Σελίδες

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Άνανδρη επίθεση κατά του βουλευτή Δ. Στρατούλη


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος είχε πάει στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα, δέχθηκε επίθεση από - κατά δήλωσή τους - μέλη της χρυσής αυγής. Σύμφωνα με τον κο Στρατούλη, τα 3 μέλη της χρυσής αυγής του επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, μόλις τον αναγνώρισαν. Ο ίδιος, για να αποφύγει την απρόκλητη και άνανδρη δολοφονική επίθεση φώναξε “Είμαι ο Στρατούλης, με χτυπάει η χρυσή αυγή”. Έτρεξε πολύς κόσμος για βοήθεια και οι τρεις κουραδόμαγκες το ‘βαλαν στα πόδια.

Δεν ξέρω αν πρόκειται πραγματικά για χρυσαυγίτες. Θεωρώ πάντως πως το πιθανότερο είναι αυτά τα τρία μαλακισμένα κωλοπαίδια να ανήκουν ιδεολογικά στο χώρο αυτής της συμμορίας των νεοναζί. Ακόμη και αν δεν είχαν πάρει εντολή εξόντωσης αυτού του βουλευτή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι γνωστό σε όλους πως η στάνη από την οποία προέρχονται όχι μόνο υποθάλπει και υποδαυλίζει παρόμοιες ενέργειες, αλλά, ακόμη χειρότερα, τις καθοδηγεί.
 
Με την εγκεφαλική βλάβη που έχουν υποστεί όλοι αυτοί οι ψυχικά διαταραγμένοι θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να διαπράττουν οποιαδήποτε βιαιοπραγία κατά οποιουδήποτε διαφωνεί μαζί τους. Αναρωτιέμαι, όλοι οι υπόλοιποι που διαφωνούν μαζί τους (και είναι απείρως περισσότεροι) κατά το δικό τους σκεπτικό πρέπει να βγουν στους δρόμους και να ανοίγουν τα κεφάλια των χρυσαυγιτών όπου τους βρίσκουν; Μιλάμε για συμμοριτοπόλεμο; Να το ξέρω κι εγώ ρε αλητάκια, όταν πρόκειται να κυκλοφορήσω στους δρόμους να ‘χω μαζί μου καμιά σκουριασμένη λαμαρίνα!


Η χρυσή αυγή εξέδωσε ανακοίνωση: 
«Η Χρυσή Αυγή καμία σχέση δεν έχει με το επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλη στο ΟΑΚΑ, την ώρα που πραγματοποιούσαμε ανοιχτή εκδήλωση στη Νίκαια.
Οι πολιτικάντηδες της αριστεράς που υποθάλπουν την βία και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις να πάψουν να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή».

Τι μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει από αυτή τη χυδαιότητα που αποκαλούν «ανακοίνωση»; Ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν καταδικάζεται η απρόκλητη αυτή επίθεση από αυτό το κόμμα (της συμφοράς). Αρκείται μόνο στη διάψευση, παρουσιάζει ένα άλλοθι (βρισκόταν στη Νίκαια το επίσημο «κόμμα»), ενώ κατονομάζει ως υποκινητές της βίας τους «πολιτικάντηδες της αριστεράς».

Όταν η μαλακία πιάσει πάτο!

Δεν περιμέναμε κε σαχλαμαράκια που έγραψες αυτή την ανακοίνωση να μη το διαψεύσεις! Δεν περιμέναμε τα λυσσασμένα ροντβάιλερ που εξαπολύετε στους δρόμους για να επιτεθούν και να σκοτώσουν, στο τέλος να αφήσουν και την κάρτα τους με τα τηλέφωνά τους. Ούτε φυσικά περιμέναμε να βγει το κόμμα σου και να αναλάβει την ευθύνη. 
Είπαμε: κουραδόμαγκες!

Ο βουλευτής της χ.α. Παναγιώταρος έκανε μήνυση (!!!) στον Στρατούλη για συκοφαντική δυσφήμιση (ναι, τον Στρατούλη περίμενε η ελληνική κοινωνία να σας δυσφημήσει!!!), ζητάει – κρατηθείτε - χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης το ποσό των 45 ευρώ και προτείνει ως μάρτυρα τον Απόστολο Γκλέτσο. Ασχολίαστο!

Το έχω γράψει πάμπολλες φορές. Είμαι κατά της βίας, από οποιονδήποτε και αν προέρχεται και κατά οποιουδήποτε στρέφεται. Τα ίδια είχα γράψει και παλιότερα, όταν δέχθηκε επίθεση ο βουλευτής (τότε) της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης. Με τον συγκεκριμένο κύριο με χωρίζει ιδεολογική άβυσσος. Και μη ξεχνάμε ότι υπήρξε υπουργός του ακαταλληλότερου πρωθυπουργού όλων των εποχών, συνεπώς – στο κομμάτι που τον αφορά – συνυπεύθυνος στην κατάντια μας! Παρόλα αυτά θεωρώ άνανδρο (λαϊκιστί κουραδόμαγκα) όποιον είδε τον Χατζηδάκη στριμωγμένο από το πλήθος και είπε να ρίξει κι αυτός καμιά ψιλή.

Όποιος έχει ιδεολογικές ή άλλες διαφορές με οποιονδήποτε ας καταφύγει στη Δικαιοσύνη. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι ο θεσμός, αυτή πρέπει να αποφασίσει. Η αυτοδικία δεν θα οδηγήσει πουθενά, όπως και ποτέ δεν οδήγησε. Θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται πάει να λύσει. Ο ελληνικός λαός έχει πάμπολλα προβλήματα και μια ψυχολογία στο χώμα. Παρόμοιες ενέργειες από ψευτοεπαναστάτες και «λαϊκούς δικαστές» θα πυροδοτήσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν ανεξέλεγκτες και θα αποβούν μοιραίες. Αρκεί να φανταστούμε τι θα γινόταν αν οι εν λόγω κοπρίτες στριμώχνονταν από καμιά πενηνταριά φιλάθλους που έτρεχαν να βοηθήσουν τον Στρατούλη. Τα μούτρα τους θα γίνονταν μαύρα όπως οι μπλούζες και οι ψυχές τους!

Είμαι σίγουρος πως και εκατομμύρια άλλοι που διαθέτουν έστω και ελάχιστα δράμια νιονιό είναι κατά της βίας. Ξέρω πως κάτι τέτοια κωλόπαιδα κάνουν και θα κάνουν τα πάντα για να αναθεωρήσουμε. Να βγούμε στους δρόμους με σιδηρογροθιές και τσεκούρια για «άμυνα».
Βία στη βία λοιπόν; Να ισχύσει ο νόμος της ζούγκλας; Να υπερισχύσει ο πιο ισχυρός, ο καλύτερα οπλισμένος;
Προσέξτε, μαλάκες, γιατί αν επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας καμιά δημοκρατία δεν θα μπορείτε να επικαλεστείτε, όπως τώρα που τρέχετε και κωλοτρίβεστε πίσω από βουλευτικές ασυλίες.
Κανένας από τους «νόμιμα» εκλεγμένους εκπροσώπους σας δεν θα μπορεί να σας σκεπάσει. 
Ούτε κανένας από δαύτους θα περιφέρει τη μαλακία του από κανάλι σε κανάλι ότι νόμιμα κατέχει όπλο.
Στη ζούγκλα θα διαθέτω κι εγώ…



3 σχόλια:

  1. Η βία είναι βία από όπου κι αν προέρχεται και καταδικαστέα... Όμως η βία έχει κι αυτή τις διαβαθμίσεις της: άλλο το πέταγμα ενός γιαουρτιού σε πολιτικό από έναν οργισμένο πολίτη που έχασε για παράδειγμα τη δουλειά του, κι άλλο η ιδεολογικοποίηση της βίας, πράγμα που το κάνουν τα κτήνη της Χρυσής Αυγής... Οι Χρυσαυγίτες, όπως και ο κάθε φασισμός,πολικοποιούν τη βία και τη στρέφουν οργανωμένα και στοχευμένα εναντίον κάποιων "ευαίσθητων" κοινωνικών ομάδων (π.χ. τα μαχαιρώματα των ματαναστών)... Η επίθεση στο Στρατούλη είμαι βέβαιος ότι προήλθε από Χρυσαυγίτες ή έστω από φασιστόμουτρα που "φτιάχνονται" από τα χρυσαυγίτικη παράνοια, και τα οποία ίσως να μην είναι επίσημα μέλη της οργάνωσης... Ειρήσθω εν παρόδω ότι ο Στρατούλης έχει κάνει μεταμόσχευση νεφρού και θα μπορούσε να του είχαν κάνει μεγάλη ζημιά...
    Σε ότι αφορά τώρα την αντιμετώπιση της χρυσαυγίτικης βίας, συμφωνώ ότι δεν είναι λύση το "βία στη βία" γιατί μας οδηγεί σε μια κοινωνία ζούγκλα... Αυτό δεν το αποδέχονται τα κόμματα της Αριστεράς, είναι μια επιλογή ορισμένων αριστερίστικων οργανώσεων, αναρχοκουμμουνιστών, όπως ορισμένοι απ' αυτούς θέλουν να ονομάζονται, που "βλέπουν" τους εαυτούς τους σαν σωτήρες- επαναστάτες... Κι ο δικός τους παραλογισμός είναι προφανής...
    Ο Μαρξ είχε πει ότι "η βία είναι η μαμή της ιστορίας", αλλά εννοούσε τη λαϊκή εξέγερση και την επανάστσαη κι όχι την ατομική βία ή αυτή των μικροομάδων (σέχτες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και υπάρχουν διαβαθμίσεις. Και φυσικά το «όχι βία στη βία» σηκώνει πολλή κουβέντα. Επί παραδείγματι, το να αντιστέκεσαι στη βία της εξουσίας (ματατζήδες που χτυπάνε αδιακρίτως) δεν αποτελεί «βία». Αποτελεί αυτονόητο δικαίωμα που απορρέει από τις δημοκρατικές σου ελευθερίες. Δεν θεωρώ βία το να βάζεις το σώμα σου μπροστά στις ορδές των ΜΑΤ όταν θέλεις να υπερασπιστείς το δικαίωμα στη δουλειά και την αξιοπρέπεια (είσαι π.χ. απεργός της Χαλυβουργικής).
      Δεν αποτελεί «βία» το να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου ή έναν συνάνθρωπό σου στις επιθέσεις των χιμπατζήδων της χ.α. Αν π.χ. τους συναντήσεις μπροστά σου να επιτίθενται σε μετανάστη το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς δεν είναι να καλέσεις από το κινητό την αστυνομία (που πάνω-κάτω οι ίδιοι είναι) αλλά να βουτήξεις κανά καδρόνι και να τους κάνεις να λακίσουν.
      Κάτι άλλα βλαμμένα από «αριστερίστικες» (;) οργανώσεις που δίνουν ραντεβού μαζί τους για κλωτσοπατινάδα δεν με αφορούν. Ας τα βρουν, ας σκοτωθούν, ας κόψουν το λαιμό τους, μου είναι αδιάφορο. Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε από το τσούρμο που συναντάει άλλο τσούρμο και αλληλοπλακώνονται για εκτόνωση!
      Αυτοί οι κουραδόμαγκες δεν συνάντησαν τυχαία τον Στρατούλη. Και μάλιστα σε μια στιγμή του ημιχρόνου που συμπτωματικά ήταν μόνος του και αυτοί συμπτωματικά ήσαν και οι τρεις μαζί. Αν όσοι έτρεξαν να βοηθήσουν τους προλάβαιναν και τους σάπιζαν τα πλευρά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Και ναι, αν ήμουν παρών θα έριχνα και εγώ όσες μπορούσα. Πρέπει να μάθουν αυτοί οι θρασύδειλοι τι είναι να είσαι εσύ το θύμα…

      Διαγραφή