Σελίδες

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 26



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 1- 10 Ιανουαρίου 2014. 
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – ασυμφωνίες
Τον χώρισε επειδή δεν έτρωγε τον αρακά με πιρούνι
Μόλις μια εβδομάδα μετά τον γάμο της, μια γυναίκα στο Κουβέιτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της προτιμά να χρησιμοποιεί ψωμί αντί για πιρούνι όταν τρώνε αρακά.
Ενοχλημένη από την "τραυματική" εμπειρία που έζησε μόλις αντίκρισε το "συγκλονιστικό θέαμα" η σύζυγος είπε στον γαμπρό ότι δεν μπορούν να ζήσουν μαζί, εξαιτίας αυτού του γεγονότος.
Στο Κουβέιτ κάθε μέρα γίνονται κατά μέσο όρο 18 αιτήσεις διαζυγίου. Στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες, η ισλαμική νομοθεσία επιτρέπει στους συζύγους να χωρίσουν τις συζύγους τους, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο απλά λέγοντας "διαζύγιο" τρεις φορές. Μετά από αυτό ο σύζυγος μπορεί να ακυρώσει τον γάμο μέσα σε διάστημα 90 ημερών.
Αντίθετα αν μια γυναίκα θέλει διαζύγιο για λόγους όπως η κατάχρηση ή η έλλειψη επικοινωνίας θα πρέπει να πάει στα δικαστήρια.
………………………….

Τρεις φορέεεεεες;;;
Αχά!
Γυναίκα, έλα λίγο που σε θέλω… 


Είδηση Νο 9 – άσπρο πάτο (τον γλύφουμε λέμε!)
Είναι εθισμένη στο να πίνει…
Η 43χρονη Heather Beal από την Αλαμπάμα μητέρα δύο παιδιών μιλώντας στην εκπομπή "My strange addiction" του δικτύου TLC παραδέχθηκε πως εδώ και τρία χρόνια πίνει τακτικά …μπογιά!!!
Η Beal εξήγησε πως προτιμά να πίνει μπογιά από μαρκαδόρους και πως επισκέπτεται συχνά καταστήματα με χρώματα. Κάθε μέρα βγάζει το καπάκι από έναν μαρκαδόρο και πίνει το περιεχόμενό του.
"Όταν την καταπίνεις είναι πολύ ωραία και ζεστή και έχει πολύ έντονη γεύση χημικών, που είναι τέλεια για μένα", τόνισε.
Η Beal επισκέφθηκε γιατρό ο οποίος την ενημέρωσε πως έχει προκαλέσει ζημιά στα νεφρά της.
………………………….

Ξεκίνησα να τρώω ξύνοντας τους τοίχους. Συνέχισα γλείφοντας μεταχειρισμένα πινέλα και μπατανόβουρτσες, ενώ αργότερα πέρασα στους πίνακες ζωγραφικής.
Αλλά, συγκρίνεται με τίποτα το φρέσκο;
Γεύεσαι το νέκταρ ενός παστέλ, ή κατεβάζεις τη λαδομπογιά με το καλαμάκι! Φίνα!
(ο άντρας μου χρόνια τώρα προσπαθεί να βάψει το δωμάτιο αλλά ξεμένει από χρώμα)



Είδηση Νο 8 – έτσι εξηγείται
Η Kim Kardashian ξόδεψε 16.000 ευρώ για θεραπείες προσώπου με…
Μπορεί ο γάμος της με τον Kanye West να είναι την Άνοιξη, αλλά η Kim Kardashian "δουλεύει" από τώρα ώστε τη μεγάλη μέρα να είναι εντυπωσιακή και να κλέψει την παράσταση.
Η 33χρονη celebrity που έχει εμμονή με την ομορφιά, λέγεται πως ξόδεψε συνολικά 16.000 ευρώ, σε οχτώ συνεδρίες που έκανε στο spa του Los Angeles, Sonya Dakar Skin Clinic.
Συνολικά, κάθε εβδομάδα, η 33χρονη celebrity δίνει 1.985 ευρώ σε πολύ εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου, που περιλαμβάνουν από γυμναστική προσώπου και θεραπείες βασισμένες στο φως και το οξυγόνο, μέχρι και θεραπείες με …οξέα ούρων!
………………………….

16.000 ευρώ για να σε κατουράνε; Δηλαδή άμα σε αρχίσουν στο χ#σιμο (που περιλαμβάνει και έξτρα τσίσα) πόσα θα σε χρεώσουν;
Ρε για κοίτα περιουσία που έχουμε όλοι στο βρακί μας!



Είδηση Νο 7 – δε πάμε καλά!
Συνομωσιολόγος στην Αίγυπτο ζητά τη φυλάκιση …μαριονέτας!
Τα διευθυντικά στελέχη της Vodafone κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στις εισαγγελικές αρχές της Αιγύπτου μετά τη μήνυση που υπέβαλε ένας 25χρονος ράπερ, φανατικός οπαδός του πρώην Προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ, ο οποίος υποστηρίζει ότι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μετέδιδε "κωδικοποιημένα μηνύματα" για να οργανώσει επιθέσεις στη χώρα μέσω μιας διαφήμισής της με πρωταγωνίστρια μια μαριονέτα!
Η "Abla Fahita", μια μαριονέτα που έχει γίνει διάσημη στην Αίγυπτο για τις σατιρικές "παρεμβάσεις" της, εμφανίζεται στη διαφήμιση στο διαμέρισμά της όπου υπάρχει και ένας κάκτος στολισμένος με χριστουγεννιάτικες μπάλες.
“Ο κάκτος και άλλα διακοσμητικά στοιχεία είναι "μυστικοί κώδικες" που θα επιτρέψουν στους ισλαμιστές υποστηρικτές του ανατραπέντος προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι να οργανώσουν επιθέσεις”, υποστηρίζει ο Ahmed Zebidar, ή "Spider", όπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό του.
Ο "Spider" διαβεβαίωσε(!) το ιδιωτικό κανάλι Ταχρίρ ότι τα τέσσερα κλαδιά του κάκτου παραπέμπουν στο σύμβολο των υποστηρικτών του Μόρσι, σχηματίζουν δηλαδή ένα χέρι με τα τέσσερα δάκτυλα υψωμένα. Ο καλλιτέχνης διέκρινε επίσης μια "βόμβα" σε μια από τις χριστουγεννιάτικες μπάλες ενώ η "γεμιστή γαλοπούλα" για την οποία μιλάει η Abla Fahita είναι η κωδική ονομασία για το "παγιδευμένο αυτοκίνητο".
Σε συνέντευξή του στο ιδιωτικό κανάλι CBC ο νεαρός συνωμοσιολόγος κατηγόρησε τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες για την υπόθεση αυτή και απείλησε(!!!) την μαριονέτα ότι θα την στείλει …στη φυλακή!
………………………….


Η Abla Fahita ξαναχτύπησε!!!
Σύμφωνα με νεότερες καταγγελίες και κατόπιν επεξεργασίας της πιο πάνω εικόνας προκύπτουν νέα δεδομένα:
1) Τα 3 αυγά στο πράσινο μπολ σημαίνουν 3 (λευκά) αεροπλάνα
2) Τα 3 σύκα στο μαύρο μπολ σημαίνουν 3 (μαύρες) βόμβες
    3 αεροπλάνα + 3 βόμβες τι σημαίνουν;;;;;;;;;; Εεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;
3) τα κομμένα αγγουράκια και οι ντοματούλες απεικονίζουν τον κατακερματισμό της κοινής γνώμης. Η τρυπητή κουτάλα παριστάνει τα διάτρητα αστυνομικά μέτρα! Ξυπνήστε!!!
4) η κούπα δεξιά με τα τριφύλλια σημαίνει τύχη. Και ενώ οι άλλες κούπες κρέμονται, αυτή παραμένει ξεκρέμαστη!!! Γιατί;;;;;;;;
5) το καγκουρό στο βάθος υποδηλώνει τη χώρα που θα ζητήσουν άσυλο
6) ήδη η μία κούκλα κάνει ωτοστόπ
Αυτά



Είδηση Νο 6 – πάλι μπροστά μας;!
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως υπουργός του Σαμαρά (!) υπογράφει ΦΕΚ


Μεγάλη γκάφα στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Αντί για το όνομα του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο ΦΕΚ υπουργός "χρίστηκε" ο πατέρας του, πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος.
Οι αρμόδιοι κατάλαβαν μετά από τρεις ημέρες το λάθος και προχώρησαν στη σχετική διόρθωση.
………………………….

Ευτυχώς που διορθώθηκε το λάθος γιατί στο κωλόσπιτο των Μητσοτακαίων έχουν χωρίσει τις δουλειές. Για τα ακίνητα αρμόδιος είναι ο γκαντεμο-υιός.
Είπαμε να μας θάψει όλους, όχι να μας θάψει και τα σπίτια!



Είδηση Νο 5 – με αυτά τρομάζουν;
"Τρόμαξε" τους βουλευτές η αύξηση της τιμής των τσιγάρων
Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στη Βουλή, καθώς εξαφανίστηκαν όλα τα τσιγάρα από το ψιλικατζίδικο.
Με το που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ότι παίρνει πίσω το μέτρο των 25 ευρώ για την εισαγωγή στα νοσοκομεία και αυξάνει κατά 5 λεπτά του ευρώ την τιμή του πακέτου, πολλοί ήταν οι βουλευτές που έτρεξαν στο ψιλικατζίδικο και έπαιρναν … πέντε-πέντε τα πακέτα, ενώ άλλοι έπαιρναν και κούτες.
Έτσι η απάντηση που έπαιρνε κάποιος προχθές 8/1 που ζητούσε τσιγάρα, ήταν "έχουν όλα πουληθεί".
………………………….

Αμέσως σήμερα κιόλας να περάσει νομοθετική ρύθμιση να εξαιρεθούν οι βουλεφτάδες μας από το μέτρο. Δεν θεωρώ λογικό μια τέτοια ρύθμιση να αγγίζει ακόμη και τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα όπως αυτό των βουλεφτάδων.
Στα δικά τους πακέτα να υπάρχουν άλλες τιμές. Ή έστω να βρεθούν άλλα ισοδύναμα μέτρα για τη χασούρα. Επί παραδείγματι να συμμετάσχουν σε καμιά επιτροπή μίσθωσης του κυλικείου για να πάρουν καμιά κούτα δώρο (αν είναι δυνατόν, λέω αν, και κανα κουτί σπίρτα)

Update (στη γελοιότητα): Το υπουργείο οικονομικών την Παρασκευή 10/1 απέσυρε τη σχετική τροπολογία και θα επανακαταθέσει νέα από Δευτέρα επειδή ξέχασαν να συμπεριλάβουν σε αυτή τα πούρα και τα πουράκια!!!
Μη σε ξανακούσω να τους πεις μαλάκες…!



Είδηση Νο 4 – πλαφόν συνέχεια
Έρχεται τσεκούρι στις διαγνωστικές εξετάσεις!
Σε νέες περιπέτειες μπαίνουν και πάλι οι ασφαλισμένοι καθώς έρχεται και νέο κούρεμα αυτή τη φορά στις διαγνωστικές εξετάσεις που έχουν δικαίωμα να κάνουν με την κάλυψη του ασφαλιστικού τους Ταμείου.
Σύμφωνα με τον νόμο Γεωργιάδη που έχει ήδη ψηφιστεί και θα αρχίσει να εφαρμόζεται άμεσα, πλαφόν μπαίνει και στις διαγνωστικές εξετάσεις και τα παραπεμπτικά που έχουν δικαίωμα να υπογράφουν οι συμβεβλημένοι με το σύστημα γιατροί.
Ειδικότερα, ο περιορισμός θα ισχύσει όπως και στα φάρμακα. Οι γιατροί θα έχουν τη δυνατότητα να χορηγούν παραπεμπτικά κατά 20% λιγότερο από ότι την περσινή χρονιά καθώς το επιτρεπόμενο όριο θα καθορίζεται με βάση το 80% όσων είχαν χορηγήσει το 2013.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι ασθενείς θα μπουν σε μια διαδικασία αναζήτησης γιατρού που δεν θα έχει “κλείσει” το πλαφόν του ώστε να μπορούν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο παραπεμπτικό για "δωρεάν εξέταση" με συμμετοχή βέβαια 15%.
………………………….

Γιατρέ μου θα μου γράψεις μια ακτινογραφία;
Άντε γιατί το ταξί μου γράφει…

(Ερώτηση προς αρμόδιο μαλάκα2: εάν βρω γιατρό δύο τετράγωνα παρακάτω και μου γράψει την εξέταση, το Ταμείο μου σε τι ακριβώς ωφελείται;)



Είδηση Νο 3 – σου βρήκα δουλειά
Ζητείται άτομο για να οργανώνει …διαδηλώσεις!


Μη Κυβερνητική Οργάνωση με έδρα το Βέλγιο με αγγελία μέσα από την ιστοσελίδα της αναζητά εθελοντή να οργανώνει διαδηλώσεις, να συντονίζει τις ομάδες τους, αλλά και να αναλάβει την επικοινωνιακή στρατηγική στον αγώνα ενάντια στα μεταλλεία της Χαλκιδικής.
Η αγγελία θέτει και προδιαγραφές, όπου εκτός από το ηλικιακό προφίλ, ο ιδανικός υποψήφιος καλό θα είναι να έχει προϋπηρεσία σε ανάλογο project, ενώ αναζητούν άτομο με επικοινωνιακές ικανότητες.
Μάλιστα η συγκεκριμένη ΜΚΟ με την ονομασία CATAPA, σε συνεργασία με Ελληνική αντίστοιχη οργάνωση, θα πληρώνει τον εθελοντή που θα αναλάβει την συγκεκριμένη δουλειά, με ένα ποσό των 636 για πέντε μήνες εργασία μέσα από Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εθελοντών για νέους.
………………………….
Επειδή οι Έλληνες δεν ξέρουν να διεκδικούν τα δίκια τους, ξεκινά μια παγκόσμια πανστρατιά για να γ@μήσουμε τους αγώνες τους.
Είσαι νέος, ψηλός, αρρενωπός, γυμνασμένος, φωνάζεις δυνατά, αντέχεις την πίεση του νερού και τα χημικά, έχεις ειδίκευση στη ρίψη μολότωφ, τα καταφέρνεις στο σπρώξιμο ασπίδας μπάτσου;
Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου!
Θα κονομήσεις κάτι παραπάνω από 3 χιλιάρικα αν εθελοντικά (ε;) αναλάβεις να μαζεύεις CAT(ρ)APA(κιές).
Απαραίτητη η συστατική επιστολή από παλαιότερες συμμετοχές σε αντίστοιχα δρώμενα.



Είδηση Νο 2 – απονομή δικαιοσύνης
Απελευθέρωσαν παιδεραστή γιατί το θύμα ήταν ερωτευμένο μαζί του!
Ο Πιέτρο Λαμπέρτι, υπάλληλος στις κοινωνικές υπηρεσίες(!) της πόλης Καταντζάρο είχε καταδικασθεί τον Φεβρουάριο του 2011 σε πέντε χρόνια κάθειρξη αφού κρίθηκε ένοχος για τη σύναψη σεξουαλικών σχέσεων με ανήλικη. Την ίδια χρονιά το Εφετείο επικύρωσε την ποινή αυτή.
Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της Ιταλίας ακύρωσε την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του 60χρονου άνδρα που είχε κριθεί ένοχος για παιδεραστία, εκτιμώντας ότι το εφετείο είχε υποτιμήσει "την ερωτική σχέση" μεταξύ αυτού και του θύματός του, ενός κοριτσιού ηλικίας 11 ετών!!!
Το σκεπτικό της απόφασης ήταν ότι “το Εφετείο δεν έλαβε επαρκώς υπόψη του τη "συναίνεση" μεταξύ του άνδρα και του κοριτσιού, την ύπαρξη ερωτικής σχέσης, την απουσία σωματικού εξαναγκασμού και το γεγονός ότι το κορίτσι ήταν ερωτευμένο”…
………………………….

Πολύ σωστά! Αφού το 11χρονο ήταν ερωτευμένο με τον παππού σάτυρο δεν υπάρχει και πρόβλημα. Το κορίτσι της Ε’ τάξης του Δημοτικού και ώριμο είναι, και εμπειρίες έχει, και κρίση έχει, και μπορεί να καταλάβει τι εστί έρωτας, και μπορεί να ξεχωρίσει τους ανώμαλους από χιλιόμετρο.
Κρίμα μόνο που ο πρώτος δικαστής έβαλε σε περιπέτειες το ερωτευμένο ζευγάρι. Άραγε ποιά τιμωρία τού πρέπει;;;



Είδηση Νο 1 – μια ζωή φτηνιάρα
Γερμανικά ΜΜΕ: Παραλήρημα για τις ... φθηνές πατερίτσες της Μέρκελ
Σε παραλήρημα βρίσκονται τα γερμανικά ΜΜΕ για τις πατερίτσες που χρησιμοποιεί η Άνγκελα Μέρκελ μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις ελβετικές Άλπεις ραγίζοντας τη λεκάνη της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild», επί τρεις εβδομάδες, η Γερμανίδα καγκελάριος θα χρησιμοποιεί το κλασικό μοντέλο, σε μαύρο χρώμα.
Το κόστος τους δεν ξεπερνά τα 46,70 ευρώ (η Μέρκελ δεν δίστασε να βάλει το χέρι στην τσέπη αφού είναι ιδιαίτερα οικονομικές), είναι πτυσσόμενες - δηλαδή οι βραχίονες μπορούν να γίνουν μακρύτεροι  κατά 20 εκατοστά - και επιπλέον έχουν φωτάκια που αναβοσβήνουν το βράδυ.
………………………….

Μη γελάς καθόλου. 
Επειδή πρόσφατα άλλαξα λεκάνη στη τουαλέτα, της δωρίζω την παλιά. Στο μέγεθός της είναι, θα την βολέψει. Το καπάκι είναι λίγο ραγισμένο, ας φοράει από πάνω βρακί να μη φαίνεται.
Και επειδή κάποια στιγμή το χρυσό μου μπατιρο-σούργελο θα αφήσει τις πατερίτσες, της παράγγειλα αυτό εδώ.


33 σχόλια:

  1. Είναι όντως τόσο γελοίες όλες τους, που αγγίζουν τα όρια του ακραίου. Η μαντάμ που καταπίνει τη Βιβεχρώμ για παράδειγμα... έχει ακόμα νεφρά; Δεν συζητώ για τα σχόλια σου... θα γελάω για πολλή ώρα ακόμα.
    Το τελευταίο κυρίως με τη λεκάνη, είναι μακράν το καλύτερο!
    Να'σαι καλά ρε Πέτρο! Είσαι δεξιοτέχνης της ειδησεογραφικής ανάλυσης πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή παλιά έκανα μποτέ με οξέα ΦΡΟΥΤΩΝ (όχι τόσο ακριβά βέβαια!) είναι σίγουρο αυτό που έγραφαν περί...ούρων;; Οι εξετάσεις δεν θα γίνονται πουθενά οσονούπω, αλλά θα αργήσουμε πάρα πολύ να το (τους) πάρουμε χαμπάρι, ότι μας αποτελείωσαν...... Τέλος, το είχαμε καταλάβει ότι οι βουλευτές, μεταξύ άλλων, είναι και πολύ γύφτοι... Ψιλικατζήδες στα μυαλά, ψιλικατζήδες και στην τσέπη....... Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατουρημέεεενη...κατουρημέεενη....
      :-P

      mbiker

      Διαγραφή
    2. Οι εξετάσεις θα γίνονται στο εξής κατ’ οίκον. Θα κατουράμε σε πλαστικό και θα το κοιτάμε στον ήλιο. Θα τραβάμε λίγο αίμα και θα βάζουμε το σκύλο να το μυρίζει.
      Και να μη βρίζεις τους γύφτους!
      Κατά τα λοιπά ο mbiker με έβαλε σε υποψίες.

      Διαγραφή
    3. mbiker, από που κατουράνε τα φρούτα;;
      (κόβανε τα φρούτα παρουσία πελάτη καλέ!)

      Διαγραφή
    4. Ο σπυρίδων ο αρχαιοπρεπής, απ το στόμα. Και τελειώνει κι απο κεί, αφού όλο μαλακίες λέει.
      Το ίδιο φαντάζομαι και για τα άλλα.

      mbiker

      Διαγραφή
  3. Η γελοιότητα καλά κρατεί και το νέο έτος!
    Δηλαδή στις μουσουλμανικές χώρες είναι ΟΚ να σπάει ο άνδρας τη γυναίκα του στο ξύλο αρκεί να τρώει τον αρακά με το πιρούνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ μπροστά οι άνθρωποι λέμε.
      Εμείς φταίμε που τα κάνουμε όλα ανάποδα.

      Διαγραφή
  4. Συναίνεση το ανήλικο και αθώωση ο ανώμαλος πορνόγερος?
    Κι αυτά συμβαίνουν στην Ιταλία?...μου γύρισε το μάτι ανάποδα λέμε...
    Πότε θα έρθει η ευλογημένη εκείνη εποχή που όσοι εκμεταλλεύονται και κακομεταχειρίζονται ανήλικα θα θανατώνονται με συνοπτικές διαδικασίες?

    Αλλά καμαρώνω τους βουλευτές μας....ω ναι....τους καμαρώνω...μαζί με την άλλη την βλαμμένη τη Μέρκελ μας κάνουν μαθήματα οικονομίας οι τσιφούτηδες...έλεος δηλαδή!!
    Για την υγεία τι να πω....το βλαμμένο την σκοτώνει καθημερινά.....και δεν τρώει και τον αρακά του χωρίς πιρούνι μπας και το διώξει η μπουκούκα και μαραζώσει και μας αδειάσει τη γωνιά το καρτούν...

    Καλή χρονιά με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να θανατώνονται απλά ξέχασέ το. Θα έχεις παρατηρήσει ότι η κάθε ανωμαλία βαφτίζεται …πολιτισμός (!!!) και όσοι δεν την αποδέχονται "πολύ πίσω".

      Η ξεφτίλω, παρότι την σιχαίνομαι για πολλούς και διάφορους -στους οποίους προστέθηκε και η καρμιριά της-, είναι σε αυτό μάλλον καλύτερη από τους δικούς μας ξεφτίλες. Δίχως άλλο αν αυτό που έπαθε συνέβαινε σε έλληνα όχι πρωθυπουργό, όχι υπουργό, όχι υφυπουργό, αλλά ακόμη και σε δήμαρχο, θα αγόραζε το ακριβότερο μοντέλο χρεώνοντας τον μαλάκα ελληνικό λαό.

      Σιγά μη γνωρίζει τι εστί αρακάς! Αν τον συναντήσεις να του πεις ότι μοιάζει με μεγάλο πράσινο χαβιάρι και θα καταλάβει.

      Διαγραφή
  5. Την είδηση για το 11χρονο με τον παππού σάτυρο την είχα διαβάσει κι είχαν πεταχτεί τα όμορφα τσαχπινογραγαλιάρικα ματάτσια μου!
    Έλιωσα με τα σχόλια σου κυρίως στη φωτό με τις κούκλες!
    Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
    Το είχα ανάγκη!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελοίος και ηλίθιος μαζί είναι ο δικαστής που τον …δικαίωσε!!!
      Ήθελα να ‘ξερα, αφού υποτίθεται πως ο δικαστής κρίνει με βάση τη συνείδησή του, δεν θα τον βαραίνουν τύψεις;
      Και αν δεν τον βαραίνουν τύψεις θα έπρεπε να τον βαραίνουν πολλές κλωτσιές!

      Διαγραφή
    2. Άσχετο: μη μου πεις ότι οι πανέμορφες λέξεις που επέλεξα στο Παιχνίδι των λέξεων δεν σου έχουν δώσει ακόμα έμπνευση! 'Αντε γιατί εγώ είχα και τρίτη αλλά είπα να σταματήσω στα 2 μη με πάρετε με τις τομάτες!

      Διαγραφή
    3. Θα σου πω κάτι που δεν είχα σκοπό, αλλά επειδή ίσως "χαθώ" για κάποιες μέρες πρέπει να το ξέρετε.
      Σήμερα για να απαντήσω στα σχόλια και να σχολιάσω στα μπλογκ σας πέρασα μεγάλο λούκι. Υποφέρω τρομερά από το χέρι μου. Με έχει ξεπατώσει από τον πόνο και γράφω με δυσκολία. Όσο περνούν οι μέρες το πρόβλημα οξύνεται ολοένα και περισσότερο.
      Το απόγευμα έκανα μαγνητική και μου βρήκαν 3 κοίλες στον αυχένα. Αύριο θα πάρω τη γνωμάτευση και θα την πάω σε νευροχειρουργό. Ίσως χρειαστεί νυστέρι. Θα δούμε. Έχω ήδη μισογράψει 2 αναρτήσεις και δεν έχω το κουράγιο να τις συνεχίσω.
      Γι’ αυτό μην παρεξηγηθώ. Μπαίνω καθημερινά και σας διαβάζω, ακόμη και χωρίς το λογαριασμό μου, αλλά πονάω πολύ όταν γράφω.
      Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.

      Διαγραφή
    4. Πέτρο ας γίνεις καλά κι ας μην μας γράφεις :)))
      Περαστικά να είναι όλα και γρήγορα !
      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
    5. Δεν μπορείς να γράψεις μα είπες ότι διαβάζεις. Ενημερωτικά ο Μαζεστίξ είπε ότι θα μετέχει με ποίημα στο Συμπόσιο για να σε κοντράρει ; αν κατάλαβα καλά; Μην το χάσεις.... Εννοώ θα ξέρεις ότι μάλλον θα είναι κάπου εκεί! :)))

      Διαγραφή
    6. Αυτός να με κοντράρει σε συμπόσιο ποίησης; Ρε, μπας και κατάλαβε ότι του μιλάς για συμπόσιο με πιτόγυρα; Εκεί μπορεί να με βάλει κάτω. Τον έχεις δει πως είναι;
      (θέλω να του το πεις)

      Διαγραφή
    7. Τι; Δεν είναι 35αρης γόης;

      Δες και μόνος σου το τελευταίο σχόλιο:

      http://princess-airis.blogspot.gr/2014/01/2.html

      Διαγραφή
    8. Αν και δεν είχα σκοπό να συμμετάσχω θα το έκανα μόνο για την κόντρα.
      Είναι κωλόφαρδος όμως που περνάω δύσκολα.
      Το 35άρης από που προκύπτει;
      Παιδάκι μου, όταν ήταν μικρός, το Μεγάλο Πεύκο ήταν ακόμη σε γλαστράκι!

      Διαγραφή
    9. Να απαγγείλεις ! και βάλε τη γυναίκα να γράφει!

      Για το γόης τίποτα ε;
      Είναι και καρκινάκι δεν μπορεί! Κάτι καλό θα έχει!

      Διαγραφή
    10. - Αν βάλω τη γυναίκα να γράφει θα πάρει τηλέφωνο τον τρελογιατρό!
      - Γόης; Δεν είπαμε να φοράς τα γυαλιά σου;
      - Ναι, έχει καλό βιογραφικό.

      Διαγραφή
  6. Σε μπελάδες μας βάζεις Πέτρο!
    Μόλις η κολόνα θα λέει την λέξη διαζύγιο εμείς με κομμένη την ανάσα θα μετράμε κάτω από το τραπέζι με τα δακτυλάκια μας πόσες φορές θα την πει!
    Δεν είναι ζωή αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι … έτσι. Το φόβο μας να ‘χετε!
      Όχι που θα μου πει η άλλη πως θα τρώω τις μπάμιες. Όπως θέλω μωρή θα τις τρώω! Και κοίτα κάτσε φρόνιμα μη σου πω 3 φορές την μαγική λέξη και βρεθείς στη μάνα σου!!!
      (Δηλαδή αν πω 3 φορές τη λέξη Πλούτωνας που θα βρεθεί; Πάω να το δοκιμάσω)

      Διαγραφή
  7. Αυτό με το διαζύγιο το είδα στο Σουλειμάν τρεις φορές έλεγαν οι Αγάδες "σε χωρίζω" και έληγε ο γάμος.Να φανταστώ γιαυτό σ'αυτά τα μέρη επιτρέπεται η πολυγαμία γιατί τις ξεφορτώνονται εύκολα??
    Για κλάματα οι δικές μας γελοίες ειδήσεις όπως αυτή για "τσεκούρι στις διαγνωστικές"
    Μήπως να στέλναμε τον Χριστόδουλο για την οργάνωση των διαδηλώσεων τώρα θα'ναι άνεργο το παλικάρι κρίμα είναι??
    Τα καθίκια αν ήταν κόρη τους η μικρή θα'βγαζαν τέτοια απόφαση για το κτήνος??

    Με σύγχυσες πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώστε βλέπεις Σουλεϊμάν; Μάστα! Ενδιαφέρον!
      Πρέπει να φτιαχτεί και σ’ εμάς ένας νόμος: Όταν λέμε 3 φορές άει απαυτώσου μαλ@κα να ξεφορτωνόμαστε και από ένα πολιτικό τούβλο. Ή θα στρώσουν επιτέλους, ή θα ξεμείνουμε από δαύτους (προτιμώ το δεύτερο, δεν το συζητώ).
      Οι τρομοκράτες τύπου Ξηρού είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Για να υπάρχει η «τρομοκρατία» χρειάζονται οι διεφθαρμένες εξουσίες, για να σφίγγουν οι διεφθαρμένες εξουσίες τους δικούς μας κ#λους χρειάζονται την «τρομοκρατία».
      Ο δικαστής μπορεί να είναι και ο ίδιος πορνόγερος. Δεν του εύχομαι να έχει τα ίδια προβλήματα για να διαπιστώσουμε αν …συγχωρεί. Δεν μου φταίει τίποτα το εγγόνι του αν αυτός είναι βλάκας.

      Διαγραφή
  8. Αχ βρε Πέτρο καλά που έχουμε και σένα και μας μαζεύεις τις γελοίες ειδήσεις και να γελάμε λίγο!
    Ειδικά το τελευταίο με την λεκάνη ακόμα γελάω!
    Εχεις ένα τρόπου όμως βρε παιδί μου!
    μενι κισες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελάμε Έλενα με τους μπιντέδες και τις λεκάνες τους.
      Καλά να ‘μαστε, αυτοί θα φροντίζουν πάντα να μας προκαλούν τα διαόλια και το γέλιο.
      (κισες; τα πτηνά;)

      Διαγραφή
  9. Χαρά στο κουράγιο σου, Πέτρο, να συγκεντρώνεις τις "γελοίες ειδήσεις" και να σκάει ένα χαμόγελο στο πικραμένο χειλάκι μας!
    (Ελπίζω να πήρες το e-mail- απάντηση που σου 'στειλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πήρα το mail σου Γιάννη. Απλά επειδή συμφωνώ στα περισσότερα και πιο σημαντικά και επειδή έχω και ένα πρόβλημα όταν πληκτρολογώ (και όχι μόνο) δεν ανταπάντησα.
      Να είσαι καλά και πάντα στις επάλξεις με το κοφτερό σου μυαλό.

      Διαγραφή