντλίες να φορολογήσει ο Τσίπρας τους ορθόδοξους. Αρκετά πληρώσαμε τις σηκωμάρες μερικών, να πληρώνουμε τώρα και τις μη σηκωμάρες άλλων; Αλλιώς να μου το πείτε να αλλάξω δόγμα! Είναι θέμα φοροδοτικής ικανότητας.
      Προτείνω μάλιστα όσοι δεν έχουν πρόβλημα στύσης μιας και δεν επιβαρύνουν το σύστημα να παίρνουν επιστροφή φόρου.
      Πήγα με μεγεθυντικό φακό και έψαξα όλα τα παπούτσια της γυναίκας μου. Αθλητικά, γόβες και μπότες, μέχρι παντόφλες. Πουθενά ενημέρωση ότι ρίχνουν στο ψαχνό. Όλο το βράδυ καθόμουν και έγραφα στους πάτους ότι είναι επικίνδυνα όπλα.
      Για να δούμε, θα με απειλήσει άλλη φορά;

      (εύχομαι τα καλύτερα)
      Καλημέρα

      Διαγραφή
  11. Μετά από όλα όσα ακούμε και διαβάζουμε, δεν αποκλείω η περιγραφή της Γλαύκης να γίνει από σουρεάλ ρεάλ έτσι ακριβώς!
    (Τον Τδον Αυλακιώτη να πθηφίσεις! Αυτόθ τουλάχισθτον κθέρει πότε να εξαφανίδεται!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θοφία (!!), είθαι θίγουρη ότι εκθαφανίθκηκε από μόνοθ του και δεν έχει πέθει θύμα απαγωγήθ, που είναι και τηθ μόδαθ;;.....;

      Διαγραφή
    2. Α! Και το "ξ", να κθέρειθ, το γράφουμε με "κ" και "θ", αλλιώθ θε βλέπω να μένειθ μετακθεταθτέα!

      Διαγραφή
    3. Ο Τδον είναι ο πρώτοθ διδάξαθ με το κόπιράιτ.
      Τι να μαθ πούνε τώρα Παλαιοκώθταθ και Χρ. Ξηρόθ;
      Γατάκια!

      Θοφία, να την ακούθ την αποπάνω. Έχει θπουδάθει Ιθπανία και μιλάει θα παππούθ χωρίθ μαθέλα.
      Κανείθ δεν τα βάδει μαδί τηθ…!

      Διαγραφή
    4. Με τους καθηγητέθ δεν τα βάδω! Όταν τελειώθω τιθ λογοθεραπειεθ όμωθ θα 'χω γίνει εκθπέρ!!!

      Διαγραφή
    5. Κάνεις λογοθεραπείες για να της μοιάσεις;
      Ωχ!

      Διαγραφή
  12. χαίρομαι που βρήκα κι αυτό μπλογκνα σαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή